Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

 

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Loc de muncă: Personal hotelier catering

Poziţii: 200

Ţara: România

Oraş: Bucuresti

Tip post: part time

Salariu: 1000 - 2000 lei

Data expirării: 27/09/2011

Descriere job

RECRUTAM CAMERISTE, OSPATARI, BUCATARI, PATISERI - COFETARI PENTRU COLABORARE ANGAJARE TIP PERMANENT, SEZONIER, PART TIME
Daca vrei sa faci parte din cea mai mare echipa de profesionisti in servicii de OUTSOURCED HOTELIER - servicii de catering, organizare evenimente , curatenie camere hotel si spatii publice - trimite cv-ul tau prin email si te poti alatura oricand unei echipe de succes !
TRIMITE UN CURRICULLUM VITAE SI MENTIONEAZA IN TITLU CODUL DE REFERINTA: ANGAJARE ROMANIA - PERMANENT, SEZONIER, PART TIME
LOCURI VACANTE DISPONIBILE PE FIECARE DEPARTAMENT
A) Food & Beverage : OSPATARI si BARMANI cu experienta pentru servicii de servire tip a la carte, bufet suedez, cocktailuri, receptii, dineuri, petreceri private.
Recrutam de asemenea si HOSTESS pentru restaurant si evenimente
Aveti posibilitatea de a lucra in orice departament/outlet f&b: bar principal, terasa, restaurant principal, braserie, restaurant a la carte, sali de conferinta, sali pentru evenimente, room service
B) Kitchen (Bucatarie) : BUCATARI (cu experienta in sectia calda, rece, bucataria internationala, continental europeana, italiana, mediteraneana, frantuzeasca, chinezeasca, japoneza, mexicana, etc) si PATISERI – COFETARI cu experienta .
Pentru acest departament recrutam si KITCHEN STEWARDS (personal pentru curatenie/spalat de vase)
C) Hotel Rooms (Camere Hotel) - CAMERISTE pentru curatenie camere si personal pentru curatenie lobby si alte spatii publice din hotel; recrutam persoane cu experienta sau persoane dornice de o schimbare in cariera profesionala.
DETALII CONTRACT
Tip de contract: full time, part time – in functie de timpul tau liber !
Program de lucru:
Se lucreaza in oricare din zilele saptamanii in functie de timpul tau liber !
Se asigura un minim de 8 ore lucratoare /zi in oricare din zilele lucratoare !
AVANTAJE
-EXPERIENTA & TRAININGURI DE 5 STELE
Iti ofera posibilitatea de a capata experienta in diferite organizatii, standarde diferite, echipe diferite, management si manageri diferiti…. fapt ce va va ajuta sa deveniti pe viitor mai competitivi si sa puteti obtine jobul dorit !
-LOC DE MUNCA STABIL
In cazul in care, datorita pietei fortei de munca actuale, nu ai un job … ai alternativa de a-ti continua si dezvolta incariera in organizatii de top intr-o perioada in care angajarile sunt BLOCATE de majoritatea angajatorilor !
-SALARII COMPETITIVE
Poti realiza venituri suplimentare, lucrand in afara programului tau normal de lucru ….. numai in zilele tale libere.
Va punem la dispozitie toate resursele companiei noastre si experienta noastra din ultimii 10 ani pentru a va putea informa, evalua si consilia in vederea identificarii celei mai potrivite oportunitati de angajare !

Cerinţe job

CRITERII DE SELECTIE
In primul rand recrutam personal cu pasiune si dorinta de o dezvoltare profesionala valoroasa in domeniul hotelier/restaurante/catering.
Recrutam numai persoane carora le place sa lucreze in echipa, responsabile, sociabile, proactive, adaptabile, dornice sa invete, sa se dezvolte zilnic si sa performeze atat individual cat si ca echipa .
Experienta este ceruta numai pentru posturile calificate si constituie un avantaj !
Ne adresam deopotriva si celor la inceput de cariera, inclusiv studentilor la facultatile de profil hotelier, pentru care punem la dispozitie pachete de traininguri intensive
JOIN A 5 STARS CAREER OPPORTUNITY with us!
Trimite un curricullum vitae si mentioneaza in titlu codul de referinta: angajare G&G
Informatii suplimentare puteti obtine la sediul companiei noastre la interviu !
Program interviuri : de luni pana vineri inclusiv, intre orele 10,00 – 17,00; Vizitati pagina de web a companiei noastre pentru oportunitati de angajare in tara si/sau strainatate
Va dorim succes !

Aplicaţi la acest job

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European