Poziţii: 50
Ţara: Cruise Ships
Oraş: Europa
Tip post: full time
Salariu: 1400 - 1600 euro
Data expirării: 20/08/2011
Descriere job
Sunteti adeptul calatoriilor, vreti sa experimentati lucruri noi si sa vizitati toate colturile Europei? Doriti sa va faceti o cariera alaturi de profesionistii din domeniul HoReCa?
Atunci un loc de munca pe un Vas de Croaziera este ce aveti nevoie!
Puteti opta pentru un loc de munca pe vase de croaziera pe rauri si fluvii din Europa.
Contractele de munca pe Vasele de Croaziera ofera salarii intre 600 - 1400 Euro lunar
- Tipsurile difera de la vapor la vapor si sunt intre 200 - 700 Euro lunar.
- Bani de vacanta: 100 Euro lunar
- Salariile (pe langa banii de vacanta primiti lunar si pe langa tips) sunt:
- Chelneri 725 eur
- Bar-chelneri 725 eur
- Barmani 750 eur
- Bar-keeper 850 eur (un bartender cu functie de aprovizionare/stoc/gestiune)
- Cazare si masa sunt oferite gratuit la bordul vaselor. Cabinele sunt in general pentru 2 - 4 persoane.
Cerinţe job
Se cere un nivel bun de limba GERMANA
Varsta necesara : intre 18 â 37 de ani
De asemenea se cere experienta anterioara pe un post de chelner/ospatar.
Sarcini:
Responsabil cu asigurarea mancarii si/sau a bauturii a pana la 20 de pasageri in sala de restaurant sau o parte a salii de asteptare-relaxare
Responsabil si co-responsabil de curatarea unor parti din restaurant, birouri sau camere de lucru, condorm sarcinii (job-uri adiacente)
Co-responsabil pentru curatirea veselei de sticla a restaurantului
Salutul tuturor pasagerilor in restaurant la inceputul si la sfarsitul fiecarei mese.
Co-responsabil de atingerea si mentinerea standardelor RC in restaurant si bar.
Ajutor la incarcarea proviziilor pe vas.
Co-responsabil de manevrarea corecta a intregului stoc de mancare si a echipamentului din bar si restaurant.
Co-responsabil pentru verificarea, distribuirea si in caz ca este necesar inlocuirea materialului tiparit, flori sau alte decoratiuni din restaurant.
Asistenta la preluarea inventarului conform directivelor companiei
Diferite indatoriri de pregatiri inainte de si la sfarsitul sezonului
Comunicare activa cu pasagerii in restaurant pentru a obtine feedback, ca si generarea de fonduri prin recomandare.
Responsabil de incasarile zilnice
Asistenta la activitatile (F&B-mancare si bautura)(cocktail-uri, petreceri de bun venit si de adio, ceaiuri de dupa amiaza, etc), si alte functii speciale
Cooperare la manevrarea bagajului daca este necesar, la indicatiile supraveghetorului
Cooperare in alte departamente daca este necesar, la directiva supraveghetorului.
Experienta pe un post asemanator este nercesara.