Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

 

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Loc de muncă: care assistant, infirmier

Poziţii: 22

Ţara: Anglia (Marea Britanie)

Oraş:

Tip post: full time

Salariu: 800 - 1200 lire

Data expirării: 17/08/2011

Descriere job

Care Assistant (Infirmier) – Este o persoana care are grija de batrani sau persoane cu disabilitati in azile de specialitate. Pentru acest job este nevoie de foarte multa rabdare. Unele persoane in varsta nu reactioneaza foarte bine atunci cand intra in contact cu un ajutor din exterior, dar toate acestea nu trebuie sa fie luate la modul personal. O atitudine pozitiva, intelegatoare, responsabila, combinata cu dorinta de a ajuta si de a fi amabil te poate ajuta pe oricine sa treaca peste momentele dificile care pot aparea in relationarea cu cei in varsta.
Aplicantul va fi angajat la o Casa Rezidentiala pe post de Care Assistant, unde va lucra in medie 36-40 ore/saptamana + ore suplimentare, daca este cazul. De asemenea, aplicantul va fi inregistrat la un colegiu pentru efectuarea cursului NVQ Level 2 Health& Social Care.
Durata cursului NVQ Level 2 este de 1 an.

Cerinţe job

Programul nostru este destinat tuturor persoanelor cu orice tip de calificare, in special cadrelor medicale (asistenti medicali, medici, infirmieri), asistenti sociali, etc. care doresc sa lucreze in Anglia in Case Rezidentiale (azile particulare pentru varstnici) pe post de Care Assisstant in ingrijirea de persoane.
Cerinte:
- varsta intre 22 - 48 ani
- limba engleza - cunostinte la nivel intermediar
- nu este necesara experienta, dar constituie avantaj
- rabdare, seriozitate, compasiune
Selectia aplicantilor se face pe baza unui dosar si a unui interviu in limba engleza.
Se prefera persoane fara studii superioare de lunga durata.

Aplicaţi la acest job

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European