Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Locuitori - Mica publicitate

 

Mica publicitate

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Acte necesare  
Clubul membrilor  
Mica publicitate  
Primării  
Telefoane utile  
I-Cafe  
ONG-uri  
Coduri postale  
Evenimente  
Codul bunelor maniere  

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Flash Mures Online

Numărul 557
Săptămâna 7 - 13 februarie 2009


HOME         CĂUTARE         ANUNŢUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASHMatrimoniale

Tîrgu-Mureş

Doamnă româncă, sinceră, corectă, foarte serioasă, singură, fără obligaţii, 58/155/58, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, educat, cinstit, din Tg-Mureş, pentru o relaţie de prietenie bazată pe respect şi sinceritate, fără aventuri. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Ica X.

Te caut pe tine bărbat brunet cu mustaţă, fumător, dar să nu-ţi placă prea mult alcoolul, cel mult 55 ani, iubitor de natură, dans, să nu fii Scoprion şi gelos, naţionalitatea şi starea materială nu contează. Eu 48/150/60, divorţată, fără obligaţii. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Leoaică. Hai să alungăm singurătatea.

Singură, credincioasă, nefumătoare, antialcoolică, deschisă, sinceră, bună la suflet, bună gospodină, aspect plăcut, 61/160/75, doresc să cunosc un domn adevărat, fără minciuni, neafemeiat, cu vârsta apropiată, din Tg-Mureş, pentru o relaţie frumoasă sau poate căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Fără noroc/Bis/1.

Doamnă maghiară, 53/170/62, singură, doresc să cunosc un domn serios, nefumător, antialcoolic, 48-55 ani, pentru prietenie, căsătorie. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Piros rózsa/Bis/14.

Doamnă româncă, 44/173/89, doresc să cunosc un domn de maxim 55/175/80, pentru prietenie. Apreciez mai mult valorile morale decât cele fizice. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Mara 99.

Doamnă, 50/165/75, doresc din suflet cunoştinţă cu un domn sincer, liniştit, de încredere, care-şi doreşte un cămin bazat pe respect şi încredere. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", cu întâlniri după ora 17, în zona Corina din Tudor, pentru cod Nem dohányzó. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Doamnă maghiară, pensionară, 58/170/68, caut prietenia unui domn serios, cu vârsta apropiată, bazată pe sinceritate şi respect reciproc. Nu caut aventură, rog seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Csendes élet/Bis/4.

Doamnă văduvă, 50/166/67, inteligentă, aspect fizic plăcut, sinceră, doresc să cunosc un domn maghiar, între 46-53 ani, sincer, antialcoolic, iubitor, aspect fizic plăcut, pentru prietenie sau mai mult. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Légy őszinte. Neserioşii să nu mă deranjeze.

Doamnă maghiară, 40 ani, studii medii, doresc să cunosc un bărbat deosebit, cu vârsta apropiată, pentru prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Vicuska.

Doamnă singură, fără obligaţii, simpatică, drăguţă, focoasă, pasională, dornică de viaţă, sunt în căutarea unui bărbat pentru relaţii intime de lungă durată, trăite intens. Timpul nu stă pe loc domnilor, încercaţi. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Cobra/Bis.

Doamnă blondă, 47/160/80, divorţată, cu obligaţii, locuiesc la ţară, doresc să cunosc un domn divorţat sau necăsătorit, sincer, antialcoolic, pentru prietenie. Neserioşii şi aventurierii să mă ocolească. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Te aştept de mult/Bis/4.

Blondă, drăguţă, 31/171/50, studii superioare, fără obligaţii, veselă, cu mult bun simţ, doresc să cunosc un domn înalt, între 29-40 ani, fără obligaţii, serios, pentru o relaţie de lungă durată sau căsătorie. Aştept mesaje cu câteva date personale la adresa de e-mail: [email protected].

Doamnă româncă, ortodoxă, 54/159/72, aspect fizic plăcut, sensibilă, serioasă, ordonată, situaţie materială bună, doresc să cunosc un domn cu calităţi similare, fără vicii, maxim 58 ani, din Tg-Mureş. Să-mi scrie doar cei care corespund situaţiei. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Flori de mai/Bis/2.

Doamnă bilingvă, independentă, simpatică, serioasă, doresc să cunosc un domn prezentabil, fără vicii, între 38-48 ani, pentru o prietenie serioasă. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Doamnă simpatică, româncă, cu defecte şi calităţi, de vârsta a II-a, doresc o relaţie sinceră de prietenie şi mai mult cu un domn matur şi stăpân pe el, din zona Tg-Mureş. Aştept scrisori cu număr de telefon şi mici detalii la redacţie, pentru cod Viaţă în doi/Bis/2.

Domn divorţat, 50/167/72, doresc să cunosc o doamnă între 43-50 ani, pentru o relaţie serioasă, căsătorie. Aştept scrisori la redacţie pentru cod Nicodin sau mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Ortodoxă, româncă, pensionară, sinceră, curată, deschisă, cu bun simţ, drăguţă, nefumătoare, 60/160/74, doresc să cunosc un domn cu aceleaşi calităţi, cu vârsta apropiată, din Tg-Mureş, pentru o relaţie de prietenie sau chiar căsătorie, bazată pe respect reciproc şi o iubire sinceră. Nu doresc aventură. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Primăvara/Bis/8.

Tânără, 32/170/55, roşcată, fire sensibilă, romantică, doresc să cunosc un tânăr maghiar, nefumător, între 32-38 ani, pentru o relaţie serioasă. Poate că mă aştepţi pe mine. Aştept scrisor la OP 1 CP 181.

Doamnă, 49/165/68, aspect tineresc, fără obligaţii, veselă, caut prieteni care să mă ajute moral şi financiar. Cer şi ofer seriozitate. Am loc de întâlnire. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Gina/Bis/2.

Doresc să cunosc un domn maghiar, cu aspect fizic plăcut, antialcoolic, sincer, iubitor, curat, între 47-55 ani, pentru prietenie. Sunt văduvă, aspect fizic plăcut, sinceră, serioasă, curată, de vârsta a II-a, 165/66. Aştept scrisori cu număr de telefon şi mici detalii la redacţie, pentru cod Kereslek de nem talállak. Neserioşii să nu mă deranjeze.

Doamnă maghiară, intelectuală, sinceră, serioasă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn maghiar, serios, inteligent, antialcoolic, peste 69 ani, cu calităţi similare şi vârsta apropiată, din Tg-Mureş. Neserioşii să se abţină. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Égi csillagok 2009.

Brunetă, înaltă, frumoasă, doresc să cunosc o domnişoară sau doamnă pentru prietenie, relaţii intime. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Sisy/Bis.

Doamnă independentă, văduvă, brunetă, siluetă, în pensie anticipată, fără vicii, curată, corectă, cu studii, aştept un domn în caz se potrivire şi simpatie, nefumător, antialcoolic, curat, cinstit, blând, independent, liniştit, în jur la 60 ani, în locuinţa mea. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Várlak/Bis/40.

Doamnă maghiară, 49/178, cu situaţie bună, doresc să cunosc un domn până la 60 ani, pentru o prietenie îndelungată, sau mai mult. Dacă consideraţi că aveţi gânduri serioase, lăsaţi o scrisoare la redacţie, pentru cod Tavaszi rózsa/Bis.

Tânără, 26/170/50, frumoasă ca o păpuşă, cu suflet bun, serioasă, gospodină, harnică, fără obligaţii, elegantă, iubitoare, curată, doresc o relaţie de viitor, căsătorie, familie, cu un bărbat între 27-40 ani, serios, chipeş, om de afaceri, cu firmă, care-şi doreşte o soţie frumoasă. Dacă poţi oferi o viaţă bună, vrei familie, eşti fără chelie, păr grizonat, te aştept. Să-mi scrie numai bărbaţii care corespund, aventurierii şi neserioşii să nu se obosească. Aştept scrisori cu număr de telefon şi poză la redacţie, pentru cod Linda girl.

Doamnă maghiară, serioasă, pedantă, singură, peste 50 ani, drăguţă, caut pentru prietenie un domn serios, cu vârsta apropiată, antialcoolic, pedant şi singur. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Csak őszintén.

Doamnă maghiară, doresc să cunosc un domn între 38-45 ani, penru o prietenie de lungă durată. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Mérleg/Bis/35. Nu accept mesaje la rubrica "Mesaje".

Doamnă maghiară, 41/165/60, sinceră, văduvă, doresc să cunosc un domn cu aspect fizic plăcut, sincer, curat, pentru prietenie. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Vanessa.

Ardeleancă, văduvă, brunetă, 64 ani, şoferiţă, simpatică, stare materială bună, pensionară, fără obligaţii, caut prieten cu maşină, cu un scop comun, iubesc oamenii buni, drepţi şi cu simţul umorului, finuţ, cu barbă şi toate păcatele lumii, doar să fie simpatic şi până la 70 ani. Eu arăt foarte bine, iubesc casa şi florile. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Ani pierduţi.

Doamnă singură, independentă, fără obligaţii, serioasă, realizată, aspect fizic plăcut, credincioasă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn serios, între 60-69 ani, fără vicii, pentru o prietenie de lungă durată sau mai mult. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Singurătatea/Bis.

Doresc să cunosc un domn maghiar, sincer, realizat socio-profesional, care are nevoie de dragoste, tandreţe şi să-i poarte de grijă o doamnă de vârsta a II-a, 168/74, stare materială mai mult decât bună, liberă şi independentă. Aventurierii şi materialiştii să se abţină. Aştept scrisori cu detalii şi număr de telefon la OP 9 CP 917, cod Boldog otthon. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Doamnă de 53/167/74, bilingvă, realizată socio-profesional, aspect fizic plăcut, modernă, caracter sincer, realistă, fire puţin romantică, doresc să cunosc un domn cu calităţi similare, vârsta apropiată, care are nevoie de iubire, tandreţe şi de o relaţie serioasă. Aştept scrisori cu detalii reale şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Szeretet és kitartás.

Pensionar, văduv, 68/180/80, stare materială bună, doresc să cunosc o doamnă văduvă cu vârsta apropiată, pentru a ne trăi restul zilelor împreună. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Berbec/Bis/2.

Domn divorţat, situaţie materială foarte bună, 48/170/70, aspect tineresc, serios, fără vicii, caut o doamnă până la 42 ani, siluetă, fără prea mari obligaţii, cu calităţi similare, pentru o relaţie foarte serioasă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Primăvară timpurie/Bis.

Domn divorţat, situaţie materială foarte bună, 48/170/70, cu un caracter bun, fără vicii, caut o doamnă până la 44 ani, chiar şi săracă, fără prea mari obligaţii, siluetă, cu suflet bun, pentru o intenţie foarte serioasă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Sandu.

Domn maghiar, pensionar, 62 ani, singur, cu gospodărie în provincie, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, din Tg-Mureş, pentru o relaţie serioasă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Tavasz/Bis/21.

Căsătorit, bilingv, nefumător, antialcoolic, cu defecte omeneşti, 45/175, caut amantă pentru relaţii intime sau poate mai mult. Sunt discret şi cu bun simţ. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Bărbat căsătorit caut prietenă cu care să împărtăşesc ce nu am în căsnicie. Am 48 ani, statură mijlocie şi sunt un tip elevat. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Domn prezentabil, 56/184/98, doresc prietenia unei doamne neintereasă material, care se simte singură, indiferent de starea civilă. Doresc discreţie reciprocă şi sinceritate. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 432.

Domn văduv, trecut de 70 ani (nu-mi arăt vârsta), antialcoolic, corect, ordonat, de cuvânt, fără obligaţii, din Tg-Mureş, cu apartament 3 camere, doresc să cunosc o doamnă singură, fără obligaţii, serioasă şi cinstită. Vreau să scap de singurătatea de care m-am săturat. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Laleaua 200.

Domn maghiar, 36/175/65, cu loc de muncă stabil, cu un băieţel, maşină, doresc să cunosc o doamnă pentru căsătorie. Nu doresc aventură. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Skorpió/Bis/13.

Domn maghiar, 32/175/65, loc de muncă stabil, maşină, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară pentru căsătorie. Aştept scrisori la redacţie sau mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Skoda/Bis/33.

Tânăr, 38/180/75, cu studii superioare, drăguţ, simpatic, serios, căruia îi place tot ce-i frumos, doresc cunoştinţă cu domnişoare sau doamne până la 32 ani, pentru o prietenie sinceră, căsătorie. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Bărbat brunet, cu mustaţă, 45/175/75, căsătorit, doresc să cunosc o doamnă divorţată sau nu, pentru prietenie şi dragoste. Dacă te simţi neglijată şi neiubită, te rog apelează până mai este timp, pentru că viaţa trece şi o să-ţi pară rău. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Monotonia ne macină.

Domn maghiar, prezentabil, simpatic, 54/176/78, doresc să cunosc o doamnă simpatică, cinstită, pentru o prietenie îndelungată sau mai mult. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Tavaszi rózsa.

Domn divorţat de 3 ani, serios, 58/166/78, cinstit, corect, ordonat, elegant, fire deschică şi veselă, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă cu calităţi similare, pentru prietenie, căsătorie. Exlus fumătoarele, alcoolicele şi blondele. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Rac/Bis/49.

Tânăr maghiar, 24 ani, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară pentru prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Tânăr 240.

Domn maghiar, fără obligaţii, 58 ani, discret, curat, fumător, caut o prietenă între 45-55 ani, fără kilograme în plus şi fără prejudecăţi, pentru a petrece clipe frumoase, relaţii intime. Să-i placă viaţa şi alte lucruri deosebite. Aştept scrisori cu mici detalii, de la doamne cu calităţi similare la redacţie, pentru cod Pusy.

Caut o legătură de lungă durată, de prietenie şi relaţii intime cu o doamnă sinceră, fără prejudecăţi, care nu ascunde sentimentele pe plan intim, curată, discretă, fără kilograme în plus. Eu domn independent, 58 ani, înţelegător, curat, discret, respectuos. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Álmok/Bis.

Domn, 36/180/78, foarte atrăgător, fizic atletic, educat, elegant, antialcoolic, serviciul stabil, stare materială bună, maşină, doresc să cunosc pentru o relaţie de prietenie sinceră şi frumoasă o fată mai în etate sau o doamnă (eventual divorţată), româncă sau maghiară, de la ţară sau oraş, 35-45 ani, modestă, îngrijită, drăguţă, sinceră, educată, fără kilograme în plus, pentru o relaţie de încredere, pură şi fără minciuni. Dacă te va interesa acest anunţ, lasă-mi o scrisoare la redacţie, pentru cod Marius/Bis/36.

Domn maghiar, 38/181/80, fără obligaţii, necăsătorit, prezentabil, serios, doresc să cunosc o domnişoară sau doamnă de 30-37 ani, pentru o prietenie de lungă durată sau mai mult, căsătorie. Nu doresc aventură. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Lila akác/Bis/6.

Domn maghiar, singur, văduv, independent, cu gospodărie în provincie, doresc să cunosc o doamnă cu calităţi similare, pentru alungarea singurătăţii şi a petrece restul vieţii împreună. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Egyedül ünnepeltem.

Domn în pensie de boală, 57/173/73, brunet, cu ochelari, iubitor de natură, cu chef de viaţă, dor de a iubi, cu o fată în Mureş şi un băiat neînsurat, cu mine la ţară, doresc să cunosc o doamnă gospodină, maghiară, cu vârsta apropiată, care s-a plictisit de singurătate şi doreşte să aibă lângă ea un domn serios, pentru a locui împreună la mine. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Hű az Úr.

Doresc să găsesc o parteneră, fată, prietenă Bi, pentru împlinirea fanteziilor, prietenie. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Tânăr, 30/172/80, maghiar, caut tânără între 25-30 ani, de naţionalitate maghiară, pentru o relaţie serioasă. Rog seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Flowers life.

Domn, 55/185/85, alură sportivă, studii superioare, fără vicii majore, doresc cunoştinţă cu o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, din Tg-Mureş, pentru căsătorie. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Vivaldi/Bis/2.

Tânăr, 35/178/71, prezentabil, cu bunele maniere, aspect fizic plăcut, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară din Tg-Mureş, chiar şi căsătorită, pentru o relaţie discretă în doi. Dacă eşti fără prejudecăţi, curată, fără kilograme în plus, cu aspect fizic plăcut, lasă-mi un număr de telefon la adresa de e-mail: [email protected].

Domn, 38/179/73, aspect fizic plăcut, îngrijit, caut o doamnă sau domnişoară subţirică, frumoasă din toate punctele de vedere, pentru o relaţie de lungă durată. Dacă eşti o persoană de încredere, directă, lasă-mi un mesaj cu numărul tău de telefon la adresa de e-mail: [email protected].

Domn de vârstă şi înălţime medie, discret, cu caracter, caut amantă. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Cetăţean german de origine din Ardeal, doresc să cunosc o doamnă maghiară sau româncă, pentru căsătorie şi de a avea un copil împreună. Eu 55/178, nu-mi arăt vârsta, situaţie materială foarte bună, fără obligaţii. Tu maxim 39 ani, curată, cinstită şi gospodină. Rog a se adresa numai doamnelor care au intenţii serioase de căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Marius/Bis/6.

Tânăr, 28/180/65, şaten, creţ, nefumător, antialcoolic, sincer, serios, cu loc de muncă, doresc să cunosc o domnişoară frumoasă, între 18-30 ani, pentru o relaţie de lungă durată. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Speranţă/Bis/25 sau mesaje la adresa de e-mail: [email protected]. Neserioasele rog să se abţină.

Tânăr, 28 ani, corp atletic, păr castaniu, tuns scurt, ochi albaştri, fără obligaţii, ofer companie şi clipe plăcute doamnelor şi domnişoarelor drăguţe şi generoase. Sunt foarte discret şi curat. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Vino în calea vieţii mele şi am să te fac cea mai fericită feieme din lume. Eu 43/74/80, sincer, romantic, aspect fizic plăcut, antialcoolic, nefumător, necăsătorit, doresc să cunosc o femeie sinceră, romantică, cu sau fără obligaţii, pentru prietenie, căsătorie. Nu doresc aventură, rog seriozitate. Aştept scrisori la OP 1 CP 73 Tg-Mureş sau mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Tânăr, 32/177/79, drăguţ dar dezamăgit în dragoste, doresc să cunosc o domnişoară drăguţă, cu studii. Ştiu şi am posibilităţi de a te face fericită. Rog seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Singur/Bis/11.

Domn, 49/174/69, un om foarte bun şi înţelegător, nu sunt gelos, antialcoolic, caut o domnişoară sau doamnă până la 43 ani, înaltă, fără kilograme în plus. Poţi fi şi săracă, nu contează, doar să locuieşi la mine, la Reghin. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 1960/Bis/1.

Mă adresez mai ales fetelor tinere, dar şi doamnelor. Am 40 ani şi vreau să recuperez tot ce am pierdut până acum în viaţă. Te rog caută-mă. Vreau o persoană cu o gândire realistă şi modernă despre viaţă. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod S.O.S/Bis/8.

Dacă eşti amuzantă, spontană, serioasă şi doreşti cunoştinţă cu un tânăr de 29 ani pentru o relaţie de durată, lasă-mi o scrisoare la redacţie pentru cod Dante sau mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Tânăr frumos, serios, cu situaţie materială adecvată, 28 ani, caut tânără frumoasă cu principii morale. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Doresc să cunosc o doamnă serioasă, iubitoare. Sunt singur, 46/174/68. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod L.D.M.

Domn văduv, 64 ani, cu un mic handicap, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, pentru o relaţie de prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 45 Mai.

Tânăr, drăguţ, atrăgător, sunt în căutarea unei doamne care nu a avut parte de plăceri imense de mult timp, parteneră pentru relaţii intime, între 35-40 ani. Eu sunt puţin mai tânăr, dar fac faţă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Daddy Bibicu.

Doresc cunoştinţă cu o doamnă sinceră, eventual şi cu un copil, simpatică sau o fată mai în etate, fire liniştită, între 45-55 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect şi încredere reciprocă. Sunt un domn înalt, prezentabil, fără oblogaţii, cu situaţie materială bună. Se asigură moştenire. Aştept oferte serioase cu număr de telefon la adresa OP 7, CP 710, Tg-Mureş. cod Pace, sau la redacţie pentru cod Pace/Bis.

Domn văduv, singur, fără obligaţii, 62/178/90, doresc să cunosc o doamnă singură, fără obligaţii, până la 57 ani, pentru o relaţie sinceră şi de lungă durată. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Februarie/Bis/47.

Bărbat maghiar, 53/176/86, din Tg-Mureş, divorţat, singur, fără obligaţii, sincer, serios, curat, ordonat, antialcoolic, caut o doamnă maghiară de 50-53 ani, din Tg-Mureş, singură sau văduvă, sinceră, serioasă, fără obligaţii, cu loc de muncă, pentru prietenie sau mai mult. Exclus fumătoarele, alcoolicele şi materialistele. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Egy őszinte férfi. Vă mulţumesc anticipat.

Doresc cunoştinţa unei doamne maghiare, până la 53 ani, nu neapărat frumoasă şi elegantă dar siluetă, singură, fără obligaţii, nematerialistă, sinceră, serioasă, cu loc de muncă. Te caut pentru prietenie sau mai mult. Eu domn maghiar, din Tg-Mureş, 53 ani, singur, serios, sincer, antialcoolic. Detalii când ne vom cunoaşte. Dacă corespunzi cerinţelor, caută-mă. Exclus fumătoarele şi alcoolicele. Aştept scrisori cu detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Légy hűséges és őszinte.

Domn divorţat, 52/162/61, antialcoolic, aspect fizic plăcut, fără obligaţii, cu apartament în Tg-Mureş, doresc să cunosc o doamnă cu calităţi asemănătoare. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Palas 52.

Tânăr, 32/182/85, îmi caut jumătatea, să fie bruneţică, divorţată sau necăsătorită, simpatică, iubitoare, sinceră şi fidelă. Poţi avea şi copii, nu este o problemă. Toate aceste calităţi ţi-le ofer şi eu, totul depinde de tine, destinul este o surpriză. Neserioasele rog să nu se deranjeze. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Spania 10.

Gigolo, 31/180/75, ofer plăceri de neuitat doamnelor şi domnişoarelor între 20-50 ani, cu aspect fizic plăcut. Cer şi ofer discreţie şi seriozitate totală. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 433.

Tânăr, 24 ani, nefumător, sincer, antialcoolic, cu loc de muncă, doresc să cunosc o domnişoară între 18-30 ani, pentru o relaţie de lungă durată, prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Tânăr 240.

Bărbat divorţat, maghiar, 43/177/82, cu studii medii, corp atletic, simpatic, serios, brunet, cu loc de muncă stabil, caut o femeie cu calităţi similare, iar în caz de înţelegere şi simpatie reciprocă vreau căsătorie. Nu vreau aventură. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Kék ibolya/Bis/2.

Tânăr maghiar, 38/175/80, antialcoolic, nefumător, credincios, cu locuinţă proprie, caut tânără credincioasă pentru prietenie sau căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Rád gondolok/Bis/6.

Pensionar, 172/68, cu locuinţă, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă de 50-60 ani, fără kilograme în plus, cu calităţi similare, fără obligaţii. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Felix/Bis.

Domn maghiar, văduv, de vârsta a III-a, cu domiciliul în Tg-Mureş, nefumător, antialcoolic, pregătire medie, fără obligaţii, doresc să cunosc o doamnă maghiară, în jur la 70 ani, cu calităţi similare, cinstită şi serioasă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Őszinte 2009.

Român, ortodox, pensionar, văduv, nefumător, antialcoolic, păr şaten, serios, cu maşină, îmi place natura, plimbările şi tot ce este frumos, 71/162/72, doresc să cunosc o doamnă gospodină, simpatică, indiferent de naţionalitate, cu locuinţă dacă se poate, fără obligaţii mari. Doresc o prietenie de lungă durată sau mai mult. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Balanţă/Bis/15.

Tânăr, 37/162/68, şaten, ochi căprui, fără obligaţii, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o tânără cu vârsta apropiată pentru prietenie, căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Teo 46.

Domn maghiar, 56/165/60, serios, cinstit, liber, iubitor de natură, sincer, doresc să cunosc o femeie cu calităţi asemănătoare. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Edy 2009.

Domn maghiar, divorţat, 39/165/70, dezamăgit, cu suflet rănit, familist, iubitor de copii, loc de muncă stabil şi obligaţii, doresc o relaţie serioasă cu o domnişoară sau doamnă maghiară, suplă, modestă, pentru a fi împreună la bine şi la greu. Dacă ai între 30-40 ani şi nu cauţi aventură, caută-mă. Neserioasele nu reprezintă interes. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Vizöntő 70/Bis.

Tânăr, 31/176/75, viril, antialcoolic, nefumător, brunet, ochi căprui, aspect fizic plăcut, serios, cu un venit stabil, divorţat, cu un copil la fosta soţie, doresc să cunosc o femeie drăguţă, poate fi şi de la ţară, pentru o relaţie de lungă durată iar în caz de simpatie, căsătorie. Neseriosele să nu mă deranjeze. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Gud 69.

Domn, 62/164/52, fără obligaţii, singur, cu locuinţă la ţară, caut o doamnă pentru prietenie sau mai mult. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Flash 385. Te aştept cu mult drag, cu braţele deschise, oricând.

Tânăr maghiar, 37/181/80, necăsătorit, nefumător, cu principii morale, îmi caut jumătatea în persoana unei domnişoare, doamne de 25-35 ani. Mă interesează foarte mult frumuseţea interioară şi să ai ochi căprui dacă se poate. Aştept scrisori cu număr de telefon şi poză recentă la redacţie, pentru cod Suflet pereche/Bis/4.

Domn român, 53/182/95, simpatic, cult, manierat, cu stare materială bună, fără obligaţii, doresc cunoştinţă cu o doamnă până la 50 ani, pentru prietenie sau mai mult. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Ianiss.

Doresc să-mi fii alături pentru tot restul vieţii, doamnă în jur la 55/160 şi cu dorinţa de a locui la ţară. Eu nu am obligaţii şi nici pretenţii. Dacă eşti hotărâtă şi o idealistă, caută-mă. Nu vei regreta. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod V 009.

Domn, 35 ani, simpatic, curat, pedant, fără kilograme în plus, situaţie materială bună, doresc o relaţie discretă şi reciproc avantajoasă cu o tânără frumoasă, curată, fără kilograme în plus, elegantă, pedantă, fără prejudecăţi, neapărat discretă şi fidelă unei singure relaţii, în afară cea pe care posibil o are. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Discreţie şi respect/Bis/1. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Tânăr maghiar, 30/170/80, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară între 28-30 ani, pentru o relaţie serioasă, de lungă durată sau mai mult. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Flowers life.

Domn maghiar, independent, fără obligaţii, 49/172/75, caut doamnă, siluetă, inteligentă, cu vârsta apropiată, pentru căsătorie. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Domn divorţat, din Reghin, caut doamnă de maxim 45 ani, drăguţă, minionă, pentru prietenie, Eu 52/170/60. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Scorpion 56/Bis.

Bărbaţi

Pensionar, văduv, 68/180/80, stare materială bună, doresc să cunosc o doamnă văduvă cu vârsta apropiată, pentru a ne trăi restul zilelor împreună. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Berbec/Bis/2.

Domn divorţat, situaţie materială foarte bună, 48/170/70, aspect tineresc, serios, fără vicii, caut o doamnă până la 42 ani, siluetă, fără prea mari obligaţii, cu calităţi similare, pentru o relaţie foarte serioasă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Primăvară timpurie/Bis.

Domn divorţat, situaţie materială foarte bună, 48/170/70, cu un caracter bun, fără vicii, caut o doamnă până la 44 ani, chiar şi săracă, fără prea mari obligaţii, siluetă, cu suflet bun, pentru o intenţie foarte serioasă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Sandu.

Domn maghiar, pensionar, 62 ani, singur, cu gospodărie în provincie, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, din Tg-Mureş, pentru o relaţie serioasă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Tavasz/Bis/21.

Căsătorit, bilingv, nefumător, antialcoolic, cu defecte omeneşti, 45/175, caut amantă pentru relaţii intime sau poate mai mult. Sunt discret şi cu bun simţ. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Bărbat căsătorit caut prietenă cu care să împărtăşesc ce nu am în căsnicie. Am 48 ani, statură mijlocie şi sunt un tip elevat. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Domn prezentabil, 56/184/98, doresc prietenia unei doamne neintereasă material, care se simte singură, indiferent de starea civilă. Doresc discreţie reciprocă şi sinceritate. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 432.

Domn văduv, trecut de 70 ani (nu-mi arăt vârsta), antialcoolic, corect, ordonat, de cuvânt, fără obligaţii, din Tg-Mureş, cu apartament 3 camere, doresc să cunosc o doamnă singură, fără obligaţii, serioasă şi cinstită. Vreau să scap de singurătatea de care m-am săturat. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Laleaua 200.

Domn maghiar, 36/175/65, cu loc de muncă stabil, cu un băieţel, maşină, doresc să cunosc o doamnă pentru căsătorie. Nu doresc aventură. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Skorpió/Bis/13.

Domn maghiar, 32/175/65, loc de muncă stabil, maşină, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară pentru căsătorie. Aştept scrisori la redacţie sau mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Skoda/Bis/33.

Tânăr, 38/180/75, cu studii superioare, drăguţ, simpatic, serios, căruia îi place tot ce-i frumos, doresc cunoştinţă cu domnişoare sau doamne până la 32 ani, pentru o prietenie sinceră, căsătorie. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Bărbat brunet, cu mustaţă, 45/175/75, căsătorit, doresc să cunosc o doamnă divorţată sau nu, pentru prietenie şi dragoste. Dacă te simţi neglijată şi neiubită, te rog apelează până mai este timp, pentru că viaţa trece şi o să-ţi pară rău. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Monotonia ne macină.

Domn maghiar, prezentabil, simpatic, 54/176/78, doresc să cunosc o doamnă simpatică, cinstită, pentru o prietenie îndelungată sau mai mult. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Tavaszi rózsa.

Domn divorţat de 3 ani, serios, 58/166/78, cinstit, corect, ordonat, elegant, fire deschică şi veselă, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă cu calităţi similare, pentru prietenie, căsătorie. Exlus fumătoarele, alcoolicele şi blondele. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Rac/Bis/49.

Tânăr maghiar, 24 ani, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară pentru prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Tânăr 240.

Domn maghiar, fără obligaţii, 58 ani, discret, curat, fumător, caut o prietenă între 45-55 ani, fără kilograme în plus şi fără prejudecăţi, pentru a petrece clipe frumoase, relaţii intime. Să-i placă viaţa şi alte lucruri deosebite. Aştept scrisori cu mici detalii, de la doamne cu calităţi similare la redacţie, pentru cod Pusy.

Caut o legătură de lungă durată, de prietenie şi relaţii intime cu o doamnă sinceră, fără prejudecăţi, care nu ascunde sentimentele pe plan intim, curată, discretă, fără kilograme în plus. Eu domn independent, 58 ani, înţelegător, curat, discret, respectuos. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Álmok/Bis.

Domn, 36/180/78, foarte atrăgător, fizic atletic, educat, elegant, antialcoolic, serviciul stabil, stare materială bună, maşină, doresc să cunosc pentru o relaţie de prietenie sinceră şi frumoasă o fată mai în etate sau o doamnă (eventual divorţată), româncă sau maghiară, de la ţară sau oraş, 35-45 ani, modestă, îngrijită, drăguţă, sinceră, educată, fără kilograme în plus, pentru o relaţie de încredere, pură şi fără minciuni. Dacă te va interesa acest anunţ, lasă-mi o scrisoare la redacţie, pentru cod Marius/Bis/36.

Domn maghiar, 38/181/80, fără obligaţii, necăsătorit, prezentabil, serios, doresc să cunosc o domnişoară sau doamnă de 30-37 ani, pentru o prietenie de lungă durată sau mai mult, căsătorie. Nu doresc aventură. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Lila akác/Bis/6.

Domn maghiar, singur, văduv, independent, cu gospodărie în provincie, doresc să cunosc o doamnă cu calităţi similare, pentru alungarea singurătăţii şi a petrece restul vieţii împreună. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Egyedül ünnepeltem.

Domn în pensie de boală, 57/173/73, brunet, cu ochelari, iubitor de natură, cu chef de viaţă, dor de a iubi, cu o fată în Mureş şi un băiat neînsurat, cu mine la ţară, doresc să cunosc o doamnă gospodină, maghiară, cu vârsta apropiată, care s-a plictisit de singurătate şi doreşte să aibă lângă ea un domn serios, pentru a locui împreună la mine. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Hű az Úr.

Doresc să găsesc o parteneră, fată, prietenă Bi, pentru împlinirea fanteziilor, prietenie. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Tânăr, 30/172/80, maghiar, caut tânără între 25-30 ani, de naţionalitate maghiară, pentru o relaţie serioasă. Rog seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Flowers life.

Domn, 55/185/85, alură sportivă, studii superioare, fără vicii majore, doresc cunoştinţă cu o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, din Tg-Mureş, pentru căsătorie. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Vivaldi/Bis/2.

Tânăr, 35/178/71, prezentabil, cu bunele maniere, aspect fizic plăcut, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară din Tg-Mureş, chiar şi căsătorită, pentru o relaţie discretă în doi. Dacă eşti fără prejudecăţi, curată, fără kilograme în plus, cu aspect fizic plăcut, lasă-mi un număr de telefon la adresa de e-mail: [email protected].

Domn, 38/179/73, aspect fizic plăcut, îngrijit, caut o doamnă sau domnişoară subţirică, frumoasă din toate punctele de vedere, pentru o relaţie de lungă durată. Dacă eşti o persoană de încredere, directă, lasă-mi un mesaj cu numărul tău de telefon la adresa de e-mail: [email protected].

Domn de vârstă şi înălţime medie, discret, cu caracter, caut amantă. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Cetăţean german de origine din Ardeal, doresc să cunosc o doamnă maghiară sau româncă, pentru căsătorie şi de a avea un copil împreună. Eu 55/178, nu-mi arăt vârsta, situaţie materială foarte bună, fără obligaţii. Tu maxim 39 ani, curată, cinstită şi gospodină. Rog a se adresa numai doamnelor care au intenţii serioase de căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Marius/Bis/6.

Tânăr, 28/180/65, şaten, creţ, nefumător, antialcoolic, sincer, serios, cu loc de muncă, doresc să cunosc o domnişoară frumoasă, între 18-30 ani, pentru o relaţie de lungă durată. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Speranţă/Bis/25 sau mesaje la adresa de e-mail: [email protected]. Neserioasele rog să se abţină.

Tânăr, 28 ani, corp atletic, păr castaniu, tuns scurt, ochi albaştri, fără obligaţii, ofer companie şi clipe plăcute doamnelor şi domnişoarelor drăguţe şi generoase. Sunt foarte discret şi curat. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Vino în calea vieţii mele şi am să te fac cea mai fericită feieme din lume. Eu 43/74/80, sincer, romantic, aspect fizic plăcut, antialcoolic, nefumător, necăsătorit, doresc să cunosc o femeie sinceră, romantică, cu sau fără obligaţii, pentru prietenie, căsătorie. Nu doresc aventură, rog seriozitate. Aştept scrisori la OP 1 CP 73 Tg-Mureş sau mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Tânăr, 32/177/79, drăguţ dar dezamăgit în dragoste, doresc să cunosc o domnişoară drăguţă, cu studii. Ştiu şi am posibilităţi de a te face fericită. Rog seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Singur/Bis/11.

Domn, 49/174/69, un om foarte bun şi înţelegător, nu sunt gelos, antialcoolic, caut o domnişoară sau doamnă până la 43 ani, înaltă, fără kilograme în plus. Poţi fi şi săracă, nu contează, doar să locuieşi la mine, la Reghin. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 1960/Bis/1.

Mă adresez mai ales fetelor tinere, dar şi doamnelor. Am 40 ani şi vreau să recuperez tot ce am pierdut până acum în viaţă. Te rog caută-mă. Vreau o persoană cu o gândire realistă şi modernă despre viaţă. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod S.O.S/Bis/8.

Dacă eşti amuzantă, spontană, serioasă şi doreşti cunoştinţă cu un tânăr de 29 ani pentru o relaţie de durată, lasă-mi o scrisoare la redacţie pentru cod Dante sau mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Tânăr frumos, serios, cu situaţie materială adecvată, 28 ani, caut tânără frumoasă cu principii morale. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Doresc să cunosc o doamnă serioasă, iubitoare. Sunt singur, 46/174/68. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod L.D.M.

Domn văduv, 64 ani, cu un mic handicap, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, pentru o relaţie de prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 45 Mai.

Tânăr, drăguţ, atrăgător, sunt în căutarea unei doamne care nu a avut parte de plăceri imense de mult timp, parteneră pentru relaţii intime, între 35-40 ani. Eu sunt puţin mai tânăr, dar fac faţă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Daddy Bibicu.

Doresc cunoştinţă cu o doamnă sinceră, eventual şi cu un copil, simpatică sau o fată mai în etate, fire liniştită, între 45-55 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect şi încredere reciprocă. Sunt un domn înalt, prezentabil, fără oblogaţii, cu situaţie materială bună. Se asigură moştenire. Aştept oferte serioase cu număr de telefon la adresa OP 7, CP 710, Tg-Mureş. cod Pace, sau la redacţie pentru cod Pace/Bis.

Domn văduv, singur, fără obligaţii, 62/178/90, doresc să cunosc o doamnă singură, fără obligaţii, până la 57 ani, pentru o relaţie sinceră şi de lungă durată. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Februarie/Bis/47.

Bărbat maghiar, 53/176/86, din Tg-Mureş, divorţat, singur, fără obligaţii, sincer, serios, curat, ordonat, antialcoolic, caut o doamnă maghiară de 50-53 ani, din Tg-Mureş, singură sau văduvă, sinceră, serioasă, fără obligaţii, cu loc de muncă, pentru prietenie sau mai mult. Exclus fumătoarele, alcoolicele şi materialistele. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Egy őszinte férfi. Vă mulţumesc anticipat.

Doresc cunoştinţa unei doamne maghiare, până la 53 ani, nu neapărat frumoasă şi elegantă dar siluetă, singură, fără obligaţii, nematerialistă, sinceră, serioasă, cu loc de muncă. Te caut pentru prietenie sau mai mult. Eu domn maghiar, din Tg-Mureş, 53 ani, singur, serios, sincer, antialcoolic. Detalii când ne vom cunoaşte. Dacă corespunzi cerinţelor, caută-mă. Exclus fumătoarele şi alcoolicele. Aştept scrisori cu detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Légy hűséges és őszinte.

Domn divorţat, 52/162/61, antialcoolic, aspect fizic plăcut, fără obligaţii, cu apartament în Tg-Mureş, doresc să cunosc o doamnă cu calităţi asemănătoare. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Palas 52.

Tânăr, 32/182/85, îmi caut jumătatea, să fie bruneţică, divorţată sau necăsătorită, simpatică, iubitoare, sinceră şi fidelă. Poţi avea şi copii, nu este o problemă. Toate aceste calităţi ţi-le ofer şi eu, totul depinde de tine, destinul este o surpriză. Neserioasele rog să nu se deranjeze. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Spania 10.

Gigolo, 31/180/75, ofer plăceri de neuitat doamnelor şi domnişoarelor între 20-50 ani, cu aspect fizic plăcut. Cer şi ofer discreţie şi seriozitate totală. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 433.

Tânăr, 24 ani, nefumător, sincer, antialcoolic, cu loc de muncă, doresc să cunosc o domnişoară între 18-30 ani, pentru o relaţie de lungă durată, prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Tânăr 240.

Bărbat divorţat, maghiar, 43/177/82, cu studii medii, corp atletic, simpatic, serios, brunet, cu loc de muncă stabil, caut o femeie cu calităţi similare, iar în caz de înţelegere şi simpatie reciprocă vreau căsătorie. Nu vreau aventură. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Kék ibolya/Bis/2.

Tânăr maghiar, 38/175/80, antialcoolic, nefumător, credincios, cu locuinţă proprie, caut tânără credincioasă pentru prietenie sau căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Rád gondolok/Bis/6.

Pensionar, 172/68, cu locuinţă, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă de 50-60 ani, fără kilograme în plus, cu calităţi similare, fără obligaţii. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Felix/Bis.

Domn maghiar, văduv, de vârsta a III-a, cu domiciliul în Tg-Mureş, nefumător, antialcoolic, pregătire medie, fără obligaţii, doresc să cunosc o doamnă maghiară, în jur la 70 ani, cu calităţi similare, cinstită şi serioasă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Őszinte 2009.

Român, ortodox, pensionar, văduv, nefumător, antialcoolic, păr şaten, serios, cu maşină, îmi place natura, plimbările şi tot ce este frumos, 71/162/72, doresc să cunosc o doamnă gospodină, simpatică, indiferent de naţionalitate, cu locuinţă dacă se poate, fără obligaţii mari. Doresc o prietenie de lungă durată sau mai mult. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Balanţă/Bis/15.

Tânăr, 37/162/68, şaten, ochi căprui, fără obligaţii, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o tânără cu vârsta apropiată pentru prietenie, căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Teo 46.

Domn maghiar, 56/165/60, serios, cinstit, liber, iubitor de natură, sincer, doresc să cunosc o femeie cu calităţi asemănătoare. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Edy 2009.

Domn maghiar, divorţat, 39/165/70, dezamăgit, cu suflet rănit, familist, iubitor de copii, loc de muncă stabil şi obligaţii, doresc o relaţie serioasă cu o domnişoară sau doamnă maghiară, suplă, modestă, pentru a fi împreună la bine şi la greu. Dacă ai între 30-40 ani şi nu cauţi aventură, caută-mă. Neserioasele nu reprezintă interes. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Vizöntő 70/Bis.

Tânăr, 31/176/75, viril, antialcoolic, nefumător, brunet, ochi căprui, aspect fizic plăcut, serios, cu un venit stabil, divorţat, cu un copil la fosta soţie, doresc să cunosc o femeie drăguţă, poate fi şi de la ţară, pentru o relaţie de lungă durată iar în caz de simpatie, căsătorie. Neseriosele să nu mă deranjeze. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Gud 69.

Domn, 62/164/52, fără obligaţii, singur, cu locuinţă la ţară, caut o doamnă pentru prietenie sau mai mult. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Flash 385. Te aştept cu mult drag, cu braţele deschise, oricând.

Tânăr maghiar, 37/181/80, necăsătorit, nefumător, cu principii morale, îmi caut jumătatea în persoana unei domnişoare, doamne de 25-35 ani. Mă interesează foarte mult frumuseţea interioară şi să ai ochi căprui dacă se poate. Aştept scrisori cu număr de telefon şi poză recentă la redacţie, pentru cod Suflet pereche/Bis/4.

Domn român, 53/182/95, simpatic, cult, manierat, cu stare materială bună, fără obligaţii, doresc cunoştinţă cu o doamnă până la 50 ani, pentru prietenie sau mai mult. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Ianiss.

Doresc să-mi fii alături pentru tot restul vieţii, doamnă în jur la 55/160 şi cu dorinţa de a locui la ţară. Eu nu am obligaţii şi nici pretenţii. Dacă eşti hotărâtă şi o idealistă, caută-mă. Nu vei regreta. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod V 009.

Domn, 35 ani, simpatic, curat, pedant, fără kilograme în plus, situaţie materială bună, doresc o relaţie discretă şi reciproc avantajoasă cu o tânără frumoasă, curată, fără kilograme în plus, elegantă, pedantă, fără prejudecăţi, neapărat discretă şi fidelă unei singure relaţii, în afară cea pe care posibil o are. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Discreţie şi respect/Bis/1. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Tânăr maghiar, 30/170/80, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară între 28-30 ani, pentru o relaţie serioasă, de lungă durată sau mai mult. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Flowers life.

Domn maghiar, independent, fără obligaţii, 49/172/75, caut doamnă, siluetă, inteligentă, cu vârsta apropiată, pentru căsătorie. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Domn divorţat, din Reghin, caut doamnă de maxim 45 ani, drăguţă, minionă, pentru prietenie, Eu 52/170/60. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Scorpion 56/Bis.

Femei

Doamnă româncă, sinceră, corectă, foarte serioasă, singură, fără obligaţii, 58/155/58, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, educat, cinstit, din Tg-Mureş, pentru o relaţie de prietenie bazată pe respect şi sinceritate, fără aventuri. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Ica X.

Te caut pe tine bărbat brunet cu mustaţă, fumător, dar să nu-ţi placă prea mult alcoolul, cel mult 55 ani, iubitor de natură, dans, să nu fii Scoprion şi gelos, naţionalitatea şi starea materială nu contează. Eu 48/150/60, divorţată, fără obligaţii. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Leoaică. Hai să alungăm singurătatea.

Singură, credincioasă, nefumătoare, antialcoolică, deschisă, sinceră, bună la suflet, bună gospodină, aspect plăcut, 61/160/75, doresc să cunosc un domn adevărat, fără minciuni, neafemeiat, cu vârsta apropiată, din Tg-Mureş, pentru o relaţie frumoasă sau poate căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Fără noroc/Bis/1.

Doamnă maghiară, 53/170/62, singură, doresc să cunosc un domn serios, nefumător, antialcoolic, 48-55 ani, pentru prietenie, căsătorie. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Piros rózsa/Bis/14.

Doamnă româncă, 44/173/89, doresc să cunosc un domn de maxim 55/175/80, pentru prietenie. Apreciez mai mult valorile morale decât cele fizice. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Mara 99.

Doamnă, 50/165/75, doresc din suflet cunoştinţă cu un domn sincer, liniştit, de încredere, care-şi doreşte un cămin bazat pe respect şi încredere. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", cu întâlniri după ora 17, în zona Corina din Tudor, pentru cod Nem dohányzó. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Doamnă maghiară, pensionară, 58/170/68, caut prietenia unui domn serios, cu vârsta apropiată, bazată pe sinceritate şi respect reciproc. Nu caut aventură, rog seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Csendes élet/Bis/4.

Doamnă văduvă, 50/166/67, inteligentă, aspect fizic plăcut, sinceră, doresc să cunosc un domn maghiar, între 46-53 ani, sincer, antialcoolic, iubitor, aspect fizic plăcut, pentru prietenie sau mai mult. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Légy őszinte. Neserioşii să nu mă deranjeze.

Doamnă maghiară, 40 ani, studii medii, doresc să cunosc un bărbat deosebit, cu vârsta apropiată, pentru prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Vicuska.

Doamnă singură, fără obligaţii, simpatică, drăguţă, focoasă, pasională, dornică de viaţă, sunt în căutarea unui bărbat pentru relaţii intime de lungă durată, trăite intens. Timpul nu stă pe loc domnilor, încercaţi. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Cobra/Bis.

Doamnă blondă, 47/160/80, divorţată, cu obligaţii, locuiesc la ţară, doresc să cunosc un domn divorţat sau necăsătorit, sincer, antialcoolic, pentru prietenie. Neserioşii şi aventurierii să mă ocolească. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Te aştept de mult/Bis/4.

Blondă, drăguţă, 31/171/50, studii superioare, fără obligaţii, veselă, cu mult bun simţ, doresc să cunosc un domn înalt, între 29-40 ani, fără obligaţii, serios, pentru o relaţie de lungă durată sau căsătorie. Aştept mesaje cu câteva date personale la adresa de e-mail: [email protected].

Doamnă româncă, ortodoxă, 54/159/72, aspect fizic plăcut, sensibilă, serioasă, ordonată, situaţie materială bună, doresc să cunosc un domn cu calităţi similare, fără vicii, maxim 58 ani, din Tg-Mureş. Să-mi scrie doar cei care corespund situaţiei. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Flori de mai/Bis/2.

Doamnă bilingvă, independentă, simpatică, serioasă, doresc să cunosc un domn prezentabil, fără vicii, între 38-48 ani, pentru o prietenie serioasă. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Doamnă simpatică, româncă, cu defecte şi calităţi, de vârsta a II-a, doresc o relaţie sinceră de prietenie şi mai mult cu un domn matur şi stăpân pe el, din zona Tg-Mureş. Aştept scrisori cu număr de telefon şi mici detalii la redacţie, pentru cod Viaţă în doi/Bis/2.

Domn divorţat, 50/167/72, doresc să cunosc o doamnă între 43-50 ani, pentru o relaţie serioasă, căsătorie. Aştept scrisori la redacţie pentru cod Nicodin sau mesaje la adresa de e-mail: [email protected].

Ortodoxă, româncă, pensionară, sinceră, curată, deschisă, cu bun simţ, drăguţă, nefumătoare, 60/160/74, doresc să cunosc un domn cu aceleaşi calităţi, cu vârsta apropiată, din Tg-Mureş, pentru o relaţie de prietenie sau chiar căsătorie, bazată pe respect reciproc şi o iubire sinceră. Nu doresc aventură. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Primăvara/Bis/8.

Tânără, 32/170/55, roşcată, fire sensibilă, romantică, doresc să cunosc un tânăr maghiar, nefumător, între 32-38 ani, pentru o relaţie serioasă. Poate că mă aştepţi pe mine. Aştept scrisor la OP 1 CP 181.

Doamnă, 49/165/68, aspect tineresc, fără obligaţii, veselă, caut prieteni care să mă ajute moral şi financiar. Cer şi ofer seriozitate. Am loc de întâlnire. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Gina/Bis/2.

Doresc să cunosc un domn maghiar, cu aspect fizic plăcut, antialcoolic, sincer, iubitor, curat, între 47-55 ani, pentru prietenie. Sunt văduvă, aspect fizic plăcut, sinceră, serioasă, curată, de vârsta a II-a, 165/66. Aştept scrisori cu număr de telefon şi mici detalii la redacţie, pentru cod Kereslek de nem talállak. Neserioşii să nu mă deranjeze.

Doamnă maghiară, intelectuală, sinceră, serioasă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn maghiar, serios, inteligent, antialcoolic, peste 69 ani, cu calităţi similare şi vârsta apropiată, din Tg-Mureş. Neserioşii să se abţină. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Égi csillagok 2009.

Brunetă, înaltă, frumoasă, doresc să cunosc o domnişoară sau doamnă pentru prietenie, relaţii intime. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Sisy/Bis.

Doamnă independentă, văduvă, brunetă, siluetă, în pensie anticipată, fără vicii, curată, corectă, cu studii, aştept un domn în caz se potrivire şi simpatie, nefumător, antialcoolic, curat, cinstit, blând, independent, liniştit, în jur la 60 ani, în locuinţa mea. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Várlak/Bis/40.

Doamnă maghiară, 49/178, cu situaţie bună, doresc să cunosc un domn până la 60 ani, pentru o prietenie îndelungată, sau mai mult. Dacă consideraţi că aveţi gânduri serioase, lăsaţi o scrisoare la redacţie, pentru cod Tavaszi rózsa/Bis.

Tânără, 26/170/50, frumoasă ca o păpuşă, cu suflet bun, serioasă, gospodină, harnică, fără obligaţii, elegantă, iubitoare, curată, doresc o relaţie de viitor, căsătorie, familie, cu un bărbat între 27-40 ani, serios, chipeş, om de afaceri, cu firmă, care-şi doreşte o soţie frumoasă. Dacă poţi oferi o viaţă bună, vrei familie, eşti fără chelie, păr grizonat, te aştept. Să-mi scrie numai bărbaţii care corespund, aventurierii şi neserioşii să nu se obosească. Aştept scrisori cu număr de telefon şi poză la redacţie, pentru cod Linda girl.

Doamnă maghiară, serioasă, pedantă, singură, peste 50 ani, drăguţă, caut pentru prietenie un domn serios, cu vârsta apropiată, antialcoolic, pedant şi singur. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Csak őszintén.

Doamnă maghiară, doresc să cunosc un domn între 38-45 ani, penru o prietenie de lungă durată. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Mérleg/Bis/35. Nu accept mesaje la rubrica "Mesaje".

Doamnă maghiară, 41/165/60, sinceră, văduvă, doresc să cunosc un domn cu aspect fizic plăcut, sincer, curat, pentru prietenie. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Vanessa.

Ardeleancă, văduvă, brunetă, 64 ani, şoferiţă, simpatică, stare materială bună, pensionară, fără obligaţii, caut prieten cu maşină, cu un scop comun, iubesc oamenii buni, drepţi şi cu simţul umorului, finuţ, cu barbă şi toate păcatele lumii, doar să fie simpatic şi până la 70 ani. Eu arăt foarte bine, iubesc casa şi florile. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Ani pierduţi.

Doamnă singură, independentă, fără obligaţii, serioasă, realizată, aspect fizic plăcut, credincioasă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn serios, între 60-69 ani, fără vicii, pentru o prietenie de lungă durată sau mai mult. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Singurătatea/Bis.

Doresc să cunosc un domn maghiar, sincer, realizat socio-profesional, care are nevoie de dragoste, tandreţe şi să-i poarte de grijă o doamnă de vârsta a II-a, 168/74, stare materială mai mult decât bună, liberă şi independentă. Aventurierii şi materialiştii să se abţină. Aştept scrisori cu detalii şi număr de telefon la OP 9 CP 917, cod Boldog otthon. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Doamnă de 53/167/74, bilingvă, realizată socio-profesional, aspect fizic plăcut, modernă, caracter sincer, realistă, fire puţin romantică, doresc să cunosc un domn cu calităţi similare, vârsta apropiată, care are nevoie de iubire, tandreţe şi de o relaţie serioasă. Aştept scrisori cu detalii reale şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Szeretet és kitartás.


HOME         CĂUTARE         ANUNŢUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASH

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European