Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Locuitori - Mica publicitate

 

Mica publicitate

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Acte necesare  
Clubul membrilor  
Mica publicitate  
Primării  
Telefoane utile  
I-Cafe  
ONG-uri  
Coduri postale  
Evenimente  
Codul bunelor maniere  

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Flash Mures Online

Numărul 368
Săptămâna 21 - 27 mai 2005


HOME         CĂUTARE         ANUNŢUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASHMatrimoniale

Anunturile din acest numar sunt expirate,NU mai sunt actuale. Click aici pentru a accesa editia curenta a revistei Flash. Daca totusi vreti sa vedeti numarul expirat, dati click aici

.

Tîrgu-Mureş

Tânăr maghiar, 37/176/99, căsătorit, dar nesatisfăcut, curat, sincer, solid, antialcoolic, fost sportiv, nefumător, inteligent, caut doamnă sau domnişoară pentru o relaţie discretă, de lungă durată. Nu posed loc de întâlnire. Aştept scrisori cu număr de telefon, la adresa OP 1 CP 227, pentru cod Titi. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Pensionar 63/165/75, văduv, fără obligaţii, cu locuinţă particulară în Tg-Mureş, caut o doamnă, fără obligaţii, cu situaţie asemănătoare. Doresc seriozitate, sinceritate, şi o situaţie stabilă, fără alte pretenţii. Aştept mesaje la redacţie, în plic, pentru cod Alex 2004/Bis/1.

Arhitect clujean, 45/182/80, singur, serios, educat, manierat, situaţie materială şi socială bună (firmă, auto, casă), doresc prietenie, căsătorie, cu doamnă, între 30-45 ani, suplă, atrăgătoare, distinsă, stilată, situaţie asemănătoare, fără frustrări, de oriunde în ţară. Prefer medic, dar nu numai. E-mail: [email protected] sau la OP 1 CP 1122, Cluj-Napoca.

Tânăr, ani, aş dori să fac cunoştinţă cu o domnişoară de vârsta apropiată. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Tavasz/Bis/17 .

Domn maghiar, de vârsta a III-a, cu apartament în Tg-Mureş, nefumător, antialcoolic, fără obligaţii, aş dori să cunosc o doamnă asemănătoare mie. Aştept scrisori de prezentare la redacţie, cu un număr de telefon fix, pentru cod Mégis forog a föld.

Domn foarte serios, 60/165/56, maghiar, doresc să cunosc o doamnă între 50-60 ani, la care să-i placă viaţa la ţară, să fie harnică, gospodină şi să se stabilească la mine. Poate să fie şi de la ţară, să putem trăi şi la bine şi la greu. Materialistele şi neserioasele să mă scutească. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Te aşteaptă un om.

Domn 34 ani, din Germania, doreşte să cunoască domnişoare de vârsta maximă 30 ani, pentru prietenie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod RLA/Bis/1.

Tânăr, 40/170/60, brunet, ochi căprui, bun gospodar, fără obligaţii, nefumător, am de dăruit multă dragoste. Doresc să cunosc o doamnă cu un copil, cu bustul mare, bună gospodină şi să-i placă viaţa la ţară. Aştept răspuns ls redacţie, pentru cod Neluţu/Bis/2.

Tânăr fără experienţă, caut profesoară răbdătoare. Aştept mesae la adresa de e-mail: [email protected]

Tânăr, cu loc de întâlnire, aspect fizic plăcut, doresc să ajut financiar o fată drăguţă, subţirică, sexy, cu domiciliul în Tg-Mureş, primesc mesaje cu număr de telefon, eventual poză, la adresa de e-mail: [email protected]

Intelectual, nonconformist, 42/180/73, caut intelectuală, drăguţă, suplă, (maxim 54kg), vârsta 30 plus, căreia îi plac sporturile, ascensiunile montane şi care ştie să guste viaţa la maxim. Rog scrisori cu număr de telefon fix, la OP 9, CP 923, Tg-Mureş.

Domn, 49/175/80, pensionar militar (Of Superior), cu loc de muncă stabil, cu obligaţii, doresc cunoştinţă cu o persoană cu vârsta cuprinsă între 35-48 ani, fără pretenţii materiale, (căsătoria deocamdată este exclusă). Doresc o relaţie bazată pe respect şi încredere. Sunt nefumător, alcool ocazional. Cod Tică 55.

Tânăr maghiar, 32 ani, om muncitor, cinstit, necăsătorit, locuiesc într-o locuinţă modestă, lângă centrul oraşului. Doresc să cunosc o tânără din Tg-Mureş, cinstită, necăsătorită, cine să împartă cu mine ce ne dă viaţa şi cui să ofer tot ce se poate. Nu este problemă un copil mai mic, şi eu iubesc copii. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Az élet iskolája/Bis. Rog seriozitate.

Intelectual, vârsta a II-a, 165/70, fără obligaţii, doresc să cunosc o doamnă indiferent de naţionalitate, vârsta 55-60 ani, sănătoasă din toate punctele de vedere şi la care-i place natura, pentru petrecerea timpului liber. Restul dispun eu de toate. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash/1935/Bis, şi dacă va fi înţelegere, las şi moştenire un apartament 2 camere, cu tot confortul. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Eu 31/179/72, prezentabil, curat, doresc să ajut financiar, în limita bunului simţ, o doamnă sau domnişoară înaltă, senzuală, cu aspect fizic plăcut, nefumătoare, fără kilograme în plus. Poţi să-mi laşi un număr de telefon într-un plic timbrat, la adresa OP 1, CP 225, Tg-Mureş.

Domn maghiar, văduv, 70/180/90, serios, curat, inteligent, îmi doresc o parteneră de viaţă cu care să împart atât bucuriile, cât şi necazurile, independentă. Şi dacă doriţi o prietenie sau căsătorie, sunteţi sinceră, sufletistă, atunci aştept scrisori cu un număr de telefon, la redacţie, pentru cod Ne felejts el. Neserioasele să se abţină.

Domn 45/174/70, divorţat, caut pentru prietenie o doamnă sau domnişoară, poate fi şi căsătorită, nu conteată vârsta. Să fi din împrejurimile Reghinului. Rog seriozitate şi răspuns în plic la redacţie, pentru cod 69/Bis/1.

Sunt în căutarea unei domnişoare sincere, drăguţe, serioase, preferabil maghiară, între 23-30 ani. Eu 29/168, cu studii superioare, loc de muncă, serios. Dacă crezi că poţi iubi, aştept răspuns la redacţie, oentru cod Eucica 76.

Tânăr înalt, prezentabil, 30/185/85, cu studii postliceale, serios, dar şi cu simţul umorului, din Reghin, caut domnişoară drăguţă, serioasă, cu vârsta până-n 30 ani, dacă este posibil, din zona Reghin. Menţionez, că vreau o relaţie serioasă şi nu aventură. Cod Adrian/Bis/5.

Tânăr, 32/186/92, necăsătorit, fără obligaţii, caut o tânără cu vârsta între 18-35 ani, nematerialistă, simpatică, pentru o relaţie serioasă, restul stabilim împreună. Ofer şi cer seriozitate. Te rog să-mi trimiţi foto + nimăr de telefon, la adresa OP Reghin CP 35. Nu onorez întâlnirile stradale. Cod Cats.

Tânăr 32/170/60, simpatic, serios, dezamăgit în dragoste, doresc cunoştinţă cu o tânără domnişoară, doamnă, între 18-35 ani, care ar putea să-mi arate ce înseamnă dragostea adevărată şi să-mi redea dragostea de viaţă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Mai 32.

Domn divorţat, 36/185/85, simpatic, sexy, elegant, fără prejudecăţi, stare materială bună, caut o doamnă sau domnişoară, fără copii, cu aceleaşi calităţi, pentru relaţii intime, fără prejudecăţi şi implicaţii materiale. Avantaj cele cu loc de întâlnire. Cer şi ofer seriozitate maximă şi igienă. Cele ce nu corespund, să nu se deranjeze. Aştept scrisori la redacţie, dacă se poate, cu un număr de telefon şi poză, pentru cod Bărbatul sexy.

Salut pe toţi bărbaţii. Sunt un băiat de 25/176/65, blond, ochi verzi. Sunt Bi şi aş dori un prieten Bi sau Gay, să fii sincer şi iubitor, să aibă maşină, care mă pate ajuta şi financiar. Nu vreau să profit sau să mă vând pe bani, doresc numai un prieten pe care să-l iubesc şi să mă iubească, să fie alături de mine la bine şi la greu. Cod Pepe/Bis/2005.

Domn român, 46/165/75, divorţat, nefumător, doresc cunoştinţă cu o doamnă serioasă, pentru o relaţie de lungă durată, poate chiar mai mult. Rog doamnele interesate, să lase la redacţie o scurtă scrisoare de prezentare şi număr de telefon. Cod Giovani/03/1.

Tânăr înalt, prezentabil, serios, cu locuinţă, caut prietenă frumoasă, îngrijită, cu aspect fizic plăcut. În caz de simpatie reciprocă, aş dori o relaţie de lungă durată, poţi locui la mine. Naţionalitatea nu contează, vorbesc maghiară, română. Aştept scrisori cu număr de telefon şi mici detalii, pentru cod Don't be shy.

Domn tânăr, generos, plăcut, cu stare financiară bună, doresc să cunosc o fată agreabilă, înaltă, care arată foarte bine din toate punctele de vedere, pentru o relaţie foarte apropiată, discretă. Dacă doreşti să ne cunoaştem, lasă-mi un număr de telefon la adresa de e-mail: [email protected]

Doresc să cunosc o fată atrăgătoare, stilată, simpatică, înaltă, cu un fizic subţire, care nu se mai întâlneşte şi cu alţi bărbaţi, pentru o relaţie discretă, de lungă durată, alături de mine. Eu 29/178/70, stilat, sapect fizic plăcut, cu mult bun simţ şi respect, lasă-mi un număr de telefon la adresa OP 5 CP 524, Tg-Mureş.

Tânăr romăn, 28 ani, singur şi trist, te caut pe tine tânără simpatică, veselă. Eu sunt mai timid dar romantic, îmi place natura, muzica şi plimbările, urăsc minciuna şi trădarea. Dacă mai exişti şi vrei să mă cunoşti, scrie-mi un mesa cu un număr de telefon, la redacţie, pentru cod Te aştept îngeraş.

Tânăr, 28 ani, doresc să cunosc o tânără sinceră, drăguţă, pentru o prietenie bazată pe încredere şi respect. Dacă doreşti să mă cunoşti, scrie-mi un mesaj într-un plic, cu număr de telefon şi detalii. Cod Dragostea Există.

Tânăr maghiar, 39/172/60, serios, cinstit, nefumător, antialcoolic, independent, sensibil, romantic, zodia Săgetător, doresc cunoştinţă cu o tânără maghiară, independentă, gospodină, cu calităţi asemănătoare, pentru căsătorie. Dacă ai între 26-39 ani şi simţi că poţi iubi un om nematerialist, dar bogat sufleteşte, care a fost dezamăgit de atâtea ori şi doreşti să devii mama copiilor noştri, scrie-mi pe edresa de e-mail: [email protected]

Tânăr român, 34/179/79, brunet, cu studii superioare, necăsătorit, fără obligaţii, caut o prietenă asemănătoare, intelectuală, suplă, maxim 31 ani, din oraş sau împrejurimi. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected]

Domn divorţat, implicat între relaţii fără succes, 35/182/85, elegant, sexy, cu mici afaceri. Caut o doamnă sexy, elegantă, cu o mică afacere, pentru relaţii intime, fără prejudecăţi, sau cu timpul poate mai mult. Cele cu prejudecăţi sexuale şi neserioasele să se abţină. Se acceptă maxim un copil. Supraponderalele şi urâtele nu au succes. Aştept scrisori la redacţie. cu mici detalii. Rog seriozitate. Cod Hai curaj.

caut prietenia unei doamne între 45-55 ani, fără kilograme în plus, simpatică, curată, cu suflet bun, pasionată, cu fantezii, la cere-i place sărutul francez, fără prejudecăşi, pentru o prietenie sinceră, de lungă durată şi armonioasă. Eu domn maghiar, 54/170/68, cu locuinţă în Tg-Mureş, fără obligaţii, văduv, cu defecte şi calităţi, ca orice om (fumător) curat, cu gândire modernă, fără prejudecăţi. Aştept scrisrsincere şi compatibile la redacţie, pentru cod A barátnőm.

domn 40 ani, prezentabil, înalt, statură atletică, cu multe calităţi şi cu un respect deosebit faţă de femei, dar cu obligaţii, nesatisfăcut, neglijat. Caut o relaţie de durată, cu o persoană tânără, drăguţă, cu un fizic atractiv şi foarte sinceră, aflată in aceeaşi situaţie ca şi mine, pentru petrecerea unor clipe de neuitat împreună. Deţin loc de întâlnire. Aştept răspuns cu mici detalii la rubrica "Mesaje", pentru cod O primăvară de neuitat/Bis/1.

Eu tânăr, 33/170/70, necăsătorit şi timid, caut domnişoară pentru prietenie, din care să întrevăd perspectiva unei căsătorii. Rog seriozitate. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" sau la redacţie, pentru cod Mai 2005.

Tânăr cu locuinţă şi venituri, caut prietenă pentru căsătorie, să fie maxim 27/55 şi minim1,65m. Cod Euro 30. Rog număr de telefon.

Bărbat tânăr 33 ani, caut o prietenă serioasă, avănd vărsta între 30-40 ani. Cod Răbdare 2005.

Caut o fată cu un mic defect de sănătate, eu am 36 ani, locuiesc la casă particulară, cu loc de muncă. Nu contează dacă este săracă, sau nu ai loc de muncă. Eu nu te refuz. Neserioasele să nu se deranjeze, că nu au de ce. Cod Petrişor 1.

Student 23/176/70, blond, cu ochi albaştri, sexy şi drăguţ, caut băiat pentru relaţie sau aventură. Rog, cer şi ofer distracţie maximă. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected]

Tânăr 30/175/68, brunet, studii superioare, doresc să cunosc o tânără compatibilă, pentru o relaţie serioasă. Mesaje pe adresa de e-mail: [email protected]

Maghiar, necăsătorit, 31/185/90, fără vicii, aş dori să cunosc o tânără maghiară, cu vârsta între 25-31 ani, pentru o relaţie serioasă. Rog mesaje la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Örökifjú 73.

Pensionar 70/165/67, văduv, fără obligaţii, nefumător, antialcoolic, român, bun gospodar, cu locuinţă la ţară, caut o doamnă gospodină, calităţi asemănătoare, pentru căsătorie. Poate fi şi de la ţară. Chiar şi cât de săracă, dar cinstită, cu frica de Dumnezeu. Nu doresc aventuri şi nu ridic corespondenţa de la redacţie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Om bun/Bis.

Domn maghiar 61/174/70, pensionar şi singur, fără obligaţii, doresc să cunosc o doamnă maghiară, cu vârsta apropiată, bună gospodină, nefumătoare, fără obligaţii, singură, să fie sinceră, în vederea unei prietenii sau căsătorie. Neserioasele să se abţină. cod Távol és közel.

Bărbat serios, cu stare materială bună, cu aspect fizic plăcut, căsătorit, 39/180/78, caut amantă în persoana unei femei inteligente, cu aspect fizic plăcut şi căreia să-i placă viaţa trăită din plin. Mă interesează şi dacă ai obligaţii. Nu ridic corespondenţa. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Amărui.

Dacă iubeşti copii, eşti o bună gospodină, curată, sinceră, fidelă, dacă ai fost neglijată, batjocorită şi nicidecum iubită şi respectată, nu ezita să-mi dai un semn. Vei fi respectată şi iubită, aşa cum ţi-ai dorit, sau aşa cum îşi doreşte o femeie să trăiască. nu cer mai mult decât îţi ofer. Aştept scrisori cu poze la redacţie. Am 45/180/80, stare materială foarte bună, cu serviciul în Tg-Mureş, numai pentru căsătorie. Cele care profită şi nu au suflet în ele, să nu mă deranjeze. Cod Steaua mea/Bis/1.

Tânăr român, blond, 36/170/70, doresc să fac cunoştinţă cu doamne sau domnişoare, serioase, fără aventuri sentimentale şi bazată pe sinceritate reciprocă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 1969 EL.

Sunt un băiat de 25/180/64, păr şaten, creţ, nefumător, antialcoolic, serios, cu loc de muncă, doresc să cunosc o fată între 18-27 ani, pentru o relaţie de prietenie. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Ghinionistul.

Mi-ar place să cunosc o tipă drăguţă, bine proporţionată, senzuală, care crede că ar putea avea o relaţie cu mine, 180/63, fără prejudecăţi, discretă şi deschisă. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected]

Suntem 5 persoane de sex masculin, care oferă plăceri de neuitat tuturor persoanelor de sex feminin, la domiciliu sau la petreceri. Cod Flash 099.

Bărbat, 56/170/70, pensionat, ortodox, sănătos, zodia Rac, doresc cunoştinţă cu o doamnă, pentru căsătorie. Condiţie: doamna să fie fără obligaţii ca şi mine, să locuiască în Tg-mureş, vârsta apropiată. Cod Flash 1949.

Aş dori să cunosc un bărbat intelectual, maghiar, între 39-42 ani, necăsătorit, cu aspect fizic atrăgător (dar nu şi încrezut şi afemeiat), serios, fără vicii majore, cu locuinţă şi stare materială aranjată. Dacă porţi ochelari, nu mă deranjează şi poţi să fii şi de la ţară, cu dorinţa de a veni el ăn Tg-Mureş. Eu 37 ani, drăguţă, aspect tineresc, catolică şi de bun simţ. Cod Hit, Remény, Szeretet/Bis/1.

Domn maghiar, 50/172/62, singur, aspect tineresc, cu locuinţă, caut o doamnă, domnişoară, pentru o relaţie de durată, sau şi mai mult. Aş dori să fie atrăgătoare fizic şi bună la suflet. Naţionalitatea nu contează. Cer şi ofer sinceritate, să fie fără obligaţii şi pretenţii materialiste. Cod 22 M/Bis.

Domn 38/183/80, divorţat, aş dori să cunosc o doamnă serioasă, sinceră, cu vârsta între 30-43 ani, din Târnăveni, sau împrejurimi. Deţin apartament în Târnăveni. Aştept scrisori sau mesaje la redacţie, pentru cod 0009/Bis.

Tânăr maghiar, 22/176, ochi albaştri, blond, îmi place distracţia, sportul, muzica, romantic, sensibil, (100% sănătos) dar dezamăgit în dragoste. Caut tânără maghiară (de preferinţă din Tg- Mureş), pentru o relaţie srioasă, sinceră. Să fii drăguţă, cu simţul umorului, serioasă, fără fiţe, până la 22 ani. Cod Star Power.

Trăiesc cu picioarele pe pământ şi capul în nori. Caut o doamnă între 28-40 ani, care să mă poată ajuta, să redevin eu însâmi, fără obligaţii şi fără minciuni. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected]

Domn maghiar, 61/170/70, cu locuinţă în Tg-Mureş, văduv, pensionar, foarte serios, nefumător, cu studii medii, doresc să cunosc o doamnă cu calităţi asemănătoare, pentru o prietenie pe viaţă, sau pentru căsătorie. Aştept răspuns la redacţie, pentru cod Piros Orgona/Bis/15 .

Doresc cunoştinţă cu o doamnă credincioasă, eventual şi cu un copil, simpatică, sau o fată mai în etate, în vederea unei prietenii bazate pe respect şi încredere reciprocă, eventual să accepte alimentaţia lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligaţii, cu situaţie materială bună. De preferinţă neoprotestantă. Aştept oferte cu număr de telefon fix şi detalii la adresa OP 7 CP 710, Tg-Mureş, pentru cod Trandafirul Roz. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Doresc cunoştinţă cu o doamnă sinceră, credincioasă, eventual şi cu un copil, simpatică, sau o fată mai în etate 39-45 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect şi încredere reciprocă. Se asigură moştenire de apartament. Eventual să accepte alimentaţia lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligaţii, cu situaşie materială bună. De CP preferinţă neoprotestantă. Aştept oferte la adresa OP Tg-Mureş, cod Trandafirul Roşu, , cu număr de telefon fix. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Dacă îţi cauţi jumătatea, dacă eşti o doamnă sinceră, serioasă, credincioasă, simpatică, siluetă, de vârsta a II-a, te caută un domn înalt prezentabil, fără obligaţii, cu situaţie materială bună, care doreşte sinceriate, un cămin bazat pe acest principiu, eventual o doamnă cu un copil. Aştept oferte cu număr de telefon fix şi detalii, la adresa OP 7 CP 710 Tg-Mureş, pentru cod Trandafirul Galben. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Dinamic, cu aspect fizic sportiv, 31/187/93, fără obligaţii, cu loc de muncă stabil, nefumător, antialcoolic, cu pasiunile către muzică, distracţie şi excursie în natură, caut prietenia unei domnişoare de 20-28 ani. Dacă eşti drăguţă, sinceră, cu calităţile de mai sus, aştept scrisori la redacţie, pentru cod Black Angel/Bis/2.

Tânăr maghiar, 28 ani, antialcoolic, serios, nefumător, căsătorit dar nesatisfăcut pe plan intim, caut fete, domnişoare sau doamne, până la 35 ani, curate şi discrete, pentru a ne satisface reciproc, pe plan intim. Ofer ajutor financiar în limita bunului simţ, posed loc de întâlnire, ( apartament). Interesatele să-mi lase un mesaj la rubrica "Mesaje" şi punct de întâlnire în oraş. Rog şi ofer seriozitate maximă. Cod Lewis 28.

Aş vrea să cunosc pentru o prietenie sinceră sau mai mult, o tânără de 20-30 ani, simpatică, drăguţă, simplă. Eu , 34 de ani. Cod Caracter.

Tânăr maghiar de 32 ani, cu loc de muncă stabil, caut o domnişoară între 20-31 ani, pentru o relaţie de lungă durată sau de căsătorie. Menţionez că sunt prezentabil, sincer, tandru şi romantic. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Romantikus szerelem/216.

Domn maghiar, 33/175/65, cu loc de muncă stabil, maşină. Am un băieţel. Aş dori o prietenă pentru căsătorie. Un copil nu este o problemă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Utazás/Bis/13.

Tânăr student, 20 ani, doresc să cunosc o fată de vârsta apropiată, pentru prietenie, cu care să pot discuta orice. Dacă vrei să vorbim, scrie-mi pe adresa de e-mail: [email protected]

Eu 27/180, loc de muncă stabil, situaţie materială bună, doresc să cunosc o tânără între 20-28 ani, din zona Reghin, pentru o relaţie de prietenie de lungă durată, sau căsătorie. Accept şi dacă ai obligaţii. Cod Mob 78.

Tânăr maghiar di Tg-Mureş, 31/180/72, brunet, cu loc de muncă, hobby: excursiile, muzica, desenatul, fetele. Am auto, cabană şa munte, corturi, timp liber, dar nu am cu cine să o petrec, caut o domnişoară română sau maghiară, din zonă, subţirică, camine, să fie sinceră şi să-mi ofere tot atâta cât primeşte, cu nimic mai mult. Am probleme cu comunicarea, toţi prietenii mei s-au dus în străinătate şi ni am pe nimeni. Cod Stop singurătate.

Tânăr maghiar, din Tg-Mureş, zona Dâmbu Pietros, 31/180/72, brunet, ochi albaştri, gene foarte lungi, cu studii, loc de muncă, auto şi bicicletă, iubitor de natură, excursii cu cortul, muzică din anii 80-90 şi blus. Caut o tânără cu vârsta apropiată + 1, din zonă, pentru a petrece timpul nostru împreună, sau mai mult. Menţionez, că îmi plac fetele cu păr lung, dar nu este obligatoriu. Aş vrea să fii sinceră cu mine, întotdeauna. Cod You and I/Bis/2.

Doresc să am o relaţie fără implicări sentimentale, materiale, minciună. Caut ceea ce-mi lipseşte. Doresc ca decizia ta să fie dorinţă şi plăcere. Eu domn căsătorit, vârsta a II-a, aştept scrisoare cu număr de telefon, la OP Reghin CP 31.

Sunt un bărbat maghiar, brunet, 38/170/70, aş dori să fac cunoştinţă cu o fată cu busturi mari, frumoşi, cui îi place viaţa. Dacă eşti Bi, este şi mai bine. Fii senzuală, atrăgătoare, bună la suflet şi te voi iubi nespus de mult. Aş dori o relaţie frumoasă, bazată pe sinceritate şi înţelegere reciprocă. Dacă eşti aşa, scrie-mi la redacţie, pentru cod III SZ şi nu vei regreta.

Bărbat maghiar, prezentabil, brunet, cu mustaţă, 40/170/70, zodia Fecioară, de la ţară, doresc cunoştinţă cu o doamnă divorţată, tot de la ţară dar nu numai, pentru o relaţie frumoasă, pentru căsătorie. Fii bună, feminină, fără obligaţii. Starea materială nu mă interesează. Doresc să-mi refac viaţa cu tine, femeia visurilor mele, fiind divorţat de un timp. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod H R SZ.

Eu 30 ani, necăsătorit, caut doamnă sau domnişoară, pentru o relaţie intimă. Cer şi ofer discreţie. Sunt un tip cam timid şi tăcut, nu am ştiut niciodată să agăţ o femeie pe stradă, dar totuşi şi eu ştiu să ofer. Aştept mesaje la redacţie, sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Viaţa trece cu viteză/bis.

Căsătorit, 34/163/62, doresc cunoştinţă cu o doamnă matură, pentru relaţii intime periodice, fără prejudecăţi. Cer şi ofer discreţie şi seriozitate, la nevoie acord sprijin material, în limita bunului simţ. Cod Contact 69.

Eu, român, ortodox, zodia Rac, fără vicii, serios, sufletist, spiritual, locuiesc singur la ţară, la casă. Nu doresc aventură, ci o relaţie de încredere, respect şi înţelegere. Tu să fii gospodină, cu frica în Dumnezeu, să ai între 45 ani, să accepţi viaţa la ţară, la mine. Dacă îţi doreşti o familie creştină, lasă-mi un plic la redacţie, cu muci detalii, pentru cod Noi amândoi. Nu onorez întâlnirile stradale.

Domn maghiar, nefumător, aspect fizic plăcut, 170/72, brunet, aş dori să am o familie. Dacă eşti drăguţă, te voi ajuta, să fi brunetă, sau cu părul negru, catolică, înălţimea 1,70m. Aştept screisori la redacţie, pentru cod M. Mérleg.

Salut! Sunt un tânăr de29/179/68, blond, ochi albaştri, puţin timid. Aş dori să cunosc urgent un băiat pentru prietenie, sau chiar mai mult, curat, discret şi nematerialist. Dacă crezi că vrei, atunci lasă-mi un mesaj la rubrica "Mesaje", imediat, ca să ne cunoaştem, nu vei regreta. Întâlniri după ora 18, fără Internet te rog. Cod Zi şi noapte.

Tânăr, 32/174/72, studii superioare, independent, sensibil, doresc cunoştinţă cu o domnişoară între 23-33 ani, drăguţă, suplă, sinceră, pentru o relaţie seroiasă, bazată pe respect, sinceritate, sau de ce nu mai mult. Aştept să-mi scrii şa adresa de e-mail: [email protected]

Tânăr, 29/168/60, ochi albaştri, doresc să cunosc o domnişoară de vârsta apropiată, pentru prietenie, sau mai mult. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Baby/bis/2. Aştept şi poză dacă se poate.

Tânăr român, independent, 24/173/90, brunet, caut prietenă serioasă, pentru prietenie de lungă durată, sau căsătorie sinceră, drăguţă, romantică, care ştie să aprecieze, dacă este iubită sau respectată. Eu sunt un tânăr sincer, modest, romantic, care a suferit mult în dragoste. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Sincer 24.

Sunt un domn român, 47/182/84, fără obligaţii, necăsătorit, dores să cunosc o doamnă între 47-55. Rog seriozitate maximă, pentru că am fost umilit odată. aştept mesaje la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Nelu 47.

Tânăr, ofer loc de întâlnire fetelor Bi. Eu, maghiar, 30/174/70. Cod VHS.

Tânăr, 30/174/70, caut o fată drăguţă pentru vizionări filme, vinerea noaptea, numai în caz de simpatie reciprocă, cu sau fără relaţii intime. cod Kukucs.

Domn prezentabil 40 ani, spact fizic plăcut, tandru, doresc să cunosc o doamnă suplă, tandră, pentru prietenie şi mai mult. Aştept scrisori la adresa OP 6 CP 637.

Tânăr maghiar, prezentabil, burnet, independent, 28/170/70, caut domnişoară serioasă, în vederea unei prietenii sincere, eventual căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Valoság/Bis/3.

Tânăr 38/180/75, brunet, ochi căprui, bun gospodar, fără obligaţii, nefumător, locuiesc la ţară, am o gospodărie frumoasă. Doresc să cunosc o persoană de vârsta apropiată, pentru prietenie, eventual căsătorie, să-i placă viaţa la ţară. Aştept răspuns la redacţie, pentru cod Suflet bun 15.

Caut o doamnă sau domnişoară XL-XXL, căreia place să primească şi să ofere sărutul francez, pentru o relaţie intimă şi de durată. Cer şi ofer discreţie totală şi seriozitate. Eu domn 47/180/70, căsătorit. Aştept răspuns la redacţie, pentru cod 69XXL/BIS.

Domn maghiar 30/175/70, calm, echilibrat, cu loc de muncă stabil şi realizat, caut prietenia unei domnişoare de 24-32 ani, plăcută, liniştită, inteligentă, cu loc de muncă stabil, de preferinţă zona Reghin. Aştept scrisori la redacţie cu mici detalii şi număr de telefon, sau mesaj la rubrica "Mesaje", pentru cod Jó lessz XXX.

Îţi place distracţia, ai vrea să trăieşti, ce în urmă cu o noapte, ai visat, ai o situaţie materială bună sau foarte bună şi vrei să mă ajuţi, visele ar putea să-ţi devină realitate. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Doar un vis, sau la rubrica "Mesaje".

Tânăr maghiar 35 ani, reîntors în vacanţă, caut prietenia unei tinere pentru excursii, plimbări şi în caz de compatibilitate şi mai mult. Eu 35/170/70. Aştept mesaje pentru cod Opel V, sau la adresa de e-mail: [email protected]

Dacă există pe lumea asta o fată modestă, bună la suflet, harnică, sinceră, care să nu-şi doreascădoar averi şi palate, şi care e şi mine sătulă de atâta singurătate, aş dori să o cunosc. Eu român, 30/189, serios, modest, fire liniştită, aspect fizic plăcut, şaten, ochi verzi, cu loc de muncă, locuiesc la ţară. Nu vreau aventură, nu vreau fiţe şi parade de modă, vreau simplitate şi modestie. Dacă exişti şi îţi doreşti cu adevărat o familie, lasă-mi un mesaj la rubrica "Mesaje". Nu ridic scrisori de la redacţie. Cod Seriozitate/Bis/10.

Tânăr maghiar, 21/183/60, îmi place sportul şi natura, caut o fată drăguţă cu aspect fizic plăcut, cu vârsta apropiată, pentru prietenie sau mai mult. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Rocky/Bis.

33/172/75, studii medii, loc de muncă, doresc să cunosc o fată care nu poate avea copii, simplă, sensibilă, corectă, vârsta maximă 33 ani. Aştept răspuns la redacşie, pentru cod Poate exişti.

Tânăr maghiar, 40/170/65, brunet, cu aspect plăcut, tineresc, cu situaţia materială aranjată, independent, iubitor de natură, aş dori cunoştinţa unei doamne, domnişoare, cu aspect fizic plăcut, pentru o prietenie de lungă durată, şi mai mult. Aştept răspuns la OP 9 CP 17 Tg-Mureş, pentru cod Görög nyár 2005.

Tânăr 20/178/105, curat şi discret, caut parteneră pentru relaţii intime. Nu trebuie să fii foarte frumoasă, trebuie doar să ai un loc unde să ne întâlnim. Aştept răspuns la adresa de e-mai: [email protected], sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Albinutrza.

Văduv, 33/172/80, cu o fetiţă de 11 ani, cu defecte şi calităţi, doresc să cunosc o doamnă de vârsta apropiată, suplă, curată şi sufletistă, pentru a împărţi necazurile şi bucuriile acestei vieţi. Doresc o relaţie serioasă, bazată pe încredere şi respect reciproc. Exclus aventurile şi minciuna. Cod Fecoiară 71.

Tânăr 30/177/70, cu locuinţă, necăsătorit, caut prietenă în vederea căsătoriei. Aştept mesaje la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Euro 30.

Doamnă peste 40 ani, caut un prieten. Sunt sinceră, cu loc de muncă, nu sunt materialistă. Doresc să fie şi domnul sincer, corect şi aş vrea să mă iubesacă cu adevărat. Cod Tulipán 40.

Sunt o doamnă mahiară, divorţată, fără copii, de 30 şi ceva de ani, drăguţă, nu arăt vârsta, studii medii (bacalaureat), ocupaţie de elită şi caut cunoştinţa unui domn maghiar, intelectual, cu stare materială bună. Cine ar vrea (ca şi mine), să-şi refacă viaţa alături de o persoană potrivită, fără vicii. Preferabil din zodiile: Taur, Rac, Capricirn, Scorpion. Cod: Dolce Vita/Bis/3.

Eu doamnă maghiară, divorţată, intelectuală, între 30-40 ani, cu aspect fizic plăcut, tineresc, caut o persoană de sex masculin, cu minimum bacalaureat, maghiar, între 38-42 ani, fără vicii, stare materială aranjat, (locuinţă) aspect fizic plăcut, cine e disponibil, pentru o prietenie de durată, eventual căsătorie. Neserioşii şi cei de la ţară să nu mă deranjeze. Aştept răspunsuri pentru cod Gyöngyvirágharmat.

Doamnă maghiară intelectuală, văduvă, pensionară, de vârsta a III-a, sinceră, serioasă, doresc să cunosc un domn maghar, inteligent, antialcoolic, cu vârsta apropiată, din Tg-Mureş, pentru o prietenie bazată pe sinceritate şi respect reciproc. Aştept scrisori la redacţie, penttru cod Tisztelet és őszinteség/Bis/10.

Doamnă maghară, intelectuală, văduvă, pensionară, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn maghiar, intelectual, de vârsta apropiată, antialcoolic, din Tg-Mureş. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Házi áldás/Bis/20.

Doamnă divorţată, cu loc de muncă, vârsta mijlocie, de statură ptrivită, carismatică şi totodată serioasă, neîmplinită sufleteşte, doresc prietenia unui domn divorţat sau văduv, până în 50 ani. Descrierea, cu mici detalii, le solicit la redacţie, cod Dorinţă/bis/2.

Doamnă, aş dori să cunosc un domn cu frica în Dumnezeu, pentru o prietenie adevărată, sinceră. Eu brunetă, 45/175, pensionară. Cod 1 Iulie/Bis.

Tânără 28 ani, necăsătorită, cu studii superioare, loc de muncă stabil, caut prieten cu studii superioare. Nu accept aventură. Ofer şi pretind seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Destin în doi.

Doamnă maghiară, 40 ani, divorţată, nefericită, dezamăgită în dragoste, doresc să cunosc un domn înalt, pentru o relaţie serioasă. Pe cei interesaţi, o aştept în faţă la Arta, în data de 26 Mai 2005 şi 2 Iunie 2005, la ora 17, cu un Flash în mână. Cod Mérleg/Bis/3.

Doamnă maghiară, divorţată, 39/168/59, cu un copil, aş dori să cunosc un domn cu vârsta apropiată, bazată pe sinceritate şi respect. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Várlak/Bis/39.

Doamnă 50/165, stilată, doresc o relaţie serioasă, discretă, cu un domn cu o personalitate deosebită, fără "obligaţii de căsătorie". Aştept scrisori la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Marea Moartă.

Tânără maghiară, din Reghin, 18 ani, şatenă, ochi albaştri, doresc să cunosc un tânăr maghiar, pentru o relaţie de prietenie sau poate chiar mai mult. Tu să fii din Reghin, să ai maxim 26 ani, cu sau fără maşină. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Bizzál bennem/Bis/2.

E trist şi greu să trăieşti în singurătate şi mai ales cu speranţe, care deşi trece timpul, nu se realizează. Nu-mi doresc decât o relaţie bazată pe sinceritate, respect, încredere. Sunt româncă, 50/165/70, cu multe calităţi şi defecte acceptabile, fire liniştită, frumoasă, cu loc de muncă, situaţie materială acceptabilă. Prefer să fii fără viciul alcoolului, tutunului, vârsta maximă 55 ani. Aştept un mesaj sincer, cu număr de telefon fix, pentru cod Daniela/Bis/2.

Doamnă româncă, divorţată, 29/165/69, cu un copil, aş dori să cunosc un domn cu vârsta apropiată, singur, sau divorţat, pentru o prietenie bazată pe sinceritate şi respect. Aştept scrisori sau mesaje, pentru cod Te aştept/Bis/29/1.

Doamnă văduvă, dar cu obligaţii morale, doresc să cunosc un domn de vârsta a II-a, nu înalt, nefumător, pedant şi binesituat material. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Steluţa 50.

Două doamne divorţate 45 şi 43 ani, serioase, casnice, singuratice, caută domni pentru prietenie. Aşteptăm mesaje la redacţie pentru cod Elmi, sau la adresa de e-mail: [email protected]

Tânără licenţiată, drăguţă, suplă, sinceră, manierată, doresc o cunoştinţă în vederea căsătoriei, cu un domn fără obligaţii, între 35-40 ani, cu calităţi similare şi fără vicii. Exclud orice aventură. Răspund la adresa: [email protected] Nu răspund la rubrica "Mesaje".

Doamnă maghiară prezentabilă, pedantă, cu studii medii, singură, caut un domn antialcoolic, nefumător, pentru o prietenie de lungă durată, apropiată vârstei mele. Eu 55/170/80. Aştept scrisori cu muci detalii la redacţie, pentru cod Téged kereslek.

Tânără, 30/168/58, cu un copil, drăguţă, bună la suflet, doresc cunoştinţă cu un tânăr serios, sufletist, fără vicii, nefumător, antialcoolic, romăn, şi care îşi doreşte o relaţie serioasă, bazată pe respect reciproc. Menţionez, că nu sunt din oraş şi aştept scrisori cu număr de telefon, la redacţie, pentru cod Dana/Bis/3.

Doamnă văduvă, 62 ani, fără copii, cu casă particulară în Tg-Mureş, doresc cunoştinţă în condiţii asemănătoare, cu un domn. Sunt o doamnă serioasă, inteligentă, gospodină şi plină de viaţă, iubitoare, cu un copil. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Flash 098.

Tânără, 27 ani, doresc cunoştinţă pentru o relaţie serioasă, cu un tânăr de vârstă apropiată, fără obligaţii, studii superioare, serios, prezentabil, înalt. Eu: foarte drăguţă, subţire, sensibilă, serioasă, licenţiată. Aştept răspuns la redacţie, cu foto, pentru cod Calitate 003.

Doamnă 40/168, româncă, divorţată, cu un copil, aş dori să cunosc un domn serios, sincer, stilat, educat, cu vârsta apropiată, independent, pentru o prietenie bazată pe sinceritate şi respect reciproc, cu timpul poate chiar mai mult. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Roma/Bis.

Tânără frumoasă, fără obligaţii, sufletisă, gospodină, cu servici şi ceva studii, 34/165/60, doresc cunoştinţă cu un tânăr ortodox, asemănător mie la vârstă şi caracter, fără vicii majore. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected]

Tânără maghiară, 28/163/63, intelectuală, sinceră, serioasă, cu studii, loc de muncă stabil, doresc să cunosc pentru prietenie sau căsătorie eventual, un tânăr intelectual de vârsta apropiată, cu studii, nefumător, antialcoolic, serios. Neserioşii să se abţină. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Komoly lány.

Tânără maghiară, 31/165/55, intelectuală, sinceră, serioasă, cu studii superioare, loc de muncă stabil, doresc să cunosc pentru prietenie sau mai mult, un tânăr intelectual de vârsta apropiată, independent, cu studii. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Komoly lány.

Doamnă maghiară, brunetă, 38/162/55, sinceră, serioasă, credincioasă, aş dori să cunosc un domn cu vârsta apropiată şi calităţi asemănătoare mie, pentru prietenie. aştept scrisori la adresa: Tg-Mureş, Op 1 CP 23, pentru cod Ady Endre: Őrizem a szemed! Nu doresc aventură şi nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Doamnă cu obligaţii, sinceră, serioasă, credincioasă, 35/165, cu loc de muncă, situaţia materială foarte bună, aş dori să cunosc un domn cu foarte mici obligaţii şi situaţie materială la fel ca a mea. Rog seriozitate. Cod Singură 35/1.

Doamnă româncă, divorţată, 42/165/65, simplă, plină de viaţă, veselă, drăguţă, modestă, cu aspect plăcut, înţelegătoare şi iubitoare, cu loc de muncă, doresc cunoştinţă şi convieţuire cu un domn prezentabil, simparic, nefumător, tandru şi iubitor, până la 50 ani. aştept oferte la redacţie în plic, cu amănunte, detalii şi număr de telefon, pentru cod Tandreţe şi iubire 2005.

Eu 53/168/58, studii medii, fără obligaţii, vreau să cunosc un domn pentru căsătorie. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon, pentru cod Beti 52.

Doamnă singură, 51/169/60, sătulă de atăta singurătate, dornică de viaţă, doresc să cunosc un domn cu vârsta cuprinsă între 60-65 ani, neapărat serios, fără prejudecăţi, căruia să-i placă natura şi viaţa liniştită. Rog neserioşii să nu mă deranjeze. Aştept mesaje cu mici detalii, într-un plic, la redacţie, pentru cod Mai 2005/Bis.

Doamnă gospodină, licenţiată, sănătoasă, foarte serioasă, blondă, înfăţişare tinerească, fidelă, fără vicii, cu suflet cald, 61/162/67, doresc să cunosc un domn, cu date asemănătoare, pentru a ne continua viaţa, firesc şi frumos. Cod OP 2, CP 210 Tg-Mureş.

Doamnă maghiară 37 ani, căsătorită dar nefericită, blondă, siluetă, cu ochi albaştrii, aş dori să cunosc un domn între 35-45 ani, pentru o relaţie discretă. Aştept răspuns la redacţie, pentru cosd Szimpátia.

Doamnă divorţată, caut un prieten simpatic, pentru o relaţie sinceră, de lungă durată. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Katalin.

Doamnă srioasă, doresc să cunosc un domn, pentru căsătorie. Eu 49/168/68. cod Încerc.

Bărbaţi

Tânăr maghiar, 37/176/99, căsătorit, dar nesatisfăcut, curat, sincer, solid, antialcoolic, fost sportiv, nefumător, inteligent, caut doamnă sau domnişoară pentru o relaţie discretă, de lungă durată. Nu posed loc de întâlnire. Aştept scrisori cu număr de telefon, la adresa OP 1 CP 227, pentru cod Titi. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Pensionar 63/165/75, văduv, fără obligaţii, cu locuinţă particulară în Tg-Mureş, caut o doamnă, fără obligaţii, cu situaţie asemănătoare. Doresc seriozitate, sinceritate, şi o situaţie stabilă, fără alte pretenţii. Aştept mesaje la redacţie, în plic, pentru cod Alex 2004/Bis/1.

Arhitect clujean, 45/182/80, singur, serios, educat, manierat, situaţie materială şi socială bună (firmă, auto, casă), doresc prietenie, căsătorie, cu doamnă, între 30-45 ani, suplă, atrăgătoare, distinsă, stilată, situaţie asemănătoare, fără frustrări, de oriunde în ţară. Prefer medic, dar nu numai. E-mail: [email protected] sau la OP 1 CP 1122, Cluj-Napoca.

Tânăr, ani, aş dori să fac cunoştinţă cu o domnişoară de vârsta apropiată. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Tavasz/Bis/17 .

Domn maghiar, de vârsta a III-a, cu apartament în Tg-Mureş, nefumător, antialcoolic, fără obligaţii, aş dori să cunosc o doamnă asemănătoare mie. Aştept scrisori de prezentare la redacţie, cu un număr de telefon fix, pentru cod Mégis forog a föld.

Domn foarte serios, 60/165/56, maghiar, doresc să cunosc o doamnă între 50-60 ani, la care să-i placă viaţa la ţară, să fie harnică, gospodină şi să se stabilească la mine. Poate să fie şi de la ţară, să putem trăi şi la bine şi la greu. Materialistele şi neserioasele să mă scutească. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Te aşteaptă un om.

Domn 34 ani, din Germania, doreşte să cunoască domnişoare de vârsta maximă 30 ani, pentru prietenie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod RLA/Bis/1.

Tânăr, 40/170/60, brunet, ochi căprui, bun gospodar, fără obligaţii, nefumător, am de dăruit multă dragoste. Doresc să cunosc o doamnă cu un copil, cu bustul mare, bună gospodină şi să-i placă viaţa la ţară. Aştept răspuns ls redacţie, pentru cod Neluţu/Bis/2.

Tânăr fără experienţă, caut profesoară răbdătoare. Aştept mesae la adresa de e-mail: [email protected]

Tânăr, cu loc de întâlnire, aspect fizic plăcut, doresc să ajut financiar o fată drăguţă, subţirică, sexy, cu domiciliul în Tg-Mureş, primesc mesaje cu număr de telefon, eventual poză, la adresa de e-mail: [email protected]

Intelectual, nonconformist, 42/180/73, caut intelectuală, drăguţă, suplă, (maxim 54kg), vârsta 30 plus, căreia îi plac sporturile, ascensiunile montane şi care ştie să guste viaţa la maxim. Rog scrisori cu număr de telefon fix, la OP 9, CP 923, Tg-Mureş.

Domn, 49/175/80, pensionar militar (Of Superior), cu loc de muncă stabil, cu obligaţii, doresc cunoştinţă cu o persoană cu vârsta cuprinsă între 35-48 ani, fără pretenţii materiale, (căsătoria deocamdată este exclusă). Doresc o relaţie bazată pe respect şi încredere. Sunt nefumător, alcool ocazional. Cod Tică 55.

Tânăr maghiar, 32 ani, om muncitor, cinstit, necăsătorit, locuiesc într-o locuinţă modestă, lângă centrul oraşului. Doresc să cunosc o tânără din Tg-Mureş, cinstită, necăsătorită, cine să împartă cu mine ce ne dă viaţa şi cui să ofer tot ce se poate. Nu este problemă un copil mai mic, şi eu iubesc copii. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Az élet iskolája/Bis. Rog seriozitate.

Intelectual, vârsta a II-a, 165/70, fără obligaţii, doresc să cunosc o doamnă indiferent de naţionalitate, vârsta 55-60 ani, sănătoasă din toate punctele de vedere şi la care-i place natura, pentru petrecerea timpului liber. Restul dispun eu de toate. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash/1935/Bis, şi dacă va fi înţelegere, las şi moştenire un apartament 2 camere, cu tot confortul. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Eu 31/179/72, prezentabil, curat, doresc să ajut financiar, în limita bunului simţ, o doamnă sau domnişoară înaltă, senzuală, cu aspect fizic plăcut, nefumătoare, fără kilograme în plus. Poţi să-mi laşi un număr de telefon într-un plic timbrat, la adresa OP 1, CP 225, Tg-Mureş.

Domn maghiar, văduv, 70/180/90, serios, curat, inteligent, îmi doresc o parteneră de viaţă cu care să împart atât bucuriile, cât şi necazurile, independentă. Şi dacă doriţi o prietenie sau căsătorie, sunteţi sinceră, sufletistă, atunci aştept scrisori cu un număr de telefon, la redacţie, pentru cod Ne felejts el. Neserioasele să se abţină.

Domn 45/174/70, divorţat, caut pentru prietenie o doamnă sau domnişoară, poate fi şi căsătorită, nu conteată vârsta. Să fi din împrejurimile Reghinului. Rog seriozitate şi răspuns în plic la redacţie, pentru cod 69/Bis/1.

Sunt în căutarea unei domnişoare sincere, drăguţe, serioase, preferabil maghiară, între 23-30 ani. Eu 29/168, cu studii superioare, loc de muncă, serios. Dacă crezi că poţi iubi, aştept răspuns la redacţie, oentru cod Eucica 76.

Tânăr înalt, prezentabil, 30/185/85, cu studii postliceale, serios, dar şi cu simţul umorului, din Reghin, caut domnişoară drăguţă, serioasă, cu vârsta până-n 30 ani, dacă este posibil, din zona Reghin. Menţionez, că vreau o relaţie serioasă şi nu aventură. Cod Adrian/Bis/5.

Tânăr, 32/186/92, necăsătorit, fără obligaţii, caut o tânără cu vârsta între 18-35 ani, nematerialistă, simpatică, pentru o relaţie serioasă, restul stabilim împreună. Ofer şi cer seriozitate. Te rog să-mi trimiţi foto + nimăr de telefon, la adresa OP Reghin CP 35. Nu onorez întâlnirile stradale. Cod Cats.

Tânăr 32/170/60, simpatic, serios, dezamăgit în dragoste, doresc cunoştinţă cu o tânără domnişoară, doamnă, între 18-35 ani, care ar putea să-mi arate ce înseamnă dragostea adevărată şi să-mi redea dragostea de viaţă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Mai 32.

Domn divorţat, 36/185/85, simpatic, sexy, elegant, fără prejudecăţi, stare materială bună, caut o doamnă sau domnişoară, fără copii, cu aceleaşi calităţi, pentru relaţii intime, fără prejudecăţi şi implicaţii materiale. Avantaj cele cu loc de întâlnire. Cer şi ofer seriozitate maximă şi igienă. Cele ce nu corespund, să nu se deranjeze. Aştept scrisori la redacţie, dacă se poate, cu un număr de telefon şi poză, pentru cod Bărbatul sexy.

Salut pe toţi bărbaţii. Sunt un băiat de 25/176/65, blond, ochi verzi. Sunt Bi şi aş dori un prieten Bi sau Gay, să fii sincer şi iubitor, să aibă maşină, care mă pate ajuta şi financiar. Nu vreau să profit sau să mă vând pe bani, doresc numai un prieten pe care să-l iubesc şi să mă iubească, să fie alături de mine la bine şi la greu. Cod Pepe/Bis/2005.

Domn român, 46/165/75, divorţat, nefumător, doresc cunoştinţă cu o doamnă serioasă, pentru o relaţie de lungă durată, poate chiar mai mult. Rog doamnele interesate, să lase la redacţie o scurtă scrisoare de prezentare şi număr de telefon. Cod Giovani/03/1.

Tânăr înalt, prezentabil, serios, cu locuinţă, caut prietenă frumoasă, îngrijită, cu aspect fizic plăcut. În caz de simpatie reciprocă, aş dori o relaţie de lungă durată, poţi locui la mine. Naţionalitatea nu contează, vorbesc maghiară, română. Aştept scrisori cu număr de telefon şi mici detalii, pentru cod Don't be shy.

Domn tânăr, generos, plăcut, cu stare financiară bună, doresc să cunosc o fată agreabilă, înaltă, care arată foarte bine din toate punctele de vedere, pentru o relaţie foarte apropiată, discretă. Dacă doreşti să ne cunoaştem, lasă-mi un număr de telefon la adresa de e-mail: [email protected]

Doresc să cunosc o fată atrăgătoare, stilată, simpatică, înaltă, cu un fizic subţire, care nu se mai întâlneşte şi cu alţi bărbaţi, pentru o relaţie discretă, de lungă durată, alături de mine. Eu 29/178/70, stilat, sapect fizic plăcut, cu mult bun simţ şi respect, lasă-mi un număr de telefon la adresa OP 5 CP 524, Tg-Mureş.

Tânăr romăn, 28 ani, singur şi trist, te caut pe tine tânără simpatică, veselă. Eu sunt mai timid dar romantic, îmi place natura, muzica şi plimbările, urăsc minciuna şi trădarea. Dacă mai exişti şi vrei să mă cunoşti, scrie-mi un mesa cu un număr de telefon, la redacţie, pentru cod Te aştept îngeraş.

Tânăr, 28 ani, doresc să cunosc o tânără sinceră, drăguţă, pentru o prietenie bazată pe încredere şi respect. Dacă doreşti să mă cunoşti, scrie-mi un mesaj într-un plic, cu număr de telefon şi detalii. Cod Dragostea Există.

Tânăr maghiar, 39/172/60, serios, cinstit, nefumător, antialcoolic, independent, sensibil, romantic, zodia Săgetător, doresc cunoştinţă cu o tânără maghiară, independentă, gospodină, cu calităţi asemănătoare, pentru căsătorie. Dacă ai între 26-39 ani şi simţi că poţi iubi un om nematerialist, dar bogat sufleteşte, care a fost dezamăgit de atâtea ori şi doreşti să devii mama copiilor noştri, scrie-mi pe edresa de e-mail: [email protected]

Tânăr român, 34/179/79, brunet, cu studii superioare, necăsătorit, fără obligaţii, caut o prietenă asemănătoare, intelectuală, suplă, maxim 31 ani, din oraş sau împrejurimi. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected]

Domn divorţat, implicat între relaţii fără succes, 35/182/85, elegant, sexy, cu mici afaceri. Caut o doamnă sexy, elegantă, cu o mică afacere, pentru relaţii intime, fără prejudecăţi, sau cu timpul poate mai mult. Cele cu prejudecăţi sexuale şi neserioasele să se abţină. Se acceptă maxim un copil. Supraponderalele şi urâtele nu au succes. Aştept scrisori la redacţie. cu mici detalii. Rog seriozitate. Cod Hai curaj.

caut prietenia unei doamne între 45-55 ani, fără kilograme în plus, simpatică, curată, cu suflet bun, pasionată, cu fantezii, la cere-i place sărutul francez, fără prejudecăşi, pentru o prietenie sinceră, de lungă durată şi armonioasă. Eu domn maghiar, 54/170/68, cu locuinţă în Tg-Mureş, fără obligaţii, văduv, cu defecte şi calităţi, ca orice om (fumător) curat, cu gândire modernă, fără prejudecăţi. Aştept scrisrsincere şi compatibile la redacţie, pentru cod A barátnőm.

domn 40 ani, prezentabil, înalt, statură atletică, cu multe calităţi şi cu un respect deosebit faţă de femei, dar cu obligaţii, nesatisfăcut, neglijat. Caut o relaţie de durată, cu o persoană tânără, drăguţă, cu un fizic atractiv şi foarte sinceră, aflată in aceeaşi situaţie ca şi mine, pentru petrecerea unor clipe de neuitat împreună. Deţin loc de întâlnire. Aştept răspuns cu mici detalii la rubrica "Mesaje", pentru cod O primăvară de neuitat/Bis/1.

Eu tânăr, 33/170/70, necăsătorit şi timid, caut domnişoară pentru prietenie, din care să întrevăd perspectiva unei căsătorii. Rog seriozitate. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" sau la redacţie, pentru cod Mai 2005.

Tânăr cu locuinţă şi venituri, caut prietenă pentru căsătorie, să fie maxim 27/55 şi minim1,65m. Cod Euro 30. Rog număr de telefon.

Bărbat tânăr 33 ani, caut o prietenă serioasă, avănd vărsta între 30-40 ani. Cod Răbdare 2005.

Caut o fată cu un mic defect de sănătate, eu am 36 ani, locuiesc la casă particulară, cu loc de muncă. Nu contează dacă este săracă, sau nu ai loc de muncă. Eu nu te refuz. Neserioasele să nu se deranjeze, că nu au de ce. Cod Petrişor 1.

Student 23/176/70, blond, cu ochi albaştri, sexy şi drăguţ, caut băiat pentru relaţie sau aventură. Rog, cer şi ofer distracţie maximă. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected]

Tânăr 30/175/68, brunet, studii superioare, doresc să cunosc o tânără compatibilă, pentru o relaţie serioasă. Mesaje pe adresa de e-mail: [email protected]

Maghiar, necăsătorit, 31/185/90, fără vicii, aş dori să cunosc o tânără maghiară, cu vârsta între 25-31 ani, pentru o relaţie serioasă. Rog mesaje la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Örökifjú 73.

Pensionar 70/165/67, văduv, fără obligaţii, nefumător, antialcoolic, român, bun gospodar, cu locuinţă la ţară, caut o doamnă gospodină, calităţi asemănătoare, pentru căsătorie. Poate fi şi de la ţară. Chiar şi cât de săracă, dar cinstită, cu frica de Dumnezeu. Nu doresc aventuri şi nu ridic corespondenţa de la redacţie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Om bun/Bis.

Domn maghiar 61/174/70, pensionar şi singur, fără obligaţii, doresc să cunosc o doamnă maghiară, cu vârsta apropiată, bună gospodină, nefumătoare, fără obligaţii, singură, să fie sinceră, în vederea unei prietenii sau căsătorie. Neserioasele să se abţină. cod Távol és közel.

Bărbat serios, cu stare materială bună, cu aspect fizic plăcut, căsătorit, 39/180/78, caut amantă în persoana unei femei inteligente, cu aspect fizic plăcut şi căreia să-i placă viaţa trăită din plin. Mă interesează şi dacă ai obligaţii. Nu ridic corespondenţa. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Amărui.

Dacă iubeşti copii, eşti o bună gospodină, curată, sinceră, fidelă, dacă ai fost neglijată, batjocorită şi nicidecum iubită şi respectată, nu ezita să-mi dai un semn. Vei fi respectată şi iubită, aşa cum ţi-ai dorit, sau aşa cum îşi doreşte o femeie să trăiască. nu cer mai mult decât îţi ofer. Aştept scrisori cu poze la redacţie. Am 45/180/80, stare materială foarte bună, cu serviciul în Tg-Mureş, numai pentru căsătorie. Cele care profită şi nu au suflet în ele, să nu mă deranjeze. Cod Steaua mea/Bis/1.

Tânăr român, blond, 36/170/70, doresc să fac cunoştinţă cu doamne sau domnişoare, serioase, fără aventuri sentimentale şi bazată pe sinceritate reciprocă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 1969 EL.

Sunt un băiat de 25/180/64, păr şaten, creţ, nefumător, antialcoolic, serios, cu loc de muncă, doresc să cunosc o fată între 18-27 ani, pentru o relaţie de prietenie. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Ghinionistul.

Mi-ar place să cunosc o tipă drăguţă, bine proporţionată, senzuală, care crede că ar putea avea o relaţie cu mine, 180/63, fără prejudecăţi, discretă şi deschisă. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected]

Suntem 5 persoane de sex masculin, care oferă plăceri de neuitat tuturor persoanelor de sex feminin, la domiciliu sau la petreceri. Cod Flash 099.

Bărbat, 56/170/70, pensionat, ortodox, sănătos, zodia Rac, doresc cunoştinţă cu o doamnă, pentru căsătorie. Condiţie: doamna să fie fără obligaţii ca şi mine, să locuiască în Tg-mureş, vârsta apropiată. Cod Flash 1949.

Aş dori să cunosc un bărbat intelectual, maghiar, între 39-42 ani, necăsătorit, cu aspect fizic atrăgător (dar nu şi încrezut şi afemeiat), serios, fără vicii majore, cu locuinţă şi stare materială aranjată. Dacă porţi ochelari, nu mă deranjează şi poţi să fii şi de la ţară, cu dorinţa de a veni el ăn Tg-Mureş. Eu 37 ani, drăguţă, aspect tineresc, catolică şi de bun simţ. Cod Hit, Remény, Szeretet/Bis/1.

Domn maghiar, 50/172/62, singur, aspect tineresc, cu locuinţă, caut o doamnă, domnişoară, pentru o relaţie de durată, sau şi mai mult. Aş dori să fie atrăgătoare fizic şi bună la suflet. Naţionalitatea nu contează. Cer şi ofer sinceritate, să fie fără obligaţii şi pretenţii materialiste. Cod 22 M/Bis.

Domn 38/183/80, divorţat, aş dori să cunosc o doamnă serioasă, sinceră, cu vârsta între 30-43 ani, din Târnăveni, sau împrejurimi. Deţin apartament în Târnăveni. Aştept scrisori sau mesaje la redacţie, pentru cod 0009/Bis.

Tânăr maghiar, 22/176, ochi albaştri, blond, îmi place distracţia, sportul, muzica, romantic, sensibil, (100% sănătos) dar dezamăgit în dragoste. Caut tânără maghiară (de preferinţă din Tg- Mureş), pentru o relaţie srioasă, sinceră. Să fii drăguţă, cu simţul umorului, serioasă, fără fiţe, până la 22 ani. Cod Star Power.

Trăiesc cu picioarele pe pământ şi capul în nori. Caut o doamnă între 28-40 ani, care să mă poată ajuta, să redevin eu însâmi, fără obligaţii şi fără minciuni. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected]

Domn maghiar, 61/170/70, cu locuinţă în Tg-Mureş, văduv, pensionar, foarte serios, nefumător, cu studii medii, doresc să cunosc o doamnă cu calităţi asemănătoare, pentru o prietenie pe viaţă, sau pentru căsătorie. Aştept răspuns la redacţie, pentru cod Piros Orgona/Bis/15 .

Doresc cunoştinţă cu o doamnă credincioasă, eventual şi cu un copil, simpatică, sau o fată mai în etate, în vederea unei prietenii bazate pe respect şi încredere reciprocă, eventual să accepte alimentaţia lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligaţii, cu situaţie materială bună. De preferinţă neoprotestantă. Aştept oferte cu număr de telefon fix şi detalii la adresa OP 7 CP 710, Tg-Mureş, pentru cod Trandafirul Roz. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Doresc cunoştinţă cu o doamnă sinceră, credincioasă, eventual şi cu un copil, simpatică, sau o fată mai în etate 39-45 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect şi încredere reciprocă. Se asigură moştenire de apartament. Eventual să accepte alimentaţia lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligaţii, cu situaşie materială bună. De CP preferinţă neoprotestantă. Aştept oferte la adresa OP Tg-Mureş, cod Trandafirul Roşu, , cu număr de telefon fix. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Dacă îţi cauţi jumătatea, dacă eşti o doamnă sinceră, serioasă, credincioasă, simpatică, siluetă, de vârsta a II-a, te caută un domn înalt prezentabil, fără obligaţii, cu situaţie materială bună, care doreşte sinceriate, un cămin bazat pe acest principiu, eventual o doamnă cu un copil. Aştept oferte cu număr de telefon fix şi detalii, la adresa OP 7 CP 710 Tg-Mureş, pentru cod Trandafirul Galben. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Dinamic, cu aspect fizic sportiv, 31/187/93, fără obligaţii, cu loc de muncă stabil, nefumător, antialcoolic, cu pasiunile către muzică, distracţie şi excursie în natură, caut prietenia unei domnişoare de 20-28 ani. Dacă eşti drăguţă, sinceră, cu calităţile de mai sus, aştept scrisori la redacţie, pentru cod Black Angel/Bis/2.

Tânăr maghiar, 28 ani, antialcoolic, serios, nefumător, căsătorit dar nesatisfăcut pe plan intim, caut fete, domnişoare sau doamne, până la 35 ani, curate şi discrete, pentru a ne satisface reciproc, pe plan intim. Ofer ajutor financiar în limita bunului simţ, posed loc de întâlnire, ( apartament). Interesatele să-mi lase un mesaj la rubrica "Mesaje" şi punct de întâlnire în oraş. Rog şi ofer seriozitate maximă. Cod Lewis 28.

Aş vrea să cunosc pentru o prietenie sinceră sau mai mult, o tânără de 20-30 ani, simpatică, drăguţă, simplă. Eu , 34 de ani. Cod Caracter.

Tânăr maghiar de 32 ani, cu loc de muncă stabil, caut o domnişoară între 20-31 ani, pentru o relaţie de lungă durată sau de căsătorie. Menţionez că sunt prezentabil, sincer, tandru şi romantic. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Romantikus szerelem/216.

Domn maghiar, 33/175/65, cu loc de muncă stabil, maşină. Am un băieţel. Aş dori o prietenă pentru căsătorie. Un copil nu este o problemă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Utazás/Bis/13.

Tânăr student, 20 ani, doresc să cunosc o fată de vârsta apropiată, pentru prietenie, cu care să pot discuta orice. Dacă vrei să vorbim, scrie-mi pe adresa de e-mail: [email protected]

Eu 27/180, loc de muncă stabil, situaţie materială bună, doresc să cunosc o tânără între 20-28 ani, din zona Reghin, pentru o relaţie de prietenie de lungă durată, sau căsătorie. Accept şi dacă ai obligaţii. Cod Mob 78.

Tânăr maghiar di Tg-Mureş, 31/180/72, brunet, cu loc de muncă, hobby: excursiile, muzica, desenatul, fetele. Am auto, cabană şa munte, corturi, timp liber, dar nu am cu cine să o petrec, caut o domnişoară română sau maghiară, din zonă, subţirică, camine, să fie sinceră şi să-mi ofere tot atâta cât primeşte, cu nimic mai mult. Am probleme cu comunicarea, toţi prietenii mei s-au dus în străinătate şi ni am pe nimeni. Cod Stop singurătate.

Tânăr maghiar, din Tg-Mureş, zona Dâmbu Pietros, 31/180/72, brunet, ochi albaştri, gene foarte lungi, cu studii, loc de muncă, auto şi bicicletă, iubitor de natură, excursii cu cortul, muzică din anii 80-90 şi blus. Caut o tânără cu vârsta apropiată + 1, din zonă, pentru a petrece timpul nostru împreună, sau mai mult. Menţionez, că îmi plac fetele cu păr lung, dar nu este obligatoriu. Aş vrea să fii sinceră cu mine, întotdeauna. Cod You and I/Bis/2.

Doresc să am o relaţie fără implicări sentimentale, materiale, minciună. Caut ceea ce-mi lipseşte. Doresc ca decizia ta să fie dorinţă şi plăcere. Eu domn căsătorit, vârsta a II-a, aştept scrisoare cu număr de telefon, la OP Reghin CP 31.

Sunt un bărbat maghiar, brunet, 38/170/70, aş dori să fac cunoştinţă cu o fată cu busturi mari, frumoşi, cui îi place viaţa. Dacă eşti Bi, este şi mai bine. Fii senzuală, atrăgătoare, bună la suflet şi te voi iubi nespus de mult. Aş dori o relaţie frumoasă, bazată pe sinceritate şi înţelegere reciprocă. Dacă eşti aşa, scrie-mi la redacţie, pentru cod III SZ şi nu vei regreta.

Bărbat maghiar, prezentabil, brunet, cu mustaţă, 40/170/70, zodia Fecioară, de la ţară, doresc cunoştinţă cu o doamnă divorţată, tot de la ţară dar nu numai, pentru o relaţie frumoasă, pentru căsătorie. Fii bună, feminină, fără obligaţii. Starea materială nu mă interesează. Doresc să-mi refac viaţa cu tine, femeia visurilor mele, fiind divorţat de un timp. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod H R SZ.

Eu 30 ani, necăsătorit, caut doamnă sau domnişoară, pentru o relaţie intimă. Cer şi ofer discreţie. Sunt un tip cam timid şi tăcut, nu am ştiut niciodată să agăţ o femeie pe stradă, dar totuşi şi eu ştiu să ofer. Aştept mesaje la redacţie, sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Viaţa trece cu viteză/bis.

Căsătorit, 34/163/62, doresc cunoştinţă cu o doamnă matură, pentru relaţii intime periodice, fără prejudecăţi. Cer şi ofer discreţie şi seriozitate, la nevoie acord sprijin material, în limita bunului simţ. Cod Contact 69.

Eu, român, ortodox, zodia Rac, fără vicii, serios, sufletist, spiritual, locuiesc singur la ţară, la casă. Nu doresc aventură, ci o relaţie de încredere, respect şi înţelegere. Tu să fii gospodină, cu frica în Dumnezeu, să ai între 45 ani, să accepţi viaţa la ţară, la mine. Dacă îţi doreşti o familie creştină, lasă-mi un plic la redacţie, cu muci detalii, pentru cod Noi amândoi. Nu onorez întâlnirile stradale.

Domn maghiar, nefumător, aspect fizic plăcut, 170/72, brunet, aş dori să am o familie. Dacă eşti drăguţă, te voi ajuta, să fi brunetă, sau cu părul negru, catolică, înălţimea 1,70m. Aştept screisori la redacţie, pentru cod M. Mérleg.

Salut! Sunt un tânăr de29/179/68, blond, ochi albaştri, puţin timid. Aş dori să cunosc urgent un băiat pentru prietenie, sau chiar mai mult, curat, discret şi nematerialist. Dacă crezi că vrei, atunci lasă-mi un mesaj la rubrica "Mesaje", imediat, ca să ne cunoaştem, nu vei regreta. Întâlniri după ora 18, fără Internet te rog. Cod Zi şi noapte.

Tânăr, 32/174/72, studii superioare, independent, sensibil, doresc cunoştinţă cu o domnişoară între 23-33 ani, drăguţă, suplă, sinceră, pentru o relaţie seroiasă, bazată pe respect, sinceritate, sau de ce nu mai mult. Aştept să-mi scrii şa adresa de e-mail: [email protected]

Tânăr, 29/168/60, ochi albaştri, doresc să cunosc o domnişoară de vârsta apropiată, pentru prietenie, sau mai mult. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Baby/bis/2. Aştept şi poză dacă se poate.

Tânăr român, independent, 24/173/90, brunet, caut prietenă serioasă, pentru prietenie de lungă durată, sau căsătorie sinceră, drăguţă, romantică, care ştie să aprecieze, dacă este iubită sau respectată. Eu sunt un tânăr sincer, modest, romantic, care a suferit mult în dragoste. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Sincer 24.

Sunt un domn român, 47/182/84, fără obligaţii, necăsătorit, dores să cunosc o doamnă între 47-55. Rog seriozitate maximă, pentru că am fost umilit odată. aştept mesaje la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Nelu 47.

Tânăr, ofer loc de întâlnire fetelor Bi. Eu, maghiar, 30/174/70. Cod VHS.

Tânăr, 30/174/70, caut o fată drăguţă pentru vizionări filme, vinerea noaptea, numai în caz de simpatie reciprocă, cu sau fără relaţii intime. cod Kukucs.

Domn prezentabil 40 ani, spact fizic plăcut, tandru, doresc să cunosc o doamnă suplă, tandră, pentru prietenie şi mai mult. Aştept scrisori la adresa OP 6 CP 637.

Tânăr maghiar, prezentabil, burnet, independent, 28/170/70, caut domnişoară serioasă, în vederea unei prietenii sincere, eventual căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Valoság/Bis/3.

Tânăr 38/180/75, brunet, ochi căprui, bun gospodar, fără obligaţii, nefumător, locuiesc la ţară, am o gospodărie frumoasă. Doresc să cunosc o persoană de vârsta apropiată, pentru prietenie, eventual căsătorie, să-i placă viaţa la ţară. Aştept răspuns la redacţie, pentru cod Suflet bun 15.

Caut o doamnă sau domnişoară XL-XXL, căreia place să primească şi să ofere sărutul francez, pentru o relaţie intimă şi de durată. Cer şi ofer discreţie totală şi seriozitate. Eu domn 47/180/70, căsătorit. Aştept răspuns la redacţie, pentru cod 69XXL/BIS.

Domn maghiar 30/175/70, calm, echilibrat, cu loc de muncă stabil şi realizat, caut prietenia unei domnişoare de 24-32 ani, plăcută, liniştită, inteligentă, cu loc de muncă stabil, de preferinţă zona Reghin. Aştept scrisori la redacţie cu mici detalii şi număr de telefon, sau mesaj la rubrica "Mesaje", pentru cod Jó lessz XXX.

Îţi place distracţia, ai vrea să trăieşti, ce în urmă cu o noapte, ai visat, ai o situaţie materială bună sau foarte bună şi vrei să mă ajuţi, visele ar putea să-ţi devină realitate. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Doar un vis, sau la rubrica "Mesaje".

Tânăr maghiar 35 ani, reîntors în vacanţă, caut prietenia unei tinere pentru excursii, plimbări şi în caz de compatibilitate şi mai mult. Eu 35/170/70. Aştept mesaje pentru cod Opel V, sau la adresa de e-mail: [email protected]

Dacă există pe lumea asta o fată modestă, bună la suflet, harnică, sinceră, care să nu-şi doreascădoar averi şi palate, şi care e şi mine sătulă de atâta singurătate, aş dori să o cunosc. Eu român, 30/189, serios, modest, fire liniştită, aspect fizic plăcut, şaten, ochi verzi, cu loc de muncă, locuiesc la ţară. Nu vreau aventură, nu vreau fiţe şi parade de modă, vreau simplitate şi modestie. Dacă exişti şi îţi doreşti cu adevărat o familie, lasă-mi un mesaj la rubrica "Mesaje". Nu ridic scrisori de la redacţie. Cod Seriozitate/Bis/10.

Tânăr maghiar, 21/183/60, îmi place sportul şi natura, caut o fată drăguţă cu aspect fizic plăcut, cu vârsta apropiată, pentru prietenie sau mai mult. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Rocky/Bis.

33/172/75, studii medii, loc de muncă, doresc să cunosc o fată care nu poate avea copii, simplă, sensibilă, corectă, vârsta maximă 33 ani. Aştept răspuns la redacşie, pentru cod Poate exişti.

Tânăr maghiar, 40/170/65, brunet, cu aspect plăcut, tineresc, cu situaţia materială aranjată, independent, iubitor de natură, aş dori cunoştinţa unei doamne, domnişoare, cu aspect fizic plăcut, pentru o prietenie de lungă durată, şi mai mult. Aştept răspuns la OP 9 CP 17 Tg-Mureş, pentru cod Görög nyár 2005.

Tânăr 20/178/105, curat şi discret, caut parteneră pentru relaţii intime. Nu trebuie să fii foarte frumoasă, trebuie doar să ai un loc unde să ne întâlnim. Aştept răspuns la adresa de e-mai: [email protected], sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Albinutrza.

Văduv, 33/172/80, cu o fetiţă de 11 ani, cu defecte şi calităţi, doresc să cunosc o doamnă de vârsta apropiată, suplă, curată şi sufletistă, pentru a împărţi necazurile şi bucuriile acestei vieţi. Doresc o relaţie serioasă, bazată pe încredere şi respect reciproc. Exclus aventurile şi minciuna. Cod Fecoiară 71.

Tânăr 30/177/70, cu locuinţă, necăsătorit, caut prietenă în vederea căsătoriei. Aştept mesaje la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Euro 30.

Femei

Doamnă peste 40 ani, caut un prieten. Sunt sinceră, cu loc de muncă, nu sunt materialistă. Doresc să fie şi domnul sincer, corect şi aş vrea să mă iubesacă cu adevărat. Cod Tulipán 40.

Sunt o doamnă mahiară, divorţată, fără copii, de 30 şi ceva de ani, drăguţă, nu arăt vârsta, studii medii (bacalaureat), ocupaţie de elită şi caut cunoştinţa unui domn maghiar, intelectual, cu stare materială bună. Cine ar vrea (ca şi mine), să-şi refacă viaţa alături de o persoană potrivită, fără vicii. Preferabil din zodiile: Taur, Rac, Capricirn, Scorpion. Cod: Dolce Vita/Bis/3.

Eu doamnă maghiară, divorţată, intelectuală, între 30-40 ani, cu aspect fizic plăcut, tineresc, caut o persoană de sex masculin, cu minimum bacalaureat, maghiar, între 38-42 ani, fără vicii, stare materială aranjat, (locuinţă) aspect fizic plăcut, cine e disponibil, pentru o prietenie de durată, eventual căsătorie. Neserioşii şi cei de la ţară să nu mă deranjeze. Aştept răspunsuri pentru cod Gyöngyvirágharmat.

Doamnă maghiară intelectuală, văduvă, pensionară, de vârsta a III-a, sinceră, serioasă, doresc să cunosc un domn maghar, inteligent, antialcoolic, cu vârsta apropiată, din Tg-Mureş, pentru o prietenie bazată pe sinceritate şi respect reciproc. Aştept scrisori la redacţie, penttru cod Tisztelet és őszinteség/Bis/10.

Doamnă maghară, intelectuală, văduvă, pensionară, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn maghiar, intelectual, de vârsta apropiată, antialcoolic, din Tg-Mureş. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Házi áldás/Bis/20.

Doamnă divorţată, cu loc de muncă, vârsta mijlocie, de statură ptrivită, carismatică şi totodată serioasă, neîmplinită sufleteşte, doresc prietenia unui domn divorţat sau văduv, până în 50 ani. Descrierea, cu mici detalii, le solicit la redacţie, cod Dorinţă/bis/2.

Doamnă, aş dori să cunosc un domn cu frica în Dumnezeu, pentru o prietenie adevărată, sinceră. Eu brunetă, 45/175, pensionară. Cod 1 Iulie/Bis.

Tânără 28 ani, necăsătorită, cu studii superioare, loc de muncă stabil, caut prieten cu studii superioare. Nu accept aventură. Ofer şi pretind seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Destin în doi.

Doamnă maghiară, 40 ani, divorţată, nefericită, dezamăgită în dragoste, doresc să cunosc un domn înalt, pentru o relaţie serioasă. Pe cei interesaţi, o aştept în faţă la Arta, în data de 26 Mai 2005 şi 2 Iunie 2005, la ora 17, cu un Flash în mână. Cod Mérleg/Bis/3.

Doamnă maghiară, divorţată, 39/168/59, cu un copil, aş dori să cunosc un domn cu vârsta apropiată, bazată pe sinceritate şi respect. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Várlak/Bis/39.

Doamnă 50/165, stilată, doresc o relaţie serioasă, discretă, cu un domn cu o personalitate deosebită, fără "obligaţii de căsătorie". Aştept scrisori la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Marea Moartă.

Tânără maghiară, din Reghin, 18 ani, şatenă, ochi albaştri, doresc să cunosc un tânăr maghiar, pentru o relaţie de prietenie sau poate chiar mai mult. Tu să fii din Reghin, să ai maxim 26 ani, cu sau fără maşină. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Bizzál bennem/Bis/2.

E trist şi greu să trăieşti în singurătate şi mai ales cu speranţe, care deşi trece timpul, nu se realizează. Nu-mi doresc decât o relaţie bazată pe sinceritate, respect, încredere. Sunt româncă, 50/165/70, cu multe calităţi şi defecte acceptabile, fire liniştită, frumoasă, cu loc de muncă, situaţie materială acceptabilă. Prefer să fii fără viciul alcoolului, tutunului, vârsta maximă 55 ani. Aştept un mesaj sincer, cu număr de telefon fix, pentru cod Daniela/Bis/2.

Doamnă româncă, divorţată, 29/165/69, cu un copil, aş dori să cunosc un domn cu vârsta apropiată, singur, sau divorţat, pentru o prietenie bazată pe sinceritate şi respect. Aştept scrisori sau mesaje, pentru cod Te aştept/Bis/29/1.

Doamnă văduvă, dar cu obligaţii morale, doresc să cunosc un domn de vârsta a II-a, nu înalt, nefumător, pedant şi binesituat material. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Steluţa 50.

Două doamne divorţate 45 şi 43 ani, serioase, casnice, singuratice, caută domni pentru prietenie. Aşteptăm mesaje la redacţie pentru cod Elmi, sau la adresa de e-mail: [email protected]

Tânără licenţiată, drăguţă, suplă, sinceră, manierată, doresc o cunoştinţă în vederea căsătoriei, cu un domn fără obligaţii, între 35-40 ani, cu calităţi similare şi fără vicii. Exclud orice aventură. Răspund la adresa: [email protected] Nu răspund la rubrica "Mesaje".

Doamnă maghiară prezentabilă, pedantă, cu studii medii, singură, caut un domn antialcoolic, nefumător, pentru o prietenie de lungă durată, apropiată vârstei mele. Eu 55/170/80. Aştept scrisori cu muci detalii la redacţie, pentru cod Téged kereslek.

Tânără, 30/168/58, cu un copil, drăguţă, bună la suflet, doresc cunoştinţă cu un tânăr serios, sufletist, fără vicii, nefumător, antialcoolic, romăn, şi care îşi doreşte o relaţie serioasă, bazată pe respect reciproc. Menţionez, că nu sunt din oraş şi aştept scrisori cu număr de telefon, la redacţie, pentru cod Dana/Bis/3.

Doamnă văduvă, 62 ani, fără copii, cu casă particulară în Tg-Mureş, doresc cunoştinţă în condiţii asemănătoare, cu un domn. Sunt o doamnă serioasă, inteligentă, gospodină şi plină de viaţă, iubitoare, cu un copil. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Flash 098.

Tânără, 27 ani, doresc cunoştinţă pentru o relaţie serioasă, cu un tânăr de vârstă apropiată, fără obligaţii, studii superioare, serios, prezentabil, înalt. Eu: foarte drăguţă, subţire, sensibilă, serioasă, licenţiată. Aştept răspuns la redacţie, cu foto, pentru cod Calitate 003.

Doamnă 40/168, româncă, divorţată, cu un copil, aş dori să cunosc un domn serios, sincer, stilat, educat, cu vârsta apropiată, independent, pentru o prietenie bazată pe sinceritate şi respect reciproc, cu timpul poate chiar mai mult. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Roma/Bis.

Tânără frumoasă, fără obligaţii, sufletisă, gospodină, cu servici şi ceva studii, 34/165/60, doresc cunoştinţă cu un tânăr ortodox, asemănător mie la vârstă şi caracter, fără vicii majore. Aştept mesaje la adresa de e-mail: [email protected]

Tânără maghiară, 28/163/63, intelectuală, sinceră, serioasă, cu studii, loc de muncă stabil, doresc să cunosc pentru prietenie sau căsătorie eventual, un tânăr intelectual de vârsta apropiată, cu studii, nefumător, antialcoolic, serios. Neserioşii să se abţină. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Komoly lány.

Tânără maghiară, 31/165/55, intelectuală, sinceră, serioasă, cu studii superioare, loc de muncă stabil, doresc să cunosc pentru prietenie sau mai mult, un tânăr intelectual de vârsta apropiată, independent, cu studii. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Komoly lány.

Doamnă maghiară, brunetă, 38/162/55, sinceră, serioasă, credincioasă, aş dori să cunosc un domn cu vârsta apropiată şi calităţi asemănătoare mie, pentru prietenie. aştept scrisori la adresa: Tg-Mureş, Op 1 CP 23, pentru cod Ady Endre: Őrizem a szemed! Nu doresc aventură şi nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Doamnă cu obligaţii, sinceră, serioasă, credincioasă, 35/165, cu loc de muncă, situaţia materială foarte bună, aş dori să cunosc un domn cu foarte mici obligaţii şi situaţie materială la fel ca a mea. Rog seriozitate. Cod Singură 35/1.

Doamnă româncă, divorţată, 42/165/65, simplă, plină de viaţă, veselă, drăguţă, modestă, cu aspect plăcut, înţelegătoare şi iubitoare, cu loc de muncă, doresc cunoştinţă şi convieţuire cu un domn prezentabil, simparic, nefumător, tandru şi iubitor, până la 50 ani. aştept oferte la redacţie în plic, cu amănunte, detalii şi număr de telefon, pentru cod Tandreţe şi iubire 2005.

Eu 53/168/58, studii medii, fără obligaţii, vreau să cunosc un domn pentru căsătorie. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon, pentru cod Beti 52.

Doamnă singură, 51/169/60, sătulă de atăta singurătate, dornică de viaţă, doresc să cunosc un domn cu vârsta cuprinsă între 60-65 ani, neapărat serios, fără prejudecăţi, căruia să-i placă natura şi viaţa liniştită. Rog neserioşii să nu mă deranjeze. Aştept mesaje cu mici detalii, într-un plic, la redacţie, pentru cod Mai 2005/Bis.

Doamnă gospodină, licenţiată, sănătoasă, foarte serioasă, blondă, înfăţişare tinerească, fidelă, fără vicii, cu suflet cald, 61/162/67, doresc să cunosc un domn, cu date asemănătoare, pentru a ne continua viaţa, firesc şi frumos. Cod OP 2, CP 210 Tg-Mureş.

Doamnă maghiară 37 ani, căsătorită dar nefericită, blondă, siluetă, cu ochi albaştrii, aş dori să cunosc un domn între 35-45 ani, pentru o relaţie discretă. Aştept răspuns la redacţie, pentru cosd Szimpátia.

Doamnă divorţată, caut un prieten simpatic, pentru o relaţie sinceră, de lungă durată. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Katalin.

Doamnă srioasă, doresc să cunosc un domn, pentru căsătorie. Eu 49/168/68. cod Încerc.


HOME         CĂUTARE         ANUNŢUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASH

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European