Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Locuitori - Mica publicitate

 

Mica publicitate

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Acte necesare  
Clubul membrilor  
Mica publicitate  
Primării  
Telefoane utile  
I-Cafe  
ONG-uri  
Coduri postale  
Evenimente  
Codul bunelor maniere  

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Flash Mures Online

Numărul 368
Săptămâna 21 - 27 mai 2005


HOME         CĂUTARE         ANUNŢUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASHMesaje

Anunturile din acest numar sunt expirate,NU mai sunt actuale. Click aici pentru a accesa editia curenta a revistei Flash. Daca totusi vreti sa vedeti numarul expirat, dati click aici

.

Tîrgu-Mureş

Pentru cod A szelid skorpió. V-am lăsat un număr de telefon la redacţie. Eu sunt doamna, cu care aţi mai luat legătura. Cod Magdolna/Bis.

Pentru cod Flash 1935/Bis. Sunt de acord cu propunerea dumneavoastră şi aş dori să ne cunoaştem. Propun o întâlnire în data de 23 mai 2005 ora 16,30 în faţă la Suzuki, în cartierul Tudor.

Pentru cod Flash 1935/Bis. Stimate domn. Mi-a plăcut anunţul dumneavoastră, de aceea aş dori să ne cunoaştem. Eu sunt o doamnă cu personalitate deosebită, studii medii, aspect fizic plăcut, sinceră, independentă, sănătoasă, vorbesc româna, maghara. Îmi place viaţa şi o respect cu tot cei frumos în jur, "natura" şi "omul" de lângă mine. Nu doresc aventură. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Ochii tăi/Bis.

Pentru cod Rák 35. Sunt un domn de 38/171/67 şi aş dori să vă cunosc. Vă rog să mă contactaţi la numărul de telefon lăsat la redacţie.

Pentru cod ERG. Ţi-am ridicat plicul. Aş vrea şi eu să ne cunoaştem. Sper să nu mă înşel. Propun să ne întâlnim Dumunică 22 mai 2005, la ora 12,30, în faţa şcolii nr. 2, sau Luni 23 mai 2005, tot acolo. Ţi-am lăsat un plic la redacţie, cu un număr de telefon. Să ai te rog un ziar în mână. Cod Rák 35.

Pentru cod Unic 72. Corespund cerinţelor tale şi pentru că "încercare moarte n-are", aş dori să te cunosc. Ţi-am lăsat un plic la redacţie.

Pentru cod Orient/Bis. Am 36 ani, necăsătirită, drăguţă, sinceră, studii superioare. Dacă doreşti să ne cunoaştem, stabileşte o întâlnire la rubrica "Mesaje", pentru cod Andrada.

Pentru cod Unic/72. Doresc să te cunosc. am 36 ani, studii superioare, destul de derăguţă, necăsătorită. Dacă doreşti să ne cunoaştem, stabilelte o întâlnire la rubrica "Mesaje", pentru cod Aida.

Pentru cod Sandy. Te aştept în data de 23 (luni) Mai 2005, ora 17,30 în spatele restaurantului Predeal. Să ai o brichetă albă în mână. Dacă nu poţi ajunge, lasă-mi te rog un plic cu un număr de telefon, la redacţie, sau propune o întâlnire la rubrica "Mesaje", pentru cod Arizona/Bis/2.

Pentru cod Tandreţe şi iubire 2005. Sunt un domn de vârsta apropiată şi aş dori foarte mult să vă cunosc. Vă propun o întâlnire, dacă vreţi să veniţi, în data de 25 ami 2005, la Dacia, unde se află staţia de Maxi-Taxi, la ora 18,30. Ca semn de recunoaştere, sunt cărunt, dar voi avea şi un ziar în mână. Vă aştept cu drag, cod Speranţă.

Pentru cod Katalin. Aveţi o scrisoare la redacţie, cu un număr de telefon. Vă rog să-l ridicaţi. Vă mulţumesc. Cod Barátság.

Pentru cod 7. Propun o întâlnire pe data de 24 Mai, Marţi, la ora 17, la Cofetăria Cafe Bulvar, situat pe B-dul 1 Mai, în spatele Liceului Unirea. Ca semn de recunoaştere, o să am o mapă neagră pe masă. Să aveţi un ochelar de soare în mână. Dacă nu puteţi onora această întâlnire - eventual să fixaţi dumneavoastră o altă întâlnire. Eu voi fi punctual. Cod O primăvară de neuitat/Bis.

Pentru cod Tandreţe ţi iubire 2005. Am trimis la redacţie un plic cu detalii şi număr de telefon. Amănuntele le prefer să le dau prin viu grai, pe curând sper. Mimi.

Pentru cod Radu cel Frumos. Stimate domn. Doresc să vă cunosc. Fixaţi o întâlnire în faţă la Poşta veche, când doriţi, să fie înainte de masă. Poşta din Tg-Mureş. Cod 0648.

Pentru cod Beti 52. Propun să ne întâlnim Joi 26 Mai ora 17, în Tudor III, în faţa Poştei, lângă cabina telefonică. Am în mână un ziar.

Pentru cod Rák 35. Am încercat să ridic numărul tău de telefon, dar din motive tehnice nu l-am putut ridica. Te rog să vii Duminică la locul şi la ora stabilită anterior. Eu am făcut tot posibilul, acum e rândul tău să faci un sacrificiu minim. Rog seriozitate maximă. Cod Seriosul.

Pentru cod Otilia/Bis. Apreciez mult o doamnă care aşa petrece timpul liber. Sunt un iubitor de natură, cu aspect tineresc şi plăcut, brunet, 44/170/65. Aş dori să ne cunoaştem. aştept scrisori la OP 9 CP 17.

Pentru cod Szimpátia. Îţi pot oferi ocazional sau permanent, mult mai mult decât ţi-ai fi putut dori vreodată. Dacă nu vei ţine cont de aparenţe ci doar de rezultate, dacă apetitul tău n-are limite, sună-mă la numărul de telefon lăsată la redacţie. Cod Apetit nelimitat.

Bărbat agreabil, calităţi pozitive, engleză, germană, maghiară, 44/177/78, caut prietenă cu capital, pentru expediţie în Delta Dunării, pentru realizarea unei reviste despre Deltă, şi prezentat unei edituri din Germania. Următoarea destinaţie: Costa Rica, ofer %, cu contract. Aştept răspuns la rubrica mesaje, pentru cod Stăpânul inelelor.

Pentru cod Scorpion 52. Aş dori foarte mult să vă cunosc. Vă rog să veniţi în data de 17 mai, la cofetăria Flora. Să aveţi un ziar pe masă. Vă mulţumesc.


HOME         CĂUTARE         ANUNŢUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASH

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European