Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Locuitori - Mica publicitate

 

Mica publicitate

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Acte necesare  
Clubul membrilor  
Mica publicitate  
Primării  
Telefoane utile  
I-Cafe  
ONG-uri  
Coduri postale  
Evenimente  
Codul bunelor maniere  

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Flash Mures Online

Numărul 368
Săptămâna 21 - 27 mai 2005


HOME         CĂUTARE         ANUNŢUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASHAfaceri

Anunturile din acest numar sunt expirate,NU mai sunt actuale. Click aici pentru a accesa editia curenta a revistei Flash. Daca totusi vreti sa vedeti numarul expirat, dati click aici

.

Tîrgu-Mureş

Ofer împrumut contra garanţie. 111, -.

Firmă de distribuţie caută colaboratori cu îndemânare, în domeniul construcţiilor, amenajărilor interioare, pentru vânzarea şi montarea glafurilor de fereastră (pervazelor). 726, între orele: 9-17.

Vând centru de închiriere DVD şi casete video.

Vând hotel - restaurant - bar 150 locuri, la Izvorul Mureşului. Preţ 850.000 euro.

Vând bar în funcţiune + spaţiu de locuit în satul Voiniceni, str. Dosului nr. 247.

Vând societate nouă cu spaţiu licitat, imediat ocupabil. Preţ: 1.500 euro. 131.

Vând fermă la Fărăgău, judeţul Mureş, suprafaţă totală 3 ha cu 4 grajduri şi alte clădiri, unul dintre clădiri este amenajat ca atelier de tâmplărie, se vinde şi partţial.

Vând fermă zootehnică, teren şi construcţii în comuna Ceuaşu de Câmpie, suprafaţă 25996 mp, are gaz metan, energie elctrică, apă. Vânzare le licitaţie publică. Preţ: 4,5 miliard lei. 123.

Caut persoane interesate de un câştig, într-o activitate dinamică, bine renumerată cu posibilităţi de avansare cu program flexibil.

Vând parchet din bambus, la cel mai bun preţ al pieţii. Preţ: 22 euro/mp.

Solicit împrumut sau caut asociat pentru înfiinţarea unei microferme. 970, între orele: 19-23.

Societate Româno-Belgiană, doreşte colaborare, în vederea distribuirii în RP Ungară, a unei game de cosmetice şi produse hiperprotedice pentru slăbit şi menţinerea corporală. E- mail: [email protected]

Caut partener foarte serios, cu capital, pentru achiziţionare de maşini din Germania, vorbesc germana fluent, am sursă şi locuinţă în Germania, deţin toată documentaţia pentru normele Euro3, Euro4, rezolv toate actele la zi în 2-3 zile după aducerea maşinii şi cunosc perfect preţurile la care pot fi cumpărate şi cele care pot fi vândute. Garantez câştiguri foarte mari.

Căutăm colaboratori pentru domeniul locativ (sisteme de creditare pentru cumpărarea, cunstrucţia, amenajarea imobilelor). Venituri atractive.

Vând brutărie cu toate dotările necesare, cu maşini pentru transport şi reţea de magazine.

Deţin atelier strunguri, freză, maşină de rectioficat plan, caut colaboratori sau mă angajez la o firmă de profil cu utilajele mele, ofer seriozitate maximă.

Persoană fizică, am nevoie urgent de un împrumut pe termen lung de 1.400 euro, cu garanţie imobiliară, plătesc 20% dobândă pe an.

Vând SRL specific legume- fructe, având punctul de lucru, deschis în 7 Noiembrie, cu toate utilităţile, casă de marcat, rafturi cântar electronic, maşină pentru transport, inclusiv marfă. în magazin. Preţ: 4.000 euro.

Vând utilaje industriale de Roman Umaro fabricate, de închiriat atelier de tâmplărie 600 mp, execut şi lucrări de tâmplărie, seri mari de producţie.

De închiriat o cameră separată într-un salon de coafură, pentru orice activitate.

Afacere deosebit de profitabilă exclusiv pe Internet + diferite activităţi bine plătite, cum ar fi: reclamă pe maşina proprie 300-400 euro, testări aparate electrice şi electrocasnice, telefoane mobile - 200-300 euro, etc. Detalii la : www.speedsurf.to/toly3/index.html; e-mail: [email protected]

Caut să închiriez sau să cumpăr un spaţiu pentru bar 20-30mp. 413, -.

Vând SRL cu activitate taximetrie, cu toate actele la zi şi ceas fiscal, firmă licenţă, autorizaţii, atestate, cu maşină sau fără, aştept oferte şi pentru schimburi, mă interesează orice ofertă. Preţ: 9.500 euro.

Dau în chirie taximetrie sau vând SRL pe un an 2 sau 3. Preţ: 3.000 euro/an.

Vând folie Strech LLDPE, produs după tehnologie suedeză, de diferite dimensiuni. 095.

Caut partener sau parteneră pentru a demara o afacere profitabilă, deţin idea şi o parte din capital şi experienţă. Profitabilă 100%.

Vând pensii private, asigurări de sănătate, planuri financiare, pentru educaţia copiilor, asigurări de viaţă.

Ajutor financiar acordat pe termen lung, în condiţii avantajoase.

Te pot ajuta să-ţi găseşti masă la Piaţa Armatei.

Cedez dreptul de închiriere al une mese din Piaţa Armatei, în zonă amenajată.

Asigur finanţare în condiţii foarte avantajoase, pentru persoane fizice şi juridice, la cumpărare de locuinţe, aparatură tehnică medicală, utilaje agricole, maşini auto etc. Plata ratelor se face pe baza unui contract pe termen lung, cu sau fără avans. 462, între orele: 9-21.

Ofer credite foarte avantajoase, fără giranţi, 3,7% dobândă, durata 20 ani.

Vând boxă 12mp, la Romarta Lux.

Vând magazin complet dotat pentru comerţ cu sală pentru vânzări de 24 mp, depozit 20 mp, grup sanitar în Piaţa Armatei. Preţ: 12.500 euro.

Caut idei de afaceri sau asociere pentru activitate de mică producţie sau comerţi En Gros situat în Tg-Mureş. Beneficiez de clădire de 135 mp, birou, telefon/fax, curte privată de 350 mp, camion de 7,5 t şi SRL cu multe activităţi cu acte în regulă.

Vând program de ofertare sub Acces, elaborează oferte, adrese, TV, contracte. Asigur instalare, încărcare bază de date, şcolarizez persoane pentru utilizare Docub. 597, între orele: 20-22.

Vând afacere la cheie, vad comercial bun. Preţ: 110 milioane lei, negociabil.

Vând chioşc alimentar din lemn, nou, complect dotat, vad comercial. foarte bun, chirie domeniu public pe 9 ani mică. 118, -.

Vând brutărie şi moară de grâu în funcţiune. 011.

Vând mai multe hale de producţie cu o capacitate de 370 mo, cu anexe şi spaţii de locuit + teren de 4.000.000 mp. Preţ: 175.000 euro, negociabil. 456, -.

Vând complex comercial format din: parter cu bar, magazin alimentar, magazin cu produse diverse, magazie, 2 WC-uri, terasă acoperită, şi la etaj 3 încăperi, baie, construcţie 2002, 16 ari grădină, la 20 km de Tg-Mureş. Preţ: 36.000 euro, negociabil. 063, -.

Caut partener foarte serios sau sponsor cu capital pentru înfiinţarea unui studio de desene animate, este o afacere deosebit de profitabilă, activităţile sunt foarte bine plătite de furnizori, dacă sunteţi interesaţi despre detalii va rog să mă contactaţi.

Vând unitate depozitare, condiţionare, îmbuteliere şi comercializare vin, produse alcoolice şi răcoritoare, dotată cu toate utilităţile, capacitate 20 vagoane, situată central; 2 bazine de poliester de 10.000 L fiecare; filtru produse alimentare cu 31 plăci şi pompă alimentarenegociabil. 830.

Cedez magazin, B-dul 1 Dec. 1918, vad comercial foarte bun, cu preluare de stoc îmbrăcăminte - încălţăminte piele, chirie 200 euro. Nu se vinde.

Cautăm pentru export firme producătoare de articole de mobilier sculptat şi/sau antichizat. Posibilitate de cantităţi mari şi continuative. Pentru informaţii: -.

Caut persoană serioasă cu ceva capital şi ideii bune pentru a începe o afacere împreună, rog trimiteţi e-mail la [email protected]

In atenţia celor care doresc să emigreze în provincia Quebec Canada. Vând pachetul integral de documentaţie tehnică de specialitate, necesar pentru întocmirea sşi predarea cu succes a dosarelor de emigrare în provincial Quebec Canada, astfel: calcul punctaje, estimări, formulare echivalări, pregătirea interviului, obţinerea acordului, solicitarea şi obţinerea vizelor, integrare socială, culturală şi profesională, obţinerea ajutoarelor, posibilitate de studii, de calificare şi policalificare, obţinerea rezidenţei, obţinerea cetăţeniei, etc.

În atenţia celor care doresc să obţină fonduri de investiţii financiare nerambursabile de la UE.Vând pachetul integral consultativ tehnic de specialitate, necesar pentru întocmirea şi predarea cu success a dosarelor de solicitare a fondurilor de investiţii financiare nerambursabile de la UE, astfel: cererea de finanţare, matricea logică a proiectului, contractul standard spre informare, condiţiile generale aplicabile, proceduri de acordare a contractelor, fişă de identificare financiară, lista standardelor minime, etc.

În atenţia întreprinzătorilor particulari. Vând licenţă-afacere la cheie, legală, deosebit de rentabilă, pentru mici întreprinzători serioşi, dornici de a obţine succese profesionale şi profituri financiare deosebite, prin activitate proprie autorizată. Muncă intelectuală stilată de birou. Program de lucru elastic, poate fi a doua ocupatie. Implementare şi pornire a afacerii este rapidă şi uşoară, cu investiţii mici, recuperabile în termen scurt. Posibilitate de extindere rapidă pe plan naţional.

Afacere deosebit de profitabilă pe Internet gratis. Castiguri reale de sute de dolari prin navigare pe Internet. Ofer know-how gratis celor serioşi şi inventivi, tineri care nu au fonduri financiare pentru investiţii în afaceri, dar care doresc să demareze totusşi o afacere foarte profitabilă pe Internet în mod gratuit. Cu perseverenţă, meticulozitate şi seriozitate se pot câstiga sume de bani în valută, foarte importante, fără nici o investiţie. E-mail: [email protected]

Vând acţiuni Romexterra. Pot fi contactat pe adresa de e-mail [email protected] sau la telefon -.

Căutăm persoane serioase, interesate de o afacere proprie. Investiţia este minimă dar rezultatele depăşesc aşteptările. Vârsta şi experienţa nu contează. Se asigură pregatire şi susţinere pe toata durata activităţii. Contact: -, e-mail: [email protected]

Caut persoană serioasă cu idei bune pentru a porni o afacere împreună, eventual persoane interesate de o colaborare, [email protected];

[email protected]

Reghin

Vând magazin în str. Salcâmilor (Reghin) parter bloc.

Luduş

Vând sau schimb fermă zootehnică 4.100 mp, teren, casă de locuit şi anexe situate în oraşul Luduş, cartier Gheja, cu apartament 3 camere în Tg.-Mureş. Tel. -, -.


HOME         CĂUTARE         ANUNŢUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASH

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European