Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

 

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Loc de muncă: Dansatoare (ne)profesioniste

Poziţii: 10

Ţara: Grecia

Oraş: Halkida

Tip post: full time

Salariu: 3500 - 4000 euro

Data expirării: 25/08/2011

Descriere job

Agentia de impresariat artistic Vision Nicom din Brasov,avizata de Ministerul Culturii selectioneaza dansatoare, Hostess (ne)profesioniste pentru contracte de munca in GRECIA orasul Halkida la malul marii pe litoral. Se danseaza o singura melodie pe seara cine doreste, pe scena si in rest se realizeaza consumatii la masa cu clientii. Dansul este obtional.
Salariu fix indifferent de consumatii: - 40 €/zi ptr hostess(fara dans)
-50 €/zi ptr cine si danseaza acel dans.
Consumatii: 2 Euro / bautura simpla (fara alcool).
- 4 Euro/bautura dubla (cu sau fara alcool).
- 10 Euro/sampanie mica.
- 20 Euro/sampania mare
Venituri de la 2.000-5.000€/luna. Se asigura cazare si documente legale de munca conform legislatiei. Plecarile se pot efectua in cateva zile dupa caz. Biletul de avion dupa caz se poate cumpara de catre club si se ramburseaza.
Documente necesare: cazier judiciar, certificat medical “apta pentru munca in strainatate”
Nu percepem comision dar rugam maxim de seriozitate.
Agentia de impresariat artistic Vision Nicom avizata de Ministerul Culturii si portalul de joburi Tjobs.ro, selectioneaza hostess(se sta la masa cu clientii) si dansatoare (ne)profesioniste pentru contracte de munca bune si sigure in GRECIA-insula CRETA, pe litoral.Venituri de la 2.000-6.000€/luna. Se sta la masa cu clientii in consumatii si se danseaza. Se asigura cazare si documente legale de munca.
Nu percepem comision dar cerem seriozitate maxima.

Cerinţe job

Cerinte job: peste 18 ani, aspect fizic placut, comunicare si comportament bun, pozitiva, ambitioasa, fara cazier judiciar si apta medical.
Documente necesare: cazier judiciar, certificat medical “apta pentru munca in strainatate”
Nu percepem comision dar rugam maxim de seriozitate.

Aplicaţi la acest job

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European