Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

 

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Loc de muncă: ABSOLVENTI ASISTENT MEDICAL

Poziţii: 100

Ţara: Germania

Oraş:

Tip post: full time

Salariu: 1450 - 1600 euro

Data expirării: 22/09/2011

Descriere job

Asistenti medicali absolventi in clinici mari din Germania. Sunt acceptate toate specializarile. Programul de lucru este de 40 ore pe saptamana. Pana la obtinerea recunoasterii specializarii (aproximativ 6 luni) salariul este in jur de 1500 euro in mana. Cazarea, transportul si masa sunt asigurate de angajator. Selectia partine angajatorului. In cazul in care veti fi selectate, interviul final se tine la clinica din Garmania. Toate costurile sunt suportate de angajator.

Cerinţe job

Absolvente cu diploma recunoscuta in UE. Nivelul de limba este impus de necesitatea comunicarii cu pacientii si colegii. Adaptabilitate, dorinta de invatare, capacitate de autoperfectionare.

Aplicaţi la acest job

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European