Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

 

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


Loc de muncă: Asistenti Medicali

Poziţii: 50

Ţara: Anglia (Marea Britanie)

Oraş:

Tip post: full time

Salariu: 1800 - 2000 lire

Data expirării: 18/08/2011

Descriere job

Asistentul medical pe care il cautam este o persoana entuziasta, indrazneata si este dornica sa invete si sa investeasca pentru a avansa in cariera. Este nu numai dedicat meseriei si pacientilor dar este si un coleg agreabil.
Daca va recunoasteti in profilul schitat, atunci sunteti cu siguranta asistentul medical pe care il cautam!
Programul pe care il oferim va ajuta ca in cativa pasi sa gasiti un loc de munca adecvat dorintelor dumneavoastra intr-un spital privat sau de stat din UK.
Hotararea de a lucra si de a locui in alta tara este poate una dintre cele mai dificile hotarari pe care le-ati luat pana acum, iar procesul intre aceasta hotarare si integrarea in noua cultura si maniera de a lucra necesita efort si energie din partea tuturor partilor implicate. Pentru ca noi intelegem foarte bine ce implicatii are aceasta decizie pentru un specialist va oferim acest program, care pe langa gasirea unui loc care vi se potriveste, va asigura o asistenta personala si in acelasi timp profesionala de-a lungul intregului proces. Va informam intotdeauna in detaliu si din timp despre pasii pe care trebuie sa-i faceti si vom tine cont intotdeauna de dorintele si nevoile dumneavoastra.

Cerinţe job

Cerinte:
diploma de asistent medical
certificat de conformitate - se elibereaza de Ministerul Sanatati Publice de la Bucuresti.
certificat de good standing - se elibereaza de Colegiul Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania.
cazier judiciar
copie dupa pasaport sau carte de identitate
cunostinte de limba engleza la nivel avansat. Nivelul preferat fiind C1, conform Cadrului European Comun de referinta

Aceste documente vor trebui trimise catre NMC (The Nursing and Midwifery Council). Se trimit fotocopiile legalizate in limba romana si fotocopiile traduse in limba engleza si legalizate ale acelorasi documente.
Pentru mai multe detalii despre procedura de inscriere in NMC precum si documentele nesare
Oferta:
munca in spitale sau clinici publice din Marea Britanie
salariu brut anual cuprins intre 22.000 - 25.000 lire sterline
40 de ore lucratoare pe saptamana, eventual garzi pe luna
Locul de munca este in spitale de stat sau private, care au posibilitatea sa va asigure o acoperire foarte buna a agendei de lucru.

Aplicaţi la acest job

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European