Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Ştirile zilei

 

Ştirile zilei

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Ştirile zilei  
Horoscop  
Imaginea zilei  
Sărbătoriţii zilei  
Link-ul zilei  
Azi in istorie  
Motto - ul zilei  

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


19.10.2014

Viorel Bubău, vicecampion naţional la sărituri peste obstacole!

Sâmbătă, la Baza Hipică Equestria din Tâncăbeşti, mureşeanul Viorel Bubău, legitimat la Clubul Scorillo din Sântana de Mureş, a devenit vicecampion naţional la călărie, la sărituri peste obstacole, pe vârste de cai.

Partenerul de concurs al lui Viorel Bubău a fost calul Helios, în vârstă de 6 ani. Concursul continuă şi duminică 19 octombrie 2014.

19.10.2014

Vremea va fi predominant frumoas?, dar r?coroas? dimineaţa în depresiunile din est

Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 19 grade.

CMRSb

19.10.2014

Temperaturi sub limita înghetului în judetul Harghita, în aceasta dimineata

Temometrele au indicat la statiile meteo minus 4 grade C la Miercurea Ciuc, minus doua grade C la Joseni, iar Toplita, 0 grade C.
Cea mai ridicata temperatura din judet a fost la Bucin, unde s-au înregistrat 2 grade C.

Minima lunii octombrie la statia Meteo Miercurea Ciuc a fost consemnata 1988 când au fost -14 grade C iar maxima, de 31 de grade C, în 1952.

RRA

19.10.2014

Personalul navigant de la Tarom ar putea intra în grevă zilele următoare

Sindicaliştii discută azi despre eventualitatea declanşării conflictului de muncă, nemulţumiţi de salariile mici şi de managementul pe care îl consideră defectuos.

Două curse ale companiei au fost anulate ieri, iar o alta a decolat cu întârziere, după ce însoţitorii de bord s-au declarat inapţi şi nu au venit la serviciu.

Prim-vicepeşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Aeroporturi, Octavian Iosif, a precizat pentru RRA că declaşarea grevei va fi stabilită, prin vot, în Adunarea Generală.

RADOR

19.10.2014

Este inadmisibilă atitudinea xenofobă a politicianului italian din Montesilvano la adresa românilor, spune purtătorul de cuvânt al MAE, Brânduşa Predescu

Ministerul Afacerilor Externe a reacţionat, astăzi, după ce politicianul italian Anthony Aliano, consilier municipal în oraşul Montesilvano, a anunţat 'cu satisfacţie', pe o reţea de socializare, că a lovit cu pumnii un român în plină stradă.

În opinia diplomaţiei române, asemenea afirmaţii, cu evidentă conotaţie xenofobă, afectează şi decredibilizează rolul de model şi de reper moral pentru comunitate pe care orice ales local într-o administraţie europeană ar trebui să şi-l asume.

Agerpres

19.10.2014

Vremea predominant frumoas?, dar r?coroas? astăzi în Transilvania

Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 19 grade.

CMRSb

19.10.2014

Peste 11.000 de firme şi-au suspendat activitatea în primele opt luni ale acestui an

Numărul acestora a scăzut în primele opt luni ale anului cu 29,62% faţă de perioada similară din 2013, conform datelor centralizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Raportat la primele opt luni din 2013, cele mai mari scăderi ale numărului de firme care şi-au suspendat activitatea s-au înregistrat în judeţele Suceava , Braşov, Olt şi Iaşi .

Agerpres

19.10.2014

Camera Deputaţilor ar putea dezbate mâine cererea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Ion Diniţă

În acelaşi dosar în care este cercetat şi preşedintele CJ Braşov, Aristotel Căncescu. Cel care trebuie să pună cazul Diniţă pe ordinea de zi a şedinţei de plen este Biroul permanent, care se reuneşte mâine, la ora 13,30.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a analizat marţea trecută cererea DNA, dar nu a fost întrunit numărul necesar de voturi pentru aprobarea sau respingerea acesteia.

Potrivit DNA, Diniţă este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi complicitate la abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Agerpres

19.10.2014

Incendiu la un depozit de reziduuri şi substanţe periculoase din judeţul Braşov

Peste 100 de pompieri din Braşov, Covasna şi Harghita au intervenit noapte trecută cu 20 de autospeciale.
Depozitul este situat în apropiere de drumul dintre Râşnov şi Predeal.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a precizat pentru AGERPRES că intervenţia a fost foarte dificilă.

Pompierii au acţionat peste 10 ore pentru stingerea incendiului având în vedere că în depozit erau deşeuri de magneziu, cauciucuri şi alte materiale, iar într-o hală vecină vopsele şi cherestea.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Circulaţia pe drumul dintre Râşnov şi Predeal s-a făcut cu dificultate din cauza restricţionării acesteia pentru intervenţia autospecialelor.

Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Agerpres

19.10.2014

Corona Wolves Braşov a trecut şi de Dab Docler?

Al doilea meci al ,,lupilor", în grupa care se dispută la Braşov şi contează pentru turul al doilea al Cupei Continentale la hochei, a adus o nouă victorie, pentru trupa pregătită de suedezul Andersson: 3-2 (2-1, 1-0, 0-1), cu Dab Docler!

Din nou, ca şi în ajun, Corona Wolves a făcut o partidă magistrală, depăşind momentele mai grele şi arătând că are personalitate. Meciul cu Dab Docler a început excelent, pentru ,,lupi", care s-au văzut în avantaj, încă din min.7, când a marcat Antal (1-0). Apoi, Corona şi-a mărit avantajul, datorită reuşitei lui Mihaly, care se dovedeşte o achiziţie de marcă a echipei braşovene, în acest sezon (2-0, min. 8).

Dab Docler a redus din handicap, în min. 13, însă, în repriza a doua, Corona a mai punctat o dată, prin fundaşul Nagy, care a catapultat pucul în plasă, de la linia albastră (3-1!). Repriza a treia a aparţinut echipei maghiare, care a marcat în min. 48, iar în ultimele minute a forţat egalarea.

Echipa braşoveană s-a apărat însă magistral, la,,sacrificiu", chiar şi atunci când Dab ,,sacrificase" portarul şi ataca în valuri, cu şase jucători! Din fericire, scorul nu s-a mai modificat, iar Corona a acumulat 6 puncte în clasamentul grupei B şi va juca duminică, în ultima zi a turneului, cu Sanok, din Polonia.

Într-un alt meci, disputat sâmbătă, în cadrul competiţiei, Prizma Riga a trecut, cu 3-2, de Sanok.

Dorin Duşa

 

 

Alegeţi altă dată din arhivă:


_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European