Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Ştirile zilei

 

Ştirile zilei

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Ştirile zilei  
Horoscop  
Imaginea zilei  
Sărbătoriţii zilei  
Link-ul zilei  
Azi in istorie  
Motto - ul zilei  

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca


07.11.2008

A meghirdetett tiltakozó akciók felfüggesztéséről döntött a Sanitas


Az érdekvédelmi szövetség ma jelentette be, hogy a tervekkel ellentétben az egészségügyi alkalmazottak nem vonulnak utcára és nem tartanak figyelmeztető sztrájkot sem. Marius Petcu, szakszervezeti bizalmi úgy nyilatkozott, hogy a szaktárcvezetővel folytatott tárgyalások biztató eredménnyel zárultak, és úgy gondolja, hogy ez a maximum, amit a jelenlegi kormány nyújthat. Mint már beszámoltunk róla, a tegnapi egyeztetés során a 15 pontos listából hármat, a béremelési igényekre vonatkozókat nem sikerült tisztázniuk. Abban megállapodtak viszont, hogy nőnek az ágazatban dolgozók pótlékai. A tárgyalások jövő héten folytatódnak.
REALITATEA
07.11.2008

Elhalasztották mára meghirdetett sztrájkjukat a vasutasok is.


A szakszervezetek azt követően döntöttek a tiltakozó akció elnapolásáról, hogy a tegnapi találkozón megállapodást írtak alá a szállításügyi miniszterrel. Az egyezmény szerint az első kormányülésen a szaktárca elfogadtat egy sürgősségi rendeletet, amelyben a vasúti infrastruktúrát a közútival azonos rangra emelik. Ez azt jelenti, hogy több pénzt tudnak majd biztosítani a vasútvonalak felújítására és karbantartására. A tárca arra is kötelezte magát, hogy felszámolja az ágazatban dolgozók közötti bérkülönbségeket.
MFAX
07.11.2008

Utcai felvonulásokra készül viszont a rendőröket és vámőröket egyesítő Pro Lex Szakszervezet.


Az érdekvédelem november 22-dikére hirdeti meg tiltakozó akcióját, mert a tagok elégedetlenek a belügyminisztérium menedzsmentjével, és hiányolják, hogy nem dolgozták ki a közbiztonságra vonatkozó, valamint a rendőrök statutúmát szabályozó törvényeket A Pro Lex Szakszervezet 30 százalékos fizetésemelést is kér. A rendőrök és vámőrök idén már másodszor vonulnak utcára.
KVR
07.11.2008

Egyeztetés


Az Európai Unió állam és kormányfőinek informális találkozóján vesz ma részt Traian Basescu és Calin Popescu Tariceanu. A brüsszeli csúcson közösen keresik a megoldást a jelenlegi pénzügyi válságra.
REALITATEA
07.11.2008

A Kovászna megyei Prefektúra felszólította a megyei önkormányzatot, hogy vonja vissza a kökösi Székelyföld-tábla felállítására vonatkozó határozatát.


A kormányhivatal technikai hibákra hivatkozva kéri a döntés hatálytalanítását. A megyei tanács egy magánszemélytől vette át a földterületet, ahol a táblát akarták felállítani, a telekkönyvi kivonatban pedig a 105-ös parcella helyett a 104-es szerepel. Tamás Sándor megyei tanácselnök elmondta: a határozatot visszavonják, a hibát kijavítják, és majd csak azután állítják fel a Székelyföld-táblát Kökös határában. A Kovászna megyei önkormányzat idén 60 ezer lejt különített el a költségvetésből a Székelyföld-táblák felállítására, és még augusztusban beszereztek minden engedélyt ahhoz, hogy Kökös határában újra felállítsák a tavaly az országos útügy által levetetett táblát. A Kovászna megyei önkormányzat mintegy 8 hasonló reklámtábla kihelyezését tervezi az ország-, és a megyei utak mentén.
MVR
07.11.2008

„Az utcagyermekekért” elnevezéssel az utcán élő gyermekeknek nyújt segítséget a Kovászna megyei tanács.


Kovászna megyében jelenleg egy befogadó központ van, és egyelőre nem szükséges újabb kialakítása, de a Gyermekjogvédelmi Hatóság a programban való részvétellel nagyobb befogadóképességgel rendelkező épületbe tudná költöztetni a már létező gyermekvédő központot, amelyik jelenleg szűkösnek bizonyul. Sepsiszentgyörgyön a jelenlegi befogadó központ 20 gyermek számára tud ideiglenes szállást biztosítani. A gyerekek itt orvosi ellátásban is részesülnek. A projekt teljes értéke 250 ezer euró, a Gyermekjogvédelmi Hatóság 52 ezer euró önrésszel kell beszálljon a programba.
MVR
07.11.2008

Közlemény


A Maros Megyei Munkaerő-elhelyezési Hivatal cáfolja azokat a sajtóhíreket, melyek szerint hamarosan 2950 alkalmazottat bocsátanak el a megyében működő cégek. A vállalatok csupán 429 személy, többségükben építőmunkások elbocsátását jelentették be december 1-től, az építkezési ágazatban azonban ez minden évben megismétlődő jelenség – áll a hivatal közleményben.
07.11.2008

testşţaşaîăîas

testăîsdţasţdasţdasdasd

Alegeţi altă dată din arhivă:


_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 - 2021 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European