Mures Info
http://www.pensiuneasperanta.ro/index.php/main
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Locuitori - Mica publicitate

 

Mica publicitate

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Acte necesare  
Clubul membrilor  
Mica publicitate  
Primării  
Telefoane utile  
I-Cafe  
ONG-uri  
Coduri postale  
Evenimente  
Codul bunelor maniere  

Cautare


Vă recomandăm
» Dispozitive medicale ortopedice, proteze, orteze
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca

KPTV - The Rock Station

AllModels.ro

www.artposters.ro


Flash Mures Online

Numărul 557
Săptămâna 7 - 13 februarie 2009


HOME         CĂUTARE         ANUNȚUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASHMatrimoniale

Tîrgu-Mureș

Doamnă româncă, sinceră, corectă, foarte serioasă, singură, fără obligații, 58/155/58, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, educat, cinstit, din Tg-Mureș, pentru o relație de prietenie bazată pe respect și sinceritate, fără aventuri. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod Ica X.

Te caut pe tine bărbat brunet cu mustață, fumător, dar să nu-ți placă prea mult alcoolul, cel mult 55 ani, iubitor de natură, dans, să nu fii Scoprion și gelos, naționalitatea și starea materială nu contează. Eu 48/150/60, divorțată, fără obligații. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Leoaică. Hai să alungăm singurătatea.

Singură, credincioasă, nefumătoare, antialcoolică, deschisă, sinceră, bună la suflet, bună gospodină, aspect plăcut, 61/160/75, doresc să cunosc un domn adevărat, fără minciuni, neafemeiat, cu vârsta apropiată, din Tg-Mureș, pentru o relație frumoasă sau poate căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Fără noroc/Bis/1.

Doamnă maghiară, 53/170/62, singură, doresc să cunosc un domn serios, nefumător, antialcoolic, 48-55 ani, pentru prietenie, căsătorie. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Piros rózsa/Bis/14.

Doamnă româncă, 44/173/89, doresc să cunosc un domn de maxim 55/175/80, pentru prietenie. Apreciez mai mult valorile morale decât cele fizice. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Mara 99.

Doamnă, 50/165/75, doresc din suflet cunoștință cu un domn sincer, liniștit, de încredere, care-și dorește un cămin bazat pe respect și încredere. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", cu întâlniri după ora 17, în zona Corina din Tudor, pentru cod Nem dohányzó. Nu ridic corespondența de la redacție.

Doamnă maghiară, pensionară, 58/170/68, caut prietenia unui domn serios, cu vârsta apropiată, bazată pe sinceritate și respect reciproc. Nu caut aventură, rog seriozitate. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Csendes élet/Bis/4.

Doamnă văduvă, 50/166/67, inteligentă, aspect fizic plăcut, sinceră, doresc să cunosc un domn maghiar, între 46-53 ani, sincer, antialcoolic, iubitor, aspect fizic plăcut, pentru prietenie sau mai mult. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Légy őszinte. Neserioșii să nu mă deranjeze.

Doamnă maghiară, 40 ani, studii medii, doresc să cunosc un bărbat deosebit, cu vârsta apropiată, pentru prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Vicuska.

Doamnă singură, fără obligații, simpatică, drăguță, focoasă, pasională, dornică de viață, sunt în căutarea unui bărbat pentru relații intime de lungă durată, trăite intens. Timpul nu stă pe loc domnilor, încercați. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Cobra/Bis.

Doamnă blondă, 47/160/80, divorțată, cu obligații, locuiesc la țară, doresc să cunosc un domn divorțat sau necăsătorit, sincer, antialcoolic, pentru prietenie. Neserioșii și aventurierii să mă ocolească. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Te aștept de mult/Bis/4.

Blondă, drăguță, 31/171/50, studii superioare, fără obligații, veselă, cu mult bun simț, doresc să cunosc un domn înalt, între 29-40 ani, fără obligații, serios, pentru o relație de lungă durată sau căsătorie. Aștept mesaje cu câteva date personale la adresa de e-mail: rose_princess_06@yahoo.com.

Doamnă româncă, ortodoxă, 54/159/72, aspect fizic plăcut, sensibilă, serioasă, ordonată, situație materială bună, doresc să cunosc un domn cu calități similare, fără vicii, maxim 58 ani, din Tg-Mureș. Să-mi scrie doar cei care corespund situației. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Flori de mai/Bis/2.

Doamnă bilingvă, independentă, simpatică, serioasă, doresc să cunosc un domn prezentabil, fără vicii, între 38-48 ani, pentru o prietenie serioasă. Aștept mesaje la adresa de e-mail: vivymx@yahoo.com.

Doamnă simpatică, româncă, cu defecte și calități, de vârsta a II-a, doresc o relație sinceră de prietenie și mai mult cu un domn matur și stăpân pe el, din zona Tg-Mureș. Aștept scrisori cu număr de telefon și mici detalii la redacție, pentru cod Viață în doi/Bis/2.

Domn divorțat, 50/167/72, doresc să cunosc o doamnă între 43-50 ani, pentru o relație serioasă, căsătorie. Aștept scrisori la redacție pentru cod Nicodin sau mesaje la adresa de e-mail: nicunicodin@yahoo.com.

Ortodoxă, româncă, pensionară, sinceră, curată, deschisă, cu bun simț, drăguță, nefumătoare, 60/160/74, doresc să cunosc un domn cu aceleași calități, cu vârsta apropiată, din Tg-Mureș, pentru o relație de prietenie sau chiar căsătorie, bazată pe respect reciproc și o iubire sinceră. Nu doresc aventură. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Primăvara/Bis/8.

Tânără, 32/170/55, roșcată, fire sensibilă, romantică, doresc să cunosc un tânăr maghiar, nefumător, între 32-38 ani, pentru o relație serioasă. Poate că mă aștepți pe mine. Aștept scrisor la OP 1 CP 181.

Doamnă, 49/165/68, aspect tineresc, fără obligații, veselă, caut prieteni care să mă ajute moral și financiar. Cer și ofer seriozitate. Am loc de întâlnire. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Gina/Bis/2.

Doresc să cunosc un domn maghiar, cu aspect fizic plăcut, antialcoolic, sincer, iubitor, curat, între 47-55 ani, pentru prietenie. Sunt văduvă, aspect fizic plăcut, sinceră, serioasă, curată, de vârsta a II-a, 165/66. Aștept scrisori cu număr de telefon și mici detalii la redacție, pentru cod Kereslek de nem talállak. Neserioșii să nu mă deranjeze.

Doamnă maghiară, intelectuală, sinceră, serioasă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn maghiar, serios, inteligent, antialcoolic, peste 69 ani, cu calități similare și vârsta apropiată, din Tg-Mureș. Neserioșii să se abțină. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Égi csillagok 2009.

Brunetă, înaltă, frumoasă, doresc să cunosc o domnișoară sau doamnă pentru prietenie, relații intime. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Sisy/Bis.

Doamnă independentă, văduvă, brunetă, siluetă, în pensie anticipată, fără vicii, curată, corectă, cu studii, aștept un domn în caz se potrivire și simpatie, nefumător, antialcoolic, curat, cinstit, blând, independent, liniștit, în jur la 60 ani, în locuința mea. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Várlak/Bis/40.

Doamnă maghiară, 49/178, cu situație bună, doresc să cunosc un domn până la 60 ani, pentru o prietenie îndelungată, sau mai mult. Dacă considerați că aveți gânduri serioase, lăsați o scrisoare la redacție, pentru cod Tavaszi rózsa/Bis.

Tânără, 26/170/50, frumoasă ca o păpușă, cu suflet bun, serioasă, gospodină, harnică, fără obligații, elegantă, iubitoare, curată, doresc o relație de viitor, căsătorie, familie, cu un bărbat între 27-40 ani, serios, chipeș, om de afaceri, cu firmă, care-și dorește o soție frumoasă. Dacă poți oferi o viață bună, vrei familie, ești fără chelie, păr grizonat, te aștept. Să-mi scrie numai bărbații care corespund, aventurierii și neserioșii să nu se obosească. Aștept scrisori cu număr de telefon și poză la redacție, pentru cod Linda girl.

Doamnă maghiară, serioasă, pedantă, singură, peste 50 ani, drăguță, caut pentru prietenie un domn serios, cu vârsta apropiată, antialcoolic, pedant și singur. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Csak őszintén.

Doamnă maghiară, doresc să cunosc un domn între 38-45 ani, penru o prietenie de lungă durată. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Mérleg/Bis/35. Nu accept mesaje la rubrica "Mesaje".

Doamnă maghiară, 41/165/60, sinceră, văduvă, doresc să cunosc un domn cu aspect fizic plăcut, sincer, curat, pentru prietenie. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Vanessa.

Ardeleancă, văduvă, brunetă, 64 ani, șoferiță, simpatică, stare materială bună, pensionară, fără obligații, caut prieten cu mașină, cu un scop comun, iubesc oamenii buni, drepți și cu simțul umorului, finuț, cu barbă și toate păcatele lumii, doar să fie simpatic și până la 70 ani. Eu arăt foarte bine, iubesc casa și florile. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Ani pierduți.

Doamnă singură, independentă, fără obligații, serioasă, realizată, aspect fizic plăcut, credincioasă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn serios, între 60-69 ani, fără vicii, pentru o prietenie de lungă durată sau mai mult. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod Singurătatea/Bis.

Doresc să cunosc un domn maghiar, sincer, realizat socio-profesional, care are nevoie de dragoste, tandrețe și să-i poarte de grijă o doamnă de vârsta a II-a, 168/74, stare materială mai mult decât bună, liberă și independentă. Aventurierii și materialiștii să se abțină. Aștept scrisori cu detalii și număr de telefon la OP 9 CP 917, cod Boldog otthon. Nu ridic corespondența de la redacție.

Doamnă de 53/167/74, bilingvă, realizată socio-profesional, aspect fizic plăcut, modernă, caracter sincer, realistă, fire puțin romantică, doresc să cunosc un domn cu calități similare, vârsta apropiată, care are nevoie de iubire, tandrețe și de o relație serioasă. Aștept scrisori cu detalii reale și număr de telefon la redacție, pentru cod Szeretet és kitartás.

Pensionar, văduv, 68/180/80, stare materială bună, doresc să cunosc o doamnă văduvă cu vârsta apropiată, pentru a ne trăi restul zilelor împreună. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Berbec/Bis/2.

Domn divorțat, situație materială foarte bună, 48/170/70, aspect tineresc, serios, fără vicii, caut o doamnă până la 42 ani, siluetă, fără prea mari obligații, cu calități similare, pentru o relație foarte serioasă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Primăvară timpurie/Bis.

Domn divorțat, situație materială foarte bună, 48/170/70, cu un caracter bun, fără vicii, caut o doamnă până la 44 ani, chiar și săracă, fără prea mari obligații, siluetă, cu suflet bun, pentru o intenție foarte serioasă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Sandu.

Domn maghiar, pensionar, 62 ani, singur, cu gospodărie în provincie, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, din Tg-Mureș, pentru o relație serioasă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Tavasz/Bis/21.

Căsătorit, bilingv, nefumător, antialcoolic, cu defecte omenești, 45/175, caut amantă pentru relații intime sau poate mai mult. Sunt discret și cu bun simț. Aștept mesaje la adresa de e-mail: amor44x@yahoo.com.

Bărbat căsătorit caut prietenă cu care să împărtășesc ce nu am în căsnicie. Am 48 ani, statură mijlocie și sunt un tip elevat. Aștept mesaje la adresa de e-mail: emilioroua@yahoo.com.

Domn prezentabil, 56/184/98, doresc prietenia unei doamne neintereasă material, care se simte singură, indiferent de starea civilă. Doresc discreție reciprocă și sinceritate. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 432.

Domn văduv, trecut de 70 ani (nu-mi arăt vârsta), antialcoolic, corect, ordonat, de cuvânt, fără obligații, din Tg-Mureș, cu apartament 3 camere, doresc să cunosc o doamnă singură, fără obligații, serioasă și cinstită. Vreau să scap de singurătatea de care m-am săturat. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Laleaua 200.

Domn maghiar, 36/175/65, cu loc de muncă stabil, cu un băiețel, mașină, doresc să cunosc o doamnă pentru căsătorie. Nu doresc aventură. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Skorpió/Bis/13.

Domn maghiar, 32/175/65, loc de muncă stabil, mașină, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară pentru căsătorie. Aștept scrisori la redacție sau mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Skoda/Bis/33.

Tânăr, 38/180/75, cu studii superioare, drăguț, simpatic, serios, căruia îi place tot ce-i frumos, doresc cunoștință cu domnișoare sau doamne până la 32 ani, pentru o prietenie sinceră, căsătorie. Aștept mesaje la adresa de e-mail: albertlucian@yahoo.co.uk.

Bărbat brunet, cu mustață, 45/175/75, căsătorit, doresc să cunosc o doamnă divorțată sau nu, pentru prietenie și dragoste. Dacă te simți neglijată și neiubită, te rog apelează până mai este timp, pentru că viața trece și o să-ți pară rău. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Monotonia ne macină.

Domn maghiar, prezentabil, simpatic, 54/176/78, doresc să cunosc o doamnă simpatică, cinstită, pentru o prietenie îndelungată sau mai mult. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Tavaszi rózsa.

Domn divorțat de 3 ani, serios, 58/166/78, cinstit, corect, ordonat, elegant, fire deschică și veselă, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă cu calități similare, pentru prietenie, căsătorie. Exlus fumătoarele, alcoolicele și blondele. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Rac/Bis/49.

Tânăr maghiar, 24 ani, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară pentru prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Tânăr 240.

Domn maghiar, fără obligații, 58 ani, discret, curat, fumător, caut o prietenă între 45-55 ani, fără kilograme în plus și fără prejudecăți, pentru a petrece clipe frumoase, relații intime. Să-i placă viața și alte lucruri deosebite. Aștept scrisori cu mici detalii, de la doamne cu calități similare la redacție, pentru cod Pusy.

Caut o legătură de lungă durată, de prietenie și relații intime cu o doamnă sinceră, fără prejudecăți, care nu ascunde sentimentele pe plan intim, curată, discretă, fără kilograme în plus. Eu domn independent, 58 ani, înțelegător, curat, discret, respectuos. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Álmok/Bis.

Domn, 36/180/78, foarte atrăgător, fizic atletic, educat, elegant, antialcoolic, serviciul stabil, stare materială bună, mașină, doresc să cunosc pentru o relație de prietenie sinceră și frumoasă o fată mai în etate sau o doamnă (eventual divorțată), româncă sau maghiară, de la țară sau oraș, 35-45 ani, modestă, îngrijită, drăguță, sinceră, educată, fără kilograme în plus, pentru o relație de încredere, pură și fără minciuni. Dacă te va interesa acest anunț, lasă-mi o scrisoare la redacție, pentru cod Marius/Bis/36.

Domn maghiar, 38/181/80, fără obligații, necăsătorit, prezentabil, serios, doresc să cunosc o domnișoară sau doamnă de 30-37 ani, pentru o prietenie de lungă durată sau mai mult, căsătorie. Nu doresc aventură. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Lila akác/Bis/6.

Domn maghiar, singur, văduv, independent, cu gospodărie în provincie, doresc să cunosc o doamnă cu calități similare, pentru alungarea singurătății și a petrece restul vieții împreună. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Egyedül ünnepeltem.

Domn în pensie de boală, 57/173/73, brunet, cu ochelari, iubitor de natură, cu chef de viață, dor de a iubi, cu o fată în Mureș și un băiat neînsurat, cu mine la țară, doresc să cunosc o doamnă gospodină, maghiară, cu vârsta apropiată, care s-a plictisit de singurătate și dorește să aibă lângă ea un domn serios, pentru a locui împreună la mine. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Hû az Úr.

Doresc să găsesc o parteneră, fată, prietenă Bi, pentru împlinirea fanteziilor, prietenie. Aștept mesaje la adresa de e-mail: boy_elegant@hotmail.com.

Tânăr, 30/172/80, maghiar, caut tânără între 25-30 ani, de naționalitate maghiară, pentru o relație serioasă. Rog seriozitate. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Flowers life.

Domn, 55/185/85, alură sportivă, studii superioare, fără vicii majore, doresc cunoștință cu o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, din Tg-Mureș, pentru căsătorie. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Vivaldi/Bis/2.

Tânăr, 35/178/71, prezentabil, cu bunele maniere, aspect fizic plăcut, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară din Tg-Mureș, chiar și căsătorită, pentru o relație discretă în doi. Dacă ești fără prejudecăți, curată, fără kilograme în plus, cu aspect fizic plăcut, lasă-mi un număr de telefon la adresa de e-mail: radudanov@gmail.com.

Domn, 38/179/73, aspect fizic plăcut, îngrijit, caut o doamnă sau domnișoară subțirică, frumoasă din toate punctele de vedere, pentru o relație de lungă durată. Dacă ești o persoană de încredere, directă, lasă-mi un mesaj cu numărul tău de telefon la adresa de e-mail: free2008@k.ro.

Domn de vârstă și înălțime medie, discret, cu caracter, caut amantă. Aștept mesaje la adresa de e-mail: cristi_toma65z@yahoo.com.

Cetățean german de origine din Ardeal, doresc să cunosc o doamnă maghiară sau româncă, pentru căsătorie și de a avea un copil împreună. Eu 55/178, nu-mi arăt vârsta, situație materială foarte bună, fără obligații. Tu maxim 39 ani, curată, cinstită și gospodină. Rog a se adresa numai doamnelor care au intenții serioase de căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Marius/Bis/6.

Tânăr, 28/180/65, șaten, creț, nefumător, antialcoolic, sincer, serios, cu loc de muncă, doresc să cunosc o domnișoară frumoasă, între 18-30 ani, pentru o relație de lungă durată. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon, pentru cod Speranță/Bis/25 sau mesaje la adresa de e-mail: romanticul25@yahoo.com. Neserioasele rog să se abțină.

Tânăr, 28 ani, corp atletic, păr castaniu, tuns scurt, ochi albaștri, fără obligații, ofer companie și clipe plăcute doamnelor și domnișoarelor drăguțe și generoase. Sunt foarte discret și curat. Aștept mesaje la adresa de e-mail: satisfacfemei@yahoo.com.

Vino în calea vieții mele și am să te fac cea mai fericită feieme din lume. Eu 43/74/80, sincer, romantic, aspect fizic plăcut, antialcoolic, nefumător, necăsătorit, doresc să cunosc o femeie sinceră, romantică, cu sau fără obligații, pentru prietenie, căsătorie. Nu doresc aventură, rog seriozitate. Aștept scrisori la OP 1 CP 73 Tg-Mureș sau mesaje la adresa de e-mail: viotravel@yahoo.com.

Tânăr, 32/177/79, drăguț dar dezamăgit în dragoste, doresc să cunosc o domnișoară drăguță, cu studii. Știu și am posibilități de a te face fericită. Rog seriozitate. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Singur/Bis/11.

Domn, 49/174/69, un om foarte bun și înțelegător, nu sunt gelos, antialcoolic, caut o domnișoară sau doamnă până la 43 ani, înaltă, fără kilograme în plus. Poți fi și săracă, nu contează, doar să locuieși la mine, la Reghin. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 1960/Bis/1.

Mă adresez mai ales fetelor tinere, dar și doamnelor. Am 40 ani și vreau să recuperez tot ce am pierdut până acum în viață. Te rog caută-mă. Vreau o persoană cu o gândire realistă și modernă despre viață. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod S.O.S/Bis/8.

Dacă ești amuzantă, spontană, serioasă și dorești cunoștință cu un tânăr de 29 ani pentru o relație de durată, lasă-mi o scrisoare la redacție pentru cod Dante sau mesaje la adresa de e-mail: pierrodecruz@clix.pt.

Tânăr frumos, serios, cu situație materială adecvată, 28 ani, caut tânără frumoasă cu principii morale. Aștept mesaje la adresa de e-mail: berlinstrassecode@yahoo.com.

Doresc să cunosc o doamnă serioasă, iubitoare. Sunt singur, 46/174/68. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod L.D.M.

Domn văduv, 64 ani, cu un mic handicap, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, pentru o relație de prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 45 Mai.

Tânăr, drăguț, atrăgător, sunt în căutarea unei doamne care nu a avut parte de plăceri imense de mult timp, parteneră pentru relații intime, între 35-40 ani. Eu sunt puțin mai tânăr, dar fac față. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Daddy Bibicu.

Doresc cunoștință cu o doamnă sinceră, eventual și cu un copil, simpatică sau o fată mai în etate, fire liniștită, între 45-55 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect și încredere reciprocă. Sunt un domn înalt, prezentabil, fără oblogații, cu situație materială bună. Se asigură moștenire. Aștept oferte serioase cu număr de telefon la adresa OP 7, CP 710, Tg-Mureș. cod Pace, sau la redacție pentru cod Pace/Bis.

Domn văduv, singur, fără obligații, 62/178/90, doresc să cunosc o doamnă singură, fără obligații, până la 57 ani, pentru o relație sinceră și de lungă durată. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Februarie/Bis/47.

Bărbat maghiar, 53/176/86, din Tg-Mureș, divorțat, singur, fără obligații, sincer, serios, curat, ordonat, antialcoolic, caut o doamnă maghiară de 50-53 ani, din Tg-Mureș, singură sau văduvă, sinceră, serioasă, fără obligații, cu loc de muncă, pentru prietenie sau mai mult. Exclus fumătoarele, alcoolicele și materialistele. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Egy őszinte férfi. Vă mulțumesc anticipat.

Doresc cunoștința unei doamne maghiare, până la 53 ani, nu neapărat frumoasă și elegantă dar siluetă, singură, fără obligații, nematerialistă, sinceră, serioasă, cu loc de muncă. Te caut pentru prietenie sau mai mult. Eu domn maghiar, din Tg-Mureș, 53 ani, singur, serios, sincer, antialcoolic. Detalii când ne vom cunoaște. Dacă corespunzi cerințelor, caută-mă. Exclus fumătoarele și alcoolicele. Aștept scrisori cu detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Légy hûséges és őszinte.

Domn divorțat, 52/162/61, antialcoolic, aspect fizic plăcut, fără obligații, cu apartament în Tg-Mureș, doresc să cunosc o doamnă cu calități asemănătoare. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Palas 52.

Tânăr, 32/182/85, îmi caut jumătatea, să fie brunețică, divorțată sau necăsătorită, simpatică, iubitoare, sinceră și fidelă. Poți avea și copii, nu este o problemă. Toate aceste calități ți-le ofer și eu, totul depinde de tine, destinul este o surpriză. Neserioasele rog să nu se deranjeze. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Spania 10.

Gigolo, 31/180/75, ofer plăceri de neuitat doamnelor și domnișoarelor între 20-50 ani, cu aspect fizic plăcut. Cer și ofer discreție și seriozitate totală. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 433.

Tânăr, 24 ani, nefumător, sincer, antialcoolic, cu loc de muncă, doresc să cunosc o domnișoară între 18-30 ani, pentru o relație de lungă durată, prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Tânăr 240.

Bărbat divorțat, maghiar, 43/177/82, cu studii medii, corp atletic, simpatic, serios, brunet, cu loc de muncă stabil, caut o femeie cu calități similare, iar în caz de înțelegere și simpatie reciprocă vreau căsătorie. Nu vreau aventură. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod Kék ibolya/Bis/2.

Tânăr maghiar, 38/175/80, antialcoolic, nefumător, credincios, cu locuință proprie, caut tânără credincioasă pentru prietenie sau căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Rád gondolok/Bis/6.

Pensionar, 172/68, cu locuință, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă de 50-60 ani, fără kilograme în plus, cu calități similare, fără obligații. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod Felix/Bis.

Domn maghiar, văduv, de vârsta a III-a, cu domiciliul în Tg-Mureș, nefumător, antialcoolic, pregătire medie, fără obligații, doresc să cunosc o doamnă maghiară, în jur la 70 ani, cu calități similare, cinstită și serioasă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Őszinte 2009.

Român, ortodox, pensionar, văduv, nefumător, antialcoolic, păr șaten, serios, cu mașină, îmi place natura, plimbările și tot ce este frumos, 71/162/72, doresc să cunosc o doamnă gospodină, simpatică, indiferent de naționalitate, cu locuință dacă se poate, fără obligații mari. Doresc o prietenie de lungă durată sau mai mult. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Balanță/Bis/15.

Tânăr, 37/162/68, șaten, ochi căprui, fără obligații, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o tânără cu vârsta apropiată pentru prietenie, căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Teo 46.

Domn maghiar, 56/165/60, serios, cinstit, liber, iubitor de natură, sincer, doresc să cunosc o femeie cu calități asemănătoare. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Edy 2009.

Domn maghiar, divorțat, 39/165/70, dezamăgit, cu suflet rănit, familist, iubitor de copii, loc de muncă stabil și obligații, doresc o relație serioasă cu o domnișoară sau doamnă maghiară, suplă, modestă, pentru a fi împreună la bine și la greu. Dacă ai între 30-40 ani și nu cauți aventură, caută-mă. Neserioasele nu reprezintă interes. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Vizöntő 70/Bis.

Tânăr, 31/176/75, viril, antialcoolic, nefumător, brunet, ochi căprui, aspect fizic plăcut, serios, cu un venit stabil, divorțat, cu un copil la fosta soție, doresc să cunosc o femeie drăguță, poate fi și de la țară, pentru o relație de lungă durată iar în caz de simpatie, căsătorie. Neseriosele să nu mă deranjeze. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Gud 69.

Domn, 62/164/52, fără obligații, singur, cu locuință la țară, caut o doamnă pentru prietenie sau mai mult. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Flash 385. Te aștept cu mult drag, cu brațele deschise, oricând.

Tânăr maghiar, 37/181/80, necăsătorit, nefumător, cu principii morale, îmi caut jumătatea în persoana unei domnișoare, doamne de 25-35 ani. Mă interesează foarte mult frumusețea interioară și să ai ochi căprui dacă se poate. Aștept scrisori cu număr de telefon și poză recentă la redacție, pentru cod Suflet pereche/Bis/4.

Domn român, 53/182/95, simpatic, cult, manierat, cu stare materială bună, fără obligații, doresc cunoștință cu o doamnă până la 50 ani, pentru prietenie sau mai mult. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Ianiss.

Doresc să-mi fii alături pentru tot restul vieții, doamnă în jur la 55/160 și cu dorința de a locui la țară. Eu nu am obligații și nici pretenții. Dacă ești hotărâtă și o idealistă, caută-mă. Nu vei regreta. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod V 009.

Domn, 35 ani, simpatic, curat, pedant, fără kilograme în plus, situație materială bună, doresc o relație discretă și reciproc avantajoasă cu o tânără frumoasă, curată, fără kilograme în plus, elegantă, pedantă, fără prejudecăți, neapărat discretă și fidelă unei singure relații, în afară cea pe care posibil o are. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Discreție și respect/Bis/1. Nu ridic corespondența de la redacție.

Tânăr maghiar, 30/170/80, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară între 28-30 ani, pentru o relație serioasă, de lungă durată sau mai mult. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Flowers life.

Domn maghiar, independent, fără obligații, 49/172/75, caut doamnă, siluetă, inteligentă, cu vârsta apropiată, pentru căsătorie. Aștept mesaje la adresa de e-mail: kerekes.janos@yahoo.com.

Domn divorțat, din Reghin, caut doamnă de maxim 45 ani, drăguță, minionă, pentru prietenie, Eu 52/170/60. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Scorpion 56/Bis.

Bărbați

Pensionar, văduv, 68/180/80, stare materială bună, doresc să cunosc o doamnă văduvă cu vârsta apropiată, pentru a ne trăi restul zilelor împreună. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Berbec/Bis/2.

Domn divorțat, situație materială foarte bună, 48/170/70, aspect tineresc, serios, fără vicii, caut o doamnă până la 42 ani, siluetă, fără prea mari obligații, cu calități similare, pentru o relație foarte serioasă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Primăvară timpurie/Bis.

Domn divorțat, situație materială foarte bună, 48/170/70, cu un caracter bun, fără vicii, caut o doamnă până la 44 ani, chiar și săracă, fără prea mari obligații, siluetă, cu suflet bun, pentru o intenție foarte serioasă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Sandu.

Domn maghiar, pensionar, 62 ani, singur, cu gospodărie în provincie, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, din Tg-Mureș, pentru o relație serioasă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Tavasz/Bis/21.

Căsătorit, bilingv, nefumător, antialcoolic, cu defecte omenești, 45/175, caut amantă pentru relații intime sau poate mai mult. Sunt discret și cu bun simț. Aștept mesaje la adresa de e-mail: amor44x@yahoo.com.

Bărbat căsătorit caut prietenă cu care să împărtășesc ce nu am în căsnicie. Am 48 ani, statură mijlocie și sunt un tip elevat. Aștept mesaje la adresa de e-mail: emilioroua@yahoo.com.

Domn prezentabil, 56/184/98, doresc prietenia unei doamne neintereasă material, care se simte singură, indiferent de starea civilă. Doresc discreție reciprocă și sinceritate. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 432.

Domn văduv, trecut de 70 ani (nu-mi arăt vârsta), antialcoolic, corect, ordonat, de cuvânt, fără obligații, din Tg-Mureș, cu apartament 3 camere, doresc să cunosc o doamnă singură, fără obligații, serioasă și cinstită. Vreau să scap de singurătatea de care m-am săturat. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Laleaua 200.

Domn maghiar, 36/175/65, cu loc de muncă stabil, cu un băiețel, mașină, doresc să cunosc o doamnă pentru căsătorie. Nu doresc aventură. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Skorpió/Bis/13.

Domn maghiar, 32/175/65, loc de muncă stabil, mașină, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară pentru căsătorie. Aștept scrisori la redacție sau mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Skoda/Bis/33.

Tânăr, 38/180/75, cu studii superioare, drăguț, simpatic, serios, căruia îi place tot ce-i frumos, doresc cunoștință cu domnișoare sau doamne până la 32 ani, pentru o prietenie sinceră, căsătorie. Aștept mesaje la adresa de e-mail: albertlucian@yahoo.co.uk.

Bărbat brunet, cu mustață, 45/175/75, căsătorit, doresc să cunosc o doamnă divorțată sau nu, pentru prietenie și dragoste. Dacă te simți neglijată și neiubită, te rog apelează până mai este timp, pentru că viața trece și o să-ți pară rău. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Monotonia ne macină.

Domn maghiar, prezentabil, simpatic, 54/176/78, doresc să cunosc o doamnă simpatică, cinstită, pentru o prietenie îndelungată sau mai mult. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Tavaszi rózsa.

Domn divorțat de 3 ani, serios, 58/166/78, cinstit, corect, ordonat, elegant, fire deschică și veselă, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă cu calități similare, pentru prietenie, căsătorie. Exlus fumătoarele, alcoolicele și blondele. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Rac/Bis/49.

Tânăr maghiar, 24 ani, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară pentru prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Tânăr 240.

Domn maghiar, fără obligații, 58 ani, discret, curat, fumător, caut o prietenă între 45-55 ani, fără kilograme în plus și fără prejudecăți, pentru a petrece clipe frumoase, relații intime. Să-i placă viața și alte lucruri deosebite. Aștept scrisori cu mici detalii, de la doamne cu calități similare la redacție, pentru cod Pusy.

Caut o legătură de lungă durată, de prietenie și relații intime cu o doamnă sinceră, fără prejudecăți, care nu ascunde sentimentele pe plan intim, curată, discretă, fără kilograme în plus. Eu domn independent, 58 ani, înțelegător, curat, discret, respectuos. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Álmok/Bis.

Domn, 36/180/78, foarte atrăgător, fizic atletic, educat, elegant, antialcoolic, serviciul stabil, stare materială bună, mașină, doresc să cunosc pentru o relație de prietenie sinceră și frumoasă o fată mai în etate sau o doamnă (eventual divorțată), româncă sau maghiară, de la țară sau oraș, 35-45 ani, modestă, îngrijită, drăguță, sinceră, educată, fără kilograme în plus, pentru o relație de încredere, pură și fără minciuni. Dacă te va interesa acest anunț, lasă-mi o scrisoare la redacție, pentru cod Marius/Bis/36.

Domn maghiar, 38/181/80, fără obligații, necăsătorit, prezentabil, serios, doresc să cunosc o domnișoară sau doamnă de 30-37 ani, pentru o prietenie de lungă durată sau mai mult, căsătorie. Nu doresc aventură. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Lila akác/Bis/6.

Domn maghiar, singur, văduv, independent, cu gospodărie în provincie, doresc să cunosc o doamnă cu calități similare, pentru alungarea singurătății și a petrece restul vieții împreună. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Egyedül ünnepeltem.

Domn în pensie de boală, 57/173/73, brunet, cu ochelari, iubitor de natură, cu chef de viață, dor de a iubi, cu o fată în Mureș și un băiat neînsurat, cu mine la țară, doresc să cunosc o doamnă gospodină, maghiară, cu vârsta apropiată, care s-a plictisit de singurătate și dorește să aibă lângă ea un domn serios, pentru a locui împreună la mine. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Hû az Úr.

Doresc să găsesc o parteneră, fată, prietenă Bi, pentru împlinirea fanteziilor, prietenie. Aștept mesaje la adresa de e-mail: boy_elegant@hotmail.com.

Tânăr, 30/172/80, maghiar, caut tânără între 25-30 ani, de naționalitate maghiară, pentru o relație serioasă. Rog seriozitate. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Flowers life.

Domn, 55/185/85, alură sportivă, studii superioare, fără vicii majore, doresc cunoștință cu o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, din Tg-Mureș, pentru căsătorie. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Vivaldi/Bis/2.

Tânăr, 35/178/71, prezentabil, cu bunele maniere, aspect fizic plăcut, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară din Tg-Mureș, chiar și căsătorită, pentru o relație discretă în doi. Dacă ești fără prejudecăți, curată, fără kilograme în plus, cu aspect fizic plăcut, lasă-mi un număr de telefon la adresa de e-mail: radudanov@gmail.com.

Domn, 38/179/73, aspect fizic plăcut, îngrijit, caut o doamnă sau domnișoară subțirică, frumoasă din toate punctele de vedere, pentru o relație de lungă durată. Dacă ești o persoană de încredere, directă, lasă-mi un mesaj cu numărul tău de telefon la adresa de e-mail: free2008@k.ro.

Domn de vârstă și înălțime medie, discret, cu caracter, caut amantă. Aștept mesaje la adresa de e-mail: cristi_toma65z@yahoo.com.

Cetățean german de origine din Ardeal, doresc să cunosc o doamnă maghiară sau româncă, pentru căsătorie și de a avea un copil împreună. Eu 55/178, nu-mi arăt vârsta, situație materială foarte bună, fără obligații. Tu maxim 39 ani, curată, cinstită și gospodină. Rog a se adresa numai doamnelor care au intenții serioase de căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Marius/Bis/6.

Tânăr, 28/180/65, șaten, creț, nefumător, antialcoolic, sincer, serios, cu loc de muncă, doresc să cunosc o domnișoară frumoasă, între 18-30 ani, pentru o relație de lungă durată. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon, pentru cod Speranță/Bis/25 sau mesaje la adresa de e-mail: romanticul25@yahoo.com. Neserioasele rog să se abțină.

Tânăr, 28 ani, corp atletic, păr castaniu, tuns scurt, ochi albaștri, fără obligații, ofer companie și clipe plăcute doamnelor și domnișoarelor drăguțe și generoase. Sunt foarte discret și curat. Aștept mesaje la adresa de e-mail: satisfacfemei@yahoo.com.

Vino în calea vieții mele și am să te fac cea mai fericită feieme din lume. Eu 43/74/80, sincer, romantic, aspect fizic plăcut, antialcoolic, nefumător, necăsătorit, doresc să cunosc o femeie sinceră, romantică, cu sau fără obligații, pentru prietenie, căsătorie. Nu doresc aventură, rog seriozitate. Aștept scrisori la OP 1 CP 73 Tg-Mureș sau mesaje la adresa de e-mail: viotravel@yahoo.com.

Tânăr, 32/177/79, drăguț dar dezamăgit în dragoste, doresc să cunosc o domnișoară drăguță, cu studii. Știu și am posibilități de a te face fericită. Rog seriozitate. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Singur/Bis/11.

Domn, 49/174/69, un om foarte bun și înțelegător, nu sunt gelos, antialcoolic, caut o domnișoară sau doamnă până la 43 ani, înaltă, fără kilograme în plus. Poți fi și săracă, nu contează, doar să locuieși la mine, la Reghin. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 1960/Bis/1.

Mă adresez mai ales fetelor tinere, dar și doamnelor. Am 40 ani și vreau să recuperez tot ce am pierdut până acum în viață. Te rog caută-mă. Vreau o persoană cu o gândire realistă și modernă despre viață. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod S.O.S/Bis/8.

Dacă ești amuzantă, spontană, serioasă și dorești cunoștință cu un tânăr de 29 ani pentru o relație de durată, lasă-mi o scrisoare la redacție pentru cod Dante sau mesaje la adresa de e-mail: pierrodecruz@clix.pt.

Tânăr frumos, serios, cu situație materială adecvată, 28 ani, caut tânără frumoasă cu principii morale. Aștept mesaje la adresa de e-mail: berlinstrassecode@yahoo.com.

Doresc să cunosc o doamnă serioasă, iubitoare. Sunt singur, 46/174/68. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod L.D.M.

Domn văduv, 64 ani, cu un mic handicap, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, pentru o relație de prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 45 Mai.

Tânăr, drăguț, atrăgător, sunt în căutarea unei doamne care nu a avut parte de plăceri imense de mult timp, parteneră pentru relații intime, între 35-40 ani. Eu sunt puțin mai tânăr, dar fac față. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Daddy Bibicu.

Doresc cunoștință cu o doamnă sinceră, eventual și cu un copil, simpatică sau o fată mai în etate, fire liniștită, între 45-55 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect și încredere reciprocă. Sunt un domn înalt, prezentabil, fără oblogații, cu situație materială bună. Se asigură moștenire. Aștept oferte serioase cu număr de telefon la adresa OP 7, CP 710, Tg-Mureș. cod Pace, sau la redacție pentru cod Pace/Bis.

Domn văduv, singur, fără obligații, 62/178/90, doresc să cunosc o doamnă singură, fără obligații, până la 57 ani, pentru o relație sinceră și de lungă durată. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Februarie/Bis/47.

Bărbat maghiar, 53/176/86, din Tg-Mureș, divorțat, singur, fără obligații, sincer, serios, curat, ordonat, antialcoolic, caut o doamnă maghiară de 50-53 ani, din Tg-Mureș, singură sau văduvă, sinceră, serioasă, fără obligații, cu loc de muncă, pentru prietenie sau mai mult. Exclus fumătoarele, alcoolicele și materialistele. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Egy őszinte férfi. Vă mulțumesc anticipat.

Doresc cunoștința unei doamne maghiare, până la 53 ani, nu neapărat frumoasă și elegantă dar siluetă, singură, fără obligații, nematerialistă, sinceră, serioasă, cu loc de muncă. Te caut pentru prietenie sau mai mult. Eu domn maghiar, din Tg-Mureș, 53 ani, singur, serios, sincer, antialcoolic. Detalii când ne vom cunoaște. Dacă corespunzi cerințelor, caută-mă. Exclus fumătoarele și alcoolicele. Aștept scrisori cu detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Légy hûséges és őszinte.

Domn divorțat, 52/162/61, antialcoolic, aspect fizic plăcut, fără obligații, cu apartament în Tg-Mureș, doresc să cunosc o doamnă cu calități asemănătoare. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Palas 52.

Tânăr, 32/182/85, îmi caut jumătatea, să fie brunețică, divorțată sau necăsătorită, simpatică, iubitoare, sinceră și fidelă. Poți avea și copii, nu este o problemă. Toate aceste calități ți-le ofer și eu, totul depinde de tine, destinul este o surpriză. Neserioasele rog să nu se deranjeze. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Spania 10.

Gigolo, 31/180/75, ofer plăceri de neuitat doamnelor și domnișoarelor între 20-50 ani, cu aspect fizic plăcut. Cer și ofer discreție și seriozitate totală. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 433.

Tânăr, 24 ani, nefumător, sincer, antialcoolic, cu loc de muncă, doresc să cunosc o domnișoară între 18-30 ani, pentru o relație de lungă durată, prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Tânăr 240.

Bărbat divorțat, maghiar, 43/177/82, cu studii medii, corp atletic, simpatic, serios, brunet, cu loc de muncă stabil, caut o femeie cu calități similare, iar în caz de înțelegere și simpatie reciprocă vreau căsătorie. Nu vreau aventură. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod Kék ibolya/Bis/2.

Tânăr maghiar, 38/175/80, antialcoolic, nefumător, credincios, cu locuință proprie, caut tânără credincioasă pentru prietenie sau căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Rád gondolok/Bis/6.

Pensionar, 172/68, cu locuință, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă de 50-60 ani, fără kilograme în plus, cu calități similare, fără obligații. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod Felix/Bis.

Domn maghiar, văduv, de vârsta a III-a, cu domiciliul în Tg-Mureș, nefumător, antialcoolic, pregătire medie, fără obligații, doresc să cunosc o doamnă maghiară, în jur la 70 ani, cu calități similare, cinstită și serioasă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Őszinte 2009.

Român, ortodox, pensionar, văduv, nefumător, antialcoolic, păr șaten, serios, cu mașină, îmi place natura, plimbările și tot ce este frumos, 71/162/72, doresc să cunosc o doamnă gospodină, simpatică, indiferent de naționalitate, cu locuință dacă se poate, fără obligații mari. Doresc o prietenie de lungă durată sau mai mult. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Balanță/Bis/15.

Tânăr, 37/162/68, șaten, ochi căprui, fără obligații, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o tânără cu vârsta apropiată pentru prietenie, căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Teo 46.

Domn maghiar, 56/165/60, serios, cinstit, liber, iubitor de natură, sincer, doresc să cunosc o femeie cu calități asemănătoare. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Edy 2009.

Domn maghiar, divorțat, 39/165/70, dezamăgit, cu suflet rănit, familist, iubitor de copii, loc de muncă stabil și obligații, doresc o relație serioasă cu o domnișoară sau doamnă maghiară, suplă, modestă, pentru a fi împreună la bine și la greu. Dacă ai între 30-40 ani și nu cauți aventură, caută-mă. Neserioasele nu reprezintă interes. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Vizöntő 70/Bis.

Tânăr, 31/176/75, viril, antialcoolic, nefumător, brunet, ochi căprui, aspect fizic plăcut, serios, cu un venit stabil, divorțat, cu un copil la fosta soție, doresc să cunosc o femeie drăguță, poate fi și de la țară, pentru o relație de lungă durată iar în caz de simpatie, căsătorie. Neseriosele să nu mă deranjeze. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Gud 69.

Domn, 62/164/52, fără obligații, singur, cu locuință la țară, caut o doamnă pentru prietenie sau mai mult. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Flash 385. Te aștept cu mult drag, cu brațele deschise, oricând.

Tânăr maghiar, 37/181/80, necăsătorit, nefumător, cu principii morale, îmi caut jumătatea în persoana unei domnișoare, doamne de 25-35 ani. Mă interesează foarte mult frumusețea interioară și să ai ochi căprui dacă se poate. Aștept scrisori cu număr de telefon și poză recentă la redacție, pentru cod Suflet pereche/Bis/4.

Domn român, 53/182/95, simpatic, cult, manierat, cu stare materială bună, fără obligații, doresc cunoștință cu o doamnă până la 50 ani, pentru prietenie sau mai mult. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Ianiss.

Doresc să-mi fii alături pentru tot restul vieții, doamnă în jur la 55/160 și cu dorința de a locui la țară. Eu nu am obligații și nici pretenții. Dacă ești hotărâtă și o idealistă, caută-mă. Nu vei regreta. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod V 009.

Domn, 35 ani, simpatic, curat, pedant, fără kilograme în plus, situație materială bună, doresc o relație discretă și reciproc avantajoasă cu o tânără frumoasă, curată, fără kilograme în plus, elegantă, pedantă, fără prejudecăți, neapărat discretă și fidelă unei singure relații, în afară cea pe care posibil o are. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Discreție și respect/Bis/1. Nu ridic corespondența de la redacție.

Tânăr maghiar, 30/170/80, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară între 28-30 ani, pentru o relație serioasă, de lungă durată sau mai mult. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Flowers life.

Domn maghiar, independent, fără obligații, 49/172/75, caut doamnă, siluetă, inteligentă, cu vârsta apropiată, pentru căsătorie. Aștept mesaje la adresa de e-mail: kerekes.janos@yahoo.com.

Domn divorțat, din Reghin, caut doamnă de maxim 45 ani, drăguță, minionă, pentru prietenie, Eu 52/170/60. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Scorpion 56/Bis.

Femei

Doamnă româncă, sinceră, corectă, foarte serioasă, singură, fără obligații, 58/155/58, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, educat, cinstit, din Tg-Mureș, pentru o relație de prietenie bazată pe respect și sinceritate, fără aventuri. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod Ica X.

Te caut pe tine bărbat brunet cu mustață, fumător, dar să nu-ți placă prea mult alcoolul, cel mult 55 ani, iubitor de natură, dans, să nu fii Scoprion și gelos, naționalitatea și starea materială nu contează. Eu 48/150/60, divorțată, fără obligații. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Leoaică. Hai să alungăm singurătatea.

Singură, credincioasă, nefumătoare, antialcoolică, deschisă, sinceră, bună la suflet, bună gospodină, aspect plăcut, 61/160/75, doresc să cunosc un domn adevărat, fără minciuni, neafemeiat, cu vârsta apropiată, din Tg-Mureș, pentru o relație frumoasă sau poate căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Fără noroc/Bis/1.

Doamnă maghiară, 53/170/62, singură, doresc să cunosc un domn serios, nefumător, antialcoolic, 48-55 ani, pentru prietenie, căsătorie. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Piros rózsa/Bis/14.

Doamnă româncă, 44/173/89, doresc să cunosc un domn de maxim 55/175/80, pentru prietenie. Apreciez mai mult valorile morale decât cele fizice. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Mara 99.

Doamnă, 50/165/75, doresc din suflet cunoștință cu un domn sincer, liniștit, de încredere, care-și dorește un cămin bazat pe respect și încredere. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", cu întâlniri după ora 17, în zona Corina din Tudor, pentru cod Nem dohányzó. Nu ridic corespondența de la redacție.

Doamnă maghiară, pensionară, 58/170/68, caut prietenia unui domn serios, cu vârsta apropiată, bazată pe sinceritate și respect reciproc. Nu caut aventură, rog seriozitate. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Csendes élet/Bis/4.

Doamnă văduvă, 50/166/67, inteligentă, aspect fizic plăcut, sinceră, doresc să cunosc un domn maghiar, între 46-53 ani, sincer, antialcoolic, iubitor, aspect fizic plăcut, pentru prietenie sau mai mult. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Légy őszinte. Neserioșii să nu mă deranjeze.

Doamnă maghiară, 40 ani, studii medii, doresc să cunosc un bărbat deosebit, cu vârsta apropiată, pentru prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Vicuska.

Doamnă singură, fără obligații, simpatică, drăguță, focoasă, pasională, dornică de viață, sunt în căutarea unui bărbat pentru relații intime de lungă durată, trăite intens. Timpul nu stă pe loc domnilor, încercați. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Cobra/Bis.

Doamnă blondă, 47/160/80, divorțată, cu obligații, locuiesc la țară, doresc să cunosc un domn divorțat sau necăsătorit, sincer, antialcoolic, pentru prietenie. Neserioșii și aventurierii să mă ocolească. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Te aștept de mult/Bis/4.

Blondă, drăguță, 31/171/50, studii superioare, fără obligații, veselă, cu mult bun simț, doresc să cunosc un domn înalt, între 29-40 ani, fără obligații, serios, pentru o relație de lungă durată sau căsătorie. Aștept mesaje cu câteva date personale la adresa de e-mail: rose_princess_06@yahoo.com.

Doamnă româncă, ortodoxă, 54/159/72, aspect fizic plăcut, sensibilă, serioasă, ordonată, situație materială bună, doresc să cunosc un domn cu calități similare, fără vicii, maxim 58 ani, din Tg-Mureș. Să-mi scrie doar cei care corespund situației. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Flori de mai/Bis/2.

Doamnă bilingvă, independentă, simpatică, serioasă, doresc să cunosc un domn prezentabil, fără vicii, între 38-48 ani, pentru o prietenie serioasă. Aștept mesaje la adresa de e-mail: vivymx@yahoo.com.

Doamnă simpatică, româncă, cu defecte și calități, de vârsta a II-a, doresc o relație sinceră de prietenie și mai mult cu un domn matur și stăpân pe el, din zona Tg-Mureș. Aștept scrisori cu număr de telefon și mici detalii la redacție, pentru cod Viață în doi/Bis/2.

Domn divorțat, 50/167/72, doresc să cunosc o doamnă între 43-50 ani, pentru o relație serioasă, căsătorie. Aștept scrisori la redacție pentru cod Nicodin sau mesaje la adresa de e-mail: nicunicodin@yahoo.com.

Ortodoxă, româncă, pensionară, sinceră, curată, deschisă, cu bun simț, drăguță, nefumătoare, 60/160/74, doresc să cunosc un domn cu aceleași calități, cu vârsta apropiată, din Tg-Mureș, pentru o relație de prietenie sau chiar căsătorie, bazată pe respect reciproc și o iubire sinceră. Nu doresc aventură. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Primăvara/Bis/8.

Tânără, 32/170/55, roșcată, fire sensibilă, romantică, doresc să cunosc un tânăr maghiar, nefumător, între 32-38 ani, pentru o relație serioasă. Poate că mă aștepți pe mine. Aștept scrisor la OP 1 CP 181.

Doamnă, 49/165/68, aspect tineresc, fără obligații, veselă, caut prieteni care să mă ajute moral și financiar. Cer și ofer seriozitate. Am loc de întâlnire. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Gina/Bis/2.

Doresc să cunosc un domn maghiar, cu aspect fizic plăcut, antialcoolic, sincer, iubitor, curat, între 47-55 ani, pentru prietenie. Sunt văduvă, aspect fizic plăcut, sinceră, serioasă, curată, de vârsta a II-a, 165/66. Aștept scrisori cu număr de telefon și mici detalii la redacție, pentru cod Kereslek de nem talállak. Neserioșii să nu mă deranjeze.

Doamnă maghiară, intelectuală, sinceră, serioasă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn maghiar, serios, inteligent, antialcoolic, peste 69 ani, cu calități similare și vârsta apropiată, din Tg-Mureș. Neserioșii să se abțină. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Égi csillagok 2009.

Brunetă, înaltă, frumoasă, doresc să cunosc o domnișoară sau doamnă pentru prietenie, relații intime. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Sisy/Bis.

Doamnă independentă, văduvă, brunetă, siluetă, în pensie anticipată, fără vicii, curată, corectă, cu studii, aștept un domn în caz se potrivire și simpatie, nefumător, antialcoolic, curat, cinstit, blând, independent, liniștit, în jur la 60 ani, în locuința mea. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Várlak/Bis/40.

Doamnă maghiară, 49/178, cu situație bună, doresc să cunosc un domn până la 60 ani, pentru o prietenie îndelungată, sau mai mult. Dacă considerați că aveți gânduri serioase, lăsați o scrisoare la redacție, pentru cod Tavaszi rózsa/Bis.

Tânără, 26/170/50, frumoasă ca o păpușă, cu suflet bun, serioasă, gospodină, harnică, fără obligații, elegantă, iubitoare, curată, doresc o relație de viitor, căsătorie, familie, cu un bărbat între 27-40 ani, serios, chipeș, om de afaceri, cu firmă, care-și dorește o soție frumoasă. Dacă poți oferi o viață bună, vrei familie, ești fără chelie, păr grizonat, te aștept. Să-mi scrie numai bărbații care corespund, aventurierii și neserioșii să nu se obosească. Aștept scrisori cu număr de telefon și poză la redacție, pentru cod Linda girl.

Doamnă maghiară, serioasă, pedantă, singură, peste 50 ani, drăguță, caut pentru prietenie un domn serios, cu vârsta apropiată, antialcoolic, pedant și singur. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Csak őszintén.

Doamnă maghiară, doresc să cunosc un domn între 38-45 ani, penru o prietenie de lungă durată. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Mérleg/Bis/35. Nu accept mesaje la rubrica "Mesaje".

Doamnă maghiară, 41/165/60, sinceră, văduvă, doresc să cunosc un domn cu aspect fizic plăcut, sincer, curat, pentru prietenie. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Vanessa.

Ardeleancă, văduvă, brunetă, 64 ani, șoferiță, simpatică, stare materială bună, pensionară, fără obligații, caut prieten cu mașină, cu un scop comun, iubesc oamenii buni, drepți și cu simțul umorului, finuț, cu barbă și toate păcatele lumii, doar să fie simpatic și până la 70 ani. Eu arăt foarte bine, iubesc casa și florile. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Ani pierduți.

Doamnă singură, independentă, fără obligații, serioasă, realizată, aspect fizic plăcut, credincioasă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn serios, între 60-69 ani, fără vicii, pentru o prietenie de lungă durată sau mai mult. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod Singurătatea/Bis.

Doresc să cunosc un domn maghiar, sincer, realizat socio-profesional, care are nevoie de dragoste, tandrețe și să-i poarte de grijă o doamnă de vârsta a II-a, 168/74, stare materială mai mult decât bună, liberă și independentă. Aventurierii și materialiștii să se abțină. Aștept scrisori cu detalii și număr de telefon la OP 9 CP 917, cod Boldog otthon. Nu ridic corespondența de la redacție.

Doamnă de 53/167/74, bilingvă, realizată socio-profesional, aspect fizic plăcut, modernă, caracter sincer, realistă, fire puțin romantică, doresc să cunosc un domn cu calități similare, vârsta apropiată, care are nevoie de iubire, tandrețe și de o relație serioasă. Aștept scrisori cu detalii reale și număr de telefon la redacție, pentru cod Szeretet és kitartás.


HOME         CĂUTARE         ANUNȚUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASH

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European