Mures Info
http://www.muresinfo.ro/html/publicitate.pdf
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Locuitori - Mica publicitate

 

Mica publicitate

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Acte necesare  
Clubul membrilor  
Mica publicitate  
Primării  
Telefoane utile  
I-Cafe  
ONG-uri  
Coduri postale  
Evenimente  
Codul bunelor maniere  

Cautare


Vă recomandăm
» Dispozitive medicale ortopedice, proteze, orteze
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca

KPTV - The Rock Station

AllModels.ro

www.artposters.ro


Flash Mures Online

Numărul 556
Săptămâna 30 ianuarie - 6 februarie 2009


HOME         CĂUTARE         ANUNȚUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASHMatrimoniale

Tîrgu-Mureș

Doresc să cunosc un domn maghiar, cu aspect fizic plăcut, antialcoolic, sincer, curat, 47-55 ani, pentru prietenie. Sunt văduvă, aspect fizic plăcut, sinceră, serioasă, de vârsta a II-a, 165/66. Aștept scrisori cu număr de telefon și mici detalii la redacție, pentru cod Kereslek de nem talállak.

Doamnă maghiară, intelectuală, din Tg-Mureș, sinceră, serioasă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn maghiar, serios, inteligent, antialcoolic, peste 69 ani, cu calități similare, din Tg-Mureș. Neserioșii să se abțină. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Égi csillagok 2009.

Tânără cu principii morale, aspect fizic plăcut, fără copii, îmi caut jumătatea, un bărbat fin, între 30-37/180-185/70-80, echilibrat fizic și psihic, înțelegător, romantic, cu inima curată, capabil să iubească ca suflet pereche. Aștept scrisori la redacție cu detalii și număr de telefon, pentru cod Reciprocitate.

Doamnă văduvă, 60/157/54, aspect fizic plăcut, inteligentă, sensibilă, serioasă, instruită, ordonată, elegantă, nefumătoare, antialcoolică, situație materială bună, fără obligații, doresc să cunosc un domn cu studii și calități similare, cu vârsta apropiată (maxim 65 ani). Doresc să-mi scrie doar cei care corespund situației. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Pădure/Bis.

Doamnă văduvă, din Reghin, 60 ani, singură, fără obligații, studii medii, caut prietenia unui domn asemănător, până la 66 ani, de preferabil din Reghin. Nu accept persoane cu vârsta sub 60 ani. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Leo 48.

Blondă, drăguță, 31/171/50, studii superioare, fără obligații, cu mult bun simț, veselă, doresc să cunosc un domn înalt, fără obligații, serios, 29-40 ani, pentru o relație sinceră, de durată și căsătorie. Aștept mesaje la adresa de e-mail: rose_princess_06@yahoo.com.

Doamnă de 53/167/74, bilingvă, realizată socio-profesional, aspect fizic plăcut, modernă, caracter sincer, realistă, fire puțin romantică, doresc să cunosc un domn cu calități similare, vârsta apropiată, care are nevoie de iubire, tandrețe și de o relație serioasă. Aștept scrisori cu detalii reale și număr de telefon la redacție, pentru cod Szeretet és kitartás.

Tânără, 26/170/50, foarte frumoasă, ca o păpușă, suflet bun, singură, sinceră, fidelă, doresc o relație de viitor și familie. Nu am obligații. Bărbatul căutat trebuie să fie neapărat om de afaceri, cu firmă, sincer, chipeș, antialcoolic, să mă facă prințesa lui, între 27-42 ani, să nu fie grizonat și cu burtă, chelie. Neserioșii, aventurierii și cei nepotriviți să nu mă deranjeze. Aștept scrisori cu poză și număr de telefon la redacție, pentru cod Linda girl.

Doamnă singură, independentă, fără obligații, serioasă, realizată, aspect fizic plăcut, credincioasă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn serios, între 60-69 ani, pentru o prietenie de lungă durată sau mai mult. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod Singurătatea/Bis.

Brunetă, înaltă, frumoasă, doresc să cunosc o domnișoară sau doamnă pentru prietenie, relații intime. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Sisy/Bis.

Doamnă maghiară, independentă, brunetă, pensionată recent, nefumătoare, antialcoolică, bună gospodină, corectă, caut un domn în jur la 60 ani, nefumător, antialcoolic, liniștit, cu mult bun simț, cinstit, curat, pentru o relație serioasă, partener de viață pe tot restul vieții, fără minciuni, bazată pe respect și încredere reciprocă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Becsületes ember/Bis.

Doamnă maghiară, 53/170/62, singură, doresc să cunosc un domn serios, nefumător, antialcoolic, 48-57 ani, pentru prietenie, căsătorie. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Piros rózsa/Bis/14.

Doamnă văduvă, 50/166/67, inteligentă, aspect fizic plăcut, sinceră, doresc să cunosc un domn maghiar, între 46-53 ani, sincer, antialcoolic, iubitor, aspect fizic plăcut, pentru prietenie sau mai mult. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Légy őszinte. Neserioșii să nu mă deranjeze.

Doamnă maghiară, 40 ani, studii medii, doresc să cunosc un bărbat deosebit, cu vârsta apropiată, pentru prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Vicuska.

Doamnă singură, fără obligații, simpatică, drăguță, focoasă, pasională, dornică de viață, sunt în căutarea unui bărbat pentru relații intime de lungă durată, trăite intens. Timpul nu stă pe loc domnilor, încercați. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Cobra/Bis.

Doamnă blondă, 47/160/80, divorțată, cu obligații, locuiesc la țară, doresc să cunosc un domn divorțat sau necăsătorit, sincer, antialcoolic, pentru prietenie. Neserioșii și aventurierii să mă ocolească. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Te aștept de mult/Bis/4.

Blondă, drăguță, 31/171/50, studii superioare, fără obligații, veselă, cu mult bun simț, doresc să cunosc un domn înalt, între 29-40 ani, fără obligații, serios, pentru o relație de lungă durată sau căsătorie. Aștept mesaje cu câteva date personale la adresa de e-mail: rose_princess_06@yahoo.com.

Doamnă româncă, ortodoxă, 54/159/72, aspect fizic plăcut, sensibilă, serioasă, ordonată, situație materială bună, doresc să cunosc un domn cu calități similare, fără vicii, maxim 58 ani, din Tg-Mureș. Să-mi scrie doar cei care corespund situației. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Flori de mai/Bis/2.

Doamnă bilingvă, independentă, simpatică, serioasă, doresc să cunosc un domn prezentabil, fără vicii, între 38-48 ani, pentru o prietenie serioasă. Aștept mesaje la adresa de e-mail: vivymx@yahoo.com.

Doamnă simpatică, româncă, cu defecte și calități, de vârsta a II-a, doresc o relație sinceră de prietenie și mai mult cu un domn matur și stăpân pe el, din zona Tg-Mureș. Aștept scrisori cu număr de telefon și mici detalii la redacție, pentru cod Viață în doi/Bis/2.

Domn divorțat, 50/167/72, doresc să cunosc o doamnă între 43-50 ani, pentru o relație serioasă, căsătorie. Aștept scrisori la redacție pentru cod Nicodin sau mesaje la adresa de e-mail: nicunicodin@yahoo.com.

Ortodoxă, româncă, pensionară, sinceră, curată, deschisă, cu bun simț, drăguță, nefumătoare, 60/160/74, doresc să cunosc un domn cu aceleași calități, cu vârsta apropiată, din Tg-Mureș, pentru o relație de prietenie sau chiar căsătorie, bazată pe respect reciproc și o iubire sinceră. Nu doresc aventură. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Primăvara/Bis/8.

Tânără, 32/170/55, roșcată, fire sensibilă, romantică, doresc să cunosc un tânăr maghiar, nefumător, între 32-38 ani, pentru o relație serioasă. Poate că mă aștepți pe mine. Aștept scrisor la OP 1 CP 181.

Doamnă, 49/165/68, aspect tineresc, fără obligații, veselă, caut prieteni care să mă ajute moral și financiar. Cer și ofer seriozitate. Am loc de întâlnire. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Gina/Bis/2.

Dacă ești amuzantă, spontană, serioasă și dorești cunoștință cu un tânăr de 29 ani pentru o relație de durată, lasă-mi o scrisoare la redacție pentru cod Dante sau mesaje la adresa de e-mail: pierrodecruz@clix.pt.

Tânăr frumos, serios, cu situație materială adecvată, 28 ani, caut tânără frumoasă cu principii morale. Aștept mesaje la adresa de e-mail: berlinstrassecode@yahoo.com.

Doresc să cunosc o doamnă serioasă, iubitoare. Sunt singur, 46/174/68. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod L.D.M.

Domn văduv, 64 ani, cu un mic handicap, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, pentru o relație de prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 45 Mai.

Tânăr, drăguț, atrăgător, sunt în căutarea unei doamne care nu a avut parte de plăceri imense de mult timp, parteneră pentru relații intime, între 35-40 ani. Eu sunt puțin mai tânăr, dar fac față. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Daddy Bibicu.

Domn, 51 ani, prezentabil, manierat, sufletist, sincer, serios, fără vicii, stare materială bună, fără obligații, doresc să cunosc o doamnă de 45-50 ani, cu sau fără obligații, cu calități similare, nematerialistă, pentru o prietenie de durată sau poate mai mult. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Polanna.

Domn maghiar, divorțat, 39/165/70, dezamăgit, cu suflet rănit, familist, iubitor de copii, loc de muncă stabil și obligații, doresc o relație serioasă cu o domnișoară sau doamnă maghiară, suplă, modestă, pentru a fi împreună la bine și la greu. Dacă ai între 31-40 ani și nu cauți aventură, caută-mă. Neserioasele nu reperzintă interes. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Vizöntő 70/Bis.

Domn divorțat, 52/162/61, brunet, antialcoolic, aspect fizic plăcut, fără obligații, cu apartament în Tg-Mureș, doresc să cunosc o doamnă cu calități asemănătoare, vârsta între 45-53 ani. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Palas 52.

Doresc cunoștință cu o doamnă sinceră, eventual și cu un copil, simpatică sau o fată mai în etate, fire liniștită, între 45-55 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect și încredere reciprocă. Sunt un domn înalt, prezentabil, fără oblogații, cu situație materială bună. Se asigură moștenire. Aștept oferte serioase cu număr de telefon la adresa OP 7, CP 710, Tg-Mureș. cod Pace, sau la redacție pentru cod Pace/Bis.

Tânăr, 24 ani, plină de viață, singur, fără obligații, sunt în căutarea unei domnișoare pentru relații intime de lungă durată, trăite la maxim. Trece viața doamnelor, curaj. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Tânăr 240.

Domn maghiar, văduv, muncitor, 57/175/75, curat, inteligent, harnic, gospodar, doresc să cunosc o doamnă maghiară, independentă, între 55-65 ani, pentru a fi împreună la bine și la greu. Vreau o prietenie adevărată sau mai mult. Neserioasele să nu mă deranjeze, nu răspund la număr de telefon mobil. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Szeretni foglak/Bis/10.

Domn maghiar, divorțat, cu loc de muncă stabil, apartament, caut prietenia unei doamne cu loc de muncă, siluetă, până la 60 kilograme, frumoasă, de 50 ani. Eu 55/172/76. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Próbáljuk meg/Bis/6.

Domn văduv, singur, fără obligații, 61/178/88, doresc să cunosc o doamnă singură, între 52-58 ani, pentru o relație de prietenie sau mai mult, definitivă, pentru tot restul vieții. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Iarna/Bis/47.

Domn român, 54/173/70, singur, fără obligații, drăguț, serios, cu locuință în Sighișoara, calități și defecte omenești, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc pentru o prietenie serioasă o doamnă drăguță, între 45-52 ani, serioasă, obligații minime, exclus suprapoderalele. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Ardeleanu/Bis/54.

Domn căsătorit, 38/182/88, brunet, simpatic, curat, ordonat, sensibil, sufletist, caut o doamnă sau domnișoară până la 38 ani, aspect fizic plăcut, fără kilograme în plus, pentru relații intime. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod Steaua/Bis/20. La nevoie te pot ajuta.

Tânăr maghiar, 38/165/65, șaten, ochi albaștri, caut prietenie serioasă, eventual căsătorie cu o domnișoară sau doamnă cu vârsta apropiată și calități similare. Neserioasele și materialistele să nu mă deranjeze. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Remény 23.

Pensionar, văduv, 60/177/90, doresc să cunosc o doamnă văduvă, cu vârsta apropiată. Aștept scrisori la redacție, pentru cod B.K 53.

Pensionar, de vârsta a III-a, singur, cu locuință, nefumător, antialcoolic, caut o doamnă de vârsta a II-III-a, cu kilograme puține, pregătire cel puțin profesională, pentru prietenie. Aștept scrisori cu număr de telefon fix la redacție, pentru cod Asta-i situația. Nu răspund la telefon mobil.

Domn maghiar, 40/166/80, necăsătorit, sincer, serios, situație materială destul de bună, casă, doresc să cunosc doamne cu vârsta apropiată, singure, văduve sau divorțate, cu domiciliul în Tg-Mureș. Un copil nu este o problemă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Bruno/Bis/2.

Domn singur, fără obligații, cu apartament în Tg-Mureș, de vârsta a III-a, doresc să cunosc o doamnă drăguță, bună, zodia Gemeni. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon fix la redacție, pentru cod Ochii tăi/Bis/1.

Tânăr, 32/183/85, brunet, ochi albaștri, îmi caut jumătatea serioasă, sinceră, înțelegătoare. Dacă ai un copil nu este o problemă, îmi doresc și eu o familie. Toate calitățile pe care le-am cerut, le ofer și eu. Neserioasele să nu mă deranjeze. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Spania 10.

Domn singur, divorțat, cu loc de muncă stabil, 55/172/76, caut pentru prietenie o doamnă drăguță, cu loc de muncă, până la 50 ani. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Próbáljuk meg/Bis/6.

Pensionar, 172/68, doresc cunoștință cu o doamnă de 50-60/160-170, fără kilograme în plus, fără vicii și obligații. Am locuință proprie, sunt nefumător și antialcoolic. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Felix/Bis.

Domn, 55/165/70, brunet, maghiar, antialcoolic, nefumător, aspect fizic plăcut, liniștit, înțelegător, foarte săritor, dezamăgit de viață, doresc să cunosc o doamnă serioasă, pentru o prietenie de lungă durată. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Régóta várlak.

Domn, singur de mult timp, sincer, iubitor, bilingv, fără vicii majore, 53/178/67, doresc să cunosc o doamnă sinceră, cinstită, singură, fără obligații, între 48-55 ani, pentru o relație de lungă durată. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Athos X.

Tânăr, 39/163/50, brunet, ochi căprui, harnic, muncitor, fără multe studii, vicii și obligații, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară pentru o prietenie serioasă, căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Miklos/Bis.

Domn francez, 70 ani, pensionar, văduv, activ, persoană acceptabilă, cu casă în apropiere de Tg-Mureș, doresc să cunosc o doamnă maghiară (bilingvă), între 55-65 ani, care cunoaște puțin limba franceză, bună gospodină, nefumătoare, drăguță, aspect fizic plăcut, pentru a trăi împreună în respect, veselie și tandrețe, până la ultimul drum al vieții. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Flash 388.

Domn tânăr, aspect fizic plăcut, ofer doamnelor și domnișoarelor ajutor sentimental, clipe plăcute. Cer și ofer discreție. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 408.

Tânăr, 35/175/80, caut doamnă sau domnișoară pentru prietenie, relații intime. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, de la cele interesate, pentru cod Singur 35 sau mesaje la adresa de e-mail: nicolae1974@yahoo.com.

Domn divorțat, 40 ani, fără obligații, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară pentru prietenie, căsătorie. Locuiesc la țară, unde vei locui și tu, în caz de înțelegere. Un copil nu este o problemă. Am casă, masă. Te aștept dragostea mea. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flasj 407. Nu ridic corespondența de la redacție.

Tânăr maghiar, 28 ani, brunet, situație materială bună, doresc cunoștință cu o domnișoară sau doamnă simpatică, drăguță, pentru prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Armani/Bis/1.

Domn, 56/184/82, cu loc de muncă stabil, singur, doresc să cunosc o doamnă afectuoasă, pentru prietenie, alungarea singurătății sau mai mult. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod 56/Bis/1.

Domn maghiar, divorțat, 47/186/86, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, sinceră, seriosă, pentru prietenie, căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Július 5.

Domn român, ortodox, 53/180/68, fără vicii și obligații, modest, serios, sufletist, cu bun simț, aspect fizic plăcut, cu casă și o mică gospodărie la țară, singur, caut o femeie româncă, văduvă, care să accepte viața la țară, cu vârsta apropiată și calități similare. Dacă vrei respect, să fim împreună la bine și la greu, lasă-mi o scrisoare la redacție, pentru cod Leu 53/Bis.

Tânăr, 31/175/76, viril, antialcoolic, nefumător, brunet, ochi căprui, aspect fizic plăcut, serios, cu un venit stabil, divorțat, cu un copil la fosta soție, doresc să cunosc o femeie drăguță, fără copii, poate fi și de la țară, pentru o relație de lungă durată iar în caz de simpatie, căsătorie. Nu doresc aventură, vreau o relație serioasă. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Gud 69.

Domn, 57 ani, caut o doamnă de naționalitate maghiară, peste 50 ani, sub 1,60 m. Sunt nefumător, antialcoolic, muncitor, activ, fără obligații. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Koko/Bis.

Domn, 44/172, caut domnișoară sau doamnă divorțată, maxim 36 ani, pentru o relație de lungă durată. Pot să ofer ajutor financiar. Aștept mesaje la adresa de e-mail: mesaj_discret@yahoo.com.

Domn, 38 ani, caut o doamnă pentru relații intime, trăite la maxim. Sunt curat, respectuos, sincer. Dacă ajungi să mă cunoști, nu vei regreta. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Caută-mă/Bis/7.

Tânăr român, 32/176/85, caut tânără între 26-33 ani, persoană realistă, care ar dori să locuiască la țară, pentru căsătorie. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Scorpion 28.

Doresc să-mi fi alături pe tot restul vieții, doamnă cu vârsta în jur la 55/160, cu deprinderi și dorința de a locui la țară. Nu am obligații și nici pretenții, dacă ești idealistă și hotărâtă, caută-mă. Nu vei regreta. Aștept scrisori la redacție, pentru cod V 009.

Tânăr român, 36/170/70, simpatic, din Reghin, doresc să cunosc o tânără româncă, frumoasă, cultă, educată, de preferință din județul Mureș, pentru prietenie, căsătorie. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Story 01.

Domn văduv, 64 ani, cu un mic handicap, proprietar a 2 apartamente, fără obligații, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, pentru o relație de prietenie. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod 5 Mai/Bis/1.

Bărbat Bi, puțin peste 40 ani, simpatic, discret, curat, fin, serios, caut un bărbat cu calități similare, pentru o relație intimă deosebită. Nu-mi plac persoanele supraponderale. Nu ridic corespondența de la redacție. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Vali/Bis/13.

Tânăr, 34/187/78, brunet, divorțat, serios, cu studii superioare, loc de muncă stabil, doresc cunoștință cu o persoană de sex feminin. Neseriosele și materialistele să se abțină. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Coralul.

Tânăr, 39 ani, fără vicii și obligații, caut fată serioasă care știe să iubească un suflet bun. Doresc o relație de durată. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Șansa noastră/Bis.

Domn român, 52/170/60, din Reghin, caut doamnă de maxim 45 ani, drăguță, minionă, pentru prietenie. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Scorpion 56/Bis.

Tânăr, 28 ani, cu studii superioare, loc de muncă stabil, doresc cunoștință cu o domnișoară româncă, drăguță și sinceră, în vederea unei relații de prietenie sau mai mult. Aștept mesaje la adresa de e-mail: albandrei000@yahoo.com.

Pensionar, văduv, 68/180/80, stare materială bună, doresc să cunosc o doamnă văduvă cu vârsta apropiată, pentru a ne trăi restul zilelor împreună. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Berbec/Bis/2.

Domn divorțat, situație materială foarte bună, 48/170/70, aspect tineresc, serios, fără vicii, caut o doamnă până la 42 ani, siluetă, fără prea mari obligații, cu calități similare, pentru o relație foarte serioasă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Primăvară timpurie/Bis.

Domn divorțat, situație materială foarte bună, 48/170/70, cu un caracter bun, fără vicii, caut o doamnă până la 44 ani, chiar și săracă, fără prea mari obligații, siluetă, cu suflet bun, pentru o intenție foarte serioasă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Sandu.

Domn maghiar, pensionar, 62 ani, singur, cu gospodărie în provincie, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, din Tg-Mureș, pentru o relație serioasă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Tavasz/Bis/21.

Căsătorit, bilingv, nefumător, antialcoolic, cu defecte omenești, 45/175, caut amantă pentru relații intime sau poate mai mult. Sunt discret și cu bun simț. Aștept mesaje la adresa de e-mail: amor44x@yahoo.com.

Bărbat căsătorit caut prietenă cu care să împărtășesc ce nu am în căsnicie. Am 48 ani, statură mijlocie și sunt un tip elevat. Aștept mesaje la adresa de e-mail: emilioroua@yahoo.com.

Domn prezentabil, 56/184/98, doresc prietenia unei doamne neintereasă material, care se simte singură, indiferent de starea civilă. Doresc discreție reciprocă și sinceritate. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 432.

Domn văduv, trecut de 70 ani (nu-mi arăt vârsta), antialcoolic, corect, ordonat, de cuvânt, fără obligații, din Tg-Mureș, cu apartament 3 camere, doresc să cunosc o doamnă singură, fără obligații, serioasă și cinstită. Vreau să scap de singurătatea de care m-am săturat. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Laleaua 200.

Domn maghiar, 36/175/65, cu loc de muncă stabil, cu un băiețel, mașină, doresc să cunosc o doamnă pentru căsătorie. Nu doresc aventură. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Skorpió/Bis/13.

Domn maghiar, 32/175/65, loc de muncă stabil, mașină, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară pentru căsătorie. Aștept scrisori la redacție sau mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Skoda/Bis/33.

Tânăr, 38/180/75, cu studii superioare, drăguț, simpatic, serios, căruia îi place tot ce-i frumos, doresc cunoștință cu domnișoare sau doamne până la 32 ani, pentru o prietenie sinceră, căsătorie. Aștept mesaje la adresa de e-mail: albertlucian@yahoo.co.uk.

Bărbat brunet, cu mustață, 45/175/75, căsătorit, doresc să cunosc o doamnă divorțată sau nu, pentru prietenie și dragoste. Dacă te simți neglijată și neiubită, te rog apelează până mai este timp, pentru că viața trece și o să-ți pară rău. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Monotonia ne macină.

Domn maghiar, prezentabil, simpatic, 54/176/78, doresc să cunosc o doamnă simpatică, cinstită, pentru o prietenie îndelungată sau mai mult. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Tavaszi rózsa.

Domn divorțat de 3 ani, serios, 58/166/78, cinstit, corect, ordonat, elegant, fire deschică și veselă, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă cu calități similare, pentru prietenie, căsătorie. Exlus fumătoarele, alcoolicele și blondele. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Rac/Bis/49.

Tânăr maghiar, 24 ani, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară pentru prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Tânăr 240.

Domn maghiar, fără obligații, 58 ani, discret, curat, fumător, caut o prietenă între 45-55 ani, fără kilograme în plus și fără prejudecăți, pentru a petrece clipe frumoase, relații intime. Să-i placă viața și alte lucruri deosebite. Aștept scrisori cu mici detalii, de la doamne cu calități similare la redacție, pentru cod Pusy.

Caut o legătură de lungă durată, de prietenie și relații intime cu o doamnă sinceră, fără prejudecăți, care nu ascunde sentimentele pe plan intim, curată, discretă, fără kilograme în plus. Eu domn independent, 58 ani, înțelegător, curat, discret, respectuos. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Álmok/Bis.

Domn, 36/180/78, foarte atrăgător, fizic atletic, educat, elegant, antialcoolic, serviciul stabil, stare materială bună, mașină, doresc să cunosc pentru o relație de prietenie sinceră și frumoasă o fată mai în etate sau o doamnă (eventual divorțată), româncă sau maghiară, de la țară sau oraș, 35-45 ani, modestă, îngrijită, drăguță, sinceră, educată, fără kilograme în plus, pentru o relație de încredere, pură și fără minciuni. Dacă te va interesa acest anunț, lasă-mi o scrisoare la redacție, pentru cod Marius/Bis/36.

Domn maghiar, 38/181/80, fără obligații, necăsătorit, prezentabil, serios, doresc să cunosc o domnișoară sau doamnă de 30-37 ani, pentru o prietenie de lungă durată sau mai mult, căsătorie. Nu doresc aventură. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Lila akác/Bis/6.

Domn maghiar, singur, văduv, independent, cu gospodărie în provincie, doresc să cunosc o doamnă cu calități similare, pentru alungarea singurătății și a petrece restul vieții împreună. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Egyedül ünnepeltem.

Domn în pensie de boală, 57/173/73, brunet, cu ochelari, iubitor de natură, cu chef de viață, dor de a iubi, cu o fată în Mureș și un băiat neînsurat, cu mine la țară, doresc să cunosc o doamnă gospodină, maghiară, cu vârsta apropiată, care s-a plictisit de singurătate și dorește să aibă lângă ea un domn serios, pentru a locui împreună la mine. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Hû az Úr.

Doresc să găsesc o parteneră, fată, prietenă Bi, pentru împlinirea fanteziilor, prietenie. Aștept mesaje la adresa de e-mail: boy_elegant@hotmail.com.

Tânăr, 30/172/80, maghiar, caut tânără între 25-30 ani, de naționalitate maghiară, pentru o relație serioasă. Rog seriozitate. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Flowers life.

Domn, 55/185/85, alură sportivă, studii superioare, fără vicii majore, doresc cunoștință cu o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, din Tg-Mureș, pentru căsătorie. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Vivaldi/Bis/2.

Tânăr, 35/178/71, prezentabil, cu bunele maniere, aspect fizic plăcut, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară din Tg-Mureș, chiar și căsătorită, pentru o relație discretă în doi. Dacă ești fără prejudecăți, curată, fără kilograme în plus, cu aspect fizic plăcut, lasă-mi un număr de telefon la adresa de e-mail: radudanov@gmail.com.

Domn, 38/179/73, aspect fizic plăcut, îngrijit, caut o doamnă sau domnișoară subțirică, frumoasă din toate punctele de vedere, pentru o relație de lungă durată. Dacă ești o persoană de încredere, directă, lasă-mi un mesaj cu numărul tău de telefon la adresa de e-mail: free2008@k.ro.

Domn de vârstă și înălțime medie, discret, cu caracter, caut amantă. Aștept mesaje la adresa de e-mail: cristi_toma65z@yahoo.com.

Cetățean german de origine din Ardeal, doresc să cunosc o doamnă maghiară sau româncă, pentru căsătorie și de a avea un copil împreună. Eu 55/178, nu-mi arăt vârsta, situație materială foarte bună, fără obligații. Tu maxim 39 ani, curată, cinstită și gospodină. Rog a se adresa numai doamnelor care au intenții serioase de căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Marius/Bis/6.

Tânăr, 28/180/65, șaten, creț, nefumător, antialcoolic, sincer, serios, cu loc de muncă, doresc să cunosc o domnișoară frumoasă, între 18-30 ani, pentru o relație de lungă durată. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon, pentru cod Speranță/Bis/25 sau mesaje la adresa de e-mail: romanticul25@yahoo.com. Neserioasele rog să se abțină.

Tânăr, 28 ani, corp atletic, păr castaniu, tuns scurt, ochi albaștri, fără obligații, ofer companie și clipe plăcute doamnelor și domnișoarelor drăguțe și generoase. Sunt foarte discret și curat. Aștept mesaje la adresa de e-mail: satisfacfemei@yahoo.com.

Vino în calea vieții mele și am să te fac cea mai fericită feieme din lume. Eu 43/74/80, sincer, romantic, aspect fizic plăcut, antialcoolic, nefumător, necăsătorit, doresc să cunosc o femeie sinceră, romantică, cu sau fără obligații, pentru prietenie, căsătorie. Nu doresc aventură, rog seriozitate. Aștept scrisori la OP 1 CP 73 Tg-Mureș sau mesaje la adresa de e-mail: viotravel@yahoo.com.

Tânăr, 32/177/79, drăguț dar dezamăgit în dragoste, doresc să cunosc o domnișoară drăguță, cu studii. Știu și am posibilități de a te face fericită. Rog seriozitate. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Singur/Bis/11.

Domn, 49/174/69, un om foarte bun și înțelegător, nu sunt gelos, antialcoolic, caut o domnișoară sau doamnă până la 43 ani, înaltă, fără kilograme în plus. Poți fi și săracă, nu contează, doar să locuieși la mine, la Reghin. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 1960/Bis/1.

Mă adresez mai ales fetelor tinere, dar și doamnelor. Am 40 ani și vreau să recuperez tot ce am pierdut până acum în viață. Te rog caută-mă. Vreau o persoană cu o gândire realistă și modernă despre viață. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod S.O.S/Bis/8.

Bărbați

Dacă ești amuzantă, spontană, serioasă și dorești cunoștință cu un tânăr de 29 ani pentru o relație de durată, lasă-mi o scrisoare la redacție pentru cod Dante sau mesaje la adresa de e-mail: pierrodecruz@clix.pt.

Tânăr frumos, serios, cu situație materială adecvată, 28 ani, caut tânără frumoasă cu principii morale. Aștept mesaje la adresa de e-mail: berlinstrassecode@yahoo.com.

Doresc să cunosc o doamnă serioasă, iubitoare. Sunt singur, 46/174/68. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod L.D.M.

Domn văduv, 64 ani, cu un mic handicap, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, pentru o relație de prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 45 Mai.

Tânăr, drăguț, atrăgător, sunt în căutarea unei doamne care nu a avut parte de plăceri imense de mult timp, parteneră pentru relații intime, între 35-40 ani. Eu sunt puțin mai tânăr, dar fac față. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Daddy Bibicu.

Domn, 51 ani, prezentabil, manierat, sufletist, sincer, serios, fără vicii, stare materială bună, fără obligații, doresc să cunosc o doamnă de 45-50 ani, cu sau fără obligații, cu calități similare, nematerialistă, pentru o prietenie de durată sau poate mai mult. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Polanna.

Domn maghiar, divorțat, 39/165/70, dezamăgit, cu suflet rănit, familist, iubitor de copii, loc de muncă stabil și obligații, doresc o relație serioasă cu o domnișoară sau doamnă maghiară, suplă, modestă, pentru a fi împreună la bine și la greu. Dacă ai între 31-40 ani și nu cauți aventură, caută-mă. Neserioasele nu reperzintă interes. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Vizöntő 70/Bis.

Domn divorțat, 52/162/61, brunet, antialcoolic, aspect fizic plăcut, fără obligații, cu apartament în Tg-Mureș, doresc să cunosc o doamnă cu calități asemănătoare, vârsta între 45-53 ani. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Palas 52.

Doresc cunoștință cu o doamnă sinceră, eventual și cu un copil, simpatică sau o fată mai în etate, fire liniștită, între 45-55 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect și încredere reciprocă. Sunt un domn înalt, prezentabil, fără oblogații, cu situație materială bună. Se asigură moștenire. Aștept oferte serioase cu număr de telefon la adresa OP 7, CP 710, Tg-Mureș. cod Pace, sau la redacție pentru cod Pace/Bis.

Tânăr, 24 ani, plină de viață, singur, fără obligații, sunt în căutarea unei domnișoare pentru relații intime de lungă durată, trăite la maxim. Trece viața doamnelor, curaj. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Tânăr 240.

Domn maghiar, văduv, muncitor, 57/175/75, curat, inteligent, harnic, gospodar, doresc să cunosc o doamnă maghiară, independentă, între 55-65 ani, pentru a fi împreună la bine și la greu. Vreau o prietenie adevărată sau mai mult. Neserioasele să nu mă deranjeze, nu răspund la număr de telefon mobil. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Szeretni foglak/Bis/10.

Domn maghiar, divorțat, cu loc de muncă stabil, apartament, caut prietenia unei doamne cu loc de muncă, siluetă, până la 60 kilograme, frumoasă, de 50 ani. Eu 55/172/76. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Próbáljuk meg/Bis/6.

Domn văduv, singur, fără obligații, 61/178/88, doresc să cunosc o doamnă singură, între 52-58 ani, pentru o relație de prietenie sau mai mult, definitivă, pentru tot restul vieții. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Iarna/Bis/47.

Domn român, 54/173/70, singur, fără obligații, drăguț, serios, cu locuință în Sighișoara, calități și defecte omenești, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc pentru o prietenie serioasă o doamnă drăguță, între 45-52 ani, serioasă, obligații minime, exclus suprapoderalele. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Ardeleanu/Bis/54.

Domn căsătorit, 38/182/88, brunet, simpatic, curat, ordonat, sensibil, sufletist, caut o doamnă sau domnișoară până la 38 ani, aspect fizic plăcut, fără kilograme în plus, pentru relații intime. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod Steaua/Bis/20. La nevoie te pot ajuta.

Tânăr maghiar, 38/165/65, șaten, ochi albaștri, caut prietenie serioasă, eventual căsătorie cu o domnișoară sau doamnă cu vârsta apropiată și calități similare. Neserioasele și materialistele să nu mă deranjeze. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Remény 23.

Pensionar, văduv, 60/177/90, doresc să cunosc o doamnă văduvă, cu vârsta apropiată. Aștept scrisori la redacție, pentru cod B.K 53.

Pensionar, de vârsta a III-a, singur, cu locuință, nefumător, antialcoolic, caut o doamnă de vârsta a II-III-a, cu kilograme puține, pregătire cel puțin profesională, pentru prietenie. Aștept scrisori cu număr de telefon fix la redacție, pentru cod Asta-i situația. Nu răspund la telefon mobil.

Domn maghiar, 40/166/80, necăsătorit, sincer, serios, situație materială destul de bună, casă, doresc să cunosc doamne cu vârsta apropiată, singure, văduve sau divorțate, cu domiciliul în Tg-Mureș. Un copil nu este o problemă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Bruno/Bis/2.

Domn singur, fără obligații, cu apartament în Tg-Mureș, de vârsta a III-a, doresc să cunosc o doamnă drăguță, bună, zodia Gemeni. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon fix la redacție, pentru cod Ochii tăi/Bis/1.

Tânăr, 32/183/85, brunet, ochi albaștri, îmi caut jumătatea serioasă, sinceră, înțelegătoare. Dacă ai un copil nu este o problemă, îmi doresc și eu o familie. Toate calitățile pe care le-am cerut, le ofer și eu. Neserioasele să nu mă deranjeze. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Spania 10.

Domn singur, divorțat, cu loc de muncă stabil, 55/172/76, caut pentru prietenie o doamnă drăguță, cu loc de muncă, până la 50 ani. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Próbáljuk meg/Bis/6.

Pensionar, 172/68, doresc cunoștință cu o doamnă de 50-60/160-170, fără kilograme în plus, fără vicii și obligații. Am locuință proprie, sunt nefumător și antialcoolic. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Felix/Bis.

Domn, 55/165/70, brunet, maghiar, antialcoolic, nefumător, aspect fizic plăcut, liniștit, înțelegător, foarte săritor, dezamăgit de viață, doresc să cunosc o doamnă serioasă, pentru o prietenie de lungă durată. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Régóta várlak.

Domn, singur de mult timp, sincer, iubitor, bilingv, fără vicii majore, 53/178/67, doresc să cunosc o doamnă sinceră, cinstită, singură, fără obligații, între 48-55 ani, pentru o relație de lungă durată. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Athos X.

Tânăr, 39/163/50, brunet, ochi căprui, harnic, muncitor, fără multe studii, vicii și obligații, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară pentru o prietenie serioasă, căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Miklos/Bis.

Domn francez, 70 ani, pensionar, văduv, activ, persoană acceptabilă, cu casă în apropiere de Tg-Mureș, doresc să cunosc o doamnă maghiară (bilingvă), între 55-65 ani, care cunoaște puțin limba franceză, bună gospodină, nefumătoare, drăguță, aspect fizic plăcut, pentru a trăi împreună în respect, veselie și tandrețe, până la ultimul drum al vieții. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Flash 388.

Domn tânăr, aspect fizic plăcut, ofer doamnelor și domnișoarelor ajutor sentimental, clipe plăcute. Cer și ofer discreție. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 408.

Tânăr, 35/175/80, caut doamnă sau domnișoară pentru prietenie, relații intime. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, de la cele interesate, pentru cod Singur 35 sau mesaje la adresa de e-mail: nicolae1974@yahoo.com.

Domn divorțat, 40 ani, fără obligații, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară pentru prietenie, căsătorie. Locuiesc la țară, unde vei locui și tu, în caz de înțelegere. Un copil nu este o problemă. Am casă, masă. Te aștept dragostea mea. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flasj 407. Nu ridic corespondența de la redacție.

Tânăr maghiar, 28 ani, brunet, situație materială bună, doresc cunoștință cu o domnișoară sau doamnă simpatică, drăguță, pentru prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Armani/Bis/1.

Domn, 56/184/82, cu loc de muncă stabil, singur, doresc să cunosc o doamnă afectuoasă, pentru prietenie, alungarea singurătății sau mai mult. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod 56/Bis/1.

Domn maghiar, divorțat, 47/186/86, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, sinceră, seriosă, pentru prietenie, căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Július 5.

Domn român, ortodox, 53/180/68, fără vicii și obligații, modest, serios, sufletist, cu bun simț, aspect fizic plăcut, cu casă și o mică gospodărie la țară, singur, caut o femeie româncă, văduvă, care să accepte viața la țară, cu vârsta apropiată și calități similare. Dacă vrei respect, să fim împreună la bine și la greu, lasă-mi o scrisoare la redacție, pentru cod Leu 53/Bis.

Tânăr, 31/175/76, viril, antialcoolic, nefumător, brunet, ochi căprui, aspect fizic plăcut, serios, cu un venit stabil, divorțat, cu un copil la fosta soție, doresc să cunosc o femeie drăguță, fără copii, poate fi și de la țară, pentru o relație de lungă durată iar în caz de simpatie, căsătorie. Nu doresc aventură, vreau o relație serioasă. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Gud 69.

Domn, 57 ani, caut o doamnă de naționalitate maghiară, peste 50 ani, sub 1,60 m. Sunt nefumător, antialcoolic, muncitor, activ, fără obligații. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Koko/Bis.

Domn, 44/172, caut domnișoară sau doamnă divorțată, maxim 36 ani, pentru o relație de lungă durată. Pot să ofer ajutor financiar. Aștept mesaje la adresa de e-mail: mesaj_discret@yahoo.com.

Domn, 38 ani, caut o doamnă pentru relații intime, trăite la maxim. Sunt curat, respectuos, sincer. Dacă ajungi să mă cunoști, nu vei regreta. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Caută-mă/Bis/7.

Tânăr român, 32/176/85, caut tânără între 26-33 ani, persoană realistă, care ar dori să locuiască la țară, pentru căsătorie. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Scorpion 28.

Doresc să-mi fi alături pe tot restul vieții, doamnă cu vârsta în jur la 55/160, cu deprinderi și dorința de a locui la țară. Nu am obligații și nici pretenții, dacă ești idealistă și hotărâtă, caută-mă. Nu vei regreta. Aștept scrisori la redacție, pentru cod V 009.

Tânăr român, 36/170/70, simpatic, din Reghin, doresc să cunosc o tânără româncă, frumoasă, cultă, educată, de preferință din județul Mureș, pentru prietenie, căsătorie. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Story 01.

Domn văduv, 64 ani, cu un mic handicap, proprietar a 2 apartamente, fără obligații, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, pentru o relație de prietenie. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod 5 Mai/Bis/1.

Bărbat Bi, puțin peste 40 ani, simpatic, discret, curat, fin, serios, caut un bărbat cu calități similare, pentru o relație intimă deosebită. Nu-mi plac persoanele supraponderale. Nu ridic corespondența de la redacție. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Vali/Bis/13.

Tânăr, 34/187/78, brunet, divorțat, serios, cu studii superioare, loc de muncă stabil, doresc cunoștință cu o persoană de sex feminin. Neseriosele și materialistele să se abțină. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Coralul.

Tânăr, 39 ani, fără vicii și obligații, caut fată serioasă care știe să iubească un suflet bun. Doresc o relație de durată. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Șansa noastră/Bis.

Domn român, 52/170/60, din Reghin, caut doamnă de maxim 45 ani, drăguță, minionă, pentru prietenie. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Scorpion 56/Bis.

Tânăr, 28 ani, cu studii superioare, loc de muncă stabil, doresc cunoștință cu o domnișoară româncă, drăguță și sinceră, în vederea unei relații de prietenie sau mai mult. Aștept mesaje la adresa de e-mail: albandrei000@yahoo.com.

Pensionar, văduv, 68/180/80, stare materială bună, doresc să cunosc o doamnă văduvă cu vârsta apropiată, pentru a ne trăi restul zilelor împreună. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Berbec/Bis/2.

Domn divorțat, situație materială foarte bună, 48/170/70, aspect tineresc, serios, fără vicii, caut o doamnă până la 42 ani, siluetă, fără prea mari obligații, cu calități similare, pentru o relație foarte serioasă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Primăvară timpurie/Bis.

Domn divorțat, situație materială foarte bună, 48/170/70, cu un caracter bun, fără vicii, caut o doamnă până la 44 ani, chiar și săracă, fără prea mari obligații, siluetă, cu suflet bun, pentru o intenție foarte serioasă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Sandu.

Domn maghiar, pensionar, 62 ani, singur, cu gospodărie în provincie, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, din Tg-Mureș, pentru o relație serioasă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Tavasz/Bis/21.

Căsătorit, bilingv, nefumător, antialcoolic, cu defecte omenești, 45/175, caut amantă pentru relații intime sau poate mai mult. Sunt discret și cu bun simț. Aștept mesaje la adresa de e-mail: amor44x@yahoo.com.

Bărbat căsătorit caut prietenă cu care să împărtășesc ce nu am în căsnicie. Am 48 ani, statură mijlocie și sunt un tip elevat. Aștept mesaje la adresa de e-mail: emilioroua@yahoo.com.

Domn prezentabil, 56/184/98, doresc prietenia unei doamne neintereasă material, care se simte singură, indiferent de starea civilă. Doresc discreție reciprocă și sinceritate. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 432.

Domn văduv, trecut de 70 ani (nu-mi arăt vârsta), antialcoolic, corect, ordonat, de cuvânt, fără obligații, din Tg-Mureș, cu apartament 3 camere, doresc să cunosc o doamnă singură, fără obligații, serioasă și cinstită. Vreau să scap de singurătatea de care m-am săturat. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Laleaua 200.

Domn maghiar, 36/175/65, cu loc de muncă stabil, cu un băiețel, mașină, doresc să cunosc o doamnă pentru căsătorie. Nu doresc aventură. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Skorpió/Bis/13.

Domn maghiar, 32/175/65, loc de muncă stabil, mașină, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară pentru căsătorie. Aștept scrisori la redacție sau mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Skoda/Bis/33.

Tânăr, 38/180/75, cu studii superioare, drăguț, simpatic, serios, căruia îi place tot ce-i frumos, doresc cunoștință cu domnișoare sau doamne până la 32 ani, pentru o prietenie sinceră, căsătorie. Aștept mesaje la adresa de e-mail: albertlucian@yahoo.co.uk.

Bărbat brunet, cu mustață, 45/175/75, căsătorit, doresc să cunosc o doamnă divorțată sau nu, pentru prietenie și dragoste. Dacă te simți neglijată și neiubită, te rog apelează până mai este timp, pentru că viața trece și o să-ți pară rău. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Monotonia ne macină.

Domn maghiar, prezentabil, simpatic, 54/176/78, doresc să cunosc o doamnă simpatică, cinstită, pentru o prietenie îndelungată sau mai mult. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Tavaszi rózsa.

Domn divorțat de 3 ani, serios, 58/166/78, cinstit, corect, ordonat, elegant, fire deschică și veselă, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă cu calități similare, pentru prietenie, căsătorie. Exlus fumătoarele, alcoolicele și blondele. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Rac/Bis/49.

Tânăr maghiar, 24 ani, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară pentru prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Tânăr 240.

Domn maghiar, fără obligații, 58 ani, discret, curat, fumător, caut o prietenă între 45-55 ani, fără kilograme în plus și fără prejudecăți, pentru a petrece clipe frumoase, relații intime. Să-i placă viața și alte lucruri deosebite. Aștept scrisori cu mici detalii, de la doamne cu calități similare la redacție, pentru cod Pusy.

Caut o legătură de lungă durată, de prietenie și relații intime cu o doamnă sinceră, fără prejudecăți, care nu ascunde sentimentele pe plan intim, curată, discretă, fără kilograme în plus. Eu domn independent, 58 ani, înțelegător, curat, discret, respectuos. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Álmok/Bis.

Domn, 36/180/78, foarte atrăgător, fizic atletic, educat, elegant, antialcoolic, serviciul stabil, stare materială bună, mașină, doresc să cunosc pentru o relație de prietenie sinceră și frumoasă o fată mai în etate sau o doamnă (eventual divorțată), româncă sau maghiară, de la țară sau oraș, 35-45 ani, modestă, îngrijită, drăguță, sinceră, educată, fără kilograme în plus, pentru o relație de încredere, pură și fără minciuni. Dacă te va interesa acest anunț, lasă-mi o scrisoare la redacție, pentru cod Marius/Bis/36.

Domn maghiar, 38/181/80, fără obligații, necăsătorit, prezentabil, serios, doresc să cunosc o domnișoară sau doamnă de 30-37 ani, pentru o prietenie de lungă durată sau mai mult, căsătorie. Nu doresc aventură. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Lila akác/Bis/6.

Domn maghiar, singur, văduv, independent, cu gospodărie în provincie, doresc să cunosc o doamnă cu calități similare, pentru alungarea singurătății și a petrece restul vieții împreună. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Egyedül ünnepeltem.

Domn în pensie de boală, 57/173/73, brunet, cu ochelari, iubitor de natură, cu chef de viață, dor de a iubi, cu o fată în Mureș și un băiat neînsurat, cu mine la țară, doresc să cunosc o doamnă gospodină, maghiară, cu vârsta apropiată, care s-a plictisit de singurătate și dorește să aibă lângă ea un domn serios, pentru a locui împreună la mine. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Hû az Úr.

Doresc să găsesc o parteneră, fată, prietenă Bi, pentru împlinirea fanteziilor, prietenie. Aștept mesaje la adresa de e-mail: boy_elegant@hotmail.com.

Tânăr, 30/172/80, maghiar, caut tânără între 25-30 ani, de naționalitate maghiară, pentru o relație serioasă. Rog seriozitate. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Flowers life.

Domn, 55/185/85, alură sportivă, studii superioare, fără vicii majore, doresc cunoștință cu o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, din Tg-Mureș, pentru căsătorie. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Vivaldi/Bis/2.

Tânăr, 35/178/71, prezentabil, cu bunele maniere, aspect fizic plăcut, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară din Tg-Mureș, chiar și căsătorită, pentru o relație discretă în doi. Dacă ești fără prejudecăți, curată, fără kilograme în plus, cu aspect fizic plăcut, lasă-mi un număr de telefon la adresa de e-mail: radudanov@gmail.com.

Domn, 38/179/73, aspect fizic plăcut, îngrijit, caut o doamnă sau domnișoară subțirică, frumoasă din toate punctele de vedere, pentru o relație de lungă durată. Dacă ești o persoană de încredere, directă, lasă-mi un mesaj cu numărul tău de telefon la adresa de e-mail: free2008@k.ro.

Domn de vârstă și înălțime medie, discret, cu caracter, caut amantă. Aștept mesaje la adresa de e-mail: cristi_toma65z@yahoo.com.

Cetățean german de origine din Ardeal, doresc să cunosc o doamnă maghiară sau româncă, pentru căsătorie și de a avea un copil împreună. Eu 55/178, nu-mi arăt vârsta, situație materială foarte bună, fără obligații. Tu maxim 39 ani, curată, cinstită și gospodină. Rog a se adresa numai doamnelor care au intenții serioase de căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Marius/Bis/6.

Tânăr, 28/180/65, șaten, creț, nefumător, antialcoolic, sincer, serios, cu loc de muncă, doresc să cunosc o domnișoară frumoasă, între 18-30 ani, pentru o relație de lungă durată. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon, pentru cod Speranță/Bis/25 sau mesaje la adresa de e-mail: romanticul25@yahoo.com. Neserioasele rog să se abțină.

Tânăr, 28 ani, corp atletic, păr castaniu, tuns scurt, ochi albaștri, fără obligații, ofer companie și clipe plăcute doamnelor și domnișoarelor drăguțe și generoase. Sunt foarte discret și curat. Aștept mesaje la adresa de e-mail: satisfacfemei@yahoo.com.

Vino în calea vieții mele și am să te fac cea mai fericită feieme din lume. Eu 43/74/80, sincer, romantic, aspect fizic plăcut, antialcoolic, nefumător, necăsătorit, doresc să cunosc o femeie sinceră, romantică, cu sau fără obligații, pentru prietenie, căsătorie. Nu doresc aventură, rog seriozitate. Aștept scrisori la OP 1 CP 73 Tg-Mureș sau mesaje la adresa de e-mail: viotravel@yahoo.com.

Tânăr, 32/177/79, drăguț dar dezamăgit în dragoste, doresc să cunosc o domnișoară drăguță, cu studii. Știu și am posibilități de a te face fericită. Rog seriozitate. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Singur/Bis/11.

Domn, 49/174/69, un om foarte bun și înțelegător, nu sunt gelos, antialcoolic, caut o domnișoară sau doamnă până la 43 ani, înaltă, fără kilograme în plus. Poți fi și săracă, nu contează, doar să locuieși la mine, la Reghin. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 1960/Bis/1.

Mă adresez mai ales fetelor tinere, dar și doamnelor. Am 40 ani și vreau să recuperez tot ce am pierdut până acum în viață. Te rog caută-mă. Vreau o persoană cu o gândire realistă și modernă despre viață. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod S.O.S/Bis/8.

Femei

Doresc să cunosc un domn maghiar, cu aspect fizic plăcut, antialcoolic, sincer, curat, 47-55 ani, pentru prietenie. Sunt văduvă, aspect fizic plăcut, sinceră, serioasă, de vârsta a II-a, 165/66. Aștept scrisori cu număr de telefon și mici detalii la redacție, pentru cod Kereslek de nem talállak.

Doamnă maghiară, intelectuală, din Tg-Mureș, sinceră, serioasă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn maghiar, serios, inteligent, antialcoolic, peste 69 ani, cu calități similare, din Tg-Mureș. Neserioșii să se abțină. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Égi csillagok 2009.

Tânără cu principii morale, aspect fizic plăcut, fără copii, îmi caut jumătatea, un bărbat fin, între 30-37/180-185/70-80, echilibrat fizic și psihic, înțelegător, romantic, cu inima curată, capabil să iubească ca suflet pereche. Aștept scrisori la redacție cu detalii și număr de telefon, pentru cod Reciprocitate.

Doamnă văduvă, 60/157/54, aspect fizic plăcut, inteligentă, sensibilă, serioasă, instruită, ordonată, elegantă, nefumătoare, antialcoolică, situație materială bună, fără obligații, doresc să cunosc un domn cu studii și calități similare, cu vârsta apropiată (maxim 65 ani). Doresc să-mi scrie doar cei care corespund situației. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Pădure/Bis.

Doamnă văduvă, din Reghin, 60 ani, singură, fără obligații, studii medii, caut prietenia unui domn asemănător, până la 66 ani, de preferabil din Reghin. Nu accept persoane cu vârsta sub 60 ani. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Leo 48.

Blondă, drăguță, 31/171/50, studii superioare, fără obligații, cu mult bun simț, veselă, doresc să cunosc un domn înalt, fără obligații, serios, 29-40 ani, pentru o relație sinceră, de durată și căsătorie. Aștept mesaje la adresa de e-mail: rose_princess_06@yahoo.com.

Doamnă de 53/167/74, bilingvă, realizată socio-profesional, aspect fizic plăcut, modernă, caracter sincer, realistă, fire puțin romantică, doresc să cunosc un domn cu calități similare, vârsta apropiată, care are nevoie de iubire, tandrețe și de o relație serioasă. Aștept scrisori cu detalii reale și număr de telefon la redacție, pentru cod Szeretet és kitartás.

Tânără, 26/170/50, foarte frumoasă, ca o păpușă, suflet bun, singură, sinceră, fidelă, doresc o relație de viitor și familie. Nu am obligații. Bărbatul căutat trebuie să fie neapărat om de afaceri, cu firmă, sincer, chipeș, antialcoolic, să mă facă prințesa lui, între 27-42 ani, să nu fie grizonat și cu burtă, chelie. Neserioșii, aventurierii și cei nepotriviți să nu mă deranjeze. Aștept scrisori cu poză și număr de telefon la redacție, pentru cod Linda girl.

Doamnă singură, independentă, fără obligații, serioasă, realizată, aspect fizic plăcut, credincioasă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn serios, între 60-69 ani, pentru o prietenie de lungă durată sau mai mult. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod Singurătatea/Bis.

Brunetă, înaltă, frumoasă, doresc să cunosc o domnișoară sau doamnă pentru prietenie, relații intime. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Sisy/Bis.

Doamnă maghiară, independentă, brunetă, pensionată recent, nefumătoare, antialcoolică, bună gospodină, corectă, caut un domn în jur la 60 ani, nefumător, antialcoolic, liniștit, cu mult bun simț, cinstit, curat, pentru o relație serioasă, partener de viață pe tot restul vieții, fără minciuni, bazată pe respect și încredere reciprocă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Becsületes ember/Bis.

Doamnă maghiară, 53/170/62, singură, doresc să cunosc un domn serios, nefumător, antialcoolic, 48-57 ani, pentru prietenie, căsătorie. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Piros rózsa/Bis/14.

Doamnă văduvă, 50/166/67, inteligentă, aspect fizic plăcut, sinceră, doresc să cunosc un domn maghiar, între 46-53 ani, sincer, antialcoolic, iubitor, aspect fizic plăcut, pentru prietenie sau mai mult. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Légy őszinte. Neserioșii să nu mă deranjeze.

Doamnă maghiară, 40 ani, studii medii, doresc să cunosc un bărbat deosebit, cu vârsta apropiată, pentru prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Vicuska.

Doamnă singură, fără obligații, simpatică, drăguță, focoasă, pasională, dornică de viață, sunt în căutarea unui bărbat pentru relații intime de lungă durată, trăite intens. Timpul nu stă pe loc domnilor, încercați. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Cobra/Bis.

Doamnă blondă, 47/160/80, divorțată, cu obligații, locuiesc la țară, doresc să cunosc un domn divorțat sau necăsătorit, sincer, antialcoolic, pentru prietenie. Neserioșii și aventurierii să mă ocolească. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Te aștept de mult/Bis/4.

Blondă, drăguță, 31/171/50, studii superioare, fără obligații, veselă, cu mult bun simț, doresc să cunosc un domn înalt, între 29-40 ani, fără obligații, serios, pentru o relație de lungă durată sau căsătorie. Aștept mesaje cu câteva date personale la adresa de e-mail: rose_princess_06@yahoo.com.

Doamnă româncă, ortodoxă, 54/159/72, aspect fizic plăcut, sensibilă, serioasă, ordonată, situație materială bună, doresc să cunosc un domn cu calități similare, fără vicii, maxim 58 ani, din Tg-Mureș. Să-mi scrie doar cei care corespund situației. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Flori de mai/Bis/2.

Doamnă bilingvă, independentă, simpatică, serioasă, doresc să cunosc un domn prezentabil, fără vicii, între 38-48 ani, pentru o prietenie serioasă. Aștept mesaje la adresa de e-mail: vivymx@yahoo.com.

Doamnă simpatică, româncă, cu defecte și calități, de vârsta a II-a, doresc o relație sinceră de prietenie și mai mult cu un domn matur și stăpân pe el, din zona Tg-Mureș. Aștept scrisori cu număr de telefon și mici detalii la redacție, pentru cod Viață în doi/Bis/2.

Domn divorțat, 50/167/72, doresc să cunosc o doamnă între 43-50 ani, pentru o relație serioasă, căsătorie. Aștept scrisori la redacție pentru cod Nicodin sau mesaje la adresa de e-mail: nicunicodin@yahoo.com.

Ortodoxă, româncă, pensionară, sinceră, curată, deschisă, cu bun simț, drăguță, nefumătoare, 60/160/74, doresc să cunosc un domn cu aceleași calități, cu vârsta apropiată, din Tg-Mureș, pentru o relație de prietenie sau chiar căsătorie, bazată pe respect reciproc și o iubire sinceră. Nu doresc aventură. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Primăvara/Bis/8.

Tânără, 32/170/55, roșcată, fire sensibilă, romantică, doresc să cunosc un tânăr maghiar, nefumător, între 32-38 ani, pentru o relație serioasă. Poate că mă aștepți pe mine. Aștept scrisor la OP 1 CP 181.

Doamnă, 49/165/68, aspect tineresc, fără obligații, veselă, caut prieteni care să mă ajute moral și financiar. Cer și ofer seriozitate. Am loc de întâlnire. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Gina/Bis/2.


HOME         CĂUTARE         ANUNȚUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASH

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European