Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Locuitori - Mica publicitate

 

Mica publicitate

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Acte necesare  
Clubul membrilor  
Mica publicitate  
Primării  
Telefoane utile  
I-Cafe  
ONG-uri  
Coduri postale  
Evenimente  
Codul bunelor maniere  

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca

KPTV - The Rock Station


Flash Mures Online

Numărul 556
Săptămâna 30 ianuarie - 6 februarie 2009


HOME         CĂUTARE         ANUNŢUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASHMatrimoniale

Tîrgu-Mureş

Doresc să cunosc un domn maghiar, cu aspect fizic plăcut, antialcoolic, sincer, curat, 47-55 ani, pentru prietenie. Sunt văduvă, aspect fizic plăcut, sinceră, serioasă, de vârsta a II-a, 165/66. Aştept scrisori cu număr de telefon şi mici detalii la redacţie, pentru cod Kereslek de nem talállak.

Doamnă maghiară, intelectuală, din Tg-Mureş, sinceră, serioasă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn maghiar, serios, inteligent, antialcoolic, peste 69 ani, cu calităţi similare, din Tg-Mureş. Neserioşii să se abţină. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Égi csillagok 2009.

Tânără cu principii morale, aspect fizic plăcut, fără copii, îmi caut jumătatea, un bărbat fin, între 30-37/180-185/70-80, echilibrat fizic şi psihic, înţelegător, romantic, cu inima curată, capabil să iubească ca suflet pereche. Aştept scrisori la redacţie cu detalii şi număr de telefon, pentru cod Reciprocitate.

Doamnă văduvă, 60/157/54, aspect fizic plăcut, inteligentă, sensibilă, serioasă, instruită, ordonată, elegantă, nefumătoare, antialcoolică, situaţie materială bună, fără obligaţii, doresc să cunosc un domn cu studii şi calităţi similare, cu vârsta apropiată (maxim 65 ani). Doresc să-mi scrie doar cei care corespund situaţiei. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Pădure/Bis.

Doamnă văduvă, din Reghin, 60 ani, singură, fără obligaţii, studii medii, caut prietenia unui domn asemănător, până la 66 ani, de preferabil din Reghin. Nu accept persoane cu vârsta sub 60 ani. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Leo 48.

Blondă, drăguţă, 31/171/50, studii superioare, fără obligaţii, cu mult bun simţ, veselă, doresc să cunosc un domn înalt, fără obligaţii, serios, 29-40 ani, pentru o relaţie sinceră, de durată şi căsătorie. Aştept mesaje la adresa de e-mail: rose_princess_06@yahoo.com.

Doamnă de 53/167/74, bilingvă, realizată socio-profesional, aspect fizic plăcut, modernă, caracter sincer, realistă, fire puţin romantică, doresc să cunosc un domn cu calităţi similare, vârsta apropiată, care are nevoie de iubire, tandreţe şi de o relaţie serioasă. Aştept scrisori cu detalii reale şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Szeretet és kitartás.

Tânără, 26/170/50, foarte frumoasă, ca o păpuşă, suflet bun, singură, sinceră, fidelă, doresc o relaţie de viitor şi familie. Nu am obligaţii. Bărbatul căutat trebuie să fie neapărat om de afaceri, cu firmă, sincer, chipeş, antialcoolic, să mă facă prinţesa lui, între 27-42 ani, să nu fie grizonat şi cu burtă, chelie. Neserioşii, aventurierii şi cei nepotriviţi să nu mă deranjeze. Aştept scrisori cu poză şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Linda girl.

Doamnă singură, independentă, fără obligaţii, serioasă, realizată, aspect fizic plăcut, credincioasă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn serios, între 60-69 ani, pentru o prietenie de lungă durată sau mai mult. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Singurătatea/Bis.

Brunetă, înaltă, frumoasă, doresc să cunosc o domnişoară sau doamnă pentru prietenie, relaţii intime. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Sisy/Bis.

Doamnă maghiară, independentă, brunetă, pensionată recent, nefumătoare, antialcoolică, bună gospodină, corectă, caut un domn în jur la 60 ani, nefumător, antialcoolic, liniştit, cu mult bun simţ, cinstit, curat, pentru o relaţie serioasă, partener de viaţă pe tot restul vieţii, fără minciuni, bazată pe respect şi încredere reciprocă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Becsületes ember/Bis.

Doamnă maghiară, 53/170/62, singură, doresc să cunosc un domn serios, nefumător, antialcoolic, 48-57 ani, pentru prietenie, căsătorie. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Piros rózsa/Bis/14.

Doamnă văduvă, 50/166/67, inteligentă, aspect fizic plăcut, sinceră, doresc să cunosc un domn maghiar, între 46-53 ani, sincer, antialcoolic, iubitor, aspect fizic plăcut, pentru prietenie sau mai mult. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Légy őszinte. Neserioşii să nu mă deranjeze.

Doamnă maghiară, 40 ani, studii medii, doresc să cunosc un bărbat deosebit, cu vârsta apropiată, pentru prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Vicuska.

Doamnă singură, fără obligaţii, simpatică, drăguţă, focoasă, pasională, dornică de viaţă, sunt în căutarea unui bărbat pentru relaţii intime de lungă durată, trăite intens. Timpul nu stă pe loc domnilor, încercaţi. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Cobra/Bis.

Doamnă blondă, 47/160/80, divorţată, cu obligaţii, locuiesc la ţară, doresc să cunosc un domn divorţat sau necăsătorit, sincer, antialcoolic, pentru prietenie. Neserioşii şi aventurierii să mă ocolească. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Te aştept de mult/Bis/4.

Blondă, drăguţă, 31/171/50, studii superioare, fără obligaţii, veselă, cu mult bun simţ, doresc să cunosc un domn înalt, între 29-40 ani, fără obligaţii, serios, pentru o relaţie de lungă durată sau căsătorie. Aştept mesaje cu câteva date personale la adresa de e-mail: rose_princess_06@yahoo.com.

Doamnă româncă, ortodoxă, 54/159/72, aspect fizic plăcut, sensibilă, serioasă, ordonată, situaţie materială bună, doresc să cunosc un domn cu calităţi similare, fără vicii, maxim 58 ani, din Tg-Mureş. Să-mi scrie doar cei care corespund situaţiei. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Flori de mai/Bis/2.

Doamnă bilingvă, independentă, simpatică, serioasă, doresc să cunosc un domn prezentabil, fără vicii, între 38-48 ani, pentru o prietenie serioasă. Aştept mesaje la adresa de e-mail: vivymx@yahoo.com.

Doamnă simpatică, româncă, cu defecte şi calităţi, de vârsta a II-a, doresc o relaţie sinceră de prietenie şi mai mult cu un domn matur şi stăpân pe el, din zona Tg-Mureş. Aştept scrisori cu număr de telefon şi mici detalii la redacţie, pentru cod Viaţă în doi/Bis/2.

Domn divorţat, 50/167/72, doresc să cunosc o doamnă între 43-50 ani, pentru o relaţie serioasă, căsătorie. Aştept scrisori la redacţie pentru cod Nicodin sau mesaje la adresa de e-mail: nicunicodin@yahoo.com.

Ortodoxă, româncă, pensionară, sinceră, curată, deschisă, cu bun simţ, drăguţă, nefumătoare, 60/160/74, doresc să cunosc un domn cu aceleaşi calităţi, cu vârsta apropiată, din Tg-Mureş, pentru o relaţie de prietenie sau chiar căsătorie, bazată pe respect reciproc şi o iubire sinceră. Nu doresc aventură. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Primăvara/Bis/8.

Tânără, 32/170/55, roşcată, fire sensibilă, romantică, doresc să cunosc un tânăr maghiar, nefumător, între 32-38 ani, pentru o relaţie serioasă. Poate că mă aştepţi pe mine. Aştept scrisor la OP 1 CP 181.

Doamnă, 49/165/68, aspect tineresc, fără obligaţii, veselă, caut prieteni care să mă ajute moral şi financiar. Cer şi ofer seriozitate. Am loc de întâlnire. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Gina/Bis/2.

Dacă eşti amuzantă, spontană, serioasă şi doreşti cunoştinţă cu un tânăr de 29 ani pentru o relaţie de durată, lasă-mi o scrisoare la redacţie pentru cod Dante sau mesaje la adresa de e-mail: pierrodecruz@clix.pt.

Tânăr frumos, serios, cu situaţie materială adecvată, 28 ani, caut tânără frumoasă cu principii morale. Aştept mesaje la adresa de e-mail: berlinstrassecode@yahoo.com.

Doresc să cunosc o doamnă serioasă, iubitoare. Sunt singur, 46/174/68. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod L.D.M.

Domn văduv, 64 ani, cu un mic handicap, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, pentru o relaţie de prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 45 Mai.

Tânăr, drăguţ, atrăgător, sunt în căutarea unei doamne care nu a avut parte de plăceri imense de mult timp, parteneră pentru relaţii intime, între 35-40 ani. Eu sunt puţin mai tânăr, dar fac faţă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Daddy Bibicu.

Domn, 51 ani, prezentabil, manierat, sufletist, sincer, serios, fără vicii, stare materială bună, fără obligaţii, doresc să cunosc o doamnă de 45-50 ani, cu sau fără obligaţii, cu calităţi similare, nematerialistă, pentru o prietenie de durată sau poate mai mult. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Polanna.

Domn maghiar, divorţat, 39/165/70, dezamăgit, cu suflet rănit, familist, iubitor de copii, loc de muncă stabil şi obligaţii, doresc o relaţie serioasă cu o domnişoară sau doamnă maghiară, suplă, modestă, pentru a fi împreună la bine şi la greu. Dacă ai între 31-40 ani şi nu cauţi aventură, caută-mă. Neserioasele nu reperzintă interes. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Vizöntő 70/Bis.

Domn divorţat, 52/162/61, brunet, antialcoolic, aspect fizic plăcut, fără obligaţii, cu apartament în Tg-Mureş, doresc să cunosc o doamnă cu calităţi asemănătoare, vârsta între 45-53 ani. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Palas 52.

Doresc cunoştinţă cu o doamnă sinceră, eventual şi cu un copil, simpatică sau o fată mai în etate, fire liniştită, între 45-55 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect şi încredere reciprocă. Sunt un domn înalt, prezentabil, fără oblogaţii, cu situaţie materială bună. Se asigură moştenire. Aştept oferte serioase cu număr de telefon la adresa OP 7, CP 710, Tg-Mureş. cod Pace, sau la redacţie pentru cod Pace/Bis.

Tânăr, 24 ani, plină de viaţă, singur, fără obligaţii, sunt în căutarea unei domnişoare pentru relaţii intime de lungă durată, trăite la maxim. Trece viaţa doamnelor, curaj. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Tânăr 240.

Domn maghiar, văduv, muncitor, 57/175/75, curat, inteligent, harnic, gospodar, doresc să cunosc o doamnă maghiară, independentă, între 55-65 ani, pentru a fi împreună la bine şi la greu. Vreau o prietenie adevărată sau mai mult. Neserioasele să nu mă deranjeze, nu răspund la număr de telefon mobil. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Szeretni foglak/Bis/10.

Domn maghiar, divorţat, cu loc de muncă stabil, apartament, caut prietenia unei doamne cu loc de muncă, siluetă, până la 60 kilograme, frumoasă, de 50 ani. Eu 55/172/76. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Próbáljuk meg/Bis/6.

Domn văduv, singur, fără obligaţii, 61/178/88, doresc să cunosc o doamnă singură, între 52-58 ani, pentru o relaţie de prietenie sau mai mult, definitivă, pentru tot restul vieţii. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Iarna/Bis/47.

Domn român, 54/173/70, singur, fără obligaţii, drăguţ, serios, cu locuinţă în Sighişoara, calităţi şi defecte omeneşti, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc pentru o prietenie serioasă o doamnă drăguţă, între 45-52 ani, serioasă, obligaţii minime, exclus suprapoderalele. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Ardeleanu/Bis/54.

Domn căsătorit, 38/182/88, brunet, simpatic, curat, ordonat, sensibil, sufletist, caut o doamnă sau domnişoară până la 38 ani, aspect fizic plăcut, fără kilograme în plus, pentru relaţii intime. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Steaua/Bis/20. La nevoie te pot ajuta.

Tânăr maghiar, 38/165/65, şaten, ochi albaştri, caut prietenie serioasă, eventual căsătorie cu o domnişoară sau doamnă cu vârsta apropiată şi calităţi similare. Neserioasele şi materialistele să nu mă deranjeze. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Remény 23.

Pensionar, văduv, 60/177/90, doresc să cunosc o doamnă văduvă, cu vârsta apropiată. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod B.K 53.

Pensionar, de vârsta a III-a, singur, cu locuinţă, nefumător, antialcoolic, caut o doamnă de vârsta a II-III-a, cu kilograme puţine, pregătire cel puţin profesională, pentru prietenie. Aştept scrisori cu număr de telefon fix la redacţie, pentru cod Asta-i situaţia. Nu răspund la telefon mobil.

Domn maghiar, 40/166/80, necăsătorit, sincer, serios, situaţie materială destul de bună, casă, doresc să cunosc doamne cu vârsta apropiată, singure, văduve sau divorţate, cu domiciliul în Tg-Mureş. Un copil nu este o problemă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Bruno/Bis/2.

Domn singur, fără obligaţii, cu apartament în Tg-Mureş, de vârsta a III-a, doresc să cunosc o doamnă drăguţă, bună, zodia Gemeni. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon fix la redacţie, pentru cod Ochii tăi/Bis/1.

Tânăr, 32/183/85, brunet, ochi albaştri, îmi caut jumătatea serioasă, sinceră, înţelegătoare. Dacă ai un copil nu este o problemă, îmi doresc şi eu o familie. Toate calităţile pe care le-am cerut, le ofer şi eu. Neserioasele să nu mă deranjeze. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Spania 10.

Domn singur, divorţat, cu loc de muncă stabil, 55/172/76, caut pentru prietenie o doamnă drăguţă, cu loc de muncă, până la 50 ani. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Próbáljuk meg/Bis/6.

Pensionar, 172/68, doresc cunoştinţă cu o doamnă de 50-60/160-170, fără kilograme în plus, fără vicii şi obligaţii. Am locuinţă proprie, sunt nefumător şi antialcoolic. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Felix/Bis.

Domn, 55/165/70, brunet, maghiar, antialcoolic, nefumător, aspect fizic plăcut, liniştit, înţelegător, foarte săritor, dezamăgit de viaţă, doresc să cunosc o doamnă serioasă, pentru o prietenie de lungă durată. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Régóta várlak.

Domn, singur de mult timp, sincer, iubitor, bilingv, fără vicii majore, 53/178/67, doresc să cunosc o doamnă sinceră, cinstită, singură, fără obligaţii, între 48-55 ani, pentru o relaţie de lungă durată. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Athos X.

Tânăr, 39/163/50, brunet, ochi căprui, harnic, muncitor, fără multe studii, vicii şi obligaţii, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară pentru o prietenie serioasă, căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Miklos/Bis.

Domn francez, 70 ani, pensionar, văduv, activ, persoană acceptabilă, cu casă în apropiere de Tg-Mureş, doresc să cunosc o doamnă maghiară (bilingvă), între 55-65 ani, care cunoaşte puţin limba franceză, bună gospodină, nefumătoare, drăguţă, aspect fizic plăcut, pentru a trăi împreună în respect, veselie şi tandreţe, până la ultimul drum al vieţii. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Flash 388.

Domn tânăr, aspect fizic plăcut, ofer doamnelor şi domnişoarelor ajutor sentimental, clipe plăcute. Cer şi ofer discreţie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 408.

Tânăr, 35/175/80, caut doamnă sau domnişoară pentru prietenie, relaţii intime. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, de la cele interesate, pentru cod Singur 35 sau mesaje la adresa de e-mail: nicolae1974@yahoo.com.

Domn divorţat, 40 ani, fără obligaţii, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară pentru prietenie, căsătorie. Locuiesc la ţară, unde vei locui şi tu, în caz de înţelegere. Un copil nu este o problemă. Am casă, masă. Te aştept dragostea mea. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flasj 407. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Tânăr maghiar, 28 ani, brunet, situaţie materială bună, doresc cunoştinţă cu o domnişoară sau doamnă simpatică, drăguţă, pentru prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Armani/Bis/1.

Domn, 56/184/82, cu loc de muncă stabil, singur, doresc să cunosc o doamnă afectuoasă, pentru prietenie, alungarea singurătăţii sau mai mult. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod 56/Bis/1.

Domn maghiar, divorţat, 47/186/86, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, sinceră, seriosă, pentru prietenie, căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Július 5.

Domn român, ortodox, 53/180/68, fără vicii şi obligaţii, modest, serios, sufletist, cu bun simţ, aspect fizic plăcut, cu casă şi o mică gospodărie la ţară, singur, caut o femeie româncă, văduvă, care să accepte viaţa la ţară, cu vârsta apropiată şi calităţi similare. Dacă vrei respect, să fim împreună la bine şi la greu, lasă-mi o scrisoare la redacţie, pentru cod Leu 53/Bis.

Tânăr, 31/175/76, viril, antialcoolic, nefumător, brunet, ochi căprui, aspect fizic plăcut, serios, cu un venit stabil, divorţat, cu un copil la fosta soţie, doresc să cunosc o femeie drăguţă, fără copii, poate fi şi de la ţară, pentru o relaţie de lungă durată iar în caz de simpatie, căsătorie. Nu doresc aventură, vreau o relaţie serioasă. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Gud 69.

Domn, 57 ani, caut o doamnă de naţionalitate maghiară, peste 50 ani, sub 1,60 m. Sunt nefumător, antialcoolic, muncitor, activ, fără obligaţii. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Koko/Bis.

Domn, 44/172, caut domnişoară sau doamnă divorţată, maxim 36 ani, pentru o relaţie de lungă durată. Pot să ofer ajutor financiar. Aştept mesaje la adresa de e-mail: mesaj_discret@yahoo.com.

Domn, 38 ani, caut o doamnă pentru relaţii intime, trăite la maxim. Sunt curat, respectuos, sincer. Dacă ajungi să mă cunoşti, nu vei regreta. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Caută-mă/Bis/7.

Tânăr român, 32/176/85, caut tânără între 26-33 ani, persoană realistă, care ar dori să locuiască la ţară, pentru căsătorie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Scorpion 28.

Doresc să-mi fi alături pe tot restul vieţii, doamnă cu vârsta în jur la 55/160, cu deprinderi şi dorinţa de a locui la ţară. Nu am obligaţii şi nici pretenţii, dacă eşti idealistă şi hotărâtă, caută-mă. Nu vei regreta. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod V 009.

Tânăr român, 36/170/70, simpatic, din Reghin, doresc să cunosc o tânără româncă, frumoasă, cultă, educată, de preferinţă din judeţul Mureş, pentru prietenie, căsătorie. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Story 01.

Domn văduv, 64 ani, cu un mic handicap, proprietar a 2 apartamente, fără obligaţii, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, pentru o relaţie de prietenie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod 5 Mai/Bis/1.

Bărbat Bi, puţin peste 40 ani, simpatic, discret, curat, fin, serios, caut un bărbat cu calităţi similare, pentru o relaţie intimă deosebită. Nu-mi plac persoanele supraponderale. Nu ridic corespondenţa de la redacţie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Vali/Bis/13.

Tânăr, 34/187/78, brunet, divorţat, serios, cu studii superioare, loc de muncă stabil, doresc cunoştinţă cu o persoană de sex feminin. Neseriosele şi materialistele să se abţină. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Coralul.

Tânăr, 39 ani, fără vicii şi obligaţii, caut fată serioasă care ştie să iubească un suflet bun. Doresc o relaţie de durată. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Şansa noastră/Bis.

Domn român, 52/170/60, din Reghin, caut doamnă de maxim 45 ani, drăguţă, minionă, pentru prietenie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Scorpion 56/Bis.

Tânăr, 28 ani, cu studii superioare, loc de muncă stabil, doresc cunoştinţă cu o domnişoară româncă, drăguţă şi sinceră, în vederea unei relaţii de prietenie sau mai mult. Aştept mesaje la adresa de e-mail: albandrei000@yahoo.com.

Pensionar, văduv, 68/180/80, stare materială bună, doresc să cunosc o doamnă văduvă cu vârsta apropiată, pentru a ne trăi restul zilelor împreună. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Berbec/Bis/2.

Domn divorţat, situaţie materială foarte bună, 48/170/70, aspect tineresc, serios, fără vicii, caut o doamnă până la 42 ani, siluetă, fără prea mari obligaţii, cu calităţi similare, pentru o relaţie foarte serioasă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Primăvară timpurie/Bis.

Domn divorţat, situaţie materială foarte bună, 48/170/70, cu un caracter bun, fără vicii, caut o doamnă până la 44 ani, chiar şi săracă, fără prea mari obligaţii, siluetă, cu suflet bun, pentru o intenţie foarte serioasă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Sandu.

Domn maghiar, pensionar, 62 ani, singur, cu gospodărie în provincie, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, din Tg-Mureş, pentru o relaţie serioasă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Tavasz/Bis/21.

Căsătorit, bilingv, nefumător, antialcoolic, cu defecte omeneşti, 45/175, caut amantă pentru relaţii intime sau poate mai mult. Sunt discret şi cu bun simţ. Aştept mesaje la adresa de e-mail: amor44x@yahoo.com.

Bărbat căsătorit caut prietenă cu care să împărtăşesc ce nu am în căsnicie. Am 48 ani, statură mijlocie şi sunt un tip elevat. Aştept mesaje la adresa de e-mail: emilioroua@yahoo.com.

Domn prezentabil, 56/184/98, doresc prietenia unei doamne neintereasă material, care se simte singură, indiferent de starea civilă. Doresc discreţie reciprocă şi sinceritate. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 432.

Domn văduv, trecut de 70 ani (nu-mi arăt vârsta), antialcoolic, corect, ordonat, de cuvânt, fără obligaţii, din Tg-Mureş, cu apartament 3 camere, doresc să cunosc o doamnă singură, fără obligaţii, serioasă şi cinstită. Vreau să scap de singurătatea de care m-am săturat. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Laleaua 200.

Domn maghiar, 36/175/65, cu loc de muncă stabil, cu un băieţel, maşină, doresc să cunosc o doamnă pentru căsătorie. Nu doresc aventură. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Skorpió/Bis/13.

Domn maghiar, 32/175/65, loc de muncă stabil, maşină, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară pentru căsătorie. Aştept scrisori la redacţie sau mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Skoda/Bis/33.

Tânăr, 38/180/75, cu studii superioare, drăguţ, simpatic, serios, căruia îi place tot ce-i frumos, doresc cunoştinţă cu domnişoare sau doamne până la 32 ani, pentru o prietenie sinceră, căsătorie. Aştept mesaje la adresa de e-mail: albertlucian@yahoo.co.uk.

Bărbat brunet, cu mustaţă, 45/175/75, căsătorit, doresc să cunosc o doamnă divorţată sau nu, pentru prietenie şi dragoste. Dacă te simţi neglijată şi neiubită, te rog apelează până mai este timp, pentru că viaţa trece şi o să-ţi pară rău. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Monotonia ne macină.

Domn maghiar, prezentabil, simpatic, 54/176/78, doresc să cunosc o doamnă simpatică, cinstită, pentru o prietenie îndelungată sau mai mult. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Tavaszi rózsa.

Domn divorţat de 3 ani, serios, 58/166/78, cinstit, corect, ordonat, elegant, fire deschică şi veselă, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă cu calităţi similare, pentru prietenie, căsătorie. Exlus fumătoarele, alcoolicele şi blondele. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Rac/Bis/49.

Tânăr maghiar, 24 ani, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară pentru prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Tânăr 240.

Domn maghiar, fără obligaţii, 58 ani, discret, curat, fumător, caut o prietenă între 45-55 ani, fără kilograme în plus şi fără prejudecăţi, pentru a petrece clipe frumoase, relaţii intime. Să-i placă viaţa şi alte lucruri deosebite. Aştept scrisori cu mici detalii, de la doamne cu calităţi similare la redacţie, pentru cod Pusy.

Caut o legătură de lungă durată, de prietenie şi relaţii intime cu o doamnă sinceră, fără prejudecăţi, care nu ascunde sentimentele pe plan intim, curată, discretă, fără kilograme în plus. Eu domn independent, 58 ani, înţelegător, curat, discret, respectuos. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Álmok/Bis.

Domn, 36/180/78, foarte atrăgător, fizic atletic, educat, elegant, antialcoolic, serviciul stabil, stare materială bună, maşină, doresc să cunosc pentru o relaţie de prietenie sinceră şi frumoasă o fată mai în etate sau o doamnă (eventual divorţată), româncă sau maghiară, de la ţară sau oraş, 35-45 ani, modestă, îngrijită, drăguţă, sinceră, educată, fără kilograme în plus, pentru o relaţie de încredere, pură şi fără minciuni. Dacă te va interesa acest anunţ, lasă-mi o scrisoare la redacţie, pentru cod Marius/Bis/36.

Domn maghiar, 38/181/80, fără obligaţii, necăsătorit, prezentabil, serios, doresc să cunosc o domnişoară sau doamnă de 30-37 ani, pentru o prietenie de lungă durată sau mai mult, căsătorie. Nu doresc aventură. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Lila akác/Bis/6.

Domn maghiar, singur, văduv, independent, cu gospodărie în provincie, doresc să cunosc o doamnă cu calităţi similare, pentru alungarea singurătăţii şi a petrece restul vieţii împreună. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Egyedül ünnepeltem.

Domn în pensie de boală, 57/173/73, brunet, cu ochelari, iubitor de natură, cu chef de viaţă, dor de a iubi, cu o fată în Mureş şi un băiat neînsurat, cu mine la ţară, doresc să cunosc o doamnă gospodină, maghiară, cu vârsta apropiată, care s-a plictisit de singurătate şi doreşte să aibă lângă ea un domn serios, pentru a locui împreună la mine. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Hű az Úr.

Doresc să găsesc o parteneră, fată, prietenă Bi, pentru împlinirea fanteziilor, prietenie. Aştept mesaje la adresa de e-mail: boy_elegant@hotmail.com.

Tânăr, 30/172/80, maghiar, caut tânără între 25-30 ani, de naţionalitate maghiară, pentru o relaţie serioasă. Rog seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Flowers life.

Domn, 55/185/85, alură sportivă, studii superioare, fără vicii majore, doresc cunoştinţă cu o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, din Tg-Mureş, pentru căsătorie. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Vivaldi/Bis/2.

Tânăr, 35/178/71, prezentabil, cu bunele maniere, aspect fizic plăcut, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară din Tg-Mureş, chiar şi căsătorită, pentru o relaţie discretă în doi. Dacă eşti fără prejudecăţi, curată, fără kilograme în plus, cu aspect fizic plăcut, lasă-mi un număr de telefon la adresa de e-mail: radudanov@gmail.com.

Domn, 38/179/73, aspect fizic plăcut, îngrijit, caut o doamnă sau domnişoară subţirică, frumoasă din toate punctele de vedere, pentru o relaţie de lungă durată. Dacă eşti o persoană de încredere, directă, lasă-mi un mesaj cu numărul tău de telefon la adresa de e-mail: free2008@k.ro.

Domn de vârstă şi înălţime medie, discret, cu caracter, caut amantă. Aştept mesaje la adresa de e-mail: cristi_toma65z@yahoo.com.

Cetăţean german de origine din Ardeal, doresc să cunosc o doamnă maghiară sau româncă, pentru căsătorie şi de a avea un copil împreună. Eu 55/178, nu-mi arăt vârsta, situaţie materială foarte bună, fără obligaţii. Tu maxim 39 ani, curată, cinstită şi gospodină. Rog a se adresa numai doamnelor care au intenţii serioase de căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Marius/Bis/6.

Tânăr, 28/180/65, şaten, creţ, nefumător, antialcoolic, sincer, serios, cu loc de muncă, doresc să cunosc o domnişoară frumoasă, între 18-30 ani, pentru o relaţie de lungă durată. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Speranţă/Bis/25 sau mesaje la adresa de e-mail: romanticul25@yahoo.com. Neserioasele rog să se abţină.

Tânăr, 28 ani, corp atletic, păr castaniu, tuns scurt, ochi albaştri, fără obligaţii, ofer companie şi clipe plăcute doamnelor şi domnişoarelor drăguţe şi generoase. Sunt foarte discret şi curat. Aştept mesaje la adresa de e-mail: satisfacfemei@yahoo.com.

Vino în calea vieţii mele şi am să te fac cea mai fericită feieme din lume. Eu 43/74/80, sincer, romantic, aspect fizic plăcut, antialcoolic, nefumător, necăsătorit, doresc să cunosc o femeie sinceră, romantică, cu sau fără obligaţii, pentru prietenie, căsătorie. Nu doresc aventură, rog seriozitate. Aştept scrisori la OP 1 CP 73 Tg-Mureş sau mesaje la adresa de e-mail: viotravel@yahoo.com.

Tânăr, 32/177/79, drăguţ dar dezamăgit în dragoste, doresc să cunosc o domnişoară drăguţă, cu studii. Ştiu şi am posibilităţi de a te face fericită. Rog seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Singur/Bis/11.

Domn, 49/174/69, un om foarte bun şi înţelegător, nu sunt gelos, antialcoolic, caut o domnişoară sau doamnă până la 43 ani, înaltă, fără kilograme în plus. Poţi fi şi săracă, nu contează, doar să locuieşi la mine, la Reghin. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 1960/Bis/1.

Mă adresez mai ales fetelor tinere, dar şi doamnelor. Am 40 ani şi vreau să recuperez tot ce am pierdut până acum în viaţă. Te rog caută-mă. Vreau o persoană cu o gândire realistă şi modernă despre viaţă. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod S.O.S/Bis/8.

Bărbaţi

Dacă eşti amuzantă, spontană, serioasă şi doreşti cunoştinţă cu un tânăr de 29 ani pentru o relaţie de durată, lasă-mi o scrisoare la redacţie pentru cod Dante sau mesaje la adresa de e-mail: pierrodecruz@clix.pt.

Tânăr frumos, serios, cu situaţie materială adecvată, 28 ani, caut tânără frumoasă cu principii morale. Aştept mesaje la adresa de e-mail: berlinstrassecode@yahoo.com.

Doresc să cunosc o doamnă serioasă, iubitoare. Sunt singur, 46/174/68. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod L.D.M.

Domn văduv, 64 ani, cu un mic handicap, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, pentru o relaţie de prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 45 Mai.

Tânăr, drăguţ, atrăgător, sunt în căutarea unei doamne care nu a avut parte de plăceri imense de mult timp, parteneră pentru relaţii intime, între 35-40 ani. Eu sunt puţin mai tânăr, dar fac faţă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Daddy Bibicu.

Domn, 51 ani, prezentabil, manierat, sufletist, sincer, serios, fără vicii, stare materială bună, fără obligaţii, doresc să cunosc o doamnă de 45-50 ani, cu sau fără obligaţii, cu calităţi similare, nematerialistă, pentru o prietenie de durată sau poate mai mult. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Polanna.

Domn maghiar, divorţat, 39/165/70, dezamăgit, cu suflet rănit, familist, iubitor de copii, loc de muncă stabil şi obligaţii, doresc o relaţie serioasă cu o domnişoară sau doamnă maghiară, suplă, modestă, pentru a fi împreună la bine şi la greu. Dacă ai între 31-40 ani şi nu cauţi aventură, caută-mă. Neserioasele nu reperzintă interes. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Vizöntő 70/Bis.

Domn divorţat, 52/162/61, brunet, antialcoolic, aspect fizic plăcut, fără obligaţii, cu apartament în Tg-Mureş, doresc să cunosc o doamnă cu calităţi asemănătoare, vârsta între 45-53 ani. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Palas 52.

Doresc cunoştinţă cu o doamnă sinceră, eventual şi cu un copil, simpatică sau o fată mai în etate, fire liniştită, între 45-55 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect şi încredere reciprocă. Sunt un domn înalt, prezentabil, fără oblogaţii, cu situaţie materială bună. Se asigură moştenire. Aştept oferte serioase cu număr de telefon la adresa OP 7, CP 710, Tg-Mureş. cod Pace, sau la redacţie pentru cod Pace/Bis.

Tânăr, 24 ani, plină de viaţă, singur, fără obligaţii, sunt în căutarea unei domnişoare pentru relaţii intime de lungă durată, trăite la maxim. Trece viaţa doamnelor, curaj. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Tânăr 240.

Domn maghiar, văduv, muncitor, 57/175/75, curat, inteligent, harnic, gospodar, doresc să cunosc o doamnă maghiară, independentă, între 55-65 ani, pentru a fi împreună la bine şi la greu. Vreau o prietenie adevărată sau mai mult. Neserioasele să nu mă deranjeze, nu răspund la număr de telefon mobil. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Szeretni foglak/Bis/10.

Domn maghiar, divorţat, cu loc de muncă stabil, apartament, caut prietenia unei doamne cu loc de muncă, siluetă, până la 60 kilograme, frumoasă, de 50 ani. Eu 55/172/76. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Próbáljuk meg/Bis/6.

Domn văduv, singur, fără obligaţii, 61/178/88, doresc să cunosc o doamnă singură, între 52-58 ani, pentru o relaţie de prietenie sau mai mult, definitivă, pentru tot restul vieţii. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Iarna/Bis/47.

Domn român, 54/173/70, singur, fără obligaţii, drăguţ, serios, cu locuinţă în Sighişoara, calităţi şi defecte omeneşti, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc pentru o prietenie serioasă o doamnă drăguţă, între 45-52 ani, serioasă, obligaţii minime, exclus suprapoderalele. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Ardeleanu/Bis/54.

Domn căsătorit, 38/182/88, brunet, simpatic, curat, ordonat, sensibil, sufletist, caut o doamnă sau domnişoară până la 38 ani, aspect fizic plăcut, fără kilograme în plus, pentru relaţii intime. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Steaua/Bis/20. La nevoie te pot ajuta.

Tânăr maghiar, 38/165/65, şaten, ochi albaştri, caut prietenie serioasă, eventual căsătorie cu o domnişoară sau doamnă cu vârsta apropiată şi calităţi similare. Neserioasele şi materialistele să nu mă deranjeze. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Remény 23.

Pensionar, văduv, 60/177/90, doresc să cunosc o doamnă văduvă, cu vârsta apropiată. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod B.K 53.

Pensionar, de vârsta a III-a, singur, cu locuinţă, nefumător, antialcoolic, caut o doamnă de vârsta a II-III-a, cu kilograme puţine, pregătire cel puţin profesională, pentru prietenie. Aştept scrisori cu număr de telefon fix la redacţie, pentru cod Asta-i situaţia. Nu răspund la telefon mobil.

Domn maghiar, 40/166/80, necăsătorit, sincer, serios, situaţie materială destul de bună, casă, doresc să cunosc doamne cu vârsta apropiată, singure, văduve sau divorţate, cu domiciliul în Tg-Mureş. Un copil nu este o problemă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Bruno/Bis/2.

Domn singur, fără obligaţii, cu apartament în Tg-Mureş, de vârsta a III-a, doresc să cunosc o doamnă drăguţă, bună, zodia Gemeni. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon fix la redacţie, pentru cod Ochii tăi/Bis/1.

Tânăr, 32/183/85, brunet, ochi albaştri, îmi caut jumătatea serioasă, sinceră, înţelegătoare. Dacă ai un copil nu este o problemă, îmi doresc şi eu o familie. Toate calităţile pe care le-am cerut, le ofer şi eu. Neserioasele să nu mă deranjeze. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Spania 10.

Domn singur, divorţat, cu loc de muncă stabil, 55/172/76, caut pentru prietenie o doamnă drăguţă, cu loc de muncă, până la 50 ani. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Próbáljuk meg/Bis/6.

Pensionar, 172/68, doresc cunoştinţă cu o doamnă de 50-60/160-170, fără kilograme în plus, fără vicii şi obligaţii. Am locuinţă proprie, sunt nefumător şi antialcoolic. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Felix/Bis.

Domn, 55/165/70, brunet, maghiar, antialcoolic, nefumător, aspect fizic plăcut, liniştit, înţelegător, foarte săritor, dezamăgit de viaţă, doresc să cunosc o doamnă serioasă, pentru o prietenie de lungă durată. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Régóta várlak.

Domn, singur de mult timp, sincer, iubitor, bilingv, fără vicii majore, 53/178/67, doresc să cunosc o doamnă sinceră, cinstită, singură, fără obligaţii, între 48-55 ani, pentru o relaţie de lungă durată. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Athos X.

Tânăr, 39/163/50, brunet, ochi căprui, harnic, muncitor, fără multe studii, vicii şi obligaţii, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară pentru o prietenie serioasă, căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Miklos/Bis.

Domn francez, 70 ani, pensionar, văduv, activ, persoană acceptabilă, cu casă în apropiere de Tg-Mureş, doresc să cunosc o doamnă maghiară (bilingvă), între 55-65 ani, care cunoaşte puţin limba franceză, bună gospodină, nefumătoare, drăguţă, aspect fizic plăcut, pentru a trăi împreună în respect, veselie şi tandreţe, până la ultimul drum al vieţii. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Flash 388.

Domn tânăr, aspect fizic plăcut, ofer doamnelor şi domnişoarelor ajutor sentimental, clipe plăcute. Cer şi ofer discreţie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 408.

Tânăr, 35/175/80, caut doamnă sau domnişoară pentru prietenie, relaţii intime. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, de la cele interesate, pentru cod Singur 35 sau mesaje la adresa de e-mail: nicolae1974@yahoo.com.

Domn divorţat, 40 ani, fără obligaţii, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară pentru prietenie, căsătorie. Locuiesc la ţară, unde vei locui şi tu, în caz de înţelegere. Un copil nu este o problemă. Am casă, masă. Te aştept dragostea mea. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flasj 407. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Tânăr maghiar, 28 ani, brunet, situaţie materială bună, doresc cunoştinţă cu o domnişoară sau doamnă simpatică, drăguţă, pentru prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Armani/Bis/1.

Domn, 56/184/82, cu loc de muncă stabil, singur, doresc să cunosc o doamnă afectuoasă, pentru prietenie, alungarea singurătăţii sau mai mult. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod 56/Bis/1.

Domn maghiar, divorţat, 47/186/86, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, sinceră, seriosă, pentru prietenie, căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Július 5.

Domn român, ortodox, 53/180/68, fără vicii şi obligaţii, modest, serios, sufletist, cu bun simţ, aspect fizic plăcut, cu casă şi o mică gospodărie la ţară, singur, caut o femeie româncă, văduvă, care să accepte viaţa la ţară, cu vârsta apropiată şi calităţi similare. Dacă vrei respect, să fim împreună la bine şi la greu, lasă-mi o scrisoare la redacţie, pentru cod Leu 53/Bis.

Tânăr, 31/175/76, viril, antialcoolic, nefumător, brunet, ochi căprui, aspect fizic plăcut, serios, cu un venit stabil, divorţat, cu un copil la fosta soţie, doresc să cunosc o femeie drăguţă, fără copii, poate fi şi de la ţară, pentru o relaţie de lungă durată iar în caz de simpatie, căsătorie. Nu doresc aventură, vreau o relaţie serioasă. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Gud 69.

Domn, 57 ani, caut o doamnă de naţionalitate maghiară, peste 50 ani, sub 1,60 m. Sunt nefumător, antialcoolic, muncitor, activ, fără obligaţii. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Koko/Bis.

Domn, 44/172, caut domnişoară sau doamnă divorţată, maxim 36 ani, pentru o relaţie de lungă durată. Pot să ofer ajutor financiar. Aştept mesaje la adresa de e-mail: mesaj_discret@yahoo.com.

Domn, 38 ani, caut o doamnă pentru relaţii intime, trăite la maxim. Sunt curat, respectuos, sincer. Dacă ajungi să mă cunoşti, nu vei regreta. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Caută-mă/Bis/7.

Tânăr român, 32/176/85, caut tânără între 26-33 ani, persoană realistă, care ar dori să locuiască la ţară, pentru căsătorie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Scorpion 28.

Doresc să-mi fi alături pe tot restul vieţii, doamnă cu vârsta în jur la 55/160, cu deprinderi şi dorinţa de a locui la ţară. Nu am obligaţii şi nici pretenţii, dacă eşti idealistă şi hotărâtă, caută-mă. Nu vei regreta. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod V 009.

Tânăr român, 36/170/70, simpatic, din Reghin, doresc să cunosc o tânără româncă, frumoasă, cultă, educată, de preferinţă din judeţul Mureş, pentru prietenie, căsătorie. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Story 01.

Domn văduv, 64 ani, cu un mic handicap, proprietar a 2 apartamente, fără obligaţii, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, pentru o relaţie de prietenie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod 5 Mai/Bis/1.

Bărbat Bi, puţin peste 40 ani, simpatic, discret, curat, fin, serios, caut un bărbat cu calităţi similare, pentru o relaţie intimă deosebită. Nu-mi plac persoanele supraponderale. Nu ridic corespondenţa de la redacţie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Vali/Bis/13.

Tânăr, 34/187/78, brunet, divorţat, serios, cu studii superioare, loc de muncă stabil, doresc cunoştinţă cu o persoană de sex feminin. Neseriosele şi materialistele să se abţină. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Coralul.

Tânăr, 39 ani, fără vicii şi obligaţii, caut fată serioasă care ştie să iubească un suflet bun. Doresc o relaţie de durată. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Şansa noastră/Bis.

Domn român, 52/170/60, din Reghin, caut doamnă de maxim 45 ani, drăguţă, minionă, pentru prietenie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Scorpion 56/Bis.

Tânăr, 28 ani, cu studii superioare, loc de muncă stabil, doresc cunoştinţă cu o domnişoară româncă, drăguţă şi sinceră, în vederea unei relaţii de prietenie sau mai mult. Aştept mesaje la adresa de e-mail: albandrei000@yahoo.com.

Pensionar, văduv, 68/180/80, stare materială bună, doresc să cunosc o doamnă văduvă cu vârsta apropiată, pentru a ne trăi restul zilelor împreună. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Berbec/Bis/2.

Domn divorţat, situaţie materială foarte bună, 48/170/70, aspect tineresc, serios, fără vicii, caut o doamnă până la 42 ani, siluetă, fără prea mari obligaţii, cu calităţi similare, pentru o relaţie foarte serioasă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Primăvară timpurie/Bis.

Domn divorţat, situaţie materială foarte bună, 48/170/70, cu un caracter bun, fără vicii, caut o doamnă până la 44 ani, chiar şi săracă, fără prea mari obligaţii, siluetă, cu suflet bun, pentru o intenţie foarte serioasă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Sandu.

Domn maghiar, pensionar, 62 ani, singur, cu gospodărie în provincie, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, din Tg-Mureş, pentru o relaţie serioasă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Tavasz/Bis/21.

Căsătorit, bilingv, nefumător, antialcoolic, cu defecte omeneşti, 45/175, caut amantă pentru relaţii intime sau poate mai mult. Sunt discret şi cu bun simţ. Aştept mesaje la adresa de e-mail: amor44x@yahoo.com.

Bărbat căsătorit caut prietenă cu care să împărtăşesc ce nu am în căsnicie. Am 48 ani, statură mijlocie şi sunt un tip elevat. Aştept mesaje la adresa de e-mail: emilioroua@yahoo.com.

Domn prezentabil, 56/184/98, doresc prietenia unei doamne neintereasă material, care se simte singură, indiferent de starea civilă. Doresc discreţie reciprocă şi sinceritate. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 432.

Domn văduv, trecut de 70 ani (nu-mi arăt vârsta), antialcoolic, corect, ordonat, de cuvânt, fără obligaţii, din Tg-Mureş, cu apartament 3 camere, doresc să cunosc o doamnă singură, fără obligaţii, serioasă şi cinstită. Vreau să scap de singurătatea de care m-am săturat. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Laleaua 200.

Domn maghiar, 36/175/65, cu loc de muncă stabil, cu un băieţel, maşină, doresc să cunosc o doamnă pentru căsătorie. Nu doresc aventură. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Skorpió/Bis/13.

Domn maghiar, 32/175/65, loc de muncă stabil, maşină, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară pentru căsătorie. Aştept scrisori la redacţie sau mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Skoda/Bis/33.

Tânăr, 38/180/75, cu studii superioare, drăguţ, simpatic, serios, căruia îi place tot ce-i frumos, doresc cunoştinţă cu domnişoare sau doamne până la 32 ani, pentru o prietenie sinceră, căsătorie. Aştept mesaje la adresa de e-mail: albertlucian@yahoo.co.uk.

Bărbat brunet, cu mustaţă, 45/175/75, căsătorit, doresc să cunosc o doamnă divorţată sau nu, pentru prietenie şi dragoste. Dacă te simţi neglijată şi neiubită, te rog apelează până mai este timp, pentru că viaţa trece şi o să-ţi pară rău. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Monotonia ne macină.

Domn maghiar, prezentabil, simpatic, 54/176/78, doresc să cunosc o doamnă simpatică, cinstită, pentru o prietenie îndelungată sau mai mult. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Tavaszi rózsa.

Domn divorţat de 3 ani, serios, 58/166/78, cinstit, corect, ordonat, elegant, fire deschică şi veselă, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă cu calităţi similare, pentru prietenie, căsătorie. Exlus fumătoarele, alcoolicele şi blondele. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Rac/Bis/49.

Tânăr maghiar, 24 ani, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară pentru prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Tânăr 240.

Domn maghiar, fără obligaţii, 58 ani, discret, curat, fumător, caut o prietenă între 45-55 ani, fără kilograme în plus şi fără prejudecăţi, pentru a petrece clipe frumoase, relaţii intime. Să-i placă viaţa şi alte lucruri deosebite. Aştept scrisori cu mici detalii, de la doamne cu calităţi similare la redacţie, pentru cod Pusy.

Caut o legătură de lungă durată, de prietenie şi relaţii intime cu o doamnă sinceră, fără prejudecăţi, care nu ascunde sentimentele pe plan intim, curată, discretă, fără kilograme în plus. Eu domn independent, 58 ani, înţelegător, curat, discret, respectuos. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Álmok/Bis.

Domn, 36/180/78, foarte atrăgător, fizic atletic, educat, elegant, antialcoolic, serviciul stabil, stare materială bună, maşină, doresc să cunosc pentru o relaţie de prietenie sinceră şi frumoasă o fată mai în etate sau o doamnă (eventual divorţată), româncă sau maghiară, de la ţară sau oraş, 35-45 ani, modestă, îngrijită, drăguţă, sinceră, educată, fără kilograme în plus, pentru o relaţie de încredere, pură şi fără minciuni. Dacă te va interesa acest anunţ, lasă-mi o scrisoare la redacţie, pentru cod Marius/Bis/36.

Domn maghiar, 38/181/80, fără obligaţii, necăsătorit, prezentabil, serios, doresc să cunosc o domnişoară sau doamnă de 30-37 ani, pentru o prietenie de lungă durată sau mai mult, căsătorie. Nu doresc aventură. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Lila akác/Bis/6.

Domn maghiar, singur, văduv, independent, cu gospodărie în provincie, doresc să cunosc o doamnă cu calităţi similare, pentru alungarea singurătăţii şi a petrece restul vieţii împreună. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Egyedül ünnepeltem.

Domn în pensie de boală, 57/173/73, brunet, cu ochelari, iubitor de natură, cu chef de viaţă, dor de a iubi, cu o fată în Mureş şi un băiat neînsurat, cu mine la ţară, doresc să cunosc o doamnă gospodină, maghiară, cu vârsta apropiată, care s-a plictisit de singurătate şi doreşte să aibă lângă ea un domn serios, pentru a locui împreună la mine. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Hű az Úr.

Doresc să găsesc o parteneră, fată, prietenă Bi, pentru împlinirea fanteziilor, prietenie. Aştept mesaje la adresa de e-mail: boy_elegant@hotmail.com.

Tânăr, 30/172/80, maghiar, caut tânără între 25-30 ani, de naţionalitate maghiară, pentru o relaţie serioasă. Rog seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Flowers life.

Domn, 55/185/85, alură sportivă, studii superioare, fără vicii majore, doresc cunoştinţă cu o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, din Tg-Mureş, pentru căsătorie. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Vivaldi/Bis/2.

Tânăr, 35/178/71, prezentabil, cu bunele maniere, aspect fizic plăcut, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară din Tg-Mureş, chiar şi căsătorită, pentru o relaţie discretă în doi. Dacă eşti fără prejudecăţi, curată, fără kilograme în plus, cu aspect fizic plăcut, lasă-mi un număr de telefon la adresa de e-mail: radudanov@gmail.com.

Domn, 38/179/73, aspect fizic plăcut, îngrijit, caut o doamnă sau domnişoară subţirică, frumoasă din toate punctele de vedere, pentru o relaţie de lungă durată. Dacă eşti o persoană de încredere, directă, lasă-mi un mesaj cu numărul tău de telefon la adresa de e-mail: free2008@k.ro.

Domn de vârstă şi înălţime medie, discret, cu caracter, caut amantă. Aştept mesaje la adresa de e-mail: cristi_toma65z@yahoo.com.

Cetăţean german de origine din Ardeal, doresc să cunosc o doamnă maghiară sau româncă, pentru căsătorie şi de a avea un copil împreună. Eu 55/178, nu-mi arăt vârsta, situaţie materială foarte bună, fără obligaţii. Tu maxim 39 ani, curată, cinstită şi gospodină. Rog a se adresa numai doamnelor care au intenţii serioase de căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Marius/Bis/6.

Tânăr, 28/180/65, şaten, creţ, nefumător, antialcoolic, sincer, serios, cu loc de muncă, doresc să cunosc o domnişoară frumoasă, între 18-30 ani, pentru o relaţie de lungă durată. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Speranţă/Bis/25 sau mesaje la adresa de e-mail: romanticul25@yahoo.com. Neserioasele rog să se abţină.

Tânăr, 28 ani, corp atletic, păr castaniu, tuns scurt, ochi albaştri, fără obligaţii, ofer companie şi clipe plăcute doamnelor şi domnişoarelor drăguţe şi generoase. Sunt foarte discret şi curat. Aştept mesaje la adresa de e-mail: satisfacfemei@yahoo.com.

Vino în calea vieţii mele şi am să te fac cea mai fericită feieme din lume. Eu 43/74/80, sincer, romantic, aspect fizic plăcut, antialcoolic, nefumător, necăsătorit, doresc să cunosc o femeie sinceră, romantică, cu sau fără obligaţii, pentru prietenie, căsătorie. Nu doresc aventură, rog seriozitate. Aştept scrisori la OP 1 CP 73 Tg-Mureş sau mesaje la adresa de e-mail: viotravel@yahoo.com.

Tânăr, 32/177/79, drăguţ dar dezamăgit în dragoste, doresc să cunosc o domnişoară drăguţă, cu studii. Ştiu şi am posibilităţi de a te face fericită. Rog seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Singur/Bis/11.

Domn, 49/174/69, un om foarte bun şi înţelegător, nu sunt gelos, antialcoolic, caut o domnişoară sau doamnă până la 43 ani, înaltă, fără kilograme în plus. Poţi fi şi săracă, nu contează, doar să locuieşi la mine, la Reghin. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 1960/Bis/1.

Mă adresez mai ales fetelor tinere, dar şi doamnelor. Am 40 ani şi vreau să recuperez tot ce am pierdut până acum în viaţă. Te rog caută-mă. Vreau o persoană cu o gândire realistă şi modernă despre viaţă. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod S.O.S/Bis/8.

Femei

Doresc să cunosc un domn maghiar, cu aspect fizic plăcut, antialcoolic, sincer, curat, 47-55 ani, pentru prietenie. Sunt văduvă, aspect fizic plăcut, sinceră, serioasă, de vârsta a II-a, 165/66. Aştept scrisori cu număr de telefon şi mici detalii la redacţie, pentru cod Kereslek de nem talállak.

Doamnă maghiară, intelectuală, din Tg-Mureş, sinceră, serioasă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn maghiar, serios, inteligent, antialcoolic, peste 69 ani, cu calităţi similare, din Tg-Mureş. Neserioşii să se abţină. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Égi csillagok 2009.

Tânără cu principii morale, aspect fizic plăcut, fără copii, îmi caut jumătatea, un bărbat fin, între 30-37/180-185/70-80, echilibrat fizic şi psihic, înţelegător, romantic, cu inima curată, capabil să iubească ca suflet pereche. Aştept scrisori la redacţie cu detalii şi număr de telefon, pentru cod Reciprocitate.

Doamnă văduvă, 60/157/54, aspect fizic plăcut, inteligentă, sensibilă, serioasă, instruită, ordonată, elegantă, nefumătoare, antialcoolică, situaţie materială bună, fără obligaţii, doresc să cunosc un domn cu studii şi calităţi similare, cu vârsta apropiată (maxim 65 ani). Doresc să-mi scrie doar cei care corespund situaţiei. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Pădure/Bis.

Doamnă văduvă, din Reghin, 60 ani, singură, fără obligaţii, studii medii, caut prietenia unui domn asemănător, până la 66 ani, de preferabil din Reghin. Nu accept persoane cu vârsta sub 60 ani. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Leo 48.

Blondă, drăguţă, 31/171/50, studii superioare, fără obligaţii, cu mult bun simţ, veselă, doresc să cunosc un domn înalt, fără obligaţii, serios, 29-40 ani, pentru o relaţie sinceră, de durată şi căsătorie. Aştept mesaje la adresa de e-mail: rose_princess_06@yahoo.com.

Doamnă de 53/167/74, bilingvă, realizată socio-profesional, aspect fizic plăcut, modernă, caracter sincer, realistă, fire puţin romantică, doresc să cunosc un domn cu calităţi similare, vârsta apropiată, care are nevoie de iubire, tandreţe şi de o relaţie serioasă. Aştept scrisori cu detalii reale şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Szeretet és kitartás.

Tânără, 26/170/50, foarte frumoasă, ca o păpuşă, suflet bun, singură, sinceră, fidelă, doresc o relaţie de viitor şi familie. Nu am obligaţii. Bărbatul căutat trebuie să fie neapărat om de afaceri, cu firmă, sincer, chipeş, antialcoolic, să mă facă prinţesa lui, între 27-42 ani, să nu fie grizonat şi cu burtă, chelie. Neserioşii, aventurierii şi cei nepotriviţi să nu mă deranjeze. Aştept scrisori cu poză şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Linda girl.

Doamnă singură, independentă, fără obligaţii, serioasă, realizată, aspect fizic plăcut, credincioasă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn serios, între 60-69 ani, pentru o prietenie de lungă durată sau mai mult. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Singurătatea/Bis.

Brunetă, înaltă, frumoasă, doresc să cunosc o domnişoară sau doamnă pentru prietenie, relaţii intime. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Sisy/Bis.

Doamnă maghiară, independentă, brunetă, pensionată recent, nefumătoare, antialcoolică, bună gospodină, corectă, caut un domn în jur la 60 ani, nefumător, antialcoolic, liniştit, cu mult bun simţ, cinstit, curat, pentru o relaţie serioasă, partener de viaţă pe tot restul vieţii, fără minciuni, bazată pe respect şi încredere reciprocă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Becsületes ember/Bis.

Doamnă maghiară, 53/170/62, singură, doresc să cunosc un domn serios, nefumător, antialcoolic, 48-57 ani, pentru prietenie, căsătorie. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Piros rózsa/Bis/14.

Doamnă văduvă, 50/166/67, inteligentă, aspect fizic plăcut, sinceră, doresc să cunosc un domn maghiar, între 46-53 ani, sincer, antialcoolic, iubitor, aspect fizic plăcut, pentru prietenie sau mai mult. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Légy őszinte. Neserioşii să nu mă deranjeze.

Doamnă maghiară, 40 ani, studii medii, doresc să cunosc un bărbat deosebit, cu vârsta apropiată, pentru prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Vicuska.

Doamnă singură, fără obligaţii, simpatică, drăguţă, focoasă, pasională, dornică de viaţă, sunt în căutarea unui bărbat pentru relaţii intime de lungă durată, trăite intens. Timpul nu stă pe loc domnilor, încercaţi. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Cobra/Bis.

Doamnă blondă, 47/160/80, divorţată, cu obligaţii, locuiesc la ţară, doresc să cunosc un domn divorţat sau necăsătorit, sincer, antialcoolic, pentru prietenie. Neserioşii şi aventurierii să mă ocolească. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Te aştept de mult/Bis/4.

Blondă, drăguţă, 31/171/50, studii superioare, fără obligaţii, veselă, cu mult bun simţ, doresc să cunosc un domn înalt, între 29-40 ani, fără obligaţii, serios, pentru o relaţie de lungă durată sau căsătorie. Aştept mesaje cu câteva date personale la adresa de e-mail: rose_princess_06@yahoo.com.

Doamnă româncă, ortodoxă, 54/159/72, aspect fizic plăcut, sensibilă, serioasă, ordonată, situaţie materială bună, doresc să cunosc un domn cu calităţi similare, fără vicii, maxim 58 ani, din Tg-Mureş. Să-mi scrie doar cei care corespund situaţiei. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Flori de mai/Bis/2.

Doamnă bilingvă, independentă, simpatică, serioasă, doresc să cunosc un domn prezentabil, fără vicii, între 38-48 ani, pentru o prietenie serioasă. Aştept mesaje la adresa de e-mail: vivymx@yahoo.com.

Doamnă simpatică, româncă, cu defecte şi calităţi, de vârsta a II-a, doresc o relaţie sinceră de prietenie şi mai mult cu un domn matur şi stăpân pe el, din zona Tg-Mureş. Aştept scrisori cu număr de telefon şi mici detalii la redacţie, pentru cod Viaţă în doi/Bis/2.

Domn divorţat, 50/167/72, doresc să cunosc o doamnă între 43-50 ani, pentru o relaţie serioasă, căsătorie. Aştept scrisori la redacţie pentru cod Nicodin sau mesaje la adresa de e-mail: nicunicodin@yahoo.com.

Ortodoxă, româncă, pensionară, sinceră, curată, deschisă, cu bun simţ, drăguţă, nefumătoare, 60/160/74, doresc să cunosc un domn cu aceleaşi calităţi, cu vârsta apropiată, din Tg-Mureş, pentru o relaţie de prietenie sau chiar căsătorie, bazată pe respect reciproc şi o iubire sinceră. Nu doresc aventură. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Primăvara/Bis/8.

Tânără, 32/170/55, roşcată, fire sensibilă, romantică, doresc să cunosc un tânăr maghiar, nefumător, între 32-38 ani, pentru o relaţie serioasă. Poate că mă aştepţi pe mine. Aştept scrisor la OP 1 CP 181.

Doamnă, 49/165/68, aspect tineresc, fără obligaţii, veselă, caut prieteni care să mă ajute moral şi financiar. Cer şi ofer seriozitate. Am loc de întâlnire. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Gina/Bis/2.


HOME         CĂUTARE         ANUNŢUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASH

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European