Mures Info
http://www.pensiuneasperanta.ro/index.php/main
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Locuitori - Mica publicitate

 

Mica publicitate

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Acte necesare  
Clubul membrilor  
Mica publicitate  
Primării  
Telefoane utile  
I-Cafe  
ONG-uri  
Coduri postale  
Evenimente  
Codul bunelor maniere  

Cautare


Vă recomandăm
» Dispozitive medicale ortopedice, proteze, orteze
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca

KPTV - The Rock Station

AllModels.ro

www.artposters.ro


Flash Mures Online

Numărul 480
Săptămâna 28 iulie - 3 august 2007


HOME         CĂUTARE         ANUNȚUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASHMatrimoniale

Anunturile din acest numar sunt expirate,NU mai sunt actuale. Click aici pentru a accesa editia curenta a revistei Flash. Daca totusi vreti sa vedeti numarul expirat, dati click aici

.

Tîrgu-Mureș

Divorțată, 38/170/65, caut un domn de vârstă apropiată, educat, realizat profesional și material, pentru o relație de prietenie. Aștept scrisori la redacție pentru cod 1718.

Doamnă singură, doresc să cunosc un domn drăguț, inteligent, tandru, cu simțul umorului, înalt (180 cm), până la 50 ani, pentru o relație sinceră. Eu blondă, bine proporționată, înaltă, independentă, fără obligații, loc de muncă + locuință, exclus aventură. Aștept scrisori la redacție pentru cod Viața merită trăită.

Doresc să cunosc un tânăr, fără obligații, serios, manierat, fără fițe, cu concepții sănătoase despre familie, înalt peste 185 cm, cu loc de muncă. Eu 32/179/70, simpatică, brunetă, păr lung, sociabilă, familie foarte bună. Aștept scrisori timbrate cu poză la OP nr. 5, CP 515 Tg-Mureș.

Doamnă 49 ani, divorțată, ochi albaștrii, casă, loc de muncă, înălțime și greutate medie, doresc să găsesc un bărbat serios, vârsta apropiată de preferință, apropiere de oraș cu casă, și mai modest, îmi place mult grădinăritul, curtea, deoarece eu locuiesc la bloc, dacă ești serios încearcă, dacă nu renunță pentru că nu ai șanse, prefer să ai și o amărâtă de mașină, fără obligații, menționez că sunt pretențioasă. Aștept mesaje la redacție, pentru cod Rac 58.

Brunetă, înaltă, păr lung, doresc să cunosc o domnișoară simpatică pentru relații intime. Aștept scrisori la redacție pentru cod Sisy/Bis.

Doamnă de 34 ani, despărțită, cu un copil, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, pentru pritenie, nu mă deranjează un copil. Dacă ești serios și familist caută-mă. Aștept scrisori cu o poză, la redacție pentru cod Sper să te găsesc/Bis/1.

Doamnă româncă, 41/156/63, doresc să cunosc un domn de vârstă apropiată, pentru o prietenie îndelungată. Pentru cel interesat am lăsat număr de telefon la redacție. Cod Flash 344.

Pensionară, româncă, fără vicii (alcool, tutun, cafea), credincioasă, aspect fizic plăcut, bună gospodină, urăsc minciunea, fără noroe, 58/160/75, doresc cunoștință cu un domn cu acele calități și vârstă apropiată, fără obligații, serios, din Tg-Mureș, cu autoturism, pentru o relație frumoasă. Aștept scrisori la redacție pentru cod Speranța mea/Bis/2.

Văduvă, 56 ani, de statură mijlocie, fără kilograme în plus, aspect plăcut, iubitoare de frumos, doresc să cunosc un bărbat independent, văduv, simpatic, inteligent, fără vicii, înalt, pentru prietenie sinceră și durabilă. Aștept scrisori la redacție pentru cod Fehér rózsa.

Doamnă văduvă, vârsta a II-a, înălțime și greutate medie, serioasă, pedantă, îngrijită, caut prietenia unui domn liber, văduv, serios, cinstit, înalt, posesor autoturism. Dacă crezi că ești serios, manierat, cult, fără vicii, caută-mă, neserioșii să se abțină. Aștept scrisori la redacție pentru cod Nyár.

Doamnă divorțată, 34 ani, caut jumătatea mea, dacă tu ești acela scrie sau lasă un număr de telefon la redacție. Nu contează vârsta, să fii cinstit, curat. Aștept scrisorile la redacție pentru cod Sandra/Bis.

Acest anunț este valabil diar domnilor pretențioși. Tânără 26 ani, sexy, elegantă, discretă, ofer companie discretă domnilor generoși și foarte curați. Aștept scrisori sau mesaje la redacție pentru cod Xena/Bis/4.

Doamnă maghiară, 50 ani, caut un domn maghiar până la 50-65 ani, sincer, serios, nu caut aventură, sunt necăsătorită, aștept scrisori cu număr de telefon fix la redacție pentru cod Egyedül nehéz az élet.

Divorțată, 37/170/53, studii superioare, fără obligații, sentimentală, sensibilă, doresc să cunosc un domn serios, cu studii superioare, fără obligații și vicii majore, pedant, pentru prietenie, căsătorie. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție pentru cod Segetător 12.

Doamnă maghiară, intelectuală, văduvă, pensionară, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn maghiar, intelectual, antialcoolic, peste 68 ani, din Tg-Mureș, cu calități asemănătoare. Neserioșii să se abțină. Aștept scrisori la redacție pentru cod Égi csillagok 2007.

Domn serios, 65 ani, văduv, cu copii căsătoriți, fără obligații, cu stare materială stabilă, locuință proprie, fără obligații, doresc o relație de prietenie serioasă cu doamnă de vârstă apropiată, fără obligații, cu situație materială similară. Ridic corespondența de la redacție. Cod Alex 2007/Bis/1.

Domn pensionar, văduv, 69/165/60, nefumător, antialcoolic, curat, cu locuință și mașină, doresc să cunosc o doamnă serioasă, singură și fără obligații pentru prietenie. Aștept scrisori cu număr de telefon pentru Cod Egy szál harangvirág.

Bărbat serios din Germania, 44 ani, caut doamnă până la 45 ani, serioasă, eventual cu un copil. Numărul de telefon poate fi obținut de la redacția Flash. Cod Flash 343.

Tânăr 32 ani, fără vicii majore, cu loc de muncă, situație materială bună, doresc să cunosc o tânără de 26-32 ani, pentru o relație serioasă, prietenie, poate și mai mult. Aștept mesaje la adresa de e-mail: stefan7503@yahoo.com.

Domn pensionar, văduv, singur, independent din provincie, cu gospodărie aranjată, doresc să cunosc o doamnă pensionară independentă, cu calități similare și dornică să aibă un cămin pe restul vieții. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Fehér orgona/Bis/1.

Domn maghiar, văduv, 56/180/75, sunt un muncitor, stau singur în apartament cu 2 camere, curat, cinstit, serios, credincios. Vreau să cunosc o femeie maghiară subțirică, vârsta apropoată, să fie curată, serioasă, credincioasă, gospodină. Dacă ești o femeie serioasă și dorești un partener de viață, nu contează dacă ești săracă, dar cu suflet bun, poți să te muți la mine. Aștept scrisori cu număr de telefon, la redacție pentru cod Szerelem 69. Neserioasele să nu mă deranjeze.

Medic, 68/180/76, situație bună, fără obligații, caut pentru căsătorie o doamnă cu studii superioare, situație bună, fără obligații, domiciliată în Tg-Mureș. Aștept scrisoare cu număr de telefon și mici detalii la redacție, pentru cod Acum 68.

Doresc să cunosc o doamnă până la 43 ani, fără obligații, muncitoare, serioasă, pentru o relație serioasă de prietenie, căsătorie, eu 44/187/90, serios, fără obligații, cu loc de muncă, muncitor, nu doresc aventură. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție pentru cod O speranță.

Dacă îți cauți jumătatea și ești o doamnă sinceră, credincioasă, serioasă, simpatică, siluetă, de vârsta a II-a, te caută un domn înalt, prezentabil, fără obligații, cu situație materială bună, care dorește sinceritate, un cămin bazat pe acest principiu (eventual o doamnă cu un copil). Aștept oferte cu număr de telefon fix și mici detalii la adresa: OP 7, CP 710, Tg-Mureș cod Verde nepătat, sau la redacție pentru cod Pace/Bis.

Pensionar cu locuință și gospodărie aranjată, din Târnăveni, văduv, singur, independent, caut o doamnă pensionară pentru alungarea singurătății în 2 pe tot restul vieții. Aștept scrisori la redacție pentru cod Továbbra is egyedül.

Căsătorit, 42 ani, nefumător, antialcoolic, elevat, cu o căsătorie nereușită, caut o amantă, pentru întâlniri periodice, dacă se poate o legătură de suflet pentru tot restul vieții. Aștept scrisori la: OP. 1, CP. 140.

Intelectual, independent, fin și atent, 44/180, caut doamnă subțire, cultă, educată, care știe să-și câștige banii și singură. Aștept scrisori la redacție pentru cod Ronin.

Domn român, 68/162/70, văduv, pensionar, fără obligații față de nimeni, doresc să cunosc o doamnă, fără obligații față de nimeni, cu o vârstă apropiată, indiferent de naționalitate, cu un pic de aspect fizic plăcut, pentru o prietenie de bun agur. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon și mici detalii, pentru cod Caută-mă/Bis/4.

Domn român, 67/160/70, văduv, fără obligații, pensionar. Doresc să cunosc o doamnă cu o vârstă apropiată, indiferent de naționalitate și fără obligații față de nimeni, și cu un aspect fizic plăcut, pentru o prietenie de lungă durată. Aștept scrisri la redacție, cu mici detalii și număr de telefon, pentru cod Octombrie 21/Bis.

Tânăr 23 ani, doresc să cunosc o tânără pentru petrecerea timpului liber împreună. Caut amante pentru a petrece clipe de neuitat. Aștept scrisori la redacție pentru cod Flash 345.

Tânăr 30 ani, necăsătorit, realizat profesional, cu situație materială bună, caut domnișoară 20-4+ ani, pentru o relație frumoasă de durată, discretă, fără implicări sentimentale, asigur și sprijin material și cazare dacă e cazul. Aștept mesaje la redacție pentru cod The lucky one sau e-mail (cu poză eventual) la adresa: haggard2002ro@yahoo.com. Cer și ofer curățenie, discreție, seriozitate.

Tânăr 33/185/84, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară pentru o relație de prietenie, disponibilă, să locuim împreună în caz de simpatie. Răspund la measje pe e-mail: ka_interdecor.

Domn 37/175/70, independent, serios, doresc cunoștință cu o doamnă maghiară între 30-40 ani, simpatică, realistă, romantică, pentru prietenie sinceră, relație serioasă. Aștept scrisori la redacție pentru cod Ezüst eső/Bis.

Tânăr, maghiar, necăsătorit, 33/170/67, doresc să cunosc o domnișoară până la 26 ani, pentru prietenie sau mai mult. Aștept scrisori cu număr de telefon și mici detalii la redacție pentru cod Aspen.

Domn căsătorit, 42 ani, caut o amantă pentru întâlniri periodice, căsătorite sau necăsătorite. Am loc de întâlnire, Aștept scrisori la adresa: OP. 1, CP. 189.

Tânăr român, 38/175/70, divorțat, cu o mică obligație, doresc cunoștință cu o doamnă, domnișoară, în vederea unei prietenii sau mai mult. Am serviciu stabil, locuință în Tg-Mureș. Nu mă deranjează un copil, nu doresc aventură, nici dezamăgiri. Răspund doar la numere de mobil. Materialistele și profitoarele să nu se deranjeaze. Răspund la redacție în plic cu mici detalii sau la rubrica Mesaje. Cod Nefericit/Bis.

Dacă ai fost dezamăgită și nu ai cunoscut fericirea alături de jumătatea ta, ai între 42-50 ani, nu ezita să-mi lași o scrisoare la redacție. Te caută un bărbat divorțat, cu mici obligații, nefericit, dar plin de speranțe, nu mă interesează situația materială, poți fi săracă, să ai un copil, doar puritatea sufletească îți cer. Vreau o relație serioasă nu aventură. Dacă ai gânduri ascunse, abține-te. Caut femeia vieții mele, căsătorie. Aștept scrisori cu mici detalii și cu număr de telefon la redacție pentru cod Álom-vis. Răspuns garantat.

Tânăr 27/185/90, singur, brunet, ochii verzi, cu simțul umorului, prezentabil, doresc colaborare financiară pentru cumpărarea unui apartament sau în caz de compatibilitate întemeiarea unei relații. Aștept e-mail la: gls27@yahoo.com.

Domn 38/170/70, fără multe obligații, serios, simpatic, cu o situație materială bună, mașină, doresc să cunosc o doamnă până la 35 ani, fără prea multe obligații și kilograme în plus, pentru prietenie și cu timpul mai mult. Dacă crezi că vrei să mă cunoști, lasă un plic la redacție pentru cod Romantic/Bis/38.

Sunt un scorpion 42/174/85, îmi place natura, muzica, distracția, și un mod special, tot ce este frumos. Dacă ești singură sau te simți singură caută-mă. Aștept scirsori la redacție pentru cod Gabi/Bis/5.

Serios, fără obligații, 53/165, cu situație materială bină, doresc să cunosc numai în vederea căsătoriei o ardeleancă serioasă, maxim 1,65 m, fără obligații (majore). Nu sunt din localitate. Aștept scrisori la redacție pentru cod Om bun dar singur și trist.

Doresc să cunosc o domnișoară sau doamnă cu un copil, dar să fie divorțată sau să fie singură, cu loc de muncă sau fără, pentru prietenie sau căsători, să știe limba maghiară, pentru a moștenii împreună o casă, mai multe detalii veți știi dacă mă sunați la numărul de telefon lăsat la redacție sau lăsați la redacție o scrisoare pentru cod A doua șansă în viață.

Eu 46/171/76, ochii verzi, brunet, mustață, sunt divorțat, fără obligații. Locuiesc la țară, singur, părinții au murit. Nefumător și antialcoolic. Sunt un om foarte bun și milos, sufletist, muncitor. Caut femeie pentru căsătorie. Nu contează că locuiesc la țară și am casă mare, dacă vrei vin eu la tine. Este foarte greu viața singur. Aștept scrisoare la redacție pentru cod 23 iunie.

Domn divorțat cu situație materială, ai să vezi, casă particulară, cu viitor în față, fără obligații, de 31 ani, aștept întâlnire în Reghin pe 24, 25, 31 iulie între orele 10-11, cu o plasă în mână, în fața Băncii Carpatica Reghin filiala, pe str. Gării, sau alte specificații în rubrica viitoare a mesajelor pentru cod Cred că te-am găsit și avem aceiași pasiune.

Domn singur, fără obligații, 42/170/80, doresc să cunosc o doamnă fără obligații, fără kilograme în plus, pentru o prietenie frumoasă sau chiar mai mult, să fie din zona Reghin. Aștept mesaje pentru cod Plăcere/Bis/4.

Bărbat 40 ani, doresc să te cunosc pe tine, femeie frumoasă, plină de viață, inteligentă, pentru o relație discretă bărbat-femeie. Pot fi găsit la e-mail: mo6mic@yahoo.com.

Tânăr, căsătorit, fără copii, 29/178/88, caut amantă, căsătorită sau nu, între 35-45 ani. Posed loc de întâlnire, discret, serios, curat. Aștept răspuns la rubrica "Mesaje" sau scrisoare cu număr de telefon la redacție pentru cod Linu.

Tânăr 39/183/79, blond, creț, ochii albaștrii, căsătorit. Doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară pentru o prietenie discretă, ofer discreție și seriozitate. Aștept mesaje la adresa de e-mail: crevna@yahoo.com.

Tânăr român 37/190/90, fără obligații, loc de muncă stabil, doresc cunoștință cu o doamnă sau domnișoară, în vederea unei prietenii sau mai mult. Nu doresc aventură, nici dezamăgiri, materialistele și profitoarele să nu se deranjeze. Aștept mesaje în plic la redacție pentru cod Vreau să te am lângă mine/Bis/2.

Domn văduv, pensionar de armată, de 72 ani, cu casă vilă, la 30 km de Tg-Mureș. Doresc să cunosc o doamnă pensionară cu vârsta apropiată, nefumătoare, frumoasă, credincioasă, care să locuiască la mine și să aibă apartament în Tg-Mureș zonele: Mureșeni, Dâmb, zonă aproape de Gară. Aștept scrisori la redacție pentru cod Armată roșie.

Domn maghiar, văduv, serios, liniștit, cu loc de muncă stabil, cu locuință la țară, 51/165/61, blond. Doresc să cunosc o doamnă pentru căsătorie, numai cine vrea să stea la țară permenent. Aștept scrisori la redacție pentru cod Tavasz 56.

Bărbat adventist, 40/187/90, român. Doresc să cunosc o fată frumoasă pentru o dragoste adevărată. Menționez că sunt fără obligații, bine situat și brașovean, cu serviciul la Tg-Mureș. Aștept scrisori pe adresa: Oficiul Poștal nr. 1, Căsuță Poștală 44, Tg-Mureș.

Pensionar de vârsta a III-a, nefumător, cu locuință în Tg-Mureș, foarte singur, doresc să cunosc o doamnă care s-a săturat de singurătate, pentru prietenie sau mai mult, cu respect pentru nefumător. Aștept scisori la redacție pentru cod 25 Mai/Bis.

Tânăr român, 38/175/70, divorțat, cu o mică obligație, doresc cunoștință cu o doamnă, domnișoară, în vederea unei prietenii sau mai mult. Am serviciu stabil, locuință în Tg-Mureș. Nu doresc aventuri nici dezamăgiri. Un copil nu este o problemă, materialistele și profitoarele să nu se deranjeze. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție sau la rubrica "Mesaje"pentru cod Flash 346. Răspund doar la numere de telefon mobil.

Bărbat maghiar, brunet, simpatic, 40/178/75, divorțat, cu studii medii, curat, sincer, serioas, cu loc de muncă stabil, nefumător, antialcoolic, caut o domnișoară sau o femeie divorțată, fără obligații, pentru căsătorie. Aștept scrisori la redacție pentru cod Karikagyûrû. Ofer și pretind seriozitate.

Domn 34/183/85, maghiar, caut doamnă căsătorită pentru o relație discretă. alogsm@yahoo.com.

Domn divorțat, 52/180/95, doresc să leg o prietenie de durată cu o doamnă maghiară de vârstă apropiată. Aștept scrisori la redacție pentru cod B.X.O..

Domn maghiar fără obligații, 52/180/95. Doresc o relație cu o doamnă maghiară, de vârstă apropiată. Aștept scrisori la redacție pentru cod OXI/Bis/1.

Domn intelectual de vârsta a III-a, nefumător, antialcoolic, fără copii, aspect fizic plăcut, situație materială bună, doresc să cunosc o doamnă pentru prietenie sau mai mult. Aștept scrisori la redacție pentru cod Élni tudni kell/Bis. 962.

Domn Bi, 39 ani, caut un tânăr sau un cuplu pentru prietenie și relații intime. Cer și ofer seriozitate. Întîlniri în zonă centrală sau aștept scrisori la redacție pentru cod Erotism.

Tânăr 34/180, intelectual, loc de muncă stabil, necăsătorit, fără obligații, doresc să cunosc o tânără de vârstă apropiată (29-35 ani), ortodoxă, brunetă, minionă, fără obligații, pentru prietenie de durată, căsătorie. Răspund la e-mail: acodrin97@yahoo.com, sau aștept scrisori la redacție pentru cod Codrin 97.

Bărbat 41/191/85, curat, discret, caut tânăr sau domn pasiv pentru relații sexuale de lungă durată. Menționez că sunt activ. Aștept scrisori la redacție cu număr de telefon pentru cod Sex 100 %.

Domn 39 ani, căsătorit, dar nesatisfăcut pe plan intim, doresc cunoștință cu o doamnă de 30-60 ani, pentru o relație, discretă. Aștept scrisori la redacție pentru cod Plăcere 68.

Tânăr 32 ani, necăsătorit, brunet, ochii verzi, sufletist, stare materială bună, doresc cunoștință cu o domnișoară serioasă, nu caut aventuir. Aștept scrisori la redacție pentru cod Suflet curat 75.

Tânăr maghiar, 39/170/64, brunet, ochii albaștri, nefumător, antialcoolic, necăsătorit, cu casă la țară, doresc să cunosc o domnișoară sau o doamnă între 37-40 ani, serioasă, sinceră, poate fi și de la țară, pentru o relație de lungă durată sau mai mult, nu caut aventură. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție pentru cod Te vagy aki kell/Bis/1.

Tânăr 30 ani, Bi, pasiv, caut un domn discret și pedant pentru prietenie. Aștept mesaje cu descriere pe adresa: pasivactiv@yahoo.com.

Sunt un segetător, 45/182/90, divorțat, fără obligații, stare materială bună, cu loc de muncă sigur. Doresc să cunosc o persoană de vârstă apropiată pentru prietenie și petrecerea timpului liber împreună. Nu vreau aventură, ci lucruri serioase. Aștept scrisori la redacție pentru cod Geo 1/Bis.

Doresc să cunosc o doamnă pensionară pentru o relație serioasă, eventual căsătorie, posed condiții materiale bune. Numărul de telefon puteți ridica de la redacție pentru cod Flash 347.

Tânăr, 27/178, serios, sincer, fără obligații, stare financiară bună, caut o domnișoară prezentabilă, serioasă, pentru o relație de lungă durată, sau mai mult. Rog mesaje la redacție pentru cod X-Press, sau e-mail: pierrodacruz@clix.pt.

Tânăr 24/175/68, sexy și drăguț. Caut băiat din Mureș sau din Ardeal pentru sex sau relație. Ofer loc de întâlnire. Cer și ofer discreție. Scrie-mi la adresa e-mail: matrix-21@personal.ro.

Tânăr, 32 ani, doresc să cunosc un cuplu/tineri, vârsta de la 18-40 ani, cu loc de întâlnire pentru relații intime. Să fiți curați. Cer și ofer seriozitate. Aștept scrisori la redacție pentru cod Vă aștept/Bis/35.

De îți cauți jumătatea pentru o relație de sinceritate și respect, contactează-mă. Eu vărsător 36/160, cu loc de muncă, doresc seriozitate. Aștept scrisori la redacție pentru cod Daniel D.

Domn maghiar, 35/175/65, cu loc de muncă stabil, și un băiețel, mașină, doresc să cunosc o doamnă pentru căsătorie. Nu doresc aventură. Aștept scrisori la redacție pentru cod Skorpió/Bis/1.

Pensionar vârsta a II-a, doresc cunoștință cu o doamnă prezentabilă, 50-55 ani, 160-170 cm, 50-55 kg, fără vicii și fără obligații. Subsemnatul am 172/65, nu sunt alcoolic, nu fumez. Am casă în centru, proprietate, nu am obligații. Doamnele fără locuință au prioritate. Aștept scrisori la redacție pentru cod Europa X.

Domn tânăr, simpatic, 38/180/78, cetățean olandez, doresc să cunosc o persoană shemale, trav, sau trans pentru prietenie, de lungă durată. Aștept mesaje la adresa de e-mail: dickielopo@yahoo.com, e-mail: dickielopo@yahoo.com.

Domn văduv, 51/168/62, fără obligații, realizat material, caut o doamnă de vârstă apropiată, indiferent de naționalitate sau situație materială, doar cinstită și gospodină, cu condiția să locuiească la mine. Aștept scrisori la redacție cu număr de telefon, pentru cod Scorpion 55.

Tânăr 32/180/70, necăsătorit, serios, loc de muncă stabil, doresc să cunosc o doamnă divorțată sau domnișoară de vârstă apropiată, un copil nu e o problemă, pentru o relație de prietenie de lungă durată, sau pentru a întemeia o familie. Nu am vicii majore. Aștept scrisori la redacție cu mici detalii și număr de telefon pentru cod Capricorn 1976. Aventurierele să se abțină.

Tânăr maghiar, 36/180/74, cu locuință și loc de muncă în Tg-Mureș, caut cunoștință cu o tânără modestă din Tg-Mureș, sau de la țară, pentru prietenie, eventual căsătorie. Sunt o persoană liniștită, modestă, sunt nefumător, urăsc minciuna. Aștept scrisori la redacție pentru cod Rák/36.

Domn căsătorit, 46 ani, de elită, din toate punctele de vedere ca comportament, cu loc de întâlnire, independent, când vrei tu, caut o singură amantă hotărâtă, de cuvânt, căreia îi place sexul de calitate, între 18-40 ani, 45-60 kg, ofer și recompensă. Aștept scrisori la redacție pentru cod Competent Hombre.

Domn 45 ani, cu obligații, prezentabil, curat, manierat, cu locuință, doresc să cunosc doamne, domnișoare pentru relații intime sau mai mult o relație de lungă durată, fără implicări sentimentale, dar cu sprijin material până la 50 ani. Dacă dorești să ne cunoaștem lasă scrisoare cu număr de telefon la redacție pentru cod Emiliano.

Sunt un băiat cu un mic defect de sănătate și sunt cu încredere, am 38 ani, locuiesc la casă, am loc de muncă, nu contează dacă ai copil sau dacă ai același caracter sau dacă ai mic defect, nu te refuz, sau dacă ești de la țară, săracă, să fi serioasă. Aștept scrisori la redacție pentru cod Petrișor 1.

În curând am 40 ani, am loc de muncă, casă, un copil dintr-o relație nereușită. Doresc o femeie de vârstă apropiată. Prefer fără copii, eventual 1 copil. Am lăsat numărul de telefon la redacție. Aștept scrisori la redacție pentru cod Flash 348.

Domn maghiar, pensionar, 68/165, cu casă și stare materială bună, doresc să cunosc o doamnă serioasă pentru prietenie sau mai mult. Este foarte greu să fi singur ca bărbat. Aștept scrisori la redacție pentru cod Öreg idő, szálló idő.

În curând am 40 ani, cu loc de muncă, casă, un copil dintr-o relație nereușită. Doresc o femeie de vârstă apropiată, prefer fără copii, eventual 1 copil. Numărul de telefon puteți ridica de la redacție pentru cod Flash 348.

Român ortodox, 52/180/68, fără vicii, obligații, serios, locuiesc singur la țară în casă particulară și am o mică gospodărie, urăsc minciuna și necinstea. Doresc să cunosc în vederea căsătoriei o româncă cu vârstă apropiată și calități similare, să fie alături de mine la bine și la greu, să fie gospodină, cu frică de D-zeu, și să accepte viața de la țară la mine. Aștept scrisori la redacție pentru cod Leu 52.

Cuplu maghiar, el 27 ani, ea 38 ani, curați, discreți, pretențioși, inteligenți, caută fată sau doamnă pentru jocuri sexuale în trei. Mesaje la kicsi68@yahoo.com.

Bărbați

Domn serios, 65 ani, văduv, cu copii căsătoriți, fără obligații, cu stare materială stabilă, locuință proprie, fără obligații, doresc o relație de prietenie serioasă cu doamnă de vârstă apropiată, fără obligații, cu situație materială similară. Ridic corespondența de la redacție. Cod Alex 2007/Bis/1.

Domn pensionar, văduv, 69/165/60, nefumător, antialcoolic, curat, cu locuință și mașină, doresc să cunosc o doamnă serioasă, singură și fără obligații pentru prietenie. Aștept scrisori cu număr de telefon pentru Cod Egy szál harangvirág.

Bărbat serios din Germania, 44 ani, caut doamnă până la 45 ani, serioasă, eventual cu un copil. Numărul de telefon poate fi obținut de la redacția Flash. Cod Flash 343.

Tânăr 32 ani, fără vicii majore, cu loc de muncă, situație materială bună, doresc să cunosc o tânără de 26-32 ani, pentru o relație serioasă, prietenie, poate și mai mult. Aștept mesaje la adresa de e-mail: stefan7503@yahoo.com.

Domn pensionar, văduv, singur, independent din provincie, cu gospodărie aranjată, doresc să cunosc o doamnă pensionară independentă, cu calități similare și dornică să aibă un cămin pe restul vieții. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Fehér orgona/Bis/1.

Domn maghiar, văduv, 56/180/75, sunt un muncitor, stau singur în apartament cu 2 camere, curat, cinstit, serios, credincios. Vreau să cunosc o femeie maghiară subțirică, vârsta apropoată, să fie curată, serioasă, credincioasă, gospodină. Dacă ești o femeie serioasă și dorești un partener de viață, nu contează dacă ești săracă, dar cu suflet bun, poți să te muți la mine. Aștept scrisori cu număr de telefon, la redacție pentru cod Szerelem 69. Neserioasele să nu mă deranjeze.

Medic, 68/180/76, situație bună, fără obligații, caut pentru căsătorie o doamnă cu studii superioare, situație bună, fără obligații, domiciliată în Tg-Mureș. Aștept scrisoare cu număr de telefon și mici detalii la redacție, pentru cod Acum 68.

Doresc să cunosc o doamnă până la 43 ani, fără obligații, muncitoare, serioasă, pentru o relație serioasă de prietenie, căsătorie, eu 44/187/90, serios, fără obligații, cu loc de muncă, muncitor, nu doresc aventură. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție pentru cod O speranță.

Dacă îți cauți jumătatea și ești o doamnă sinceră, credincioasă, serioasă, simpatică, siluetă, de vârsta a II-a, te caută un domn înalt, prezentabil, fără obligații, cu situație materială bună, care dorește sinceritate, un cămin bazat pe acest principiu (eventual o doamnă cu un copil). Aștept oferte cu număr de telefon fix și mici detalii la adresa: OP 7, CP 710, Tg-Mureș cod Verde nepătat, sau la redacție pentru cod Pace/Bis.

Pensionar cu locuință și gospodărie aranjată, din Târnăveni, văduv, singur, independent, caut o doamnă pensionară pentru alungarea singurătății în 2 pe tot restul vieții. Aștept scrisori la redacție pentru cod Továbbra is egyedül.

Căsătorit, 42 ani, nefumător, antialcoolic, elevat, cu o căsătorie nereușită, caut o amantă, pentru întâlniri periodice, dacă se poate o legătură de suflet pentru tot restul vieții. Aștept scrisori la: OP. 1, CP. 140.

Intelectual, independent, fin și atent, 44/180, caut doamnă subțire, cultă, educată, care știe să-și câștige banii și singură. Aștept scrisori la redacție pentru cod Ronin.

Domn român, 68/162/70, văduv, pensionar, fără obligații față de nimeni, doresc să cunosc o doamnă, fără obligații față de nimeni, cu o vârstă apropiată, indiferent de naționalitate, cu un pic de aspect fizic plăcut, pentru o prietenie de bun agur. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon și mici detalii, pentru cod Caută-mă/Bis/4.

Domn român, 67/160/70, văduv, fără obligații, pensionar. Doresc să cunosc o doamnă cu o vârstă apropiată, indiferent de naționalitate și fără obligații față de nimeni, și cu un aspect fizic plăcut, pentru o prietenie de lungă durată. Aștept scrisri la redacție, cu mici detalii și număr de telefon, pentru cod Octombrie 21/Bis.

Tânăr 23 ani, doresc să cunosc o tânără pentru petrecerea timpului liber împreună. Caut amante pentru a petrece clipe de neuitat. Aștept scrisori la redacție pentru cod Flash 345.

Tânăr 30 ani, necăsătorit, realizat profesional, cu situație materială bună, caut domnișoară 20-4+ ani, pentru o relație frumoasă de durată, discretă, fără implicări sentimentale, asigur și sprijin material și cazare dacă e cazul. Aștept mesaje la redacție pentru cod The lucky one sau e-mail (cu poză eventual) la adresa: haggard2002ro@yahoo.com. Cer și ofer curățenie, discreție, seriozitate.

Tânăr 33/185/84, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară pentru o relație de prietenie, disponibilă, să locuim împreună în caz de simpatie. Răspund la measje pe e-mail: ka_interdecor.

Domn 37/175/70, independent, serios, doresc cunoștință cu o doamnă maghiară între 30-40 ani, simpatică, realistă, romantică, pentru prietenie sinceră, relație serioasă. Aștept scrisori la redacție pentru cod Ezüst eső/Bis.

Tânăr, maghiar, necăsătorit, 33/170/67, doresc să cunosc o domnișoară până la 26 ani, pentru prietenie sau mai mult. Aștept scrisori cu număr de telefon și mici detalii la redacție pentru cod Aspen.

Domn căsătorit, 42 ani, caut o amantă pentru întâlniri periodice, căsătorite sau necăsătorite. Am loc de întâlnire, Aștept scrisori la adresa: OP. 1, CP. 189.

Tânăr român, 38/175/70, divorțat, cu o mică obligație, doresc cunoștință cu o doamnă, domnișoară, în vederea unei prietenii sau mai mult. Am serviciu stabil, locuință în Tg-Mureș. Nu mă deranjează un copil, nu doresc aventură, nici dezamăgiri. Răspund doar la numere de mobil. Materialistele și profitoarele să nu se deranjeaze. Răspund la redacție în plic cu mici detalii sau la rubrica Mesaje. Cod Nefericit/Bis.

Dacă ai fost dezamăgită și nu ai cunoscut fericirea alături de jumătatea ta, ai între 42-50 ani, nu ezita să-mi lași o scrisoare la redacție. Te caută un bărbat divorțat, cu mici obligații, nefericit, dar plin de speranțe, nu mă interesează situația materială, poți fi săracă, să ai un copil, doar puritatea sufletească îți cer. Vreau o relație serioasă nu aventură. Dacă ai gânduri ascunse, abține-te. Caut femeia vieții mele, căsătorie. Aștept scrisori cu mici detalii și cu număr de telefon la redacție pentru cod Álom-vis. Răspuns garantat.

Tânăr 27/185/90, singur, brunet, ochii verzi, cu simțul umorului, prezentabil, doresc colaborare financiară pentru cumpărarea unui apartament sau în caz de compatibilitate întemeiarea unei relații. Aștept e-mail la: gls27@yahoo.com.

Domn 38/170/70, fără multe obligații, serios, simpatic, cu o situație materială bună, mașină, doresc să cunosc o doamnă până la 35 ani, fără prea multe obligații și kilograme în plus, pentru prietenie și cu timpul mai mult. Dacă crezi că vrei să mă cunoști, lasă un plic la redacție pentru cod Romantic/Bis/38.

Sunt un scorpion 42/174/85, îmi place natura, muzica, distracția, și un mod special, tot ce este frumos. Dacă ești singură sau te simți singură caută-mă. Aștept scirsori la redacție pentru cod Gabi/Bis/5.

Serios, fără obligații, 53/165, cu situație materială bină, doresc să cunosc numai în vederea căsătoriei o ardeleancă serioasă, maxim 1,65 m, fără obligații (majore). Nu sunt din localitate. Aștept scrisori la redacție pentru cod Om bun dar singur și trist.

Doresc să cunosc o domnișoară sau doamnă cu un copil, dar să fie divorțată sau să fie singură, cu loc de muncă sau fără, pentru prietenie sau căsători, să știe limba maghiară, pentru a moștenii împreună o casă, mai multe detalii veți știi dacă mă sunați la numărul de telefon lăsat la redacție sau lăsați la redacție o scrisoare pentru cod A doua șansă în viață.

Eu 46/171/76, ochii verzi, brunet, mustață, sunt divorțat, fără obligații. Locuiesc la țară, singur, părinții au murit. Nefumător și antialcoolic. Sunt un om foarte bun și milos, sufletist, muncitor. Caut femeie pentru căsătorie. Nu contează că locuiesc la țară și am casă mare, dacă vrei vin eu la tine. Este foarte greu viața singur. Aștept scrisoare la redacție pentru cod 23 iunie.

Domn divorțat cu situație materială, ai să vezi, casă particulară, cu viitor în față, fără obligații, de 31 ani, aștept întâlnire în Reghin pe 24, 25, 31 iulie între orele 10-11, cu o plasă în mână, în fața Băncii Carpatica Reghin filiala, pe str. Gării, sau alte specificații în rubrica viitoare a mesajelor pentru cod Cred că te-am găsit și avem aceiași pasiune.

Domn singur, fără obligații, 42/170/80, doresc să cunosc o doamnă fără obligații, fără kilograme în plus, pentru o prietenie frumoasă sau chiar mai mult, să fie din zona Reghin. Aștept mesaje pentru cod Plăcere/Bis/4.

Bărbat 40 ani, doresc să te cunosc pe tine, femeie frumoasă, plină de viață, inteligentă, pentru o relație discretă bărbat-femeie. Pot fi găsit la e-mail: mo6mic@yahoo.com.

Tânăr, căsătorit, fără copii, 29/178/88, caut amantă, căsătorită sau nu, între 35-45 ani. Posed loc de întâlnire, discret, serios, curat. Aștept răspuns la rubrica "Mesaje" sau scrisoare cu număr de telefon la redacție pentru cod Linu.

Tânăr 39/183/79, blond, creț, ochii albaștrii, căsătorit. Doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară pentru o prietenie discretă, ofer discreție și seriozitate. Aștept mesaje la adresa de e-mail: crevna@yahoo.com.

Tânăr român 37/190/90, fără obligații, loc de muncă stabil, doresc cunoștință cu o doamnă sau domnișoară, în vederea unei prietenii sau mai mult. Nu doresc aventură, nici dezamăgiri, materialistele și profitoarele să nu se deranjeze. Aștept mesaje în plic la redacție pentru cod Vreau să te am lângă mine/Bis/2.

Domn văduv, pensionar de armată, de 72 ani, cu casă vilă, la 30 km de Tg-Mureș. Doresc să cunosc o doamnă pensionară cu vârsta apropiată, nefumătoare, frumoasă, credincioasă, care să locuiască la mine și să aibă apartament în Tg-Mureș zonele: Mureșeni, Dâmb, zonă aproape de Gară. Aștept scrisori la redacție pentru cod Armată roșie.

Domn maghiar, văduv, serios, liniștit, cu loc de muncă stabil, cu locuință la țară, 51/165/61, blond. Doresc să cunosc o doamnă pentru căsătorie, numai cine vrea să stea la țară permenent. Aștept scrisori la redacție pentru cod Tavasz 56.

Bărbat adventist, 40/187/90, român. Doresc să cunosc o fată frumoasă pentru o dragoste adevărată. Menționez că sunt fără obligații, bine situat și brașovean, cu serviciul la Tg-Mureș. Aștept scrisori pe adresa: Oficiul Poștal nr. 1, Căsuță Poștală 44, Tg-Mureș.

Pensionar de vârsta a III-a, nefumător, cu locuință în Tg-Mureș, foarte singur, doresc să cunosc o doamnă care s-a săturat de singurătate, pentru prietenie sau mai mult, cu respect pentru nefumător. Aștept scisori la redacție pentru cod 25 Mai/Bis.

Tânăr român, 38/175/70, divorțat, cu o mică obligație, doresc cunoștință cu o doamnă, domnișoară, în vederea unei prietenii sau mai mult. Am serviciu stabil, locuință în Tg-Mureș. Nu doresc aventuri nici dezamăgiri. Un copil nu este o problemă, materialistele și profitoarele să nu se deranjeze. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție sau la rubrica "Mesaje"pentru cod Flash 346. Răspund doar la numere de telefon mobil.

Bărbat maghiar, brunet, simpatic, 40/178/75, divorțat, cu studii medii, curat, sincer, serioas, cu loc de muncă stabil, nefumător, antialcoolic, caut o domnișoară sau o femeie divorțată, fără obligații, pentru căsătorie. Aștept scrisori la redacție pentru cod Karikagyûrû. Ofer și pretind seriozitate.

Domn 34/183/85, maghiar, caut doamnă căsătorită pentru o relație discretă. alogsm@yahoo.com.

Domn divorțat, 52/180/95, doresc să leg o prietenie de durată cu o doamnă maghiară de vârstă apropiată. Aștept scrisori la redacție pentru cod B.X.O..

Domn maghiar fără obligații, 52/180/95. Doresc o relație cu o doamnă maghiară, de vârstă apropiată. Aștept scrisori la redacție pentru cod OXI/Bis/1.

Domn intelectual de vârsta a III-a, nefumător, antialcoolic, fără copii, aspect fizic plăcut, situație materială bună, doresc să cunosc o doamnă pentru prietenie sau mai mult. Aștept scrisori la redacție pentru cod Élni tudni kell/Bis. 962.

Domn Bi, 39 ani, caut un tânăr sau un cuplu pentru prietenie și relații intime. Cer și ofer seriozitate. Întîlniri în zonă centrală sau aștept scrisori la redacție pentru cod Erotism.

Tânăr 34/180, intelectual, loc de muncă stabil, necăsătorit, fără obligații, doresc să cunosc o tânără de vârstă apropiată (29-35 ani), ortodoxă, brunetă, minionă, fără obligații, pentru prietenie de durată, căsătorie. Răspund la e-mail: acodrin97@yahoo.com, sau aștept scrisori la redacție pentru cod Codrin 97.

Bărbat 41/191/85, curat, discret, caut tânăr sau domn pasiv pentru relații sexuale de lungă durată. Menționez că sunt activ. Aștept scrisori la redacție cu număr de telefon pentru cod Sex 100 %.

Domn 39 ani, căsătorit, dar nesatisfăcut pe plan intim, doresc cunoștință cu o doamnă de 30-60 ani, pentru o relație, discretă. Aștept scrisori la redacție pentru cod Plăcere 68.

Tânăr 32 ani, necăsătorit, brunet, ochii verzi, sufletist, stare materială bună, doresc cunoștință cu o domnișoară serioasă, nu caut aventuir. Aștept scrisori la redacție pentru cod Suflet curat 75.

Tânăr maghiar, 39/170/64, brunet, ochii albaștri, nefumător, antialcoolic, necăsătorit, cu casă la țară, doresc să cunosc o domnișoară sau o doamnă între 37-40 ani, serioasă, sinceră, poate fi și de la țară, pentru o relație de lungă durată sau mai mult, nu caut aventură. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție pentru cod Te vagy aki kell/Bis/1.

Tânăr 30 ani, Bi, pasiv, caut un domn discret și pedant pentru prietenie. Aștept mesaje cu descriere pe adresa: pasivactiv@yahoo.com.

Sunt un segetător, 45/182/90, divorțat, fără obligații, stare materială bună, cu loc de muncă sigur. Doresc să cunosc o persoană de vârstă apropiată pentru prietenie și petrecerea timpului liber împreună. Nu vreau aventură, ci lucruri serioase. Aștept scrisori la redacție pentru cod Geo 1/Bis.

Doresc să cunosc o doamnă pensionară pentru o relație serioasă, eventual căsătorie, posed condiții materiale bune. Numărul de telefon puteți ridica de la redacție pentru cod Flash 347.

Tânăr, 27/178, serios, sincer, fără obligații, stare financiară bună, caut o domnișoară prezentabilă, serioasă, pentru o relație de lungă durată, sau mai mult. Rog mesaje la redacție pentru cod X-Press, sau e-mail: pierrodacruz@clix.pt.

Tânăr 24/175/68, sexy și drăguț. Caut băiat din Mureș sau din Ardeal pentru sex sau relație. Ofer loc de întâlnire. Cer și ofer discreție. Scrie-mi la adresa e-mail: matrix-21@personal.ro.

Tânăr, 32 ani, doresc să cunosc un cuplu/tineri, vârsta de la 18-40 ani, cu loc de întâlnire pentru relații intime. Să fiți curați. Cer și ofer seriozitate. Aștept scrisori la redacție pentru cod Vă aștept/Bis/35.

De îți cauți jumătatea pentru o relație de sinceritate și respect, contactează-mă. Eu vărsător 36/160, cu loc de muncă, doresc seriozitate. Aștept scrisori la redacție pentru cod Daniel D.

Domn maghiar, 35/175/65, cu loc de muncă stabil, și un băiețel, mașină, doresc să cunosc o doamnă pentru căsătorie. Nu doresc aventură. Aștept scrisori la redacție pentru cod Skorpió/Bis/1.

Pensionar vârsta a II-a, doresc cunoștință cu o doamnă prezentabilă, 50-55 ani, 160-170 cm, 50-55 kg, fără vicii și fără obligații. Subsemnatul am 172/65, nu sunt alcoolic, nu fumez. Am casă în centru, proprietate, nu am obligații. Doamnele fără locuință au prioritate. Aștept scrisori la redacție pentru cod Europa X.

Domn tânăr, simpatic, 38/180/78, cetățean olandez, doresc să cunosc o persoană shemale, trav, sau trans pentru prietenie, de lungă durată. Aștept mesaje la adresa de e-mail: dickielopo@yahoo.com, e-mail: dickielopo@yahoo.com.

Domn văduv, 51/168/62, fără obligații, realizat material, caut o doamnă de vârstă apropiată, indiferent de naționalitate sau situație materială, doar cinstită și gospodină, cu condiția să locuiească la mine. Aștept scrisori la redacție cu număr de telefon, pentru cod Scorpion 55.

Tânăr 32/180/70, necăsătorit, serios, loc de muncă stabil, doresc să cunosc o doamnă divorțată sau domnișoară de vârstă apropiată, un copil nu e o problemă, pentru o relație de prietenie de lungă durată, sau pentru a întemeia o familie. Nu am vicii majore. Aștept scrisori la redacție cu mici detalii și număr de telefon pentru cod Capricorn 1976. Aventurierele să se abțină.

Tânăr maghiar, 36/180/74, cu locuință și loc de muncă în Tg-Mureș, caut cunoștință cu o tânără modestă din Tg-Mureș, sau de la țară, pentru prietenie, eventual căsătorie. Sunt o persoană liniștită, modestă, sunt nefumător, urăsc minciuna. Aștept scrisori la redacție pentru cod Rák/36.

Domn căsătorit, 46 ani, de elită, din toate punctele de vedere ca comportament, cu loc de întâlnire, independent, când vrei tu, caut o singură amantă hotărâtă, de cuvânt, căreia îi place sexul de calitate, între 18-40 ani, 45-60 kg, ofer și recompensă. Aștept scrisori la redacție pentru cod Competent Hombre.

Domn 45 ani, cu obligații, prezentabil, curat, manierat, cu locuință, doresc să cunosc doamne, domnișoare pentru relații intime sau mai mult o relație de lungă durată, fără implicări sentimentale, dar cu sprijin material până la 50 ani. Dacă dorești să ne cunoaștem lasă scrisoare cu număr de telefon la redacție pentru cod Emiliano.

Sunt un băiat cu un mic defect de sănătate și sunt cu încredere, am 38 ani, locuiesc la casă, am loc de muncă, nu contează dacă ai copil sau dacă ai același caracter sau dacă ai mic defect, nu te refuz, sau dacă ești de la țară, săracă, să fi serioasă. Aștept scrisori la redacție pentru cod Petrișor 1.

În curând am 40 ani, am loc de muncă, casă, un copil dintr-o relație nereușită. Doresc o femeie de vârstă apropiată. Prefer fără copii, eventual 1 copil. Am lăsat numărul de telefon la redacție. Aștept scrisori la redacție pentru cod Flash 348.

Domn maghiar, pensionar, 68/165, cu casă și stare materială bună, doresc să cunosc o doamnă serioasă pentru prietenie sau mai mult. Este foarte greu să fi singur ca bărbat. Aștept scrisori la redacție pentru cod Öreg idő, szálló idő.

În curând am 40 ani, cu loc de muncă, casă, un copil dintr-o relație nereușită. Doresc o femeie de vârstă apropiată, prefer fără copii, eventual 1 copil. Numărul de telefon puteți ridica de la redacție pentru cod Flash 348.

Român ortodox, 52/180/68, fără vicii, obligații, serios, locuiesc singur la țară în casă particulară și am o mică gospodărie, urăsc minciuna și necinstea. Doresc să cunosc în vederea căsătoriei o româncă cu vârstă apropiată și calități similare, să fie alături de mine la bine și la greu, să fie gospodină, cu frică de D-zeu, și să accepte viața de la țară la mine. Aștept scrisori la redacție pentru cod Leu 52.

Femei

Divorțată, 38/170/65, caut un domn de vârstă apropiată, educat, realizat profesional și material, pentru o relație de prietenie. Aștept scrisori la redacție pentru cod 1718.

Doamnă singură, doresc să cunosc un domn drăguț, inteligent, tandru, cu simțul umorului, înalt (180 cm), până la 50 ani, pentru o relație sinceră. Eu blondă, bine proporționată, înaltă, independentă, fără obligații, loc de muncă + locuință, exclus aventură. Aștept scrisori la redacție pentru cod Viața merită trăită.

Doresc să cunosc un tânăr, fără obligații, serios, manierat, fără fițe, cu concepții sănătoase despre familie, înalt peste 185 cm, cu loc de muncă. Eu 32/179/70, simpatică, brunetă, păr lung, sociabilă, familie foarte bună. Aștept scrisori timbrate cu poză la OP nr. 5, CP 515 Tg-Mureș.

Doamnă 49 ani, divorțată, ochi albaștrii, casă, loc de muncă, înălțime și greutate medie, doresc să găsesc un bărbat serios, vârsta apropiată de preferință, apropiere de oraș cu casă, și mai modest, îmi place mult grădinăritul, curtea, deoarece eu locuiesc la bloc, dacă ești serios încearcă, dacă nu renunță pentru că nu ai șanse, prefer să ai și o amărâtă de mașină, fără obligații, menționez că sunt pretențioasă. Aștept mesaje la redacție, pentru cod Rac 58.

Brunetă, înaltă, păr lung, doresc să cunosc o domnișoară simpatică pentru relații intime. Aștept scrisori la redacție pentru cod Sisy/Bis.

Doamnă de 34 ani, despărțită, cu un copil, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, pentru pritenie, nu mă deranjează un copil. Dacă ești serios și familist caută-mă. Aștept scrisori cu o poză, la redacție pentru cod Sper să te găsesc/Bis/1.

Doamnă româncă, 41/156/63, doresc să cunosc un domn de vârstă apropiată, pentru o prietenie îndelungată. Pentru cel interesat am lăsat număr de telefon la redacție. Cod Flash 344.

Pensionară, româncă, fără vicii (alcool, tutun, cafea), credincioasă, aspect fizic plăcut, bună gospodină, urăsc minciunea, fără noroe, 58/160/75, doresc cunoștință cu un domn cu acele calități și vârstă apropiată, fără obligații, serios, din Tg-Mureș, cu autoturism, pentru o relație frumoasă. Aștept scrisori la redacție pentru cod Speranța mea/Bis/2.

Văduvă, 56 ani, de statură mijlocie, fără kilograme în plus, aspect plăcut, iubitoare de frumos, doresc să cunosc un bărbat independent, văduv, simpatic, inteligent, fără vicii, înalt, pentru prietenie sinceră și durabilă. Aștept scrisori la redacție pentru cod Fehér rózsa.

Doamnă văduvă, vârsta a II-a, înălțime și greutate medie, serioasă, pedantă, îngrijită, caut prietenia unui domn liber, văduv, serios, cinstit, înalt, posesor autoturism. Dacă crezi că ești serios, manierat, cult, fără vicii, caută-mă, neserioșii să se abțină. Aștept scrisori la redacție pentru cod Nyár.

Doamnă divorțată, 34 ani, caut jumătatea mea, dacă tu ești acela scrie sau lasă un număr de telefon la redacție. Nu contează vârsta, să fii cinstit, curat. Aștept scrisorile la redacție pentru cod Sandra/Bis.

Acest anunț este valabil diar domnilor pretențioși. Tânără 26 ani, sexy, elegantă, discretă, ofer companie discretă domnilor generoși și foarte curați. Aștept scrisori sau mesaje la redacție pentru cod Xena/Bis/4.

Doamnă maghiară, 50 ani, caut un domn maghiar până la 50-65 ani, sincer, serios, nu caut aventură, sunt necăsătorită, aștept scrisori cu număr de telefon fix la redacție pentru cod Egyedül nehéz az élet.

Divorțată, 37/170/53, studii superioare, fără obligații, sentimentală, sensibilă, doresc să cunosc un domn serios, cu studii superioare, fără obligații și vicii majore, pedant, pentru prietenie, căsătorie. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție pentru cod Segetător 12.

Doamnă maghiară, intelectuală, văduvă, pensionară, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn maghiar, intelectual, antialcoolic, peste 68 ani, din Tg-Mureș, cu calități asemănătoare. Neserioșii să se abțină. Aștept scrisori la redacție pentru cod Égi csillagok 2007.

Cupluri

Cuplu maghiar, el 27 ani, ea 38 ani, curați, discreți, pretențioși, inteligenți, caută fată sau doamnă pentru jocuri sexuale în trei. Mesaje la kicsi68@yahoo.com.


HOME         CĂUTARE         ANUNȚUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASH

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European