Mures Info
http://www.muresinfo.ro/html/publicitate.pdf
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Locuitori - Mica publicitate

 

Mica publicitate

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Acte necesare  
Clubul membrilor  
Mica publicitate  
Primării  
Telefoane utile  
I-Cafe  
ONG-uri  
Coduri postale  
Evenimente  
Codul bunelor maniere  

Cautare


Vă recomandăm
» Dispozitive medicale ortopedice, proteze, orteze
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca

KPTV - The Rock Station

AllModels.ro

www.artposters.ro


Flash Mures Online

Numărul 425
Săptămâna 1 - 7 iulie 2006


HOME         CĂUTARE         ANUNȚUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASHMatrimoniale

Anunturile din acest numar sunt expirate,NU mai sunt actuale. Click aici pentru a accesa editia curenta a revistei Flash. Daca totusi vreti sa vedeti numarul expirat, dati click aici

.

Tîrgu-Mureș

Sunt frumos și îmi place să mă laud, în pat sunt sălbatic, gigolo, cu multă experiență, 30/179/77, sexy, atletic, discret, igienic, dotat. Satisfac orice plăcere și fantezie, doamnelor și domnișoarelor titrate și foarte curate, indiferent de vârstă, generoase, cu loc de întâlnire. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Alex Ortezza. Cele căsătorite să fie foarte discrete.

Caut o parteneră de dans pentru a petrece o seară (sau mai multe) frumoasă la o nuntă. Sunt un băiat maghiar, 25 ani, prezentabil, serios, nefumător. Sunt foarte ocupat, timpul liber îmi ocupă deplasările de servici. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Splash.

Domn, 50 ani, necăsătorit, cu mici obligații, caut o doamnă de vârstă apropiată, fără obligații și prejudecăți, pentru o relație discretă de prietenie sau cu timpul poate mai mult. Posed loc de întâlnire, discret. Asigur discreție totală și igienă. Aștept scrisori la adresa OP 1 CP 18, Tg-Mureș.

Bărbat, 39/185, fără obligații, nefumător, cu domiciliul stabil în Brașov, bine situat, doresc să cunosc o fată foarte frumoasă, maxim 30 ani, pentru căsătorie. Doresc câteva rânduri și neapărat o poză, la OP 1 CP 44, Tg-Mureș.

Bună, sunt un tânăr de 25/187/76, brunat, ochi căprui, simpatic, romantic, caut o domnișoară între 22-27 ani, pentru o prietenie de lungă durată. Dacă crezi că putem fi un cuplu de exemplu pentru alții, să vadă ce înseamnă să iubești și să fi iubită, scrie-mi la redacție cu mici detalii și număr de telefon, pentru cod Vărsător 81.

Domn divorțat, cu obligații, 45/172/80, doresc să cunosc doamne, domnișoare pentru o relație serioasă. Dacă ești curată, gospodină și dorești un suflet bun alături de tine, te rog nu ezita. Doresc o relație de lungă durată, cu respect reciproc sau mai mult. Am loc de muncă stabil și apartament. Aștept răspuns la redacție, pentru cod B 45.

Domn căsătorit, 42 ani, doresc să cunosc domnișoară pentru relații intime. Loc de întâlnire asigurat. Dăcă ești curată, prezentabilă, nu ești exagerată în sprijinul material și dorești să trăiești viața, ești discretă, aștept răspuns la redacție pentru cod Emiliano.

Tânăr român, 21/172/72, necăsătorit, serios, nefumător, șaten, ochi verzi, modest. doresc să cunosc o domnișoară de 19-22 ani, fără kilograme în plus, simpatică, nematerialistă. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cos Vasi 21.

Tânăr 27/178/75, prezentabil, discret ofer o companie plăcută doamnelor și domnișoarelor generoase. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Max 042.

Domn maghiar, 41/177/80, studii medii, divorțat, brunet, ochi căprui, sincer, serios, nefumător, antialcoolic, aspect fizic plăcut, sătul de singurătate, caut perechea potrivită pentru o prietenie bazată pe sinceritate, eventual căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Órgona virág/Bis/2.

Tânăr, necăsătorit, brunet, 33/176/70, cu studii superioare, caut prietenă compatibilă, ortodoxă, intelectuală, de vârstă apropiată, și din altă localitate dar fără obligații. Aștept răspuns la adresa de e-mail: martinadi32@yahoo.com.

Domn, 45/170/70, doresc cunoștință cu o doamnă văduvă sau divorțată, poate avea și un copil. Sunt antialcoolic, curat, cu loc de muncă și apartament. Singurătatea e grea. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Te vreau/Bis/3.

Tânăr gay, doresc înființarea unu club gay în Tg-Mureș. Tinerii gay cu vârsta între 18-40 ani care sunt interesați, sunt rugați să-mi scrie un mesaj la rubrica "Mesaje", pentru cod Marcel/Bis.

Tânăr, 30 ani, căsătorit, serios, înțelegător, sufletist dar nesatisfăcut, doresc cunoștință cu o doamnă de 30-50 ani, pentru o relație discretă bazată pe sinceritate și respect reciproc. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon, pentru cod Totuși singur.

Domn de 38/170/70, doresc cunoștință cu o doamnă de maxim 43 ani, poate fi și căsătorită, pentru prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Respect reciproc/Bis/2.

Caut o doamnă serioasă, fără obligații, între 50-57 ani, pentru o prietenie serioasă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Prietenie/Bis/2.

Domn pensionar, 54/174/74, credincios, văduv, nefumător, antialcoolic, sincer, curat, ordonat, fidel, loial, doresc să cunosc o doamnă fără vicii deosebite, fără obligații, pensionară sau nu, cu locuință, curată, sinceră, fidelă, de 45-55 ani. Dacă exiști și te-ai hotărât, trimite-mi o scrisoare la redacție, cu mici detalii și un număr de telefon, pentru cod Scorpion albastru.

Domn, 40/178/90, necăsătorit, nefumător, fără obligații, cu studii superioare, antialcoolic, cu puțin timp liber, doresc să fac cunoștință cu o domnișoară sau doamnă între 30-38 ani, maghiară, sinceră, doritoare de o familie fericită. Poți trimite o scrisoare la redacție, cu un număr de telefon, pentru cod Clipa noastră, sau la adresa de e-mail: clipa.noastra@yahoo.com.

Tânăr maghiar, 37/170/64, brunet, ochi albaștri, nefumător, antialcoolic, necăsătorit, doresc să cunosc o doamnișoară sau o doamnă de 33-37 ani, serioasă, sinceră, poate fi și de la țară, pentru o relație de lungă durată sau mai mult. Aștept scrisori la redacție, eventual cu foto, pentru cod Only you/Bis/4.

Domn serios, divorțat, 42/185/87, fără obligații, cu loc de muncă, doresc să cunosc o doamnă cu calități asemănătoare, până la 40 ani, sinceră, doritoare de a întemeia o familie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 6 Ianuarie.

Licențiat, necăsătorit, 32 ani, drăguț, suplu, îngrijit și discret, doresc cunoștința unei doamne mature, rafinate, cu loc de întâlnire, pentru o relație deosebită, prietenie și clipe plăcute, relaxante. Aștept scrisori la redacție pentru cod Relaxus 30, sau la adresa de e-mail: relaxus30@yahoo.com.

Tânăr român, 28 ani, serios, sincer, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o domnișoară de vârstă apropiată pentru o relație de lungă durată, eventual căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Rac 78.

Tânăr maghiar, 26/184/72, doresc să cunosc domnișoare sau doamne dornice de senzații, până la 40 ani. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod R.K.B 05.

Sunt un tânăr simpatic, 23/170/63. Caut o fată simpatică, sinceră, cu vârsta apropiată și simțul umorului. Te aștept pe tine, nu vei regreta, pentru că în viață meriți să fi iubită. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Dragostea mea/Bis.

Tânăr maghiar, 38/186/80, necăsătorit, cu loc de muncă stabil, serios, antialcoolic, de la țară, caut prietenia unei doamne sau domnișoare de la țară, cu vârsta apropiată, poți avea și mici obligații, dacă se poate din zona Reghin, pentru prietenie sau mai mult. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Boldogság/Bis/2.

Domn discret, realizat material, 40/180/80, căsătorit dar neglijat, caut o doamnă sau domnișoară, pentru petrecerea plăcută a timpului liber. Aștept mesaje la adresa de e-mail: dickielopo@yahoo.com.

Doresc să cunosc o doamnă drăguță, poate fi și mai plinuță, corpolentă, pentru o relație de prietenie de lungă durată, intimă, serioasă, fără prejudecăți. Mai mult contează aspectul sufletesc decât cel fizic. Eu 46/170/90, simpatic, curat, amoros și prietenos. Aștept scrisori la redacție, pentru cod A Matyi.

Tânăr, 33 ani, doresc să cunosc doamne, domnișoare, cupluri, pentu relații intime. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Ödi/Bis.

Tânăr, om de afaceri, tandru, romantic, drăguț, vârstă medie, doresc cunoștință cu o doamnă, domnișoară până la 35 ani, drăguță, sensibilă. Nu răspund decât la mesaje cu număr de telefon, lăsate la redacție, într-un plic. Ceea ce cer și ofer. Cod Maximum 4.

Domn singur, 55/172/60, caut o doamnă până la 60 ani, în vederea unei relații de durată. Mi-ar place să fie atractivă, bună la suflet, intelectuală, fără obligații, cu locuință și loc de muncă. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" sau scrisori cu număr de telefon fix la redacție, pentru cod M 6.

Bărbat, 44/173/83, fără obligații, divorțat, caut prietenia unei femei de 38-42 ani, pentru întâlniri periodice în timpul liber, fără implicări sentimentale, cel puțin pentru început. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Eassy.

Tânăr român, 37 ani, suplu, necăsătorit, modest, tandru, sufletist, doresc să cunosc o fată care este trecută prin necazuri și știe să aprecieze un suflet pereche, astfel încât îmi doresc și un copil. Nu accept persoană sclifosită. Cer și ofer discreție și seriozitate. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Atletic.

Tânăr, student, 24/175/78, devotat, simpatic, înțelegător, caut prietenă din oraș sau împrejurimi, creștină practicantă indiferent de cult, suplă, drăguță, până la 30 ani. Aștept să te cunosc. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Sebi 2.

Doresc să cunosc o femeie divorțată sau văduvă (un copil nu mă deranjează), drăguță, suplă, cu studii superioare. Eu 46/179/83, drăguț, tandru, sufletist, serviciul stabil, cu apartament și doresc o relație stabilă, bazată pe sentimente și respect reciproc. Aștept mesaje la adresa de e-mail: oringho@yahoo.com.

Domn singur, fără copii, 73/172/73, studii medii, nefumător, antialcoolic, situație materială bună, doresc să cunosc o doamnă singură, dornică de dragoste și respect, pentru prietenie eventual căsătorie. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Jó lélek.

Domn maghiar, văduv, 55/180/75, sincer și de încredere, doresc să cunosc o doamnă maghiară, de 50-60 ani, subțirică, curată, credincioasă, sinceră și bună gospodină. Neserioasele să se abțină. Doresc o relație pe viață sau căsătorie. Dacă și tu simți la fel, trimite-mi o scrisoare la redacție cu un număr de telefon fix, pentru cod Francia kapcsolat.

Tânăr maghiar, 23/180/71, în ultimul an la facultate, nefumător, serios, cu simțul umorului, ochi albaștri, brunet, cu mașină, doresc să cunosc o fată maghiară pentru o relație serioasă. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Igaz szerelemre vágyom sau la adresa de e-mail: anonimus_xxx@freemail.hu.

Domn, 44 ani, căsătorit, cu loc de muncă stabil, doresc cunoștință cu o doamnă bine situată matertial, care are nevoie de serviciile mele ca și șofer, și eu la rândul meu să-i ofer o relație intimă fără prejudecăți. Rog seriozitate și discreție totală. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Discreție/Bis/10.

Domn maghiar, văduv, 49/165/62, sincer și de încredere, cu casă la țară și loc de muncă stabil, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă maghiară, curată, de încredere, sinceră și gospodină și să-i placă la țară. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Nehéz egyedûl/Bis/56.

Domn prezentabil, 185/87, peste 30 ani, drăguț, manierat, stilat, licențiat, titrat, medic, caut o domnișoară româncă, drăguță, prezentabilă, între 30-35/170/55-60, licențiată, stilată, elegantă, pentru o relație și căsătorie. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon, pentru cod S.C.D.

Domn maghiar, văduv, 65/168/64, cu situație materială bună, doresc să cunosc o persoană maghiară, de vârstă apropiată, în vederea stabilirii unei relații serioase. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Bátya.

Tânăr, 26/182/86, îmi caut jumătatea pierdută, o persoană între 18-25 ani, sinceră, drăguță, cu bun simț, respect reciproc, cu loc de muncă, doar pentru o relație serioasă. Sunt sincer, modest și vreau pe cineva la fel. Aștept mesaje la adresa de e-mail: dany_lyon1980@yahoo.com.

Tânăr, 24/195/83, caut o tânără până la 38 ani, mai plinuță dar drăguță. Nu contează culoarea părului sau naționalitatea. Dacă exiști, nu ezita să mă contactezi, nu vei regreta. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Mai 24/Bis.

Tânăr, 24 ani, Bi, doresc să cunosc un tânăr până la 39 ani, pentru o relație intimă cu multe fantezii. Cer și ofer seriozitate și igienă. Nu vreau ajutor financiar, doar o relație intimă. Dacă mă contactezi, nu vei regreta. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod S.A.24.

Tânăr, elvețian, 33/175/75, serios, sincer, fără obligații, stabilit în Elveția, doresc cunoștință în veredea unei relații serioase cu posibilitate de căsătorie cu o tânără de 25-29 ani, cu cunoștințe medii de limba franceză, sinceră, gospodină, care ar agreea stabilirea în Elveția. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Ianic.

Tânăr, necăsătorit, 38/162, fără obligații, cu locuință în Reghin, caut o domnișoară sau o doamnă de 30-40 ani, pentru o relație serioasă. Neserioasele să se abțină. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Speranță 68.

Intelectual maghiar, 32/182/85, prezentabil, cu simțul umorului, loc de muncă stabil, recent întors în Tg-Mureș, caut prietenă intelectulă, prezentabilă, serioasă, dar și cu simțul umorului. Aștept mesaje la adresa de e-mail: avon-73@freemail.hu.

Doresc să am o relație de prietenie foarte discretă. Caut ceea ce-mi lipsește. Eu, domn de 49 ani, căsătorit, darnic și curios să cunosc și alte persoane. Minciuna, lauda de sine sunt dușmanii mei. Aștept scrisori cu număr de telefon la adresa Op Reghin CP 31.

Domn 40/120/62, cu situație acceptabilă și studii, doresc cunoștință cu o tânără fără obligații, suplă, drăguță, modestă, situație asemănătoare, nefumător, antialcoolic și singur. Aștept scrisori la redacție pentru cod Paco/Bis.

Domn maghiar 38/176/85 sufletist, fără obligații, arătos, sincer, cu loc de muncă, stare materială bună, caut o domnișoară sau doamnă între 33-40 ani, pentru o prietenie sinceră eventual căsătorie. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Austin 68.

Domn prezentabil, confidențial, dăruiesc fantezii preferențiale doamnelor bine situate. Aștept scrisori la OP 7 CP 721.

Băiat Bi, începător caut băieți gay sau cupluri pentru relații intime. Cer și ofer seriozitate. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Kovács/Bis sau la adresa de e-mail: tacs22@freemail.hu.

Domn singur, serios și sincer, 50/180/75, proprietar al unui bar + magazin în Mureș, stare materială medie, fără obligații, doresc să cunosc o doamnă fără obligații, care să fie alături de mine, pentru o prietenie sau chiar mai mult, să ne putem bucura și munci împreună în acest bar. Dacă dorești o relație serioasă, mă poți contacta la adresa de e-mail: fgtn_liviu@yahoo.com.

Doresc cunoștință cu o doamnă sinceră, credincioasă, eventual și cu un copil, simpatică, sau o fată mai în etate, de 39-55 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect și încredere reciprocă. Se asigură moștenire de apartament, eventual să accepte alimentația lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligații, cu situație materială bună. Aștept oferte cu număr de telefon fix la adresa OP7 CP 710 Tg-Mureș, cod Pace sau la redacție pentru cod Pace/Bis.

Doresc cunoștință cu o doamnă sinceră, eventual și cu un copil, simpatică, sau o fată mai în etate, de 39-45 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect și încredere reciprocă, eventual să accepte alimentația lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligații, cu situație materială bună, de preferință neoprotestantă. Se asigură moștenire de apartament. Aștept oferte serioase la OP 7 CP 710 Tg-Mureș, cu număr de telefon fix, pentru cod Pace, sau la redacție pentru cod Pace/Bis sau Verde curat.

Tânăr maghiar 35/180/70, sincer, serios, independent, cu loc de muncă proprie, caut cunoștință cu o tânără modestă, poate să fie și cu un copil, pentru prietenie, eventual căsătorie. Aștept scrisori la redacție pentru cod 2006 Július.

Domn căsătorit, dar neglijat în dragoste, 46/160/62, doresc să cunosc o domnișoară, sau o doamnă maghiară, singuratică, modestă, corectă, îngrijită, pentru o prietenie de lungă durată și intimă. Tu 150-160/55, cu aspect fizic plăcut. În caz de nevoie te ajut financiar în limita bunuliui simț. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Bátorság.

Tânăr maghiar, 29/165/65, brunet, ochi albaștri, cu loc de muncă stabil, situație bună, doresc să cunosc o fată sinceră, sufletistă, 24-30 ani. Nu contează cum arăți, nu trebuie să fi bogată, doar să știi ce înseamnă să iubești. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Latino.

Tânăr maghiar, 29/170/70, brunet, prezentabil, cu loc de muncă stabil, independent, caut prietenia unei domnișoare, din Tg-Mureș sau din apropiere. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Tulipán/Bis/11.

Caut domnișoară inteligentă, cu suflet cald, înțelegătoare în vederea unei prietenii sau pentru întemeierea unei familii, în caz de compatibilitate. Sunt un tânăr maghiar 28/171/69, brunet, independent. Aștept scrisori la redacție pentru cod Indulópont.

Sunt singur. Caut băieți pentru relații intime. Mă puteți găsi pe adresa de e-mail: gayy_românia@yahoo.com. Aștept mesaj de la voi cu tot cu poză. Și nu uita este ocazia ta!.

Sunt un băiat brunet, gay, 27/170/65, ochi căprui, doresc să cunosc un domn pentru prietenie. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Mend-Flask 23.

Student în anul IV la Informatică, 23 ani, de etnie rromă, cut o fată serioasă dacă se poate de etnie rromă, care să mă înțeleagă și să-mi fie alături la bine și la greu, să mă ajute să-mi depășesc inhibițiile sexuale. Ofer și cer seriozitate maximă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Genius 2000.

Domn pensionar, maghiar, 68/165/65, văduv, nefumător, antialcoolic, sincer, curat, ordonat, fidel, harnic, cu casă și mașină, doresc să cunosc o doamnă fără obligații, cu locuință, curată, sinceră. Aștept scrisori la redacție, pentu cod Egy szál harangvirág/Bis.

Domn maghiar, 54/165/70, brunet, nefumător, antialcoolic, foarte liniștit, dezamăgit de viață, foarte singur, doresc cunoștință cu o doamnă pentru relații de prietenie sau chiar căsătorie. Nu contează naționalitatea. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Flash 262.

Tânăr maghiar, 30/170, serios, cu loc de muncă stabil, caut pentru prietenie sau mai mult o tânără maghiară, sinceră, înțelegătoare, care dorește să fie iubită și respectată. Aștept scrisori la redacție pentru cod Rendes fiú 75 sau la adresa de e-mail: kalmi30@freemail.hu.

Tânăr maghiar, 23 ani, doresc să cunosc o domnișoară sau o doamnă de 18-40 ani, pentru relații intime. Ofer ajutor financiar. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Flash 243. Nu ridic corespondența de la redacție.

Dacă poți crede că o partidă se sex (fără alcool, tutun sau cafea) rezolvă mai mult decât un pumn de medicamente, sunt sigur că mă vei căuta, orice vârstă ai avea. Te-aș prefera subțirică, blondă și căsătorită (dar nu neapărat). Eu, pensionar, discret, cu spațiu, corp atletic, nu frumos dar rezistent și sănătos. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Viață sănătoasă/Bis.

Tânăr, 26 ani, doresc să cunosc o domnișoară drăguță, pentru o relație seioasă, de 24-32 ani. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Dante, sau la adresa de e-mail: pierrodacruz@clix.pt.

Tânăr maghiar, necăsătorit, 33/165/65, doresc să cunosc o domnișoară până la 25 ani, și de la țară, pentru prietenie sau mai mult. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" sau scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod Yukon/Bis.

Mă uit la stele, toate s-au ascuns, supărarea m-a ajuns. E jalea mea și precum amar, stelele nu mai apar. Domn, 29/163, maghiar, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o domnișoară sinceră și frumoasă, care să nu profite de mine. Nu doresc aventură. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" sau scrisori la redacție, pentru cod Remélem egy akad.

Domn sincer, cu chef de viață și dragoste, maghiar, 55/173/73, brunet, nefumător, antialcoolic, cu locuință particulară și pensie de boală dar lucrez, stare materială medie, copii mari, salariați, caut o doamnă sinceră care iubește viața, pentru căsătorie. Dacă crezi în Dumnezeu și vrei să fi ajutat, scrie-mi un mesaj la rubrica "Mesaje" pentru cod Te doresc tare.

Tânăr, 25 ani, caut un tânăr pentru relații intime, care să-mi ofere ajutor financiar, cu întâlniri în zonă centrală. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod István 2006.

Domn maghiar, divorțat, singur, antialcoolic, 39/185/90, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară cu vârstă apropiată, pentru o relație serioasă sau mai mult. Precizez că am o obligație, pensie alimentară. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" sau scrisori la redacție, pentru cod Téged kereslek/Bis/5.

Domn cu vârsta apropiată de pensie, doresc cunoștința unei doamne pentru prietenie, eventual căsătorie. Menționez, că sunt într-o situație socială și materială bună. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 56/Bis.

Tânăr maghiar, serios, simpatic, fără vicii majore, cu loc de muncă și situație materială bună, doresc să cunosc o tânără de 30-35 ani, sinceră, gospodină, pentru căsătorie. Aștept mesaje serioase la rubrica "Mesaje", pentru cod Boldogan együtt/Bis/1.

Doamnă maghiară, 47/168/70, sinceră, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, pentru prietenie. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Téged várlak/Bis/11.

Doamnă, 54/172/76, serioasă, singură, curată, bună gospodină, cu situație bună, doresc să cunosc un domn serios, fără vicii, curat, chiar și om de afaceri, pentru o prietenie frumoasă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Încercare/Bis/1.

Bună! Sunt o domnișoară de 19 ani, brunetă, ochi căprui spre verde. Doresc să cunosc un băiat drăguț, între 23-27 ani, fără obligații, cu mașină și apartament. Vreau o relație sinceră, fără minciuni, bazată pe încredere și respect. Aștept scrisori cu mici detalii și foto la redacție, pentru cod Soledad/Bis/1.

Ciao! Sunt o domnișoară de 30 ani, blondă, ochi albaștri spre căprui și doresc să cunosc un domn de 27-39 ani, fără obligații, care știe să prețuiească o femeie, cu mașină, avere și locuință. dacă vrei o relație serioasă și fără minciuni, lasă-mi o scrisoare cu foto la redacție, pentru cod Lady Mercedes.

Tânără maghiară, 28/172/55, caut un tânăr pentru relații intime. Ofer și cer seriozitate. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Várlak téged/Bis.

Tânără maghiară, 22/170/57, brunetă, sinceră, doresc să cunosc un tânăr pentru o prietenie de lungă durată. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pebtru cod Timea/Bis.

Doamnă maghiară, necăsătorită, 33/160/60, sinceră, serioasă, gospodină, sătulă de atâta singurătate, doresc o relație de prietenie cu un domn de vârstă apropiată, poate fi medic sau afacerist. Aștep scrisori numai în plic, la redacție, pentru cod Bûvölet 72.

Doamnă văduvă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn de vârstă apropiată, pentru prietenie, cu timpul poate mai mult. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Miorița.

Doamnă divorțată, maghiară, 44/172/68, fără obligații, sinceră, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Boldogságra várok.

Doamnă seriosă, responsabilă, 41/167, doresc căsătorie cu un bărbat serios, care să-și trăiască restul vieții alături de mine. Din păcate locuiesc în chirie. Aștept mesaje la adresa OP 7 CP 722, Tg-Mureș.

Doamnă văduvă, suplă, aspect fizic plăcut, de vârsta a II-a, îmi caut sufletul pereche în persoana unui domn cu studii superioare, de 53-62 ani, fără vicii majore. Rog seriozitate maximă. Aștept răspuns la redacție, pentru cod Ocmina.

Sunt un suflet pierdut de prea multe încercări, trădări și de vise spulberate. Dacă ai puterea de a aduce măcar speranță în viața mea, caută-mă. Oare cer prea mult? Nu doresc aventuri sub nici o formă. Doamnă 44/160/65, brunetă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Rianna.

Doamnă biligvă, brunetă, 46/175, doresc să cunosc un domn sincer, credincios, pentru o adevărată prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 671.

Sunt o doamnă moletă, blondă, 61/172, cu apartament aranjat și un vebit lunar foarte frumos. Caut un prieten sau un partener de viață care s-a plictisit de singurătate, cum m-am plictisit și eu. Aventurile nu mă interesează, pentru că sexul nu este necesar la vârsta mea. Eu caut un suflet pereche, cu cine să împart singurătatea. Cod Cila.

Comoara sufletului omenesc cât și a minții, e să iubești, pentru a putea fi iubit. Oricât de întunecată ar fi noaptea, până la urmă tot răsare soarele. E viziunea unei doamne de 51/160/80, care trăiește cu mari speranțe. Viața este trecătoare, însă clipele vieții trebuiesc fructificate pozitiv. Mi-aș dori un om cu suflet nobil care să îndrepte corabia vieții mele, care stă clătinată pe valuri furioase, către ape liniștite. Dacă există acel om, aștept o scrisoare deosebit de sinceră, cu un număr de telefon, pentru cod Speranța moare ultima.

Doamnă maghiară, 34 ani, cu un copil de 7 ani, sufletistă, înțelegătoare, doresc să cunosc un om bun la suflet, care știe să iubească și să-i placă copiii. Nu doresc aventură, doresc o relație de lungă durată sau definitivă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Rák/Bis/4.

Tânără maghiară, 28/160/52, intelectuală, serioasă, sufletistă, sinceră, credincioasă, modestă, nematerialistă, caut un tânăr serios, nefumător, antialcoolic, credincios, intelectual, care știe ce vrea de la viață, știe să respecte și să iubească o femeie, romantic, iubitor de natură, literatură, excursii, pentru o relație serioasă. Nu doresc aventură. Aștept mesaje la adresa de e-mail: vakindian@yahoo.com.

Sunt o doamnă văduvă, singură, 53/170/80, stau aproape de oraș, dar necesit deplasare cu autoturism. Caut compania unui domn generos pentru prietenie. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Capricorn/53.

Doamnă româncă, văduvă, cu obligații, doresc cunoștință, prietenie sau mai mult cu un domn modest, cu calități și intenții serioase. Nu doresc aventură, să fi sincer, înțelegător. Încearcă și nu vei regreta. Te așteaptă o doamnă serioasă, tânără și iubitoare. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Mariana/Bis.

Doamnă pensionară, serioasă, 62/165/65, caut un domn cult, serios, fără vicii majore, discret, manierat, cu aspect fizic plăcut, pentru relații de prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Barátság 2006.

Sunt o doamnă de 38/167/53, sufletistă, cu simțul umorului, aspect fizic plăcut, nefumătoare, antialcoolică. Doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, fără obigații, pentru prietenie eventual căsătorie, serios din toate punctele de vedere. Cine crede că nu are aceste calități să nu apeleze. Cod Flash 263.

Doamnă drăguță, de vârstă medie, cu situație foarte bună, doresc să cunosc un domn serios, de preferință văduv, între 48-54/175/72. Nu mă interesează situația materială, numai cinstea și corectitudinea. Anunțul este valabil doar în această săptămână. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod Aurora/Bis.

Doamnă româncă, de 59 ani, văduvă, pensionară, intelectuală, cu situație materială bună, caut compania unu domn inteliget, indiferent de naționalitate, între 60-65 ani, numai pentru o prietenie sinceră, oferind liniște sufletească. Se oferă mângâiere și iubire, indiferent de vârstă. Cod Te caut/Bis/7.

Doamnă văduvă, doresc să cunosc un domn serios, pentru prietenie. Vreau o relație serioasă, fără aventuri. Dacă ești tu acela, caută-mă. Încearcă și nu vei regreta. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Maria 1967.

Doamnă singură, studii medii, 54/169/82, cu mici obligații, situație materială acceptabilă, cu copii căsătoriți. M-am urât de singurătate. Există un gol în sufletul omului, care nu-l pot ocupa copiii sau părinții, acel gol e ca o ramă, care nu-l poate ține închis decât o singură persoană și când îți lipsește e greu. Dacă nu ești într-o situație asemănătoare, ești alcoolic, ori numai pentru sex, nu te deranja. Aștept scrisori la redacție, cu mici detalii, pentru cod Mai 52.

Caut prietenia unui domn până la 55 ani, serios și prezentabil. Aștept scrisori numai cu foto la redacție, pentru cod Lady L/Bis/1.

Caut gigolo cu aspect fizic plăcut. Aștept răspuns numai cu foto la redacție, pentru cod Stăpâna.

Sunt o doamnă blondă, cu ochi albaștri, optimistă, sinceră, cu un suflet bun, foarte singuratică, bună gospodină, îmi place foarte mult nautra, nu sunt materialistă și nu posed loc de întâlnire. Caut un prieten sau un partener de viață care s-a plictisit de singurătate. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Iubire/Bis/6.

Doamnă maghiară, intelectuală, pensionară, 67 ani, sinceră, serioasă, doresc să cunosc un domn maghiar, intelectual, antialcool, de vârstă apropiată din Tg-Mureș, neserioșii să se abțină. Aștept scrisori la redacție pentru cod Őszinteség drága kincs.

Doamnă maghiară, intelectuală, văduvă, pensionară, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn maghiar, intelectual, antialcoolic, peste 68 ani, din Tg-Mureș. Aștept scrisori la redacție pentru cod Őszinteség és becsület 2006.

Doresc prietenie unui bărbat sincer și restul vom vedea, dacă mergem mai departe sau rămânem doar cunoștințe. Eu 51/170/80, sănătoasă fizic și mental, simpatică. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Aimee/Bis/1.

Doamnă româncă 55/158/60, cu situație materială bună, iubitoare, bună gospodină, doresc cunoștință cu un domn compatibil, de vârstă apropiată, antialcoolic. Doresc seriozitate, nu accept aventuri. Dăcă exiști și gândești la fel ca mine, trimite-mi o scrisoare la redacție, pentru cod Să pășim împreună.

Sunt o domnișoară 19/167/50, brunetă cu șuvițe blonde și simpatică, caut un băiat între 19-23 ani și drăguț. Aștept mesaje la adresa de e-mail: schullika@yahoo.com.

Bărbați

Sunt frumos și îmi place să mă laud, în pat sunt sălbatic, gigolo, cu multă experiență, 30/179/77, sexy, atletic, discret, igienic, dotat. Satisfac orice plăcere și fantezie, doamnelor și domnișoarelor titrate și foarte curate, indiferent de vârstă, generoase, cu loc de întâlnire. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Alex Ortezza. Cele căsătorite să fie foarte discrete.

Caut o parteneră de dans pentru a petrece o seară (sau mai multe) frumoasă la o nuntă. Sunt un băiat maghiar, 25 ani, prezentabil, serios, nefumător. Sunt foarte ocupat, timpul liber îmi ocupă deplasările de servici. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Splash.

Domn, 50 ani, necăsătorit, cu mici obligații, caut o doamnă de vârstă apropiată, fără obligații și prejudecăți, pentru o relație discretă de prietenie sau cu timpul poate mai mult. Posed loc de întâlnire, discret. Asigur discreție totală și igienă. Aștept scrisori la adresa OP 1 CP 18, Tg-Mureș.

Bărbat, 39/185, fără obligații, nefumător, cu domiciliul stabil în Brașov, bine situat, doresc să cunosc o fată foarte frumoasă, maxim 30 ani, pentru căsătorie. Doresc câteva rânduri și neapărat o poză, la OP 1 CP 44, Tg-Mureș.

Bună, sunt un tânăr de 25/187/76, brunat, ochi căprui, simpatic, romantic, caut o domnișoară între 22-27 ani, pentru o prietenie de lungă durată. Dacă crezi că putem fi un cuplu de exemplu pentru alții, să vadă ce înseamnă să iubești și să fi iubită, scrie-mi la redacție cu mici detalii și număr de telefon, pentru cod Vărsător 81.

Domn divorțat, cu obligații, 45/172/80, doresc să cunosc doamne, domnișoare pentru o relație serioasă. Dacă ești curată, gospodină și dorești un suflet bun alături de tine, te rog nu ezita. Doresc o relație de lungă durată, cu respect reciproc sau mai mult. Am loc de muncă stabil și apartament. Aștept răspuns la redacție, pentru cod B 45.

Domn căsătorit, 42 ani, doresc să cunosc domnișoară pentru relații intime. Loc de întâlnire asigurat. Dăcă ești curată, prezentabilă, nu ești exagerată în sprijinul material și dorești să trăiești viața, ești discretă, aștept răspuns la redacție pentru cod Emiliano.

Tânăr român, 21/172/72, necăsătorit, serios, nefumător, șaten, ochi verzi, modest. doresc să cunosc o domnișoară de 19-22 ani, fără kilograme în plus, simpatică, nematerialistă. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cos Vasi 21.

Tânăr 27/178/75, prezentabil, discret ofer o companie plăcută doamnelor și domnișoarelor generoase. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Max 042.

Domn maghiar, 41/177/80, studii medii, divorțat, brunet, ochi căprui, sincer, serios, nefumător, antialcoolic, aspect fizic plăcut, sătul de singurătate, caut perechea potrivită pentru o prietenie bazată pe sinceritate, eventual căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Órgona virág/Bis/2.

Tânăr, necăsătorit, brunet, 33/176/70, cu studii superioare, caut prietenă compatibilă, ortodoxă, intelectuală, de vârstă apropiată, și din altă localitate dar fără obligații. Aștept răspuns la adresa de e-mail: martinadi32@yahoo.com.

Domn, 45/170/70, doresc cunoștință cu o doamnă văduvă sau divorțată, poate avea și un copil. Sunt antialcoolic, curat, cu loc de muncă și apartament. Singurătatea e grea. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Te vreau/Bis/3.

Tânăr gay, doresc înființarea unu club gay în Tg-Mureș. Tinerii gay cu vârsta între 18-40 ani care sunt interesați, sunt rugați să-mi scrie un mesaj la rubrica "Mesaje", pentru cod Marcel/Bis.

Tânăr, 30 ani, căsătorit, serios, înțelegător, sufletist dar nesatisfăcut, doresc cunoștință cu o doamnă de 30-50 ani, pentru o relație discretă bazată pe sinceritate și respect reciproc. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon, pentru cod Totuși singur.

Domn de 38/170/70, doresc cunoștință cu o doamnă de maxim 43 ani, poate fi și căsătorită, pentru prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Respect reciproc/Bis/2.

Caut o doamnă serioasă, fără obligații, între 50-57 ani, pentru o prietenie serioasă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Prietenie/Bis/2.

Domn pensionar, 54/174/74, credincios, văduv, nefumător, antialcoolic, sincer, curat, ordonat, fidel, loial, doresc să cunosc o doamnă fără vicii deosebite, fără obligații, pensionară sau nu, cu locuință, curată, sinceră, fidelă, de 45-55 ani. Dacă exiști și te-ai hotărât, trimite-mi o scrisoare la redacție, cu mici detalii și un număr de telefon, pentru cod Scorpion albastru.

Domn, 40/178/90, necăsătorit, nefumător, fără obligații, cu studii superioare, antialcoolic, cu puțin timp liber, doresc să fac cunoștință cu o domnișoară sau doamnă între 30-38 ani, maghiară, sinceră, doritoare de o familie fericită. Poți trimite o scrisoare la redacție, cu un număr de telefon, pentru cod Clipa noastră, sau la adresa de e-mail: clipa.noastra@yahoo.com.

Tânăr maghiar, 37/170/64, brunet, ochi albaștri, nefumător, antialcoolic, necăsătorit, doresc să cunosc o doamnișoară sau o doamnă de 33-37 ani, serioasă, sinceră, poate fi și de la țară, pentru o relație de lungă durată sau mai mult. Aștept scrisori la redacție, eventual cu foto, pentru cod Only you/Bis/4.

Domn serios, divorțat, 42/185/87, fără obligații, cu loc de muncă, doresc să cunosc o doamnă cu calități asemănătoare, până la 40 ani, sinceră, doritoare de a întemeia o familie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 6 Ianuarie.

Licențiat, necăsătorit, 32 ani, drăguț, suplu, îngrijit și discret, doresc cunoștința unei doamne mature, rafinate, cu loc de întâlnire, pentru o relație deosebită, prietenie și clipe plăcute, relaxante. Aștept scrisori la redacție pentru cod Relaxus 30, sau la adresa de e-mail: relaxus30@yahoo.com.

Tânăr român, 28 ani, serios, sincer, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o domnișoară de vârstă apropiată pentru o relație de lungă durată, eventual căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Rac 78.

Tânăr maghiar, 26/184/72, doresc să cunosc domnișoare sau doamne dornice de senzații, până la 40 ani. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod R.K.B 05.

Sunt un tânăr simpatic, 23/170/63. Caut o fată simpatică, sinceră, cu vârsta apropiată și simțul umorului. Te aștept pe tine, nu vei regreta, pentru că în viață meriți să fi iubită. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Dragostea mea/Bis.

Tânăr maghiar, 38/186/80, necăsătorit, cu loc de muncă stabil, serios, antialcoolic, de la țară, caut prietenia unei doamne sau domnișoare de la țară, cu vârsta apropiată, poți avea și mici obligații, dacă se poate din zona Reghin, pentru prietenie sau mai mult. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Boldogság/Bis/2.

Domn discret, realizat material, 40/180/80, căsătorit dar neglijat, caut o doamnă sau domnișoară, pentru petrecerea plăcută a timpului liber. Aștept mesaje la adresa de e-mail: dickielopo@yahoo.com.

Doresc să cunosc o doamnă drăguță, poate fi și mai plinuță, corpolentă, pentru o relație de prietenie de lungă durată, intimă, serioasă, fără prejudecăți. Mai mult contează aspectul sufletesc decât cel fizic. Eu 46/170/90, simpatic, curat, amoros și prietenos. Aștept scrisori la redacție, pentru cod A Matyi.

Tânăr, 33 ani, doresc să cunosc doamne, domnișoare, cupluri, pentu relații intime. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Ödi/Bis.

Tânăr, om de afaceri, tandru, romantic, drăguț, vârstă medie, doresc cunoștință cu o doamnă, domnișoară până la 35 ani, drăguță, sensibilă. Nu răspund decât la mesaje cu număr de telefon, lăsate la redacție, într-un plic. Ceea ce cer și ofer. Cod Maximum 4.

Domn singur, 55/172/60, caut o doamnă până la 60 ani, în vederea unei relații de durată. Mi-ar place să fie atractivă, bună la suflet, intelectuală, fără obligații, cu locuință și loc de muncă. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" sau scrisori cu număr de telefon fix la redacție, pentru cod M 6.

Bărbat, 44/173/83, fără obligații, divorțat, caut prietenia unei femei de 38-42 ani, pentru întâlniri periodice în timpul liber, fără implicări sentimentale, cel puțin pentru început. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon la redacție, pentru cod Eassy.

Tânăr român, 37 ani, suplu, necăsătorit, modest, tandru, sufletist, doresc să cunosc o fată care este trecută prin necazuri și știe să aprecieze un suflet pereche, astfel încât îmi doresc și un copil. Nu accept persoană sclifosită. Cer și ofer discreție și seriozitate. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Atletic.

Tânăr, student, 24/175/78, devotat, simpatic, înțelegător, caut prietenă din oraș sau împrejurimi, creștină practicantă indiferent de cult, suplă, drăguță, până la 30 ani. Aștept să te cunosc. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Sebi 2.

Doresc să cunosc o femeie divorțată sau văduvă (un copil nu mă deranjează), drăguță, suplă, cu studii superioare. Eu 46/179/83, drăguț, tandru, sufletist, serviciul stabil, cu apartament și doresc o relație stabilă, bazată pe sentimente și respect reciproc. Aștept mesaje la adresa de e-mail: oringho@yahoo.com.

Domn singur, fără copii, 73/172/73, studii medii, nefumător, antialcoolic, situație materială bună, doresc să cunosc o doamnă singură, dornică de dragoste și respect, pentru prietenie eventual căsătorie. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Jó lélek.

Domn maghiar, văduv, 55/180/75, sincer și de încredere, doresc să cunosc o doamnă maghiară, de 50-60 ani, subțirică, curată, credincioasă, sinceră și bună gospodină. Neserioasele să se abțină. Doresc o relație pe viață sau căsătorie. Dacă și tu simți la fel, trimite-mi o scrisoare la redacție cu un număr de telefon fix, pentru cod Francia kapcsolat.

Tânăr maghiar, 23/180/71, în ultimul an la facultate, nefumător, serios, cu simțul umorului, ochi albaștri, brunet, cu mașină, doresc să cunosc o fată maghiară pentru o relație serioasă. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Igaz szerelemre vágyom sau la adresa de e-mail: anonimus_xxx@freemail.hu.

Domn, 44 ani, căsătorit, cu loc de muncă stabil, doresc cunoștință cu o doamnă bine situată matertial, care are nevoie de serviciile mele ca și șofer, și eu la rândul meu să-i ofer o relație intimă fără prejudecăți. Rog seriozitate și discreție totală. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Discreție/Bis/10.

Domn maghiar, văduv, 49/165/62, sincer și de încredere, cu casă la țară și loc de muncă stabil, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă maghiară, curată, de încredere, sinceră și gospodină și să-i placă la țară. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Nehéz egyedûl/Bis/56.

Domn prezentabil, 185/87, peste 30 ani, drăguț, manierat, stilat, licențiat, titrat, medic, caut o domnișoară româncă, drăguță, prezentabilă, între 30-35/170/55-60, licențiată, stilată, elegantă, pentru o relație și căsătorie. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon, pentru cod S.C.D.

Domn maghiar, văduv, 65/168/64, cu situație materială bună, doresc să cunosc o persoană maghiară, de vârstă apropiată, în vederea stabilirii unei relații serioase. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Bátya.

Tânăr, 26/182/86, îmi caut jumătatea pierdută, o persoană între 18-25 ani, sinceră, drăguță, cu bun simț, respect reciproc, cu loc de muncă, doar pentru o relație serioasă. Sunt sincer, modest și vreau pe cineva la fel. Aștept mesaje la adresa de e-mail: dany_lyon1980@yahoo.com.

Tânăr, 24/195/83, caut o tânără până la 38 ani, mai plinuță dar drăguță. Nu contează culoarea părului sau naționalitatea. Dacă exiști, nu ezita să mă contactezi, nu vei regreta. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Mai 24/Bis.

Tânăr, 24 ani, Bi, doresc să cunosc un tânăr până la 39 ani, pentru o relație intimă cu multe fantezii. Cer și ofer seriozitate și igienă. Nu vreau ajutor financiar, doar o relație intimă. Dacă mă contactezi, nu vei regreta. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod S.A.24.

Tânăr, elvețian, 33/175/75, serios, sincer, fără obligații, stabilit în Elveția, doresc cunoștință în veredea unei relații serioase cu posibilitate de căsătorie cu o tânără de 25-29 ani, cu cunoștințe medii de limba franceză, sinceră, gospodină, care ar agreea stabilirea în Elveția. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Ianic.

Tânăr, necăsătorit, 38/162, fără obligații, cu locuință în Reghin, caut o domnișoară sau o doamnă de 30-40 ani, pentru o relație serioasă. Neserioasele să se abțină. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Speranță 68.

Intelectual maghiar, 32/182/85, prezentabil, cu simțul umorului, loc de muncă stabil, recent întors în Tg-Mureș, caut prietenă intelectulă, prezentabilă, serioasă, dar și cu simțul umorului. Aștept mesaje la adresa de e-mail: avon-73@freemail.hu.

Tânăr, 29/180, foarte curat, simpatic și vesel, ochi albaștri, loc de muncă stabil, doresc cunoștință cu doamne sau domnișoare pentru relații intime, masaj thailandez cu uleiuri sau orice dorință de vis pe plan intim. Sunt un tip fără obligații, mașină proprie, foarte discret și fără loc de întâlnire. Nu fiți timide și trimiteți un e-mail la adresa: satisfacfemei@yahoo.com.

Doresc să am o relație de prietenie foarte discretă. Caut ceea ce-mi lipsește. Eu, domn de 49 ani, căsătorit, darnic și curios să cunosc și alte persoane. Minciuna, lauda de sine sunt dușmanii mei. Aștept scrisori cu număr de telefon la adresa Op Reghin CP 31.

Domn 40/120/62, cu situație acceptabilă și studii, doresc cunoștință cu o tânără fără obligații, suplă, drăguță, modestă, situație asemănătoare, nefumător, antialcoolic și singur. Aștept scrisori la redacție pentru cod Paco/Bis.

Domn maghiar 38/176/85 sufletist, fără obligații, arătos, sincer, cu loc de muncă, stare materială bună, caut o domnișoară sau doamnă între 33-40 ani, pentru o prietenie sinceră eventual căsătorie. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Austin 68.

Domn prezentabil, confidențial, dăruiesc fantezii preferențiale doamnelor bine situate. Aștept scrisori la OP 7 CP 721.

Băiat Bi, începător caut băieți gay sau cupluri pentru relații intime. Cer și ofer seriozitate. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Kovács/Bis sau la adresa de e-mail: tacs22@freemail.hu.

Domn singur, serios și sincer, 50/180/75, proprietar al unui bar + magazin în Mureș, stare materială medie, fără obligații, doresc să cunosc o doamnă fără obligații, care să fie alături de mine, pentru o prietenie sau chiar mai mult, să ne putem bucura și munci împreună în acest bar. Dacă dorești o relație serioasă, mă poți contacta la adresa de e-mail: fgtn_liviu@yahoo.com.

Doresc cunoștință cu o doamnă sinceră, credincioasă, eventual și cu un copil, simpatică, sau o fată mai în etate, de 39-55 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect și încredere reciprocă. Se asigură moștenire de apartament, eventual să accepte alimentația lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligații, cu situație materială bună. Aștept oferte cu număr de telefon fix la adresa OP7 CP 710 Tg-Mureș, cod Pace sau la redacție pentru cod Pace/Bis.

Doresc cunoștință cu o doamnă sinceră, eventual și cu un copil, simpatică, sau o fată mai în etate, de 39-45 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect și încredere reciprocă, eventual să accepte alimentația lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligații, cu situație materială bună, de preferință neoprotestantă. Se asigură moștenire de apartament. Aștept oferte serioase la OP 7 CP 710 Tg-Mureș, cu număr de telefon fix, pentru cod Pace, sau la redacție pentru cod Pace/Bis sau Verde curat.

Tânăr maghiar 35/180/70, sincer, serios, independent, cu loc de muncă proprie, caut cunoștință cu o tânără modestă, poate să fie și cu un copil, pentru prietenie, eventual căsătorie. Aștept scrisori la redacție pentru cod 2006 Július.

Domn căsătorit, dar neglijat în dragoste, 46/160/62, doresc să cunosc o domnișoară, sau o doamnă maghiară, singuratică, modestă, corectă, îngrijită, pentru o prietenie de lungă durată și intimă. Tu 150-160/55, cu aspect fizic plăcut. În caz de nevoie te ajut financiar în limita bunuliui simț. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Bátorság.

Tânăr maghiar, 29/165/65, brunet, ochi albaștri, cu loc de muncă stabil, situație bună, doresc să cunosc o fată sinceră, sufletistă, 24-30 ani. Nu contează cum arăți, nu trebuie să fi bogată, doar să știi ce înseamnă să iubești. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Latino.

Tânăr maghiar, 29/170/70, brunet, prezentabil, cu loc de muncă stabil, independent, caut prietenia unei domnișoare, din Tg-Mureș sau din apropiere. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Tulipán/Bis/11.

Caut domnișoară inteligentă, cu suflet cald, înțelegătoare în vederea unei prietenii sau pentru întemeierea unei familii, în caz de compatibilitate. Sunt un tânăr maghiar 28/171/69, brunet, independent. Aștept scrisori la redacție pentru cod Indulópont.

Sunt singur. Caut băieți pentru relații intime. Mă puteți găsi pe adresa de e-mail: gayy_românia@yahoo.com. Aștept mesaj de la voi cu tot cu poză. Și nu uita este ocazia ta!.

Sunt un băiat brunet, gay, 27/170/65, ochi căprui, doresc să cunosc un domn pentru prietenie. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Mend-Flask 23.

Student în anul IV la Informatică, 23 ani, de etnie rromă, cut o fată serioasă dacă se poate de etnie rromă, care să mă înțeleagă și să-mi fie alături la bine și la greu, să mă ajute să-mi depășesc inhibițiile sexuale. Ofer și cer seriozitate maximă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Genius 2000.

Domn pensionar, maghiar, 68/165/65, văduv, nefumător, antialcoolic, sincer, curat, ordonat, fidel, harnic, cu casă și mașină, doresc să cunosc o doamnă fără obligații, cu locuință, curată, sinceră. Aștept scrisori la redacție, pentu cod Egy szál harangvirág/Bis.

Domn maghiar, 54/165/70, brunet, nefumător, antialcoolic, foarte liniștit, dezamăgit de viață, foarte singur, doresc cunoștință cu o doamnă pentru relații de prietenie sau chiar căsătorie. Nu contează naționalitatea. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Flash 262.

Tânăr maghiar, 30/170, serios, cu loc de muncă stabil, caut pentru prietenie sau mai mult o tânără maghiară, sinceră, înțelegătoare, care dorește să fie iubită și respectată. Aștept scrisori la redacție pentru cod Rendes fiú 75 sau la adresa de e-mail: kalmi30@freemail.hu.

Tânăr maghiar, 23 ani, doresc să cunosc o domnișoară sau o doamnă de 18-40 ani, pentru relații intime. Ofer ajutor financiar. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Flash 243. Nu ridic corespondența de la redacție.

Dacă poți crede că o partidă se sex (fără alcool, tutun sau cafea) rezolvă mai mult decât un pumn de medicamente, sunt sigur că mă vei căuta, orice vârstă ai avea. Te-aș prefera subțirică, blondă și căsătorită (dar nu neapărat). Eu, pensionar, discret, cu spațiu, corp atletic, nu frumos dar rezistent și sănătos. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Viață sănătoasă/Bis.

Tânăr, 26 ani, doresc să cunosc o domnișoară drăguță, pentru o relație seioasă, de 24-32 ani. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Dante, sau la adresa de e-mail: pierrodacruz@clix.pt.

Tânăr maghiar, necăsătorit, 33/165/65, doresc să cunosc o domnișoară până la 25 ani, și de la țară, pentru prietenie sau mai mult. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" sau scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod Yukon/Bis.

Mă uit la stele, toate s-au ascuns, supărarea m-a ajuns. E jalea mea și precum amar, stelele nu mai apar. Domn, 29/163, maghiar, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o domnișoară sinceră și frumoasă, care să nu profite de mine. Nu doresc aventură. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" sau scrisori la redacție, pentru cod Remélem egy akad.

Domn sincer, cu chef de viață și dragoste, maghiar, 55/173/73, brunet, nefumător, antialcoolic, cu locuință particulară și pensie de boală dar lucrez, stare materială medie, copii mari, salariați, caut o doamnă sinceră care iubește viața, pentru căsătorie. Dacă crezi în Dumnezeu și vrei să fi ajutat, scrie-mi un mesaj la rubrica "Mesaje" pentru cod Te doresc tare.

Tânăr, 25 ani, caut un tânăr pentru relații intime, care să-mi ofere ajutor financiar, cu întâlniri în zonă centrală. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod István 2006.

Domn maghiar, divorțat, singur, antialcoolic, 39/185/90, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară cu vârstă apropiată, pentru o relație serioasă sau mai mult. Precizez că am o obligație, pensie alimentară. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" sau scrisori la redacție, pentru cod Téged kereslek/Bis/5.

Domn cu vârsta apropiată de pensie, doresc cunoștința unei doamne pentru prietenie, eventual căsătorie. Menționez, că sunt într-o situație socială și materială bună. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 56/Bis.

Tânăr maghiar, serios, simpatic, fără vicii majore, cu loc de muncă și situație materială bună, doresc să cunosc o tânără de 30-35 ani, sinceră, gospodină, pentru căsătorie. Aștept mesaje serioase la rubrica "Mesaje", pentru cod Boldogan együtt/Bis/1.

Femei

Doamnă maghiară, 47/168/70, sinceră, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, pentru prietenie. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Téged várlak/Bis/11.

Doamnă, 54/172/76, serioasă, singură, curată, bună gospodină, cu situație bună, doresc să cunosc un domn serios, fără vicii, curat, chiar și om de afaceri, pentru o prietenie frumoasă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Încercare/Bis/1.

Bună! Sunt o domnișoară de 19 ani, brunetă, ochi căprui spre verde. Doresc să cunosc un băiat drăguț, între 23-27 ani, fără obligații, cu mașină și apartament. Vreau o relație sinceră, fără minciuni, bazată pe încredere și respect. Aștept scrisori cu mici detalii și foto la redacție, pentru cod Soledad/Bis/1.

Ciao! Sunt o domnișoară de 30 ani, blondă, ochi albaștri spre căprui și doresc să cunosc un domn de 27-39 ani, fără obligații, care știe să prețuiească o femeie, cu mașină, avere și locuință. dacă vrei o relație serioasă și fără minciuni, lasă-mi o scrisoare cu foto la redacție, pentru cod Lady Mercedes.

Tânără maghiară, 28/172/55, caut un tânăr pentru relații intime. Ofer și cer seriozitate. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Várlak téged/Bis.

Tânără maghiară, 22/170/57, brunetă, sinceră, doresc să cunosc un tânăr pentru o prietenie de lungă durată. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pebtru cod Timea/Bis.

Doamnă maghiară, necăsătorită, 33/160/60, sinceră, serioasă, gospodină, sătulă de atâta singurătate, doresc o relație de prietenie cu un domn de vârstă apropiată, poate fi medic sau afacerist. Aștep scrisori numai în plic, la redacție, pentru cod Bûvölet 72.

Doamnă văduvă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn de vârstă apropiată, pentru prietenie, cu timpul poate mai mult. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Miorița.

Doamnă divorțată, maghiară, 44/172/68, fără obligații, sinceră, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Boldogságra várok.

Doamnă seriosă, responsabilă, 41/167, doresc căsătorie cu un bărbat serios, care să-și trăiască restul vieții alături de mine. Din păcate locuiesc în chirie. Aștept mesaje la adresa OP 7 CP 722, Tg-Mureș.

Doamnă văduvă, suplă, aspect fizic plăcut, de vârsta a II-a, îmi caut sufletul pereche în persoana unui domn cu studii superioare, de 53-62 ani, fără vicii majore. Rog seriozitate maximă. Aștept răspuns la redacție, pentru cod Ocmina.

Sunt un suflet pierdut de prea multe încercări, trădări și de vise spulberate. Dacă ai puterea de a aduce măcar speranță în viața mea, caută-mă. Oare cer prea mult? Nu doresc aventuri sub nici o formă. Doamnă 44/160/65, brunetă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Rianna.

Doamnă biligvă, brunetă, 46/175, doresc să cunosc un domn sincer, credincios, pentru o adevărată prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 671.

Sunt o doamnă moletă, blondă, 61/172, cu apartament aranjat și un vebit lunar foarte frumos. Caut un prieten sau un partener de viață care s-a plictisit de singurătate, cum m-am plictisit și eu. Aventurile nu mă interesează, pentru că sexul nu este necesar la vârsta mea. Eu caut un suflet pereche, cu cine să împart singurătatea. Cod Cila.

Comoara sufletului omenesc cât și a minții, e să iubești, pentru a putea fi iubit. Oricât de întunecată ar fi noaptea, până la urmă tot răsare soarele. E viziunea unei doamne de 51/160/80, care trăiește cu mari speranțe. Viața este trecătoare, însă clipele vieții trebuiesc fructificate pozitiv. Mi-aș dori un om cu suflet nobil care să îndrepte corabia vieții mele, care stă clătinată pe valuri furioase, către ape liniștite. Dacă există acel om, aștept o scrisoare deosebit de sinceră, cu un număr de telefon, pentru cod Speranța moare ultima.

Doamnă maghiară, 34 ani, cu un copil de 7 ani, sufletistă, înțelegătoare, doresc să cunosc un om bun la suflet, care știe să iubească și să-i placă copiii. Nu doresc aventură, doresc o relație de lungă durată sau definitivă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Rák/Bis/4.

Tânără maghiară, 28/160/52, intelectuală, serioasă, sufletistă, sinceră, credincioasă, modestă, nematerialistă, caut un tânăr serios, nefumător, antialcoolic, credincios, intelectual, care știe ce vrea de la viață, știe să respecte și să iubească o femeie, romantic, iubitor de natură, literatură, excursii, pentru o relație serioasă. Nu doresc aventură. Aștept mesaje la adresa de e-mail: vakindian@yahoo.com.

Sunt o doamnă văduvă, singură, 53/170/80, stau aproape de oraș, dar necesit deplasare cu autoturism. Caut compania unui domn generos pentru prietenie. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Capricorn/53.

Doamnă româncă, văduvă, cu obligații, doresc cunoștință, prietenie sau mai mult cu un domn modest, cu calități și intenții serioase. Nu doresc aventură, să fi sincer, înțelegător. Încearcă și nu vei regreta. Te așteaptă o doamnă serioasă, tânără și iubitoare. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Mariana/Bis.

Doamnă pensionară, serioasă, 62/165/65, caut un domn cult, serios, fără vicii majore, discret, manierat, cu aspect fizic plăcut, pentru relații de prietenie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Barátság 2006.

Sunt o doamnă de 38/167/53, sufletistă, cu simțul umorului, aspect fizic plăcut, nefumătoare, antialcoolică. Doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, fără obigații, pentru prietenie eventual căsătorie, serios din toate punctele de vedere. Cine crede că nu are aceste calități să nu apeleze. Cod Flash 263.

Doamnă drăguță, de vârstă medie, cu situație foarte bună, doresc să cunosc un domn serios, de preferință văduv, între 48-54/175/72. Nu mă interesează situația materială, numai cinstea și corectitudinea. Anunțul este valabil doar în această săptămână. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod Aurora/Bis.

Doamnă româncă, de 59 ani, văduvă, pensionară, intelectuală, cu situație materială bună, caut compania unu domn inteliget, indiferent de naționalitate, între 60-65 ani, numai pentru o prietenie sinceră, oferind liniște sufletească. Se oferă mângâiere și iubire, indiferent de vârstă. Cod Te caut/Bis/7.

Doamnă văduvă, doresc să cunosc un domn serios, pentru prietenie. Vreau o relație serioasă, fără aventuri. Dacă ești tu acela, caută-mă. Încearcă și nu vei regreta. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Maria 1967.

Doamnă singură, studii medii, 54/169/82, cu mici obligații, situație materială acceptabilă, cu copii căsătoriți. M-am urât de singurătate. Există un gol în sufletul omului, care nu-l pot ocupa copiii sau părinții, acel gol e ca o ramă, care nu-l poate ține închis decât o singură persoană și când îți lipsește e greu. Dacă nu ești într-o situație asemănătoare, ești alcoolic, ori numai pentru sex, nu te deranja. Aștept scrisori la redacție, cu mici detalii, pentru cod Mai 52.

Caut prietenia unui domn până la 55 ani, serios și prezentabil. Aștept scrisori numai cu foto la redacție, pentru cod Lady L/Bis/1.

Caut gigolo cu aspect fizic plăcut. Aștept răspuns numai cu foto la redacție, pentru cod Stăpâna.

Sunt o doamnă blondă, cu ochi albaștri, optimistă, sinceră, cu un suflet bun, foarte singuratică, bună gospodină, îmi place foarte mult nautra, nu sunt materialistă și nu posed loc de întâlnire. Caut un prieten sau un partener de viață care s-a plictisit de singurătate. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Iubire/Bis/6.

Doamnă maghiară, intelectuală, pensionară, 67 ani, sinceră, serioasă, doresc să cunosc un domn maghiar, intelectual, antialcool, de vârstă apropiată din Tg-Mureș, neserioșii să se abțină. Aștept scrisori la redacție pentru cod Őszinteség drága kincs.

Doamnă maghiară, intelectuală, văduvă, pensionară, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn maghiar, intelectual, antialcoolic, peste 68 ani, din Tg-Mureș. Aștept scrisori la redacție pentru cod Őszinteség és becsület 2006.

Doresc prietenie unui bărbat sincer și restul vom vedea, dacă mergem mai departe sau rămânem doar cunoștințe. Eu 51/170/80, sănătoasă fizic și mental, simpatică. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Aimee/Bis/1.

Doamnă româncă 55/158/60, cu situație materială bună, iubitoare, bună gospodină, doresc cunoștință cu un domn compatibil, de vârstă apropiată, antialcoolic. Doresc seriozitate, nu accept aventuri. Dăcă exiști și gândești la fel ca mine, trimite-mi o scrisoare la redacție, pentru cod Să pășim împreună.

Sunt o domnișoară 19/167/50, brunetă cu șuvițe blonde și simpatică, caut un băiat între 19-23 ani și drăguț. Aștept mesaje la adresa de e-mail: schullika@yahoo.com.

Cuplu căsătorit, el 40/173/80, ea 38/168/68, dorim o relație de prietenie de lungă durată cu un alt cuplu căsătorit, pe parcurs relații intime. Dacă sunteți curați, discreți, materialiști, putem începe o relație frumoasă. Așteptăm răspuns la redacție, pentru cod Mondial 2006.

Cuplu discret, îngrijit, el 42/175/85, ea 38/168/56, dorim cunoștință cu un cuplu asemănător pentru întâlniri de prietenie, eventual intime în caz de compatibilitate. Așteptăm scrisori la redacție, pentru cod Vis/1.


HOME         CĂUTARE         ANUNȚUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASH

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European