Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Locuitori - Mica publicitate

 

Mica publicitate

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Acte necesare  
Clubul membrilor  
Mica publicitate  
Primării  
Telefoane utile  
I-Cafe  
ONG-uri  
Coduri postale  
Evenimente  
Codul bunelor maniere  

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca

KPTV - The Rock Station


Flash Mures Online

Numărul 425
Săptămâna 1 - 7 iulie 2006


HOME         CĂUTARE         ANUNŢUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASHMatrimoniale

Anunturile din acest numar sunt expirate,NU mai sunt actuale. Click aici pentru a accesa editia curenta a revistei Flash. Daca totusi vreti sa vedeti numarul expirat, dati click aici

.

Tîrgu-Mureş

Sunt frumos şi îmi place să mă laud, în pat sunt sălbatic, gigolo, cu multă experienţă, 30/179/77, sexy, atletic, discret, igienic, dotat. Satisfac orice plăcere şi fantezie, doamnelor şi domnişoarelor titrate şi foarte curate, indiferent de vârstă, generoase, cu loc de întâlnire. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Alex Ortezza. Cele căsătorite să fie foarte discrete.

Caut o parteneră de dans pentru a petrece o seară (sau mai multe) frumoasă la o nuntă. Sunt un băiat maghiar, 25 ani, prezentabil, serios, nefumător. Sunt foarte ocupat, timpul liber îmi ocupă deplasările de servici. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Splash.

Domn, 50 ani, necăsătorit, cu mici obligaţii, caut o doamnă de vârstă apropiată, fără obligaţii şi prejudecăţi, pentru o relaţie discretă de prietenie sau cu timpul poate mai mult. Posed loc de întâlnire, discret. Asigur discreţie totală şi igienă. Aştept scrisori la adresa OP 1 CP 18, Tg-Mureş.

Bărbat, 39/185, fără obligaţii, nefumător, cu domiciliul stabil în Braşov, bine situat, doresc să cunosc o fată foarte frumoasă, maxim 30 ani, pentru căsătorie. Doresc câteva rânduri şi neapărat o poză, la OP 1 CP 44, Tg-Mureş.

Bună, sunt un tânăr de 25/187/76, brunat, ochi căprui, simpatic, romantic, caut o domnişoară între 22-27 ani, pentru o prietenie de lungă durată. Dacă crezi că putem fi un cuplu de exemplu pentru alţii, să vadă ce înseamnă să iubeşti şi să fi iubită, scrie-mi la redacţie cu mici detalii şi număr de telefon, pentru cod Vărsător 81.

Domn divorţat, cu obligaţii, 45/172/80, doresc să cunosc doamne, domnişoare pentru o relaţie serioasă. Dacă eşti curată, gospodină şi doreşti un suflet bun alături de tine, te rog nu ezita. Doresc o relaţie de lungă durată, cu respect reciproc sau mai mult. Am loc de muncă stabil şi apartament. Aştept răspuns la redacţie, pentru cod B 45.

Domn căsătorit, 42 ani, doresc să cunosc domnişoară pentru relaţii intime. Loc de întâlnire asigurat. Dăcă eşti curată, prezentabilă, nu eşti exagerată în sprijinul material şi doreşti să trăieşti viaţa, eşti discretă, aştept răspuns la redacţie pentru cod Emiliano.

Tânăr român, 21/172/72, necăsătorit, serios, nefumător, şaten, ochi verzi, modest. doresc să cunosc o domnişoară de 19-22 ani, fără kilograme în plus, simpatică, nematerialistă. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cos Vasi 21.

Tânăr 27/178/75, prezentabil, discret ofer o companie plăcută doamnelor şi domnişoarelor generoase. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Max 042.

Domn maghiar, 41/177/80, studii medii, divorţat, brunet, ochi căprui, sincer, serios, nefumător, antialcoolic, aspect fizic plăcut, sătul de singurătate, caut perechea potrivită pentru o prietenie bazată pe sinceritate, eventual căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Órgona virág/Bis/2.

Tânăr, necăsătorit, brunet, 33/176/70, cu studii superioare, caut prietenă compatibilă, ortodoxă, intelectuală, de vârstă apropiată, şi din altă localitate dar fără obligaţii. Aştept răspuns la adresa de e-mail: martinadi32@yahoo.com.

Domn, 45/170/70, doresc cunoştinţă cu o doamnă văduvă sau divorţată, poate avea şi un copil. Sunt antialcoolic, curat, cu loc de muncă şi apartament. Singurătatea e grea. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Te vreau/Bis/3.

Tânăr gay, doresc înfiinţarea unu club gay în Tg-Mureş. Tinerii gay cu vârsta între 18-40 ani care sunt interesaţi, sunt rugaţi să-mi scrie un mesaj la rubrica "Mesaje", pentru cod Marcel/Bis.

Tânăr, 30 ani, căsătorit, serios, înţelegător, sufletist dar nesatisfăcut, doresc cunoştinţă cu o doamnă de 30-50 ani, pentru o relaţie discretă bazată pe sinceritate şi respect reciproc. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Totuşi singur.

Domn de 38/170/70, doresc cunoştinţă cu o doamnă de maxim 43 ani, poate fi şi căsătorită, pentru prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Respect reciproc/Bis/2.

Caut o doamnă serioasă, fără obligaţii, între 50-57 ani, pentru o prietenie serioasă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Prietenie/Bis/2.

Domn pensionar, 54/174/74, credincios, văduv, nefumător, antialcoolic, sincer, curat, ordonat, fidel, loial, doresc să cunosc o doamnă fără vicii deosebite, fără obligaţii, pensionară sau nu, cu locuinţă, curată, sinceră, fidelă, de 45-55 ani. Dacă exişti şi te-ai hotărât, trimite-mi o scrisoare la redacţie, cu mici detalii şi un număr de telefon, pentru cod Scorpion albastru.

Domn, 40/178/90, necăsătorit, nefumător, fără obligaţii, cu studii superioare, antialcoolic, cu puţin timp liber, doresc să fac cunoştinţă cu o domnişoară sau doamnă între 30-38 ani, maghiară, sinceră, doritoare de o familie fericită. Poţi trimite o scrisoare la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Clipa noastră, sau la adresa de e-mail: clipa.noastra@yahoo.com.

Tânăr maghiar, 37/170/64, brunet, ochi albaştri, nefumător, antialcoolic, necăsătorit, doresc să cunosc o doamnişoară sau o doamnă de 33-37 ani, serioasă, sinceră, poate fi şi de la ţară, pentru o relaţie de lungă durată sau mai mult. Aştept scrisori la redacţie, eventual cu foto, pentru cod Only you/Bis/4.

Domn serios, divorţat, 42/185/87, fără obligaţii, cu loc de muncă, doresc să cunosc o doamnă cu calităţi asemănătoare, până la 40 ani, sinceră, doritoare de a întemeia o familie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 6 Ianuarie.

Licenţiat, necăsătorit, 32 ani, drăguţ, suplu, îngrijit şi discret, doresc cunoştinţa unei doamne mature, rafinate, cu loc de întâlnire, pentru o relaţie deosebită, prietenie şi clipe plăcute, relaxante. Aştept scrisori la redacţie pentru cod Relaxus 30, sau la adresa de e-mail: relaxus30@yahoo.com.

Tânăr român, 28 ani, serios, sincer, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o domnişoară de vârstă apropiată pentru o relaţie de lungă durată, eventual căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Rac 78.

Tânăr maghiar, 26/184/72, doresc să cunosc domnişoare sau doamne dornice de senzaţii, până la 40 ani. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod R.K.B 05.

Sunt un tânăr simpatic, 23/170/63. Caut o fată simpatică, sinceră, cu vârsta apropiată şi simţul umorului. Te aştept pe tine, nu vei regreta, pentru că în viaţă meriţi să fi iubită. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Dragostea mea/Bis.

Tânăr maghiar, 38/186/80, necăsătorit, cu loc de muncă stabil, serios, antialcoolic, de la ţară, caut prietenia unei doamne sau domnişoare de la ţară, cu vârsta apropiată, poţi avea şi mici obligaţii, dacă se poate din zona Reghin, pentru prietenie sau mai mult. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Boldogság/Bis/2.

Domn discret, realizat material, 40/180/80, căsătorit dar neglijat, caut o doamnă sau domnişoară, pentru petrecerea plăcută a timpului liber. Aştept mesaje la adresa de e-mail: dickielopo@yahoo.com.

Doresc să cunosc o doamnă drăguţă, poate fi şi mai plinuţă, corpolentă, pentru o relaţie de prietenie de lungă durată, intimă, serioasă, fără prejudecăţi. Mai mult contează aspectul sufletesc decât cel fizic. Eu 46/170/90, simpatic, curat, amoros şi prietenos. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod A Matyi.

Tânăr, 33 ani, doresc să cunosc doamne, domnişoare, cupluri, pentu relaţii intime. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Ödi/Bis.

Tânăr, om de afaceri, tandru, romantic, drăguţ, vârstă medie, doresc cunoştinţă cu o doamnă, domnişoară până la 35 ani, drăguţă, sensibilă. Nu răspund decât la mesaje cu număr de telefon, lăsate la redacţie, într-un plic. Ceea ce cer şi ofer. Cod Maximum 4.

Domn singur, 55/172/60, caut o doamnă până la 60 ani, în vederea unei relaţii de durată. Mi-ar place să fie atractivă, bună la suflet, intelectuală, fără obligaţii, cu locuinţă şi loc de muncă. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" sau scrisori cu număr de telefon fix la redacţie, pentru cod M 6.

Bărbat, 44/173/83, fără obligaţii, divorţat, caut prietenia unei femei de 38-42 ani, pentru întâlniri periodice în timpul liber, fără implicări sentimentale, cel puţin pentru început. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Eassy.

Tânăr român, 37 ani, suplu, necăsătorit, modest, tandru, sufletist, doresc să cunosc o fată care este trecută prin necazuri şi ştie să aprecieze un suflet pereche, astfel încât îmi doresc şi un copil. Nu accept persoană sclifosită. Cer şi ofer discreţie şi seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Atletic.

Tânăr, student, 24/175/78, devotat, simpatic, înţelegător, caut prietenă din oraş sau împrejurimi, creştină practicantă indiferent de cult, suplă, drăguţă, până la 30 ani. Aştept să te cunosc. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Sebi 2.

Doresc să cunosc o femeie divorţată sau văduvă (un copil nu mă deranjează), drăguţă, suplă, cu studii superioare. Eu 46/179/83, drăguţ, tandru, sufletist, serviciul stabil, cu apartament şi doresc o relaţie stabilă, bazată pe sentimente şi respect reciproc. Aştept mesaje la adresa de e-mail: oringho@yahoo.com.

Domn singur, fără copii, 73/172/73, studii medii, nefumător, antialcoolic, situaţie materială bună, doresc să cunosc o doamnă singură, dornică de dragoste şi respect, pentru prietenie eventual căsătorie. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Jó lélek.

Domn maghiar, văduv, 55/180/75, sincer şi de încredere, doresc să cunosc o doamnă maghiară, de 50-60 ani, subţirică, curată, credincioasă, sinceră şi bună gospodină. Neserioasele să se abţină. Doresc o relaţie pe viaţă sau căsătorie. Dacă şi tu simţi la fel, trimite-mi o scrisoare la redacţie cu un număr de telefon fix, pentru cod Francia kapcsolat.

Tânăr maghiar, 23/180/71, în ultimul an la facultate, nefumător, serios, cu simţul umorului, ochi albaştri, brunet, cu maşină, doresc să cunosc o fată maghiară pentru o relaţie serioasă. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Igaz szerelemre vágyom sau la adresa de e-mail: anonimus_xxx@freemail.hu.

Domn, 44 ani, căsătorit, cu loc de muncă stabil, doresc cunoştinţă cu o doamnă bine situată matertial, care are nevoie de serviciile mele ca şi şofer, şi eu la rândul meu să-i ofer o relaţie intimă fără prejudecăţi. Rog seriozitate şi discreţie totală. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Discreţie/Bis/10.

Domn maghiar, văduv, 49/165/62, sincer şi de încredere, cu casă la ţară şi loc de muncă stabil, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă maghiară, curată, de încredere, sinceră şi gospodină şi să-i placă la ţară. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Nehéz egyedűl/Bis/56.

Domn prezentabil, 185/87, peste 30 ani, drăguţ, manierat, stilat, licenţiat, titrat, medic, caut o domnişoară româncă, drăguţă, prezentabilă, între 30-35/170/55-60, licenţiată, stilată, elegantă, pentru o relaţie şi căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod S.C.D.

Domn maghiar, văduv, 65/168/64, cu situaţie materială bună, doresc să cunosc o persoană maghiară, de vârstă apropiată, în vederea stabilirii unei relaţii serioase. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Bátya.

Tânăr, 26/182/86, îmi caut jumătatea pierdută, o persoană între 18-25 ani, sinceră, drăguţă, cu bun simţ, respect reciproc, cu loc de muncă, doar pentru o relaţie serioasă. Sunt sincer, modest şi vreau pe cineva la fel. Aştept mesaje la adresa de e-mail: dany_lyon1980@yahoo.com.

Tânăr, 24/195/83, caut o tânără până la 38 ani, mai plinuţă dar drăguţă. Nu contează culoarea părului sau naţionalitatea. Dacă exişti, nu ezita să mă contactezi, nu vei regreta. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Mai 24/Bis.

Tânăr, 24 ani, Bi, doresc să cunosc un tânăr până la 39 ani, pentru o relaţie intimă cu multe fantezii. Cer şi ofer seriozitate şi igienă. Nu vreau ajutor financiar, doar o relaţie intimă. Dacă mă contactezi, nu vei regreta. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod S.A.24.

Tânăr, elveţian, 33/175/75, serios, sincer, fără obligaţii, stabilit în Elveţia, doresc cunoştinţă în veredea unei relaţii serioase cu posibilitate de căsătorie cu o tânără de 25-29 ani, cu cunoştinţe medii de limba franceză, sinceră, gospodină, care ar agreea stabilirea în Elveţia. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Ianic.

Tânăr, necăsătorit, 38/162, fără obligaţii, cu locuinţă în Reghin, caut o domnişoară sau o doamnă de 30-40 ani, pentru o relaţie serioasă. Neserioasele să se abţină. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Speranţă 68.

Intelectual maghiar, 32/182/85, prezentabil, cu simţul umorului, loc de muncă stabil, recent întors în Tg-Mureş, caut prietenă intelectulă, prezentabilă, serioasă, dar şi cu simţul umorului. Aştept mesaje la adresa de e-mail: avon-73@freemail.hu.

Doresc să am o relaţie de prietenie foarte discretă. Caut ceea ce-mi lipseşte. Eu, domn de 49 ani, căsătorit, darnic şi curios să cunosc şi alte persoane. Minciuna, lauda de sine sunt duşmanii mei. Aştept scrisori cu număr de telefon la adresa Op Reghin CP 31.

Domn 40/120/62, cu situaţie acceptabilă şi studii, doresc cunoştinţă cu o tânără fără obligaţii, suplă, drăguţă, modestă, situaţie asemănătoare, nefumător, antialcoolic şi singur. Aştept scrisori la redacţie pentru cod Paco/Bis.

Domn maghiar 38/176/85 sufletist, fără obligaţii, arătos, sincer, cu loc de muncă, stare materială bună, caut o domnişoară sau doamnă între 33-40 ani, pentru o prietenie sinceră eventual căsătorie. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Austin 68.

Domn prezentabil, confidenţial, dăruiesc fantezii preferenţiale doamnelor bine situate. Aştept scrisori la OP 7 CP 721.

Băiat Bi, începător caut băieţi gay sau cupluri pentru relaţii intime. Cer şi ofer seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Kovács/Bis sau la adresa de e-mail: tacs22@freemail.hu.

Domn singur, serios şi sincer, 50/180/75, proprietar al unui bar + magazin în Mureş, stare materială medie, fără obligaţii, doresc să cunosc o doamnă fără obligaţii, care să fie alături de mine, pentru o prietenie sau chiar mai mult, să ne putem bucura şi munci împreună în acest bar. Dacă doreşti o relaţie serioasă, mă poţi contacta la adresa de e-mail: fgtn_liviu@yahoo.com.

Doresc cunoştinţă cu o doamnă sinceră, credincioasă, eventual şi cu un copil, simpatică, sau o fată mai în etate, de 39-55 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect şi încredere reciprocă. Se asigură moştenire de apartament, eventual să accepte alimentaţia lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligaţii, cu situaţie materială bună. Aştept oferte cu număr de telefon fix la adresa OP7 CP 710 Tg-Mureş, cod Pace sau la redacţie pentru cod Pace/Bis.

Doresc cunoştinţă cu o doamnă sinceră, eventual şi cu un copil, simpatică, sau o fată mai în etate, de 39-45 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect şi încredere reciprocă, eventual să accepte alimentaţia lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligaţii, cu situaţie materială bună, de preferinţă neoprotestantă. Se asigură moştenire de apartament. Aştept oferte serioase la OP 7 CP 710 Tg-Mureş, cu număr de telefon fix, pentru cod Pace, sau la redacţie pentru cod Pace/Bis sau Verde curat.

Tânăr maghiar 35/180/70, sincer, serios, independent, cu loc de muncă proprie, caut cunoştinţă cu o tânără modestă, poate să fie şi cu un copil, pentru prietenie, eventual căsătorie. Aştept scrisori la redacţie pentru cod 2006 Július.

Domn căsătorit, dar neglijat în dragoste, 46/160/62, doresc să cunosc o domnişoară, sau o doamnă maghiară, singuratică, modestă, corectă, îngrijită, pentru o prietenie de lungă durată şi intimă. Tu 150-160/55, cu aspect fizic plăcut. În caz de nevoie te ajut financiar în limita bunuliui simţ. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Bátorság.

Tânăr maghiar, 29/165/65, brunet, ochi albaştri, cu loc de muncă stabil, situaţie bună, doresc să cunosc o fată sinceră, sufletistă, 24-30 ani. Nu contează cum arăţi, nu trebuie să fi bogată, doar să ştii ce înseamnă să iubeşti. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Latino.

Tânăr maghiar, 29/170/70, brunet, prezentabil, cu loc de muncă stabil, independent, caut prietenia unei domnişoare, din Tg-Mureş sau din apropiere. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Tulipán/Bis/11.

Caut domnişoară inteligentă, cu suflet cald, înţelegătoare în vederea unei prietenii sau pentru întemeierea unei familii, în caz de compatibilitate. Sunt un tânăr maghiar 28/171/69, brunet, independent. Aştept scrisori la redacţie pentru cod Indulópont.

Sunt singur. Caut băieţi pentru relaţii intime. Mă puteţi găsi pe adresa de e-mail: gayy_românia@yahoo.com. Aştept mesaj de la voi cu tot cu poză. Şi nu uita este ocazia ta!.

Sunt un băiat brunet, gay, 27/170/65, ochi căprui, doresc să cunosc un domn pentru prietenie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Mend-Flask 23.

Student în anul IV la Informatică, 23 ani, de etnie rromă, cut o fată serioasă dacă se poate de etnie rromă, care să mă înţeleagă şi să-mi fie alături la bine şi la greu, să mă ajute să-mi depăşesc inhibiţiile sexuale. Ofer şi cer seriozitate maximă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Genius 2000.

Domn pensionar, maghiar, 68/165/65, văduv, nefumător, antialcoolic, sincer, curat, ordonat, fidel, harnic, cu casă şi maşină, doresc să cunosc o doamnă fără obligaţii, cu locuinţă, curată, sinceră. Aştept scrisori la redacţie, pentu cod Egy szál harangvirág/Bis.

Domn maghiar, 54/165/70, brunet, nefumător, antialcoolic, foarte liniştit, dezamăgit de viaţă, foarte singur, doresc cunoştinţă cu o doamnă pentru relaţii de prietenie sau chiar căsătorie. Nu contează naţionalitatea. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Flash 262.

Tânăr maghiar, 30/170, serios, cu loc de muncă stabil, caut pentru prietenie sau mai mult o tânără maghiară, sinceră, înţelegătoare, care doreşte să fie iubită şi respectată. Aştept scrisori la redacţie pentru cod Rendes fiú 75 sau la adresa de e-mail: kalmi30@freemail.hu.

Tânăr maghiar, 23 ani, doresc să cunosc o domnişoară sau o doamnă de 18-40 ani, pentru relaţii intime. Ofer ajutor financiar. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Flash 243. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Dacă poţi crede că o partidă se sex (fără alcool, tutun sau cafea) rezolvă mai mult decât un pumn de medicamente, sunt sigur că mă vei căuta, orice vârstă ai avea. Te-aş prefera subţirică, blondă şi căsătorită (dar nu neapărat). Eu, pensionar, discret, cu spaţiu, corp atletic, nu frumos dar rezistent şi sănătos. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Viaţă sănătoasă/Bis.

Tânăr, 26 ani, doresc să cunosc o domnişoară drăguţă, pentru o relaţie seioasă, de 24-32 ani. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Dante, sau la adresa de e-mail: pierrodacruz@clix.pt.

Tânăr maghiar, necăsătorit, 33/165/65, doresc să cunosc o domnişoară până la 25 ani, şi de la ţară, pentru prietenie sau mai mult. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" sau scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Yukon/Bis.

Mă uit la stele, toate s-au ascuns, supărarea m-a ajuns. E jalea mea şi precum amar, stelele nu mai apar. Domn, 29/163, maghiar, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o domnişoară sinceră şi frumoasă, care să nu profite de mine. Nu doresc aventură. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" sau scrisori la redacţie, pentru cod Remélem egy akad.

Domn sincer, cu chef de viaţă şi dragoste, maghiar, 55/173/73, brunet, nefumător, antialcoolic, cu locuinţă particulară şi pensie de boală dar lucrez, stare materială medie, copii mari, salariaţi, caut o doamnă sinceră care iubeşte viaţa, pentru căsătorie. Dacă crezi în Dumnezeu şi vrei să fi ajutat, scrie-mi un mesaj la rubrica "Mesaje" pentru cod Te doresc tare.

Tânăr, 25 ani, caut un tânăr pentru relaţii intime, care să-mi ofere ajutor financiar, cu întâlniri în zonă centrală. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod István 2006.

Domn maghiar, divorţat, singur, antialcoolic, 39/185/90, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară cu vârstă apropiată, pentru o relaţie serioasă sau mai mult. Precizez că am o obligaţie, pensie alimentară. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" sau scrisori la redacţie, pentru cod Téged kereslek/Bis/5.

Domn cu vârsta apropiată de pensie, doresc cunoştinţa unei doamne pentru prietenie, eventual căsătorie. Menţionez, că sunt într-o situaţie socială şi materială bună. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 56/Bis.

Tânăr maghiar, serios, simpatic, fără vicii majore, cu loc de muncă şi situaţie materială bună, doresc să cunosc o tânără de 30-35 ani, sinceră, gospodină, pentru căsătorie. Aştept mesaje serioase la rubrica "Mesaje", pentru cod Boldogan együtt/Bis/1.

Doamnă maghiară, 47/168/70, sinceră, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, pentru prietenie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Téged várlak/Bis/11.

Doamnă, 54/172/76, serioasă, singură, curată, bună gospodină, cu situaţie bună, doresc să cunosc un domn serios, fără vicii, curat, chiar şi om de afaceri, pentru o prietenie frumoasă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Încercare/Bis/1.

Bună! Sunt o domnişoară de 19 ani, brunetă, ochi căprui spre verde. Doresc să cunosc un băiat drăguţ, între 23-27 ani, fără obligaţii, cu maşină şi apartament. Vreau o relaţie sinceră, fără minciuni, bazată pe încredere şi respect. Aştept scrisori cu mici detalii şi foto la redacţie, pentru cod Soledad/Bis/1.

Ciao! Sunt o domnişoară de 30 ani, blondă, ochi albaştri spre căprui şi doresc să cunosc un domn de 27-39 ani, fără obligaţii, care ştie să preţuiească o femeie, cu maşină, avere şi locuinţă. dacă vrei o relaţie serioasă şi fără minciuni, lasă-mi o scrisoare cu foto la redacţie, pentru cod Lady Mercedes.

Tânără maghiară, 28/172/55, caut un tânăr pentru relaţii intime. Ofer şi cer seriozitate. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Várlak téged/Bis.

Tânără maghiară, 22/170/57, brunetă, sinceră, doresc să cunosc un tânăr pentru o prietenie de lungă durată. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pebtru cod Timea/Bis.

Doamnă maghiară, necăsătorită, 33/160/60, sinceră, serioasă, gospodină, sătulă de atâta singurătate, doresc o relaţie de prietenie cu un domn de vârstă apropiată, poate fi medic sau afacerist. Aştep scrisori numai în plic, la redacţie, pentru cod Bűvölet 72.

Doamnă văduvă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn de vârstă apropiată, pentru prietenie, cu timpul poate mai mult. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Mioriţa.

Doamnă divorţată, maghiară, 44/172/68, fără obligaţii, sinceră, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Boldogságra várok.

Doamnă seriosă, responsabilă, 41/167, doresc căsătorie cu un bărbat serios, care să-şi trăiască restul vieţii alături de mine. Din păcate locuiesc în chirie. Aştept mesaje la adresa OP 7 CP 722, Tg-Mureş.

Doamnă văduvă, suplă, aspect fizic plăcut, de vârsta a II-a, îmi caut sufletul pereche în persoana unui domn cu studii superioare, de 53-62 ani, fără vicii majore. Rog seriozitate maximă. Aştept răspuns la redacţie, pentru cod Ocmina.

Sunt un suflet pierdut de prea multe încercări, trădări şi de vise spulberate. Dacă ai puterea de a aduce măcar speranţă în viaţa mea, caută-mă. Oare cer prea mult? Nu doresc aventuri sub nici o formă. Doamnă 44/160/65, brunetă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Rianna.

Doamnă biligvă, brunetă, 46/175, doresc să cunosc un domn sincer, credincios, pentru o adevărată prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 671.

Sunt o doamnă moletă, blondă, 61/172, cu apartament aranjat şi un vebit lunar foarte frumos. Caut un prieten sau un partener de viaţă care s-a plictisit de singurătate, cum m-am plictisit şi eu. Aventurile nu mă interesează, pentru că sexul nu este necesar la vârsta mea. Eu caut un suflet pereche, cu cine să împart singurătatea. Cod Cila.

Comoara sufletului omenesc cât şi a minţii, e să iubeşti, pentru a putea fi iubit. Oricât de întunecată ar fi noaptea, până la urmă tot răsare soarele. E viziunea unei doamne de 51/160/80, care trăieşte cu mari speranţe. Viaţa este trecătoare, însă clipele vieţii trebuiesc fructificate pozitiv. Mi-aş dori un om cu suflet nobil care să îndrepte corabia vieţii mele, care stă clătinată pe valuri furioase, către ape liniştite. Dacă există acel om, aştept o scrisoare deosebit de sinceră, cu un număr de telefon, pentru cod Speranţa moare ultima.

Doamnă maghiară, 34 ani, cu un copil de 7 ani, sufletistă, înţelegătoare, doresc să cunosc un om bun la suflet, care ştie să iubească şi să-i placă copiii. Nu doresc aventură, doresc o relaţie de lungă durată sau definitivă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Rák/Bis/4.

Tânără maghiară, 28/160/52, intelectuală, serioasă, sufletistă, sinceră, credincioasă, modestă, nematerialistă, caut un tânăr serios, nefumător, antialcoolic, credincios, intelectual, care ştie ce vrea de la viaţă, ştie să respecte şi să iubească o femeie, romantic, iubitor de natură, literatură, excursii, pentru o relaţie serioasă. Nu doresc aventură. Aştept mesaje la adresa de e-mail: vakindian@yahoo.com.

Sunt o doamnă văduvă, singură, 53/170/80, stau aproape de oraş, dar necesit deplasare cu autoturism. Caut compania unui domn generos pentru prietenie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Capricorn/53.

Doamnă româncă, văduvă, cu obligaţii, doresc cunoştinţă, prietenie sau mai mult cu un domn modest, cu calităţi şi intenţii serioase. Nu doresc aventură, să fi sincer, înţelegător. Încearcă şi nu vei regreta. Te aşteaptă o doamnă serioasă, tânără şi iubitoare. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Mariana/Bis.

Doamnă pensionară, serioasă, 62/165/65, caut un domn cult, serios, fără vicii majore, discret, manierat, cu aspect fizic plăcut, pentru relaţii de prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Barátság 2006.

Sunt o doamnă de 38/167/53, sufletistă, cu simţul umorului, aspect fizic plăcut, nefumătoare, antialcoolică. Doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, fără obigaţii, pentru prietenie eventual căsătorie, serios din toate punctele de vedere. Cine crede că nu are aceste calităţi să nu apeleze. Cod Flash 263.

Doamnă drăguţă, de vârstă medie, cu situaţie foarte bună, doresc să cunosc un domn serios, de preferinţă văduv, între 48-54/175/72. Nu mă interesează situaţia materială, numai cinstea şi corectitudinea. Anunţul este valabil doar în această săptămână. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Aurora/Bis.

Doamnă româncă, de 59 ani, văduvă, pensionară, intelectuală, cu situaţie materială bună, caut compania unu domn inteliget, indiferent de naţionalitate, între 60-65 ani, numai pentru o prietenie sinceră, oferind linişte sufletească. Se oferă mângâiere şi iubire, indiferent de vârstă. Cod Te caut/Bis/7.

Doamnă văduvă, doresc să cunosc un domn serios, pentru prietenie. Vreau o relaţie serioasă, fără aventuri. Dacă eşti tu acela, caută-mă. Încearcă şi nu vei regreta. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Maria 1967.

Doamnă singură, studii medii, 54/169/82, cu mici obligaţii, situaţie materială acceptabilă, cu copii căsătoriţi. M-am urât de singurătate. Există un gol în sufletul omului, care nu-l pot ocupa copiii sau părinţii, acel gol e ca o ramă, care nu-l poate ţine închis decât o singură persoană şi când îţi lipseşte e greu. Dacă nu eşti într-o situaţie asemănătoare, eşti alcoolic, ori numai pentru sex, nu te deranja. Aştept scrisori la redacţie, cu mici detalii, pentru cod Mai 52.

Caut prietenia unui domn până la 55 ani, serios şi prezentabil. Aştept scrisori numai cu foto la redacţie, pentru cod Lady L/Bis/1.

Caut gigolo cu aspect fizic plăcut. Aştept răspuns numai cu foto la redacţie, pentru cod Stăpâna.

Sunt o doamnă blondă, cu ochi albaştri, optimistă, sinceră, cu un suflet bun, foarte singuratică, bună gospodină, îmi place foarte mult nautra, nu sunt materialistă şi nu posed loc de întâlnire. Caut un prieten sau un partener de viaţă care s-a plictisit de singurătate. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Iubire/Bis/6.

Doamnă maghiară, intelectuală, pensionară, 67 ani, sinceră, serioasă, doresc să cunosc un domn maghiar, intelectual, antialcool, de vârstă apropiată din Tg-Mureş, neserioşii să se abţină. Aştept scrisori la redacţie pentru cod Őszinteség drága kincs.

Doamnă maghiară, intelectuală, văduvă, pensionară, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn maghiar, intelectual, antialcoolic, peste 68 ani, din Tg-Mureş. Aştept scrisori la redacţie pentru cod Őszinteség és becsület 2006.

Doresc prietenie unui bărbat sincer şi restul vom vedea, dacă mergem mai departe sau rămânem doar cunoştinţe. Eu 51/170/80, sănătoasă fizic şi mental, simpatică. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Aimee/Bis/1.

Doamnă româncă 55/158/60, cu situaţie materială bună, iubitoare, bună gospodină, doresc cunoştinţă cu un domn compatibil, de vârstă apropiată, antialcoolic. Doresc seriozitate, nu accept aventuri. Dăcă exişti şi gândeşti la fel ca mine, trimite-mi o scrisoare la redacţie, pentru cod Să păşim împreună.

Sunt o domnişoară 19/167/50, brunetă cu şuviţe blonde şi simpatică, caut un băiat între 19-23 ani şi drăguţ. Aştept mesaje la adresa de e-mail: schullika@yahoo.com.

Bărbaţi

Sunt frumos şi îmi place să mă laud, în pat sunt sălbatic, gigolo, cu multă experienţă, 30/179/77, sexy, atletic, discret, igienic, dotat. Satisfac orice plăcere şi fantezie, doamnelor şi domnişoarelor titrate şi foarte curate, indiferent de vârstă, generoase, cu loc de întâlnire. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Alex Ortezza. Cele căsătorite să fie foarte discrete.

Caut o parteneră de dans pentru a petrece o seară (sau mai multe) frumoasă la o nuntă. Sunt un băiat maghiar, 25 ani, prezentabil, serios, nefumător. Sunt foarte ocupat, timpul liber îmi ocupă deplasările de servici. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Splash.

Domn, 50 ani, necăsătorit, cu mici obligaţii, caut o doamnă de vârstă apropiată, fără obligaţii şi prejudecăţi, pentru o relaţie discretă de prietenie sau cu timpul poate mai mult. Posed loc de întâlnire, discret. Asigur discreţie totală şi igienă. Aştept scrisori la adresa OP 1 CP 18, Tg-Mureş.

Bărbat, 39/185, fără obligaţii, nefumător, cu domiciliul stabil în Braşov, bine situat, doresc să cunosc o fată foarte frumoasă, maxim 30 ani, pentru căsătorie. Doresc câteva rânduri şi neapărat o poză, la OP 1 CP 44, Tg-Mureş.

Bună, sunt un tânăr de 25/187/76, brunat, ochi căprui, simpatic, romantic, caut o domnişoară între 22-27 ani, pentru o prietenie de lungă durată. Dacă crezi că putem fi un cuplu de exemplu pentru alţii, să vadă ce înseamnă să iubeşti şi să fi iubită, scrie-mi la redacţie cu mici detalii şi număr de telefon, pentru cod Vărsător 81.

Domn divorţat, cu obligaţii, 45/172/80, doresc să cunosc doamne, domnişoare pentru o relaţie serioasă. Dacă eşti curată, gospodină şi doreşti un suflet bun alături de tine, te rog nu ezita. Doresc o relaţie de lungă durată, cu respect reciproc sau mai mult. Am loc de muncă stabil şi apartament. Aştept răspuns la redacţie, pentru cod B 45.

Domn căsătorit, 42 ani, doresc să cunosc domnişoară pentru relaţii intime. Loc de întâlnire asigurat. Dăcă eşti curată, prezentabilă, nu eşti exagerată în sprijinul material şi doreşti să trăieşti viaţa, eşti discretă, aştept răspuns la redacţie pentru cod Emiliano.

Tânăr român, 21/172/72, necăsătorit, serios, nefumător, şaten, ochi verzi, modest. doresc să cunosc o domnişoară de 19-22 ani, fără kilograme în plus, simpatică, nematerialistă. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cos Vasi 21.

Tânăr 27/178/75, prezentabil, discret ofer o companie plăcută doamnelor şi domnişoarelor generoase. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Max 042.

Domn maghiar, 41/177/80, studii medii, divorţat, brunet, ochi căprui, sincer, serios, nefumător, antialcoolic, aspect fizic plăcut, sătul de singurătate, caut perechea potrivită pentru o prietenie bazată pe sinceritate, eventual căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Órgona virág/Bis/2.

Tânăr, necăsătorit, brunet, 33/176/70, cu studii superioare, caut prietenă compatibilă, ortodoxă, intelectuală, de vârstă apropiată, şi din altă localitate dar fără obligaţii. Aştept răspuns la adresa de e-mail: martinadi32@yahoo.com.

Domn, 45/170/70, doresc cunoştinţă cu o doamnă văduvă sau divorţată, poate avea şi un copil. Sunt antialcoolic, curat, cu loc de muncă şi apartament. Singurătatea e grea. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Te vreau/Bis/3.

Tânăr gay, doresc înfiinţarea unu club gay în Tg-Mureş. Tinerii gay cu vârsta între 18-40 ani care sunt interesaţi, sunt rugaţi să-mi scrie un mesaj la rubrica "Mesaje", pentru cod Marcel/Bis.

Tânăr, 30 ani, căsătorit, serios, înţelegător, sufletist dar nesatisfăcut, doresc cunoştinţă cu o doamnă de 30-50 ani, pentru o relaţie discretă bazată pe sinceritate şi respect reciproc. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Totuşi singur.

Domn de 38/170/70, doresc cunoştinţă cu o doamnă de maxim 43 ani, poate fi şi căsătorită, pentru prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Respect reciproc/Bis/2.

Caut o doamnă serioasă, fără obligaţii, între 50-57 ani, pentru o prietenie serioasă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Prietenie/Bis/2.

Domn pensionar, 54/174/74, credincios, văduv, nefumător, antialcoolic, sincer, curat, ordonat, fidel, loial, doresc să cunosc o doamnă fără vicii deosebite, fără obligaţii, pensionară sau nu, cu locuinţă, curată, sinceră, fidelă, de 45-55 ani. Dacă exişti şi te-ai hotărât, trimite-mi o scrisoare la redacţie, cu mici detalii şi un număr de telefon, pentru cod Scorpion albastru.

Domn, 40/178/90, necăsătorit, nefumător, fără obligaţii, cu studii superioare, antialcoolic, cu puţin timp liber, doresc să fac cunoştinţă cu o domnişoară sau doamnă între 30-38 ani, maghiară, sinceră, doritoare de o familie fericită. Poţi trimite o scrisoare la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Clipa noastră, sau la adresa de e-mail: clipa.noastra@yahoo.com.

Tânăr maghiar, 37/170/64, brunet, ochi albaştri, nefumător, antialcoolic, necăsătorit, doresc să cunosc o doamnişoară sau o doamnă de 33-37 ani, serioasă, sinceră, poate fi şi de la ţară, pentru o relaţie de lungă durată sau mai mult. Aştept scrisori la redacţie, eventual cu foto, pentru cod Only you/Bis/4.

Domn serios, divorţat, 42/185/87, fără obligaţii, cu loc de muncă, doresc să cunosc o doamnă cu calităţi asemănătoare, până la 40 ani, sinceră, doritoare de a întemeia o familie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 6 Ianuarie.

Licenţiat, necăsătorit, 32 ani, drăguţ, suplu, îngrijit şi discret, doresc cunoştinţa unei doamne mature, rafinate, cu loc de întâlnire, pentru o relaţie deosebită, prietenie şi clipe plăcute, relaxante. Aştept scrisori la redacţie pentru cod Relaxus 30, sau la adresa de e-mail: relaxus30@yahoo.com.

Tânăr român, 28 ani, serios, sincer, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o domnişoară de vârstă apropiată pentru o relaţie de lungă durată, eventual căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Rac 78.

Tânăr maghiar, 26/184/72, doresc să cunosc domnişoare sau doamne dornice de senzaţii, până la 40 ani. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod R.K.B 05.

Sunt un tânăr simpatic, 23/170/63. Caut o fată simpatică, sinceră, cu vârsta apropiată şi simţul umorului. Te aştept pe tine, nu vei regreta, pentru că în viaţă meriţi să fi iubită. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Dragostea mea/Bis.

Tânăr maghiar, 38/186/80, necăsătorit, cu loc de muncă stabil, serios, antialcoolic, de la ţară, caut prietenia unei doamne sau domnişoare de la ţară, cu vârsta apropiată, poţi avea şi mici obligaţii, dacă se poate din zona Reghin, pentru prietenie sau mai mult. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Boldogság/Bis/2.

Domn discret, realizat material, 40/180/80, căsătorit dar neglijat, caut o doamnă sau domnişoară, pentru petrecerea plăcută a timpului liber. Aştept mesaje la adresa de e-mail: dickielopo@yahoo.com.

Doresc să cunosc o doamnă drăguţă, poate fi şi mai plinuţă, corpolentă, pentru o relaţie de prietenie de lungă durată, intimă, serioasă, fără prejudecăţi. Mai mult contează aspectul sufletesc decât cel fizic. Eu 46/170/90, simpatic, curat, amoros şi prietenos. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod A Matyi.

Tânăr, 33 ani, doresc să cunosc doamne, domnişoare, cupluri, pentu relaţii intime. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Ödi/Bis.

Tânăr, om de afaceri, tandru, romantic, drăguţ, vârstă medie, doresc cunoştinţă cu o doamnă, domnişoară până la 35 ani, drăguţă, sensibilă. Nu răspund decât la mesaje cu număr de telefon, lăsate la redacţie, într-un plic. Ceea ce cer şi ofer. Cod Maximum 4.

Domn singur, 55/172/60, caut o doamnă până la 60 ani, în vederea unei relaţii de durată. Mi-ar place să fie atractivă, bună la suflet, intelectuală, fără obligaţii, cu locuinţă şi loc de muncă. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" sau scrisori cu număr de telefon fix la redacţie, pentru cod M 6.

Bărbat, 44/173/83, fără obligaţii, divorţat, caut prietenia unei femei de 38-42 ani, pentru întâlniri periodice în timpul liber, fără implicări sentimentale, cel puţin pentru început. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon la redacţie, pentru cod Eassy.

Tânăr român, 37 ani, suplu, necăsătorit, modest, tandru, sufletist, doresc să cunosc o fată care este trecută prin necazuri şi ştie să aprecieze un suflet pereche, astfel încât îmi doresc şi un copil. Nu accept persoană sclifosită. Cer şi ofer discreţie şi seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Atletic.

Tânăr, student, 24/175/78, devotat, simpatic, înţelegător, caut prietenă din oraş sau împrejurimi, creştină practicantă indiferent de cult, suplă, drăguţă, până la 30 ani. Aştept să te cunosc. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Sebi 2.

Doresc să cunosc o femeie divorţată sau văduvă (un copil nu mă deranjează), drăguţă, suplă, cu studii superioare. Eu 46/179/83, drăguţ, tandru, sufletist, serviciul stabil, cu apartament şi doresc o relaţie stabilă, bazată pe sentimente şi respect reciproc. Aştept mesaje la adresa de e-mail: oringho@yahoo.com.

Domn singur, fără copii, 73/172/73, studii medii, nefumător, antialcoolic, situaţie materială bună, doresc să cunosc o doamnă singură, dornică de dragoste şi respect, pentru prietenie eventual căsătorie. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Jó lélek.

Domn maghiar, văduv, 55/180/75, sincer şi de încredere, doresc să cunosc o doamnă maghiară, de 50-60 ani, subţirică, curată, credincioasă, sinceră şi bună gospodină. Neserioasele să se abţină. Doresc o relaţie pe viaţă sau căsătorie. Dacă şi tu simţi la fel, trimite-mi o scrisoare la redacţie cu un număr de telefon fix, pentru cod Francia kapcsolat.

Tânăr maghiar, 23/180/71, în ultimul an la facultate, nefumător, serios, cu simţul umorului, ochi albaştri, brunet, cu maşină, doresc să cunosc o fată maghiară pentru o relaţie serioasă. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Igaz szerelemre vágyom sau la adresa de e-mail: anonimus_xxx@freemail.hu.

Domn, 44 ani, căsătorit, cu loc de muncă stabil, doresc cunoştinţă cu o doamnă bine situată matertial, care are nevoie de serviciile mele ca şi şofer, şi eu la rândul meu să-i ofer o relaţie intimă fără prejudecăţi. Rog seriozitate şi discreţie totală. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Discreţie/Bis/10.

Domn maghiar, văduv, 49/165/62, sincer şi de încredere, cu casă la ţară şi loc de muncă stabil, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă maghiară, curată, de încredere, sinceră şi gospodină şi să-i placă la ţară. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Nehéz egyedűl/Bis/56.

Domn prezentabil, 185/87, peste 30 ani, drăguţ, manierat, stilat, licenţiat, titrat, medic, caut o domnişoară româncă, drăguţă, prezentabilă, între 30-35/170/55-60, licenţiată, stilată, elegantă, pentru o relaţie şi căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod S.C.D.

Domn maghiar, văduv, 65/168/64, cu situaţie materială bună, doresc să cunosc o persoană maghiară, de vârstă apropiată, în vederea stabilirii unei relaţii serioase. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Bátya.

Tânăr, 26/182/86, îmi caut jumătatea pierdută, o persoană între 18-25 ani, sinceră, drăguţă, cu bun simţ, respect reciproc, cu loc de muncă, doar pentru o relaţie serioasă. Sunt sincer, modest şi vreau pe cineva la fel. Aştept mesaje la adresa de e-mail: dany_lyon1980@yahoo.com.

Tânăr, 24/195/83, caut o tânără până la 38 ani, mai plinuţă dar drăguţă. Nu contează culoarea părului sau naţionalitatea. Dacă exişti, nu ezita să mă contactezi, nu vei regreta. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Mai 24/Bis.

Tânăr, 24 ani, Bi, doresc să cunosc un tânăr până la 39 ani, pentru o relaţie intimă cu multe fantezii. Cer şi ofer seriozitate şi igienă. Nu vreau ajutor financiar, doar o relaţie intimă. Dacă mă contactezi, nu vei regreta. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod S.A.24.

Tânăr, elveţian, 33/175/75, serios, sincer, fără obligaţii, stabilit în Elveţia, doresc cunoştinţă în veredea unei relaţii serioase cu posibilitate de căsătorie cu o tânără de 25-29 ani, cu cunoştinţe medii de limba franceză, sinceră, gospodină, care ar agreea stabilirea în Elveţia. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Ianic.

Tânăr, necăsătorit, 38/162, fără obligaţii, cu locuinţă în Reghin, caut o domnişoară sau o doamnă de 30-40 ani, pentru o relaţie serioasă. Neserioasele să se abţină. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Speranţă 68.

Intelectual maghiar, 32/182/85, prezentabil, cu simţul umorului, loc de muncă stabil, recent întors în Tg-Mureş, caut prietenă intelectulă, prezentabilă, serioasă, dar şi cu simţul umorului. Aştept mesaje la adresa de e-mail: avon-73@freemail.hu.

Tânăr, 29/180, foarte curat, simpatic şi vesel, ochi albaştri, loc de muncă stabil, doresc cunoştinţă cu doamne sau domnişoare pentru relaţii intime, masaj thailandez cu uleiuri sau orice dorinţă de vis pe plan intim. Sunt un tip fără obligaţii, maşină proprie, foarte discret şi fără loc de întâlnire. Nu fiţi timide şi trimiteţi un e-mail la adresa: satisfacfemei@yahoo.com.

Doresc să am o relaţie de prietenie foarte discretă. Caut ceea ce-mi lipseşte. Eu, domn de 49 ani, căsătorit, darnic şi curios să cunosc şi alte persoane. Minciuna, lauda de sine sunt duşmanii mei. Aştept scrisori cu număr de telefon la adresa Op Reghin CP 31.

Domn 40/120/62, cu situaţie acceptabilă şi studii, doresc cunoştinţă cu o tânără fără obligaţii, suplă, drăguţă, modestă, situaţie asemănătoare, nefumător, antialcoolic şi singur. Aştept scrisori la redacţie pentru cod Paco/Bis.

Domn maghiar 38/176/85 sufletist, fără obligaţii, arătos, sincer, cu loc de muncă, stare materială bună, caut o domnişoară sau doamnă între 33-40 ani, pentru o prietenie sinceră eventual căsătorie. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Austin 68.

Domn prezentabil, confidenţial, dăruiesc fantezii preferenţiale doamnelor bine situate. Aştept scrisori la OP 7 CP 721.

Băiat Bi, începător caut băieţi gay sau cupluri pentru relaţii intime. Cer şi ofer seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Kovács/Bis sau la adresa de e-mail: tacs22@freemail.hu.

Domn singur, serios şi sincer, 50/180/75, proprietar al unui bar + magazin în Mureş, stare materială medie, fără obligaţii, doresc să cunosc o doamnă fără obligaţii, care să fie alături de mine, pentru o prietenie sau chiar mai mult, să ne putem bucura şi munci împreună în acest bar. Dacă doreşti o relaţie serioasă, mă poţi contacta la adresa de e-mail: fgtn_liviu@yahoo.com.

Doresc cunoştinţă cu o doamnă sinceră, credincioasă, eventual şi cu un copil, simpatică, sau o fată mai în etate, de 39-55 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect şi încredere reciprocă. Se asigură moştenire de apartament, eventual să accepte alimentaţia lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligaţii, cu situaţie materială bună. Aştept oferte cu număr de telefon fix la adresa OP7 CP 710 Tg-Mureş, cod Pace sau la redacţie pentru cod Pace/Bis.

Doresc cunoştinţă cu o doamnă sinceră, eventual şi cu un copil, simpatică, sau o fată mai în etate, de 39-45 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect şi încredere reciprocă, eventual să accepte alimentaţia lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligaţii, cu situaţie materială bună, de preferinţă neoprotestantă. Se asigură moştenire de apartament. Aştept oferte serioase la OP 7 CP 710 Tg-Mureş, cu număr de telefon fix, pentru cod Pace, sau la redacţie pentru cod Pace/Bis sau Verde curat.

Tânăr maghiar 35/180/70, sincer, serios, independent, cu loc de muncă proprie, caut cunoştinţă cu o tânără modestă, poate să fie şi cu un copil, pentru prietenie, eventual căsătorie. Aştept scrisori la redacţie pentru cod 2006 Július.

Domn căsătorit, dar neglijat în dragoste, 46/160/62, doresc să cunosc o domnişoară, sau o doamnă maghiară, singuratică, modestă, corectă, îngrijită, pentru o prietenie de lungă durată şi intimă. Tu 150-160/55, cu aspect fizic plăcut. În caz de nevoie te ajut financiar în limita bunuliui simţ. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Bátorság.

Tânăr maghiar, 29/165/65, brunet, ochi albaştri, cu loc de muncă stabil, situaţie bună, doresc să cunosc o fată sinceră, sufletistă, 24-30 ani. Nu contează cum arăţi, nu trebuie să fi bogată, doar să ştii ce înseamnă să iubeşti. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Latino.

Tânăr maghiar, 29/170/70, brunet, prezentabil, cu loc de muncă stabil, independent, caut prietenia unei domnişoare, din Tg-Mureş sau din apropiere. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Tulipán/Bis/11.

Caut domnişoară inteligentă, cu suflet cald, înţelegătoare în vederea unei prietenii sau pentru întemeierea unei familii, în caz de compatibilitate. Sunt un tânăr maghiar 28/171/69, brunet, independent. Aştept scrisori la redacţie pentru cod Indulópont.

Sunt singur. Caut băieţi pentru relaţii intime. Mă puteţi găsi pe adresa de e-mail: gayy_românia@yahoo.com. Aştept mesaj de la voi cu tot cu poză. Şi nu uita este ocazia ta!.

Sunt un băiat brunet, gay, 27/170/65, ochi căprui, doresc să cunosc un domn pentru prietenie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Mend-Flask 23.

Student în anul IV la Informatică, 23 ani, de etnie rromă, cut o fată serioasă dacă se poate de etnie rromă, care să mă înţeleagă şi să-mi fie alături la bine şi la greu, să mă ajute să-mi depăşesc inhibiţiile sexuale. Ofer şi cer seriozitate maximă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Genius 2000.

Domn pensionar, maghiar, 68/165/65, văduv, nefumător, antialcoolic, sincer, curat, ordonat, fidel, harnic, cu casă şi maşină, doresc să cunosc o doamnă fără obligaţii, cu locuinţă, curată, sinceră. Aştept scrisori la redacţie, pentu cod Egy szál harangvirág/Bis.

Domn maghiar, 54/165/70, brunet, nefumător, antialcoolic, foarte liniştit, dezamăgit de viaţă, foarte singur, doresc cunoştinţă cu o doamnă pentru relaţii de prietenie sau chiar căsătorie. Nu contează naţionalitatea. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Flash 262.

Tânăr maghiar, 30/170, serios, cu loc de muncă stabil, caut pentru prietenie sau mai mult o tânără maghiară, sinceră, înţelegătoare, care doreşte să fie iubită şi respectată. Aştept scrisori la redacţie pentru cod Rendes fiú 75 sau la adresa de e-mail: kalmi30@freemail.hu.

Tânăr maghiar, 23 ani, doresc să cunosc o domnişoară sau o doamnă de 18-40 ani, pentru relaţii intime. Ofer ajutor financiar. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Flash 243. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Dacă poţi crede că o partidă se sex (fără alcool, tutun sau cafea) rezolvă mai mult decât un pumn de medicamente, sunt sigur că mă vei căuta, orice vârstă ai avea. Te-aş prefera subţirică, blondă şi căsătorită (dar nu neapărat). Eu, pensionar, discret, cu spaţiu, corp atletic, nu frumos dar rezistent şi sănătos. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Viaţă sănătoasă/Bis.

Tânăr, 26 ani, doresc să cunosc o domnişoară drăguţă, pentru o relaţie seioasă, de 24-32 ani. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Dante, sau la adresa de e-mail: pierrodacruz@clix.pt.

Tânăr maghiar, necăsătorit, 33/165/65, doresc să cunosc o domnişoară până la 25 ani, şi de la ţară, pentru prietenie sau mai mult. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" sau scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Yukon/Bis.

Mă uit la stele, toate s-au ascuns, supărarea m-a ajuns. E jalea mea şi precum amar, stelele nu mai apar. Domn, 29/163, maghiar, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o domnişoară sinceră şi frumoasă, care să nu profite de mine. Nu doresc aventură. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" sau scrisori la redacţie, pentru cod Remélem egy akad.

Domn sincer, cu chef de viaţă şi dragoste, maghiar, 55/173/73, brunet, nefumător, antialcoolic, cu locuinţă particulară şi pensie de boală dar lucrez, stare materială medie, copii mari, salariaţi, caut o doamnă sinceră care iubeşte viaţa, pentru căsătorie. Dacă crezi în Dumnezeu şi vrei să fi ajutat, scrie-mi un mesaj la rubrica "Mesaje" pentru cod Te doresc tare.

Tânăr, 25 ani, caut un tânăr pentru relaţii intime, care să-mi ofere ajutor financiar, cu întâlniri în zonă centrală. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod István 2006.

Domn maghiar, divorţat, singur, antialcoolic, 39/185/90, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară cu vârstă apropiată, pentru o relaţie serioasă sau mai mult. Precizez că am o obligaţie, pensie alimentară. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" sau scrisori la redacţie, pentru cod Téged kereslek/Bis/5.

Domn cu vârsta apropiată de pensie, doresc cunoştinţa unei doamne pentru prietenie, eventual căsătorie. Menţionez, că sunt într-o situaţie socială şi materială bună. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 56/Bis.

Tânăr maghiar, serios, simpatic, fără vicii majore, cu loc de muncă şi situaţie materială bună, doresc să cunosc o tânără de 30-35 ani, sinceră, gospodină, pentru căsătorie. Aştept mesaje serioase la rubrica "Mesaje", pentru cod Boldogan együtt/Bis/1.

Femei

Doamnă maghiară, 47/168/70, sinceră, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, pentru prietenie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Téged várlak/Bis/11.

Doamnă, 54/172/76, serioasă, singură, curată, bună gospodină, cu situaţie bună, doresc să cunosc un domn serios, fără vicii, curat, chiar şi om de afaceri, pentru o prietenie frumoasă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Încercare/Bis/1.

Bună! Sunt o domnişoară de 19 ani, brunetă, ochi căprui spre verde. Doresc să cunosc un băiat drăguţ, între 23-27 ani, fără obligaţii, cu maşină şi apartament. Vreau o relaţie sinceră, fără minciuni, bazată pe încredere şi respect. Aştept scrisori cu mici detalii şi foto la redacţie, pentru cod Soledad/Bis/1.

Ciao! Sunt o domnişoară de 30 ani, blondă, ochi albaştri spre căprui şi doresc să cunosc un domn de 27-39 ani, fără obligaţii, care ştie să preţuiească o femeie, cu maşină, avere şi locuinţă. dacă vrei o relaţie serioasă şi fără minciuni, lasă-mi o scrisoare cu foto la redacţie, pentru cod Lady Mercedes.

Tânără maghiară, 28/172/55, caut un tânăr pentru relaţii intime. Ofer şi cer seriozitate. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje" pentru cod Várlak téged/Bis.

Tânără maghiară, 22/170/57, brunetă, sinceră, doresc să cunosc un tânăr pentru o prietenie de lungă durată. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pebtru cod Timea/Bis.

Doamnă maghiară, necăsătorită, 33/160/60, sinceră, serioasă, gospodină, sătulă de atâta singurătate, doresc o relaţie de prietenie cu un domn de vârstă apropiată, poate fi medic sau afacerist. Aştep scrisori numai în plic, la redacţie, pentru cod Bűvölet 72.

Doamnă văduvă, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn de vârstă apropiată, pentru prietenie, cu timpul poate mai mult. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Mioriţa.

Doamnă divorţată, maghiară, 44/172/68, fără obligaţii, sinceră, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Boldogságra várok.

Doamnă seriosă, responsabilă, 41/167, doresc căsătorie cu un bărbat serios, care să-şi trăiască restul vieţii alături de mine. Din păcate locuiesc în chirie. Aştept mesaje la adresa OP 7 CP 722, Tg-Mureş.

Doamnă văduvă, suplă, aspect fizic plăcut, de vârsta a II-a, îmi caut sufletul pereche în persoana unui domn cu studii superioare, de 53-62 ani, fără vicii majore. Rog seriozitate maximă. Aştept răspuns la redacţie, pentru cod Ocmina.

Sunt un suflet pierdut de prea multe încercări, trădări şi de vise spulberate. Dacă ai puterea de a aduce măcar speranţă în viaţa mea, caută-mă. Oare cer prea mult? Nu doresc aventuri sub nici o formă. Doamnă 44/160/65, brunetă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Rianna.

Doamnă biligvă, brunetă, 46/175, doresc să cunosc un domn sincer, credincios, pentru o adevărată prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 671.

Sunt o doamnă moletă, blondă, 61/172, cu apartament aranjat şi un vebit lunar foarte frumos. Caut un prieten sau un partener de viaţă care s-a plictisit de singurătate, cum m-am plictisit şi eu. Aventurile nu mă interesează, pentru că sexul nu este necesar la vârsta mea. Eu caut un suflet pereche, cu cine să împart singurătatea. Cod Cila.

Comoara sufletului omenesc cât şi a minţii, e să iubeşti, pentru a putea fi iubit. Oricât de întunecată ar fi noaptea, până la urmă tot răsare soarele. E viziunea unei doamne de 51/160/80, care trăieşte cu mari speranţe. Viaţa este trecătoare, însă clipele vieţii trebuiesc fructificate pozitiv. Mi-aş dori un om cu suflet nobil care să îndrepte corabia vieţii mele, care stă clătinată pe valuri furioase, către ape liniştite. Dacă există acel om, aştept o scrisoare deosebit de sinceră, cu un număr de telefon, pentru cod Speranţa moare ultima.

Doamnă maghiară, 34 ani, cu un copil de 7 ani, sufletistă, înţelegătoare, doresc să cunosc un om bun la suflet, care ştie să iubească şi să-i placă copiii. Nu doresc aventură, doresc o relaţie de lungă durată sau definitivă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Rák/Bis/4.

Tânără maghiară, 28/160/52, intelectuală, serioasă, sufletistă, sinceră, credincioasă, modestă, nematerialistă, caut un tânăr serios, nefumător, antialcoolic, credincios, intelectual, care ştie ce vrea de la viaţă, ştie să respecte şi să iubească o femeie, romantic, iubitor de natură, literatură, excursii, pentru o relaţie serioasă. Nu doresc aventură. Aştept mesaje la adresa de e-mail: vakindian@yahoo.com.

Sunt o doamnă văduvă, singură, 53/170/80, stau aproape de oraş, dar necesit deplasare cu autoturism. Caut compania unui domn generos pentru prietenie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Capricorn/53.

Doamnă româncă, văduvă, cu obligaţii, doresc cunoştinţă, prietenie sau mai mult cu un domn modest, cu calităţi şi intenţii serioase. Nu doresc aventură, să fi sincer, înţelegător. Încearcă şi nu vei regreta. Te aşteaptă o doamnă serioasă, tânără şi iubitoare. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Mariana/Bis.

Doamnă pensionară, serioasă, 62/165/65, caut un domn cult, serios, fără vicii majore, discret, manierat, cu aspect fizic plăcut, pentru relaţii de prietenie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Barátság 2006.

Sunt o doamnă de 38/167/53, sufletistă, cu simţul umorului, aspect fizic plăcut, nefumătoare, antialcoolică. Doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, fără obigaţii, pentru prietenie eventual căsătorie, serios din toate punctele de vedere. Cine crede că nu are aceste calităţi să nu apeleze. Cod Flash 263.

Doamnă drăguţă, de vârstă medie, cu situaţie foarte bună, doresc să cunosc un domn serios, de preferinţă văduv, între 48-54/175/72. Nu mă interesează situaţia materială, numai cinstea şi corectitudinea. Anunţul este valabil doar în această săptămână. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Aurora/Bis.

Doamnă româncă, de 59 ani, văduvă, pensionară, intelectuală, cu situaţie materială bună, caut compania unu domn inteliget, indiferent de naţionalitate, între 60-65 ani, numai pentru o prietenie sinceră, oferind linişte sufletească. Se oferă mângâiere şi iubire, indiferent de vârstă. Cod Te caut/Bis/7.

Doamnă văduvă, doresc să cunosc un domn serios, pentru prietenie. Vreau o relaţie serioasă, fără aventuri. Dacă eşti tu acela, caută-mă. Încearcă şi nu vei regreta. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Maria 1967.

Doamnă singură, studii medii, 54/169/82, cu mici obligaţii, situaţie materială acceptabilă, cu copii căsătoriţi. M-am urât de singurătate. Există un gol în sufletul omului, care nu-l pot ocupa copiii sau părinţii, acel gol e ca o ramă, care nu-l poate ţine închis decât o singură persoană şi când îţi lipseşte e greu. Dacă nu eşti într-o situaţie asemănătoare, eşti alcoolic, ori numai pentru sex, nu te deranja. Aştept scrisori la redacţie, cu mici detalii, pentru cod Mai 52.

Caut prietenia unui domn până la 55 ani, serios şi prezentabil. Aştept scrisori numai cu foto la redacţie, pentru cod Lady L/Bis/1.

Caut gigolo cu aspect fizic plăcut. Aştept răspuns numai cu foto la redacţie, pentru cod Stăpâna.

Sunt o doamnă blondă, cu ochi albaştri, optimistă, sinceră, cu un suflet bun, foarte singuratică, bună gospodină, îmi place foarte mult nautra, nu sunt materialistă şi nu posed loc de întâlnire. Caut un prieten sau un partener de viaţă care s-a plictisit de singurătate. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Iubire/Bis/6.

Doamnă maghiară, intelectuală, pensionară, 67 ani, sinceră, serioasă, doresc să cunosc un domn maghiar, intelectual, antialcool, de vârstă apropiată din Tg-Mureş, neserioşii să se abţină. Aştept scrisori la redacţie pentru cod Őszinteség drága kincs.

Doamnă maghiară, intelectuală, văduvă, pensionară, de vârsta a III-a, doresc să cunosc un domn maghiar, intelectual, antialcoolic, peste 68 ani, din Tg-Mureş. Aştept scrisori la redacţie pentru cod Őszinteség és becsület 2006.

Doresc prietenie unui bărbat sincer şi restul vom vedea, dacă mergem mai departe sau rămânem doar cunoştinţe. Eu 51/170/80, sănătoasă fizic şi mental, simpatică. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Aimee/Bis/1.

Doamnă româncă 55/158/60, cu situaţie materială bună, iubitoare, bună gospodină, doresc cunoştinţă cu un domn compatibil, de vârstă apropiată, antialcoolic. Doresc seriozitate, nu accept aventuri. Dăcă exişti şi gândeşti la fel ca mine, trimite-mi o scrisoare la redacţie, pentru cod Să păşim împreună.

Sunt o domnişoară 19/167/50, brunetă cu şuviţe blonde şi simpatică, caut un băiat între 19-23 ani şi drăguţ. Aştept mesaje la adresa de e-mail: schullika@yahoo.com.

Cuplu căsătorit, el 40/173/80, ea 38/168/68, dorim o relaţie de prietenie de lungă durată cu un alt cuplu căsătorit, pe parcurs relaţii intime. Dacă sunteţi curaţi, discreţi, materialişti, putem începe o relaţie frumoasă. Aşteptăm răspuns la redacţie, pentru cod Mondial 2006.

Cuplu discret, îngrijit, el 42/175/85, ea 38/168/56, dorim cunoştinţă cu un cuplu asemănător pentru întâlniri de prietenie, eventual intime în caz de compatibilitate. Aşteptăm scrisori la redacţie, pentru cod Vis/1.


HOME         CĂUTARE         ANUNŢUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASH

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European