Mures Info
http://www.muresinfo.ro/html/publicitate.pdf
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Locuitori - Mica publicitate

 

Mica publicitate

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Acte necesare  
Clubul membrilor  
Mica publicitate  
Primării  
Telefoane utile  
I-Cafe  
ONG-uri  
Coduri postale  
Evenimente  
Codul bunelor maniere  

Cautare


Vă recomandăm
» Dispozitive medicale ortopedice, proteze, orteze
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca

KPTV - The Rock Station

AllModels.ro

www.artposters.ro


Flash Mures Online

Numărul 386
Săptămâna 24 - 30 septembrie 2005


HOME         CĂUTARE         ANUNȚUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASHMatrimoniale

Anunturile din acest numar sunt expirate,NU mai sunt actuale. Click aici pentru a accesa editia curenta a revistei Flash. Daca totusi vreti sa vedeti numarul expirat, dati click aici

.

Tîrgu-Mureș

Viața e grea și tristă când ești singur, de aceea îmi doresc o persoană feminină, care poate dărui și primi iubire, neapărat suplă, drăguță, nematerialistă, peste 1,65 m. Am 39/190/70, ochi albaștri, păr grizonat, simpatic, fără prejudecăți în sex, adept al sincerității și corectitudinii, antialcoolic, fire blândă, cu locuință și loc de muncă stabil, doar pentru persoane hotărâte. Aștept răspuns la redacție, pentru cod Destin amar/Bis. Mulțumesc anticipat.

Tineri 30/170 și 26/180, căutăm doamne sau domnișoare, pentru relații intime. Nu ridicăm corespondența de la redacție. Așteptăm mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Sex Total/Bis/4.

Tânăr român, 27/175/75, brunet, serios, sufletist la bine și la rău, situație materială acceptabilă, servici asigurat dar singur și trist, aș dori să cunosc o domnișoară asemănătoare, serioasă. Dacă vrei să mă cunoști și să ai un prieten adevărat și pe cinste, atunci lasă-mi un mesaj sau o scrisoare la redacție, pentru cod Noris/Bis.

Eu 44/166/66, divorțat, cu obligații, ortodox, muncitor, antialcoolic, cu locuință, auto, etc. Tu doamnă drăguță, bună, cu frica de Dumnezeu, care dorești să trăiețti în liniște, fericire și armonie, alături de mine, scrie-mi la redacție cu mici detalii, pentru cod Eufrat. Excul fățarnicele.

Doresc cunoștință cu o doamnă sinceră, eventual și cu un copil, simpatică, sau o fată mai în etate, 39-45 ani, în vederea unei prietenii, bazate pe respect și încredere reciprocă. Eventual să accepte alimentația lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligații, cu situație materială bună, de preferință neoprotestantă. Se asigură moștenire de apartament. Sunt un domn înalt, prezentabil, fără obligații, cu situație materială bună. Aștept oferte serioase la OP 7 CP 710 Tg-Mureș, cu număr de telefon fix, pentru cod Pace. Nu ridic corespondența de la redacție.

Doresc să cunosc o femeie serioasă, simpatică, iubitoare, în jurul vârstei de 58 ani, pentru căsătorie. Eu bărbat singur, cu locuință în oraș, prezentabil, nefumător, antialcoolic, sincer. Aștept mesaj la rubrica "Mesaje", pentru cod Ősz eleje. Nu ridic corespondența de la redacție.

Domn singur, 72/172/74, studii medii, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă singură, cu vârsta apropiată. Doamnele cu părinți și copii nu reprezintă interes. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Egy úr.

Pensionar 70 ani, doresc să cunosc o doamnă indiferent de naționalitate, pregătire, vârstă, poate fi și din altă localitate, pentru îngrijire, poate locui la mine. Posed apartament 2 camere, Mureșeni. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Îngrijire.

Pensionar 70 ani, doresc să cunosc o doamnă indferent de naționalitate, pregătire, vârstă, poate fi și din altă localitate, pentru îngrijire, eventual căsătorie. Poate locui la mine. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Vasile/Bis/3.

Tânăr, căsătorit, 30/170/70, bărbat sportiv, corpolent, viril, nesatisfăcut de soție, în floare vârstei, caut o domnișoară sau doamnă căsătorită, în aceeași situație ca și mine, sau care este dornică de a ajuta un bărbat cu o problemă atât de gravă. Nu am mai apelat la rubrica "Matrimoniale", dar mă simt nevoit să-mi caut o amantă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Amantul perfect. Cer discreție totală.

Tânăr român, 31 ani, alură sportivă, stabilit în Germania, fără obligații, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o tânără româncă, drăguță, 23-27 ani, fără kilograme în plus, pentru prietenie, căsătorie. Ofer și cer seriozitate. Aștept mesaje la adresa de e-mail: pauloyeh@yahoo.de.

Domn, medic, român, peste 30 ani, 185/87, drăguț, elegant, prezentabil, stilat, rafinat, caut o domnișoară româncă de 28-32/peste 170/58-62, licențiată, frumoasă sau drăguță, prezentabilă, stilată, elegantă și pedantă, pentru prietenie și căsătorie. Aștept mesaje la redacție, cu număr de telefon, pentru cod DRF.

Domn 42/182/85, tandru, plăcut, caut o doamnă suplă, drăguță, pentru prietenie sau mai mult. Aștept scrisori la adresa OP 6 CP 637, cod Teo.

Tânăr 30/180/75, simpatic, fără obligații, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară drăguță, cu loc de întâlnire, pentru relații intime fără prejudecăți. Aștept scrisori la adresa OP 6 CP 637, cod Lel.

Domn maghiar, 34/175/65, loc de muncă stabil, mașină, am un băiețel, aș dori o prietenă pentru căsătorie. Un copil nu este o problemă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Utazás/Bis/13.

Domn divorțat, 45 ani, naționalitate maghiară, ochi albaștri. caut o doamnă sau o domnișoară fără obligații, pentru prietenie sau căsătorie, exclus din provincie. Aștept răspuns cu număr de telefon la redacție, pentru cod Zoff 1.

Domn divorțat, de naționalitate maghiară, 45 ani, fără obligații, caut o doamnă sau o domnișoară fără obligații, până la 45 ani, pentru prietenie, căsătorie. Aștept răspuns la redacție, cu număr de telefon, pentru cod Del Piero 1.

Domn singur, cu locuință în Tg-Mureș, prezentabil, serios, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă simpatică, sinceră, iubitoare, 55-58 ani, pentru căsătorie. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Nyár vége/Bis. Nu ridic corespondența de la redacție.

Tânăr 31/177/79, brunet, doresc cunoștință cu o doamnă sau domnișoară, pentru relații intime. Ofer ajutor financiar. Aștept mesaje la adresa de e-mail: atalantams@rdslink.ro.

Tânăr 29/178/73, prezentabil, necăsătorit, situație materială bună, doresc să cunosc o fată de 20-25 ani, atrăgătoare, aspect fizic plăcut, frumoasă, curată, pentru o relație serioasă, în caz de compatibilitate poate chiar mai mult. Cod Sfinxul/Bis.

Caut o doamnă singură, care are posibilitatea să-și construiască o casă, construcție pe care aș face chiar eu rapid și ieftin, în caz de simpatie reciprocă, chiar mai mult. Eu 44/165/65, șaten, cu musteață. Tu 40-50/155-165/55-65. Cod Steaua ta/Bis/1.

Maghiar, agreabil, 44 ani, caut prietenă/colaboratoare cu locuință modernă, calculator eventual și auto, pentru găzuirea în viitor, a unor persoane din Germania, care vor veni la tratament stomatologic în Tg-Mureș. Eu vorbesc germană, engleză, și cunt posesor auto. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod No sex. Nu ridic corespondența de la redacție.

Domn de vârsta a II-a, din Reghin, aștept oferte de la domni, 45-65 ani, pentru prietenie. Cer și ofer seriozitate. Întâlniri posibile în Reghin. Cod Luli/Bis/1.

Inginer, peste 50/180/90, singur acasă și unde lucrez, doresc să te cunosc pe tine, femeie singură, fără obligații, cu aspect fizic plăcut, până la 45 ani, dornică de afecțiunea unui bărbat. Timpul este scurt și aștept mesajul tău urgent, nu uita, un om inteligent, trăiește intensiv o clipă, cât altul în ani. Apreciez mesajul cu multe detalii despre tine. Cod Singur acasă și departe.

Tânăr maghiar, 22 ani, doresc să cunosc o doamnă, domnișoară, care dorește să se distreze, să se simtă bine, să se joace cu un băiat cum vrea ea. Aștept răspuns eventual cu poză, la redacție, pentru cod ABC 2005.

Eu 27/180, dezamăgit în dragoste, aș dori să cunosc o tânără de 20-30 ani, simpatică, sinceră, care să aducă fericirea în viața mea. Aștept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Mob 78. Să fii din Reghin sau împrejurimi.

Cine are interes cu adevărat să întemeieze o familie, fie doamnă, domnișoară, are bun simț și este devotată, știe ce vrea de la viață, rog să lase la redacție un număr de telefon, pentru un domn român, 37/178/70, divorțat, antialcoolic, nefumător, cu multe calități bune, loc de muncă, familist 100%, sincer. Dacă corespunzi cu adevărat celor descrise mai sus, caută-mă și nu vei regreta. Scorpion 30/Bis.

Domn român, divorțat, singur, fără obligații, fizic plăcut, manierat, activ, cu locuință în Sighișoara, doresc să cunosc o doamnă fără obligații sentimentale, frumoasă, serioasă, vârsta maximă 47 ani. Eu 51/173/66. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Amadeus Sighișoara.

Domn maghiar, văduv, fără obligații, 54/170/67, sincer, curat, tandru, vreau să cunosc o doamnă independentă sau nu, simpatică, fără kilograme în plus, pentru o prietenie de lungă durată, de preferință doamne cu o gândire lejeră, fără prejudecăți în intimitate și dorință, pentru a le satisface cele mai pasionale plăceri. Menționez, că nu caut aventură, ci o relație sinceră, fără prejudecăți. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Ajándék/Bis.

Tânăr maghiar, 28/170/68, brunet, independent, caut o parteneră de viață din Tg-Mureș sau împrejurimi. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Eggyütt.

Domn simpatic, educat, cu situație materială foarte bună, dorește o relație cu o doamnă, domnișoară curată, discretă, drăguță, suplă, fără implicații sentimentale. Asigur ajutor material, discreție și bun simț. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod MBX2.

Tânăr, aș dori să cunosc băieți tineri, pentru prietenie sau aventură. Nu posed loc de întâlnire. Aștept răspuns la redacție sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Lord 78.

Tânăr maghiar, 25/185/70, serios, cu un suflet care merită descoperit, doresc să cunosc o domnișoară drăguță, care dorește să fie respectată, iubită, și la nevoie un adevărat prieten alături. Aștept mesaje la adresa de e-mail: pipo1980@freemail.hu, sau la redacție, pentru cod Pipo 80.

Sunt un băiat din Tg-Mureș, 31 ani, și aș dori să fac cunoștință, prietenie cu băieți de 23-35 ani, cu telefon fix și loc de întâlnire. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Várom a barátom.

Dacă ai fost înșelată, mințită, și nu ai pierdut încrederea în sine, scrie-mi un mesaj. Sunt un vărsător de 34/160, doresc o relație de lungă durată, bazată pe respect și sinceritate. Rog seriozitate. Aștept mesaje la redacție, pentru cod Daniel D. Mulțumesc anticipat.

Domn 40/173, maghiar, antialcoolic, sincer, serios, cu casă la țară, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară până la 40 ani. Un copil nu contează. Să ai o gândire serioasă, să stai la mine, să începem o viață nouă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Kereslek/Bis/10.

Pensionar, intelectual, 70 ani, fără obliații, cu locuință în Tg-Mureș, agreabil, cu un fizic plăcut, doresc să cunosc o parteneră de viață, neapărat cu un aspect fizic plăcut, indiferent de naționalitate, cu vârsta în jur la 60 ani. Cod Speranța/Bis/21.

Tânăr simpatic, cu personalitate, doresc să cunosc o fată drăguță, 19-27 ani, pentru o relație super, deosebită, să fii versată, cu capul pe umeri, să știi să săruți excelent. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon, pentru cod L-Thief.

Tânăr brunet, ochi verzi, 20/180/70, caută parteneră în persoana unei doamne sau domnișoare, 18-35 ani, pentru relații intime. Nu pretind și nu ofer sprijin material. Aștept răspuns la adresa de e-mail: blackdecker@freemail.hu. Nu ridic scrisori de la redacție.

Bărbat 56/170/68, pensionar, ortodox, fără obligații, doresc cunoștință cu o doamnă, în vederea căsătoriei. Este necesar, ca respectiva doamnă să locuiască în Tg-Mureș, să fie fără obligații. Repet, numai în vederea căsătoriei. Cod Singur 1949.

Tânăr, neliniștit, 28/178/66, chipeș, brunet, ochi căprui, își caută partenera în persoana unei doamne sau domnișoare de 18-55 ani, pentru relații intime. Nu ofer și nu pretind sprijin material. Aștept răspuns la adresa de e-mail: firebird10@freemail.hu, sau la redacție, pentru cod Firebird/Bis/1.

Tânăr maghiar, 37/176/99, căsătorit, dar nesatisfăcut, curat, sincer, solid, antialcoolic, fost sportiv, nefumător, inteligent, caut doamnă sau domnișoară pentru o relație discretă, de lungă durată. Nu posed loc de întâlnire. Aștept scrisori cu număr de telefon, la adresa OP 1 CP 227, pentru cod Titi. Nu ridic corespondența de la redacție.

Pensionar 63/165/75, văduv, fără obligații, cu locuință particulară în Tg-Mureș, caut o doamnă, fără obligații, cu situație asemănătoare. Doresc seriozitate, sinceritate, și o situație stabilă, fără alte pretenții. Aștept mesaje la redacție, în plic, pentru cod Alex 2004/Bis/1.

Eu 27/181/77, cu foarte mult simț al umorului, inteligent, licențiat, caut o doamnă sau domnișoară de 25-35 ani, situație materială bună, pentru satisfacerea poftelor morale și fizice. Rog și cer seriozitate. Aștept scrisori însoțite cu poze, la redacție, pentru cod Extra 27.

Pensionar, 68/168/60, văduv, cu locuință și mașină în Tg-Mureș, serios, curat, harnic, caut o doamnă singură, serioasă, rdăguță, din Tg-Mureș, pentru o prietenie pe viață. Aștept scrisori cu adresă și număr de telefon, pentru cod Hulló falevél/Bis/1.

Domn singur, 72 ani, doresc să cunosc o doamnă singură, cu vârsta apropiată, în vederea stabilirii unei relații serioase. Aștept scrisori cu mici detalii, pentru cod Eszaki sark .

Dacă ești săracă sau de la țară, sau dacă ai probleme de sănătate, nu contează, și eu am un mic defect de sănătate, 36 ani, cu casă, loc de muncă, aș dori să te cunosc. Aștep mesaje la redacție, pentru cod Petrișor 1.

Domn divorțat, 30/172, maghiar, antialcoolic, sincer, serios, cu apartament, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară până la 33 ani. Un copil nu este o rpoblemă. Să ai o gândire serioasă, să stai la mine, poți să fi șo româncă, și să începem o viață nouă. Aștept scrisori dacă se poate cu foto, la redacție, sau mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Újra élni.

Domn maghiar, 51/170/70, văduv, nefumător, antialcoolic, loc de muncă, locuință în Tg-Mureș, doresc să cunosc o doamnă fără obligații, sinceră, serioasă și cu aspect fizic plăcut, pentru o relație de lungă durată sau mai mult. Aștept scrisori la redacție cu mici detalii, pentru cod Frici 06.

Ciao! Eu sunt blond, ochi albaștri, 29/185/70, divorțat, cu o mică obligație, nu sunt bogat, nici prea urât, dacă mă vei cunoaște, nu vei regreta, căci am un suflet mare. Nu am avut o relație intimă de 8 luni. Sunt disperat. Dacă ești blondă, ai 29/170/55, cu un copil, divorțată, cu locuință, lasă-mi un mesaj la rubrica "Mesaje", pentru cod Disperatu/Bis.

33/172/75, studii medii, loc de muncă, fără obligații, doresc să cunosc o fată care nu poate avea copii, simplă, sensibilă, corectă, cu vârsta maximă de 33 ani. Aștept răspuns pentru cod Poate exiști.

40/185/85, căsătorit aiurea, frumos și inteligent, caut o femeie frumoasă și inteligentă, pentru o relație afectivă de calitate, poate chiar pentru împlinirea destinului?! Aștept mesaje la adresa de e-mail: prezabax@yahoo.fr.

Ești singură și nefericită? Scrie unui tânăr maghiar, 36/170/62, nefumător, antialcoolic, care te va ajuta să-ți alini singurătatea. Aștept mesaje la redacție, și nu vei regreta. Cod Sólyom.

Domn maghiar, 43/176/75, prezentabil, fără obligații, loc de muncă stabil, situație materială bună, caut o relație sinceră, bazată pe respect reciproc, cu o domnișoară prezentabilă, fără obligații, sinceră, până la 37 ani. Cod Keressük egymást.

Bărbat 50 ani, singur, doresc cunoștință cu o doamnă de vârstă apropiată, sinceră, curată, bună gospodină, în vederea unei relații de prietenie, eventual căsătorie. Cod Costi 2005.

Domn 47/175/75, nefumător, antialcoolic, divorțat, caut o femeie drăguță și finuță, pentru prietenie sau mai mult, de vârstă apropiată. Aștept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Constanța 75/Bis.

Domn 32/170/70, curat, finuț, discret, potent, doresc relații intime fără pretenții materiale, cu doamne, domnișoare plinuțe, fără prejudecăți. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Elek.

Tânăr 37/176/78, divorțat, fără obligații, licențiat, brunet, doresc cunoștință cu o doamnă sau domnișoară, pentru o relație de prietenie, bazată pe seriozitate. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje". Nu ridic corespondența de la redacție. Cod Andreas/Bis/1.

Nu ezita să-mi scrii! Te caut de mult! Sunt un bărbat maghiar, divorțat, intelectual, 49/175/85, în pensie de boală gradul III dar activ, cu venit bun din lucru particular. Aștept răspuns de la o doamnă maghiară, cu o situație similară, dar nu numai. Cod Duovox.

Tânăr maghiar, prezentabil, simpatic, serios, fără vicii, studii superioare, cu cetățenie Americană, aflat "acasă" la Tg-Mureș, doresc să cunosc o tânără prezentabilă, drăguță, subțirică, sufletistă, 19-27 ani, pentru o prietenie frumoasă pe termen lung, care ar putea duce până la căsătorie. Nu doresc doar aventură, pot să te ajut să-ți găsești un loc de muncă în SUA. Aștept mesaje cu număr de telefon, la adresa de e-mail: realdream3@yahoo.com.

Bărbat șaten, prezentabil, român, divorțat de ceva timp, 46/179/84, doresc să cunosc o femeie româncă, 36-40 ani, brunetă, siluetă, mignonă, sensibilă, sinceră, pregătită pentru o prietenie serioasă, bazată pe afecțiune și respect. Un copil nu mă deranjează. Aștept mesaje la adresa de e-mail: oringho@yahoo.com.

Dacă te simți mai singurică dar fidelă, poți să fi mai sărăcuță dar hotărâtă pentru viață, dornică de afirmare, eu te aștept. Odată ajunsă, să-mi rămâi alături câte zile vom avea. Eu le am aici la țară cam pe de toate, unele mai necesită periate. Perspectivele sunt largi (zona Tg-Mureș). A încerca nu-i lucru mare, a o face nici atât, vei avea cu cine. Să nu fi înaltă, anii în jur la 50. Prin redacție aștept câteva date ca eu să te pot găsi. Cod Nu-ți fie frică de viață.

Domn văduv, intelectual, 52/164/69, doresc cunoștință cu o femeie frumoasă, 45-50 ani, cu perspectiva căsătoriei. Aștept mesaje la redacție, pentru cod Próba szerencse/Bis/7.

Domn maghiar, divorțat, aspect fizic acceptabil, caut o doamnă de vârstă apropiată, pentru o relație de lungă durată. Mai am spreanța, că năi doi putem fi fericiți. Nu am nevoie de o menajeră, sunt adeptul emancipării femeii și egalității între sexe. Am locuință, loc de muncă stabil, nu contează dacă ești săracă, numai să fi cu picioarele pe pământ, și să fi sinceră. Eu 36/184/93, maghiar. Aștept scrisori la redacție, sau mesaje pentru cod Lexa/Bis/05.

Bărbat văduv, intelectual, maghiar, 52/165/68, cu aspect fizic plăcut, caut prietenia unei doamne, cu perspectiva căsătoriei. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 1+1=2/Bis.

Tânăr căsătorit, 28/178/75, prezentabil, caut o doamnă sau domnișoară, pentru o relație de durată, bazată pe seriozitate și discreție. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Komen.

Doresc să cunosc o doamnă suplă, senzuală, 30-40 ani, adeptă a sexului Hard-Core, cu pretenții rafinate, să ai loc de întâlnire. Eu domn de vârsta a II-a, cu obligații, mașină. Aștept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Hard-Core/Bis/2, sau la adresa de e-mail: daraban62@yahoo.com.

Domn 45/172/70, cu situație bună, vreau să cunosc o doamnă româncă. Nu contează vârsta, doar omenia și respectul. Cod Singur cuc.

Tânăr maghiar, brunet, 28/170/68, inependent, cu loc de muncă stabil, caut prietenă serioasă, cu suflet cald, înțelegătoare. Dacă-ți dorești și tu o familie, scrie-mi, poate avem drumuri comune. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Hajnal/Bis/2.

Tânăr, 36 ani, simpatic dar poate prea singur, aș vrea să cunosc o tânără de 23-31 ani, simpatică, plăcută, drăguță, poate puțin spontană, fără sau cu un copil mic, pentru o relație sinceră, prietenie sau mai mult. Să-ți placă lucrurile frumoase, natura, plimbările, și să vrei să fi iubită. Aștept mesaje sau scrisori cu foto, pentru cod Nick 420.

Sunt un domn văduv, 38/169, cu 2 copii de 13 respectiv 8 ani. Sunt o persoană sinceră, antialcoolic. Doresc să cunosc o doamnă cu o situație asemănătoare, să iubească copii la fel de mult ca și mine. Profiatoarele să se abțină. Cod Kálmán/Bis/8.

Sunt un tânăr de 30/169/60, șaten, ochi albaștri, corp atletic. Doresc să cunosc o persoană de sex feminin, inteligentă, pentru prietenie sau mai mult, să știe ce dorește de la viață, din Reghin sau Tg-Mureș. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Adi 30.

Tânăr 31/185/80, brunet, simpatic, cu simțul umorului, din Reghin, te caut pe tine, drăguță, serioasă, cu vârsta până la 28 ani, din Reghin. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Mihai 1974/Bis.

Domn generos, 40 ani, prezentabil, înalt, statură atletică, cu un respect deosebit față de femei, discret dar cu obligații, caut amantă în persoana unei femei, fete tinere, cu un aspect fizic atrăgător și sexy, dar foarte discretă, curată, pentru distracții și legături intime ocazionale, pe termen lung. Ofer ajutor financiar, exclus căsătoria. Posed loc de întâlnire. Aștept răspuns cu mai multe detalii și număr de telefon, pe adresa OP 1 CP 75 Tg-Mureș. Cele cu poze au prioritate.

Caut prietenă pentru relații intime, indiferent de naționalitate, din Tg-Mureș. În caz de compatibilitate, ofer sprijin material, în limita bunului simț. Eu tânăr maghiar, 28/171/69, prezentabi, brunet, cu studii. Aștept mesaje la adresa de e-mail: tubularworld05@hotmail.com.

Tânăr maghiar, 34/184/72, independent, cu locuință în Tg-Mureș, caut cunoștință cu o tânără pentru prietenie, eventual căsătorie. Sunt un tânăr modest, fără studii superioare sau bani mulți, caut o tânără modestă, poate să fie și de la țară. Aștept scrisori sau mesaje la redacție, pentru cod Rák 34.

Sunt și mic, și urât, și crăcănat, 41/167/66, căsătorit, fără loc de întâlnire. Dacă vrei să mă cunoști, anunță-mă. Nu am pretenții. Nici tu să nu ai. Cod Eu, Tu 2005.

Intelectual, 49/178/74, sociabil și foarte atent, doresc o parteneră cultă, cu aspect fizic întreținut, pentru o relație intimă stabilă, fără prejudecăți. Aștept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod 20 Apr/Bis.

Tânăr 30/190/75, brunet, ochi verzi-căprui, serios, romantic, viril, elegant, curat, doresc cunoștință cu o doamnă sau domnișoară cu vârsta peste 35 ani, pentru o relație discretă sau nu. Cer și ofer seriozitate și discreție totală. Nu caut aventură. Aștept scrisori sau mesaje la redacție, pentru cod Fii mereu tânără.

Caut o domnișoară sau fată cu păr negru, catolică. Dacă vrei să ai noroc cu un soț cumsecade, trimite-mi o scrisoare la redacție, cu foto și adresă, număr de telefon, pentru cod M.Mérleg.

Necăsătorit, 36/181/82, doresc să cunosc o persoană feminină simpatică, fără obligații, pentru o relație frumoasă în prezent și viitor. Eu sunt simpatic, prezentabil și suficient de matur, pentru a dori o relație serioasă. Tot ce trebuie să faci, este să mă contactezi, lăsând un mesaj pentru cod Amro.

Domn văduv, fără obligații, de vârsta a III-a, 162/70, doresc să cunosc o doamnă de vârstă apropiată, indiferent de naționalitate, pentru a alunga singurătatea împreună. Aștept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Stabil/4/1.

Domn maghiar, 43 ani, divorțat, nefumător, serios, sufletist, cu obligații, doresc cunoștință cu o doamnă de 35-40 ani, văduvă sau divorțată, un copil nu este o problemă, gospodină, educată, simpatică, iubitoare de familie, fără kilograme în plus, pentru o relație de durată sau chiar mai mult, bazată pe respect și sinceritate. Eu îți ofer ocrotire și tandrețe, iar tu sprijin și iubire. Nu doresc aventură. Cod Szüz 43.

Domn văduv, fără obligații, intelectual, de vârsta a III-a, 162/70, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, indiferent de naționalitate, pentru a alunga singurătatea împreună. Aștept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Regăsire/Bis.

Tânăr 26/170/73, drăguț, ochi albaștri, foarte curat și discret, cu loc de întâlnire, ofer o companie plăcută doamnelor, domnișoarelor generoase. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Nasty 4 Mind, sau la adresa de e-mail: nasty4mind@yagoo.com.

Tânăr modest, corect, caut cunoștința discretă a unei tinere maghiare până la 34 ani, cu aceleași calități, fără implicații sentimentale sau de altă natură. Am loc de întâlnire, și ofer ajutor în limitele normalului. Cod 1967/Bis.

Pensionar 56 ani, din Tg-Mureș, doresc cunoștință cu o doamnă cu vârsta apropiată, pentru căsătorie. Poate fi și de la țară. Doresc seriozitate. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Modestie/Bis.

Domn maghiar cu mici obligații, singur, 38/185/90, aș dori să cunosc o doamnă, domnișoară cu sau fără obligații, de vârstă apropiată, din Tg-Mureș, cu o înălțime minimă de 1,70 m, pentru o relație serioasă, căsătorie. Aștept răspuns la rubrica "Mesaje" sau la redacție, pentru cod Téged kereslek/Bis/5.

Domn român, 45/174/64, divorțat, cu aspect fizic plăcut, fără obligații, situație materială bună, săturat de singurătate, doresc să cunosc o doamnă, domnișoară, pentru o relație bogată pe încredere, sinceritate și comunicație. Dacă înțelegi și simț mesajul, lasă-mi un plic cu mici detalii la redacție, sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Angardo.

Domn maghiar, văduv, 70/180/90, serios, curat, inteligent, doresc o parteneră de viață cu care să-mi împart atât bucuriile, cât și necazurile, independentă. Dacă doriți o prietenie sau căsătorie, sunteți sinceră, sufletistă, scrieți la redacție cu adresă și număr de telefon, pentru cod Ne felejts el. Neserioasele să se abțină.

Căsătorit dar nefericit și neîmplinit în căsnicie și dragoste, aspect fizic plăcut, bărbat adevărat, 40/175/75, doresc să cunosc o doamnă, pentru relații periodice și de lungă durată. Poți să ai până la 80 kg, dar să ai "forme". Ofer discreție și seriozitate maximă. Să ai loc de întâlnire, și te voi face fericită. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Integrare 2007.

Tânăr 36/177/67, divorțat, fără obligații, brunet, fumător, serios, doresc cunoștință cu o doamnă sau domnișoară, 30-40 ani, pentru o relație de prietenie bazată pe sinceritate și respect. Rog seriozitate. Aștept mesaje la redacție, pentru cod BZF 2005.

Tânăr maghiar, necăsătorit, 26/180/78, serios, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o fată sinceră, cu o gândire serioasă, până la 26 ani, pentru prietenie, eventual căsătorie. Aștept scrisori cu mici detalii, dacă se poate cu foto, sau mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Várok rád/Bis/16. Nu doresc aventură.

Tânăr 37/183/80, independent, studii superioare, nefumător, fără vicii majore, realizat, doresc cunoștință cu o tânără cu calități apropiate, pentru o relație de lungă durată sau mai mult. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon, la adresa OP 1 CP 52. Cod Încearcă 001.

Tânăr, 35/185/82, simpatic, căsătorit, sincer, romantic, sentimental, aș dori să te cunosc pe tine, domnișoară sau doamnă de 18-35 ani, pentru o relație îndelungată, discretă. Aștept mesaje, eventual cu poză, la adresa de e-mail: anothertime_2005@yahoo.com.

Ai dori să ai o relație în care să dăruiești și să primești dragoste, prietenie, sinceritate? Ai putea iubi ca să fi iubit? Dacă răspunsul tău e da, trimite o scrisoare la redacție, unei doamne maghiare, 38/166/56, finuță, romantică, divorțată. Menționez, că mă interesează doare o relație serioasă, sinceră. Rog persoanele, care au răspuns la anunțul dat în perioada 20 August - 9 Septembrie, să-mi adreseze încă o scrisoare. Mulțumesc, Havasi Gyopár/Bis/7.

Doamnă maghiară, blondă, văduvă, 48/165/62, aș dori să cunosc un domn cu suflet bun, nefumător, fără alcool. Iarna la bloc, vara la casă, week-end în grădină și plină de trandafiri. Să ai și tu mașină și casa ta, vârsta peste 50 ani. Neserioșii și bețivanii să nu mă deranjeze. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 1 Rózsa szól.

Doamnă singură, 45/162/75, pretențioasă, doresc să cunosc un domn fără obligații, situație bună, 45-55 ani. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Edit.

Caut partener de vârsta a III-a, dornic de sex. Am 160/54, sunt foarte curată, ordonață, studii medii, pensie bună, nefumătoare. Nu locuiesc în Tg-Mureș, dar petrec multe zile. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Szüz.

Tânără 24 ani, blondă, simpatică, maghiară, drăguță, doresc să cunosc un domn serios, drăguț, 24-30 ani, pentru o relație de lungă durată, eventual căsătorie. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon, pentru cod Te aștept/Bis/21.

Doamnă maghiară, singură, serioasă, 54 ani, caut un domn singur, indiferent de naționalitate, văduv sau divorțat, cu vârstă apropiată, din Tg-Mureș, pentru prietenie. Neserioșii să se abțină. Aștept scrisori la redacție sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Linda/Bis.

Tânără 28 ani, româncă, necăsătorită, serioasă, licențiată, aș dori să cunosc un tânăr licențiat, serios, pentru o prietenie de lungă durată, căsătorie. Nu accet aventură. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon, pentru cod Iubirea învinge/Bis.

Doamnă căsătorită, 38/165/70, drăguță, finuță, plinuță, doresc o relație discretă, bazată pe sentimente profunde (în nici un caz sex) cu un singur domn, drăguț, frumos, amabil, cu un suflet foarte cald și bun, înțelegător, care să-mi ofere tandrețe, liniște, armonie, împlinire sentimentală, să-mi fie fidel, neântâlnindu-se și cu alte femei. Cer șo ofer seriozitate, maturitate, discreție. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon fix, pentru cod Sonata.37.

Sunt o doamnă nefericită. Doresc să cunosc un bărbat de vârsta 30-45/175-180, pentru relații intime, din Tg-Mureș. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Keating.

Doamnă divorțată, 31/167, stare materială bună, cu un copil, doresc să cunosc un domn de 30-35/175-180/80-90, pentru o frumoasă prietenie, căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Punct și de la capăt/Bis. Căsătoriții să se abțină.

Sunt o doamnă româncă, 63 ani, și aș dori să cunoisc un domn serios, bun la suflet. Eu singură, cu locuință în alte localități, fără obligații. Dacă doriți să ne cunoaștem, măcar în ultimii ani pe care-l mai avem de trăit, să fim fericiți, să-mi scrieți o scrisoare la redacție, cu un număr de telefon, pentru cod Iubesc florile/Bis.

Doresc mult de tot să am un prieten drag, cu calități deosebite, spiritual și prietenos, nefumător, antialcoolic. Eu 63 ani, singură, cu locuință, aspect fizic plăcut, cu multă dragoste sufletească. Aștept scrisori la redacție, cu mici detalii, număr de telefon, pentru cod Zanfira.

Doamnă maghiară, brunetă, 38/162/55, sinceră, serioasă, credincioasă, aș dori să cunosc un domn cu vârstă apropiată și cu calități asemănătoare, pentru prietenie. Sunt Săgetător, am studii superioare, divorțată, cu 2 copii. Aștept scrisori la adresa de e-mail: fonixmadar33@mailbox.hu. Nu doresc aventură, și nu ridic corespondența de la redacție.

Doamnă singură, bilingvă, serioasă, 49 ani, cu locuință, loc de muncă, doresc să cunosc un domn, în vederea căsătoriei și nu numai, cu calități asemănătoare. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Fortuna/Bis/1. Exclus aventurierii.

Doamnă maghiară, pensionară, 60/170/90, cu locuință frumoasă și cu un venit lunar foarte bun, caut un domn serios, 60-66 ani, pentru o relație de partener de viață, cine apreciează frumusețea sufletului la o femeie. Nu caut aventură. Care este motivul și pentru ce caut o pereche? Pentru că sunt foarte singură, nu am pe nimeni, doar un singur copil foarte departe, și singurătatea este foarte grea. Cod Boldog Öregség/Bis.

Doamnă divorțată, 40 ani, corpolentă, isteață, ambițioasă, găspodină, cu un copil mare, serviciul stabil, caut perechea potrivită în persoana unui domn de 40-48/175, român, stilat, educat, bine făcut, necăsătorit sa divorțat, pentru o relație durabilă, bazată pe sinceritate. Frumusețea e trecătoare, dar sufletul e ceea ce contează. Cei care corespund cerințelor de mai sus, sunt rugați să lase o scrisoare cu număr de telefon la redacție, pentru cod Roma/Bis.

Tânără 20/160/48, fără obligații, simpatică, drăguță, blondă, aș vrea să cunosc un tânăr sincer, până la 35 ani. Nu vreau aventură, doresc o prietenie, și dacă ne înțelegem bine, poate mai mult. Cod Peugeot 407.

Nu suntem născuți pentru eternitate, gândim, iar apoi gândurile le transpunem în cuvinte, cuvintele în fapte, faptele în obișnuințe, iar apăi totul creează caracterul. În funcție de acesta ne este hotărât destinul, care pentru mine, o româncă de 50/165/77, nu a fost prea fericit. Am calități și defecte, nu sunt fotomodel, sunt sinceră, fără vicii, și cu un suflet bun. Te vreau serios, sincer, curat, fidel, echilibrat, hotărât în ceea ce vrei, cu respect și multă înțelegere. Aștept mesaje de la cei care îndeplinesc cele scrise. Cod Destin amar.

În vederea unei relații durabile și serioase, aș dori să cunosc un domn înalt, corect, inteligent, deosebit, generos, peste 35 ani, care ar putea să mă susțină financiar sistematic, pe o anumită perioadă. Sunt o tânără maghiară, înaltă, subțire, 173/51, prezentabilă, corectă, inteligentă. Rog și ofer seriozitate și corectitudine. Aștept răspuns cu număr de telefon, la adresa de e-mail: biborvorosrozsa@yahoo.com.

Tânără maghiară, 24/150, brunetă, păr creț, ochi verzi, fire liniștită, înțelegătoare, caut un tânăr maghiar, asemănător, 25-30 ani, din Tg-Mureș, pentru o relație de prietrenie de lungă durată, bazată pe sinceritate și respect. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Detektivgirl.

Doamnă 47 ani, trecută prin viață, doresc să cunosc un suflet apropiat mie. Cod Krista 28.

Nu trebuie neapărat să fi frumos și bogat, studii superioare, titrat, prezentabil, obligatoriu serios, și să-ți dorești să realizezi un viitor frumos, o familie, alături de o blondă cu ochi verzi, româncă, studii superioare, drăguță, sinceră, 34/172/70, fără obligații, plăcută. Exclus aventurierii. Cod Aimee/Bis.

Singură, văduvă, caut un domn înalt peste 1,75 m, titrat, curat, tandru, familist convins, căruia să nu-i placă numai aventura, pentru o prietenie de lungă durată, sau în caz de compatibilitate, căsătorie. Eu 40/172/65, româncă. Dacă vrei să încercăm, scrie-mi la redacție, pentru cod Neli/Bis.

Doamnă maghiară, 33/160/55, sinceră, cu un băiețel mic, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, antialcoolic, care poate să ofere și să primească dragoste sinceră, și care și-ar dori o familie cu adevărat. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Becsületes ember.

Domnișoară româncă, 32/163/53, inteligentă, drăguță, titrată, cu serviciu stabil, caut prieten. Exclus cei căsătoriți, divorțați, cu pretenții pentru relații intime, fumători. Ofer și pretind seriozitate. Aștept răspuns la adresa de e-mail: iarina05@yahoo.com. Nu ridic corespondența de la redacție.

Doamnă româncă, divorțată, 37/162/56, cu 2 copii minori, loc de muncă și apartament în Tg-Mureș, doresc să cunosc un domn până la 45 ani, serios, antialcoolic, pentru prietenie, căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod L.A.C 22.

Doamnă divorțată, 35/160/52, cu un copil de 8 ani, loc de muncă în Tg-Mureș, doresc să cunosc un domn din Tg-Mureș, până la 42 ani, antialcoolic, sincer, serios, iubitor de familie și de copii, pentru o prietenie serioasă, căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 700325/Bis.

Am aproape 40 ani, 165/85, un copil, divorțată. Pe această cale doresc să cunosc un bărbat, alături de care să-mi duc restul zilelor. Prefer să fie din Tg-Mureș, dacă este posibil, mai în vârstă. Lucrez, vreau doar o căsnicie liniștită, cu respect de ambele părți. Aștept scrisori la adresa OP 7 CP 722 Tg-Mureș.

Numai dacă dacă ești cu studii superioare, 63-65 ani, din Tg-Mureș, sănătos, singur, prezentabil, fără kilograme în plus, antialcoolic, și dorești o relație stabilă sau mai mult, te așteaptă o doamnă care oferă ceea ce dorește de la tine. Aștept mesaje la redacție, cu număr de telefon, pentru cod Rubin/Bis.

Tânără Bi, 23/175/50, drăguță, suplă, curată, sinceră, caut împreună cu soțul meu, o tânără asemănătoare mie, pentru o relație de durată, bazată pe respect. Aștept mesaje la adresa de e-mail: sex5000@personal.ro.

Doamnă româncă, văduvă, 52 ani, cu loc de muncă, doresc să cunosc un domn antialcoolic, nefumător, să-i placă natura, munca de gospodar pe lângă casă. Dacă te consideri o persoană serioasă, și nu cauți numai aventură, aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Irina/Bis.

Doamnă maghiară, 50/160/55, vreau să cunosc un domn serios, pentru o prietenie de lungă durată. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon, pentru cod Szeptember 18.

Doamnă serioasă, cu locuință în Tg-Mureș, independentă, studii medii, sociabilă, bună gospodină, doresc să cunosc un domn serios, sufletist, echilibrat, inteligent, pentru o relație de lungă durată, de 57-65 ani. Neserioșii să se abțină. Cod Omega.M.

Tânără maghairă, 28 ani, cu studii, caut prieten pentru o relație serioasă, 30-35 ani, antialcoolic, iubitor, cinstit. Aștept mesaje la redacție, pentru cod December 18.

Este dat, ca omul să nu fie singur pe acest pământ. Este lăsat, să aibă alături persoana dragă, cu suflet curat, la bine și la greu. Viața este mai ușoară, dacă împreună mergem pe cărarea vieții, fără minciună, cu deosebit respect, încredere reciprocă. Doamnă româncă, 50/170/68, cu locuință proprie, aspect plăcut, fire liniștită, loc de muncă, doresc să cunosc un domn cu suflet mare, cu locuință în zona Tudor, văduv, până la 60 ani, fără vicii. Aștept scrisori cu număr de telefon și mici detalii, la redacție, pentru cod Flori de Mai/Bis/2.

Doamnă 54/157/60, pensionară, cu situație materială bună, studii tehnice, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, antialcoolic, nefumător, pentru prietenie sau mai mult. Nu sunt din Tg-Mureș. Aștept scrisori la redqacție, pentru cod Raza.

Cuplu căsătorit, el 35/185/95, brunet, ea 33/160/50, șatenă, dorim cunoștință cu cupluri cu experiență, de aceeași vârstă, pentru prietenie și sex. Dorim seriozitate, obligatoriu foto și număr de telefon. Așteptăm mesaje la adresa OP 2 CP 205 Tg-Mureș.

Cuplu căsătorit, ea 23 ani Bi, el 30 ani, simpatici, corecți, curați și discreți, cu o situație materială mult peste mediu, căutăm o domnișoară curată și discretă, pentru prietenie și relații intime periodice. Oferim discreție, seriozitate, sprijin material, eventual și loc de muncă la firma noastră. Așteptăm mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Union 2005.

Cuplă căsătorit, el 30 ani, ea 23 ani, Bi, simpatici, curați, discreți, cu mult bun simț, caută o doamnă sau domnișoară, pentru relații de prietenie, relații intime periodice. Deținem apartament. Așteptăm mesaje la adresa de e-mail: antonia@personal.ro, sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Antonia/Bis/1.

Cuplu, el 27, ea 34, căutăm un cuplu cu situație materială bună, pentru favoruri de amor, cu multă experiență, simpatici, inteligenți. Rugăm seriozitate. Așteptăm scrisori însoțite cu poze, la redacție, pentru cod Extaz viitor, sau la adresa de e-mail: tavi26-tg-mures@yahoo.com.

Cuplu Bi, ea 30/166/48, el 33/177/75, foarte curați, serioși, discreți, fără prejudecăți, dorim cunoștință cu o doamnă, domnișoară, domn, cuplu, pentru prietenie și petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut. Deținem loc de refugiu în Deva, și săptămânal ne deplasăm la Mureș. Nu pretindem și nu oferim sprijin financiar. Așteptăm scrisori cu mici detalii, eventual foto, și număr de telefon, la adresa OP 1 CP 137 cod 330190 Deva, sau la redacție, pentru cod Group.

Cuplu căsătorit, aspect fizic plăcut, căutăm cupluri, domni, doamne, domnișoare, pentru relații intime. Cerem și oferim discreție totală și igienă de rigoare. Oferim eventual și un mic sprijin material. Așteptăm scrisori la redacție cu număr de telefon, pentru cod 2+2/Bis/4.

Bărbați

Viața e grea și tristă când ești singur, de aceea îmi doresc o persoană feminină, care poate dărui și primi iubire, neapărat suplă, drăguță, nematerialistă, peste 1,65 m. Am 39/190/70, ochi albaștri, păr grizonat, simpatic, fără prejudecăți în sex, adept al sincerității și corectitudinii, antialcoolic, fire blândă, cu locuință și loc de muncă stabil, doar pentru persoane hotărâte. Aștept răspuns la redacție, pentru cod Destin amar/Bis. Mulțumesc anticipat.

Tineri 30/170 și 26/180, căutăm doamne sau domnișoare, pentru relații intime. Nu ridicăm corespondența de la redacție. Așteptăm mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Sex Total/Bis/4.

Tânăr român, 27/175/75, brunet, serios, sufletist la bine și la rău, situație materială acceptabilă, servici asigurat dar singur și trist, aș dori să cunosc o domnișoară asemănătoare, serioasă. Dacă vrei să mă cunoști și să ai un prieten adevărat și pe cinste, atunci lasă-mi un mesaj sau o scrisoare la redacție, pentru cod Noris/Bis.

Eu 44/166/66, divorțat, cu obligații, ortodox, muncitor, antialcoolic, cu locuință, auto, etc. Tu doamnă drăguță, bună, cu frica de Dumnezeu, care dorești să trăiețti în liniște, fericire și armonie, alături de mine, scrie-mi la redacție cu mici detalii, pentru cod Eufrat. Excul fățarnicele.

Doresc cunoștință cu o doamnă sinceră, eventual și cu un copil, simpatică, sau o fată mai în etate, 39-45 ani, în vederea unei prietenii, bazate pe respect și încredere reciprocă. Eventual să accepte alimentația lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligații, cu situație materială bună, de preferință neoprotestantă. Se asigură moștenire de apartament. Sunt un domn înalt, prezentabil, fără obligații, cu situație materială bună. Aștept oferte serioase la OP 7 CP 710 Tg-Mureș, cu număr de telefon fix, pentru cod Pace. Nu ridic corespondența de la redacție.

Doresc să cunosc o femeie serioasă, simpatică, iubitoare, în jurul vârstei de 58 ani, pentru căsătorie. Eu bărbat singur, cu locuință în oraș, prezentabil, nefumător, antialcoolic, sincer. Aștept mesaj la rubrica "Mesaje", pentru cod Ősz eleje. Nu ridic corespondența de la redacție.

Domn singur, 72/172/74, studii medii, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă singură, cu vârsta apropiată. Doamnele cu părinți și copii nu reprezintă interes. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Egy úr.

Pensionar 70 ani, doresc să cunosc o doamnă indiferent de naționalitate, pregătire, vârstă, poate fi și din altă localitate, pentru îngrijire, poate locui la mine. Posed apartament 2 camere, Mureșeni. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Îngrijire.

Pensionar 70 ani, doresc să cunosc o doamnă indferent de naționalitate, pregătire, vârstă, poate fi și din altă localitate, pentru îngrijire, eventual căsătorie. Poate locui la mine. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Vasile/Bis/3.

Tânăr, căsătorit, 30/170/70, bărbat sportiv, corpolent, viril, nesatisfăcut de soție, în floare vârstei, caut o domnișoară sau doamnă căsătorită, în aceeași situație ca și mine, sau care este dornică de a ajuta un bărbat cu o problemă atât de gravă. Nu am mai apelat la rubrica "Matrimoniale", dar mă simt nevoit să-mi caut o amantă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Amantul perfect. Cer discreție totală.

Tânăr român, 31 ani, alură sportivă, stabilit în Germania, fără obligații, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o tânără româncă, drăguță, 23-27 ani, fără kilograme în plus, pentru prietenie, căsătorie. Ofer și cer seriozitate. Aștept mesaje la adresa de e-mail: pauloyeh@yahoo.de.

Domn, medic, român, peste 30 ani, 185/87, drăguț, elegant, prezentabil, stilat, rafinat, caut o domnișoară româncă de 28-32/peste 170/58-62, licențiată, frumoasă sau drăguță, prezentabilă, stilată, elegantă și pedantă, pentru prietenie și căsătorie. Aștept mesaje la redacție, cu număr de telefon, pentru cod DRF.

Domn 42/182/85, tandru, plăcut, caut o doamnă suplă, drăguță, pentru prietenie sau mai mult. Aștept scrisori la adresa OP 6 CP 637, cod Teo.

Tânăr 30/180/75, simpatic, fără obligații, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară drăguță, cu loc de întâlnire, pentru relații intime fără prejudecăți. Aștept scrisori la adresa OP 6 CP 637, cod Lel.

Domn maghiar, 34/175/65, loc de muncă stabil, mașină, am un băiețel, aș dori o prietenă pentru căsătorie. Un copil nu este o problemă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Utazás/Bis/13.

Domn divorțat, 45 ani, naționalitate maghiară, ochi albaștri. caut o doamnă sau o domnișoară fără obligații, pentru prietenie sau căsătorie, exclus din provincie. Aștept răspuns cu număr de telefon la redacție, pentru cod Zoff 1.

Domn divorțat, de naționalitate maghiară, 45 ani, fără obligații, caut o doamnă sau o domnișoară fără obligații, până la 45 ani, pentru prietenie, căsătorie. Aștept răspuns la redacție, cu număr de telefon, pentru cod Del Piero 1.

Domn singur, cu locuință în Tg-Mureș, prezentabil, serios, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă simpatică, sinceră, iubitoare, 55-58 ani, pentru căsătorie. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Nyár vége/Bis. Nu ridic corespondența de la redacție.

Tânăr 31/177/79, brunet, doresc cunoștință cu o doamnă sau domnișoară, pentru relații intime. Ofer ajutor financiar. Aștept mesaje la adresa de e-mail: atalantams@rdslink.ro.

Tânăr 29/178/73, prezentabil, necăsătorit, situație materială bună, doresc să cunosc o fată de 20-25 ani, atrăgătoare, aspect fizic plăcut, frumoasă, curată, pentru o relație serioasă, în caz de compatibilitate poate chiar mai mult. Cod Sfinxul/Bis.

Caut o doamnă singură, care are posibilitatea să-și construiască o casă, construcție pe care aș face chiar eu rapid și ieftin, în caz de simpatie reciprocă, chiar mai mult. Eu 44/165/65, șaten, cu musteață. Tu 40-50/155-165/55-65. Cod Steaua ta/Bis/1.

Maghiar, agreabil, 44 ani, caut prietenă/colaboratoare cu locuință modernă, calculator eventual și auto, pentru găzuirea în viitor, a unor persoane din Germania, care vor veni la tratament stomatologic în Tg-Mureș. Eu vorbesc germană, engleză, și cunt posesor auto. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod No sex. Nu ridic corespondența de la redacție.

Domn de vârsta a II-a, din Reghin, aștept oferte de la domni, 45-65 ani, pentru prietenie. Cer și ofer seriozitate. Întâlniri posibile în Reghin. Cod Luli/Bis/1.

Inginer, peste 50/180/90, singur acasă și unde lucrez, doresc să te cunosc pe tine, femeie singură, fără obligații, cu aspect fizic plăcut, până la 45 ani, dornică de afecțiunea unui bărbat. Timpul este scurt și aștept mesajul tău urgent, nu uita, un om inteligent, trăiește intensiv o clipă, cât altul în ani. Apreciez mesajul cu multe detalii despre tine. Cod Singur acasă și departe.

Tânăr maghiar, 22 ani, doresc să cunosc o doamnă, domnișoară, care dorește să se distreze, să se simtă bine, să se joace cu un băiat cum vrea ea. Aștept răspuns eventual cu poză, la redacție, pentru cod ABC 2005.

Eu 27/180, dezamăgit în dragoste, aș dori să cunosc o tânără de 20-30 ani, simpatică, sinceră, care să aducă fericirea în viața mea. Aștept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Mob 78. Să fii din Reghin sau împrejurimi.

Cine are interes cu adevărat să întemeieze o familie, fie doamnă, domnișoară, are bun simț și este devotată, știe ce vrea de la viață, rog să lase la redacție un număr de telefon, pentru un domn român, 37/178/70, divorțat, antialcoolic, nefumător, cu multe calități bune, loc de muncă, familist 100%, sincer. Dacă corespunzi cu adevărat celor descrise mai sus, caută-mă și nu vei regreta. Scorpion 30/Bis.

Domn român, divorțat, singur, fără obligații, fizic plăcut, manierat, activ, cu locuință în Sighișoara, doresc să cunosc o doamnă fără obligații sentimentale, frumoasă, serioasă, vârsta maximă 47 ani. Eu 51/173/66. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Amadeus Sighișoara.

Domn maghiar, văduv, fără obligații, 54/170/67, sincer, curat, tandru, vreau să cunosc o doamnă independentă sau nu, simpatică, fără kilograme în plus, pentru o prietenie de lungă durată, de preferință doamne cu o gândire lejeră, fără prejudecăți în intimitate și dorință, pentru a le satisface cele mai pasionale plăceri. Menționez, că nu caut aventură, ci o relație sinceră, fără prejudecăți. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Ajándék/Bis.

Tânăr maghiar, 28/170/68, brunet, independent, caut o parteneră de viață din Tg-Mureș sau împrejurimi. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Eggyütt.

Domn simpatic, educat, cu situație materială foarte bună, dorește o relație cu o doamnă, domnișoară curată, discretă, drăguță, suplă, fără implicații sentimentale. Asigur ajutor material, discreție și bun simț. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod MBX2.

Tânăr, aș dori să cunosc băieți tineri, pentru prietenie sau aventură. Nu posed loc de întâlnire. Aștept răspuns la redacție sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Lord 78.

Tânăr maghiar, 25/185/70, serios, cu un suflet care merită descoperit, doresc să cunosc o domnișoară drăguță, care dorește să fie respectată, iubită, și la nevoie un adevărat prieten alături. Aștept mesaje la adresa de e-mail: pipo1980@freemail.hu, sau la redacție, pentru cod Pipo 80.

Sunt un băiat din Tg-Mureș, 31 ani, și aș dori să fac cunoștință, prietenie cu băieți de 23-35 ani, cu telefon fix și loc de întâlnire. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Várom a barátom.

Dacă ai fost înșelată, mințită, și nu ai pierdut încrederea în sine, scrie-mi un mesaj. Sunt un vărsător de 34/160, doresc o relație de lungă durată, bazată pe respect și sinceritate. Rog seriozitate. Aștept mesaje la redacție, pentru cod Daniel D. Mulțumesc anticipat.

Domn 40/173, maghiar, antialcoolic, sincer, serios, cu casă la țară, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară până la 40 ani. Un copil nu contează. Să ai o gândire serioasă, să stai la mine, să începem o viață nouă. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Kereslek/Bis/10.

Pensionar, intelectual, 70 ani, fără obliații, cu locuință în Tg-Mureș, agreabil, cu un fizic plăcut, doresc să cunosc o parteneră de viață, neapărat cu un aspect fizic plăcut, indiferent de naționalitate, cu vârsta în jur la 60 ani. Cod Speranța/Bis/21.

Tânăr simpatic, cu personalitate, doresc să cunosc o fată drăguță, 19-27 ani, pentru o relație super, deosebită, să fii versată, cu capul pe umeri, să știi să săruți excelent. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon, pentru cod L-Thief.

Tânăr brunet, ochi verzi, 20/180/70, caută parteneră în persoana unei doamne sau domnișoare, 18-35 ani, pentru relații intime. Nu pretind și nu ofer sprijin material. Aștept răspuns la adresa de e-mail: blackdecker@freemail.hu. Nu ridic scrisori de la redacție.

Bărbat 56/170/68, pensionar, ortodox, fără obligații, doresc cunoștință cu o doamnă, în vederea căsătoriei. Este necesar, ca respectiva doamnă să locuiască în Tg-Mureș, să fie fără obligații. Repet, numai în vederea căsătoriei. Cod Singur 1949.

Tânăr, neliniștit, 28/178/66, chipeș, brunet, ochi căprui, își caută partenera în persoana unei doamne sau domnișoare de 18-55 ani, pentru relații intime. Nu ofer și nu pretind sprijin material. Aștept răspuns la adresa de e-mail: firebird10@freemail.hu, sau la redacție, pentru cod Firebird/Bis/1.

Tânăr maghiar, 37/176/99, căsătorit, dar nesatisfăcut, curat, sincer, solid, antialcoolic, fost sportiv, nefumător, inteligent, caut doamnă sau domnișoară pentru o relație discretă, de lungă durată. Nu posed loc de întâlnire. Aștept scrisori cu număr de telefon, la adresa OP 1 CP 227, pentru cod Titi. Nu ridic corespondența de la redacție.

Pensionar 63/165/75, văduv, fără obligații, cu locuință particulară în Tg-Mureș, caut o doamnă, fără obligații, cu situație asemănătoare. Doresc seriozitate, sinceritate, și o situație stabilă, fără alte pretenții. Aștept mesaje la redacție, în plic, pentru cod Alex 2004/Bis/1.

Eu 27/181/77, cu foarte mult simț al umorului, inteligent, licențiat, caut o doamnă sau domnișoară de 25-35 ani, situație materială bună, pentru satisfacerea poftelor morale și fizice. Rog și cer seriozitate. Aștept scrisori însoțite cu poze, la redacție, pentru cod Extra 27.

Pensionar, 68/168/60, văduv, cu locuință și mașină în Tg-Mureș, serios, curat, harnic, caut o doamnă singură, serioasă, rdăguță, din Tg-Mureș, pentru o prietenie pe viață. Aștept scrisori cu adresă și număr de telefon, pentru cod Hulló falevél/Bis/1.

Domn singur, 72 ani, doresc să cunosc o doamnă singură, cu vârsta apropiată, în vederea stabilirii unei relații serioase. Aștept scrisori cu mici detalii, pentru cod Eszaki sark .

Dacă ești săracă sau de la țară, sau dacă ai probleme de sănătate, nu contează, și eu am un mic defect de sănătate, 36 ani, cu casă, loc de muncă, aș dori să te cunosc. Aștep mesaje la redacție, pentru cod Petrișor 1.

Domn divorțat, 30/172, maghiar, antialcoolic, sincer, serios, cu apartament, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară până la 33 ani. Un copil nu este o rpoblemă. Să ai o gândire serioasă, să stai la mine, poți să fi șo româncă, și să începem o viață nouă. Aștept scrisori dacă se poate cu foto, la redacție, sau mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Újra élni.

Domn maghiar, 51/170/70, văduv, nefumător, antialcoolic, loc de muncă, locuință în Tg-Mureș, doresc să cunosc o doamnă fără obligații, sinceră, serioasă și cu aspect fizic plăcut, pentru o relație de lungă durată sau mai mult. Aștept scrisori la redacție cu mici detalii, pentru cod Frici 06.

Ciao! Eu sunt blond, ochi albaștri, 29/185/70, divorțat, cu o mică obligație, nu sunt bogat, nici prea urât, dacă mă vei cunoaște, nu vei regreta, căci am un suflet mare. Nu am avut o relație intimă de 8 luni. Sunt disperat. Dacă ești blondă, ai 29/170/55, cu un copil, divorțată, cu locuință, lasă-mi un mesaj la rubrica "Mesaje", pentru cod Disperatu/Bis.

33/172/75, studii medii, loc de muncă, fără obligații, doresc să cunosc o fată care nu poate avea copii, simplă, sensibilă, corectă, cu vârsta maximă de 33 ani. Aștept răspuns pentru cod Poate exiști.

40/185/85, căsătorit aiurea, frumos și inteligent, caut o femeie frumoasă și inteligentă, pentru o relație afectivă de calitate, poate chiar pentru împlinirea destinului?! Aștept mesaje la adresa de e-mail: prezabax@yahoo.fr.

Ești singură și nefericită? Scrie unui tânăr maghiar, 36/170/62, nefumător, antialcoolic, care te va ajuta să-ți alini singurătatea. Aștept mesaje la redacție, și nu vei regreta. Cod Sólyom.

Domn maghiar, 43/176/75, prezentabil, fără obligații, loc de muncă stabil, situație materială bună, caut o relație sinceră, bazată pe respect reciproc, cu o domnișoară prezentabilă, fără obligații, sinceră, până la 37 ani. Cod Keressük egymást.

Bărbat 50 ani, singur, doresc cunoștință cu o doamnă de vârstă apropiată, sinceră, curată, bună gospodină, în vederea unei relații de prietenie, eventual căsătorie. Cod Costi 2005.

Domn 47/175/75, nefumător, antialcoolic, divorțat, caut o femeie drăguță și finuță, pentru prietenie sau mai mult, de vârstă apropiată. Aștept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Constanța 75/Bis.

Domn 32/170/70, curat, finuț, discret, potent, doresc relații intime fără pretenții materiale, cu doamne, domnișoare plinuțe, fără prejudecăți. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Elek.

Tânăr 37/176/78, divorțat, fără obligații, licențiat, brunet, doresc cunoștință cu o doamnă sau domnișoară, pentru o relație de prietenie, bazată pe seriozitate. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje". Nu ridic corespondența de la redacție. Cod Andreas/Bis/1.

Nu ezita să-mi scrii! Te caut de mult! Sunt un bărbat maghiar, divorțat, intelectual, 49/175/85, în pensie de boală gradul III dar activ, cu venit bun din lucru particular. Aștept răspuns de la o doamnă maghiară, cu o situație similară, dar nu numai. Cod Duovox.

Tânăr maghiar, prezentabil, simpatic, serios, fără vicii, studii superioare, cu cetățenie Americană, aflat "acasă" la Tg-Mureș, doresc să cunosc o tânără prezentabilă, drăguță, subțirică, sufletistă, 19-27 ani, pentru o prietenie frumoasă pe termen lung, care ar putea duce până la căsătorie. Nu doresc doar aventură, pot să te ajut să-ți găsești un loc de muncă în SUA. Aștept mesaje cu număr de telefon, la adresa de e-mail: realdream3@yahoo.com.

Bărbat șaten, prezentabil, român, divorțat de ceva timp, 46/179/84, doresc să cunosc o femeie româncă, 36-40 ani, brunetă, siluetă, mignonă, sensibilă, sinceră, pregătită pentru o prietenie serioasă, bazată pe afecțiune și respect. Un copil nu mă deranjează. Aștept mesaje la adresa de e-mail: oringho@yahoo.com.

Dacă te simți mai singurică dar fidelă, poți să fi mai sărăcuță dar hotărâtă pentru viață, dornică de afirmare, eu te aștept. Odată ajunsă, să-mi rămâi alături câte zile vom avea. Eu le am aici la țară cam pe de toate, unele mai necesită periate. Perspectivele sunt largi (zona Tg-Mureș). A încerca nu-i lucru mare, a o face nici atât, vei avea cu cine. Să nu fi înaltă, anii în jur la 50. Prin redacție aștept câteva date ca eu să te pot găsi. Cod Nu-ți fie frică de viață.

Domn văduv, intelectual, 52/164/69, doresc cunoștință cu o femeie frumoasă, 45-50 ani, cu perspectiva căsătoriei. Aștept mesaje la redacție, pentru cod Próba szerencse/Bis/7.

Domn maghiar, divorțat, aspect fizic acceptabil, caut o doamnă de vârstă apropiată, pentru o relație de lungă durată. Mai am spreanța, că năi doi putem fi fericiți. Nu am nevoie de o menajeră, sunt adeptul emancipării femeii și egalității între sexe. Am locuință, loc de muncă stabil, nu contează dacă ești săracă, numai să fi cu picioarele pe pământ, și să fi sinceră. Eu 36/184/93, maghiar. Aștept scrisori la redacție, sau mesaje pentru cod Lexa/Bis/05.

Bărbat văduv, intelectual, maghiar, 52/165/68, cu aspect fizic plăcut, caut prietenia unei doamne, cu perspectiva căsătoriei. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 1+1=2/Bis.

Tânăr căsătorit, 28/178/75, prezentabil, caut o doamnă sau domnișoară, pentru o relație de durată, bazată pe seriozitate și discreție. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Komen.

Doresc să cunosc o doamnă suplă, senzuală, 30-40 ani, adeptă a sexului Hard-Core, cu pretenții rafinate, să ai loc de întâlnire. Eu domn de vârsta a II-a, cu obligații, mașină. Aștept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Hard-Core/Bis/2, sau la adresa de e-mail: daraban62@yahoo.com.

Domn 45/172/70, cu situație bună, vreau să cunosc o doamnă româncă. Nu contează vârsta, doar omenia și respectul. Cod Singur cuc.

Tânăr maghiar, brunet, 28/170/68, inependent, cu loc de muncă stabil, caut prietenă serioasă, cu suflet cald, înțelegătoare. Dacă-ți dorești și tu o familie, scrie-mi, poate avem drumuri comune. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Hajnal/Bis/2.

Tânăr, 36 ani, simpatic dar poate prea singur, aș vrea să cunosc o tânără de 23-31 ani, simpatică, plăcută, drăguță, poate puțin spontană, fără sau cu un copil mic, pentru o relație sinceră, prietenie sau mai mult. Să-ți placă lucrurile frumoase, natura, plimbările, și să vrei să fi iubită. Aștept mesaje sau scrisori cu foto, pentru cod Nick 420.

Sunt un domn văduv, 38/169, cu 2 copii de 13 respectiv 8 ani. Sunt o persoană sinceră, antialcoolic. Doresc să cunosc o doamnă cu o situație asemănătoare, să iubească copii la fel de mult ca și mine. Profiatoarele să se abțină. Cod Kálmán/Bis/8.

Sunt un tânăr de 30/169/60, șaten, ochi albaștri, corp atletic. Doresc să cunosc o persoană de sex feminin, inteligentă, pentru prietenie sau mai mult, să știe ce dorește de la viață, din Reghin sau Tg-Mureș. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Adi 30.

Tânăr 31/185/80, brunet, simpatic, cu simțul umorului, din Reghin, te caut pe tine, drăguță, serioasă, cu vârsta până la 28 ani, din Reghin. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Mihai 1974/Bis.

Domn generos, 40 ani, prezentabil, înalt, statură atletică, cu un respect deosebit față de femei, discret dar cu obligații, caut amantă în persoana unei femei, fete tinere, cu un aspect fizic atrăgător și sexy, dar foarte discretă, curată, pentru distracții și legături intime ocazionale, pe termen lung. Ofer ajutor financiar, exclus căsătoria. Posed loc de întâlnire. Aștept răspuns cu mai multe detalii și număr de telefon, pe adresa OP 1 CP 75 Tg-Mureș. Cele cu poze au prioritate.

Caut prietenă pentru relații intime, indiferent de naționalitate, din Tg-Mureș. În caz de compatibilitate, ofer sprijin material, în limita bunului simț. Eu tânăr maghiar, 28/171/69, prezentabi, brunet, cu studii. Aștept mesaje la adresa de e-mail: tubularworld05@hotmail.com.

Tânăr maghiar, 34/184/72, independent, cu locuință în Tg-Mureș, caut cunoștință cu o tânără pentru prietenie, eventual căsătorie. Sunt un tânăr modest, fără studii superioare sau bani mulți, caut o tânără modestă, poate să fie și de la țară. Aștept scrisori sau mesaje la redacție, pentru cod Rák 34.

Sunt și mic, și urât, și crăcănat, 41/167/66, căsătorit, fără loc de întâlnire. Dacă vrei să mă cunoști, anunță-mă. Nu am pretenții. Nici tu să nu ai. Cod Eu, Tu 2005.

Intelectual, 49/178/74, sociabil și foarte atent, doresc o parteneră cultă, cu aspect fizic întreținut, pentru o relație intimă stabilă, fără prejudecăți. Aștept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod 20 Apr/Bis.

Tânăr 30/190/75, brunet, ochi verzi-căprui, serios, romantic, viril, elegant, curat, doresc cunoștință cu o doamnă sau domnișoară cu vârsta peste 35 ani, pentru o relație discretă sau nu. Cer și ofer seriozitate și discreție totală. Nu caut aventură. Aștept scrisori sau mesaje la redacție, pentru cod Fii mereu tânără.

Caut o domnișoară sau fată cu păr negru, catolică. Dacă vrei să ai noroc cu un soț cumsecade, trimite-mi o scrisoare la redacție, cu foto și adresă, număr de telefon, pentru cod M.Mérleg.

Necăsătorit, 36/181/82, doresc să cunosc o persoană feminină simpatică, fără obligații, pentru o relație frumoasă în prezent și viitor. Eu sunt simpatic, prezentabil și suficient de matur, pentru a dori o relație serioasă. Tot ce trebuie să faci, este să mă contactezi, lăsând un mesaj pentru cod Amro.

Domn văduv, fără obligații, de vârsta a III-a, 162/70, doresc să cunosc o doamnă de vârstă apropiată, indiferent de naționalitate, pentru a alunga singurătatea împreună. Aștept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Stabil/4/1.

Domn maghiar, 43 ani, divorțat, nefumător, serios, sufletist, cu obligații, doresc cunoștință cu o doamnă de 35-40 ani, văduvă sau divorțată, un copil nu este o problemă, gospodină, educată, simpatică, iubitoare de familie, fără kilograme în plus, pentru o relație de durată sau chiar mai mult, bazată pe respect și sinceritate. Eu îți ofer ocrotire și tandrețe, iar tu sprijin și iubire. Nu doresc aventură. Cod Szüz 43.

Domn văduv, fără obligații, intelectual, de vârsta a III-a, 162/70, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, indiferent de naționalitate, pentru a alunga singurătatea împreună. Aștept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Regăsire/Bis.

Tânăr 26/170/73, drăguț, ochi albaștri, foarte curat și discret, cu loc de întâlnire, ofer o companie plăcută doamnelor, domnișoarelor generoase. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Nasty 4 Mind, sau la adresa de e-mail: nasty4mind@yagoo.com.

Tânăr modest, corect, caut cunoștința discretă a unei tinere maghiare până la 34 ani, cu aceleași calități, fără implicații sentimentale sau de altă natură. Am loc de întâlnire, și ofer ajutor în limitele normalului. Cod 1967/Bis.

Pensionar 56 ani, din Tg-Mureș, doresc cunoștință cu o doamnă cu vârsta apropiată, pentru căsătorie. Poate fi și de la țară. Doresc seriozitate. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Modestie/Bis.

Domn maghiar cu mici obligații, singur, 38/185/90, aș dori să cunosc o doamnă, domnișoară cu sau fără obligații, de vârstă apropiată, din Tg-Mureș, cu o înălțime minimă de 1,70 m, pentru o relație serioasă, căsătorie. Aștept răspuns la rubrica "Mesaje" sau la redacție, pentru cod Téged kereslek/Bis/5.

Domn român, 45/174/64, divorțat, cu aspect fizic plăcut, fără obligații, situație materială bună, săturat de singurătate, doresc să cunosc o doamnă, domnișoară, pentru o relație bogată pe încredere, sinceritate și comunicație. Dacă înțelegi și simț mesajul, lasă-mi un plic cu mici detalii la redacție, sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Angardo.

Domn maghiar, văduv, 70/180/90, serios, curat, inteligent, doresc o parteneră de viață cu care să-mi împart atât bucuriile, cât și necazurile, independentă. Dacă doriți o prietenie sau căsătorie, sunteți sinceră, sufletistă, scrieți la redacție cu adresă și număr de telefon, pentru cod Ne felejts el. Neserioasele să se abțină.

Căsătorit dar nefericit și neîmplinit în căsnicie și dragoste, aspect fizic plăcut, bărbat adevărat, 40/175/75, doresc să cunosc o doamnă, pentru relații periodice și de lungă durată. Poți să ai până la 80 kg, dar să ai "forme". Ofer discreție și seriozitate maximă. Să ai loc de întâlnire, și te voi face fericită. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Integrare 2007.

Tânăr 36/177/67, divorțat, fără obligații, brunet, fumător, serios, doresc cunoștință cu o doamnă sau domnișoară, 30-40 ani, pentru o relație de prietenie bazată pe sinceritate și respect. Rog seriozitate. Aștept mesaje la redacție, pentru cod BZF 2005.

Tânăr maghiar, necăsătorit, 26/180/78, serios, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o fată sinceră, cu o gândire serioasă, până la 26 ani, pentru prietenie, eventual căsătorie. Aștept scrisori cu mici detalii, dacă se poate cu foto, sau mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Várok rád/Bis/16. Nu doresc aventură.

Tânăr 37/183/80, independent, studii superioare, nefumător, fără vicii majore, realizat, doresc cunoștință cu o tânără cu calități apropiate, pentru o relație de lungă durată sau mai mult. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon, la adresa OP 1 CP 52. Cod Încearcă 001.

Tânăr, 35/185/82, simpatic, căsătorit, sincer, romantic, sentimental, aș dori să te cunosc pe tine, domnișoară sau doamnă de 18-35 ani, pentru o relație îndelungată, discretă. Aștept mesaje, eventual cu poză, la adresa de e-mail: anothertime_2005@yahoo.com.

Femei

Ai dori să ai o relație în care să dăruiești și să primești dragoste, prietenie, sinceritate? Ai putea iubi ca să fi iubit? Dacă răspunsul tău e da, trimite o scrisoare la redacție, unei doamne maghiare, 38/166/56, finuță, romantică, divorțată. Menționez, că mă interesează doare o relație serioasă, sinceră. Rog persoanele, care au răspuns la anunțul dat în perioada 20 August - 9 Septembrie, să-mi adreseze încă o scrisoare. Mulțumesc, Havasi Gyopár/Bis/7.

Doamnă maghiară, blondă, văduvă, 48/165/62, aș dori să cunosc un domn cu suflet bun, nefumător, fără alcool. Iarna la bloc, vara la casă, week-end în grădină și plină de trandafiri. Să ai și tu mașină și casa ta, vârsta peste 50 ani. Neserioșii și bețivanii să nu mă deranjeze. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 1 Rózsa szól.

Doamnă singură, 45/162/75, pretențioasă, doresc să cunosc un domn fără obligații, situație bună, 45-55 ani. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Edit.

Caut partener de vârsta a III-a, dornic de sex. Am 160/54, sunt foarte curată, ordonață, studii medii, pensie bună, nefumătoare. Nu locuiesc în Tg-Mureș, dar petrec multe zile. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Szüz.

Tânără 24 ani, blondă, simpatică, maghiară, drăguță, doresc să cunosc un domn serios, drăguț, 24-30 ani, pentru o relație de lungă durată, eventual căsătorie. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon, pentru cod Te aștept/Bis/21.

Doamnă maghiară, singură, serioasă, 54 ani, caut un domn singur, indiferent de naționalitate, văduv sau divorțat, cu vârstă apropiată, din Tg-Mureș, pentru prietenie. Neserioșii să se abțină. Aștept scrisori la redacție sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Linda/Bis.

Tânără 28 ani, româncă, necăsătorită, serioasă, licențiată, aș dori să cunosc un tânăr licențiat, serios, pentru o prietenie de lungă durată, căsătorie. Nu accet aventură. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon, pentru cod Iubirea învinge/Bis.

Doamnă căsătorită, 38/165/70, drăguță, finuță, plinuță, doresc o relație discretă, bazată pe sentimente profunde (în nici un caz sex) cu un singur domn, drăguț, frumos, amabil, cu un suflet foarte cald și bun, înțelegător, care să-mi ofere tandrețe, liniște, armonie, împlinire sentimentală, să-mi fie fidel, neântâlnindu-se și cu alte femei. Cer șo ofer seriozitate, maturitate, discreție. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon fix, pentru cod Sonata.37.

Sunt o doamnă nefericită. Doresc să cunosc un bărbat de vârsta 30-45/175-180, pentru relații intime, din Tg-Mureș. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Keating.

Doamnă divorțată, 31/167, stare materială bună, cu un copil, doresc să cunosc un domn de 30-35/175-180/80-90, pentru o frumoasă prietenie, căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Punct și de la capăt/Bis. Căsătoriții să se abțină.

Sunt o doamnă româncă, 63 ani, și aș dori să cunoisc un domn serios, bun la suflet. Eu singură, cu locuință în alte localități, fără obligații. Dacă doriți să ne cunoaștem, măcar în ultimii ani pe care-l mai avem de trăit, să fim fericiți, să-mi scrieți o scrisoare la redacție, cu un număr de telefon, pentru cod Iubesc florile/Bis.

Doresc mult de tot să am un prieten drag, cu calități deosebite, spiritual și prietenos, nefumător, antialcoolic. Eu 63 ani, singură, cu locuință, aspect fizic plăcut, cu multă dragoste sufletească. Aștept scrisori la redacție, cu mici detalii, număr de telefon, pentru cod Zanfira.

Doamnă maghiară, brunetă, 38/162/55, sinceră, serioasă, credincioasă, aș dori să cunosc un domn cu vârstă apropiată și cu calități asemănătoare, pentru prietenie. Sunt Săgetător, am studii superioare, divorțată, cu 2 copii. Aștept scrisori la adresa de e-mail: fonixmadar33@mailbox.hu. Nu doresc aventură, și nu ridic corespondența de la redacție.

Doamnă singură, bilingvă, serioasă, 49 ani, cu locuință, loc de muncă, doresc să cunosc un domn, în vederea căsătoriei și nu numai, cu calități asemănătoare. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Fortuna/Bis/1. Exclus aventurierii.

Doamnă maghiară, pensionară, 60/170/90, cu locuință frumoasă și cu un venit lunar foarte bun, caut un domn serios, 60-66 ani, pentru o relație de partener de viață, cine apreciează frumusețea sufletului la o femeie. Nu caut aventură. Care este motivul și pentru ce caut o pereche? Pentru că sunt foarte singură, nu am pe nimeni, doar un singur copil foarte departe, și singurătatea este foarte grea. Cod Boldog Öregség/Bis.

Doamnă divorțată, 40 ani, corpolentă, isteață, ambițioasă, găspodină, cu un copil mare, serviciul stabil, caut perechea potrivită în persoana unui domn de 40-48/175, român, stilat, educat, bine făcut, necăsătorit sa divorțat, pentru o relație durabilă, bazată pe sinceritate. Frumusețea e trecătoare, dar sufletul e ceea ce contează. Cei care corespund cerințelor de mai sus, sunt rugați să lase o scrisoare cu număr de telefon la redacție, pentru cod Roma/Bis.

Tânără 20/160/48, fără obligații, simpatică, drăguță, blondă, aș vrea să cunosc un tânăr sincer, până la 35 ani. Nu vreau aventură, doresc o prietenie, și dacă ne înțelegem bine, poate mai mult. Cod Peugeot 407.

Nu suntem născuți pentru eternitate, gândim, iar apoi gândurile le transpunem în cuvinte, cuvintele în fapte, faptele în obișnuințe, iar apăi totul creează caracterul. În funcție de acesta ne este hotărât destinul, care pentru mine, o româncă de 50/165/77, nu a fost prea fericit. Am calități și defecte, nu sunt fotomodel, sunt sinceră, fără vicii, și cu un suflet bun. Te vreau serios, sincer, curat, fidel, echilibrat, hotărât în ceea ce vrei, cu respect și multă înțelegere. Aștept mesaje de la cei care îndeplinesc cele scrise. Cod Destin amar.

În vederea unei relații durabile și serioase, aș dori să cunosc un domn înalt, corect, inteligent, deosebit, generos, peste 35 ani, care ar putea să mă susțină financiar sistematic, pe o anumită perioadă. Sunt o tânără maghiară, înaltă, subțire, 173/51, prezentabilă, corectă, inteligentă. Rog și ofer seriozitate și corectitudine. Aștept răspuns cu număr de telefon, la adresa de e-mail: biborvorosrozsa@yahoo.com.

Tânără maghiară, 24/150, brunetă, păr creț, ochi verzi, fire liniștită, înțelegătoare, caut un tânăr maghiar, asemănător, 25-30 ani, din Tg-Mureș, pentru o relație de prietrenie de lungă durată, bazată pe sinceritate și respect. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Detektivgirl.

Doamnă 47 ani, trecută prin viață, doresc să cunosc un suflet apropiat mie. Cod Krista 28.

Nu trebuie neapărat să fi frumos și bogat, studii superioare, titrat, prezentabil, obligatoriu serios, și să-ți dorești să realizezi un viitor frumos, o familie, alături de o blondă cu ochi verzi, româncă, studii superioare, drăguță, sinceră, 34/172/70, fără obligații, plăcută. Exclus aventurierii. Cod Aimee/Bis.

Singură, văduvă, caut un domn înalt peste 1,75 m, titrat, curat, tandru, familist convins, căruia să nu-i placă numai aventura, pentru o prietenie de lungă durată, sau în caz de compatibilitate, căsătorie. Eu 40/172/65, româncă. Dacă vrei să încercăm, scrie-mi la redacție, pentru cod Neli/Bis.

Doamnă maghiară, 33/160/55, sinceră, cu un băiețel mic, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, antialcoolic, care poate să ofere și să primească dragoste sinceră, și care și-ar dori o familie cu adevărat. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Becsületes ember.

Domnișoară româncă, 32/163/53, inteligentă, drăguță, titrată, cu serviciu stabil, caut prieten. Exclus cei căsătoriți, divorțați, cu pretenții pentru relații intime, fumători. Ofer și pretind seriozitate. Aștept răspuns la adresa de e-mail: iarina05@yahoo.com. Nu ridic corespondența de la redacție.

Doamnă româncă, divorțată, 37/162/56, cu 2 copii minori, loc de muncă și apartament în Tg-Mureș, doresc să cunosc un domn până la 45 ani, serios, antialcoolic, pentru prietenie, căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod L.A.C 22.

Doamnă divorțată, 35/160/52, cu un copil de 8 ani, loc de muncă în Tg-Mureș, doresc să cunosc un domn din Tg-Mureș, până la 42 ani, antialcoolic, sincer, serios, iubitor de familie și de copii, pentru o prietenie serioasă, căsătorie. Aștept scrisori la redacție, pentru cod 700325/Bis.

Am aproape 40 ani, 165/85, un copil, divorțată. Pe această cale doresc să cunosc un bărbat, alături de care să-mi duc restul zilelor. Prefer să fie din Tg-Mureș, dacă este posibil, mai în vârstă. Lucrez, vreau doar o căsnicie liniștită, cu respect de ambele părți. Aștept scrisori la adresa OP 7 CP 722 Tg-Mureș.

Numai dacă dacă ești cu studii superioare, 63-65 ani, din Tg-Mureș, sănătos, singur, prezentabil, fără kilograme în plus, antialcoolic, și dorești o relație stabilă sau mai mult, te așteaptă o doamnă care oferă ceea ce dorește de la tine. Aștept mesaje la redacție, cu număr de telefon, pentru cod Rubin/Bis.

Tânără Bi, 23/175/50, drăguță, suplă, curată, sinceră, caut împreună cu soțul meu, o tânără asemănătoare mie, pentru o relație de durată, bazată pe respect. Aștept mesaje la adresa de e-mail: sex5000@personal.ro.

Doamnă româncă, văduvă, 52 ani, cu loc de muncă, doresc să cunosc un domn antialcoolic, nefumător, să-i placă natura, munca de gospodar pe lângă casă. Dacă te consideri o persoană serioasă, și nu cauți numai aventură, aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Irina/Bis.

Doamnă maghiară, 50/160/55, vreau să cunosc un domn serios, pentru o prietenie de lungă durată. Aștept scrisori cu mici detalii și număr de telefon, pentru cod Szeptember 18.

Doamnă serioasă, cu locuință în Tg-Mureș, independentă, studii medii, sociabilă, bună gospodină, doresc să cunosc un domn serios, sufletist, echilibrat, inteligent, pentru o relație de lungă durată, de 57-65 ani. Neserioșii să se abțină. Cod Omega.M.

Tânără maghairă, 28 ani, cu studii, caut prieten pentru o relație serioasă, 30-35 ani, antialcoolic, iubitor, cinstit. Aștept mesaje la redacție, pentru cod December 18.

Este dat, ca omul să nu fie singur pe acest pământ. Este lăsat, să aibă alături persoana dragă, cu suflet curat, la bine și la greu. Viața este mai ușoară, dacă împreună mergem pe cărarea vieții, fără minciună, cu deosebit respect, încredere reciprocă. Doamnă româncă, 50/170/68, cu locuință proprie, aspect plăcut, fire liniștită, loc de muncă, doresc să cunosc un domn cu suflet mare, cu locuință în zona Tudor, văduv, până la 60 ani, fără vicii. Aștept scrisori cu număr de telefon și mici detalii, la redacție, pentru cod Flori de Mai/Bis/2.

Doamnă 54/157/60, pensionară, cu situație materială bună, studii tehnice, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, antialcoolic, nefumător, pentru prietenie sau mai mult. Nu sunt din Tg-Mureș. Aștept scrisori la redqacție, pentru cod Raza.

Cupluri

Cuplu căsătorit, el 35/185/95, brunet, ea 33/160/50, șatenă, dorim cunoștință cu cupluri cu experiență, de aceeași vârstă, pentru prietenie și sex. Dorim seriozitate, obligatoriu foto și număr de telefon. Așteptăm mesaje la adresa OP 2 CP 205 Tg-Mureș.

Cuplu căsătorit, ea 23 ani Bi, el 30 ani, simpatici, corecți, curați și discreți, cu o situație materială mult peste mediu, căutăm o domnișoară curată și discretă, pentru prietenie și relații intime periodice. Oferim discreție, seriozitate, sprijin material, eventual și loc de muncă la firma noastră. Așteptăm mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Union 2005.

Cuplă căsătorit, el 30 ani, ea 23 ani, Bi, simpatici, curați, discreți, cu mult bun simț, caută o doamnă sau domnișoară, pentru relații de prietenie, relații intime periodice. Deținem apartament. Așteptăm mesaje la adresa de e-mail: antonia@personal.ro, sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Antonia/Bis/1.

Cuplu, el 27, ea 34, căutăm un cuplu cu situație materială bună, pentru favoruri de amor, cu multă experiență, simpatici, inteligenți. Rugăm seriozitate. Așteptăm scrisori însoțite cu poze, la redacție, pentru cod Extaz viitor, sau la adresa de e-mail: tavi26-tg-mures@yahoo.com.

Cuplu Bi, ea 30/166/48, el 33/177/75, foarte curați, serioși, discreți, fără prejudecăți, dorim cunoștință cu o doamnă, domnișoară, domn, cuplu, pentru prietenie și petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut. Deținem loc de refugiu în Deva, și săptămânal ne deplasăm la Mureș. Nu pretindem și nu oferim sprijin financiar. Așteptăm scrisori cu mici detalii, eventual foto, și număr de telefon, la adresa OP 1 CP 137 cod 330190 Deva, sau la redacție, pentru cod Group.

Cuplu căsătorit, aspect fizic plăcut, căutăm cupluri, domni, doamne, domnișoare, pentru relații intime. Cerem și oferim discreție totală și igienă de rigoare. Oferim eventual și un mic sprijin material. Așteptăm scrisori la redacție cu număr de telefon, pentru cod 2+2/Bis/4.


HOME         CĂUTARE         ANUNȚUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASH

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European