Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Locuitori - Mica publicitate

 

Mica publicitate

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Acte necesare  
Clubul membrilor  
Mica publicitate  
Primării  
Telefoane utile  
I-Cafe  
ONG-uri  
Coduri postale  
Evenimente  
Codul bunelor maniere  

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca

KPTV - The Rock Station


Flash Mures Online

Numărul 386
Săptămâna 24 - 30 septembrie 2005


HOME         CĂUTARE         ANUNŢUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASHMatrimoniale

Anunturile din acest numar sunt expirate,NU mai sunt actuale. Click aici pentru a accesa editia curenta a revistei Flash. Daca totusi vreti sa vedeti numarul expirat, dati click aici

.

Tîrgu-Mureş

Viaţa e grea şi tristă când eşti singur, de aceea îmi doresc o persoană feminină, care poate dărui şi primi iubire, neapărat suplă, drăguţă, nematerialistă, peste 1,65 m. Am 39/190/70, ochi albaştri, păr grizonat, simpatic, fără prejudecăţi în sex, adept al sincerităţii şi corectitudinii, antialcoolic, fire blândă, cu locuinţă şi loc de muncă stabil, doar pentru persoane hotărâte. Aştept răspuns la redacţie, pentru cod Destin amar/Bis. Mulţumesc anticipat.

Tineri 30/170 şi 26/180, căutăm doamne sau domnişoare, pentru relaţii intime. Nu ridicăm corespondenţa de la redacţie. Aşteptăm mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Sex Total/Bis/4.

Tânăr român, 27/175/75, brunet, serios, sufletist la bine şi la rău, situaţie materială acceptabilă, servici asigurat dar singur şi trist, aş dori să cunosc o domnişoară asemănătoare, serioasă. Dacă vrei să mă cunoşti şi să ai un prieten adevărat şi pe cinste, atunci lasă-mi un mesaj sau o scrisoare la redacţie, pentru cod Noris/Bis.

Eu 44/166/66, divorţat, cu obligaţii, ortodox, muncitor, antialcoolic, cu locuinţă, auto, etc. Tu doamnă drăguţă, bună, cu frica de Dumnezeu, care doreşti să trăieţti în linişte, fericire şi armonie, alături de mine, scrie-mi la redacţie cu mici detalii, pentru cod Eufrat. Excul făţarnicele.

Doresc cunoştinţă cu o doamnă sinceră, eventual şi cu un copil, simpatică, sau o fată mai în etate, 39-45 ani, în vederea unei prietenii, bazate pe respect şi încredere reciprocă. Eventual să accepte alimentaţia lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligaţii, cu situaţie materială bună, de preferinţă neoprotestantă. Se asigură moştenire de apartament. Sunt un domn înalt, prezentabil, fără obligaţii, cu situaţie materială bună. Aştept oferte serioase la OP 7 CP 710 Tg-Mureş, cu număr de telefon fix, pentru cod Pace. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Doresc să cunosc o femeie serioasă, simpatică, iubitoare, în jurul vârstei de 58 ani, pentru căsătorie. Eu bărbat singur, cu locuinţă în oraş, prezentabil, nefumător, antialcoolic, sincer. Aştept mesaj la rubrica "Mesaje", pentru cod Ősz eleje. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Domn singur, 72/172/74, studii medii, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă singură, cu vârsta apropiată. Doamnele cu părinţi şi copii nu reprezintă interes. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Egy úr.

Pensionar 70 ani, doresc să cunosc o doamnă indiferent de naţionalitate, pregătire, vârstă, poate fi şi din altă localitate, pentru îngrijire, poate locui la mine. Posed apartament 2 camere, Mureşeni. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Îngrijire.

Pensionar 70 ani, doresc să cunosc o doamnă indferent de naţionalitate, pregătire, vârstă, poate fi şi din altă localitate, pentru îngrijire, eventual căsătorie. Poate locui la mine. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Vasile/Bis/3.

Tânăr, căsătorit, 30/170/70, bărbat sportiv, corpolent, viril, nesatisfăcut de soţie, în floare vârstei, caut o domnişoară sau doamnă căsătorită, în aceeaşi situaţie ca şi mine, sau care este dornică de a ajuta un bărbat cu o problemă atât de gravă. Nu am mai apelat la rubrica "Matrimoniale", dar mă simt nevoit să-mi caut o amantă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Amantul perfect. Cer discreţie totală.

Tânăr român, 31 ani, alură sportivă, stabilit în Germania, fără obligaţii, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o tânără româncă, drăguţă, 23-27 ani, fără kilograme în plus, pentru prietenie, căsătorie. Ofer şi cer seriozitate. Aştept mesaje la adresa de e-mail: pauloyeh@yahoo.de.

Domn, medic, român, peste 30 ani, 185/87, drăguţ, elegant, prezentabil, stilat, rafinat, caut o domnişoară româncă de 28-32/peste 170/58-62, licenţiată, frumoasă sau drăguţă, prezentabilă, stilată, elegantă şi pedantă, pentru prietenie şi căsătorie. Aştept mesaje la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod DRF.

Domn 42/182/85, tandru, plăcut, caut o doamnă suplă, drăguţă, pentru prietenie sau mai mult. Aştept scrisori la adresa OP 6 CP 637, cod Teo.

Tânăr 30/180/75, simpatic, fără obligaţii, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară drăguţă, cu loc de întâlnire, pentru relaţii intime fără prejudecăţi. Aştept scrisori la adresa OP 6 CP 637, cod Lel.

Domn maghiar, 34/175/65, loc de muncă stabil, maşină, am un băieţel, aş dori o prietenă pentru căsătorie. Un copil nu este o problemă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Utazás/Bis/13.

Domn divorţat, 45 ani, naţionalitate maghiară, ochi albaştri. caut o doamnă sau o domnişoară fără obligaţii, pentru prietenie sau căsătorie, exclus din provincie. Aştept răspuns cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Zoff 1.

Domn divorţat, de naţionalitate maghiară, 45 ani, fără obligaţii, caut o doamnă sau o domnişoară fără obligaţii, până la 45 ani, pentru prietenie, căsătorie. Aştept răspuns la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Del Piero 1.

Domn singur, cu locuinţă în Tg-Mureş, prezentabil, serios, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă simpatică, sinceră, iubitoare, 55-58 ani, pentru căsătorie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Nyár vége/Bis. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Tânăr 31/177/79, brunet, doresc cunoştinţă cu o doamnă sau domnişoară, pentru relaţii intime. Ofer ajutor financiar. Aştept mesaje la adresa de e-mail: atalantams@rdslink.ro.

Tânăr 29/178/73, prezentabil, necăsătorit, situaţie materială bună, doresc să cunosc o fată de 20-25 ani, atrăgătoare, aspect fizic plăcut, frumoasă, curată, pentru o relaţie serioasă, în caz de compatibilitate poate chiar mai mult. Cod Sfinxul/Bis.

Caut o doamnă singură, care are posibilitatea să-şi construiască o casă, construcţie pe care aş face chiar eu rapid şi ieftin, în caz de simpatie reciprocă, chiar mai mult. Eu 44/165/65, şaten, cu musteaţă. Tu 40-50/155-165/55-65. Cod Steaua ta/Bis/1.

Maghiar, agreabil, 44 ani, caut prietenă/colaboratoare cu locuinţă modernă, calculator eventual şi auto, pentru găzuirea în viitor, a unor persoane din Germania, care vor veni la tratament stomatologic în Tg-Mureş. Eu vorbesc germană, engleză, şi cunt posesor auto. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod No sex. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Domn de vârsta a II-a, din Reghin, aştept oferte de la domni, 45-65 ani, pentru prietenie. Cer şi ofer seriozitate. Întâlniri posibile în Reghin. Cod Luli/Bis/1.

Inginer, peste 50/180/90, singur acasă şi unde lucrez, doresc să te cunosc pe tine, femeie singură, fără obligaţii, cu aspect fizic plăcut, până la 45 ani, dornică de afecţiunea unui bărbat. Timpul este scurt şi aştept mesajul tău urgent, nu uita, un om inteligent, trăieşte intensiv o clipă, cât altul în ani. Apreciez mesajul cu multe detalii despre tine. Cod Singur acasă şi departe.

Tânăr maghiar, 22 ani, doresc să cunosc o doamnă, domnişoară, care doreşte să se distreze, să se simtă bine, să se joace cu un băiat cum vrea ea. Aştept răspuns eventual cu poză, la redacţie, pentru cod ABC 2005.

Eu 27/180, dezamăgit în dragoste, aş dori să cunosc o tânără de 20-30 ani, simpatică, sinceră, care să aducă fericirea în viaţa mea. Aştept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Mob 78. Să fii din Reghin sau împrejurimi.

Cine are interes cu adevărat să întemeieze o familie, fie doamnă, domnişoară, are bun simţ şi este devotată, ştie ce vrea de la viaţă, rog să lase la redacţie un număr de telefon, pentru un domn român, 37/178/70, divorţat, antialcoolic, nefumător, cu multe calităţi bune, loc de muncă, familist 100%, sincer. Dacă corespunzi cu adevărat celor descrise mai sus, caută-mă şi nu vei regreta. Scorpion 30/Bis.

Domn român, divorţat, singur, fără obligaţii, fizic plăcut, manierat, activ, cu locuinţă în Sighişoara, doresc să cunosc o doamnă fără obligaţii sentimentale, frumoasă, serioasă, vârsta maximă 47 ani. Eu 51/173/66. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Amadeus Sighişoara.

Domn maghiar, văduv, fără obligaţii, 54/170/67, sincer, curat, tandru, vreau să cunosc o doamnă independentă sau nu, simpatică, fără kilograme în plus, pentru o prietenie de lungă durată, de preferinţă doamne cu o gândire lejeră, fără prejudecăţi în intimitate şi dorinţă, pentru a le satisface cele mai pasionale plăceri. Menţionez, că nu caut aventură, ci o relaţie sinceră, fără prejudecăţi. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Ajándék/Bis.

Tânăr maghiar, 28/170/68, brunet, independent, caut o parteneră de viaţă din Tg-Mureş sau împrejurimi. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Eggyütt.

Domn simpatic, educat, cu situaţie materială foarte bună, doreşte o relaţie cu o doamnă, domnişoară curată, discretă, drăguţă, suplă, fără implicaţii sentimentale. Asigur ajutor material, discreţie şi bun simţ. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod MBX2.

Tânăr, aş dori să cunosc băieţi tineri, pentru prietenie sau aventură. Nu posed loc de întâlnire. Aştept răspuns la redacţie sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Lord 78.

Tânăr maghiar, 25/185/70, serios, cu un suflet care merită descoperit, doresc să cunosc o domnişoară drăguţă, care doreşte să fie respectată, iubită, şi la nevoie un adevărat prieten alături. Aştept mesaje la adresa de e-mail: pipo1980@freemail.hu, sau la redacţie, pentru cod Pipo 80.

Sunt un băiat din Tg-Mureş, 31 ani, şi aş dori să fac cunoştinţă, prietenie cu băieţi de 23-35 ani, cu telefon fix şi loc de întâlnire. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Várom a barátom.

Dacă ai fost înşelată, minţită, şi nu ai pierdut încrederea în sine, scrie-mi un mesaj. Sunt un vărsător de 34/160, doresc o relaţie de lungă durată, bazată pe respect şi sinceritate. Rog seriozitate. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Daniel D. Mulţumesc anticipat.

Domn 40/173, maghiar, antialcoolic, sincer, serios, cu casă la ţară, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară până la 40 ani. Un copil nu contează. Să ai o gândire serioasă, să stai la mine, să începem o viaţă nouă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Kereslek/Bis/10.

Pensionar, intelectual, 70 ani, fără obliaţii, cu locuinţă în Tg-Mureş, agreabil, cu un fizic plăcut, doresc să cunosc o parteneră de viaţă, neapărat cu un aspect fizic plăcut, indiferent de naţionalitate, cu vârsta în jur la 60 ani. Cod Speranţa/Bis/21.

Tânăr simpatic, cu personalitate, doresc să cunosc o fată drăguţă, 19-27 ani, pentru o relaţie super, deosebită, să fii versată, cu capul pe umeri, să ştii să săruţi excelent. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod L-Thief.

Tânăr brunet, ochi verzi, 20/180/70, caută parteneră în persoana unei doamne sau domnişoare, 18-35 ani, pentru relaţii intime. Nu pretind şi nu ofer sprijin material. Aştept răspuns la adresa de e-mail: blackdecker@freemail.hu. Nu ridic scrisori de la redacţie.

Bărbat 56/170/68, pensionar, ortodox, fără obligaţii, doresc cunoştinţă cu o doamnă, în vederea căsătoriei. Este necesar, ca respectiva doamnă să locuiască în Tg-Mureş, să fie fără obligaţii. Repet, numai în vederea căsătoriei. Cod Singur 1949.

Tânăr, neliniştit, 28/178/66, chipeş, brunet, ochi căprui, îşi caută partenera în persoana unei doamne sau domnişoare de 18-55 ani, pentru relaţii intime. Nu ofer şi nu pretind sprijin material. Aştept răspuns la adresa de e-mail: firebird10@freemail.hu, sau la redacţie, pentru cod Firebird/Bis/1.

Tânăr maghiar, 37/176/99, căsătorit, dar nesatisfăcut, curat, sincer, solid, antialcoolic, fost sportiv, nefumător, inteligent, caut doamnă sau domnişoară pentru o relaţie discretă, de lungă durată. Nu posed loc de întâlnire. Aştept scrisori cu număr de telefon, la adresa OP 1 CP 227, pentru cod Titi. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Pensionar 63/165/75, văduv, fără obligaţii, cu locuinţă particulară în Tg-Mureş, caut o doamnă, fără obligaţii, cu situaţie asemănătoare. Doresc seriozitate, sinceritate, şi o situaţie stabilă, fără alte pretenţii. Aştept mesaje la redacţie, în plic, pentru cod Alex 2004/Bis/1.

Eu 27/181/77, cu foarte mult simţ al umorului, inteligent, licenţiat, caut o doamnă sau domnişoară de 25-35 ani, situaţie materială bună, pentru satisfacerea poftelor morale şi fizice. Rog şi cer seriozitate. Aştept scrisori însoţite cu poze, la redacţie, pentru cod Extra 27.

Pensionar, 68/168/60, văduv, cu locuinţă şi maşină în Tg-Mureş, serios, curat, harnic, caut o doamnă singură, serioasă, rdăguţă, din Tg-Mureş, pentru o prietenie pe viaţă. Aştept scrisori cu adresă şi număr de telefon, pentru cod Hulló falevél/Bis/1.

Domn singur, 72 ani, doresc să cunosc o doamnă singură, cu vârsta apropiată, în vederea stabilirii unei relaţii serioase. Aştept scrisori cu mici detalii, pentru cod Eszaki sark .

Dacă eşti săracă sau de la ţară, sau dacă ai probleme de sănătate, nu contează, şi eu am un mic defect de sănătate, 36 ani, cu casă, loc de muncă, aş dori să te cunosc. Aştep mesaje la redacţie, pentru cod Petrişor 1.

Domn divorţat, 30/172, maghiar, antialcoolic, sincer, serios, cu apartament, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară până la 33 ani. Un copil nu este o rpoblemă. Să ai o gândire serioasă, să stai la mine, poţi să fi şo româncă, şi să începem o viaţă nouă. Aştept scrisori dacă se poate cu foto, la redacţie, sau mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Újra élni.

Domn maghiar, 51/170/70, văduv, nefumător, antialcoolic, loc de muncă, locuinţă în Tg-Mureş, doresc să cunosc o doamnă fără obligaţii, sinceră, serioasă şi cu aspect fizic plăcut, pentru o relaţie de lungă durată sau mai mult. Aştept scrisori la redacţie cu mici detalii, pentru cod Frici 06.

Ciao! Eu sunt blond, ochi albaştri, 29/185/70, divorţat, cu o mică obligaţie, nu sunt bogat, nici prea urât, dacă mă vei cunoaşte, nu vei regreta, căci am un suflet mare. Nu am avut o relaţie intimă de 8 luni. Sunt disperat. Dacă eşti blondă, ai 29/170/55, cu un copil, divorţată, cu locuinţă, lasă-mi un mesaj la rubrica "Mesaje", pentru cod Disperatu/Bis.

33/172/75, studii medii, loc de muncă, fără obligaţii, doresc să cunosc o fată care nu poate avea copii, simplă, sensibilă, corectă, cu vârsta maximă de 33 ani. Aştept răspuns pentru cod Poate exişti.

40/185/85, căsătorit aiurea, frumos şi inteligent, caut o femeie frumoasă şi inteligentă, pentru o relaţie afectivă de calitate, poate chiar pentru împlinirea destinului?! Aştept mesaje la adresa de e-mail: prezabax@yahoo.fr.

Eşti singură şi nefericită? Scrie unui tânăr maghiar, 36/170/62, nefumător, antialcoolic, care te va ajuta să-ţi alini singurătatea. Aştept mesaje la redacţie, şi nu vei regreta. Cod Sólyom.

Domn maghiar, 43/176/75, prezentabil, fără obligaţii, loc de muncă stabil, situaţie materială bună, caut o relaţie sinceră, bazată pe respect reciproc, cu o domnişoară prezentabilă, fără obligaţii, sinceră, până la 37 ani. Cod Keressük egymást.

Bărbat 50 ani, singur, doresc cunoştinţă cu o doamnă de vârstă apropiată, sinceră, curată, bună gospodină, în vederea unei relaţii de prietenie, eventual căsătorie. Cod Costi 2005.

Domn 47/175/75, nefumător, antialcoolic, divorţat, caut o femeie drăguţă şi finuţă, pentru prietenie sau mai mult, de vârstă apropiată. Aştept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Constanţa 75/Bis.

Domn 32/170/70, curat, finuţ, discret, potent, doresc relaţii intime fără pretenţii materiale, cu doamne, domnişoare plinuţe, fără prejudecăţi. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Elek.

Tânăr 37/176/78, divorţat, fără obligaţii, licenţiat, brunet, doresc cunoştinţă cu o doamnă sau domnişoară, pentru o relaţie de prietenie, bazată pe seriozitate. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje". Nu ridic corespondenţa de la redacţie. Cod Andreas/Bis/1.

Nu ezita să-mi scrii! Te caut de mult! Sunt un bărbat maghiar, divorţat, intelectual, 49/175/85, în pensie de boală gradul III dar activ, cu venit bun din lucru particular. Aştept răspuns de la o doamnă maghiară, cu o situaţie similară, dar nu numai. Cod Duovox.

Tânăr maghiar, prezentabil, simpatic, serios, fără vicii, studii superioare, cu cetăţenie Americană, aflat "acasă" la Tg-Mureş, doresc să cunosc o tânără prezentabilă, drăguţă, subţirică, sufletistă, 19-27 ani, pentru o prietenie frumoasă pe termen lung, care ar putea duce până la căsătorie. Nu doresc doar aventură, pot să te ajut să-ţi găseşti un loc de muncă în SUA. Aştept mesaje cu număr de telefon, la adresa de e-mail: realdream3@yahoo.com.

Bărbat şaten, prezentabil, român, divorţat de ceva timp, 46/179/84, doresc să cunosc o femeie româncă, 36-40 ani, brunetă, siluetă, mignonă, sensibilă, sinceră, pregătită pentru o prietenie serioasă, bazată pe afecţiune şi respect. Un copil nu mă deranjează. Aştept mesaje la adresa de e-mail: oringho@yahoo.com.

Dacă te simţi mai singurică dar fidelă, poţi să fi mai sărăcuţă dar hotărâtă pentru viaţă, dornică de afirmare, eu te aştept. Odată ajunsă, să-mi rămâi alături câte zile vom avea. Eu le am aici la ţară cam pe de toate, unele mai necesită periate. Perspectivele sunt largi (zona Tg-Mureş). A încerca nu-i lucru mare, a o face nici atât, vei avea cu cine. Să nu fi înaltă, anii în jur la 50. Prin redacţie aştept câteva date ca eu să te pot găsi. Cod Nu-ţi fie frică de viaţă.

Domn văduv, intelectual, 52/164/69, doresc cunoştinţă cu o femeie frumoasă, 45-50 ani, cu perspectiva căsătoriei. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Próba szerencse/Bis/7.

Domn maghiar, divorţat, aspect fizic acceptabil, caut o doamnă de vârstă apropiată, pentru o relaţie de lungă durată. Mai am spreanţa, că năi doi putem fi fericiţi. Nu am nevoie de o menajeră, sunt adeptul emancipării femeii şi egalităţii între sexe. Am locuinţă, loc de muncă stabil, nu contează dacă eşti săracă, numai să fi cu picioarele pe pământ, şi să fi sinceră. Eu 36/184/93, maghiar. Aştept scrisori la redacţie, sau mesaje pentru cod Lexa/Bis/05.

Bărbat văduv, intelectual, maghiar, 52/165/68, cu aspect fizic plăcut, caut prietenia unei doamne, cu perspectiva căsătoriei. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 1+1=2/Bis.

Tânăr căsătorit, 28/178/75, prezentabil, caut o doamnă sau domnişoară, pentru o relaţie de durată, bazată pe seriozitate şi discreţie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Komen.

Doresc să cunosc o doamnă suplă, senzuală, 30-40 ani, adeptă a sexului Hard-Core, cu pretenţii rafinate, să ai loc de întâlnire. Eu domn de vârsta a II-a, cu obligaţii, maşină. Aştept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Hard-Core/Bis/2, sau la adresa de e-mail: daraban62@yahoo.com.

Domn 45/172/70, cu situaţie bună, vreau să cunosc o doamnă româncă. Nu contează vârsta, doar omenia şi respectul. Cod Singur cuc.

Tânăr maghiar, brunet, 28/170/68, inependent, cu loc de muncă stabil, caut prietenă serioasă, cu suflet cald, înţelegătoare. Dacă-ţi doreşti şi tu o familie, scrie-mi, poate avem drumuri comune. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Hajnal/Bis/2.

Tânăr, 36 ani, simpatic dar poate prea singur, aş vrea să cunosc o tânără de 23-31 ani, simpatică, plăcută, drăguţă, poate puţin spontană, fără sau cu un copil mic, pentru o relaţie sinceră, prietenie sau mai mult. Să-ţi placă lucrurile frumoase, natura, plimbările, şi să vrei să fi iubită. Aştept mesaje sau scrisori cu foto, pentru cod Nick 420.

Sunt un domn văduv, 38/169, cu 2 copii de 13 respectiv 8 ani. Sunt o persoană sinceră, antialcoolic. Doresc să cunosc o doamnă cu o situaţie asemănătoare, să iubească copii la fel de mult ca şi mine. Profiatoarele să se abţină. Cod Kálmán/Bis/8.

Sunt un tânăr de 30/169/60, şaten, ochi albaştri, corp atletic. Doresc să cunosc o persoană de sex feminin, inteligentă, pentru prietenie sau mai mult, să ştie ce doreşte de la viaţă, din Reghin sau Tg-Mureş. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Adi 30.

Tânăr 31/185/80, brunet, simpatic, cu simţul umorului, din Reghin, te caut pe tine, drăguţă, serioasă, cu vârsta până la 28 ani, din Reghin. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Mihai 1974/Bis.

Domn generos, 40 ani, prezentabil, înalt, statură atletică, cu un respect deosebit faţă de femei, discret dar cu obligaţii, caut amantă în persoana unei femei, fete tinere, cu un aspect fizic atrăgător şi sexy, dar foarte discretă, curată, pentru distracţii şi legături intime ocazionale, pe termen lung. Ofer ajutor financiar, exclus căsătoria. Posed loc de întâlnire. Aştept răspuns cu mai multe detalii şi număr de telefon, pe adresa OP 1 CP 75 Tg-Mureş. Cele cu poze au prioritate.

Caut prietenă pentru relaţii intime, indiferent de naţionalitate, din Tg-Mureş. În caz de compatibilitate, ofer sprijin material, în limita bunului simţ. Eu tânăr maghiar, 28/171/69, prezentabi, brunet, cu studii. Aştept mesaje la adresa de e-mail: tubularworld05@hotmail.com.

Tânăr maghiar, 34/184/72, independent, cu locuinţă în Tg-Mureş, caut cunoştinţă cu o tânără pentru prietenie, eventual căsătorie. Sunt un tânăr modest, fără studii superioare sau bani mulţi, caut o tânără modestă, poate să fie şi de la ţară. Aştept scrisori sau mesaje la redacţie, pentru cod Rák 34.

Sunt şi mic, şi urât, şi crăcănat, 41/167/66, căsătorit, fără loc de întâlnire. Dacă vrei să mă cunoşti, anunţă-mă. Nu am pretenţii. Nici tu să nu ai. Cod Eu, Tu 2005.

Intelectual, 49/178/74, sociabil şi foarte atent, doresc o parteneră cultă, cu aspect fizic întreţinut, pentru o relaţie intimă stabilă, fără prejudecăţi. Aştept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod 20 Apr/Bis.

Tânăr 30/190/75, brunet, ochi verzi-căprui, serios, romantic, viril, elegant, curat, doresc cunoştinţă cu o doamnă sau domnişoară cu vârsta peste 35 ani, pentru o relaţie discretă sau nu. Cer şi ofer seriozitate şi discreţie totală. Nu caut aventură. Aştept scrisori sau mesaje la redacţie, pentru cod Fii mereu tânără.

Caut o domnişoară sau fată cu păr negru, catolică. Dacă vrei să ai noroc cu un soţ cumsecade, trimite-mi o scrisoare la redacţie, cu foto şi adresă, număr de telefon, pentru cod M.Mérleg.

Necăsătorit, 36/181/82, doresc să cunosc o persoană feminină simpatică, fără obligaţii, pentru o relaţie frumoasă în prezent şi viitor. Eu sunt simpatic, prezentabil şi suficient de matur, pentru a dori o relaţie serioasă. Tot ce trebuie să faci, este să mă contactezi, lăsând un mesaj pentru cod Amro.

Domn văduv, fără obligaţii, de vârsta a III-a, 162/70, doresc să cunosc o doamnă de vârstă apropiată, indiferent de naţionalitate, pentru a alunga singurătatea împreună. Aştept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Stabil/4/1.

Domn maghiar, 43 ani, divorţat, nefumător, serios, sufletist, cu obligaţii, doresc cunoştinţă cu o doamnă de 35-40 ani, văduvă sau divorţată, un copil nu este o problemă, gospodină, educată, simpatică, iubitoare de familie, fără kilograme în plus, pentru o relaţie de durată sau chiar mai mult, bazată pe respect şi sinceritate. Eu îţi ofer ocrotire şi tandreţe, iar tu sprijin şi iubire. Nu doresc aventură. Cod Szüz 43.

Domn văduv, fără obligaţii, intelectual, de vârsta a III-a, 162/70, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, indiferent de naţionalitate, pentru a alunga singurătatea împreună. Aştept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Regăsire/Bis.

Tânăr 26/170/73, drăguţ, ochi albaştri, foarte curat şi discret, cu loc de întâlnire, ofer o companie plăcută doamnelor, domnişoarelor generoase. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Nasty 4 Mind, sau la adresa de e-mail: nasty4mind@yagoo.com.

Tânăr modest, corect, caut cunoştinţa discretă a unei tinere maghiare până la 34 ani, cu aceleaşi calităţi, fără implicaţii sentimentale sau de altă natură. Am loc de întâlnire, şi ofer ajutor în limitele normalului. Cod 1967/Bis.

Pensionar 56 ani, din Tg-Mureş, doresc cunoştinţă cu o doamnă cu vârsta apropiată, pentru căsătorie. Poate fi şi de la ţară. Doresc seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Modestie/Bis.

Domn maghiar cu mici obligaţii, singur, 38/185/90, aş dori să cunosc o doamnă, domnişoară cu sau fără obligaţii, de vârstă apropiată, din Tg-Mureş, cu o înălţime minimă de 1,70 m, pentru o relaţie serioasă, căsătorie. Aştept răspuns la rubrica "Mesaje" sau la redacţie, pentru cod Téged kereslek/Bis/5.

Domn român, 45/174/64, divorţat, cu aspect fizic plăcut, fără obligaţii, situaţie materială bună, săturat de singurătate, doresc să cunosc o doamnă, domnişoară, pentru o relaţie bogată pe încredere, sinceritate şi comunicaţie. Dacă înţelegi şi simţ mesajul, lasă-mi un plic cu mici detalii la redacţie, sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Angardo.

Domn maghiar, văduv, 70/180/90, serios, curat, inteligent, doresc o parteneră de viaţă cu care să-mi împart atât bucuriile, cât şi necazurile, independentă. Dacă doriţi o prietenie sau căsătorie, sunteţi sinceră, sufletistă, scrieţi la redacţie cu adresă şi număr de telefon, pentru cod Ne felejts el. Neserioasele să se abţină.

Căsătorit dar nefericit şi neîmplinit în căsnicie şi dragoste, aspect fizic plăcut, bărbat adevărat, 40/175/75, doresc să cunosc o doamnă, pentru relaţii periodice şi de lungă durată. Poţi să ai până la 80 kg, dar să ai "forme". Ofer discreţie şi seriozitate maximă. Să ai loc de întâlnire, şi te voi face fericită. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Integrare 2007.

Tânăr 36/177/67, divorţat, fără obligaţii, brunet, fumător, serios, doresc cunoştinţă cu o doamnă sau domnişoară, 30-40 ani, pentru o relaţie de prietenie bazată pe sinceritate şi respect. Rog seriozitate. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod BZF 2005.

Tânăr maghiar, necăsătorit, 26/180/78, serios, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o fată sinceră, cu o gândire serioasă, până la 26 ani, pentru prietenie, eventual căsătorie. Aştept scrisori cu mici detalii, dacă se poate cu foto, sau mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Várok rád/Bis/16. Nu doresc aventură.

Tânăr 37/183/80, independent, studii superioare, nefumător, fără vicii majore, realizat, doresc cunoştinţă cu o tânără cu calităţi apropiate, pentru o relaţie de lungă durată sau mai mult. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon, la adresa OP 1 CP 52. Cod Încearcă 001.

Tânăr, 35/185/82, simpatic, căsătorit, sincer, romantic, sentimental, aş dori să te cunosc pe tine, domnişoară sau doamnă de 18-35 ani, pentru o relaţie îndelungată, discretă. Aştept mesaje, eventual cu poză, la adresa de e-mail: anothertime_2005@yahoo.com.

Ai dori să ai o relaţie în care să dăruieşti şi să primeşti dragoste, prietenie, sinceritate? Ai putea iubi ca să fi iubit? Dacă răspunsul tău e da, trimite o scrisoare la redacţie, unei doamne maghiare, 38/166/56, finuţă, romantică, divorţată. Menţionez, că mă interesează doare o relaţie serioasă, sinceră. Rog persoanele, care au răspuns la anunţul dat în perioada 20 August - 9 Septembrie, să-mi adreseze încă o scrisoare. Mulţumesc, Havasi Gyopár/Bis/7.

Doamnă maghiară, blondă, văduvă, 48/165/62, aş dori să cunosc un domn cu suflet bun, nefumător, fără alcool. Iarna la bloc, vara la casă, week-end în grădină şi plină de trandafiri. Să ai şi tu maşină şi casa ta, vârsta peste 50 ani. Neserioşii şi beţivanii să nu mă deranjeze. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 1 Rózsa szól.

Doamnă singură, 45/162/75, pretenţioasă, doresc să cunosc un domn fără obligaţii, situaţie bună, 45-55 ani. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Edit.

Caut partener de vârsta a III-a, dornic de sex. Am 160/54, sunt foarte curată, ordonaţă, studii medii, pensie bună, nefumătoare. Nu locuiesc în Tg-Mureş, dar petrec multe zile. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Szüz.

Tânără 24 ani, blondă, simpatică, maghiară, drăguţă, doresc să cunosc un domn serios, drăguţ, 24-30 ani, pentru o relaţie de lungă durată, eventual căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Te aştept/Bis/21.

Doamnă maghiară, singură, serioasă, 54 ani, caut un domn singur, indiferent de naţionalitate, văduv sau divorţat, cu vârstă apropiată, din Tg-Mureş, pentru prietenie. Neserioşii să se abţină. Aştept scrisori la redacţie sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Linda/Bis.

Tânără 28 ani, româncă, necăsătorită, serioasă, licenţiată, aş dori să cunosc un tânăr licenţiat, serios, pentru o prietenie de lungă durată, căsătorie. Nu accet aventură. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Iubirea învinge/Bis.

Doamnă căsătorită, 38/165/70, drăguţă, finuţă, plinuţă, doresc o relaţie discretă, bazată pe sentimente profunde (în nici un caz sex) cu un singur domn, drăguţ, frumos, amabil, cu un suflet foarte cald şi bun, înţelegător, care să-mi ofere tandreţe, linişte, armonie, împlinire sentimentală, să-mi fie fidel, neântâlnindu-se şi cu alte femei. Cer şo ofer seriozitate, maturitate, discreţie. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon fix, pentru cod Sonata.37.

Sunt o doamnă nefericită. Doresc să cunosc un bărbat de vârsta 30-45/175-180, pentru relaţii intime, din Tg-Mureş. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Keating.

Doamnă divorţată, 31/167, stare materială bună, cu un copil, doresc să cunosc un domn de 30-35/175-180/80-90, pentru o frumoasă prietenie, căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Punct şi de la capăt/Bis. Căsătoriţii să se abţină.

Sunt o doamnă româncă, 63 ani, şi aş dori să cunoisc un domn serios, bun la suflet. Eu singură, cu locuinţă în alte localităţi, fără obligaţii. Dacă doriţi să ne cunoaştem, măcar în ultimii ani pe care-l mai avem de trăit, să fim fericiţi, să-mi scrieţi o scrisoare la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Iubesc florile/Bis.

Doresc mult de tot să am un prieten drag, cu calităţi deosebite, spiritual şi prietenos, nefumător, antialcoolic. Eu 63 ani, singură, cu locuinţă, aspect fizic plăcut, cu multă dragoste sufletească. Aştept scrisori la redacţie, cu mici detalii, număr de telefon, pentru cod Zanfira.

Doamnă maghiară, brunetă, 38/162/55, sinceră, serioasă, credincioasă, aş dori să cunosc un domn cu vârstă apropiată şi cu calităţi asemănătoare, pentru prietenie. Sunt Săgetător, am studii superioare, divorţată, cu 2 copii. Aştept scrisori la adresa de e-mail: fonixmadar33@mailbox.hu. Nu doresc aventură, şi nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Doamnă singură, bilingvă, serioasă, 49 ani, cu locuinţă, loc de muncă, doresc să cunosc un domn, în vederea căsătoriei şi nu numai, cu calităţi asemănătoare. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Fortuna/Bis/1. Exclus aventurierii.

Doamnă maghiară, pensionară, 60/170/90, cu locuinţă frumoasă şi cu un venit lunar foarte bun, caut un domn serios, 60-66 ani, pentru o relaţie de partener de viaţă, cine apreciează frumuseţea sufletului la o femeie. Nu caut aventură. Care este motivul şi pentru ce caut o pereche? Pentru că sunt foarte singură, nu am pe nimeni, doar un singur copil foarte departe, şi singurătatea este foarte grea. Cod Boldog Öregség/Bis.

Doamnă divorţată, 40 ani, corpolentă, isteaţă, ambiţioasă, găspodină, cu un copil mare, serviciul stabil, caut perechea potrivită în persoana unui domn de 40-48/175, român, stilat, educat, bine făcut, necăsătorit sa divorţat, pentru o relaţie durabilă, bazată pe sinceritate. Frumuseţea e trecătoare, dar sufletul e ceea ce contează. Cei care corespund cerinţelor de mai sus, sunt rugaţi să lase o scrisoare cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Roma/Bis.

Tânără 20/160/48, fără obligaţii, simpatică, drăguţă, blondă, aş vrea să cunosc un tânăr sincer, până la 35 ani. Nu vreau aventură, doresc o prietenie, şi dacă ne înţelegem bine, poate mai mult. Cod Peugeot 407.

Nu suntem născuţi pentru eternitate, gândim, iar apoi gândurile le transpunem în cuvinte, cuvintele în fapte, faptele în obişnuinţe, iar apăi totul creează caracterul. În funcţie de acesta ne este hotărât destinul, care pentru mine, o româncă de 50/165/77, nu a fost prea fericit. Am calităţi şi defecte, nu sunt fotomodel, sunt sinceră, fără vicii, şi cu un suflet bun. Te vreau serios, sincer, curat, fidel, echilibrat, hotărât în ceea ce vrei, cu respect şi multă înţelegere. Aştept mesaje de la cei care îndeplinesc cele scrise. Cod Destin amar.

În vederea unei relaţii durabile şi serioase, aş dori să cunosc un domn înalt, corect, inteligent, deosebit, generos, peste 35 ani, care ar putea să mă susţină financiar sistematic, pe o anumită perioadă. Sunt o tânără maghiară, înaltă, subţire, 173/51, prezentabilă, corectă, inteligentă. Rog şi ofer seriozitate şi corectitudine. Aştept răspuns cu număr de telefon, la adresa de e-mail: biborvorosrozsa@yahoo.com.

Tânără maghiară, 24/150, brunetă, păr creţ, ochi verzi, fire liniştită, înţelegătoare, caut un tânăr maghiar, asemănător, 25-30 ani, din Tg-Mureş, pentru o relaţie de prietrenie de lungă durată, bazată pe sinceritate şi respect. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Detektivgirl.

Doamnă 47 ani, trecută prin viaţă, doresc să cunosc un suflet apropiat mie. Cod Krista 28.

Nu trebuie neapărat să fi frumos şi bogat, studii superioare, titrat, prezentabil, obligatoriu serios, şi să-ţi doreşti să realizezi un viitor frumos, o familie, alături de o blondă cu ochi verzi, româncă, studii superioare, drăguţă, sinceră, 34/172/70, fără obligaţii, plăcută. Exclus aventurierii. Cod Aimee/Bis.

Singură, văduvă, caut un domn înalt peste 1,75 m, titrat, curat, tandru, familist convins, căruia să nu-i placă numai aventura, pentru o prietenie de lungă durată, sau în caz de compatibilitate, căsătorie. Eu 40/172/65, româncă. Dacă vrei să încercăm, scrie-mi la redacţie, pentru cod Neli/Bis.

Doamnă maghiară, 33/160/55, sinceră, cu un băieţel mic, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, antialcoolic, care poate să ofere şi să primească dragoste sinceră, şi care şi-ar dori o familie cu adevărat. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Becsületes ember.

Domnişoară româncă, 32/163/53, inteligentă, drăguţă, titrată, cu serviciu stabil, caut prieten. Exclus cei căsătoriţi, divorţaţi, cu pretenţii pentru relaţii intime, fumători. Ofer şi pretind seriozitate. Aştept răspuns la adresa de e-mail: iarina05@yahoo.com. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Doamnă româncă, divorţată, 37/162/56, cu 2 copii minori, loc de muncă şi apartament în Tg-Mureş, doresc să cunosc un domn până la 45 ani, serios, antialcoolic, pentru prietenie, căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod L.A.C 22.

Doamnă divorţată, 35/160/52, cu un copil de 8 ani, loc de muncă în Tg-Mureş, doresc să cunosc un domn din Tg-Mureş, până la 42 ani, antialcoolic, sincer, serios, iubitor de familie şi de copii, pentru o prietenie serioasă, căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 700325/Bis.

Am aproape 40 ani, 165/85, un copil, divorţată. Pe această cale doresc să cunosc un bărbat, alături de care să-mi duc restul zilelor. Prefer să fie din Tg-Mureş, dacă este posibil, mai în vârstă. Lucrez, vreau doar o căsnicie liniştită, cu respect de ambele părţi. Aştept scrisori la adresa OP 7 CP 722 Tg-Mureş.

Numai dacă dacă eşti cu studii superioare, 63-65 ani, din Tg-Mureş, sănătos, singur, prezentabil, fără kilograme în plus, antialcoolic, şi doreşti o relaţie stabilă sau mai mult, te aşteaptă o doamnă care oferă ceea ce doreşte de la tine. Aştept mesaje la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Rubin/Bis.

Tânără Bi, 23/175/50, drăguţă, suplă, curată, sinceră, caut împreună cu soţul meu, o tânără asemănătoare mie, pentru o relaţie de durată, bazată pe respect. Aştept mesaje la adresa de e-mail: sex5000@personal.ro.

Doamnă româncă, văduvă, 52 ani, cu loc de muncă, doresc să cunosc un domn antialcoolic, nefumător, să-i placă natura, munca de gospodar pe lângă casă. Dacă te consideri o persoană serioasă, şi nu cauţi numai aventură, aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Irina/Bis.

Doamnă maghiară, 50/160/55, vreau să cunosc un domn serios, pentru o prietenie de lungă durată. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon, pentru cod Szeptember 18.

Doamnă serioasă, cu locuinţă în Tg-Mureş, independentă, studii medii, sociabilă, bună gospodină, doresc să cunosc un domn serios, sufletist, echilibrat, inteligent, pentru o relaţie de lungă durată, de 57-65 ani. Neserioşii să se abţină. Cod Omega.M.

Tânără maghairă, 28 ani, cu studii, caut prieten pentru o relaţie serioasă, 30-35 ani, antialcoolic, iubitor, cinstit. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod December 18.

Este dat, ca omul să nu fie singur pe acest pământ. Este lăsat, să aibă alături persoana dragă, cu suflet curat, la bine şi la greu. Viaţa este mai uşoară, dacă împreună mergem pe cărarea vieţii, fără minciună, cu deosebit respect, încredere reciprocă. Doamnă româncă, 50/170/68, cu locuinţă proprie, aspect plăcut, fire liniştită, loc de muncă, doresc să cunosc un domn cu suflet mare, cu locuinţă în zona Tudor, văduv, până la 60 ani, fără vicii. Aştept scrisori cu număr de telefon şi mici detalii, la redacţie, pentru cod Flori de Mai/Bis/2.

Doamnă 54/157/60, pensionară, cu situaţie materială bună, studii tehnice, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, antialcoolic, nefumător, pentru prietenie sau mai mult. Nu sunt din Tg-Mureş. Aştept scrisori la redqacţie, pentru cod Raza.

Cuplu căsătorit, el 35/185/95, brunet, ea 33/160/50, şatenă, dorim cunoştinţă cu cupluri cu experienţă, de aceeaşi vârstă, pentru prietenie şi sex. Dorim seriozitate, obligatoriu foto şi număr de telefon. Aşteptăm mesaje la adresa OP 2 CP 205 Tg-Mureş.

Cuplu căsătorit, ea 23 ani Bi, el 30 ani, simpatici, corecţi, curaţi şi discreţi, cu o situaţie materială mult peste mediu, căutăm o domnişoară curată şi discretă, pentru prietenie şi relaţii intime periodice. Oferim discreţie, seriozitate, sprijin material, eventual şi loc de muncă la firma noastră. Aşteptăm mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Union 2005.

Cuplă căsătorit, el 30 ani, ea 23 ani, Bi, simpatici, curaţi, discreţi, cu mult bun simţ, caută o doamnă sau domnişoară, pentru relaţii de prietenie, relaţii intime periodice. Deţinem apartament. Aşteptăm mesaje la adresa de e-mail: antonia@personal.ro, sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Antonia/Bis/1.

Cuplu, el 27, ea 34, căutăm un cuplu cu situaţie materială bună, pentru favoruri de amor, cu multă experienţă, simpatici, inteligenţi. Rugăm seriozitate. Aşteptăm scrisori însoţite cu poze, la redacţie, pentru cod Extaz viitor, sau la adresa de e-mail: tavi26-tg-mures@yahoo.com.

Cuplu Bi, ea 30/166/48, el 33/177/75, foarte curaţi, serioşi, discreţi, fără prejudecăţi, dorim cunoştinţă cu o doamnă, domnişoară, domn, cuplu, pentru prietenie şi petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut. Deţinem loc de refugiu în Deva, şi săptămânal ne deplasăm la Mureş. Nu pretindem şi nu oferim sprijin financiar. Aşteptăm scrisori cu mici detalii, eventual foto, şi număr de telefon, la adresa OP 1 CP 137 cod 330190 Deva, sau la redacţie, pentru cod Group.

Cuplu căsătorit, aspect fizic plăcut, căutăm cupluri, domni, doamne, domnişoare, pentru relaţii intime. Cerem şi oferim discreţie totală şi igienă de rigoare. Oferim eventual şi un mic sprijin material. Aşteptăm scrisori la redacţie cu număr de telefon, pentru cod 2+2/Bis/4.

Bărbaţi

Viaţa e grea şi tristă când eşti singur, de aceea îmi doresc o persoană feminină, care poate dărui şi primi iubire, neapărat suplă, drăguţă, nematerialistă, peste 1,65 m. Am 39/190/70, ochi albaştri, păr grizonat, simpatic, fără prejudecăţi în sex, adept al sincerităţii şi corectitudinii, antialcoolic, fire blândă, cu locuinţă şi loc de muncă stabil, doar pentru persoane hotărâte. Aştept răspuns la redacţie, pentru cod Destin amar/Bis. Mulţumesc anticipat.

Tineri 30/170 şi 26/180, căutăm doamne sau domnişoare, pentru relaţii intime. Nu ridicăm corespondenţa de la redacţie. Aşteptăm mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Sex Total/Bis/4.

Tânăr român, 27/175/75, brunet, serios, sufletist la bine şi la rău, situaţie materială acceptabilă, servici asigurat dar singur şi trist, aş dori să cunosc o domnişoară asemănătoare, serioasă. Dacă vrei să mă cunoşti şi să ai un prieten adevărat şi pe cinste, atunci lasă-mi un mesaj sau o scrisoare la redacţie, pentru cod Noris/Bis.

Eu 44/166/66, divorţat, cu obligaţii, ortodox, muncitor, antialcoolic, cu locuinţă, auto, etc. Tu doamnă drăguţă, bună, cu frica de Dumnezeu, care doreşti să trăieţti în linişte, fericire şi armonie, alături de mine, scrie-mi la redacţie cu mici detalii, pentru cod Eufrat. Excul făţarnicele.

Doresc cunoştinţă cu o doamnă sinceră, eventual şi cu un copil, simpatică, sau o fată mai în etate, 39-45 ani, în vederea unei prietenii, bazate pe respect şi încredere reciprocă. Eventual să accepte alimentaţia lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligaţii, cu situaţie materială bună, de preferinţă neoprotestantă. Se asigură moştenire de apartament. Sunt un domn înalt, prezentabil, fără obligaţii, cu situaţie materială bună. Aştept oferte serioase la OP 7 CP 710 Tg-Mureş, cu număr de telefon fix, pentru cod Pace. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Doresc să cunosc o femeie serioasă, simpatică, iubitoare, în jurul vârstei de 58 ani, pentru căsătorie. Eu bărbat singur, cu locuinţă în oraş, prezentabil, nefumător, antialcoolic, sincer. Aştept mesaj la rubrica "Mesaje", pentru cod Ősz eleje. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Domn singur, 72/172/74, studii medii, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă singură, cu vârsta apropiată. Doamnele cu părinţi şi copii nu reprezintă interes. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Egy úr.

Pensionar 70 ani, doresc să cunosc o doamnă indiferent de naţionalitate, pregătire, vârstă, poate fi şi din altă localitate, pentru îngrijire, poate locui la mine. Posed apartament 2 camere, Mureşeni. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Îngrijire.

Pensionar 70 ani, doresc să cunosc o doamnă indferent de naţionalitate, pregătire, vârstă, poate fi şi din altă localitate, pentru îngrijire, eventual căsătorie. Poate locui la mine. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Vasile/Bis/3.

Tânăr, căsătorit, 30/170/70, bărbat sportiv, corpolent, viril, nesatisfăcut de soţie, în floare vârstei, caut o domnişoară sau doamnă căsătorită, în aceeaşi situaţie ca şi mine, sau care este dornică de a ajuta un bărbat cu o problemă atât de gravă. Nu am mai apelat la rubrica "Matrimoniale", dar mă simt nevoit să-mi caut o amantă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Amantul perfect. Cer discreţie totală.

Tânăr român, 31 ani, alură sportivă, stabilit în Germania, fără obligaţii, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o tânără româncă, drăguţă, 23-27 ani, fără kilograme în plus, pentru prietenie, căsătorie. Ofer şi cer seriozitate. Aştept mesaje la adresa de e-mail: pauloyeh@yahoo.de.

Domn, medic, român, peste 30 ani, 185/87, drăguţ, elegant, prezentabil, stilat, rafinat, caut o domnişoară româncă de 28-32/peste 170/58-62, licenţiată, frumoasă sau drăguţă, prezentabilă, stilată, elegantă şi pedantă, pentru prietenie şi căsătorie. Aştept mesaje la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod DRF.

Domn 42/182/85, tandru, plăcut, caut o doamnă suplă, drăguţă, pentru prietenie sau mai mult. Aştept scrisori la adresa OP 6 CP 637, cod Teo.

Tânăr 30/180/75, simpatic, fără obligaţii, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară drăguţă, cu loc de întâlnire, pentru relaţii intime fără prejudecăţi. Aştept scrisori la adresa OP 6 CP 637, cod Lel.

Domn maghiar, 34/175/65, loc de muncă stabil, maşină, am un băieţel, aş dori o prietenă pentru căsătorie. Un copil nu este o problemă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Utazás/Bis/13.

Domn divorţat, 45 ani, naţionalitate maghiară, ochi albaştri. caut o doamnă sau o domnişoară fără obligaţii, pentru prietenie sau căsătorie, exclus din provincie. Aştept răspuns cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Zoff 1.

Domn divorţat, de naţionalitate maghiară, 45 ani, fără obligaţii, caut o doamnă sau o domnişoară fără obligaţii, până la 45 ani, pentru prietenie, căsătorie. Aştept răspuns la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Del Piero 1.

Domn singur, cu locuinţă în Tg-Mureş, prezentabil, serios, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă simpatică, sinceră, iubitoare, 55-58 ani, pentru căsătorie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Nyár vége/Bis. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Tânăr 31/177/79, brunet, doresc cunoştinţă cu o doamnă sau domnişoară, pentru relaţii intime. Ofer ajutor financiar. Aştept mesaje la adresa de e-mail: atalantams@rdslink.ro.

Tânăr 29/178/73, prezentabil, necăsătorit, situaţie materială bună, doresc să cunosc o fată de 20-25 ani, atrăgătoare, aspect fizic plăcut, frumoasă, curată, pentru o relaţie serioasă, în caz de compatibilitate poate chiar mai mult. Cod Sfinxul/Bis.

Caut o doamnă singură, care are posibilitatea să-şi construiască o casă, construcţie pe care aş face chiar eu rapid şi ieftin, în caz de simpatie reciprocă, chiar mai mult. Eu 44/165/65, şaten, cu musteaţă. Tu 40-50/155-165/55-65. Cod Steaua ta/Bis/1.

Maghiar, agreabil, 44 ani, caut prietenă/colaboratoare cu locuinţă modernă, calculator eventual şi auto, pentru găzuirea în viitor, a unor persoane din Germania, care vor veni la tratament stomatologic în Tg-Mureş. Eu vorbesc germană, engleză, şi cunt posesor auto. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod No sex. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Domn de vârsta a II-a, din Reghin, aştept oferte de la domni, 45-65 ani, pentru prietenie. Cer şi ofer seriozitate. Întâlniri posibile în Reghin. Cod Luli/Bis/1.

Inginer, peste 50/180/90, singur acasă şi unde lucrez, doresc să te cunosc pe tine, femeie singură, fără obligaţii, cu aspect fizic plăcut, până la 45 ani, dornică de afecţiunea unui bărbat. Timpul este scurt şi aştept mesajul tău urgent, nu uita, un om inteligent, trăieşte intensiv o clipă, cât altul în ani. Apreciez mesajul cu multe detalii despre tine. Cod Singur acasă şi departe.

Tânăr maghiar, 22 ani, doresc să cunosc o doamnă, domnişoară, care doreşte să se distreze, să se simtă bine, să se joace cu un băiat cum vrea ea. Aştept răspuns eventual cu poză, la redacţie, pentru cod ABC 2005.

Eu 27/180, dezamăgit în dragoste, aş dori să cunosc o tânără de 20-30 ani, simpatică, sinceră, care să aducă fericirea în viaţa mea. Aştept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Mob 78. Să fii din Reghin sau împrejurimi.

Cine are interes cu adevărat să întemeieze o familie, fie doamnă, domnişoară, are bun simţ şi este devotată, ştie ce vrea de la viaţă, rog să lase la redacţie un număr de telefon, pentru un domn român, 37/178/70, divorţat, antialcoolic, nefumător, cu multe calităţi bune, loc de muncă, familist 100%, sincer. Dacă corespunzi cu adevărat celor descrise mai sus, caută-mă şi nu vei regreta. Scorpion 30/Bis.

Domn român, divorţat, singur, fără obligaţii, fizic plăcut, manierat, activ, cu locuinţă în Sighişoara, doresc să cunosc o doamnă fără obligaţii sentimentale, frumoasă, serioasă, vârsta maximă 47 ani. Eu 51/173/66. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Amadeus Sighişoara.

Domn maghiar, văduv, fără obligaţii, 54/170/67, sincer, curat, tandru, vreau să cunosc o doamnă independentă sau nu, simpatică, fără kilograme în plus, pentru o prietenie de lungă durată, de preferinţă doamne cu o gândire lejeră, fără prejudecăţi în intimitate şi dorinţă, pentru a le satisface cele mai pasionale plăceri. Menţionez, că nu caut aventură, ci o relaţie sinceră, fără prejudecăţi. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Ajándék/Bis.

Tânăr maghiar, 28/170/68, brunet, independent, caut o parteneră de viaţă din Tg-Mureş sau împrejurimi. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Eggyütt.

Domn simpatic, educat, cu situaţie materială foarte bună, doreşte o relaţie cu o doamnă, domnişoară curată, discretă, drăguţă, suplă, fără implicaţii sentimentale. Asigur ajutor material, discreţie şi bun simţ. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod MBX2.

Tânăr, aş dori să cunosc băieţi tineri, pentru prietenie sau aventură. Nu posed loc de întâlnire. Aştept răspuns la redacţie sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Lord 78.

Tânăr maghiar, 25/185/70, serios, cu un suflet care merită descoperit, doresc să cunosc o domnişoară drăguţă, care doreşte să fie respectată, iubită, şi la nevoie un adevărat prieten alături. Aştept mesaje la adresa de e-mail: pipo1980@freemail.hu, sau la redacţie, pentru cod Pipo 80.

Sunt un băiat din Tg-Mureş, 31 ani, şi aş dori să fac cunoştinţă, prietenie cu băieţi de 23-35 ani, cu telefon fix şi loc de întâlnire. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Várom a barátom.

Dacă ai fost înşelată, minţită, şi nu ai pierdut încrederea în sine, scrie-mi un mesaj. Sunt un vărsător de 34/160, doresc o relaţie de lungă durată, bazată pe respect şi sinceritate. Rog seriozitate. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Daniel D. Mulţumesc anticipat.

Domn 40/173, maghiar, antialcoolic, sincer, serios, cu casă la ţară, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară până la 40 ani. Un copil nu contează. Să ai o gândire serioasă, să stai la mine, să începem o viaţă nouă. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Kereslek/Bis/10.

Pensionar, intelectual, 70 ani, fără obliaţii, cu locuinţă în Tg-Mureş, agreabil, cu un fizic plăcut, doresc să cunosc o parteneră de viaţă, neapărat cu un aspect fizic plăcut, indiferent de naţionalitate, cu vârsta în jur la 60 ani. Cod Speranţa/Bis/21.

Tânăr simpatic, cu personalitate, doresc să cunosc o fată drăguţă, 19-27 ani, pentru o relaţie super, deosebită, să fii versată, cu capul pe umeri, să ştii să săruţi excelent. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod L-Thief.

Tânăr brunet, ochi verzi, 20/180/70, caută parteneră în persoana unei doamne sau domnişoare, 18-35 ani, pentru relaţii intime. Nu pretind şi nu ofer sprijin material. Aştept răspuns la adresa de e-mail: blackdecker@freemail.hu. Nu ridic scrisori de la redacţie.

Bărbat 56/170/68, pensionar, ortodox, fără obligaţii, doresc cunoştinţă cu o doamnă, în vederea căsătoriei. Este necesar, ca respectiva doamnă să locuiască în Tg-Mureş, să fie fără obligaţii. Repet, numai în vederea căsătoriei. Cod Singur 1949.

Tânăr, neliniştit, 28/178/66, chipeş, brunet, ochi căprui, îşi caută partenera în persoana unei doamne sau domnişoare de 18-55 ani, pentru relaţii intime. Nu ofer şi nu pretind sprijin material. Aştept răspuns la adresa de e-mail: firebird10@freemail.hu, sau la redacţie, pentru cod Firebird/Bis/1.

Tânăr maghiar, 37/176/99, căsătorit, dar nesatisfăcut, curat, sincer, solid, antialcoolic, fost sportiv, nefumător, inteligent, caut doamnă sau domnişoară pentru o relaţie discretă, de lungă durată. Nu posed loc de întâlnire. Aştept scrisori cu număr de telefon, la adresa OP 1 CP 227, pentru cod Titi. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Pensionar 63/165/75, văduv, fără obligaţii, cu locuinţă particulară în Tg-Mureş, caut o doamnă, fără obligaţii, cu situaţie asemănătoare. Doresc seriozitate, sinceritate, şi o situaţie stabilă, fără alte pretenţii. Aştept mesaje la redacţie, în plic, pentru cod Alex 2004/Bis/1.

Eu 27/181/77, cu foarte mult simţ al umorului, inteligent, licenţiat, caut o doamnă sau domnişoară de 25-35 ani, situaţie materială bună, pentru satisfacerea poftelor morale şi fizice. Rog şi cer seriozitate. Aştept scrisori însoţite cu poze, la redacţie, pentru cod Extra 27.

Pensionar, 68/168/60, văduv, cu locuinţă şi maşină în Tg-Mureş, serios, curat, harnic, caut o doamnă singură, serioasă, rdăguţă, din Tg-Mureş, pentru o prietenie pe viaţă. Aştept scrisori cu adresă şi număr de telefon, pentru cod Hulló falevél/Bis/1.

Domn singur, 72 ani, doresc să cunosc o doamnă singură, cu vârsta apropiată, în vederea stabilirii unei relaţii serioase. Aştept scrisori cu mici detalii, pentru cod Eszaki sark .

Dacă eşti săracă sau de la ţară, sau dacă ai probleme de sănătate, nu contează, şi eu am un mic defect de sănătate, 36 ani, cu casă, loc de muncă, aş dori să te cunosc. Aştep mesaje la redacţie, pentru cod Petrişor 1.

Domn divorţat, 30/172, maghiar, antialcoolic, sincer, serios, cu apartament, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară până la 33 ani. Un copil nu este o rpoblemă. Să ai o gândire serioasă, să stai la mine, poţi să fi şo româncă, şi să începem o viaţă nouă. Aştept scrisori dacă se poate cu foto, la redacţie, sau mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Újra élni.

Domn maghiar, 51/170/70, văduv, nefumător, antialcoolic, loc de muncă, locuinţă în Tg-Mureş, doresc să cunosc o doamnă fără obligaţii, sinceră, serioasă şi cu aspect fizic plăcut, pentru o relaţie de lungă durată sau mai mult. Aştept scrisori la redacţie cu mici detalii, pentru cod Frici 06.

Ciao! Eu sunt blond, ochi albaştri, 29/185/70, divorţat, cu o mică obligaţie, nu sunt bogat, nici prea urât, dacă mă vei cunoaşte, nu vei regreta, căci am un suflet mare. Nu am avut o relaţie intimă de 8 luni. Sunt disperat. Dacă eşti blondă, ai 29/170/55, cu un copil, divorţată, cu locuinţă, lasă-mi un mesaj la rubrica "Mesaje", pentru cod Disperatu/Bis.

33/172/75, studii medii, loc de muncă, fără obligaţii, doresc să cunosc o fată care nu poate avea copii, simplă, sensibilă, corectă, cu vârsta maximă de 33 ani. Aştept răspuns pentru cod Poate exişti.

40/185/85, căsătorit aiurea, frumos şi inteligent, caut o femeie frumoasă şi inteligentă, pentru o relaţie afectivă de calitate, poate chiar pentru împlinirea destinului?! Aştept mesaje la adresa de e-mail: prezabax@yahoo.fr.

Eşti singură şi nefericită? Scrie unui tânăr maghiar, 36/170/62, nefumător, antialcoolic, care te va ajuta să-ţi alini singurătatea. Aştept mesaje la redacţie, şi nu vei regreta. Cod Sólyom.

Domn maghiar, 43/176/75, prezentabil, fără obligaţii, loc de muncă stabil, situaţie materială bună, caut o relaţie sinceră, bazată pe respect reciproc, cu o domnişoară prezentabilă, fără obligaţii, sinceră, până la 37 ani. Cod Keressük egymást.

Bărbat 50 ani, singur, doresc cunoştinţă cu o doamnă de vârstă apropiată, sinceră, curată, bună gospodină, în vederea unei relaţii de prietenie, eventual căsătorie. Cod Costi 2005.

Domn 47/175/75, nefumător, antialcoolic, divorţat, caut o femeie drăguţă şi finuţă, pentru prietenie sau mai mult, de vârstă apropiată. Aştept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Constanţa 75/Bis.

Domn 32/170/70, curat, finuţ, discret, potent, doresc relaţii intime fără pretenţii materiale, cu doamne, domnişoare plinuţe, fără prejudecăţi. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Elek.

Tânăr 37/176/78, divorţat, fără obligaţii, licenţiat, brunet, doresc cunoştinţă cu o doamnă sau domnişoară, pentru o relaţie de prietenie, bazată pe seriozitate. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje". Nu ridic corespondenţa de la redacţie. Cod Andreas/Bis/1.

Nu ezita să-mi scrii! Te caut de mult! Sunt un bărbat maghiar, divorţat, intelectual, 49/175/85, în pensie de boală gradul III dar activ, cu venit bun din lucru particular. Aştept răspuns de la o doamnă maghiară, cu o situaţie similară, dar nu numai. Cod Duovox.

Tânăr maghiar, prezentabil, simpatic, serios, fără vicii, studii superioare, cu cetăţenie Americană, aflat "acasă" la Tg-Mureş, doresc să cunosc o tânără prezentabilă, drăguţă, subţirică, sufletistă, 19-27 ani, pentru o prietenie frumoasă pe termen lung, care ar putea duce până la căsătorie. Nu doresc doar aventură, pot să te ajut să-ţi găseşti un loc de muncă în SUA. Aştept mesaje cu număr de telefon, la adresa de e-mail: realdream3@yahoo.com.

Bărbat şaten, prezentabil, român, divorţat de ceva timp, 46/179/84, doresc să cunosc o femeie româncă, 36-40 ani, brunetă, siluetă, mignonă, sensibilă, sinceră, pregătită pentru o prietenie serioasă, bazată pe afecţiune şi respect. Un copil nu mă deranjează. Aştept mesaje la adresa de e-mail: oringho@yahoo.com.

Dacă te simţi mai singurică dar fidelă, poţi să fi mai sărăcuţă dar hotărâtă pentru viaţă, dornică de afirmare, eu te aştept. Odată ajunsă, să-mi rămâi alături câte zile vom avea. Eu le am aici la ţară cam pe de toate, unele mai necesită periate. Perspectivele sunt largi (zona Tg-Mureş). A încerca nu-i lucru mare, a o face nici atât, vei avea cu cine. Să nu fi înaltă, anii în jur la 50. Prin redacţie aştept câteva date ca eu să te pot găsi. Cod Nu-ţi fie frică de viaţă.

Domn văduv, intelectual, 52/164/69, doresc cunoştinţă cu o femeie frumoasă, 45-50 ani, cu perspectiva căsătoriei. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Próba szerencse/Bis/7.

Domn maghiar, divorţat, aspect fizic acceptabil, caut o doamnă de vârstă apropiată, pentru o relaţie de lungă durată. Mai am spreanţa, că năi doi putem fi fericiţi. Nu am nevoie de o menajeră, sunt adeptul emancipării femeii şi egalităţii între sexe. Am locuinţă, loc de muncă stabil, nu contează dacă eşti săracă, numai să fi cu picioarele pe pământ, şi să fi sinceră. Eu 36/184/93, maghiar. Aştept scrisori la redacţie, sau mesaje pentru cod Lexa/Bis/05.

Bărbat văduv, intelectual, maghiar, 52/165/68, cu aspect fizic plăcut, caut prietenia unei doamne, cu perspectiva căsătoriei. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 1+1=2/Bis.

Tânăr căsătorit, 28/178/75, prezentabil, caut o doamnă sau domnişoară, pentru o relaţie de durată, bazată pe seriozitate şi discreţie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Komen.

Doresc să cunosc o doamnă suplă, senzuală, 30-40 ani, adeptă a sexului Hard-Core, cu pretenţii rafinate, să ai loc de întâlnire. Eu domn de vârsta a II-a, cu obligaţii, maşină. Aştept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Hard-Core/Bis/2, sau la adresa de e-mail: daraban62@yahoo.com.

Domn 45/172/70, cu situaţie bună, vreau să cunosc o doamnă româncă. Nu contează vârsta, doar omenia şi respectul. Cod Singur cuc.

Tânăr maghiar, brunet, 28/170/68, inependent, cu loc de muncă stabil, caut prietenă serioasă, cu suflet cald, înţelegătoare. Dacă-ţi doreşti şi tu o familie, scrie-mi, poate avem drumuri comune. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Hajnal/Bis/2.

Tânăr, 36 ani, simpatic dar poate prea singur, aş vrea să cunosc o tânără de 23-31 ani, simpatică, plăcută, drăguţă, poate puţin spontană, fără sau cu un copil mic, pentru o relaţie sinceră, prietenie sau mai mult. Să-ţi placă lucrurile frumoase, natura, plimbările, şi să vrei să fi iubită. Aştept mesaje sau scrisori cu foto, pentru cod Nick 420.

Sunt un domn văduv, 38/169, cu 2 copii de 13 respectiv 8 ani. Sunt o persoană sinceră, antialcoolic. Doresc să cunosc o doamnă cu o situaţie asemănătoare, să iubească copii la fel de mult ca şi mine. Profiatoarele să se abţină. Cod Kálmán/Bis/8.

Sunt un tânăr de 30/169/60, şaten, ochi albaştri, corp atletic. Doresc să cunosc o persoană de sex feminin, inteligentă, pentru prietenie sau mai mult, să ştie ce doreşte de la viaţă, din Reghin sau Tg-Mureş. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Adi 30.

Tânăr 31/185/80, brunet, simpatic, cu simţul umorului, din Reghin, te caut pe tine, drăguţă, serioasă, cu vârsta până la 28 ani, din Reghin. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Mihai 1974/Bis.

Domn generos, 40 ani, prezentabil, înalt, statură atletică, cu un respect deosebit faţă de femei, discret dar cu obligaţii, caut amantă în persoana unei femei, fete tinere, cu un aspect fizic atrăgător şi sexy, dar foarte discretă, curată, pentru distracţii şi legături intime ocazionale, pe termen lung. Ofer ajutor financiar, exclus căsătoria. Posed loc de întâlnire. Aştept răspuns cu mai multe detalii şi număr de telefon, pe adresa OP 1 CP 75 Tg-Mureş. Cele cu poze au prioritate.

Caut prietenă pentru relaţii intime, indiferent de naţionalitate, din Tg-Mureş. În caz de compatibilitate, ofer sprijin material, în limita bunului simţ. Eu tânăr maghiar, 28/171/69, prezentabi, brunet, cu studii. Aştept mesaje la adresa de e-mail: tubularworld05@hotmail.com.

Tânăr maghiar, 34/184/72, independent, cu locuinţă în Tg-Mureş, caut cunoştinţă cu o tânără pentru prietenie, eventual căsătorie. Sunt un tânăr modest, fără studii superioare sau bani mulţi, caut o tânără modestă, poate să fie şi de la ţară. Aştept scrisori sau mesaje la redacţie, pentru cod Rák 34.

Sunt şi mic, şi urât, şi crăcănat, 41/167/66, căsătorit, fără loc de întâlnire. Dacă vrei să mă cunoşti, anunţă-mă. Nu am pretenţii. Nici tu să nu ai. Cod Eu, Tu 2005.

Intelectual, 49/178/74, sociabil şi foarte atent, doresc o parteneră cultă, cu aspect fizic întreţinut, pentru o relaţie intimă stabilă, fără prejudecăţi. Aştept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod 20 Apr/Bis.

Tânăr 30/190/75, brunet, ochi verzi-căprui, serios, romantic, viril, elegant, curat, doresc cunoştinţă cu o doamnă sau domnişoară cu vârsta peste 35 ani, pentru o relaţie discretă sau nu. Cer şi ofer seriozitate şi discreţie totală. Nu caut aventură. Aştept scrisori sau mesaje la redacţie, pentru cod Fii mereu tânără.

Caut o domnişoară sau fată cu păr negru, catolică. Dacă vrei să ai noroc cu un soţ cumsecade, trimite-mi o scrisoare la redacţie, cu foto şi adresă, număr de telefon, pentru cod M.Mérleg.

Necăsătorit, 36/181/82, doresc să cunosc o persoană feminină simpatică, fără obligaţii, pentru o relaţie frumoasă în prezent şi viitor. Eu sunt simpatic, prezentabil şi suficient de matur, pentru a dori o relaţie serioasă. Tot ce trebuie să faci, este să mă contactezi, lăsând un mesaj pentru cod Amro.

Domn văduv, fără obligaţii, de vârsta a III-a, 162/70, doresc să cunosc o doamnă de vârstă apropiată, indiferent de naţionalitate, pentru a alunga singurătatea împreună. Aştept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Stabil/4/1.

Domn maghiar, 43 ani, divorţat, nefumător, serios, sufletist, cu obligaţii, doresc cunoştinţă cu o doamnă de 35-40 ani, văduvă sau divorţată, un copil nu este o problemă, gospodină, educată, simpatică, iubitoare de familie, fără kilograme în plus, pentru o relaţie de durată sau chiar mai mult, bazată pe respect şi sinceritate. Eu îţi ofer ocrotire şi tandreţe, iar tu sprijin şi iubire. Nu doresc aventură. Cod Szüz 43.

Domn văduv, fără obligaţii, intelectual, de vârsta a III-a, 162/70, doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, indiferent de naţionalitate, pentru a alunga singurătatea împreună. Aştept răspuns la rubrica "Mesaje", pentru cod Regăsire/Bis.

Tânăr 26/170/73, drăguţ, ochi albaştri, foarte curat şi discret, cu loc de întâlnire, ofer o companie plăcută doamnelor, domnişoarelor generoase. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Nasty 4 Mind, sau la adresa de e-mail: nasty4mind@yagoo.com.

Tânăr modest, corect, caut cunoştinţa discretă a unei tinere maghiare până la 34 ani, cu aceleaşi calităţi, fără implicaţii sentimentale sau de altă natură. Am loc de întâlnire, şi ofer ajutor în limitele normalului. Cod 1967/Bis.

Pensionar 56 ani, din Tg-Mureş, doresc cunoştinţă cu o doamnă cu vârsta apropiată, pentru căsătorie. Poate fi şi de la ţară. Doresc seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Modestie/Bis.

Domn maghiar cu mici obligaţii, singur, 38/185/90, aş dori să cunosc o doamnă, domnişoară cu sau fără obligaţii, de vârstă apropiată, din Tg-Mureş, cu o înălţime minimă de 1,70 m, pentru o relaţie serioasă, căsătorie. Aştept răspuns la rubrica "Mesaje" sau la redacţie, pentru cod Téged kereslek/Bis/5.

Domn român, 45/174/64, divorţat, cu aspect fizic plăcut, fără obligaţii, situaţie materială bună, săturat de singurătate, doresc să cunosc o doamnă, domnişoară, pentru o relaţie bogată pe încredere, sinceritate şi comunicaţie. Dacă înţelegi şi simţ mesajul, lasă-mi un plic cu mici detalii la redacţie, sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Angardo.

Domn maghiar, văduv, 70/180/90, serios, curat, inteligent, doresc o parteneră de viaţă cu care să-mi împart atât bucuriile, cât şi necazurile, independentă. Dacă doriţi o prietenie sau căsătorie, sunteţi sinceră, sufletistă, scrieţi la redacţie cu adresă şi număr de telefon, pentru cod Ne felejts el. Neserioasele să se abţină.

Căsătorit dar nefericit şi neîmplinit în căsnicie şi dragoste, aspect fizic plăcut, bărbat adevărat, 40/175/75, doresc să cunosc o doamnă, pentru relaţii periodice şi de lungă durată. Poţi să ai până la 80 kg, dar să ai "forme". Ofer discreţie şi seriozitate maximă. Să ai loc de întâlnire, şi te voi face fericită. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Integrare 2007.

Tânăr 36/177/67, divorţat, fără obligaţii, brunet, fumător, serios, doresc cunoştinţă cu o doamnă sau domnişoară, 30-40 ani, pentru o relaţie de prietenie bazată pe sinceritate şi respect. Rog seriozitate. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod BZF 2005.

Tânăr maghiar, necăsătorit, 26/180/78, serios, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o fată sinceră, cu o gândire serioasă, până la 26 ani, pentru prietenie, eventual căsătorie. Aştept scrisori cu mici detalii, dacă se poate cu foto, sau mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Várok rád/Bis/16. Nu doresc aventură.

Tânăr 37/183/80, independent, studii superioare, nefumător, fără vicii majore, realizat, doresc cunoştinţă cu o tânără cu calităţi apropiate, pentru o relaţie de lungă durată sau mai mult. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon, la adresa OP 1 CP 52. Cod Încearcă 001.

Tânăr, 35/185/82, simpatic, căsătorit, sincer, romantic, sentimental, aş dori să te cunosc pe tine, domnişoară sau doamnă de 18-35 ani, pentru o relaţie îndelungată, discretă. Aştept mesaje, eventual cu poză, la adresa de e-mail: anothertime_2005@yahoo.com.

Femei

Ai dori să ai o relaţie în care să dăruieşti şi să primeşti dragoste, prietenie, sinceritate? Ai putea iubi ca să fi iubit? Dacă răspunsul tău e da, trimite o scrisoare la redacţie, unei doamne maghiare, 38/166/56, finuţă, romantică, divorţată. Menţionez, că mă interesează doare o relaţie serioasă, sinceră. Rog persoanele, care au răspuns la anunţul dat în perioada 20 August - 9 Septembrie, să-mi adreseze încă o scrisoare. Mulţumesc, Havasi Gyopár/Bis/7.

Doamnă maghiară, blondă, văduvă, 48/165/62, aş dori să cunosc un domn cu suflet bun, nefumător, fără alcool. Iarna la bloc, vara la casă, week-end în grădină şi plină de trandafiri. Să ai şi tu maşină şi casa ta, vârsta peste 50 ani. Neserioşii şi beţivanii să nu mă deranjeze. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 1 Rózsa szól.

Doamnă singură, 45/162/75, pretenţioasă, doresc să cunosc un domn fără obligaţii, situaţie bună, 45-55 ani. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Edit.

Caut partener de vârsta a III-a, dornic de sex. Am 160/54, sunt foarte curată, ordonaţă, studii medii, pensie bună, nefumătoare. Nu locuiesc în Tg-Mureş, dar petrec multe zile. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Szüz.

Tânără 24 ani, blondă, simpatică, maghiară, drăguţă, doresc să cunosc un domn serios, drăguţ, 24-30 ani, pentru o relaţie de lungă durată, eventual căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Te aştept/Bis/21.

Doamnă maghiară, singură, serioasă, 54 ani, caut un domn singur, indiferent de naţionalitate, văduv sau divorţat, cu vârstă apropiată, din Tg-Mureş, pentru prietenie. Neserioşii să se abţină. Aştept scrisori la redacţie sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Linda/Bis.

Tânără 28 ani, româncă, necăsătorită, serioasă, licenţiată, aş dori să cunosc un tânăr licenţiat, serios, pentru o prietenie de lungă durată, căsătorie. Nu accet aventură. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Iubirea învinge/Bis.

Doamnă căsătorită, 38/165/70, drăguţă, finuţă, plinuţă, doresc o relaţie discretă, bazată pe sentimente profunde (în nici un caz sex) cu un singur domn, drăguţ, frumos, amabil, cu un suflet foarte cald şi bun, înţelegător, care să-mi ofere tandreţe, linişte, armonie, împlinire sentimentală, să-mi fie fidel, neântâlnindu-se şi cu alte femei. Cer şo ofer seriozitate, maturitate, discreţie. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon fix, pentru cod Sonata.37.

Sunt o doamnă nefericită. Doresc să cunosc un bărbat de vârsta 30-45/175-180, pentru relaţii intime, din Tg-Mureş. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Keating.

Doamnă divorţată, 31/167, stare materială bună, cu un copil, doresc să cunosc un domn de 30-35/175-180/80-90, pentru o frumoasă prietenie, căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Punct şi de la capăt/Bis. Căsătoriţii să se abţină.

Sunt o doamnă româncă, 63 ani, şi aş dori să cunoisc un domn serios, bun la suflet. Eu singură, cu locuinţă în alte localităţi, fără obligaţii. Dacă doriţi să ne cunoaştem, măcar în ultimii ani pe care-l mai avem de trăit, să fim fericiţi, să-mi scrieţi o scrisoare la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Iubesc florile/Bis.

Doresc mult de tot să am un prieten drag, cu calităţi deosebite, spiritual şi prietenos, nefumător, antialcoolic. Eu 63 ani, singură, cu locuinţă, aspect fizic plăcut, cu multă dragoste sufletească. Aştept scrisori la redacţie, cu mici detalii, număr de telefon, pentru cod Zanfira.

Doamnă maghiară, brunetă, 38/162/55, sinceră, serioasă, credincioasă, aş dori să cunosc un domn cu vârstă apropiată şi cu calităţi asemănătoare, pentru prietenie. Sunt Săgetător, am studii superioare, divorţată, cu 2 copii. Aştept scrisori la adresa de e-mail: fonixmadar33@mailbox.hu. Nu doresc aventură, şi nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Doamnă singură, bilingvă, serioasă, 49 ani, cu locuinţă, loc de muncă, doresc să cunosc un domn, în vederea căsătoriei şi nu numai, cu calităţi asemănătoare. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Fortuna/Bis/1. Exclus aventurierii.

Doamnă maghiară, pensionară, 60/170/90, cu locuinţă frumoasă şi cu un venit lunar foarte bun, caut un domn serios, 60-66 ani, pentru o relaţie de partener de viaţă, cine apreciează frumuseţea sufletului la o femeie. Nu caut aventură. Care este motivul şi pentru ce caut o pereche? Pentru că sunt foarte singură, nu am pe nimeni, doar un singur copil foarte departe, şi singurătatea este foarte grea. Cod Boldog Öregség/Bis.

Doamnă divorţată, 40 ani, corpolentă, isteaţă, ambiţioasă, găspodină, cu un copil mare, serviciul stabil, caut perechea potrivită în persoana unui domn de 40-48/175, român, stilat, educat, bine făcut, necăsătorit sa divorţat, pentru o relaţie durabilă, bazată pe sinceritate. Frumuseţea e trecătoare, dar sufletul e ceea ce contează. Cei care corespund cerinţelor de mai sus, sunt rugaţi să lase o scrisoare cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Roma/Bis.

Tânără 20/160/48, fără obligaţii, simpatică, drăguţă, blondă, aş vrea să cunosc un tânăr sincer, până la 35 ani. Nu vreau aventură, doresc o prietenie, şi dacă ne înţelegem bine, poate mai mult. Cod Peugeot 407.

Nu suntem născuţi pentru eternitate, gândim, iar apoi gândurile le transpunem în cuvinte, cuvintele în fapte, faptele în obişnuinţe, iar apăi totul creează caracterul. În funcţie de acesta ne este hotărât destinul, care pentru mine, o româncă de 50/165/77, nu a fost prea fericit. Am calităţi şi defecte, nu sunt fotomodel, sunt sinceră, fără vicii, şi cu un suflet bun. Te vreau serios, sincer, curat, fidel, echilibrat, hotărât în ceea ce vrei, cu respect şi multă înţelegere. Aştept mesaje de la cei care îndeplinesc cele scrise. Cod Destin amar.

În vederea unei relaţii durabile şi serioase, aş dori să cunosc un domn înalt, corect, inteligent, deosebit, generos, peste 35 ani, care ar putea să mă susţină financiar sistematic, pe o anumită perioadă. Sunt o tânără maghiară, înaltă, subţire, 173/51, prezentabilă, corectă, inteligentă. Rog şi ofer seriozitate şi corectitudine. Aştept răspuns cu număr de telefon, la adresa de e-mail: biborvorosrozsa@yahoo.com.

Tânără maghiară, 24/150, brunetă, păr creţ, ochi verzi, fire liniştită, înţelegătoare, caut un tânăr maghiar, asemănător, 25-30 ani, din Tg-Mureş, pentru o relaţie de prietrenie de lungă durată, bazată pe sinceritate şi respect. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Detektivgirl.

Doamnă 47 ani, trecută prin viaţă, doresc să cunosc un suflet apropiat mie. Cod Krista 28.

Nu trebuie neapărat să fi frumos şi bogat, studii superioare, titrat, prezentabil, obligatoriu serios, şi să-ţi doreşti să realizezi un viitor frumos, o familie, alături de o blondă cu ochi verzi, româncă, studii superioare, drăguţă, sinceră, 34/172/70, fără obligaţii, plăcută. Exclus aventurierii. Cod Aimee/Bis.

Singură, văduvă, caut un domn înalt peste 1,75 m, titrat, curat, tandru, familist convins, căruia să nu-i placă numai aventura, pentru o prietenie de lungă durată, sau în caz de compatibilitate, căsătorie. Eu 40/172/65, româncă. Dacă vrei să încercăm, scrie-mi la redacţie, pentru cod Neli/Bis.

Doamnă maghiară, 33/160/55, sinceră, cu un băieţel mic, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, antialcoolic, care poate să ofere şi să primească dragoste sinceră, şi care şi-ar dori o familie cu adevărat. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Becsületes ember.

Domnişoară româncă, 32/163/53, inteligentă, drăguţă, titrată, cu serviciu stabil, caut prieten. Exclus cei căsătoriţi, divorţaţi, cu pretenţii pentru relaţii intime, fumători. Ofer şi pretind seriozitate. Aştept răspuns la adresa de e-mail: iarina05@yahoo.com. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Doamnă româncă, divorţată, 37/162/56, cu 2 copii minori, loc de muncă şi apartament în Tg-Mureş, doresc să cunosc un domn până la 45 ani, serios, antialcoolic, pentru prietenie, căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod L.A.C 22.

Doamnă divorţată, 35/160/52, cu un copil de 8 ani, loc de muncă în Tg-Mureş, doresc să cunosc un domn din Tg-Mureş, până la 42 ani, antialcoolic, sincer, serios, iubitor de familie şi de copii, pentru o prietenie serioasă, căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod 700325/Bis.

Am aproape 40 ani, 165/85, un copil, divorţată. Pe această cale doresc să cunosc un bărbat, alături de care să-mi duc restul zilelor. Prefer să fie din Tg-Mureş, dacă este posibil, mai în vârstă. Lucrez, vreau doar o căsnicie liniştită, cu respect de ambele părţi. Aştept scrisori la adresa OP 7 CP 722 Tg-Mureş.

Numai dacă dacă eşti cu studii superioare, 63-65 ani, din Tg-Mureş, sănătos, singur, prezentabil, fără kilograme în plus, antialcoolic, şi doreşti o relaţie stabilă sau mai mult, te aşteaptă o doamnă care oferă ceea ce doreşte de la tine. Aştept mesaje la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Rubin/Bis.

Tânără Bi, 23/175/50, drăguţă, suplă, curată, sinceră, caut împreună cu soţul meu, o tânără asemănătoare mie, pentru o relaţie de durată, bazată pe respect. Aştept mesaje la adresa de e-mail: sex5000@personal.ro.

Doamnă româncă, văduvă, 52 ani, cu loc de muncă, doresc să cunosc un domn antialcoolic, nefumător, să-i placă natura, munca de gospodar pe lângă casă. Dacă te consideri o persoană serioasă, şi nu cauţi numai aventură, aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Irina/Bis.

Doamnă maghiară, 50/160/55, vreau să cunosc un domn serios, pentru o prietenie de lungă durată. Aştept scrisori cu mici detalii şi număr de telefon, pentru cod Szeptember 18.

Doamnă serioasă, cu locuinţă în Tg-Mureş, independentă, studii medii, sociabilă, bună gospodină, doresc să cunosc un domn serios, sufletist, echilibrat, inteligent, pentru o relaţie de lungă durată, de 57-65 ani. Neserioşii să se abţină. Cod Omega.M.

Tânără maghairă, 28 ani, cu studii, caut prieten pentru o relaţie serioasă, 30-35 ani, antialcoolic, iubitor, cinstit. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod December 18.

Este dat, ca omul să nu fie singur pe acest pământ. Este lăsat, să aibă alături persoana dragă, cu suflet curat, la bine şi la greu. Viaţa este mai uşoară, dacă împreună mergem pe cărarea vieţii, fără minciună, cu deosebit respect, încredere reciprocă. Doamnă româncă, 50/170/68, cu locuinţă proprie, aspect plăcut, fire liniştită, loc de muncă, doresc să cunosc un domn cu suflet mare, cu locuinţă în zona Tudor, văduv, până la 60 ani, fără vicii. Aştept scrisori cu număr de telefon şi mici detalii, la redacţie, pentru cod Flori de Mai/Bis/2.

Doamnă 54/157/60, pensionară, cu situaţie materială bună, studii tehnice, doresc să cunosc un domn cu vârsta apropiată, antialcoolic, nefumător, pentru prietenie sau mai mult. Nu sunt din Tg-Mureş. Aştept scrisori la redqacţie, pentru cod Raza.

Cupluri

Cuplu căsătorit, el 35/185/95, brunet, ea 33/160/50, şatenă, dorim cunoştinţă cu cupluri cu experienţă, de aceeaşi vârstă, pentru prietenie şi sex. Dorim seriozitate, obligatoriu foto şi număr de telefon. Aşteptăm mesaje la adresa OP 2 CP 205 Tg-Mureş.

Cuplu căsătorit, ea 23 ani Bi, el 30 ani, simpatici, corecţi, curaţi şi discreţi, cu o situaţie materială mult peste mediu, căutăm o domnişoară curată şi discretă, pentru prietenie şi relaţii intime periodice. Oferim discreţie, seriozitate, sprijin material, eventual şi loc de muncă la firma noastră. Aşteptăm mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Union 2005.

Cuplă căsătorit, el 30 ani, ea 23 ani, Bi, simpatici, curaţi, discreţi, cu mult bun simţ, caută o doamnă sau domnişoară, pentru relaţii de prietenie, relaţii intime periodice. Deţinem apartament. Aşteptăm mesaje la adresa de e-mail: antonia@personal.ro, sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Antonia/Bis/1.

Cuplu, el 27, ea 34, căutăm un cuplu cu situaţie materială bună, pentru favoruri de amor, cu multă experienţă, simpatici, inteligenţi. Rugăm seriozitate. Aşteptăm scrisori însoţite cu poze, la redacţie, pentru cod Extaz viitor, sau la adresa de e-mail: tavi26-tg-mures@yahoo.com.

Cuplu Bi, ea 30/166/48, el 33/177/75, foarte curaţi, serioşi, discreţi, fără prejudecăţi, dorim cunoştinţă cu o doamnă, domnişoară, domn, cuplu, pentru prietenie şi petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut. Deţinem loc de refugiu în Deva, şi săptămânal ne deplasăm la Mureş. Nu pretindem şi nu oferim sprijin financiar. Aşteptăm scrisori cu mici detalii, eventual foto, şi număr de telefon, la adresa OP 1 CP 137 cod 330190 Deva, sau la redacţie, pentru cod Group.

Cuplu căsătorit, aspect fizic plăcut, căutăm cupluri, domni, doamne, domnişoare, pentru relaţii intime. Cerem şi oferim discreţie totală şi igienă de rigoare. Oferim eventual şi un mic sprijin material. Aşteptăm scrisori la redacţie cu număr de telefon, pentru cod 2+2/Bis/4.


HOME         CĂUTARE         ANUNŢUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASH

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European