Mures Info
http://www.pensiuneasperanta.ro/index.php/main
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Locuitori - Mica publicitate

 

Mica publicitate

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Acte necesare  
Clubul membrilor  
Mica publicitate  
Primării  
Telefoane utile  
I-Cafe  
ONG-uri  
Coduri postale  
Evenimente  
Codul bunelor maniere  

Cautare


Vă recomandăm
» Dispozitive medicale ortopedice, proteze, orteze
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca

KPTV - The Rock Station

AllModels.ro

www.artposters.ro


Flash Mures Online

Numărul 385
Săptămâna 17 - 23 septembrie 2005


HOME         CĂUTARE         ANUNȚUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASHÎngrijire Persoane

Anunturile din acest numar sunt expirate,NU mai sunt actuale. Click aici pentru a accesa editia curenta a revistei Flash. Daca totusi vreti sa vedeti numarul expirat, dati click aici

.

Tîrgu-Mureș

Doamnă serioasă, 51 ani, fără obligații (văduvă, cu copii căsătoriți), doresc să îngrijesc persoane bolnave sau persoane în vârstă, la domiciul persoanei, de preferință pe raza orașului sau în localitățile limitrofe. Posed experiență în domeniu. Ofer și cer seriozitate.

Caut femeie, pt. îngrijit 2 copii de 5-6 ani, str. Remetea, prefer zona Unirii. 139, între orele: 15-22.

Doamnă serioasă, 50 ani, cu experiență, doresc să îngrijesc un copil, prefer zona, spital, Cornișa, 7 Noiembrie, vorbesc limba română, maghiară. 732.

Caut urgent loc de muncă, indiferent de domeniu sau îngrijesc persoane bătrâne sau copii, de preferință în Mureșeni.

Doamnă 50 ani, singură, fără obligațăă, îngrijesc copii, fac menaj, curățenie, se poate și la domiciliu. 610, între orele: 18-21.

Îngrijesc un copil la domiciliul meu, în Tudor, str. Rodniciei, lângă școala nr. 20, vorbesc limba maghiară, română, sunt educătoare pensionară. 264, între orele: 12-16.

Doamnă divorațtă, cu un copil de 15 ani, doresc să îngrijesc o doamnă singură, contra moștenire locuință.

Femeie serioasă caut de lucru ca femeie de serviciu sau îngrijesc copii sau bătrâni, orice ofertă mă interesează. 127, între orele: 17-19.

Doamnă serioasă, cu experiență, cu multă răbdare, îngrijesc copil, fără menaj, aștept oferte serioase. 697, între orele: 9-21.

Doamnă 41 ani, divorțată cu un copil de 17 ani, îngrijesc o femeie în vîrstă, contra moștenire sau cazare, menționez că am loc de muncă stabil, vorbesc limba română, maghiară, engleză.

Femeie serioasă, îngrijesc copil de 1-4 ani. 382, între orele: 10-22.

Îngrijesc copil și fac menaj, zona 7 Noiembrie, Aleea Cornișa, Unic. 928.

Femeie serioasă, pensionară, doresc să îngrijesc un copil de 3-5 ani, în Cartierul Aleea Carpați. 144.

Cuplu tânăr, serios, fără copii, el inginer, ea casnică, cu experiență în Italia ca manajeră, oferm îngrijire unor persoane în vârstă contra moștenire. Oferim și 500-600 lei lunar, acceptăm și casă la țară la 50-60 km de Tg-Mureș. Avem autoturism. Rugăm seriozitate.

Tânără absolventă al colegiului de învățători, ajut copii la efectuarea temelor, îi aduc de la școală acasă sau îi supraveghez cât sunt singuri.

Doresc să îngrijesc un copil după masa începând cu ora 14.30-20.30, am experiență în îngrijirea copiilor, aștept oferte. 30-22.

Femeie serioasă 46 ani, îngrijesc copii chiar și bebelași și persoane în vârstă.

Doamnă maghiară 50 ani, îngrijesc copii, eventual gătesc, fac menaj ușor, zona Tudor. 496.

Doamnă pensionară, îngrijesc bătrâni bolnavi, la țară, contra moștenire sau bani, îngrijesc copii în Mureșeni după masă.

Tânără serioasă, de 18 ani, doresc să îngrijesc un copil sau să fac menaj. 466.

Doamnă nefumătoare cu experiență în creșterea copiilor, doresc și îngrijesc un copil, preferabil, zona Dâmb, menționez că vorbesc și limba maghiară. 365.

Pensionară doresc a îngriji un copil de peste 3 ani, să-l scot de la grădiniță sau școală și să stau cu el până vin părinții, ori să-l duc la ceva cursuri. 588, -.

Tânără, doresc să îngrijesc femeie în vârstă: gătit, spălat, curățenie, cumpărături. 361, între orele: 10-22.

Tânără 33 ani, cu multă experiență în îngrijirea copiilor, cu multă răbdare, fac și menaj ușor, iubesc copii, aștept oferte. Preț: negociabil. 807, 263.875, între orele: 8-21.

Îngrijesc bolnavi și copii în zona VCornișa sau 7 Noiembrie dus la grădină sau școală la cerere fac menaj.

Doamnă serioasă pensionară, nefumătoare dorsc să îngrijesc un copil sau să-l duc să-l duc de la grădință sau școală numai în Tudor. 160, între orele: 18-22.

Femeie pensionară, îngrijesc un copil, fac menaj, zona Tudor, am experiență în domeniu. 525, între orele: 8-20.

Doamnă serioasă îngrijesc copii, ajut la menaj, îi însoțesc la școală.

Doamnă serioasă, 50 ani, îngrijesc copil mic sau familie în vârstă. 904.

Tânără fără obligații cu loc de muncă, stabil, caut să îngrijesc femeue în vârstă, contra moștenire locuință, în Tg-Mureș.

Studentă la medicină, îngrijesc copii de la 0 ani, sau oameni în vârstă. Fac și menaj. 271, între orele: 7-22.

Familie tânără cu un temperament vesel, care iubesc copii, acceptă îngrijirea a 1-2 copii la domiciliul lor, sau la domiciliul dvs. Suntem serioși, vorbim limba maghiară și germană.

Infirmieră calificată 15 ani vechime, 42 ani, caut de îngrijit copii, adulți, 8 ore pe zi.

Doamnă serioasă, 51 ani, doresc să îngrijesc copil, prefer uona Tudor, vorbesc limba română și maghiară.

Persoană de vârsta a III-a cu handicap caut o familie să mă îngrijească , eu le donez locuință în schimbul îngrijirii. 872.

Îngrijesc copil la domiciliu lui. 469, între orele: 21-22.

Îngrijesc copil, ajut la teme, sau supraveghere, sunt o persoană de vârstă, sociabilă, cu studii superioare. 248.

Îngrijesc copii sau bătrâni la nevoie pot dormi la familie nu am pretenții de locuință, sunt serioasă, nefumătoare curată, punctuală, pensionare.

Căutăm doamnă pentru îngrijirea, unui copil, zona Tudor, vârsta maxim 50 ani, experiență, în îngrijirea copiilor. 720, între orele: 16-21.

Caut o persoană pentru îngrijirea unei persoane de 67 ani, care nu este imobilizat la pat, ofer drept de moștenire la o casă particulară în Păingeni, 24 km de la oraș, în șoseaua Principală. 845.

Tineri căsătoriți, îngrijim persoană în vârstă contrra moștenire locuință, și în satele învecinate . 462.

Doamnă serioasă, maghairă, 48 ani, doresc să îngrijesc copii la domiciliu. Cer și ofer seriozitate. 465, -, între orele: 8-22.

Tineri căsătoriți, îngrijim domn sau doamnă în vârstă, contra moștenire locuință, aștept oferte din Mureș sau satele învecinate.

Doamnă serioasă de 48 ani, nefumătoare, cu multă răbdare, îngrijesc copii sau bătrâni, zona Unirii, Aleea Carpați, centru, vorbesc limba maghiară și română foarte bune, aștept oferte. 127, între orele: 17-20.

Doamnă serioasă, cu experiență, cu multă răbdare, doresc să îngrijesc un copil. Preț: avantajos. 697, între orele: 9-21.

Pensionară 50 ani, serioasă, nefumătoare îngrijesc copil de orice vârstă sau bătrâni pentru timp mai îndelungat, fac menaj ușor, gătesc, prefer zona Cornișa, 7 Noiembrie, Aleea Carpați sau Unirii, vorbesc limba română, mai puțin limba maghiară.

Doamnă serioasă cu studii medii caut să îngrijesc copii de la orele 13-24 și în week-end, ajut la menaj, calc rufe, fac cumpărături, am multă experiență și răbdare, îndiferent de vârstă, vorbesc limba maghiară și română și germană, aștept ofete și din străinătate.

Doamnă 49 ani, caut să îngrijesc copii, în orice zonă din oraș. 531, între orele: 8-10 și 19-21.

Doamnă văduvă, îngrijesc copii sau bătrîni după masa, prefer zona Dacia, fac și menaj ușor, vorbesc ambele limbi. 395, între orele: 8-20.

Doamnă fără obligații, cu permis conducere, cu loc de muncă, calificată în îngrijirea bolnavilor, îngrijesc bolnavi, în zona 7 Noiembrie, 4 ore.

Doamnă 44 ani, doresc să îngrijesc un copil indiferent de vârstă, după-amiază, începând cu orele 15, accept plata și pe oră. 140.

Doamnă serioasă, 54 ani, doresc să îngrijesc un copil, fac și menaj ușor.

Îngrijesc copil în cart. Rovinari sau apropiere. 193.

Îngrijesc copil în Zona Tudor. 852, între orele: 18-22.

Doamnă 34 ani, îngrijesc copii și bătrâni la domiciliul lor.

Doamnă responsabilă, vorbitoare a 2 limbi, doresc să îngrijesc copilul unei familii serioase, eventual să fac menaj. 332.

Caut pentru îngrijire copii sau bătrâni sau orice muncă casnică. 340.

Caut îngrijitoare permanentă pentru o femeie bolnavă, ofer cazare, masă și o sumă de bani. 917.

Doamnă serioasă cu multă răbdare, îngrijesc copii, fără menaj sau să-l duc la grădiniță sau la școală, numai în Tudor, vorbesc limba maghiară, română, sunt educatoare pensionară, gătesc bine pentru copii. 725, -.

Tânără asistentă, serioasă și de încredere, cu experiență din străinătate, doresc să îngijesc bătrâni, bolnavi sau copii, fac și menaj dacă este nevoie, tratamente la domiciliu, merg și ca însoțitor la clinică la bolnav non-stop.

Familie de vârstă mijlocie, căutăm persoane singure pentru îngrijire la domiciliul nostru într-o casă cu opt camere, curte și gradină mare, în loc. Sărmașu. 928.


HOME         CĂUTARE         ANUNȚUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASH

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European