Mures Info
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Locuitori - Mica publicitate

 

Mica publicitate

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Acte necesare  
Clubul membrilor  
Mica publicitate  
Primării  
Telefoane utile  
I-Cafe  
ONG-uri  
Coduri postale  
Evenimente  
Codul bunelor maniere  

Cautare


Vă recomandăm
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca

KPTV - The Rock Station


Flash Mures Online

Numărul 374
Săptămâna 2 - 8 iulie 2005


HOME         CĂUTARE         ANUNŢUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASH



Matrimoniale

Anunturile din acest numar sunt expirate,NU mai sunt actuale. Click aici pentru a accesa editia curenta a revistei Flash. Daca totusi vreti sa vedeti numarul expirat, dati click aici

.

Tîrgu-Mureş

Tânăr maghiar, 37/176/99, căsătorit, dar nesatisfăcut, curat, sincer, solid, antialcoolic, fost sportiv, nefumător, inteligent, caut doamnă sau domnişoară pentru o relaţie discretă, de lungă durată. Nu posed loc de întâlnire. Aştept scrisori cu număr de telefon, la adresa OP 1 CP 227, pentru cod Titi. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Pensionar 63/165/75, văduv, fără obligaţii, cu locuinţă particulară în Tg-Mureş, caut o doamnă, fără obligaţii, cu situaţie asemănătoare. Doresc seriozitate, sinceritate, şi o situaţie stabilă, fără alte pretenţii. Aştept mesaje la redacţie, în plic, pentru cod Alex 2004/Bis/1.

Domn tânăr, 35/180/80, simpatic, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară 18-35 ani, pentru o relaţie sinceră, discretă. Sunt economist la o firmă privată. Aştept mesaje la adresa de e-mail: topaz_131313@yahoo.com. Nu vei regreta, dacă ne vom cunoaşte.

Bărbat frumos, maghiar, partidă bună, 53/170/85, cu un divorţ în curs, după 20 ani de căsnicie, o minoră de 16 ani, caut o femeie de la oraş, cu studii medii, pentru o relaţie intimă de prietenie, alinare şi înţelegere, între 45-50 ani (de afaceri dacă e cazul). Cod Scorpio 51.

Domn maghiar, văduv, 48/166/62, blond, cu ochi albaştri, serios, curat, liniştit, cu loc de muncă stabil, îmi doresc o parteneră de viaţă, cu care să împart atât bucuriile, cât şi necazurile, independentă, şi dacă doriţi o prietenie sau căsătorie, sunteţi sinceră, sufletistă, atunci aştept scrisori cu un număr de telefon, pentru cod Nyár/Bis/1.

Domn maghiar, 50/170/72, văduv, nefumător, antialcoolic, cu loc de muncă, maşină şi locuinţă, doresc să cunosc o doamnă fără obligaţii, cinstită, serioasă şi cu aspect fizic plăcut, pentru o relaţie sinceră, de lungă durată, sau mai mult. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Frici 06.

Doresc cunoştinţă cu o doamnă credincioasă, eventual şi cu un copil, simpatică, sau cu o fată mai în etate, în vederea unei prietenii, bazate pe respect şi încredere reciprică, eventual să accepte alimentaţia lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligaţii, cu situaţia materială bună. De preferinţă neoprotestantă. Aştept oferte cu număr de telefon fix şi detalii, la adresa: OP 7 CP 710 Tg-Mureş, pentru cod Trandafirul Roz.

Doresc cunoştinţă cu o doamnă sinceră, credincioasă, eventual şi cu un copil, simpatică, sau cu o fată mai în etate, 39-45 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect şi încredere reciprocă. Se asigură moştenire de apartament. Eventual să accepte alimentaţia lacto-vegetariană. Aştept oferte la adresa: OP 7 CP 710 Tg-Mureş, pentru cod Trandafirul Roşu. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Dacă îţi cauţi jumătatea, eşti o doamnă sinceră, serioasă, credincioasă, simpatică, siluetă, de vârsta a II-a, te caută un domn înalt, prezentabil, fără obligaţii, cu situaţie materială bună, care doreşte sinceritate, un cămin bazat pe acest principiu. Aştept oferte cu număr de telefon şi detalii, la OP 7 CP 710 Tg-Mureş, penttru cod Trandafirul Galben. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Tânăr 35 ani, elegant, manierat, simpatic, discret, caut o doamnă pretenţioasă, pentru o relaţie discretă, de durată. Rog mesaj la adresa de e-mail: denirox33@yahoo.com, sau la redacţie, pentru cod Mambo 70.

Domn român, de vârsta a III-a, singur, fără obligaţii, 160/70, aş dori să cunosc o doamnă, indiferent de naţionalitate, cu date asemănătoare, pentru o prietenie sinceră, pentru a ne continua viaţa. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Alege singură.

Tânăr român 26/180/70, serios, cinstit, nefumător, antialcoolic, doresc cunoştinţă cu o tânără de vârstă apropiată, pentru prietenie şi o relaţie de lungă durată. Specific, că locuiesc în Reghin. Aştept mesaje pentru cod Scorpion 78 Flash, la rubrica "Mesaje". Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Intelectual, de vârsta a III-a, 65/70, pensionar, cu o pensie foarte bună, apartament 2 camere, proprietate personală, sănătos din toate punctele de vedere, doresc să cunosc o doamnă fără obligaţii, sănătoasă, cu aspect plăcut şi sufletistă, cu vârsta până la 60 ani, singură, pentru ieşire în mijlocul naturii, excursii, pescuit, şi cu timpul pentru menaj, iar dacă va fi înţelegere, să-i rămână tot ce am eu. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 191. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Tânăr divorţat, 29/185/70, ochi albaştri, cu obligaţii, doresc cunoştinţă cu o doamnă până la 30 ani, 180/70. Prefer să locuim împreună, să fii din Tg-Mureş, accept şi un copil, să fi blondă. Dacă vrei să ai o dragoste sinceră, aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Isaac.

Băiat 28/163, sunt în căutarea unei domnişoare cu vârstă apropiată, nu caut perfecţiunea, dar să aibă loc de muncă şi să fie sinceră, nu doresc aventură. Scrie-mi un plic la redacţie, pentru cod Kent Blue 2.

Eu 26/180, doresc să cunosc o tânără de 20-28 ani, din zona Reghin, pentru o relaţie de durată, sau mai mult. Cod 9704080270.

Dacă doreşti dragoste, siguranţă, protecţie şi discreţie, cu un domn de vârsta a II-a, căsătorit, care caută ce-i lipseşte, trimite-mi o scrisoare cu un număr de telefon şi ceva detalii, la OP Reghin CP 31. Sper ca decizia ta să fie dorinţă şi plăcere.

Tânăr 32/186/92, necăsătorit, licenţiat, fără obligaţii, caut domnişoară cu vârsta între 18-35 ani, nematerialistă, fără obligaţii, simpatică, dornică de o relaţie stabilă, restul urmând să stabilim împreună. Rog trimite-mi foto + număr de telefon, la OP Reghin, CP 35. Ofer şi cer seriozitate 100%. Cod Cats.

Tânăr pensionar, 57/177/85, divorţat, nefumător, devotat, ortodox, fără obligaţii, echilibrat fizic, energic, cu simţul umorului, caut o doamnă veselă, nu cu kg multe peste, să fie din zodia Berbec. Berbecii trebuie să fie pereche. Să fie cam de vârsta apropiată. Cod Berbec 23-48.

Tânăr 40/185/70, brunet, păr creţ, naţionalitate român, cu un copil, te caut pe tine, modestă, compatibilă cu mine, iar dacă singurătatea te apasă ca şi pe mine, lasă-mi un mesaj la redacţie, dacă se poate cu un număr de telefon. Cod Sile.

Domn căsătorit, 45/176/80, nefumător, cu studii superioare, om de afaceri, curat, discret, caută prietenia unei doamne căsătorite, fină, simpatică, curată, fără kilograme în plus, pentru o relaţie intimă, de lungă durată. Aştept mesaje la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Omega/Bis/14.

Domn 37/167/70, ortodox, cu o căsătorie nefericită, doresc cunoştinţă cu o doamnă curată, gospodină, care ştie ce este suferinţa, pentru relaţii intime, fără pretenţii financiare. Nu posed loc de întâlnire. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Balanţă 67.

Tânăr 25 ani, înalt, cu ochi albaştri, caut o parteneră cu aspect fizic plăcut, pentru relaţii intime, de lungă durată. Posed loc de întâlnire. Aştept scrisori la adresa de e-mail: baisavm@yahoo.com.

Tânăr divorţat, 31/172, antialcoolic, cu locuinţă dar nesatisfăcut şi nefericit, caut o doamnă sau domnişoară, până la 35 ani, pentru prietenie, căsătorie. Un copil nu este o problemă. Eu sunt maghiar, dar nu contează naţionalitatea, răspund la toate scrisorile, dacă se poate cu poză. Aştept scrisori pentru cod Újra élni.

Eu 31/172/60, divorţat, dar nesatisfăcut, caut o prietenă, doamnă sau domnişoară, până la 30 ani, pentru prietenie şi relaţii intime. Ajut financiar, în limita bunului simţ. Am locuinţă şi loc de muncă stabil, iar dacă totul merge bine, căsătorie. Neserioasele să nu se deranjeze, sunt muncitor, nu bogat. Aştept scrisori pentru cod Fără limită/Bis.

Domn căsătorit, 47 ani, prezentabil, curat, cu loc de întâlnire, doresc să cunosc o doamnă, domniţoară, pentru relaţii intime. Dacă eşti curată, nematerialistă, şi îţi place să trăieşti viaţa la maxim, nun ezita. Doresc o relaţie de lungă durată, cu respect reciproc. Aştept scrisori cu număr de telefon, pentru cod A trăi clipa.

Tânăr înalt, prezentabil, serios, cu locuinţă, caut prietenă frumoasă, îngrijită, cu aspect fizic plăcut. În caz de simpatie reciprocă, aş dori o relaţie de lungă durată. Poţi locui la mine, naţionalitatea nu contează, vorbesc maghiară, română. Aştept scrisori cu număr de telefon şi mici detalii, pentru cod Don*t be shy.

Ardelean cu cetăţenie germană, 52/178, arăt mult mai tânăr decât vârsta, şi cu o situaţie materială foarte bună în România, caut doamnă de origine maghiară sau română, absolut în scopul de a întemeia o familie şi de a avea un copil. Pentru mine nu are importanţă situaţia materială a viitoarei neveste. Nu răspund numai la scrisori serioase. Cod Paulus.

Caut o doamnă sau domniţoară, indiferent de vârstă, pentru o relaţie intimă, de preferinţă să fi mai plinuţă. Cer şi ofer discreţie totală. Eu 32/170/70. Cod Vară caldă.

Bărbat 66 ani, din sat Milăşel, caut o femeie maxim 59 ani, pentru căsătorie. Cod Tinerelu.

Domn român, divorţat, 45/170/70, fără obligaţii, cu locuinţă, curat, loc de muncă stabil, doresc cunoştinţă cu o doamnă de vârstă apropiată, pentru prietenie sau căsătorie. Cod A 28.

Domn singur, cu locuinţă în Tg-Mureş, prezentabil, serios, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă simpatică, sinceră, iubitoare, pentru căsătorie, până la 58 ani. Nu ridic corespondenţa de la redacţie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Nyár 2005.

Domn maghiar de vârsta a III-a, cu apartament în Tg-Mureş, nefumător, antialcoolic, fără obligaţii, aş dori să cunosc o doamnă asemănătoare mie. Aştept scrisori de prezentare la redacţie, cu un număr de telefon fix, pentru cod Mégis forog a föld.

Pensionar independent, cu apartament în Tg-Mureş, prezentabil, nefumător, fără alcool, sincer, doresc să cunosc o doamnă cu gândire serioasă, pentru o prietenie sinceră, sau mai mult. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Szelíd Skorpió.

Am 30/175/65, ochi vezi-căprui, fizic atletic, calm, echilibrat şi serios. Sunt realizat, atletic, calm, echilibrat şi serios. Sunt realizat, cu loc de muncă stabil. Vreau o relaţie serioasă, cu o domnişoară între 24-34 ani, numai din zona Reghin. Aştept mesaje la redacţie sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Várlak XXX .

Necăsătorit, fără obligaţii, brunet, aspect fizic plăcut, 172/72. Doresc să am o familie. Dacă ai între 18-38 ani. Pot să ai noroc, să fi brunetă, 1,70 m, îngrijită, catolică. Aştept scrisori de prezentare cu foto, fără număr de telefon, pentru cod M.Mérleg.

Tânăr cu loc de întâlnire, aspect fizic plăcut, doresc să ajut financiar în limitele moralului, o fată drăguţă, subţirică, sexy, cu domiciliul în Tg-Mureş. Aştept mesaje cu număr de telefon, eventual poză, la adresa de e-mail: roterdam@personal.ro.

Domn tânăr, generos, plăcut, cu stare financiară bună, doresc să cunosc o fată agreabilă, înaltă, care arată bine din toate punctele de vedere, pentru o relaţie apropiată, discretă. Dispun de loc de întâlnire. Dacă doreşti să ne cunoaştem, lasă-mi un număr de telefon la adresa de e-mail: fixnine@yahoo.com.

Tânăr 26/170/73, drăguţ, ochi albaştri, foarte curat şi discret, cu loc de întâlnire, oref o companie plăcută doamnelor şi domnişoarelor generoase. Aştept scrisori la redacţie pentru cod Nasty 4 Mind, sau şa adresa de e-mail: nasty4mind@yahoo.com.

Eu 31/179/72, prezentabil, curat, doresc să ajut financiar în limita bunului simţ, o doamnă sau domniţoară înaltă, senzuală, cu aspect fizic plăcut, nefumătoare, fără kilograme în plus. Poţi să-mi laşi un număr de telefon într-un plic tibrat, la adresa OP 1 CP 225 Tg-Mureş.

Doresc să cunosc o fată atrăgătoare, stilată, simpatică, înaltă, cu un fizic subţire, care nu se mai întâlnesc şi cu alţi bărbaţi, pentru o relaţie discretă, de lungă durată, alături de mine. Eu 29/178/70, stilat, aspect fizic plăcut, cu mult bun simţ şi respect. Aştept scrisori cu număr de telefon la adresa OP 5 CP 524 Tg-Mureş.

Domn 30/179/73, prezentabil, generos, cu loc de întâlnire, caut o doamnă sau domnăşoară sexy, peste 1,65 m, până la 55 kg, pentru o relaţie discretă. Dacă doreşti să ne cunoaştem, scrie-mi la OP 5 CP 535 Tg-Mureş, şi lasă-mi un număr de telefon.

Student 23/176/66, blond, cu ochi albaştri, sexy şi frumos, caut un băiat din Mureş sau împrejurimi, pentru orelaţie sau aventură. Scrie-mi la adresa de e-mail: matrix-21@personal.ro. Cer şi ofer seriozitate.

Doresc să cunosc o femeie serioasă, simpatică, iubitoare, pentru căsătorie, între 55-58 ani. Bărbat singur, cu locuinţă în oraş, prezentabil, sincer, nefumător, antialcoolic. Nu ridic corespondenţa de la redacţie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Tavasz 41/Bis.

Tânăr maghiar, 34/184/73, cu locuinţă, loc de muncă stabil, caut cunoştinţă cu o tânără modestă, pentru prietenie, eventual căsătorie, sau pentru a locui împreună. Nu sunt nici prea arătos, dar nici prea urât. am pretenţii minime: un loc de muncă, un pic de seriozitate, poate să fie şi de la ţară. Aştept mesaje sau scrisori la redacţie, pentru cod 2005 Julius.

Tânăr căsătorit 34 ani, doresc cunoştinţa unei doamne sau domnăşoare, pentru o relaţie intimă, fără prejudecăţi, de lungă durată. Ofer sprijin material, satisfacţie, curăţenie şi discreţie. Cod Geo/Bis/4.

Domn divorţat, 35/187/87, simpatic, elegant şi pretenţios, caută o doamnă sau domnişoară fără copii, simpatică, sexy, elegantă, pentru relaţii intime, fără prejudecăţi, şi în caz de compatibilitate, poate chiar mai mult. Am tot ce-mi trebuie, numai persoana sus menţionată îmi lipseşte. Cer şi ofer seriozitate maximă. Aştept mesaj la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Pasat VI.

Tânăr maghiar, 25/165/70, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o tânără maghiară sau româncă, pentru o prietenie adevărată, care poate iubi sufleteşte, nu numai pentru bani şi frumuseţe. Cod Speranţă 80/Bis.

Caut prietenia unei doamne între 45-55 ani, fără kilograme în plus, simpatică, curată, cu suflet bun, pasionată cu fantezii fără prejudecăţi, pentru o prietenie de lungă durată, sinceră şi armonioasă. Eu domn maghiar, 54/170/68, cu locuinţă în Tg-Mureş, fără obligaţii, văduv, fără defecte şi calităţi, ca orice om (fumător) curat, discret, cu o gândire modernă, fără prejudecăţi. Aştept scrisori compatibile pa redacţie, pentru cod A barátnőm.

Eu 44/166/67, divorţat, cu obligaţii, ortodox, nefumător, antialcoolic, loc de muncă şi toate cele necesare pentru a te face fericită pe tine. Dacă eşti o femeie credincioasă, cu frică de Dumnezeu, şi îţi doreşti cu adevăret o viaţă frumoasă şi liniştită, lasă un mesaj la redacţie sau la rubrica "Mesaje", cu detalii despre tine, pentru cod Bafta.M.

Tânăr prezentabil 28/178/80, cetăţean maghiar/german, caut prietenă frumoasă sub 26 ani, pentru o relaţie de lungă durată, dar fără obligaţii. În viitor posibil căsătorie. Aştept mesaje la adresa 1437 Budapest 70 PF 806.

Pentru cod L.A.C 22. Pentru început, ar fi bine să ne cunoaştem. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Atletic. Eu sunt serios, corpolent, atletic, potrivit. (eventual căsătorie).

Tânăr căsătorit dar neglijat, discret, serios, cu situaţie, 35/174/83, doresc cunoştinţă cu o doamnă, domnişoară serioasă, plăcută, fără prejudecăţi majore, pentru o relaţie discretă, de lungă durată, reciproc avantajoasă, cu sau fără loc de întâlnire. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Discret 05.

Domn serios, simpatic, fără vicii şi obligaţii, cu loc de muncă şi situaţie materială bună, doresc să cunosc o domnişoară cu situaţie asemănătoare, pentru o relaţie serioasă, căsătorie. Am 40/176/70. Aştept mesaje cu loc de întâlnire la redacţie, pentru cod Hosszú, boldog nyár. Rog seriozitate maximă.

Domn singur, 72 ani, studii medii, doresc să cunosc o doamnă singură, de vârstă apropiată. Eu 72/172/74, nefumător şi antialcoolic. Doamnele cu părinţi sau copii, nu reprezintă interes. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Egy úr.

Domn divorţat, fără obligaţii, vârsta 46 ani, caut o domnişoară sau o doamnă pentru prietenie, eventual căsătorie. Eu 1,75 m, ochi albaştri, cu stare materială bună. Aştept mesaje la redacţie, în plic, cu un număr de teleefon şi foto, pentru cod Rex 1.

Tânăr 33/177/70, cu tot ce trebiue, caut prietenă pentru căsătorie. Rog plic la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Euro 30.

Nu sunt urât, dar nici frumos, am 55 ani, de etnie rom. Caut o doamnă romă, cu studii minim liceul, până la 60 ani. Nu stau în Tg-Mureş. Nu mă interesează starea materială, nici trecutul. Am 2 copii mari, independenţi. Sunt optimist, cu simţul umorului. Îmi place viaţa, sunt fumător. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod DMS.

Eu 31/175/68, băiat harnic, serios, singur, discret, curat, doresc să cunosc o domnişoară serioasă, bună gospodină, curată, nematerialistă, de vârsta 25-33 ani, pentru o prietenie lungă, distracţie sau căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, dacă se poate şi cu poză, pentru cod Raimund 2005.

domn tânăr divorţat, 30 ani, cu loc de mucă stabil, nefumător, antialcoolic, cu un suflet bun şi sincer, care ştie să ofere multă dragoste, vreau să cunosc o tânără maghiară, divorţată, 26-30 ani, sinceră, serioasă, cu suflet bun, care să ofere dragoste, pentru o relaţie serioasă, eventual căsătorie. Poţi avea şi un copil. Rog scrisori la redacţie, cu număr de telefon. Neserioasele să nu mă deranjeze. Cod Várlak kedvesem/Bis/1.

Bărbat maghiar, fără obligaţii, 50/175/85, în grad de pensie III, dar cu un venit frumos din lucru particular, caut cunoştinţa unei doamne cu situaţie asemănătoare, în vederea unei relaţii de durată. Cod Kánon 28.

Domn român, divorţat, 51/173/65, drăguţ, manierat, fără vicii majore, singur, fără obligaţii sentimentale, cu locuinţă în Sighişoara, doresc să cunosc o doamnă, vârsta maximă 48 ani, pentru o relaţie serioasă (exclus aventurierele,inconsecventele), din Sighişoara sau din zonă. Aştept scrisori cu număr de telefon şi adresă la redacţie, pentru cod Sighişoreanu 54/Bis.

Căsătorit, 34/163/63, doresc cunoştinţă cu o doamnă sau domnişoară cu vârsta între 25-50 ani, pentru relaţii intime, fără prejudecăţi. Cer şi ofer discreţie şi seriozitate. La nevoie acord sprijin material în limita bunului simţ. Cod Senin.

Eu tânăr divorţat, 29/185/70, blond, ochi albaştri, nefumător, antialcoolic, serviciu stabil, doresc prietenie, eventual căsătorie, cu o doamnă până la 30 ani, cu locuinţă în Tg-Mureş, dacă se poate să locuiesc la ea. Cod Shalom/Bis/2.

Tânăr Gay, 21 ani, brunet, ochi căprui, pasiv, caut tânăr pentru relaţii intime şi prietenie. Rog şi ofer seriozitate. Cod 4U.

Fecior, 33/175/75, nici gras, nici slab, bilingv, muncitor, inteligent, calm, romantic, fără vicii, dependent de muzică bună, de 3 ani despărţit, bun şi la bucătărie. Am pe inventar o fetiţă. Sufăr de o boală, diagnosticul: insuficienţă financiară, doar necesarul. Sunt fericit aşa, dar mă tot îndrăgostesc în vis, mă simt ca la 16 ani. Te caut indiferent de continent, zonă, anotimp sau naţionalitate, între 17-30 ani. Ştiu engleză. Cod Yvel.

domn român cu credinţă în Dumnezeu, 61/175/80, locuiesc lângă Tg-Mureş, cu o mică gospodărie la casă particulară, nefumător, antialcoolic. Doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, chiar şi de la ţară, curată, credincioasă, gospodină, pentru o relaţie până la sfărşitul vieţii. Aventurierele să se abţină. Cod Laleaua neagră 108.

Tânăr maghiar, 32/179/73, educat, simpatic, serios, doresc cunoştinţă cu o domnişoară cultă, drăguţă, serioasă, pentru prietenie. Aştept scrisori la adresa de e-mail: yourfriend_32@email.ro.

Tânăr maghiar, 37/185/90, singur, doresc cunoştinţă cu doamne, domnişoare nefericite, pentru relaţii intime, discrete. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod K.T.M.

Tânăr 37/182/64, brunet, ochi căprui, fără obligaţii, caut o tânără serioasă, în vederea prieteniei, eventual căsătorie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Csaba/Bis/1.

Domn român, divorţat, singur, fără obligaţii, 51/173/65, aspect fizic plăcut, fără vicii majore, situaţie bună (locuiesc în Sighişoara), cu calităţi deosebite, doresc cunoştinţa, prietenia unei doamne de vârsta maximă 47 ani, cu obligaţii minime, frumoasă, serioasă, hotărâtă. Exclus aventurierele. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Artanu 51.

Domn prezentabil, 42/182/85, grizonat, tandru, romantic, cu o fetiţă de 8 ani, doresc să cunosc o doamnă suplă, frumoasă, sensibilă la frumos (copii, natură, etc.), pentru prietenie sau mai mult. Aştept scrisori cu caracterizare la adresa: OP 6 CP 637.

Domn 37/175/79, cu obligaţii, prezentabil, curat, îngrijit, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară neapărat supraponderală, curată, îngrijită, pentru prietenie sau mai mult. Cer şi asigur discreţie. Dacă te regăseşti în acest anunţ, scrie-mi la radacţie, penttru cod Fără reţineri.

Sunt un Vărsător de 34/160, cu loc de muncă, fără vicii, obligaţii. Doresc cunoştinţă cu o persoană de sex feminin, pentru o relaţie de prietenie, sau şi mai mult, bazată pe respect şi seriozitate. Aştept răspuns la redacţie, pentru cod Daniel D.

Pensionar, 56 ani, doresc cunoştinţă cu o doamnă pentru prietenie, căsătorie. Accept orice relaţie serioasă. Aştept scrisori la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Cluj.

Tânăr 17/180/60, ochi verzi - căprui, blond, aş dori să cunosc pe cineva, cu care să ne distrăm, sau pentru o relaţie serioasă. Cod Flash 192.

Tânăr căsătorit, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară maxim 29 ani, pentru o relaţie intimă periodică de lungă durată. Ofer satisfacţie, discreţie, eventual sprijin material rezonabil, prietenie. Cod Flash 1000/Bis.

Vărsător nonconformist, sincer, 27/177/66, fumător, pasionat de alpinism, călătorie, ezoterie, muzică rock, poet amator, îşi caută jumătatea potrivită, în persoana unei fete maghiare de 18-33 ani. Aştept mesaje la adresa de e-mail: mcload1978@freemail.hu, sau la redacţie, pentru cod Magányos angyal/Bis/3.

Tânăr 29/179/68, blond, ochi albaştri, puţin timid, aş dori să cunosc o tânără domnişoară cu vârsta până la 30 ani, pentru prietenie, eventual căsătorie. Dacă eşti din oraş şi vrei acest lucru şi tu, atunci lasă-mi un mesaj la redacţie, sau la rubrica "Mesaje". Te asigur că nu vei regreta. Lucrez, şi sunt liber doar după ora 18. Aştept mesajul tău la redacţie, pentru cod Te aştept de o viaţă.

Tânăr român, 26/175/75, şaten spre blond, sufletist, sincer, cu ochi căprui, romantic, cu simţul umorului, ştiu să pun suflet şi la bine şi la rău, cu servici asigurat şi situaţie materială acceptabilă, aş dori să cunosc o tânără cu aceleaşi calităţi, între 24-27 ani. Vă rog, maximă seriozitate. Dacă vrei şi tu să mă cunoşti, şi vrei să ai un prieten adevărat şi pe cinste, în care să ai încredere, atunci lasă-mi o scrisoare la redacţie, şi nu vei regreta. Cod Noris/Bis.

Tânăr maghiar, 29/170, caut pentru prietenie, căsătorie, o tânără maghiară, sinceră, drăguţă, romantică, care ştie să aprecieze dacă este iubită şi apreciată. Eu sunt un tânăr sincer, romantic, modest, care a suferit mult în dragoste. Aştept scriori la redacţie pentru cod Te kellenél/Bis, sau la adresa de e-mail: kalmi30@freemail.hu.

Tânăr Gay, 26/184/78, doresc prietenia unor tineri asemeni mie. Mă interesează mai mult o amiciţie, o prietenie dezinteresată material. Sunt un tip obişnuit din toate punctele de vedere, plăcut fizic, serios, mulţumit de mine, şi nu pretind mai mult, decât pot oferi. Bădăranii şi nehotărâţii să se abţină. Răspund şi dau detalii doar la e-mail: terrasun2005@yahoo.com.

Tânăr ani, nefumător, zvelt, sportiv, bine realizat, fără obligaţii, cu domiciliul stabil în Germania, doresc o relaţie serioasă cu o româncă de 22-30 ani/160/50, pentru prietenie sau căsătorie. prioritate foto simplă. Cod Mureş 74.

Tânăr maghiar, 34/162/70, prezentabil, cu ochi albaştri, cu stare materială bună, posesor auto, cu locuinţă în Tg-Mureş, doresc cunoştinţă cu domnişoare sau doamne fără obligaţii, prezentabile, vârsta până la 34 ani, pentru o relaţie sinceră. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Toyota/Bis/2.

Tânăr maghiar, 28/170/70, brunet, independent, caut prietenă serioasă, care ar accepta viaţa la ţară. Aştept scrisori la redacţie, mai ales din zona rurală apropiată de Tg-Mureş, pentru cod Várok rád/Bis/14.

Bărbat singur, fără obligaţii, 50/180/85, pensionar gradul II, dar cu venit bun din lucru particular, doresc cunoştinţă cu o doamnă maghiară, cu situaţie similară.Cod Kánon 28.

Tânăr bilingv, simpatic, curat, brunet, 32/179/80, cu o căsătorie nefericită, caut parteneră pentru relaţii intime, fără pretenţii materiale sau sentimentale. Nu posed loc de întâlnire. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Amor 2005.

Domn maghiar, 61/174/70, pensionar, singur, fără obligaţii, doresc cunoştinţă cu o doamnă maghiară, cu vârstă apropiată, prezentabilă, fără obligaţii şi kg în plus, bună gospodină, nefumătoare, în vederea unei prietenii sau căsătorie. Neserioşii să se abţină. Nu doresc aventură. Cod Távol és közel.

Domn maghiar, 61/170/70, pensionar, cu locuinţă în Tg-Mureş, nefumător, cu studii medii, cinstit şi serios, caut o doamnă fără obligaţii, cu situaţie asemănătoare, care vrea să trăiască lângă mine, o viaţă întreagă. Rog seriozitate, poate fi şi de la ţară, nu fac cunoştinţă prin telefon. Aştept întâlniri în Tg-Mureş, scrisori cu adrese şi nume corecte, pentru cod Piros orgona/Bis/15.

Tânăr 30/178/72, doresc o experienţă cu un Gay activ, de preferinţă cu loc pentru întâlnire. menţionez, că ar fi prima experienţă de acest gen. Dacă eşti o persoană cu înclinaţii spre comunicare, aştept mesajul tău la rubrica "Mesaje", pentru cod M.M/Bis/2. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Caut o femeie de afaceri singură sau divorţată, pentru prietenie, care are posibilitate să-şi construiască o casă, construcţie pe care pot să-i fac eu rapid şi ieftin, şi în caz de simpatie poate chiar mai mult. Tu 40-50/160/55, eu 44/165/65, divorţat, dar foarte tandru şi iubitor. Cod ABP 02.

Domn maghiar, 32/175/75, cu firmă proprie, apartament în Tg-Mureş, casă la ţară, maşini, doresc să cunosc o domnişoară româncă, frumoasă, sexy, curată, prezentabilă, serioasă. Aştept scrisori cu poză la redacţie, pentru cod Sierra.

Domn 52 ani, studii superioare, situaţie materială bună, divorţat, caut o doamnă cu studii superioare, cu vârsta până la 45 ani, situaţie materială bună, eventual cu o mică afacere. rog descriere sumară, nu contează religia sau neţionalitatea. Aştept semnale pentru cod Bebe/Bis/7.

Domn 43/168/70, căsătorit dar cu o căsnicie nefericită, neâmplinit pe plan sentimental şi pot spune şi intim. Îmi doresc să cunosc o domană până la 40 ani, simpatică, serioasă, liniştită, fără kg în plus. Aceste condiţii şi eu le îndeplinesc, pentru ca împreună să începem o relaţie de prietenie sinceră, bazată pe dragoste adevărată. Dacă această relaţie dintre noi va evalua, eu o doresc de lungă durată, pentru început cu întâlniri periodice. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Noi doi 2005.

Tânăr 38/182, serios, modest, caut pentru prietenie, căsătorie, o tânără româncă, care-şi doreşte o relaţie sinceră, şi de lungă durată. Locuiesc în Tg-Mureş. Aştept scrisori cu un număr de telefon, pentru cod Sper/Bis/2.

Bărbat văduv, intelectual, 52/165/68, aspect fizic plăcut, caut prietenia unei doamne, cu perspectiva căsătoriei. Cod 1+1=2/Bis.

Divorţat, 45 ani, înalt, şaten, ochi albaşttri, fumător, intelectual, cultură generală şi simţ al umorului peste medie, aş dori să cunosc o domnişoară sau o doamnă divorţată maghiară sau bilingvă, compatibilă pentru prietenie, căsătorie. Încă nu am renunţat la idea de a avea un copil. Rog răspuns cu eventuale propuneri de întâlnire la rubrica "Mesaje", pentru cod P 006.

Domn serios, simpatic, 40/176/70, fără vicii şi independent, cu loc de muncă şi situaţie materială bună, doresc să cunosc o tânără până la 35 ani, pentru o relaţie durabilă, bazată pe sinceritate şi seriozitate. Aştept mesaje pentru a ne cunoaşte mai bine, în caz de compatibilitate doresc şi căsătorie. Cod Különös ismerkedés.

Dacă eşti o fată frumoasă, serioasă, îţi place să iubeşti, nu eşti aventuristă, caută-mă şi nu vei regreta. Eu 24/183/71, nefumător, antialcoolic, serios, drăguţ, brunet şi romantic. Dacă eşti interesată, lasă-mi un mesaj la redacţie, pentru cod Valy îngeraşul.

39 ani, discret, curat, doresc cunoştinţe cu doamne căsătorite dar neglijate, între 30-50 ani. Posed loc de întâlnire. Doresc discreţie şi curăţenie. Cod Sinbad/Bis.

Doamnă maghiară, sinceră, serioasă, aş dori să-mi găsesc un prieten, care să mă accepte aşa cum cunt. Domnii, care caută aventuri intime, să mă ocolească. Sper că există un domn, care caută prietenie adevărată. Aştept mesaje la redacţie, în plic, pentru cod Reménység 72/Bis.

Sătulă până peste cap de bărbaţi duri, jignitori, aventurieri, căsătoriţi, inculţi şi neciopliţi, cu o femeie, doamnă cu obligaţii, maghiară, brunetă, ochi verzi, grăsuţă, doresc prietenie discretă, cu un domn drăguţ, trăsături frumoase, gingaş, suflet cald, care nu joacă pe mai multe fronturi, din aceaşi categorie socială, cu studii medii, vârsta între 38-42 ani, fără implicări sexuale. Cei căsătoriţi să se abţină. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Iris/Bis/3.

Văduvă, 48/168/68, Capricorn, fără vicii, ortodoxă, fără obligaţii, doresc să cunosc un domn serios, cu vârstă apropiată, fără vicii majore, pentru prietenie. Rog seriozitate. Cod 1957/Bis.

Doresc să cunosc un domn între 45-50 ani, nefumător, cinstit şi bun, ordonat. Sunt o doamnă maghiară, foarte dezamăgită, singură. Sunt curată, casnică şi îmi place viaţa. Nu sunt materialită. Locuiesc la ţară, am loc de muncă, 170/65. Aştept scrisori sincere, pentru cod Nő az nő.

Tânără 28 ani, necăsătorită, cu studii superioare, loc de muncă stabil, caut prieten asemănător, cu studii superioare, pentru prietenie de lungă durată, căsătorie. Ofer şi pretind seriozitate. Nu accept aventură. Accept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Destin în doi.

Tânără 34/165/60, cu o situaţie materială bună, cu un copil, doresc să cunosc un tânăr de vârstă apropiată, care îşi doreşte o relaţie, pentru prietenie (căsătorie), şi pote locui la mine. Aştept scrisori la redacţie cu număr de telefon, pentru cod Ele 97/Bis/1. Nu vei regreta.

În faţa singurătăţii, măsimt incapabilă să lupt. De aceea, aş dori să cunosc un domn, care ştie să ofere respect, iubire, înţelegere. Tu să fii foarte curat, intelectual, să doreşti o relaţie seriosă, şi te asigur că nu vei regreta, dacă vei scrie unei doamne de 50 ani, româncă, singură, cu situaţie materială bună. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Te caut de mult.

Doamnă româncă, 50 ani, aspect fizi plăcut, cu loc de muncă, apartament proprietate persoanlă, locuiesc singură, aş sori să cunosc dacă este posibil, un domn român, cu loc de mucnă, aspect plăcut, îngrijit, nefumător, antialcoolic, care să-mi fie partener de distracţie la o petrecere. Dacă doriţi să ne cunoaştem, lăsaţi un mesaj cu un număr de telefon la redacţie, pentru cod Flori de Mai/Bis/2.

Tânără maghiară, divorţată, 32/170/70, cu o fetiţă, iubitoare de familie, sinceră, din Tg-Mureş, nefumătoare, romantică, cu o existenţă sigură, doresc să cunosc un b ărbat maghiar, înalt, până la 38 ani, din Tg-Mureş, sincer, cu fizic plăcut, afectuos, cu situaţie materială bună, înţelegător, care să mă facă fericită din toate punctele de vedere, pentru prietenie, eventual căsătorie. Cod Őszinteség 2005.

Doamnă văduvă de mulţi ani, cine a plictisit singurătaea, caut un domn, dacă se poate să aibă maşină. Eu 59 ani, cu locuinţă, pensionară, dar încă lucrez activ. Dacă domnul este sufletist ca şi mine, şi se simte şi el singur, eu aş vrea o prietenie sinceră şi de lungă durată. Domnul meu, te aştept cu drag, şi din toată inima. Dacă nu te grăbeşti, trece viaţa aşa cum suntem, singuri. Cod Együtt talán könnyebb .

caut un pescar care umblă la Deltă în vacanţă (sau timp liber) la pescuit. Aştept răspuns la redacţie, pentru cod Halász szöszi.

Tânără licenţiată, drăguţă, iubitoare de flori, animale, munte, artă, 34/167/50, doresc să cunosc un domn în vederea căsătoriei, să aibă calităţi similare, fără vicii majore, căsătorii anterioare. Dacă şi tu îţi doreşti cu adevărat o familie bazată pe respect, încredere, afecţiune şi adevăr, mă găseşti la adresa de e-mail: flamingo7panda@yahoo.com.

Tânără maghiară, serioasă, necăsătorită, 31/165/55, cu loc de muncă stabil, studii superioare, nefumătoare, antialcoolică, aş dori să cunosc un tânăr maghiar, serios, simpatic, cu studii asemănătoare, pentru prietenie, eventual căsătorie. Rog seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Rák/74.

Tânără 30/172/53, prezentabilă, inteligentă, corectă, serioasă, caut o relaţie durabilă în timp, bazată pe seriozitate, sinceritate, corectitudine, cu un domn înalt, inteligent şi generos, între 35-45 ani, cu o situaţie materială foarte bună. Cine doreşte şi poate să mă ajute financiar (în caz de simpatie reciprocă) sistematic pe o anumită perioadă. Aştept răspuns cu un număr de telefon la adresa de e-mai: feketeborostyan@yahoo.com.

Tânără maghiară, 28/163/64, cu un copil, doresc să cunosc numai pentru căsătorie un tânăr serios, cu loc de muncă stabil, antialcoolic, ca să începem o nouă viaţă împreună, chiar dacă este umbrită de trecut. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Krisztina/Bis.

Doamnă divorţată, 40 ani, româncă, plinuţă, cu un copil mare, locuinţă, serviciu stabil, gospodină, îmi caut perechea potrivită în persoana unui domn român, stilat, educat, vârsta 40-45 ani, peste 1,80 m, bine făcut, necăsătorit sau divorţat, pentru o relaţie durabilă, bazată pe seriozitate şi sinceritate. Cei care vor să încerce, sunt rugaţi să lase o scrisoare la redacţie, cu un număr de telefon şi mici detalii. Cod Roma/Bis.

Doamnă româncă divorţată, 42/165/65, simplă, plină de viaţă, veselă, drăguţă, modestă, cu aspect plăcut, înţelegătoare şi iubitoare, cu loc de muncă, doresc cunoştinţă şi convieţuire, cu un domn prezentabil, simpatic, nefumător, tandru şi iubitor, până la 50 ani. Aştept oferte la redacţie în plic, cu amănunte, detalii şi număr de telefon, pentru cod Tandreţe şi iubire 2005.

Intelectuală maghiară, 28 ani, caut prieten intelectual, manierat, etc. Excluşi aventurierii. Aştept mesaje la adresa de e-mail: endyke07@freemail.hu.

Tânără maghiară, căsătorită, doresc să te cunosc. Scrie-mi un mesaj la rubrica "Mesaje", pentru cod Vega/Bis.

Tânără româncă, 32/160/50, şatenă, cu păr lung, cu ochelari de vedere, doresc să cunosc un tânăr, de preferinţă brunet, antialcoolic, pentru prietenie, eventual căsătorie. Neserioşii să se abţină. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Speranţa/Bis/13.

Un divorţ lasă răni adânci în suflet, care se vindecă greu. Dacă eşti şi tu în aceeaşi situaţie ca şi mine, lasă-mi un plic la redacţie cu un mesaj, sau un număr de telefon. Eu româncă, 45/170/80, cu obligaţii. Cod Ilinca.

Dacă iubeşti frumuseţea, nu mă iubi.. căci sunt multe femei mult mai frumoase. Dacă iubeşti bogăţia, nu mă iubi...căci sunt femei mult mai bogate. Dacă ţi la iubire şi tot ce este pur,iubeşte-mă...căci nimeni în această lume deşartă, nu te va iubi, aşa cum te voi iubi. Eu româncă, 50/165/75, serioasă, sinceră, curată, cu bun simţ, fără vicii, doresc să cunosc un domn asemeni mie. Aştept mesaje sincere, cu un număr de telefon, pentru cod Fidelitate şi responsabilitate totală.

Doamnă 59/162/63, fără obligaţii, serioasă, doresc să cunosc un domn independent, cinstit, poate fi fumător dar nu alcoolic, pentru o relaţie serioasă. Cod Egy szebb életért.

Doamnă singură, 52/168/80, cu mici obligaţii, situaţie acceptabilă, pensionară, curată, gospodină, cu bun simţ, foarte veselă, urăsc minciuna şi făţărnicia. Aş dori să-mi alung singurătatea, care este foarte grea, în prezenţa unui domn cu situaţie asemănătoare. Aştept scrisori la redacţie, cu mici detalii, pentru cod Aştept iubire.

Doamnă divorţată, cu propria afacere, vârsta a II-a, nu caut aventură, doresc prietenia unui bărbat inteligent, cu aspec plăcut, îngrijit, sincer, cu umor, iubitor de viaţă. Eu 156/53, dar îmi plac bărbaţii înalţi, cu vârsta până la 47 ani. Aştept scrisori cu detalii la OP 9 Cp 14 Tg-Mureş.

Tânără 35/175/59, cu aspect fizic plăcut, inteligentă, cu simţul umorului, cu loc de muncă satbil, caut un tânăr serios, prezentabil, antialcoolic, pentru o relaţie serioasă, de lungă durată. Aventurierii să nu se deranjeze. Aştept mesaje la adresa de e-mail: giugiuka2005@yahoo.com.

Tânără 32/175/60, divorţată, plină de viaţă, aspect fizic plăcut, simpatică, doresc să cunosc un domn de 30-35 ani, cu calităţi asemănătoare, serios, pentru prietenie. Aştept scrisori la redacţie cu detalii despre tine şi foto. Nu vei regreta, dacă mă vei cunoaşte. Cod Laleaua/Bis.

Caut un prieten de bună credinţă, român sau maghiar, cu care să leg o prietenie sinceră. Locuiesc în localitatea Nadăşa, am 48 ani şi sunt pensionară. Aş dori un om, care să aibă şi el o pensie, să nu fie alcoolic, cu vârsta până la 60 ani. Cod Flash 174.

Doamnă 35/170/70, fără obligaţii şi fără compromisuri, aş dori să cunosc o domnişoară drăguţă şi serioasă, în vederea unei relaţii serioase. Eu sunt blond, cu ochi albaştri, cu loc de muncă în Belgia, cu situaţie materială foarte bună. Nu mă interesează materialistele. Aştept răspuns la redacţie, pentru cod Sahara 365.

Doamnă bilingvă, maghiară, 51/165/65, divorţată, pensionară, antialcoolică, prezentabilă, serioasă, gospodină, liniştită, cu mici obligaţii, cu locuinţă personală, doresc să-mi găsesc jumătatea, domn 55-70, cu situaţie asemănătoare, din Tg-Mureş, sau din localităţile limitrofe. Nu doresc aventură, nu am pretenţii la moştenire în caz de convieţuire, căsătorie. Aştept mesaje la redacţie, cu un număr de telefon fix, nu mobil, pentru cod Amalia/bis.

Româncă 25/172, moletă, inteligentă, studii superioare, cu caracter agreabil, devotată, caut domn român 30-40 ani, înalt, atrăgător, înţelept, inteligent, spirit intreprinzător, realist, neviciat, stabil financiar şi psihic, pentru atingerea echilibrului afectiv. Nu joc rol de amantă Aştept mesaje la adresa de e-mail: crossmyheart0202@yahoo.com.

Cuplu căsătorit, ea 28 ani, el 32 ani, simpatici, corecţi şi discreţi, căutăm o domnişoară sau doamnă, pentru relaţii intime. Oferim multe avanaje: poţi să stai la noi, sprijin material. Cerem igienă şi discreţie! Cod Sex & Money/Bis.

Bărbaţi

Tânăr maghiar, 37/176/99, căsătorit, dar nesatisfăcut, curat, sincer, solid, antialcoolic, fost sportiv, nefumător, inteligent, caut doamnă sau domnişoară pentru o relaţie discretă, de lungă durată. Nu posed loc de întâlnire. Aştept scrisori cu număr de telefon, la adresa OP 1 CP 227, pentru cod Titi. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Pensionar 63/165/75, văduv, fără obligaţii, cu locuinţă particulară în Tg-Mureş, caut o doamnă, fără obligaţii, cu situaţie asemănătoare. Doresc seriozitate, sinceritate, şi o situaţie stabilă, fără alte pretenţii. Aştept mesaje la redacţie, în plic, pentru cod Alex 2004/Bis/1.

Domn tânăr, 35/180/80, simpatic, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară 18-35 ani, pentru o relaţie sinceră, discretă. Sunt economist la o firmă privată. Aştept mesaje la adresa de e-mail: topaz_131313@yahoo.com. Nu vei regreta, dacă ne vom cunoaşte.

Dacă eşti o femeie, care îţi doreşti plăceri la care doar ai visat, nu te costă decât să-mi scrii un e-mail, şi vei vedea că se vor împlini. Hai să învăţăm împreună arta de a iubi cu pasiune, dragostea fizică este o bucurie şi încărcare de energie. Ţi-am cerut prea mult să-mi scrii? E-mail: satisfactiaerotica@yahoo.it.

Bărbat frumos, maghiar, partidă bună, 53/170/85, cu un divorţ în curs, după 20 ani de căsnicie, o minoră de 16 ani, caut o femeie de la oraş, cu studii medii, pentru o relaţie intimă de prietenie, alinare şi înţelegere, între 45-50 ani (de afaceri dacă e cazul). Cod Scorpio 51.

Domn maghiar, văduv, 48/166/62, blond, cu ochi albaştri, serios, curat, liniştit, cu loc de muncă stabil, îmi doresc o parteneră de viaţă, cu care să împart atât bucuriile, cât şi necazurile, independentă, şi dacă doriţi o prietenie sau căsătorie, sunteţi sinceră, sufletistă, atunci aştept scrisori cu un număr de telefon, pentru cod Nyár/Bis/1.

Domn maghiar, 50/170/72, văduv, nefumător, antialcoolic, cu loc de muncă, maşină şi locuinţă, doresc să cunosc o doamnă fără obligaţii, cinstită, serioasă şi cu aspect fizic plăcut, pentru o relaţie sinceră, de lungă durată, sau mai mult. Aştept scrisori cu mici detalii la redacţie, pentru cod Frici 06.

Doresc cunoştinţă cu o doamnă credincioasă, eventual şi cu un copil, simpatică, sau cu o fată mai în etate, în vederea unei prietenii, bazate pe respect şi încredere reciprică, eventual să accepte alimentaţia lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligaţii, cu situaţia materială bună. De preferinţă neoprotestantă. Aştept oferte cu număr de telefon fix şi detalii, la adresa: OP 7 CP 710 Tg-Mureş, pentru cod Trandafirul Roz.

Doresc cunoştinţă cu o doamnă sinceră, credincioasă, eventual şi cu un copil, simpatică, sau cu o fată mai în etate, 39-45 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect şi încredere reciprocă. Se asigură moştenire de apartament. Eventual să accepte alimentaţia lacto-vegetariană. Aştept oferte la adresa: OP 7 CP 710 Tg-Mureş, pentru cod Trandafirul Roşu. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Dacă îţi cauţi jumătatea, eşti o doamnă sinceră, serioasă, credincioasă, simpatică, siluetă, de vârsta a II-a, te caută un domn înalt, prezentabil, fără obligaţii, cu situaţie materială bună, care doreşte sinceritate, un cămin bazat pe acest principiu. Aştept oferte cu număr de telefon şi detalii, la OP 7 CP 710 Tg-Mureş, penttru cod Trandafirul Galben. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Tânăr 35 ani, elegant, manierat, simpatic, discret, caut o doamnă pretenţioasă, pentru o relaţie discretă, de durată. Rog mesaj la adresa de e-mail: denirox33@yahoo.com, sau la redacţie, pentru cod Mambo 70.

Domn român, de vârsta a III-a, singur, fără obligaţii, 160/70, aş dori să cunosc o doamnă, indiferent de naţionalitate, cu date asemănătoare, pentru o prietenie sinceră, pentru a ne continua viaţa. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Alege singură.

Tânăr român 26/180/70, serios, cinstit, nefumător, antialcoolic, doresc cunoştinţă cu o tânără de vârstă apropiată, pentru prietenie şi o relaţie de lungă durată. Specific, că locuiesc în Reghin. Aştept mesaje pentru cod Scorpion 78 Flash, la rubrica "Mesaje". Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Intelectual, de vârsta a III-a, 65/70, pensionar, cu o pensie foarte bună, apartament 2 camere, proprietate personală, sănătos din toate punctele de vedere, doresc să cunosc o doamnă fără obligaţii, sănătoasă, cu aspect plăcut şi sufletistă, cu vârsta până la 60 ani, singură, pentru ieşire în mijlocul naturii, excursii, pescuit, şi cu timpul pentru menaj, iar dacă va fi înţelegere, să-i rămână tot ce am eu. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 191. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Tânăr divorţat, 29/185/70, ochi albaştri, cu obligaţii, doresc cunoştinţă cu o doamnă până la 30 ani, 180/70. Prefer să locuim împreună, să fii din Tg-Mureş, accept şi un copil, să fi blondă. Dacă vrei să ai o dragoste sinceră, aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Isaac.

Băiat 28/163, sunt în căutarea unei domnişoare cu vârstă apropiată, nu caut perfecţiunea, dar să aibă loc de muncă şi să fie sinceră, nu doresc aventură. Scrie-mi un plic la redacţie, pentru cod Kent Blue 2.

Eu 26/180, doresc să cunosc o tânără de 20-28 ani, din zona Reghin, pentru o relaţie de durată, sau mai mult. Cod 9704080270.

Dacă doreşti dragoste, siguranţă, protecţie şi discreţie, cu un domn de vârsta a II-a, căsătorit, care caută ce-i lipseşte, trimite-mi o scrisoare cu un număr de telefon şi ceva detalii, la OP Reghin CP 31. Sper ca decizia ta să fie dorinţă şi plăcere.

Tânăr 32/186/92, necăsătorit, licenţiat, fără obligaţii, caut domnişoară cu vârsta între 18-35 ani, nematerialistă, fără obligaţii, simpatică, dornică de o relaţie stabilă, restul urmând să stabilim împreună. Rog trimite-mi foto + număr de telefon, la OP Reghin, CP 35. Ofer şi cer seriozitate 100%. Cod Cats.

Tânăr pensionar, 57/177/85, divorţat, nefumător, devotat, ortodox, fără obligaţii, echilibrat fizic, energic, cu simţul umorului, caut o doamnă veselă, nu cu kg multe peste, să fie din zodia Berbec. Berbecii trebuie să fie pereche. Să fie cam de vârsta apropiată. Cod Berbec 23-48.

Tânăr 40/185/70, brunet, păr creţ, naţionalitate român, cu un copil, te caut pe tine, modestă, compatibilă cu mine, iar dacă singurătatea te apasă ca şi pe mine, lasă-mi un mesaj la redacţie, dacă se poate cu un număr de telefon. Cod Sile.

Domn căsătorit, 45/176/80, nefumător, cu studii superioare, om de afaceri, curat, discret, caută prietenia unei doamne căsătorite, fină, simpatică, curată, fără kilograme în plus, pentru o relaţie intimă, de lungă durată. Aştept mesaje la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Omega/Bis/14.

Domn 37/167/70, ortodox, cu o căsătorie nefericită, doresc cunoştinţă cu o doamnă curată, gospodină, care ştie ce este suferinţa, pentru relaţii intime, fără pretenţii financiare. Nu posed loc de întâlnire. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Balanţă 67.

Tânăr 25 ani, înalt, cu ochi albaştri, caut o parteneră cu aspect fizic plăcut, pentru relaţii intime, de lungă durată. Posed loc de întâlnire. Aştept scrisori la adresa de e-mail: baisavm@yahoo.com.

Tânăr divorţat, 31/172, antialcoolic, cu locuinţă dar nesatisfăcut şi nefericit, caut o doamnă sau domnişoară, până la 35 ani, pentru prietenie, căsătorie. Un copil nu este o problemă. Eu sunt maghiar, dar nu contează naţionalitatea, răspund la toate scrisorile, dacă se poate cu poză. Aştept scrisori pentru cod Újra élni.

Eu 31/172/60, divorţat, dar nesatisfăcut, caut o prietenă, doamnă sau domnişoară, până la 30 ani, pentru prietenie şi relaţii intime. Ajut financiar, în limita bunului simţ. Am locuinţă şi loc de muncă stabil, iar dacă totul merge bine, căsătorie. Neserioasele să nu se deranjeze, sunt muncitor, nu bogat. Aştept scrisori pentru cod Fără limită/Bis.

Domn căsătorit, 47 ani, prezentabil, curat, cu loc de întâlnire, doresc să cunosc o doamnă, domniţoară, pentru relaţii intime. Dacă eşti curată, nematerialistă, şi îţi place să trăieşti viaţa la maxim, nun ezita. Doresc o relaţie de lungă durată, cu respect reciproc. Aştept scrisori cu număr de telefon, pentru cod A trăi clipa.

Tânăr înalt, prezentabil, serios, cu locuinţă, caut prietenă frumoasă, îngrijită, cu aspect fizic plăcut. În caz de simpatie reciprocă, aş dori o relaţie de lungă durată. Poţi locui la mine, naţionalitatea nu contează, vorbesc maghiară, română. Aştept scrisori cu număr de telefon şi mici detalii, pentru cod Don*t be shy.

Ardelean cu cetăţenie germană, 52/178, arăt mult mai tânăr decât vârsta, şi cu o situaţie materială foarte bună în România, caut doamnă de origine maghiară sau română, absolut în scopul de a întemeia o familie şi de a avea un copil. Pentru mine nu are importanţă situaţia materială a viitoarei neveste. Nu răspund numai la scrisori serioase. Cod Paulus.

Caut o doamnă sau domniţoară, indiferent de vârstă, pentru o relaţie intimă, de preferinţă să fi mai plinuţă. Cer şi ofer discreţie totală. Eu 32/170/70. Cod Vară caldă.

Bărbat 66 ani, din sat Milăşel, caut o femeie maxim 59 ani, pentru căsătorie. Cod Tinerelu.

Domn român, divorţat, 45/170/70, fără obligaţii, cu locuinţă, curat, loc de muncă stabil, doresc cunoştinţă cu o doamnă de vârstă apropiată, pentru prietenie sau căsătorie. Cod A 28.

Domn singur, cu locuinţă în Tg-Mureş, prezentabil, serios, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă simpatică, sinceră, iubitoare, pentru căsătorie, până la 58 ani. Nu ridic corespondenţa de la redacţie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Nyár 2005.

Domn maghiar de vârsta a III-a, cu apartament în Tg-Mureş, nefumător, antialcoolic, fără obligaţii, aş dori să cunosc o doamnă asemănătoare mie. Aştept scrisori de prezentare la redacţie, cu un număr de telefon fix, pentru cod Mégis forog a föld.

Pensionar independent, cu apartament în Tg-Mureş, prezentabil, nefumător, fără alcool, sincer, doresc să cunosc o doamnă cu gândire serioasă, pentru o prietenie sinceră, sau mai mult. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Szelíd Skorpió.

Am 30/175/65, ochi vezi-căprui, fizic atletic, calm, echilibrat şi serios. Sunt realizat, atletic, calm, echilibrat şi serios. Sunt realizat, cu loc de muncă stabil. Vreau o relaţie serioasă, cu o domnişoară între 24-34 ani, numai din zona Reghin. Aştept mesaje la redacţie sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Várlak XXX .

Necăsătorit, fără obligaţii, brunet, aspect fizic plăcut, 172/72. Doresc să am o familie. Dacă ai între 18-38 ani. Pot să ai noroc, să fi brunetă, 1,70 m, îngrijită, catolică. Aştept scrisori de prezentare cu foto, fără număr de telefon, pentru cod M.Mérleg.

Tânăr cu loc de întâlnire, aspect fizic plăcut, doresc să ajut financiar în limitele moralului, o fată drăguţă, subţirică, sexy, cu domiciliul în Tg-Mureş. Aştept mesaje cu număr de telefon, eventual poză, la adresa de e-mail: roterdam@personal.ro.

Domn tânăr, generos, plăcut, cu stare financiară bună, doresc să cunosc o fată agreabilă, înaltă, care arată bine din toate punctele de vedere, pentru o relaţie apropiată, discretă. Dispun de loc de întâlnire. Dacă doreşti să ne cunoaştem, lasă-mi un număr de telefon la adresa de e-mail: fixnine@yahoo.com.

Tânăr 26/170/73, drăguţ, ochi albaştri, foarte curat şi discret, cu loc de întâlnire, oref o companie plăcută doamnelor şi domnişoarelor generoase. Aştept scrisori la redacţie pentru cod Nasty 4 Mind, sau şa adresa de e-mail: nasty4mind@yahoo.com.

Eu 31/179/72, prezentabil, curat, doresc să ajut financiar în limita bunului simţ, o doamnă sau domniţoară înaltă, senzuală, cu aspect fizic plăcut, nefumătoare, fără kilograme în plus. Poţi să-mi laşi un număr de telefon într-un plic tibrat, la adresa OP 1 CP 225 Tg-Mureş.

Doresc să cunosc o fată atrăgătoare, stilată, simpatică, înaltă, cu un fizic subţire, care nu se mai întâlnesc şi cu alţi bărbaţi, pentru o relaţie discretă, de lungă durată, alături de mine. Eu 29/178/70, stilat, aspect fizic plăcut, cu mult bun simţ şi respect. Aştept scrisori cu număr de telefon la adresa OP 5 CP 524 Tg-Mureş.

Domn 30/179/73, prezentabil, generos, cu loc de întâlnire, caut o doamnă sau domnăşoară sexy, peste 1,65 m, până la 55 kg, pentru o relaţie discretă. Dacă doreşti să ne cunoaştem, scrie-mi la OP 5 CP 535 Tg-Mureş, şi lasă-mi un număr de telefon.

Student 23/176/66, blond, cu ochi albaştri, sexy şi frumos, caut un băiat din Mureş sau împrejurimi, pentru orelaţie sau aventură. Scrie-mi la adresa de e-mail: matrix-21@personal.ro. Cer şi ofer seriozitate.

Doresc să cunosc o femeie serioasă, simpatică, iubitoare, pentru căsătorie, între 55-58 ani. Bărbat singur, cu locuinţă în oraş, prezentabil, sincer, nefumător, antialcoolic. Nu ridic corespondenţa de la redacţie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Tavasz 41/Bis.

Tânăr maghiar, 34/184/73, cu locuinţă, loc de muncă stabil, caut cunoştinţă cu o tânără modestă, pentru prietenie, eventual căsătorie, sau pentru a locui împreună. Nu sunt nici prea arătos, dar nici prea urât. am pretenţii minime: un loc de muncă, un pic de seriozitate, poate să fie şi de la ţară. Aştept mesaje sau scrisori la redacţie, pentru cod 2005 Julius.

Tânăr căsătorit 34 ani, doresc cunoştinţa unei doamne sau domnăşoare, pentru o relaţie intimă, fără prejudecăţi, de lungă durată. Ofer sprijin material, satisfacţie, curăţenie şi discreţie. Cod Geo/Bis/4.

Domn divorţat, 35/187/87, simpatic, elegant şi pretenţios, caută o doamnă sau domnişoară fără copii, simpatică, sexy, elegantă, pentru relaţii intime, fără prejudecăţi, şi în caz de compatibilitate, poate chiar mai mult. Am tot ce-mi trebuie, numai persoana sus menţionată îmi lipseşte. Cer şi ofer seriozitate maximă. Aştept mesaj la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Pasat VI.

Tânăr maghiar, 25/165/70, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o tânără maghiară sau româncă, pentru o prietenie adevărată, care poate iubi sufleteşte, nu numai pentru bani şi frumuseţe. Cod Speranţă 80/Bis.

Caut prietenia unei doamne între 45-55 ani, fără kilograme în plus, simpatică, curată, cu suflet bun, pasionată cu fantezii fără prejudecăţi, pentru o prietenie de lungă durată, sinceră şi armonioasă. Eu domn maghiar, 54/170/68, cu locuinţă în Tg-Mureş, fără obligaţii, văduv, fără defecte şi calităţi, ca orice om (fumător) curat, discret, cu o gândire modernă, fără prejudecăţi. Aştept scrisori compatibile pa redacţie, pentru cod A barátnőm.

Eu 44/166/67, divorţat, cu obligaţii, ortodox, nefumător, antialcoolic, loc de muncă şi toate cele necesare pentru a te face fericită pe tine. Dacă eşti o femeie credincioasă, cu frică de Dumnezeu, şi îţi doreşti cu adevăret o viaţă frumoasă şi liniştită, lasă un mesaj la redacţie sau la rubrica "Mesaje", cu detalii despre tine, pentru cod Bafta.M.

Tânăr prezentabil 28/178/80, cetăţean maghiar/german, caut prietenă frumoasă sub 26 ani, pentru o relaţie de lungă durată, dar fără obligaţii. În viitor posibil căsătorie. Aştept mesaje la adresa 1437 Budapest 70 PF 806.

Pentru cod L.A.C 22. Pentru început, ar fi bine să ne cunoaştem. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Atletic. Eu sunt serios, corpolent, atletic, potrivit. (eventual căsătorie).

Tânăr căsătorit dar neglijat, discret, serios, cu situaţie, 35/174/83, doresc cunoştinţă cu o doamnă, domnişoară serioasă, plăcută, fără prejudecăţi majore, pentru o relaţie discretă, de lungă durată, reciproc avantajoasă, cu sau fără loc de întâlnire. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Discret 05.

Domn serios, simpatic, fără vicii şi obligaţii, cu loc de muncă şi situaţie materială bună, doresc să cunosc o domnişoară cu situaţie asemănătoare, pentru o relaţie serioasă, căsătorie. Am 40/176/70. Aştept mesaje cu loc de întâlnire la redacţie, pentru cod Hosszú, boldog nyár. Rog seriozitate maximă.

Domn singur, 72 ani, studii medii, doresc să cunosc o doamnă singură, de vârstă apropiată. Eu 72/172/74, nefumător şi antialcoolic. Doamnele cu părinţi sau copii, nu reprezintă interes. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Egy úr.

Domn divorţat, fără obligaţii, vârsta 46 ani, caut o domnişoară sau o doamnă pentru prietenie, eventual căsătorie. Eu 1,75 m, ochi albaştri, cu stare materială bună. Aştept mesaje la redacţie, în plic, cu un număr de teleefon şi foto, pentru cod Rex 1.

Tânăr 33/177/70, cu tot ce trebiue, caut prietenă pentru căsătorie. Rog plic la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Euro 30.

Nu sunt urât, dar nici frumos, am 55 ani, de etnie rom. Caut o doamnă romă, cu studii minim liceul, până la 60 ani. Nu stau în Tg-Mureş. Nu mă interesează starea materială, nici trecutul. Am 2 copii mari, independenţi. Sunt optimist, cu simţul umorului. Îmi place viaţa, sunt fumător. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod DMS.

Eu 31/175/68, băiat harnic, serios, singur, discret, curat, doresc să cunosc o domnişoară serioasă, bună gospodină, curată, nematerialistă, de vârsta 25-33 ani, pentru o prietenie lungă, distracţie sau căsătorie. Aştept scrisori la redacţie, dacă se poate şi cu poză, pentru cod Raimund 2005.

domn tânăr divorţat, 30 ani, cu loc de mucă stabil, nefumător, antialcoolic, cu un suflet bun şi sincer, care ştie să ofere multă dragoste, vreau să cunosc o tânără maghiară, divorţată, 26-30 ani, sinceră, serioasă, cu suflet bun, care să ofere dragoste, pentru o relaţie serioasă, eventual căsătorie. Poţi avea şi un copil. Rog scrisori la redacţie, cu număr de telefon. Neserioasele să nu mă deranjeze. Cod Várlak kedvesem/Bis/1.

Bărbat maghiar, fără obligaţii, 50/175/85, în grad de pensie III, dar cu un venit frumos din lucru particular, caut cunoştinţa unei doamne cu situaţie asemănătoare, în vederea unei relaţii de durată. Cod Kánon 28.

Domn român, divorţat, 51/173/65, drăguţ, manierat, fără vicii majore, singur, fără obligaţii sentimentale, cu locuinţă în Sighişoara, doresc să cunosc o doamnă, vârsta maximă 48 ani, pentru o relaţie serioasă (exclus aventurierele,inconsecventele), din Sighişoara sau din zonă. Aştept scrisori cu număr de telefon şi adresă la redacţie, pentru cod Sighişoreanu 54/Bis.

Căsătorit, 34/163/63, doresc cunoştinţă cu o doamnă sau domnişoară cu vârsta între 25-50 ani, pentru relaţii intime, fără prejudecăţi. Cer şi ofer discreţie şi seriozitate. La nevoie acord sprijin material în limita bunului simţ. Cod Senin.

Eu tânăr divorţat, 29/185/70, blond, ochi albaştri, nefumător, antialcoolic, serviciu stabil, doresc prietenie, eventual căsătorie, cu o doamnă până la 30 ani, cu locuinţă în Tg-Mureş, dacă se poate să locuiesc la ea. Cod Shalom/Bis/2.

Tânăr Gay, 21 ani, brunet, ochi căprui, pasiv, caut tânăr pentru relaţii intime şi prietenie. Rog şi ofer seriozitate. Cod 4U.

Fecior, 33/175/75, nici gras, nici slab, bilingv, muncitor, inteligent, calm, romantic, fără vicii, dependent de muzică bună, de 3 ani despărţit, bun şi la bucătărie. Am pe inventar o fetiţă. Sufăr de o boală, diagnosticul: insuficienţă financiară, doar necesarul. Sunt fericit aşa, dar mă tot îndrăgostesc în vis, mă simt ca la 16 ani. Te caut indiferent de continent, zonă, anotimp sau naţionalitate, între 17-30 ani. Ştiu engleză. Cod Yvel.

domn român cu credinţă în Dumnezeu, 61/175/80, locuiesc lângă Tg-Mureş, cu o mică gospodărie la casă particulară, nefumător, antialcoolic. Doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, chiar şi de la ţară, curată, credincioasă, gospodină, pentru o relaţie până la sfărşitul vieţii. Aventurierele să se abţină. Cod Laleaua neagră 108.

Tânăr maghiar, 32/179/73, educat, simpatic, serios, doresc cunoştinţă cu o domnişoară cultă, drăguţă, serioasă, pentru prietenie. Aştept scrisori la adresa de e-mail: yourfriend_32@email.ro.

Tânăr maghiar, 37/185/90, singur, doresc cunoştinţă cu doamne, domnişoare nefericite, pentru relaţii intime, discrete. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod K.T.M.

Tânăr 37/182/64, brunet, ochi căprui, fără obligaţii, caut o tânără serioasă, în vederea prieteniei, eventual căsătorie. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Csaba/Bis/1.

Domn român, divorţat, singur, fără obligaţii, 51/173/65, aspect fizic plăcut, fără vicii majore, situaţie bună (locuiesc în Sighişoara), cu calităţi deosebite, doresc cunoştinţa, prietenia unei doamne de vârsta maximă 47 ani, cu obligaţii minime, frumoasă, serioasă, hotărâtă. Exclus aventurierele. Aştept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Artanu 51.

Domn prezentabil, 42/182/85, grizonat, tandru, romantic, cu o fetiţă de 8 ani, doresc să cunosc o doamnă suplă, frumoasă, sensibilă la frumos (copii, natură, etc.), pentru prietenie sau mai mult. Aştept scrisori cu caracterizare la adresa: OP 6 CP 637.

Domn 37/175/79, cu obligaţii, prezentabil, curat, îngrijit, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară neapărat supraponderală, curată, îngrijită, pentru prietenie sau mai mult. Cer şi asigur discreţie. Dacă te regăseşti în acest anunţ, scrie-mi la radacţie, penttru cod Fără reţineri.

Sunt un Vărsător de 34/160, cu loc de muncă, fără vicii, obligaţii. Doresc cunoştinţă cu o persoană de sex feminin, pentru o relaţie de prietenie, sau şi mai mult, bazată pe respect şi seriozitate. Aştept răspuns la redacţie, pentru cod Daniel D.

Pensionar, 56 ani, doresc cunoştinţă cu o doamnă pentru prietenie, căsătorie. Accept orice relaţie serioasă. Aştept scrisori la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Cluj.

Tânăr 17/180/60, ochi verzi - căprui, blond, aş dori să cunosc pe cineva, cu care să ne distrăm, sau pentru o relaţie serioasă. Cod Flash 192.

Tânăr căsătorit, doresc să cunosc o doamnă sau domnişoară maxim 29 ani, pentru o relaţie intimă periodică de lungă durată. Ofer satisfacţie, discreţie, eventual sprijin material rezonabil, prietenie. Cod Flash 1000/Bis.

Vărsător nonconformist, sincer, 27/177/66, fumător, pasionat de alpinism, călătorie, ezoterie, muzică rock, poet amator, îşi caută jumătatea potrivită, în persoana unei fete maghiare de 18-33 ani. Aştept mesaje la adresa de e-mail: mcload1978@freemail.hu, sau la redacţie, pentru cod Magányos angyal/Bis/3.

Tânăr 29/179/68, blond, ochi albaştri, puţin timid, aş dori să cunosc o tânără domnişoară cu vârsta până la 30 ani, pentru prietenie, eventual căsătorie. Dacă eşti din oraş şi vrei acest lucru şi tu, atunci lasă-mi un mesaj la redacţie, sau la rubrica "Mesaje". Te asigur că nu vei regreta. Lucrez, şi sunt liber doar după ora 18. Aştept mesajul tău la redacţie, pentru cod Te aştept de o viaţă.

Tânăr român, 26/175/75, şaten spre blond, sufletist, sincer, cu ochi căprui, romantic, cu simţul umorului, ştiu să pun suflet şi la bine şi la rău, cu servici asigurat şi situaţie materială acceptabilă, aş dori să cunosc o tânără cu aceleaşi calităţi, între 24-27 ani. Vă rog, maximă seriozitate. Dacă vrei şi tu să mă cunoşti, şi vrei să ai un prieten adevărat şi pe cinste, în care să ai încredere, atunci lasă-mi o scrisoare la redacţie, şi nu vei regreta. Cod Noris/Bis.

Tânăr maghiar, 29/170, caut pentru prietenie, căsătorie, o tânără maghiară, sinceră, drăguţă, romantică, care ştie să aprecieze dacă este iubită şi apreciată. Eu sunt un tânăr sincer, romantic, modest, care a suferit mult în dragoste. Aştept scriori la redacţie pentru cod Te kellenél/Bis, sau la adresa de e-mail: kalmi30@freemail.hu.

Tânăr Gay, 26/184/78, doresc prietenia unor tineri asemeni mie. Mă interesează mai mult o amiciţie, o prietenie dezinteresată material. Sunt un tip obişnuit din toate punctele de vedere, plăcut fizic, serios, mulţumit de mine, şi nu pretind mai mult, decât pot oferi. Bădăranii şi nehotărâţii să se abţină. Răspund şi dau detalii doar la e-mail: terrasun2005@yahoo.com.

Tânăr ani, nefumător, zvelt, sportiv, bine realizat, fără obligaţii, cu domiciliul stabil în Germania, doresc o relaţie serioasă cu o româncă de 22-30 ani/160/50, pentru prietenie sau căsătorie. prioritate foto simplă. Cod Mureş 74.

Tânăr maghiar, 34/162/70, prezentabil, cu ochi albaştri, cu stare materială bună, posesor auto, cu locuinţă în Tg-Mureş, doresc cunoştinţă cu domnişoare sau doamne fără obligaţii, prezentabile, vârsta până la 34 ani, pentru o relaţie sinceră. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Toyota/Bis/2.

Tânăr maghiar, 28/170/70, brunet, independent, caut prietenă serioasă, care ar accepta viaţa la ţară. Aştept scrisori la redacţie, mai ales din zona rurală apropiată de Tg-Mureş, pentru cod Várok rád/Bis/14.

Bărbat singur, fără obligaţii, 50/180/85, pensionar gradul II, dar cu venit bun din lucru particular, doresc cunoştinţă cu o doamnă maghiară, cu situaţie similară.Cod Kánon 28.

Tânăr bilingv, simpatic, curat, brunet, 32/179/80, cu o căsătorie nefericită, caut parteneră pentru relaţii intime, fără pretenţii materiale sau sentimentale. Nu posed loc de întâlnire. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Amor 2005.

Domn maghiar, 61/174/70, pensionar, singur, fără obligaţii, doresc cunoştinţă cu o doamnă maghiară, cu vârstă apropiată, prezentabilă, fără obligaţii şi kg în plus, bună gospodină, nefumătoare, în vederea unei prietenii sau căsătorie. Neserioşii să se abţină. Nu doresc aventură. Cod Távol és közel.

Domn maghiar, 61/170/70, pensionar, cu locuinţă în Tg-Mureş, nefumător, cu studii medii, cinstit şi serios, caut o doamnă fără obligaţii, cu situaţie asemănătoare, care vrea să trăiască lângă mine, o viaţă întreagă. Rog seriozitate, poate fi şi de la ţară, nu fac cunoştinţă prin telefon. Aştept întâlniri în Tg-Mureş, scrisori cu adrese şi nume corecte, pentru cod Piros orgona/Bis/15.

Tânăr 30/178/72, doresc o experienţă cu un Gay activ, de preferinţă cu loc pentru întâlnire. menţionez, că ar fi prima experienţă de acest gen. Dacă eşti o persoană cu înclinaţii spre comunicare, aştept mesajul tău la rubrica "Mesaje", pentru cod M.M/Bis/2. Nu ridic corespondenţa de la redacţie.

Caut o femeie de afaceri singură sau divorţată, pentru prietenie, care are posibilitate să-şi construiască o casă, construcţie pe care pot să-i fac eu rapid şi ieftin, şi în caz de simpatie poate chiar mai mult. Tu 40-50/160/55, eu 44/165/65, divorţat, dar foarte tandru şi iubitor. Cod ABP 02.

Domn maghiar, 32/175/75, cu firmă proprie, apartament în Tg-Mureş, casă la ţară, maşini, doresc să cunosc o domnişoară româncă, frumoasă, sexy, curată, prezentabilă, serioasă. Aştept scrisori cu poză la redacţie, pentru cod Sierra.

Domn 52 ani, studii superioare, situaţie materială bună, divorţat, caut o doamnă cu studii superioare, cu vârsta până la 45 ani, situaţie materială bună, eventual cu o mică afacere. rog descriere sumară, nu contează religia sau neţionalitatea. Aştept semnale pentru cod Bebe/Bis/7.

Domn 43/168/70, căsătorit dar cu o căsnicie nefericită, neâmplinit pe plan sentimental şi pot spune şi intim. Îmi doresc să cunosc o domană până la 40 ani, simpatică, serioasă, liniştită, fără kg în plus. Aceste condiţii şi eu le îndeplinesc, pentru ca împreună să începem o relaţie de prietenie sinceră, bazată pe dragoste adevărată. Dacă această relaţie dintre noi va evalua, eu o doresc de lungă durată, pentru început cu întâlniri periodice. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Noi doi 2005.

Tânăr 38/182, serios, modest, caut pentru prietenie, căsătorie, o tânără româncă, care-şi doreşte o relaţie sinceră, şi de lungă durată. Locuiesc în Tg-Mureş. Aştept scrisori cu un număr de telefon, pentru cod Sper/Bis/2.

Bărbat văduv, intelectual, 52/165/68, aspect fizic plăcut, caut prietenia unei doamne, cu perspectiva căsătoriei. Cod 1+1=2/Bis.

Divorţat, 45 ani, înalt, şaten, ochi albaşttri, fumător, intelectual, cultură generală şi simţ al umorului peste medie, aş dori să cunosc o domnişoară sau o doamnă divorţată maghiară sau bilingvă, compatibilă pentru prietenie, căsătorie. Încă nu am renunţat la idea de a avea un copil. Rog răspuns cu eventuale propuneri de întâlnire la rubrica "Mesaje", pentru cod P 006.

Domn serios, simpatic, 40/176/70, fără vicii şi independent, cu loc de muncă şi situaţie materială bună, doresc să cunosc o tânără până la 35 ani, pentru o relaţie durabilă, bazată pe sinceritate şi seriozitate. Aştept mesaje pentru a ne cunoaşte mai bine, în caz de compatibilitate doresc şi căsătorie. Cod Különös ismerkedés.

Dacă eşti o fată frumoasă, serioasă, îţi place să iubeşti, nu eşti aventuristă, caută-mă şi nu vei regreta. Eu 24/183/71, nefumător, antialcoolic, serios, drăguţ, brunet şi romantic. Dacă eşti interesată, lasă-mi un mesaj la redacţie, pentru cod Valy îngeraşul.

39 ani, discret, curat, doresc cunoştinţe cu doamne căsătorite dar neglijate, între 30-50 ani. Posed loc de întâlnire. Doresc discreţie şi curăţenie. Cod Sinbad/Bis.

Femei

Doamnă maghiară, sinceră, serioasă, aş dori să-mi găsesc un prieten, care să mă accepte aşa cum cunt. Domnii, care caută aventuri intime, să mă ocolească. Sper că există un domn, care caută prietenie adevărată. Aştept mesaje la redacţie, în plic, pentru cod Reménység 72/Bis.

Sătulă până peste cap de bărbaţi duri, jignitori, aventurieri, căsătoriţi, inculţi şi neciopliţi, cu o femeie, doamnă cu obligaţii, maghiară, brunetă, ochi verzi, grăsuţă, doresc prietenie discretă, cu un domn drăguţ, trăsături frumoase, gingaş, suflet cald, care nu joacă pe mai multe fronturi, din aceaşi categorie socială, cu studii medii, vârsta între 38-42 ani, fără implicări sexuale. Cei căsătoriţi să se abţină. Aştept mesaje la redacţie, pentru cod Iris/Bis/3.

Văduvă, 48/168/68, Capricorn, fără vicii, ortodoxă, fără obligaţii, doresc să cunosc un domn serios, cu vârstă apropiată, fără vicii majore, pentru prietenie. Rog seriozitate. Cod 1957/Bis.

Doresc să cunosc un domn între 45-50 ani, nefumător, cinstit şi bun, ordonat. Sunt o doamnă maghiară, foarte dezamăgită, singură. Sunt curată, casnică şi îmi place viaţa. Nu sunt materialită. Locuiesc la ţară, am loc de muncă, 170/65. Aştept scrisori sincere, pentru cod Nő az nő.

Tânără 28 ani, necăsătorită, cu studii superioare, loc de muncă stabil, caut prieten asemănător, cu studii superioare, pentru prietenie de lungă durată, căsătorie. Ofer şi pretind seriozitate. Nu accept aventură. Accept scrisori la redacţie, cu număr de telefon, pentru cod Destin în doi.

Tânără 34/165/60, cu o situaţie materială bună, cu un copil, doresc să cunosc un tânăr de vârstă apropiată, care îşi doreşte o relaţie, pentru prietenie (căsătorie), şi pote locui la mine. Aştept scrisori la redacţie cu număr de telefon, pentru cod Ele 97/Bis/1. Nu vei regreta.

În faţa singurătăţii, măsimt incapabilă să lupt. De aceea, aş dori să cunosc un domn, care ştie să ofere respect, iubire, înţelegere. Tu să fii foarte curat, intelectual, să doreşti o relaţie seriosă, şi te asigur că nu vei regreta, dacă vei scrie unei doamne de 50 ani, româncă, singură, cu situaţie materială bună. Aştept scrisori cu număr de telefon la redacţie, pentru cod Te caut de mult.

Doamnă româncă, 50 ani, aspect fizi plăcut, cu loc de muncă, apartament proprietate persoanlă, locuiesc singură, aş sori să cunosc dacă este posibil, un domn român, cu loc de mucnă, aspect plăcut, îngrijit, nefumător, antialcoolic, care să-mi fie partener de distracţie la o petrecere. Dacă doriţi să ne cunoaştem, lăsaţi un mesaj cu un număr de telefon la redacţie, pentru cod Flori de Mai/Bis/2.

Tânără maghiară, divorţată, 32/170/70, cu o fetiţă, iubitoare de familie, sinceră, din Tg-Mureş, nefumătoare, romantică, cu o existenţă sigură, doresc să cunosc un b ărbat maghiar, înalt, până la 38 ani, din Tg-Mureş, sincer, cu fizic plăcut, afectuos, cu situaţie materială bună, înţelegător, care să mă facă fericită din toate punctele de vedere, pentru prietenie, eventual căsătorie. Cod Őszinteség 2005.

Doamnă văduvă de mulţi ani, cine a plictisit singurătaea, caut un domn, dacă se poate să aibă maşină. Eu 59 ani, cu locuinţă, pensionară, dar încă lucrez activ. Dacă domnul este sufletist ca şi mine, şi se simte şi el singur, eu aş vrea o prietenie sinceră şi de lungă durată. Domnul meu, te aştept cu drag, şi din toată inima. Dacă nu te grăbeşti, trece viaţa aşa cum suntem, singuri. Cod Együtt talán könnyebb .

caut un pescar care umblă la Deltă în vacanţă (sau timp liber) la pescuit. Aştept răspuns la redacţie, pentru cod Halász szöszi.

Tânără licenţiată, drăguţă, iubitoare de flori, animale, munte, artă, 34/167/50, doresc să cunosc un domn în vederea căsătoriei, să aibă calităţi similare, fără vicii majore, căsătorii anterioare. Dacă şi tu îţi doreşti cu adevărat o familie bazată pe respect, încredere, afecţiune şi adevăr, mă găseşti la adresa de e-mail: flamingo7panda@yahoo.com.

Tânără maghiară, serioasă, necăsătorită, 31/165/55, cu loc de muncă stabil, studii superioare, nefumătoare, antialcoolică, aş dori să cunosc un tânăr maghiar, serios, simpatic, cu studii asemănătoare, pentru prietenie, eventual căsătorie. Rog seriozitate. Aştept scrisori la redacţie, cu un număr de telefon, pentru cod Rák/74.

Tânără 30/172/53, prezentabilă, inteligentă, corectă, serioasă, caut o relaţie durabilă în timp, bazată pe seriozitate, sinceritate, corectitudine, cu un domn înalt, inteligent şi generos, între 35-45 ani, cu o situaţie materială foarte bună. Cine doreşte şi poate să mă ajute financiar (în caz de simpatie reciprocă) sistematic pe o anumită perioadă. Aştept răspuns cu un număr de telefon la adresa de e-mai: feketeborostyan@yahoo.com.

Tânără maghiară, 28/163/64, cu un copil, doresc să cunosc numai pentru căsătorie un tânăr serios, cu loc de muncă stabil, antialcoolic, ca să începem o nouă viaţă împreună, chiar dacă este umbrită de trecut. Aştept scrisori la redacţie, pentru cod Krisztina/Bis.

Doamnă divorţată, 40 ani, româncă, plinuţă, cu un copil mare, locuinţă, serviciu stabil, gospodină, îmi caut perechea potrivită în persoana unui domn român, stilat, educat, vârsta 40-45 ani, peste 1,80 m, bine făcut, necăsătorit sau divorţat, pentru o relaţie durabilă, bazată pe seriozitate şi sinceritate. Cei care vor să încerce, sunt rugaţi să lase o scrisoare la redacţie, cu un număr de telefon şi mici detalii. Cod Roma/Bis.

Doamnă româncă divorţată, 42/165/65, simplă, plină de viaţă, veselă, drăguţă, modestă, cu aspect plăcut, înţelegătoare şi iubitoare, cu loc de muncă, doresc cunoştinţă şi convieţuire, cu un domn prezentabil, simpatic, nefumător, tandru şi iubitor, până la 50 ani. Aştept oferte la redacţie în plic, cu amănunte, detalii şi număr de telefon, pentru cod Tandreţe şi iubire 2005.

Intelectuală maghiară, 28 ani, caut prieten intelectual, manierat, etc. Excluşi aventurierii. Aştept mesaje la adresa de e-mail: endyke07@freemail.hu.

Tânără maghiară, căsătorită, doresc să te cunosc. Scrie-mi un mesaj la rubrica "Mesaje", pentru cod Vega/Bis.

Tânără româncă, 32/160/50, şatenă, cu păr lung, cu ochelari de vedere, doresc să cunosc un tânăr, de preferinţă brunet, antialcoolic, pentru prietenie, eventual căsătorie. Neserioşii să se abţină. Aştept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Speranţa/Bis/13.

Un divorţ lasă răni adânci în suflet, care se vindecă greu. Dacă eşti şi tu în aceeaşi situaţie ca şi mine, lasă-mi un plic la redacţie cu un mesaj, sau un număr de telefon. Eu româncă, 45/170/80, cu obligaţii. Cod Ilinca.

Dacă iubeşti frumuseţea, nu mă iubi.. căci sunt multe femei mult mai frumoase. Dacă iubeşti bogăţia, nu mă iubi...căci sunt femei mult mai bogate. Dacă ţi la iubire şi tot ce este pur,iubeşte-mă...căci nimeni în această lume deşartă, nu te va iubi, aşa cum te voi iubi. Eu româncă, 50/165/75, serioasă, sinceră, curată, cu bun simţ, fără vicii, doresc să cunosc un domn asemeni mie. Aştept mesaje sincere, cu un număr de telefon, pentru cod Fidelitate şi responsabilitate totală.

Doamnă 59/162/63, fără obligaţii, serioasă, doresc să cunosc un domn independent, cinstit, poate fi fumător dar nu alcoolic, pentru o relaţie serioasă. Cod Egy szebb életért.

Doamnă singură, 52/168/80, cu mici obligaţii, situaţie acceptabilă, pensionară, curată, gospodină, cu bun simţ, foarte veselă, urăsc minciuna şi făţărnicia. Aş dori să-mi alung singurătatea, care este foarte grea, în prezenţa unui domn cu situaţie asemănătoare. Aştept scrisori la redacţie, cu mici detalii, pentru cod Aştept iubire.

Doamnă divorţată, cu propria afacere, vârsta a II-a, nu caut aventură, doresc prietenia unui bărbat inteligent, cu aspec plăcut, îngrijit, sincer, cu umor, iubitor de viaţă. Eu 156/53, dar îmi plac bărbaţii înalţi, cu vârsta până la 47 ani. Aştept scrisori cu detalii la OP 9 Cp 14 Tg-Mureş.

Tânără 35/175/59, cu aspect fizic plăcut, inteligentă, cu simţul umorului, cu loc de muncă satbil, caut un tânăr serios, prezentabil, antialcoolic, pentru o relaţie serioasă, de lungă durată. Aventurierii să nu se deranjeze. Aştept mesaje la adresa de e-mail: giugiuka2005@yahoo.com.

Tânără 32/175/60, divorţată, plină de viaţă, aspect fizic plăcut, simpatică, doresc să cunosc un domn de 30-35 ani, cu calităţi asemănătoare, serios, pentru prietenie. Aştept scrisori la redacţie cu detalii despre tine şi foto. Nu vei regreta, dacă mă vei cunoaşte. Cod Laleaua/Bis.

Caut un prieten de bună credinţă, român sau maghiar, cu care să leg o prietenie sinceră. Locuiesc în localitatea Nadăşa, am 48 ani şi sunt pensionară. Aş dori un om, care să aibă şi el o pensie, să nu fie alcoolic, cu vârsta până la 60 ani. Cod Flash 174.

Doamnă 35/170/70, fără obligaţii şi fără compromisuri, aş dori să cunosc o domnişoară drăguţă şi serioasă, în vederea unei relaţii serioase. Eu sunt blond, cu ochi albaştri, cu loc de muncă în Belgia, cu situaţie materială foarte bună. Nu mă interesează materialistele. Aştept răspuns la redacţie, pentru cod Sahara 365.

Doamnă bilingvă, maghiară, 51/165/65, divorţată, pensionară, antialcoolică, prezentabilă, serioasă, gospodină, liniştită, cu mici obligaţii, cu locuinţă personală, doresc să-mi găsesc jumătatea, domn 55-70, cu situaţie asemănătoare, din Tg-Mureş, sau din localităţile limitrofe. Nu doresc aventură, nu am pretenţii la moştenire în caz de convieţuire, căsătorie. Aştept mesaje la redacţie, cu un număr de telefon fix, nu mobil, pentru cod Amalia/bis.

Româncă 25/172, moletă, inteligentă, studii superioare, cu caracter agreabil, devotată, caut domn român 30-40 ani, înalt, atrăgător, înţelept, inteligent, spirit intreprinzător, realist, neviciat, stabil financiar şi psihic, pentru atingerea echilibrului afectiv. Nu joc rol de amantă Aştept mesaje la adresa de e-mail: crossmyheart0202@yahoo.com.

Cupluri

Cuplu căsătorit, ea 28 ani, el 32 ani, simpatici, corecţi şi discreţi, căutăm o domnişoară sau doamnă, pentru relaţii intime. Oferim multe avanaje: poţi să stai la noi, sprijin material. Cerem igienă şi discreţie! Cod Sex & Money/Bis.


HOME         CĂUTARE         ANUNŢUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASH

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European