Mures Info
http://www.muresinfo.ro/html/publicitate.pdf
Mures InfoPublicitateFeedbackGuesbookContact
MuresInfo

Locuitori - Mica publicitate

 

Mica publicitate

 

MuresInfo
MuresInfo
MuresInfo
Acte necesare  
Clubul membrilor  
Mica publicitate  
Primării  
Telefoane utile  
I-Cafe  
ONG-uri  
Coduri postale  
Evenimente  
Codul bunelor maniere  

Cautare


Vă recomandăm
» Dispozitive medicale ortopedice, proteze, orteze
» Model CV, scrisoare intentie model
» Locuri de munca

KPTV - The Rock Station

AllModels.ro

www.artposters.ro


Flash Mures Online

Numărul 374
Săptămâna 2 - 8 iulie 2005


HOME         CĂUTARE         ANUNȚUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASHMatrimoniale

Anunturile din acest numar sunt expirate,NU mai sunt actuale. Click aici pentru a accesa editia curenta a revistei Flash. Daca totusi vreti sa vedeti numarul expirat, dati click aici

.

Tîrgu-Mureș

Tânăr maghiar, 37/176/99, căsătorit, dar nesatisfăcut, curat, sincer, solid, antialcoolic, fost sportiv, nefumător, inteligent, caut doamnă sau domnișoară pentru o relație discretă, de lungă durată. Nu posed loc de întâlnire. Aștept scrisori cu număr de telefon, la adresa OP 1 CP 227, pentru cod Titi. Nu ridic corespondența de la redacție.

Pensionar 63/165/75, văduv, fără obligații, cu locuință particulară în Tg-Mureș, caut o doamnă, fără obligații, cu situație asemănătoare. Doresc seriozitate, sinceritate, și o situație stabilă, fără alte pretenții. Aștept mesaje la redacție, în plic, pentru cod Alex 2004/Bis/1.

Domn tânăr, 35/180/80, simpatic, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară 18-35 ani, pentru o relație sinceră, discretă. Sunt economist la o firmă privată. Aștept mesaje la adresa de e-mail: topaz_131313@yahoo.com. Nu vei regreta, dacă ne vom cunoaște.

Bărbat frumos, maghiar, partidă bună, 53/170/85, cu un divorț în curs, după 20 ani de căsnicie, o minoră de 16 ani, caut o femeie de la oraș, cu studii medii, pentru o relație intimă de prietenie, alinare și înțelegere, între 45-50 ani (de afaceri dacă e cazul). Cod Scorpio 51.

Domn maghiar, văduv, 48/166/62, blond, cu ochi albaștri, serios, curat, liniștit, cu loc de muncă stabil, îmi doresc o parteneră de viață, cu care să împart atât bucuriile, cât și necazurile, independentă, și dacă doriți o prietenie sau căsătorie, sunteți sinceră, sufletistă, atunci aștept scrisori cu un număr de telefon, pentru cod Nyár/Bis/1.

Domn maghiar, 50/170/72, văduv, nefumător, antialcoolic, cu loc de muncă, mașină și locuință, doresc să cunosc o doamnă fără obligații, cinstită, serioasă și cu aspect fizic plăcut, pentru o relație sinceră, de lungă durată, sau mai mult. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Frici 06.

Doresc cunoștință cu o doamnă credincioasă, eventual și cu un copil, simpatică, sau cu o fată mai în etate, în vederea unei prietenii, bazate pe respect și încredere reciprică, eventual să accepte alimentația lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligații, cu situația materială bună. De preferință neoprotestantă. Aștept oferte cu număr de telefon fix și detalii, la adresa: OP 7 CP 710 Tg-Mureș, pentru cod Trandafirul Roz.

Doresc cunoștință cu o doamnă sinceră, credincioasă, eventual și cu un copil, simpatică, sau cu o fată mai în etate, 39-45 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect și încredere reciprocă. Se asigură moștenire de apartament. Eventual să accepte alimentația lacto-vegetariană. Aștept oferte la adresa: OP 7 CP 710 Tg-Mureș, pentru cod Trandafirul Roșu. Nu ridic corespondența de la redacție.

Dacă îți cauți jumătatea, ești o doamnă sinceră, serioasă, credincioasă, simpatică, siluetă, de vârsta a II-a, te caută un domn înalt, prezentabil, fără obligații, cu situație materială bună, care dorește sinceritate, un cămin bazat pe acest principiu. Aștept oferte cu număr de telefon și detalii, la OP 7 CP 710 Tg-Mureș, penttru cod Trandafirul Galben. Nu ridic corespondența de la redacție.

Tânăr 35 ani, elegant, manierat, simpatic, discret, caut o doamnă pretențioasă, pentru o relație discretă, de durată. Rog mesaj la adresa de e-mail: denirox33@yahoo.com, sau la redacție, pentru cod Mambo 70.

Domn român, de vârsta a III-a, singur, fără obligații, 160/70, aș dori să cunosc o doamnă, indiferent de naționalitate, cu date asemănătoare, pentru o prietenie sinceră, pentru a ne continua viața. Aștept mesaje la redacție, pentru cod Alege singură.

Tânăr român 26/180/70, serios, cinstit, nefumător, antialcoolic, doresc cunoștință cu o tânără de vârstă apropiată, pentru prietenie și o relație de lungă durată. Specific, că locuiesc în Reghin. Aștept mesaje pentru cod Scorpion 78 Flash, la rubrica "Mesaje". Nu ridic corespondența de la redacție.

Intelectual, de vârsta a III-a, 65/70, pensionar, cu o pensie foarte bună, apartament 2 camere, proprietate personală, sănătos din toate punctele de vedere, doresc să cunosc o doamnă fără obligații, sănătoasă, cu aspect plăcut și sufletistă, cu vârsta până la 60 ani, singură, pentru ieșire în mijlocul naturii, excursii, pescuit, și cu timpul pentru menaj, iar dacă va fi înțelegere, să-i rămână tot ce am eu. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 191. Nu ridic corespondența de la redacție.

Tânăr divorțat, 29/185/70, ochi albaștri, cu obligații, doresc cunoștință cu o doamnă până la 30 ani, 180/70. Prefer să locuim împreună, să fii din Tg-Mureș, accept și un copil, să fi blondă. Dacă vrei să ai o dragoste sinceră, aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Isaac.

Băiat 28/163, sunt în căutarea unei domnișoare cu vârstă apropiată, nu caut perfecțiunea, dar să aibă loc de muncă și să fie sinceră, nu doresc aventură. Scrie-mi un plic la redacție, pentru cod Kent Blue 2.

Eu 26/180, doresc să cunosc o tânără de 20-28 ani, din zona Reghin, pentru o relație de durată, sau mai mult. Cod 9704080270.

Dacă dorești dragoste, siguranță, protecție și discreție, cu un domn de vârsta a II-a, căsătorit, care caută ce-i lipsește, trimite-mi o scrisoare cu un număr de telefon și ceva detalii, la OP Reghin CP 31. Sper ca decizia ta să fie dorință și plăcere.

Tânăr 32/186/92, necăsătorit, licențiat, fără obligații, caut domnișoară cu vârsta între 18-35 ani, nematerialistă, fără obligații, simpatică, dornică de o relație stabilă, restul urmând să stabilim împreună. Rog trimite-mi foto + număr de telefon, la OP Reghin, CP 35. Ofer și cer seriozitate 100%. Cod Cats.

Tânăr pensionar, 57/177/85, divorțat, nefumător, devotat, ortodox, fără obligații, echilibrat fizic, energic, cu simțul umorului, caut o doamnă veselă, nu cu kg multe peste, să fie din zodia Berbec. Berbecii trebuie să fie pereche. Să fie cam de vârsta apropiată. Cod Berbec 23-48.

Tânăr 40/185/70, brunet, păr creț, naționalitate român, cu un copil, te caut pe tine, modestă, compatibilă cu mine, iar dacă singurătatea te apasă ca și pe mine, lasă-mi un mesaj la redacție, dacă se poate cu un număr de telefon. Cod Sile.

Domn căsătorit, 45/176/80, nefumător, cu studii superioare, om de afaceri, curat, discret, caută prietenia unei doamne căsătorite, fină, simpatică, curată, fără kilograme în plus, pentru o relație intimă, de lungă durată. Aștept mesaje la redacție, cu un număr de telefon, pentru cod Omega/Bis/14.

Domn 37/167/70, ortodox, cu o căsătorie nefericită, doresc cunoștință cu o doamnă curată, gospodină, care știe ce este suferința, pentru relații intime, fără pretenții financiare. Nu posed loc de întâlnire. Aștept mesaje la redacție, pentru cod Balanță 67.

Tânăr 25 ani, înalt, cu ochi albaștri, caut o parteneră cu aspect fizic plăcut, pentru relații intime, de lungă durată. Posed loc de întâlnire. Aștept scrisori la adresa de e-mail: baisavm@yahoo.com.

Tânăr divorțat, 31/172, antialcoolic, cu locuință dar nesatisfăcut și nefericit, caut o doamnă sau domnișoară, până la 35 ani, pentru prietenie, căsătorie. Un copil nu este o problemă. Eu sunt maghiar, dar nu contează naționalitatea, răspund la toate scrisorile, dacă se poate cu poză. Aștept scrisori pentru cod Újra élni.

Eu 31/172/60, divorțat, dar nesatisfăcut, caut o prietenă, doamnă sau domnișoară, până la 30 ani, pentru prietenie și relații intime. Ajut financiar, în limita bunului simț. Am locuință și loc de muncă stabil, iar dacă totul merge bine, căsătorie. Neserioasele să nu se deranjeze, sunt muncitor, nu bogat. Aștept scrisori pentru cod Fără limită/Bis.

Domn căsătorit, 47 ani, prezentabil, curat, cu loc de întâlnire, doresc să cunosc o doamnă, domnițoară, pentru relații intime. Dacă ești curată, nematerialistă, și îți place să trăiești viața la maxim, nun ezita. Doresc o relație de lungă durată, cu respect reciproc. Aștept scrisori cu număr de telefon, pentru cod A trăi clipa.

Tânăr înalt, prezentabil, serios, cu locuință, caut prietenă frumoasă, îngrijită, cu aspect fizic plăcut. În caz de simpatie reciprocă, aș dori o relație de lungă durată. Poți locui la mine, naționalitatea nu contează, vorbesc maghiară, română. Aștept scrisori cu număr de telefon și mici detalii, pentru cod Don*t be shy.

Ardelean cu cetățenie germană, 52/178, arăt mult mai tânăr decât vârsta, și cu o situație materială foarte bună în România, caut doamnă de origine maghiară sau română, absolut în scopul de a întemeia o familie și de a avea un copil. Pentru mine nu are importanță situația materială a viitoarei neveste. Nu răspund numai la scrisori serioase. Cod Paulus.

Caut o doamnă sau domnițoară, indiferent de vârstă, pentru o relație intimă, de preferință să fi mai plinuță. Cer și ofer discreție totală. Eu 32/170/70. Cod Vară caldă.

Bărbat 66 ani, din sat Milășel, caut o femeie maxim 59 ani, pentru căsătorie. Cod Tinerelu.

Domn român, divorțat, 45/170/70, fără obligații, cu locuință, curat, loc de muncă stabil, doresc cunoștință cu o doamnă de vârstă apropiată, pentru prietenie sau căsătorie. Cod A 28.

Domn singur, cu locuință în Tg-Mureș, prezentabil, serios, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă simpatică, sinceră, iubitoare, pentru căsătorie, până la 58 ani. Nu ridic corespondența de la redacție. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Nyár 2005.

Domn maghiar de vârsta a III-a, cu apartament în Tg-Mureș, nefumător, antialcoolic, fără obligații, aș dori să cunosc o doamnă asemănătoare mie. Aștept scrisori de prezentare la redacție, cu un număr de telefon fix, pentru cod Mégis forog a föld.

Pensionar independent, cu apartament în Tg-Mureș, prezentabil, nefumător, fără alcool, sincer, doresc să cunosc o doamnă cu gândire serioasă, pentru o prietenie sinceră, sau mai mult. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Szelíd Skorpió.

Am 30/175/65, ochi vezi-căprui, fizic atletic, calm, echilibrat și serios. Sunt realizat, atletic, calm, echilibrat și serios. Sunt realizat, cu loc de muncă stabil. Vreau o relație serioasă, cu o domnișoară între 24-34 ani, numai din zona Reghin. Aștept mesaje la redacție sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Várlak XXX .

Necăsătorit, fără obligații, brunet, aspect fizic plăcut, 172/72. Doresc să am o familie. Dacă ai între 18-38 ani. Pot să ai noroc, să fi brunetă, 1,70 m, îngrijită, catolică. Aștept scrisori de prezentare cu foto, fără număr de telefon, pentru cod M.Mérleg.

Tânăr cu loc de întâlnire, aspect fizic plăcut, doresc să ajut financiar în limitele moralului, o fată drăguță, subțirică, sexy, cu domiciliul în Tg-Mureș. Aștept mesaje cu număr de telefon, eventual poză, la adresa de e-mail: roterdam@personal.ro.

Domn tânăr, generos, plăcut, cu stare financiară bună, doresc să cunosc o fată agreabilă, înaltă, care arată bine din toate punctele de vedere, pentru o relație apropiată, discretă. Dispun de loc de întâlnire. Dacă dorești să ne cunoaștem, lasă-mi un număr de telefon la adresa de e-mail: fixnine@yahoo.com.

Tânăr 26/170/73, drăguț, ochi albaștri, foarte curat și discret, cu loc de întâlnire, oref o companie plăcută doamnelor și domnișoarelor generoase. Aștept scrisori la redacție pentru cod Nasty 4 Mind, sau șa adresa de e-mail: nasty4mind@yahoo.com.

Eu 31/179/72, prezentabil, curat, doresc să ajut financiar în limita bunului simț, o doamnă sau domnițoară înaltă, senzuală, cu aspect fizic plăcut, nefumătoare, fără kilograme în plus. Poți să-mi lași un număr de telefon într-un plic tibrat, la adresa OP 1 CP 225 Tg-Mureș.

Doresc să cunosc o fată atrăgătoare, stilată, simpatică, înaltă, cu un fizic subțire, care nu se mai întâlnesc și cu alți bărbați, pentru o relație discretă, de lungă durată, alături de mine. Eu 29/178/70, stilat, aspect fizic plăcut, cu mult bun simț și respect. Aștept scrisori cu număr de telefon la adresa OP 5 CP 524 Tg-Mureș.

Domn 30/179/73, prezentabil, generos, cu loc de întâlnire, caut o doamnă sau domnășoară sexy, peste 1,65 m, până la 55 kg, pentru o relație discretă. Dacă dorești să ne cunoaștem, scrie-mi la OP 5 CP 535 Tg-Mureș, și lasă-mi un număr de telefon.

Student 23/176/66, blond, cu ochi albaștri, sexy și frumos, caut un băiat din Mureș sau împrejurimi, pentru orelație sau aventură. Scrie-mi la adresa de e-mail: matrix-21@personal.ro. Cer și ofer seriozitate.

Doresc să cunosc o femeie serioasă, simpatică, iubitoare, pentru căsătorie, între 55-58 ani. Bărbat singur, cu locuință în oraș, prezentabil, sincer, nefumător, antialcoolic. Nu ridic corespondența de la redacție. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Tavasz 41/Bis.

Tânăr maghiar, 34/184/73, cu locuință, loc de muncă stabil, caut cunoștință cu o tânără modestă, pentru prietenie, eventual căsătorie, sau pentru a locui împreună. Nu sunt nici prea arătos, dar nici prea urât. am pretenții minime: un loc de muncă, un pic de seriozitate, poate să fie și de la țară. Aștept mesaje sau scrisori la redacție, pentru cod 2005 Julius.

Tânăr căsătorit 34 ani, doresc cunoștința unei doamne sau domnășoare, pentru o relație intimă, fără prejudecăți, de lungă durată. Ofer sprijin material, satisfacție, curățenie și discreție. Cod Geo/Bis/4.

Domn divorțat, 35/187/87, simpatic, elegant și pretențios, caută o doamnă sau domnișoară fără copii, simpatică, sexy, elegantă, pentru relații intime, fără prejudecăți, și în caz de compatibilitate, poate chiar mai mult. Am tot ce-mi trebuie, numai persoana sus menționată îmi lipsește. Cer și ofer seriozitate maximă. Aștept mesaj la redacție, cu un număr de telefon, pentru cod Pasat VI.

Tânăr maghiar, 25/165/70, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o tânără maghiară sau româncă, pentru o prietenie adevărată, care poate iubi sufletește, nu numai pentru bani și frumusețe. Cod Speranță 80/Bis.

Caut prietenia unei doamne între 45-55 ani, fără kilograme în plus, simpatică, curată, cu suflet bun, pasionată cu fantezii fără prejudecăți, pentru o prietenie de lungă durată, sinceră și armonioasă. Eu domn maghiar, 54/170/68, cu locuință în Tg-Mureș, fără obligații, văduv, fără defecte și calități, ca orice om (fumător) curat, discret, cu o gândire modernă, fără prejudecăți. Aștept scrisori compatibile pa redacție, pentru cod A barátnőm.

Eu 44/166/67, divorțat, cu obligații, ortodox, nefumător, antialcoolic, loc de muncă și toate cele necesare pentru a te face fericită pe tine. Dacă ești o femeie credincioasă, cu frică de Dumnezeu, și îți dorești cu adevăret o viață frumoasă și liniștită, lasă un mesaj la redacție sau la rubrica "Mesaje", cu detalii despre tine, pentru cod Bafta.M.

Tânăr prezentabil 28/178/80, cetățean maghiar/german, caut prietenă frumoasă sub 26 ani, pentru o relație de lungă durată, dar fără obligații. În viitor posibil căsătorie. Aștept mesaje la adresa 1437 Budapest 70 PF 806.

Pentru cod L.A.C 22. Pentru început, ar fi bine să ne cunoaștem. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Atletic. Eu sunt serios, corpolent, atletic, potrivit. (eventual căsătorie).

Tânăr căsătorit dar neglijat, discret, serios, cu situație, 35/174/83, doresc cunoștință cu o doamnă, domnișoară serioasă, plăcută, fără prejudecăți majore, pentru o relație discretă, de lungă durată, reciproc avantajoasă, cu sau fără loc de întâlnire. Aștept mesaje la redacție, pentru cod Discret 05.

Domn serios, simpatic, fără vicii și obligații, cu loc de muncă și situație materială bună, doresc să cunosc o domnișoară cu situație asemănătoare, pentru o relație serioasă, căsătorie. Am 40/176/70. Aștept mesaje cu loc de întâlnire la redacție, pentru cod Hosszú, boldog nyár. Rog seriozitate maximă.

Domn singur, 72 ani, studii medii, doresc să cunosc o doamnă singură, de vârstă apropiată. Eu 72/172/74, nefumător și antialcoolic. Doamnele cu părinți sau copii, nu reprezintă interes. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Egy úr.

Domn divorțat, fără obligații, vârsta 46 ani, caut o domnișoară sau o doamnă pentru prietenie, eventual căsătorie. Eu 1,75 m, ochi albaștri, cu stare materială bună. Aștept mesaje la redacție, în plic, cu un număr de teleefon și foto, pentru cod Rex 1.

Tânăr 33/177/70, cu tot ce trebiue, caut prietenă pentru căsătorie. Rog plic la redacție, cu un număr de telefon, pentru cod Euro 30.

Nu sunt urât, dar nici frumos, am 55 ani, de etnie rom. Caut o doamnă romă, cu studii minim liceul, până la 60 ani. Nu stau în Tg-Mureș. Nu mă interesează starea materială, nici trecutul. Am 2 copii mari, independenți. Sunt optimist, cu simțul umorului. Îmi place viața, sunt fumător. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod DMS.

Eu 31/175/68, băiat harnic, serios, singur, discret, curat, doresc să cunosc o domnișoară serioasă, bună gospodină, curată, nematerialistă, de vârsta 25-33 ani, pentru o prietenie lungă, distracție sau căsătorie. Aștept scrisori la redacție, dacă se poate și cu poză, pentru cod Raimund 2005.

domn tânăr divorțat, 30 ani, cu loc de mucă stabil, nefumător, antialcoolic, cu un suflet bun și sincer, care știe să ofere multă dragoste, vreau să cunosc o tânără maghiară, divorțată, 26-30 ani, sinceră, serioasă, cu suflet bun, care să ofere dragoste, pentru o relație serioasă, eventual căsătorie. Poți avea și un copil. Rog scrisori la redacție, cu număr de telefon. Neserioasele să nu mă deranjeze. Cod Várlak kedvesem/Bis/1.

Bărbat maghiar, fără obligații, 50/175/85, în grad de pensie III, dar cu un venit frumos din lucru particular, caut cunoștința unei doamne cu situație asemănătoare, în vederea unei relații de durată. Cod Kánon 28.

Domn român, divorțat, 51/173/65, drăguț, manierat, fără vicii majore, singur, fără obligații sentimentale, cu locuință în Sighișoara, doresc să cunosc o doamnă, vârsta maximă 48 ani, pentru o relație serioasă (exclus aventurierele,inconsecventele), din Sighișoara sau din zonă. Aștept scrisori cu număr de telefon și adresă la redacție, pentru cod Sighișoreanu 54/Bis.

Căsătorit, 34/163/63, doresc cunoștință cu o doamnă sau domnișoară cu vârsta între 25-50 ani, pentru relații intime, fără prejudecăți. Cer și ofer discreție și seriozitate. La nevoie acord sprijin material în limita bunului simț. Cod Senin.

Eu tânăr divorțat, 29/185/70, blond, ochi albaștri, nefumător, antialcoolic, serviciu stabil, doresc prietenie, eventual căsătorie, cu o doamnă până la 30 ani, cu locuință în Tg-Mureș, dacă se poate să locuiesc la ea. Cod Shalom/Bis/2.

Tânăr Gay, 21 ani, brunet, ochi căprui, pasiv, caut tânăr pentru relații intime și prietenie. Rog și ofer seriozitate. Cod 4U.

Fecior, 33/175/75, nici gras, nici slab, bilingv, muncitor, inteligent, calm, romantic, fără vicii, dependent de muzică bună, de 3 ani despărțit, bun și la bucătărie. Am pe inventar o fetiță. Sufăr de o boală, diagnosticul: insuficiență financiară, doar necesarul. Sunt fericit așa, dar mă tot îndrăgostesc în vis, mă simt ca la 16 ani. Te caut indiferent de continent, zonă, anotimp sau naționalitate, între 17-30 ani. Știu engleză. Cod Yvel.

domn român cu credință în Dumnezeu, 61/175/80, locuiesc lângă Tg-Mureș, cu o mică gospodărie la casă particulară, nefumător, antialcoolic. Doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, chiar și de la țară, curată, credincioasă, gospodină, pentru o relație până la sfărșitul vieții. Aventurierele să se abțină. Cod Laleaua neagră 108.

Tânăr maghiar, 32/179/73, educat, simpatic, serios, doresc cunoștință cu o domnișoară cultă, drăguță, serioasă, pentru prietenie. Aștept scrisori la adresa de e-mail: yourfriend_32@email.ro.

Tânăr maghiar, 37/185/90, singur, doresc cunoștință cu doamne, domnișoare nefericite, pentru relații intime, discrete. Aștept mesaje la redacție, pentru cod K.T.M.

Tânăr 37/182/64, brunet, ochi căprui, fără obligații, caut o tânără serioasă, în vederea prieteniei, eventual căsătorie. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Csaba/Bis/1.

Domn român, divorțat, singur, fără obligații, 51/173/65, aspect fizic plăcut, fără vicii majore, situație bună (locuiesc în Sighișoara), cu calități deosebite, doresc cunoștința, prietenia unei doamne de vârsta maximă 47 ani, cu obligații minime, frumoasă, serioasă, hotărâtă. Exclus aventurierele. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon, pentru cod Artanu 51.

Domn prezentabil, 42/182/85, grizonat, tandru, romantic, cu o fetiță de 8 ani, doresc să cunosc o doamnă suplă, frumoasă, sensibilă la frumos (copii, natură, etc.), pentru prietenie sau mai mult. Aștept scrisori cu caracterizare la adresa: OP 6 CP 637.

Domn 37/175/79, cu obligații, prezentabil, curat, îngrijit, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară neapărat supraponderală, curată, îngrijită, pentru prietenie sau mai mult. Cer și asigur discreție. Dacă te regăsești în acest anunț, scrie-mi la radacție, penttru cod Fără rețineri.

Sunt un Vărsător de 34/160, cu loc de muncă, fără vicii, obligații. Doresc cunoștință cu o persoană de sex feminin, pentru o relație de prietenie, sau și mai mult, bazată pe respect și seriozitate. Aștept răspuns la redacție, pentru cod Daniel D.

Pensionar, 56 ani, doresc cunoștință cu o doamnă pentru prietenie, căsătorie. Accept orice relație serioasă. Aștept scrisori la redacție, cu un număr de telefon, pentru cod Cluj.

Tânăr 17/180/60, ochi verzi - căprui, blond, aș dori să cunosc pe cineva, cu care să ne distrăm, sau pentru o relație serioasă. Cod Flash 192.

Tânăr căsătorit, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară maxim 29 ani, pentru o relație intimă periodică de lungă durată. Ofer satisfacție, discreție, eventual sprijin material rezonabil, prietenie. Cod Flash 1000/Bis.

Vărsător nonconformist, sincer, 27/177/66, fumător, pasionat de alpinism, călătorie, ezoterie, muzică rock, poet amator, își caută jumătatea potrivită, în persoana unei fete maghiare de 18-33 ani. Aștept mesaje la adresa de e-mail: mcload1978@freemail.hu, sau la redacție, pentru cod Magányos angyal/Bis/3.

Tânăr 29/179/68, blond, ochi albaștri, puțin timid, aș dori să cunosc o tânără domnișoară cu vârsta până la 30 ani, pentru prietenie, eventual căsătorie. Dacă ești din oraș și vrei acest lucru și tu, atunci lasă-mi un mesaj la redacție, sau la rubrica "Mesaje". Te asigur că nu vei regreta. Lucrez, și sunt liber doar după ora 18. Aștept mesajul tău la redacție, pentru cod Te aștept de o viață.

Tânăr român, 26/175/75, șaten spre blond, sufletist, sincer, cu ochi căprui, romantic, cu simțul umorului, știu să pun suflet și la bine și la rău, cu servici asigurat și situație materială acceptabilă, aș dori să cunosc o tânără cu aceleași calități, între 24-27 ani. Vă rog, maximă seriozitate. Dacă vrei și tu să mă cunoști, și vrei să ai un prieten adevărat și pe cinste, în care să ai încredere, atunci lasă-mi o scrisoare la redacție, și nu vei regreta. Cod Noris/Bis.

Tânăr maghiar, 29/170, caut pentru prietenie, căsătorie, o tânără maghiară, sinceră, drăguță, romantică, care știe să aprecieze dacă este iubită și apreciată. Eu sunt un tânăr sincer, romantic, modest, care a suferit mult în dragoste. Aștept scriori la redacție pentru cod Te kellenél/Bis, sau la adresa de e-mail: kalmi30@freemail.hu.

Tânăr Gay, 26/184/78, doresc prietenia unor tineri asemeni mie. Mă interesează mai mult o amiciție, o prietenie dezinteresată material. Sunt un tip obișnuit din toate punctele de vedere, plăcut fizic, serios, mulțumit de mine, și nu pretind mai mult, decât pot oferi. Bădăranii și nehotărâții să se abțină. Răspund și dau detalii doar la e-mail: terrasun2005@yahoo.com.

Tânăr ani, nefumător, zvelt, sportiv, bine realizat, fără obligații, cu domiciliul stabil în Germania, doresc o relație serioasă cu o româncă de 22-30 ani/160/50, pentru prietenie sau căsătorie. prioritate foto simplă. Cod Mureș 74.

Tânăr maghiar, 34/162/70, prezentabil, cu ochi albaștri, cu stare materială bună, posesor auto, cu locuință în Tg-Mureș, doresc cunoștință cu domnișoare sau doamne fără obligații, prezentabile, vârsta până la 34 ani, pentru o relație sinceră. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Toyota/Bis/2.

Tânăr maghiar, 28/170/70, brunet, independent, caut prietenă serioasă, care ar accepta viața la țară. Aștept scrisori la redacție, mai ales din zona rurală apropiată de Tg-Mureș, pentru cod Várok rád/Bis/14.

Bărbat singur, fără obligații, 50/180/85, pensionar gradul II, dar cu venit bun din lucru particular, doresc cunoștință cu o doamnă maghiară, cu situație similară.Cod Kánon 28.

Tânăr bilingv, simpatic, curat, brunet, 32/179/80, cu o căsătorie nefericită, caut parteneră pentru relații intime, fără pretenții materiale sau sentimentale. Nu posed loc de întâlnire. Aștept mesaje la redacție, pentru cod Amor 2005.

Domn maghiar, 61/174/70, pensionar, singur, fără obligații, doresc cunoștință cu o doamnă maghiară, cu vârstă apropiată, prezentabilă, fără obligații și kg în plus, bună gospodină, nefumătoare, în vederea unei prietenii sau căsătorie. Neserioșii să se abțină. Nu doresc aventură. Cod Távol és közel.

Domn maghiar, 61/170/70, pensionar, cu locuință în Tg-Mureș, nefumător, cu studii medii, cinstit și serios, caut o doamnă fără obligații, cu situație asemănătoare, care vrea să trăiască lângă mine, o viață întreagă. Rog seriozitate, poate fi și de la țară, nu fac cunoștință prin telefon. Aștept întâlniri în Tg-Mureș, scrisori cu adrese și nume corecte, pentru cod Piros orgona/Bis/15.

Tânăr 30/178/72, doresc o experiență cu un Gay activ, de preferință cu loc pentru întâlnire. menționez, că ar fi prima experiență de acest gen. Dacă ești o persoană cu înclinații spre comunicare, aștept mesajul tău la rubrica "Mesaje", pentru cod M.M/Bis/2. Nu ridic corespondența de la redacție.

Caut o femeie de afaceri singură sau divorțată, pentru prietenie, care are posibilitate să-și construiască o casă, construcție pe care pot să-i fac eu rapid și ieftin, și în caz de simpatie poate chiar mai mult. Tu 40-50/160/55, eu 44/165/65, divorțat, dar foarte tandru și iubitor. Cod ABP 02.

Domn maghiar, 32/175/75, cu firmă proprie, apartament în Tg-Mureș, casă la țară, mașini, doresc să cunosc o domnișoară româncă, frumoasă, sexy, curată, prezentabilă, serioasă. Aștept scrisori cu poză la redacție, pentru cod Sierra.

Domn 52 ani, studii superioare, situație materială bună, divorțat, caut o doamnă cu studii superioare, cu vârsta până la 45 ani, situație materială bună, eventual cu o mică afacere. rog descriere sumară, nu contează religia sau neționalitatea. Aștept semnale pentru cod Bebe/Bis/7.

Domn 43/168/70, căsătorit dar cu o căsnicie nefericită, neâmplinit pe plan sentimental și pot spune și intim. Îmi doresc să cunosc o domană până la 40 ani, simpatică, serioasă, liniștită, fără kg în plus. Aceste condiții și eu le îndeplinesc, pentru ca împreună să începem o relație de prietenie sinceră, bazată pe dragoste adevărată. Dacă această relație dintre noi va evalua, eu o doresc de lungă durată, pentru început cu întâlniri periodice. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Noi doi 2005.

Tânăr 38/182, serios, modest, caut pentru prietenie, căsătorie, o tânără româncă, care-și dorește o relație sinceră, și de lungă durată. Locuiesc în Tg-Mureș. Aștept scrisori cu un număr de telefon, pentru cod Sper/Bis/2.

Bărbat văduv, intelectual, 52/165/68, aspect fizic plăcut, caut prietenia unei doamne, cu perspectiva căsătoriei. Cod 1+1=2/Bis.

Divorțat, 45 ani, înalt, șaten, ochi albașttri, fumător, intelectual, cultură generală și simț al umorului peste medie, aș dori să cunosc o domnișoară sau o doamnă divorțată maghiară sau bilingvă, compatibilă pentru prietenie, căsătorie. Încă nu am renunțat la idea de a avea un copil. Rog răspuns cu eventuale propuneri de întâlnire la rubrica "Mesaje", pentru cod P 006.

Domn serios, simpatic, 40/176/70, fără vicii și independent, cu loc de muncă și situație materială bună, doresc să cunosc o tânără până la 35 ani, pentru o relație durabilă, bazată pe sinceritate și seriozitate. Aștept mesaje pentru a ne cunoaște mai bine, în caz de compatibilitate doresc și căsătorie. Cod Különös ismerkedés.

Dacă ești o fată frumoasă, serioasă, îți place să iubești, nu ești aventuristă, caută-mă și nu vei regreta. Eu 24/183/71, nefumător, antialcoolic, serios, drăguț, brunet și romantic. Dacă ești interesată, lasă-mi un mesaj la redacție, pentru cod Valy îngerașul.

39 ani, discret, curat, doresc cunoștințe cu doamne căsătorite dar neglijate, între 30-50 ani. Posed loc de întâlnire. Doresc discreție și curățenie. Cod Sinbad/Bis.

Doamnă maghiară, sinceră, serioasă, aș dori să-mi găsesc un prieten, care să mă accepte așa cum cunt. Domnii, care caută aventuri intime, să mă ocolească. Sper că există un domn, care caută prietenie adevărată. Aștept mesaje la redacție, în plic, pentru cod Reménység 72/Bis.

Sătulă până peste cap de bărbați duri, jignitori, aventurieri, căsătoriți, inculți și neciopliți, cu o femeie, doamnă cu obligații, maghiară, brunetă, ochi verzi, grăsuță, doresc prietenie discretă, cu un domn drăguț, trăsături frumoase, gingaș, suflet cald, care nu joacă pe mai multe fronturi, din aceași categorie socială, cu studii medii, vârsta între 38-42 ani, fără implicări sexuale. Cei căsătoriți să se abțină. Aștept mesaje la redacție, pentru cod Iris/Bis/3.

Văduvă, 48/168/68, Capricorn, fără vicii, ortodoxă, fără obligații, doresc să cunosc un domn serios, cu vârstă apropiată, fără vicii majore, pentru prietenie. Rog seriozitate. Cod 1957/Bis.

Doresc să cunosc un domn între 45-50 ani, nefumător, cinstit și bun, ordonat. Sunt o doamnă maghiară, foarte dezamăgită, singură. Sunt curată, casnică și îmi place viața. Nu sunt materialită. Locuiesc la țară, am loc de muncă, 170/65. Aștept scrisori sincere, pentru cod Nő az nő.

Tânără 28 ani, necăsătorită, cu studii superioare, loc de muncă stabil, caut prieten asemănător, cu studii superioare, pentru prietenie de lungă durată, căsătorie. Ofer și pretind seriozitate. Nu accept aventură. Accept scrisori la redacție, cu număr de telefon, pentru cod Destin în doi.

Tânără 34/165/60, cu o situație materială bună, cu un copil, doresc să cunosc un tânăr de vârstă apropiată, care își dorește o relație, pentru prietenie (căsătorie), și pote locui la mine. Aștept scrisori la redacție cu număr de telefon, pentru cod Ele 97/Bis/1. Nu vei regreta.

În fața singurătății, măsimt incapabilă să lupt. De aceea, aș dori să cunosc un domn, care știe să ofere respect, iubire, înțelegere. Tu să fii foarte curat, intelectual, să dorești o relație seriosă, și te asigur că nu vei regreta, dacă vei scrie unei doamne de 50 ani, româncă, singură, cu situație materială bună. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod Te caut de mult.

Doamnă româncă, 50 ani, aspect fizi plăcut, cu loc de muncă, apartament proprietate persoanlă, locuiesc singură, aș sori să cunosc dacă este posibil, un domn român, cu loc de mucnă, aspect plăcut, îngrijit, nefumător, antialcoolic, care să-mi fie partener de distracție la o petrecere. Dacă doriți să ne cunoaștem, lăsați un mesaj cu un număr de telefon la redacție, pentru cod Flori de Mai/Bis/2.

Tânără maghiară, divorțată, 32/170/70, cu o fetiță, iubitoare de familie, sinceră, din Tg-Mureș, nefumătoare, romantică, cu o existență sigură, doresc să cunosc un b ărbat maghiar, înalt, până la 38 ani, din Tg-Mureș, sincer, cu fizic plăcut, afectuos, cu situație materială bună, înțelegător, care să mă facă fericită din toate punctele de vedere, pentru prietenie, eventual căsătorie. Cod Őszinteség 2005.

Doamnă văduvă de mulți ani, cine a plictisit singurătaea, caut un domn, dacă se poate să aibă mașină. Eu 59 ani, cu locuință, pensionară, dar încă lucrez activ. Dacă domnul este sufletist ca și mine, și se simte și el singur, eu aș vrea o prietenie sinceră și de lungă durată. Domnul meu, te aștept cu drag, și din toată inima. Dacă nu te grăbești, trece viața așa cum suntem, singuri. Cod Együtt talán könnyebb .

caut un pescar care umblă la Deltă în vacanță (sau timp liber) la pescuit. Aștept răspuns la redacție, pentru cod Halász szöszi.

Tânără licențiată, drăguță, iubitoare de flori, animale, munte, artă, 34/167/50, doresc să cunosc un domn în vederea căsătoriei, să aibă calități similare, fără vicii majore, căsătorii anterioare. Dacă și tu îți dorești cu adevărat o familie bazată pe respect, încredere, afecțiune și adevăr, mă găsești la adresa de e-mail: flamingo7panda@yahoo.com.

Tânără maghiară, serioasă, necăsătorită, 31/165/55, cu loc de muncă stabil, studii superioare, nefumătoare, antialcoolică, aș dori să cunosc un tânăr maghiar, serios, simpatic, cu studii asemănătoare, pentru prietenie, eventual căsătorie. Rog seriozitate. Aștept scrisori la redacție, cu un număr de telefon, pentru cod Rák/74.

Tânără 30/172/53, prezentabilă, inteligentă, corectă, serioasă, caut o relație durabilă în timp, bazată pe seriozitate, sinceritate, corectitudine, cu un domn înalt, inteligent și generos, între 35-45 ani, cu o situație materială foarte bună. Cine dorește și poate să mă ajute financiar (în caz de simpatie reciprocă) sistematic pe o anumită perioadă. Aștept răspuns cu un număr de telefon la adresa de e-mai: feketeborostyan@yahoo.com.

Tânără maghiară, 28/163/64, cu un copil, doresc să cunosc numai pentru căsătorie un tânăr serios, cu loc de muncă stabil, antialcoolic, ca să începem o nouă viață împreună, chiar dacă este umbrită de trecut. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Krisztina/Bis.

Doamnă divorțată, 40 ani, româncă, plinuță, cu un copil mare, locuință, serviciu stabil, gospodină, îmi caut perechea potrivită în persoana unui domn român, stilat, educat, vârsta 40-45 ani, peste 1,80 m, bine făcut, necăsătorit sau divorțat, pentru o relație durabilă, bazată pe seriozitate și sinceritate. Cei care vor să încerce, sunt rugați să lase o scrisoare la redacție, cu un număr de telefon și mici detalii. Cod Roma/Bis.

Doamnă româncă divorțată, 42/165/65, simplă, plină de viață, veselă, drăguță, modestă, cu aspect plăcut, înțelegătoare și iubitoare, cu loc de muncă, doresc cunoștință și conviețuire, cu un domn prezentabil, simpatic, nefumător, tandru și iubitor, până la 50 ani. Aștept oferte la redacție în plic, cu amănunte, detalii și număr de telefon, pentru cod Tandrețe și iubire 2005.

Intelectuală maghiară, 28 ani, caut prieten intelectual, manierat, etc. Excluși aventurierii. Aștept mesaje la adresa de e-mail: endyke07@freemail.hu.

Tânără maghiară, căsătorită, doresc să te cunosc. Scrie-mi un mesaj la rubrica "Mesaje", pentru cod Vega/Bis.

Tânără româncă, 32/160/50, șatenă, cu păr lung, cu ochelari de vedere, doresc să cunosc un tânăr, de preferință brunet, antialcoolic, pentru prietenie, eventual căsătorie. Neserioșii să se abțină. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Speranța/Bis/13.

Un divorț lasă răni adânci în suflet, care se vindecă greu. Dacă ești și tu în aceeași situație ca și mine, lasă-mi un plic la redacție cu un mesaj, sau un număr de telefon. Eu româncă, 45/170/80, cu obligații. Cod Ilinca.

Dacă iubești frumusețea, nu mă iubi.. căci sunt multe femei mult mai frumoase. Dacă iubești bogăția, nu mă iubi...căci sunt femei mult mai bogate. Dacă ți la iubire și tot ce este pur,iubește-mă...căci nimeni în această lume deșartă, nu te va iubi, așa cum te voi iubi. Eu româncă, 50/165/75, serioasă, sinceră, curată, cu bun simț, fără vicii, doresc să cunosc un domn asemeni mie. Aștept mesaje sincere, cu un număr de telefon, pentru cod Fidelitate și responsabilitate totală.

Doamnă 59/162/63, fără obligații, serioasă, doresc să cunosc un domn independent, cinstit, poate fi fumător dar nu alcoolic, pentru o relație serioasă. Cod Egy szebb életért.

Doamnă singură, 52/168/80, cu mici obligații, situație acceptabilă, pensionară, curată, gospodină, cu bun simț, foarte veselă, urăsc minciuna și fățărnicia. Aș dori să-mi alung singurătatea, care este foarte grea, în prezența unui domn cu situație asemănătoare. Aștept scrisori la redacție, cu mici detalii, pentru cod Aștept iubire.

Doamnă divorțată, cu propria afacere, vârsta a II-a, nu caut aventură, doresc prietenia unui bărbat inteligent, cu aspec plăcut, îngrijit, sincer, cu umor, iubitor de viață. Eu 156/53, dar îmi plac bărbații înalți, cu vârsta până la 47 ani. Aștept scrisori cu detalii la OP 9 Cp 14 Tg-Mureș.

Tânără 35/175/59, cu aspect fizic plăcut, inteligentă, cu simțul umorului, cu loc de muncă satbil, caut un tânăr serios, prezentabil, antialcoolic, pentru o relație serioasă, de lungă durată. Aventurierii să nu se deranjeze. Aștept mesaje la adresa de e-mail: giugiuka2005@yahoo.com.

Tânără 32/175/60, divorțată, plină de viață, aspect fizic plăcut, simpatică, doresc să cunosc un domn de 30-35 ani, cu calități asemănătoare, serios, pentru prietenie. Aștept scrisori la redacție cu detalii despre tine și foto. Nu vei regreta, dacă mă vei cunoaște. Cod Laleaua/Bis.

Caut un prieten de bună credință, român sau maghiar, cu care să leg o prietenie sinceră. Locuiesc în localitatea Nadășa, am 48 ani și sunt pensionară. Aș dori un om, care să aibă și el o pensie, să nu fie alcoolic, cu vârsta până la 60 ani. Cod Flash 174.

Doamnă 35/170/70, fără obligații și fără compromisuri, aș dori să cunosc o domnișoară drăguță și serioasă, în vederea unei relații serioase. Eu sunt blond, cu ochi albaștri, cu loc de muncă în Belgia, cu situație materială foarte bună. Nu mă interesează materialistele. Aștept răspuns la redacție, pentru cod Sahara 365.

Doamnă bilingvă, maghiară, 51/165/65, divorțată, pensionară, antialcoolică, prezentabilă, serioasă, gospodină, liniștită, cu mici obligații, cu locuință personală, doresc să-mi găsesc jumătatea, domn 55-70, cu situație asemănătoare, din Tg-Mureș, sau din localitățile limitrofe. Nu doresc aventură, nu am pretenții la moștenire în caz de conviețuire, căsătorie. Aștept mesaje la redacție, cu un număr de telefon fix, nu mobil, pentru cod Amalia/bis.

Româncă 25/172, moletă, inteligentă, studii superioare, cu caracter agreabil, devotată, caut domn român 30-40 ani, înalt, atrăgător, înțelept, inteligent, spirit intreprinzător, realist, neviciat, stabil financiar și psihic, pentru atingerea echilibrului afectiv. Nu joc rol de amantă Aștept mesaje la adresa de e-mail: crossmyheart0202@yahoo.com.

Cuplu căsătorit, ea 28 ani, el 32 ani, simpatici, corecți și discreți, căutăm o domnișoară sau doamnă, pentru relații intime. Oferim multe avanaje: poți să stai la noi, sprijin material. Cerem igienă și discreție! Cod Sex & Money/Bis.

Bărbați

Tânăr maghiar, 37/176/99, căsătorit, dar nesatisfăcut, curat, sincer, solid, antialcoolic, fost sportiv, nefumător, inteligent, caut doamnă sau domnișoară pentru o relație discretă, de lungă durată. Nu posed loc de întâlnire. Aștept scrisori cu număr de telefon, la adresa OP 1 CP 227, pentru cod Titi. Nu ridic corespondența de la redacție.

Pensionar 63/165/75, văduv, fără obligații, cu locuință particulară în Tg-Mureș, caut o doamnă, fără obligații, cu situație asemănătoare. Doresc seriozitate, sinceritate, și o situație stabilă, fără alte pretenții. Aștept mesaje la redacție, în plic, pentru cod Alex 2004/Bis/1.

Domn tânăr, 35/180/80, simpatic, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară 18-35 ani, pentru o relație sinceră, discretă. Sunt economist la o firmă privată. Aștept mesaje la adresa de e-mail: topaz_131313@yahoo.com. Nu vei regreta, dacă ne vom cunoaște.

Dacă ești o femeie, care îți dorești plăceri la care doar ai visat, nu te costă decât să-mi scrii un e-mail, și vei vedea că se vor împlini. Hai să învățăm împreună arta de a iubi cu pasiune, dragostea fizică este o bucurie și încărcare de energie. Ți-am cerut prea mult să-mi scrii? E-mail: satisfactiaerotica@yahoo.it.

Bărbat frumos, maghiar, partidă bună, 53/170/85, cu un divorț în curs, după 20 ani de căsnicie, o minoră de 16 ani, caut o femeie de la oraș, cu studii medii, pentru o relație intimă de prietenie, alinare și înțelegere, între 45-50 ani (de afaceri dacă e cazul). Cod Scorpio 51.

Domn maghiar, văduv, 48/166/62, blond, cu ochi albaștri, serios, curat, liniștit, cu loc de muncă stabil, îmi doresc o parteneră de viață, cu care să împart atât bucuriile, cât și necazurile, independentă, și dacă doriți o prietenie sau căsătorie, sunteți sinceră, sufletistă, atunci aștept scrisori cu un număr de telefon, pentru cod Nyár/Bis/1.

Domn maghiar, 50/170/72, văduv, nefumător, antialcoolic, cu loc de muncă, mașină și locuință, doresc să cunosc o doamnă fără obligații, cinstită, serioasă și cu aspect fizic plăcut, pentru o relație sinceră, de lungă durată, sau mai mult. Aștept scrisori cu mici detalii la redacție, pentru cod Frici 06.

Doresc cunoștință cu o doamnă credincioasă, eventual și cu un copil, simpatică, sau cu o fată mai în etate, în vederea unei prietenii, bazate pe respect și încredere reciprică, eventual să accepte alimentația lacto-vegetariană. Vă caută un domn înalt, prezentabil, fără obligații, cu situația materială bună. De preferință neoprotestantă. Aștept oferte cu număr de telefon fix și detalii, la adresa: OP 7 CP 710 Tg-Mureș, pentru cod Trandafirul Roz.

Doresc cunoștință cu o doamnă sinceră, credincioasă, eventual și cu un copil, simpatică, sau cu o fată mai în etate, 39-45 ani, în vederea unei prietenii bazate pe respect și încredere reciprocă. Se asigură moștenire de apartament. Eventual să accepte alimentația lacto-vegetariană. Aștept oferte la adresa: OP 7 CP 710 Tg-Mureș, pentru cod Trandafirul Roșu. Nu ridic corespondența de la redacție.

Dacă îți cauți jumătatea, ești o doamnă sinceră, serioasă, credincioasă, simpatică, siluetă, de vârsta a II-a, te caută un domn înalt, prezentabil, fără obligații, cu situație materială bună, care dorește sinceritate, un cămin bazat pe acest principiu. Aștept oferte cu număr de telefon și detalii, la OP 7 CP 710 Tg-Mureș, penttru cod Trandafirul Galben. Nu ridic corespondența de la redacție.

Tânăr 35 ani, elegant, manierat, simpatic, discret, caut o doamnă pretențioasă, pentru o relație discretă, de durată. Rog mesaj la adresa de e-mail: denirox33@yahoo.com, sau la redacție, pentru cod Mambo 70.

Domn român, de vârsta a III-a, singur, fără obligații, 160/70, aș dori să cunosc o doamnă, indiferent de naționalitate, cu date asemănătoare, pentru o prietenie sinceră, pentru a ne continua viața. Aștept mesaje la redacție, pentru cod Alege singură.

Tânăr român 26/180/70, serios, cinstit, nefumător, antialcoolic, doresc cunoștință cu o tânără de vârstă apropiată, pentru prietenie și o relație de lungă durată. Specific, că locuiesc în Reghin. Aștept mesaje pentru cod Scorpion 78 Flash, la rubrica "Mesaje". Nu ridic corespondența de la redacție.

Intelectual, de vârsta a III-a, 65/70, pensionar, cu o pensie foarte bună, apartament 2 camere, proprietate personală, sănătos din toate punctele de vedere, doresc să cunosc o doamnă fără obligații, sănătoasă, cu aspect plăcut și sufletistă, cu vârsta până la 60 ani, singură, pentru ieșire în mijlocul naturii, excursii, pescuit, și cu timpul pentru menaj, iar dacă va fi înțelegere, să-i rămână tot ce am eu. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Flash 191. Nu ridic corespondența de la redacție.

Tânăr divorțat, 29/185/70, ochi albaștri, cu obligații, doresc cunoștință cu o doamnă până la 30 ani, 180/70. Prefer să locuim împreună, să fii din Tg-Mureș, accept și un copil, să fi blondă. Dacă vrei să ai o dragoste sinceră, aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Isaac.

Băiat 28/163, sunt în căutarea unei domnișoare cu vârstă apropiată, nu caut perfecțiunea, dar să aibă loc de muncă și să fie sinceră, nu doresc aventură. Scrie-mi un plic la redacție, pentru cod Kent Blue 2.

Eu 26/180, doresc să cunosc o tânără de 20-28 ani, din zona Reghin, pentru o relație de durată, sau mai mult. Cod 9704080270.

Dacă dorești dragoste, siguranță, protecție și discreție, cu un domn de vârsta a II-a, căsătorit, care caută ce-i lipsește, trimite-mi o scrisoare cu un număr de telefon și ceva detalii, la OP Reghin CP 31. Sper ca decizia ta să fie dorință și plăcere.

Tânăr 32/186/92, necăsătorit, licențiat, fără obligații, caut domnișoară cu vârsta între 18-35 ani, nematerialistă, fără obligații, simpatică, dornică de o relație stabilă, restul urmând să stabilim împreună. Rog trimite-mi foto + număr de telefon, la OP Reghin, CP 35. Ofer și cer seriozitate 100%. Cod Cats.

Tânăr pensionar, 57/177/85, divorțat, nefumător, devotat, ortodox, fără obligații, echilibrat fizic, energic, cu simțul umorului, caut o doamnă veselă, nu cu kg multe peste, să fie din zodia Berbec. Berbecii trebuie să fie pereche. Să fie cam de vârsta apropiată. Cod Berbec 23-48.

Tânăr 40/185/70, brunet, păr creț, naționalitate român, cu un copil, te caut pe tine, modestă, compatibilă cu mine, iar dacă singurătatea te apasă ca și pe mine, lasă-mi un mesaj la redacție, dacă se poate cu un număr de telefon. Cod Sile.

Domn căsătorit, 45/176/80, nefumător, cu studii superioare, om de afaceri, curat, discret, caută prietenia unei doamne căsătorite, fină, simpatică, curată, fără kilograme în plus, pentru o relație intimă, de lungă durată. Aștept mesaje la redacție, cu un număr de telefon, pentru cod Omega/Bis/14.

Domn 37/167/70, ortodox, cu o căsătorie nefericită, doresc cunoștință cu o doamnă curată, gospodină, care știe ce este suferința, pentru relații intime, fără pretenții financiare. Nu posed loc de întâlnire. Aștept mesaje la redacție, pentru cod Balanță 67.

Tânăr 25 ani, înalt, cu ochi albaștri, caut o parteneră cu aspect fizic plăcut, pentru relații intime, de lungă durată. Posed loc de întâlnire. Aștept scrisori la adresa de e-mail: baisavm@yahoo.com.

Tânăr divorțat, 31/172, antialcoolic, cu locuință dar nesatisfăcut și nefericit, caut o doamnă sau domnișoară, până la 35 ani, pentru prietenie, căsătorie. Un copil nu este o problemă. Eu sunt maghiar, dar nu contează naționalitatea, răspund la toate scrisorile, dacă se poate cu poză. Aștept scrisori pentru cod Újra élni.

Eu 31/172/60, divorțat, dar nesatisfăcut, caut o prietenă, doamnă sau domnișoară, până la 30 ani, pentru prietenie și relații intime. Ajut financiar, în limita bunului simț. Am locuință și loc de muncă stabil, iar dacă totul merge bine, căsătorie. Neserioasele să nu se deranjeze, sunt muncitor, nu bogat. Aștept scrisori pentru cod Fără limită/Bis.

Domn căsătorit, 47 ani, prezentabil, curat, cu loc de întâlnire, doresc să cunosc o doamnă, domnițoară, pentru relații intime. Dacă ești curată, nematerialistă, și îți place să trăiești viața la maxim, nun ezita. Doresc o relație de lungă durată, cu respect reciproc. Aștept scrisori cu număr de telefon, pentru cod A trăi clipa.

Tânăr înalt, prezentabil, serios, cu locuință, caut prietenă frumoasă, îngrijită, cu aspect fizic plăcut. În caz de simpatie reciprocă, aș dori o relație de lungă durată. Poți locui la mine, naționalitatea nu contează, vorbesc maghiară, română. Aștept scrisori cu număr de telefon și mici detalii, pentru cod Don*t be shy.

Ardelean cu cetățenie germană, 52/178, arăt mult mai tânăr decât vârsta, și cu o situație materială foarte bună în România, caut doamnă de origine maghiară sau română, absolut în scopul de a întemeia o familie și de a avea un copil. Pentru mine nu are importanță situația materială a viitoarei neveste. Nu răspund numai la scrisori serioase. Cod Paulus.

Caut o doamnă sau domnițoară, indiferent de vârstă, pentru o relație intimă, de preferință să fi mai plinuță. Cer și ofer discreție totală. Eu 32/170/70. Cod Vară caldă.

Bărbat 66 ani, din sat Milășel, caut o femeie maxim 59 ani, pentru căsătorie. Cod Tinerelu.

Domn român, divorțat, 45/170/70, fără obligații, cu locuință, curat, loc de muncă stabil, doresc cunoștință cu o doamnă de vârstă apropiată, pentru prietenie sau căsătorie. Cod A 28.

Domn singur, cu locuință în Tg-Mureș, prezentabil, serios, nefumător, antialcoolic, doresc să cunosc o doamnă simpatică, sinceră, iubitoare, pentru căsătorie, până la 58 ani. Nu ridic corespondența de la redacție. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Nyár 2005.

Domn maghiar de vârsta a III-a, cu apartament în Tg-Mureș, nefumător, antialcoolic, fără obligații, aș dori să cunosc o doamnă asemănătoare mie. Aștept scrisori de prezentare la redacție, cu un număr de telefon fix, pentru cod Mégis forog a föld.

Pensionar independent, cu apartament în Tg-Mureș, prezentabil, nefumător, fără alcool, sincer, doresc să cunosc o doamnă cu gândire serioasă, pentru o prietenie sinceră, sau mai mult. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Szelíd Skorpió.

Am 30/175/65, ochi vezi-căprui, fizic atletic, calm, echilibrat și serios. Sunt realizat, atletic, calm, echilibrat și serios. Sunt realizat, cu loc de muncă stabil. Vreau o relație serioasă, cu o domnișoară între 24-34 ani, numai din zona Reghin. Aștept mesaje la redacție sau la rubrica "Mesaje", pentru cod Várlak XXX .

Necăsătorit, fără obligații, brunet, aspect fizic plăcut, 172/72. Doresc să am o familie. Dacă ai între 18-38 ani. Pot să ai noroc, să fi brunetă, 1,70 m, îngrijită, catolică. Aștept scrisori de prezentare cu foto, fără număr de telefon, pentru cod M.Mérleg.

Tânăr cu loc de întâlnire, aspect fizic plăcut, doresc să ajut financiar în limitele moralului, o fată drăguță, subțirică, sexy, cu domiciliul în Tg-Mureș. Aștept mesaje cu număr de telefon, eventual poză, la adresa de e-mail: roterdam@personal.ro.

Domn tânăr, generos, plăcut, cu stare financiară bună, doresc să cunosc o fată agreabilă, înaltă, care arată bine din toate punctele de vedere, pentru o relație apropiată, discretă. Dispun de loc de întâlnire. Dacă dorești să ne cunoaștem, lasă-mi un număr de telefon la adresa de e-mail: fixnine@yahoo.com.

Tânăr 26/170/73, drăguț, ochi albaștri, foarte curat și discret, cu loc de întâlnire, oref o companie plăcută doamnelor și domnișoarelor generoase. Aștept scrisori la redacție pentru cod Nasty 4 Mind, sau șa adresa de e-mail: nasty4mind@yahoo.com.

Eu 31/179/72, prezentabil, curat, doresc să ajut financiar în limita bunului simț, o doamnă sau domnițoară înaltă, senzuală, cu aspect fizic plăcut, nefumătoare, fără kilograme în plus. Poți să-mi lași un număr de telefon într-un plic tibrat, la adresa OP 1 CP 225 Tg-Mureș.

Doresc să cunosc o fată atrăgătoare, stilată, simpatică, înaltă, cu un fizic subțire, care nu se mai întâlnesc și cu alți bărbați, pentru o relație discretă, de lungă durată, alături de mine. Eu 29/178/70, stilat, aspect fizic plăcut, cu mult bun simț și respect. Aștept scrisori cu număr de telefon la adresa OP 5 CP 524 Tg-Mureș.

Domn 30/179/73, prezentabil, generos, cu loc de întâlnire, caut o doamnă sau domnășoară sexy, peste 1,65 m, până la 55 kg, pentru o relație discretă. Dacă dorești să ne cunoaștem, scrie-mi la OP 5 CP 535 Tg-Mureș, și lasă-mi un număr de telefon.

Student 23/176/66, blond, cu ochi albaștri, sexy și frumos, caut un băiat din Mureș sau împrejurimi, pentru orelație sau aventură. Scrie-mi la adresa de e-mail: matrix-21@personal.ro. Cer și ofer seriozitate.

Doresc să cunosc o femeie serioasă, simpatică, iubitoare, pentru căsătorie, între 55-58 ani. Bărbat singur, cu locuință în oraș, prezentabil, sincer, nefumător, antialcoolic. Nu ridic corespondența de la redacție. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Tavasz 41/Bis.

Tânăr maghiar, 34/184/73, cu locuință, loc de muncă stabil, caut cunoștință cu o tânără modestă, pentru prietenie, eventual căsătorie, sau pentru a locui împreună. Nu sunt nici prea arătos, dar nici prea urât. am pretenții minime: un loc de muncă, un pic de seriozitate, poate să fie și de la țară. Aștept mesaje sau scrisori la redacție, pentru cod 2005 Julius.

Tânăr căsătorit 34 ani, doresc cunoștința unei doamne sau domnășoare, pentru o relație intimă, fără prejudecăți, de lungă durată. Ofer sprijin material, satisfacție, curățenie și discreție. Cod Geo/Bis/4.

Domn divorțat, 35/187/87, simpatic, elegant și pretențios, caută o doamnă sau domnișoară fără copii, simpatică, sexy, elegantă, pentru relații intime, fără prejudecăți, și în caz de compatibilitate, poate chiar mai mult. Am tot ce-mi trebuie, numai persoana sus menționată îmi lipsește. Cer și ofer seriozitate maximă. Aștept mesaj la redacție, cu un număr de telefon, pentru cod Pasat VI.

Tânăr maghiar, 25/165/70, cu loc de muncă stabil, doresc să cunosc o tânără maghiară sau româncă, pentru o prietenie adevărată, care poate iubi sufletește, nu numai pentru bani și frumusețe. Cod Speranță 80/Bis.

Caut prietenia unei doamne între 45-55 ani, fără kilograme în plus, simpatică, curată, cu suflet bun, pasionată cu fantezii fără prejudecăți, pentru o prietenie de lungă durată, sinceră și armonioasă. Eu domn maghiar, 54/170/68, cu locuință în Tg-Mureș, fără obligații, văduv, fără defecte și calități, ca orice om (fumător) curat, discret, cu o gândire modernă, fără prejudecăți. Aștept scrisori compatibile pa redacție, pentru cod A barátnőm.

Eu 44/166/67, divorțat, cu obligații, ortodox, nefumător, antialcoolic, loc de muncă și toate cele necesare pentru a te face fericită pe tine. Dacă ești o femeie credincioasă, cu frică de Dumnezeu, și îți dorești cu adevăret o viață frumoasă și liniștită, lasă un mesaj la redacție sau la rubrica "Mesaje", cu detalii despre tine, pentru cod Bafta.M.

Tânăr prezentabil 28/178/80, cetățean maghiar/german, caut prietenă frumoasă sub 26 ani, pentru o relație de lungă durată, dar fără obligații. În viitor posibil căsătorie. Aștept mesaje la adresa 1437 Budapest 70 PF 806.

Pentru cod L.A.C 22. Pentru început, ar fi bine să ne cunoaștem. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Atletic. Eu sunt serios, corpolent, atletic, potrivit. (eventual căsătorie).

Tânăr căsătorit dar neglijat, discret, serios, cu situație, 35/174/83, doresc cunoștință cu o doamnă, domnișoară serioasă, plăcută, fără prejudecăți majore, pentru o relație discretă, de lungă durată, reciproc avantajoasă, cu sau fără loc de întâlnire. Aștept mesaje la redacție, pentru cod Discret 05.

Domn serios, simpatic, fără vicii și obligații, cu loc de muncă și situație materială bună, doresc să cunosc o domnișoară cu situație asemănătoare, pentru o relație serioasă, căsătorie. Am 40/176/70. Aștept mesaje cu loc de întâlnire la redacție, pentru cod Hosszú, boldog nyár. Rog seriozitate maximă.

Domn singur, 72 ani, studii medii, doresc să cunosc o doamnă singură, de vârstă apropiată. Eu 72/172/74, nefumător și antialcoolic. Doamnele cu părinți sau copii, nu reprezintă interes. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Egy úr.

Domn divorțat, fără obligații, vârsta 46 ani, caut o domnișoară sau o doamnă pentru prietenie, eventual căsătorie. Eu 1,75 m, ochi albaștri, cu stare materială bună. Aștept mesaje la redacție, în plic, cu un număr de teleefon și foto, pentru cod Rex 1.

Tânăr 33/177/70, cu tot ce trebiue, caut prietenă pentru căsătorie. Rog plic la redacție, cu un număr de telefon, pentru cod Euro 30.

Nu sunt urât, dar nici frumos, am 55 ani, de etnie rom. Caut o doamnă romă, cu studii minim liceul, până la 60 ani. Nu stau în Tg-Mureș. Nu mă interesează starea materială, nici trecutul. Am 2 copii mari, independenți. Sunt optimist, cu simțul umorului. Îmi place viața, sunt fumător. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod DMS.

Eu 31/175/68, băiat harnic, serios, singur, discret, curat, doresc să cunosc o domnișoară serioasă, bună gospodină, curată, nematerialistă, de vârsta 25-33 ani, pentru o prietenie lungă, distracție sau căsătorie. Aștept scrisori la redacție, dacă se poate și cu poză, pentru cod Raimund 2005.

domn tânăr divorțat, 30 ani, cu loc de mucă stabil, nefumător, antialcoolic, cu un suflet bun și sincer, care știe să ofere multă dragoste, vreau să cunosc o tânără maghiară, divorțată, 26-30 ani, sinceră, serioasă, cu suflet bun, care să ofere dragoste, pentru o relație serioasă, eventual căsătorie. Poți avea și un copil. Rog scrisori la redacție, cu număr de telefon. Neserioasele să nu mă deranjeze. Cod Várlak kedvesem/Bis/1.

Bărbat maghiar, fără obligații, 50/175/85, în grad de pensie III, dar cu un venit frumos din lucru particular, caut cunoștința unei doamne cu situație asemănătoare, în vederea unei relații de durată. Cod Kánon 28.

Domn român, divorțat, 51/173/65, drăguț, manierat, fără vicii majore, singur, fără obligații sentimentale, cu locuință în Sighișoara, doresc să cunosc o doamnă, vârsta maximă 48 ani, pentru o relație serioasă (exclus aventurierele,inconsecventele), din Sighișoara sau din zonă. Aștept scrisori cu număr de telefon și adresă la redacție, pentru cod Sighișoreanu 54/Bis.

Căsătorit, 34/163/63, doresc cunoștință cu o doamnă sau domnișoară cu vârsta între 25-50 ani, pentru relații intime, fără prejudecăți. Cer și ofer discreție și seriozitate. La nevoie acord sprijin material în limita bunului simț. Cod Senin.

Eu tânăr divorțat, 29/185/70, blond, ochi albaștri, nefumător, antialcoolic, serviciu stabil, doresc prietenie, eventual căsătorie, cu o doamnă până la 30 ani, cu locuință în Tg-Mureș, dacă se poate să locuiesc la ea. Cod Shalom/Bis/2.

Tânăr Gay, 21 ani, brunet, ochi căprui, pasiv, caut tânăr pentru relații intime și prietenie. Rog și ofer seriozitate. Cod 4U.

Fecior, 33/175/75, nici gras, nici slab, bilingv, muncitor, inteligent, calm, romantic, fără vicii, dependent de muzică bună, de 3 ani despărțit, bun și la bucătărie. Am pe inventar o fetiță. Sufăr de o boală, diagnosticul: insuficiență financiară, doar necesarul. Sunt fericit așa, dar mă tot îndrăgostesc în vis, mă simt ca la 16 ani. Te caut indiferent de continent, zonă, anotimp sau naționalitate, între 17-30 ani. Știu engleză. Cod Yvel.

domn român cu credință în Dumnezeu, 61/175/80, locuiesc lângă Tg-Mureș, cu o mică gospodărie la casă particulară, nefumător, antialcoolic. Doresc să cunosc o doamnă cu vârsta apropiată, chiar și de la țară, curată, credincioasă, gospodină, pentru o relație până la sfărșitul vieții. Aventurierele să se abțină. Cod Laleaua neagră 108.

Tânăr maghiar, 32/179/73, educat, simpatic, serios, doresc cunoștință cu o domnișoară cultă, drăguță, serioasă, pentru prietenie. Aștept scrisori la adresa de e-mail: yourfriend_32@email.ro.

Tânăr maghiar, 37/185/90, singur, doresc cunoștință cu doamne, domnișoare nefericite, pentru relații intime, discrete. Aștept mesaje la redacție, pentru cod K.T.M.

Tânăr 37/182/64, brunet, ochi căprui, fără obligații, caut o tânără serioasă, în vederea prieteniei, eventual căsătorie. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Csaba/Bis/1.

Domn român, divorțat, singur, fără obligații, 51/173/65, aspect fizic plăcut, fără vicii majore, situație bună (locuiesc în Sighișoara), cu calități deosebite, doresc cunoștința, prietenia unei doamne de vârsta maximă 47 ani, cu obligații minime, frumoasă, serioasă, hotărâtă. Exclus aventurierele. Aștept scrisori la redacție, cu număr de telefon, pentru cod Artanu 51.

Domn prezentabil, 42/182/85, grizonat, tandru, romantic, cu o fetiță de 8 ani, doresc să cunosc o doamnă suplă, frumoasă, sensibilă la frumos (copii, natură, etc.), pentru prietenie sau mai mult. Aștept scrisori cu caracterizare la adresa: OP 6 CP 637.

Domn 37/175/79, cu obligații, prezentabil, curat, îngrijit, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară neapărat supraponderală, curată, îngrijită, pentru prietenie sau mai mult. Cer și asigur discreție. Dacă te regăsești în acest anunț, scrie-mi la radacție, penttru cod Fără rețineri.

Sunt un Vărsător de 34/160, cu loc de muncă, fără vicii, obligații. Doresc cunoștință cu o persoană de sex feminin, pentru o relație de prietenie, sau și mai mult, bazată pe respect și seriozitate. Aștept răspuns la redacție, pentru cod Daniel D.

Pensionar, 56 ani, doresc cunoștință cu o doamnă pentru prietenie, căsătorie. Accept orice relație serioasă. Aștept scrisori la redacție, cu un număr de telefon, pentru cod Cluj.

Tânăr 17/180/60, ochi verzi - căprui, blond, aș dori să cunosc pe cineva, cu care să ne distrăm, sau pentru o relație serioasă. Cod Flash 192.

Tânăr căsătorit, doresc să cunosc o doamnă sau domnișoară maxim 29 ani, pentru o relație intimă periodică de lungă durată. Ofer satisfacție, discreție, eventual sprijin material rezonabil, prietenie. Cod Flash 1000/Bis.

Vărsător nonconformist, sincer, 27/177/66, fumător, pasionat de alpinism, călătorie, ezoterie, muzică rock, poet amator, își caută jumătatea potrivită, în persoana unei fete maghiare de 18-33 ani. Aștept mesaje la adresa de e-mail: mcload1978@freemail.hu, sau la redacție, pentru cod Magányos angyal/Bis/3.

Tânăr 29/179/68, blond, ochi albaștri, puțin timid, aș dori să cunosc o tânără domnișoară cu vârsta până la 30 ani, pentru prietenie, eventual căsătorie. Dacă ești din oraș și vrei acest lucru și tu, atunci lasă-mi un mesaj la redacție, sau la rubrica "Mesaje". Te asigur că nu vei regreta. Lucrez, și sunt liber doar după ora 18. Aștept mesajul tău la redacție, pentru cod Te aștept de o viață.

Tânăr român, 26/175/75, șaten spre blond, sufletist, sincer, cu ochi căprui, romantic, cu simțul umorului, știu să pun suflet și la bine și la rău, cu servici asigurat și situație materială acceptabilă, aș dori să cunosc o tânără cu aceleași calități, între 24-27 ani. Vă rog, maximă seriozitate. Dacă vrei și tu să mă cunoști, și vrei să ai un prieten adevărat și pe cinste, în care să ai încredere, atunci lasă-mi o scrisoare la redacție, și nu vei regreta. Cod Noris/Bis.

Tânăr maghiar, 29/170, caut pentru prietenie, căsătorie, o tânără maghiară, sinceră, drăguță, romantică, care știe să aprecieze dacă este iubită și apreciată. Eu sunt un tânăr sincer, romantic, modest, care a suferit mult în dragoste. Aștept scriori la redacție pentru cod Te kellenél/Bis, sau la adresa de e-mail: kalmi30@freemail.hu.

Tânăr Gay, 26/184/78, doresc prietenia unor tineri asemeni mie. Mă interesează mai mult o amiciție, o prietenie dezinteresată material. Sunt un tip obișnuit din toate punctele de vedere, plăcut fizic, serios, mulțumit de mine, și nu pretind mai mult, decât pot oferi. Bădăranii și nehotărâții să se abțină. Răspund și dau detalii doar la e-mail: terrasun2005@yahoo.com.

Tânăr ani, nefumător, zvelt, sportiv, bine realizat, fără obligații, cu domiciliul stabil în Germania, doresc o relație serioasă cu o româncă de 22-30 ani/160/50, pentru prietenie sau căsătorie. prioritate foto simplă. Cod Mureș 74.

Tânăr maghiar, 34/162/70, prezentabil, cu ochi albaștri, cu stare materială bună, posesor auto, cu locuință în Tg-Mureș, doresc cunoștință cu domnișoare sau doamne fără obligații, prezentabile, vârsta până la 34 ani, pentru o relație sinceră. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Toyota/Bis/2.

Tânăr maghiar, 28/170/70, brunet, independent, caut prietenă serioasă, care ar accepta viața la țară. Aștept scrisori la redacție, mai ales din zona rurală apropiată de Tg-Mureș, pentru cod Várok rád/Bis/14.

Bărbat singur, fără obligații, 50/180/85, pensionar gradul II, dar cu venit bun din lucru particular, doresc cunoștință cu o doamnă maghiară, cu situație similară.Cod Kánon 28.

Tânăr bilingv, simpatic, curat, brunet, 32/179/80, cu o căsătorie nefericită, caut parteneră pentru relații intime, fără pretenții materiale sau sentimentale. Nu posed loc de întâlnire. Aștept mesaje la redacție, pentru cod Amor 2005.

Domn maghiar, 61/174/70, pensionar, singur, fără obligații, doresc cunoștință cu o doamnă maghiară, cu vârstă apropiată, prezentabilă, fără obligații și kg în plus, bună gospodină, nefumătoare, în vederea unei prietenii sau căsătorie. Neserioșii să se abțină. Nu doresc aventură. Cod Távol és közel.

Domn maghiar, 61/170/70, pensionar, cu locuință în Tg-Mureș, nefumător, cu studii medii, cinstit și serios, caut o doamnă fără obligații, cu situație asemănătoare, care vrea să trăiască lângă mine, o viață întreagă. Rog seriozitate, poate fi și de la țară, nu fac cunoștință prin telefon. Aștept întâlniri în Tg-Mureș, scrisori cu adrese și nume corecte, pentru cod Piros orgona/Bis/15.

Tânăr 30/178/72, doresc o experiență cu un Gay activ, de preferință cu loc pentru întâlnire. menționez, că ar fi prima experiență de acest gen. Dacă ești o persoană cu înclinații spre comunicare, aștept mesajul tău la rubrica "Mesaje", pentru cod M.M/Bis/2. Nu ridic corespondența de la redacție.

Caut o femeie de afaceri singură sau divorțată, pentru prietenie, care are posibilitate să-și construiască o casă, construcție pe care pot să-i fac eu rapid și ieftin, și în caz de simpatie poate chiar mai mult. Tu 40-50/160/55, eu 44/165/65, divorțat, dar foarte tandru și iubitor. Cod ABP 02.

Domn maghiar, 32/175/75, cu firmă proprie, apartament în Tg-Mureș, casă la țară, mașini, doresc să cunosc o domnișoară româncă, frumoasă, sexy, curată, prezentabilă, serioasă. Aștept scrisori cu poză la redacție, pentru cod Sierra.

Domn 52 ani, studii superioare, situație materială bună, divorțat, caut o doamnă cu studii superioare, cu vârsta până la 45 ani, situație materială bună, eventual cu o mică afacere. rog descriere sumară, nu contează religia sau neționalitatea. Aștept semnale pentru cod Bebe/Bis/7.

Domn 43/168/70, căsătorit dar cu o căsnicie nefericită, neâmplinit pe plan sentimental și pot spune și intim. Îmi doresc să cunosc o domană până la 40 ani, simpatică, serioasă, liniștită, fără kg în plus. Aceste condiții și eu le îndeplinesc, pentru ca împreună să începem o relație de prietenie sinceră, bazată pe dragoste adevărată. Dacă această relație dintre noi va evalua, eu o doresc de lungă durată, pentru început cu întâlniri periodice. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Noi doi 2005.

Tânăr 38/182, serios, modest, caut pentru prietenie, căsătorie, o tânără româncă, care-și dorește o relație sinceră, și de lungă durată. Locuiesc în Tg-Mureș. Aștept scrisori cu un număr de telefon, pentru cod Sper/Bis/2.

Bărbat văduv, intelectual, 52/165/68, aspect fizic plăcut, caut prietenia unei doamne, cu perspectiva căsătoriei. Cod 1+1=2/Bis.

Divorțat, 45 ani, înalt, șaten, ochi albașttri, fumător, intelectual, cultură generală și simț al umorului peste medie, aș dori să cunosc o domnișoară sau o doamnă divorțată maghiară sau bilingvă, compatibilă pentru prietenie, căsătorie. Încă nu am renunțat la idea de a avea un copil. Rog răspuns cu eventuale propuneri de întâlnire la rubrica "Mesaje", pentru cod P 006.

Domn serios, simpatic, 40/176/70, fără vicii și independent, cu loc de muncă și situație materială bună, doresc să cunosc o tânără până la 35 ani, pentru o relație durabilă, bazată pe sinceritate și seriozitate. Aștept mesaje pentru a ne cunoaște mai bine, în caz de compatibilitate doresc și căsătorie. Cod Különös ismerkedés.

Dacă ești o fată frumoasă, serioasă, îți place să iubești, nu ești aventuristă, caută-mă și nu vei regreta. Eu 24/183/71, nefumător, antialcoolic, serios, drăguț, brunet și romantic. Dacă ești interesată, lasă-mi un mesaj la redacție, pentru cod Valy îngerașul.

39 ani, discret, curat, doresc cunoștințe cu doamne căsătorite dar neglijate, între 30-50 ani. Posed loc de întâlnire. Doresc discreție și curățenie. Cod Sinbad/Bis.

Femei

Doamnă maghiară, sinceră, serioasă, aș dori să-mi găsesc un prieten, care să mă accepte așa cum cunt. Domnii, care caută aventuri intime, să mă ocolească. Sper că există un domn, care caută prietenie adevărată. Aștept mesaje la redacție, în plic, pentru cod Reménység 72/Bis.

Sătulă până peste cap de bărbați duri, jignitori, aventurieri, căsătoriți, inculți și neciopliți, cu o femeie, doamnă cu obligații, maghiară, brunetă, ochi verzi, grăsuță, doresc prietenie discretă, cu un domn drăguț, trăsături frumoase, gingaș, suflet cald, care nu joacă pe mai multe fronturi, din aceași categorie socială, cu studii medii, vârsta între 38-42 ani, fără implicări sexuale. Cei căsătoriți să se abțină. Aștept mesaje la redacție, pentru cod Iris/Bis/3.

Văduvă, 48/168/68, Capricorn, fără vicii, ortodoxă, fără obligații, doresc să cunosc un domn serios, cu vârstă apropiată, fără vicii majore, pentru prietenie. Rog seriozitate. Cod 1957/Bis.

Doresc să cunosc un domn între 45-50 ani, nefumător, cinstit și bun, ordonat. Sunt o doamnă maghiară, foarte dezamăgită, singură. Sunt curată, casnică și îmi place viața. Nu sunt materialită. Locuiesc la țară, am loc de muncă, 170/65. Aștept scrisori sincere, pentru cod Nő az nő.

Tânără 28 ani, necăsătorită, cu studii superioare, loc de muncă stabil, caut prieten asemănător, cu studii superioare, pentru prietenie de lungă durată, căsătorie. Ofer și pretind seriozitate. Nu accept aventură. Accept scrisori la redacție, cu număr de telefon, pentru cod Destin în doi.

Tânără 34/165/60, cu o situație materială bună, cu un copil, doresc să cunosc un tânăr de vârstă apropiată, care își dorește o relație, pentru prietenie (căsătorie), și pote locui la mine. Aștept scrisori la redacție cu număr de telefon, pentru cod Ele 97/Bis/1. Nu vei regreta.

În fața singurătății, măsimt incapabilă să lupt. De aceea, aș dori să cunosc un domn, care știe să ofere respect, iubire, înțelegere. Tu să fii foarte curat, intelectual, să dorești o relație seriosă, și te asigur că nu vei regreta, dacă vei scrie unei doamne de 50 ani, româncă, singură, cu situație materială bună. Aștept scrisori cu număr de telefon la redacție, pentru cod Te caut de mult.

Doamnă româncă, 50 ani, aspect fizi plăcut, cu loc de muncă, apartament proprietate persoanlă, locuiesc singură, aș sori să cunosc dacă este posibil, un domn român, cu loc de mucnă, aspect plăcut, îngrijit, nefumător, antialcoolic, care să-mi fie partener de distracție la o petrecere. Dacă doriți să ne cunoaștem, lăsați un mesaj cu un număr de telefon la redacție, pentru cod Flori de Mai/Bis/2.

Tânără maghiară, divorțată, 32/170/70, cu o fetiță, iubitoare de familie, sinceră, din Tg-Mureș, nefumătoare, romantică, cu o existență sigură, doresc să cunosc un b ărbat maghiar, înalt, până la 38 ani, din Tg-Mureș, sincer, cu fizic plăcut, afectuos, cu situație materială bună, înțelegător, care să mă facă fericită din toate punctele de vedere, pentru prietenie, eventual căsătorie. Cod Őszinteség 2005.

Doamnă văduvă de mulți ani, cine a plictisit singurătaea, caut un domn, dacă se poate să aibă mașină. Eu 59 ani, cu locuință, pensionară, dar încă lucrez activ. Dacă domnul este sufletist ca și mine, și se simte și el singur, eu aș vrea o prietenie sinceră și de lungă durată. Domnul meu, te aștept cu drag, și din toată inima. Dacă nu te grăbești, trece viața așa cum suntem, singuri. Cod Együtt talán könnyebb .

caut un pescar care umblă la Deltă în vacanță (sau timp liber) la pescuit. Aștept răspuns la redacție, pentru cod Halász szöszi.

Tânără licențiată, drăguță, iubitoare de flori, animale, munte, artă, 34/167/50, doresc să cunosc un domn în vederea căsătoriei, să aibă calități similare, fără vicii majore, căsătorii anterioare. Dacă și tu îți dorești cu adevărat o familie bazată pe respect, încredere, afecțiune și adevăr, mă găsești la adresa de e-mail: flamingo7panda@yahoo.com.

Tânără maghiară, serioasă, necăsătorită, 31/165/55, cu loc de muncă stabil, studii superioare, nefumătoare, antialcoolică, aș dori să cunosc un tânăr maghiar, serios, simpatic, cu studii asemănătoare, pentru prietenie, eventual căsătorie. Rog seriozitate. Aștept scrisori la redacție, cu un număr de telefon, pentru cod Rák/74.

Tânără 30/172/53, prezentabilă, inteligentă, corectă, serioasă, caut o relație durabilă în timp, bazată pe seriozitate, sinceritate, corectitudine, cu un domn înalt, inteligent și generos, între 35-45 ani, cu o situație materială foarte bună. Cine dorește și poate să mă ajute financiar (în caz de simpatie reciprocă) sistematic pe o anumită perioadă. Aștept răspuns cu un număr de telefon la adresa de e-mai: feketeborostyan@yahoo.com.

Tânără maghiară, 28/163/64, cu un copil, doresc să cunosc numai pentru căsătorie un tânăr serios, cu loc de muncă stabil, antialcoolic, ca să începem o nouă viață împreună, chiar dacă este umbrită de trecut. Aștept scrisori la redacție, pentru cod Krisztina/Bis.

Doamnă divorțată, 40 ani, româncă, plinuță, cu un copil mare, locuință, serviciu stabil, gospodină, îmi caut perechea potrivită în persoana unui domn român, stilat, educat, vârsta 40-45 ani, peste 1,80 m, bine făcut, necăsătorit sau divorțat, pentru o relație durabilă, bazată pe seriozitate și sinceritate. Cei care vor să încerce, sunt rugați să lase o scrisoare la redacție, cu un număr de telefon și mici detalii. Cod Roma/Bis.

Doamnă româncă divorțată, 42/165/65, simplă, plină de viață, veselă, drăguță, modestă, cu aspect plăcut, înțelegătoare și iubitoare, cu loc de muncă, doresc cunoștință și conviețuire, cu un domn prezentabil, simpatic, nefumător, tandru și iubitor, până la 50 ani. Aștept oferte la redacție în plic, cu amănunte, detalii și număr de telefon, pentru cod Tandrețe și iubire 2005.

Intelectuală maghiară, 28 ani, caut prieten intelectual, manierat, etc. Excluși aventurierii. Aștept mesaje la adresa de e-mail: endyke07@freemail.hu.

Tânără maghiară, căsătorită, doresc să te cunosc. Scrie-mi un mesaj la rubrica "Mesaje", pentru cod Vega/Bis.

Tânără româncă, 32/160/50, șatenă, cu păr lung, cu ochelari de vedere, doresc să cunosc un tânăr, de preferință brunet, antialcoolic, pentru prietenie, eventual căsătorie. Neserioșii să se abțină. Aștept mesaje la rubrica "Mesaje", pentru cod Speranța/Bis/13.

Un divorț lasă răni adânci în suflet, care se vindecă greu. Dacă ești și tu în aceeași situație ca și mine, lasă-mi un plic la redacție cu un mesaj, sau un număr de telefon. Eu româncă, 45/170/80, cu obligații. Cod Ilinca.

Dacă iubești frumusețea, nu mă iubi.. căci sunt multe femei mult mai frumoase. Dacă iubești bogăția, nu mă iubi...căci sunt femei mult mai bogate. Dacă ți la iubire și tot ce este pur,iubește-mă...căci nimeni în această lume deșartă, nu te va iubi, așa cum te voi iubi. Eu româncă, 50/165/75, serioasă, sinceră, curată, cu bun simț, fără vicii, doresc să cunosc un domn asemeni mie. Aștept mesaje sincere, cu un număr de telefon, pentru cod Fidelitate și responsabilitate totală.

Doamnă 59/162/63, fără obligații, serioasă, doresc să cunosc un domn independent, cinstit, poate fi fumător dar nu alcoolic, pentru o relație serioasă. Cod Egy szebb életért.

Doamnă singură, 52/168/80, cu mici obligații, situație acceptabilă, pensionară, curată, gospodină, cu bun simț, foarte veselă, urăsc minciuna și fățărnicia. Aș dori să-mi alung singurătatea, care este foarte grea, în prezența unui domn cu situație asemănătoare. Aștept scrisori la redacție, cu mici detalii, pentru cod Aștept iubire.

Doamnă divorțată, cu propria afacere, vârsta a II-a, nu caut aventură, doresc prietenia unui bărbat inteligent, cu aspec plăcut, îngrijit, sincer, cu umor, iubitor de viață. Eu 156/53, dar îmi plac bărbații înalți, cu vârsta până la 47 ani. Aștept scrisori cu detalii la OP 9 Cp 14 Tg-Mureș.

Tânără 35/175/59, cu aspect fizic plăcut, inteligentă, cu simțul umorului, cu loc de muncă satbil, caut un tânăr serios, prezentabil, antialcoolic, pentru o relație serioasă, de lungă durată. Aventurierii să nu se deranjeze. Aștept mesaje la adresa de e-mail: giugiuka2005@yahoo.com.

Tânără 32/175/60, divorțată, plină de viață, aspect fizic plăcut, simpatică, doresc să cunosc un domn de 30-35 ani, cu calități asemănătoare, serios, pentru prietenie. Aștept scrisori la redacție cu detalii despre tine și foto. Nu vei regreta, dacă mă vei cunoaște. Cod Laleaua/Bis.

Caut un prieten de bună credință, român sau maghiar, cu care să leg o prietenie sinceră. Locuiesc în localitatea Nadășa, am 48 ani și sunt pensionară. Aș dori un om, care să aibă și el o pensie, să nu fie alcoolic, cu vârsta până la 60 ani. Cod Flash 174.

Doamnă 35/170/70, fără obligații și fără compromisuri, aș dori să cunosc o domnișoară drăguță și serioasă, în vederea unei relații serioase. Eu sunt blond, cu ochi albaștri, cu loc de muncă în Belgia, cu situație materială foarte bună. Nu mă interesează materialistele. Aștept răspuns la redacție, pentru cod Sahara 365.

Doamnă bilingvă, maghiară, 51/165/65, divorțată, pensionară, antialcoolică, prezentabilă, serioasă, gospodină, liniștită, cu mici obligații, cu locuință personală, doresc să-mi găsesc jumătatea, domn 55-70, cu situație asemănătoare, din Tg-Mureș, sau din localitățile limitrofe. Nu doresc aventură, nu am pretenții la moștenire în caz de conviețuire, căsătorie. Aștept mesaje la redacție, cu un număr de telefon fix, nu mobil, pentru cod Amalia/bis.

Româncă 25/172, moletă, inteligentă, studii superioare, cu caracter agreabil, devotată, caut domn român 30-40 ani, înalt, atrăgător, înțelept, inteligent, spirit intreprinzător, realist, neviciat, stabil financiar și psihic, pentru atingerea echilibrului afectiv. Nu joc rol de amantă Aștept mesaje la adresa de e-mail: crossmyheart0202@yahoo.com.

Cupluri

Cuplu căsătorit, ea 28 ani, el 32 ani, simpatici, corecți și discreți, căutăm o domnișoară sau doamnă, pentru relații intime. Oferim multe avanaje: poți să stai la noi, sprijin material. Cerem igienă și discreție! Cod Sex & Money/Bis.


HOME         CĂUTARE         ANUNȚUL MEU         ARHIVA         DESPRE FLASH

_

Termeni de utilizare | |Despre MuresInfo | Parteneri MuresInfo | MuresInfo

Realizare & Copyright © 2002 Mediafamily & MuresInfo
Anunturi online
Vizitorii au cautat pe pagina:
flash-onlinero, inchiriei garsioniere targu mures langa spital, tpwwwgooglecomurlsat, tpswwwgooglero, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila cu intarsie miraj, vanzare mobila cu intarsie miraj, cachevpppryi5e9ojterapielasermuresinforoflashflashphpnumber_id338category_id9cmdshow_cctirgu_mures vanzare mobila cu intarsie camera de zi miraj, tpwwwgooglecomsearch, tpwwwgooglecomsearch, flash online anunturi, cachewllx_cyqgy0jmodul5muresinforoflashflashphpnumber_id312category_id9cmdshow_ccmica_publicitate vanzare mobila camera de zi miraj, vanzare mobila camera de zi miraj -hotel -cazare, cv european format wordpad, tpwgooglewmuresinforoguestbookguestbookphpeintragen1personalitatiguestbookphp, suciu daniel mures remat, chirie mures flash, horoscop romanesc, chirii mures flash, tpswwwgooglecom, cv model, model cv europass completat in romana, cum se prepara apa de parfum, tpwwwgooglecomsearch, flash publicitate, radio son reghin anunturi mica publicitate

Curriculum Vitae, Model CV, Model scrisoare de intentie, Model CV European